Advertentie

Trump’s positieve daden en berichten van ‘Q’..!!


Donald Trump (HIER):

‘Onze beweging gaat over het vervangen van een corrupt en mislukt politiek establishment, door een nieuwe overheid, die gecontroleerd wordt door jullie, het Amerikaanse volk. De heersers hebben triljoenen gezet op deze verkiezingen, die de machtsbalans in Washington controleren en de wereldwijde partnerschappen waarin ze betrokken zijn.

Deze mensen hebben niets goeds met jou van zin. Het politieke establishment dat dezelfde groep is die verantwoordelijk is voor de desastreuze handelsakkoorden. Aan massale illegale immigratie en economische en buitenlandse politiek die ons land doet doodbloeden. Het politieke establishment heeft de vernietiging van onze fabrieken en onze banen op het geweten, door naar Mexico en China te vluchten en andere landen in de wereld.

Het een wereldwijde machtsstructuur die verantwoordelijk is voor de economische beslissingen, die onze werkende middenklasse hebben beroofd en ons land hebben uitgekleed van haar welvaart. En die ervoor gezorgd hebben, dat dit geld terecht is gekomen bij een kleine groep grote corporaties en politieke entiteiten.

Het enige dat deze corrupte machine kan stoppen ben JIJ. De enige kracht die sterk genoeg is, om dit land nog te redden, zijn WIJ. De enige mensen die dapper genoeg zijn om dit corrupte establishment weg te stemmen, zijn JULLIE, HET AMERIKAANSE VOLK. Ik doe dit voor de burgers en voor de beweging. En we zullen dit land terugpakken voor jou en we zullen samen Amerika weer groot maken.’

x

x

De positieve daden van Trump

en de berichten van ‘Q’…
X

 mei 2018 © Paul Harmans | deze versie WantToKnow.nl/be

x
Wat het positieve nieuws over Trump aangaat: dit vind je absoluut niet in de gevestigde media, maar het is wel te vinden als je op Internet op zoek gaat. Veel kun je ook ontdekken door simpelweg je gezonde verstand te gebruiken. Zo werd er o.a. voorspeld dat als Trump president zou worden, de beurs en de economie zouden instorten en weldra de derde wereldoorlog zou uitbreken. Hebben we dat zien gebeuren? Net als toen ons werd wijsgemaakt, dat Engeland in een zwart gat zou verdwijnen als men vóór een Brexit zou stemmen.. Welnu, Engeland ligt er nog en het gaat prima met dat land.

En dan ‘Q’.. Als je de dagelijkse berichten van Q (1,2,3,4,5) niet volgt, dan mis je het meest belangrijke van wat er gaande is op het gebied van het door Trump aanpakken van de Deep State. Wat Q aan informatie geeft is voor een groot deel na te trekken, het is geen ‘veelbelovende hoopgeverij en mooipraterij zonder bewijs’.

Sommigen beweren dat Q onderdeel is van de Deep State, maar waarom hij in dat geval uitsluitend zeer vernietigend nieuws over de Deep State zelf naar buiten brengt, mag je dan best een groot raadsel noemen. Veel mensen menen dat Trump allang vermoord zou zijn als hij daadwerkelijk de Deep State zou aanpakken. Dat hij nog leeft heeft echter alles te maken met het feit dat al een aantal jaren een groot deel van de geheime diensten en het leger het zat is de Deep State te dienen.

De Deep State waarschuwde Trump: “Je zult de storm niet doorstaan” Trump antwoordde simpelweg: “IK BEN DE STORM!”

Waar denk je dat Wikileaks haar honderdduizenden geheime documenten en andere geheime informatie vandaan heeft? Zoals ze zelf regelmatig aangeven komt dat van klokkenluiders van binnen de Amerikaanse geheime diensten, het Pentagon en andere overheidsinstellingen. Een aantal klokkenluiders is daarvoor vermoord!

Nu is het bijna onmogelijk om goed weer te geven wat er momenteel onder het bewind van Trump gaande is, elk punt dat hieronder wordt beschreven heeft eigenlijk een compleet artikel nodig om het goed te kunnen beschrijven en begrijpen. En er zijn nog talloze punten die niet in dit artikel zijn opgenomen.

Daarom is het zo belangrijk de berichten van Q regelmatig te volgen en je te verwonderen over hoe goed hij op de hoogte is van wat Trump doet en hoe hij de Deep State aanpakt. Het oprollen daarvan kan echter niet binnen een jaar, de Deep State is zeer uitgebreid en nog steeds zeer machtig, maar er worden beslist vorderingen gemaakt.

Het eerste doel was het zuiveren van de FBI en het ministerie van justitie, want als daar niet de juiste mensen zitten, dan hebben arrestaties weinig zin. Inmiddels is die zuivering doorgevoerd en Q geeft aan dat nu de tijd van gerechtigheid is aangebroken.

De positieve Amerikaanse beurscijfers en de economie
Een kort citaat uit een rapport van Rasmussen, een instituut dat statistieken bijhoudt en aangeeft naar de cijfers te kijken en geen politieke voorkeur te hebben (6):

‘Terugkijkend op president Trump’s eerste jaar in functie, heeft hij een uiterst sterke staat van dienst en een lange lijst van prestaties samengesteld. Net zoals het geval was tijdens zijn verkiezing tot president, heeft president Trump verschillende records gebroken tijdens zijn eerste jaar als commander-in-chief en kwam hij veel van zijn verkiezingsbeloften na.’

Inmiddels staan de Amerikaanse beurzen hoger dan ooit (7) en de Amerikaanse economie is in 2017 met bijna 3% gestegen (8), iets dat economen onder Obama voor onmogelijk hielden, meer als 2% zou nooit meer voorkomen volgens hen. Er zijn onder Trump veel meer zwarte Amerikanen aan het werk gekomen dan ooit tijdens de Obama-regering. Veel zwarten hoor je nu dus ook positief over Trump praten en zij hebben geen goed woord over voor Obama. De belastingverlaging door Trump voor burgers en bedrijven heeft zijn vruchten afgeworpen, meer mensen aan het werk, meer winst voor bedrijven.(9)

Meer banen voor de Amerikanen
En ja, als je meer werk voor je landgenoten wil creëren, dan moet je handelsverdragen die in het verleden door de Deep State met het buitenland zijn afgesloten (omdat zij daar zelf veel geld aan gingen verdienen), opnieuw beoordelen. Dus moet je ervoor zorgen dat de talloze producten die nu uit het buitenland geïmporteerd moeten worden, weer in eigen land geproduceerd gaan worden. Daar is het buitenland niet blij mee, maar Trump beloofde de Amerikanen weer aan Amerika en de Amerikanen te gaan denken.

Dat er jaarlijks vele tienduizenden illegalen de VS binnenkomen via een niet afgesloten grens met Mexico, is een probleem. Het aantal dat de grens tracht over te steken is onder Trump’s beleid met 67% gedaald. Er zijn onder zijn bewind 66.000 illegalen gearresteerd, de meeste van hen gevaarlijke criminelen, inclusief 6000 leden van de gewelddadige MC-13 bende.

En dan kun je wel roepen dat zoiets asociaal is van Trump, maar kijk naar hoe wij inmiddels in Europa (met Zweden en Duistland voorop) wijzer zijn geworden betreffende al die economische vluchtelingen uit het Midden Oosten. Hierover mag je, volgens de politiek correcte lieden, niets zeggen, maar wel een ontwikkeling, die een levensgroot probleem is. Bush, Clinton en Obama hebben allemaal gebouwd aan de muur tussen Mexico en de VS, maar omdat zij meer met de Deep State begaan waren dan met hun eigen bevolking, hebben ze die muur nooit echt afgemaakt.

Trump en de ‘Climate Deal’..

Klik voor onderbouwend artikel hier op de site

x

Deze petitie luidt als volgt:

‘Er is GEEN ENKEL overtuigend, wetenschappelijk bewijs,
dat de menselijke uitstoot van CO2, kooldioxide, methaan, of elk ander broeikasgas,
de oorzaak is, of in de nabije toekomst zal zijn,
van catastrofale opwarming van de Aardse atmosfeer en de verstoring van het Aardse klimaat.

Sterker nog:
er is SUBSTANTIEEL BEWIJS dat er juist VEEL VOORDELIGE EFFECTEN ZIJN,
van de stijging van CO2 in de atmosfeer, voor de flora en fauna op Aarde.’

Wat betreft de klimaatonderhandelingen die Trump heeft afgezegd, het volgende: Wij weten toch ook al lang dat de zogenaamde klimaatverandering niet aan menselijk gedrag is te wijten, maar vooral een gevolg is van de zonnecycli? We weten toch dat regeringen en het bedrijfsleven maar wat graag het zogenaamde broeikaseffect aandikt omdat daar miljarden en miljarden aan zijn te verdienen?

Maar als Trump het zegt, dan opeens is het een domme man! Ik wil hier niet beweren dat de mens zijn eigen nest niet heeft bevuild, we mogen ons terecht doodschamen, maar de opwarming van de aarde is niet onze schuld. Overigens heeft het er alles van weg dat het de komende decennia gevoelig kouder gaat worden en dat is heel logisch het gevolg van zoals de zonnecyclus zich nu toont.

Vrede met Noord Korea en Iran
De vredesonderhandelingen met Noord Korea hadden tientallen jaren geleden al gevoerd kunnen worden, maar de Deep State had alle belang bij een dergelijke dreiging, denk aan de miljarden die ze alleen al met de wapenindustrie verdienen. Maar alle voorgaande Amerikaanse presidenten zaten vast in de Deep State, mondeling wilden ze vrede, maar hun daden bleven uit. Trump heeft het binnen anderhalf jaar voor elkaar!

En reken maar dat hij allang contact met Iran heeft om ook daar vrede mee te sluiten, iets dat iedereen op aarde ten goede zal komen, behalve het corrupte elite-schorem. Vermoedelijk gingen de waarschuwingen voor kernraketaanvallen op Hawaï en Japan wel degelijk om echte lanceringen, in een ultieme poging van de redelijk in paniek rakende Deep State alsnog een derde wereldoorlog uit te lokken, waarna niemand nog oog voor hen zou hebben.

Volgens kenners waren er raketten afgeschoten, maar heeft de Amerikaanse marine die onderschept. De Deep State wilde het doen voorkomen dat Noord Korea ze had afgeschoten, de zoveelste valse vlag aanval van deze corrupte elite. Iets wat Q een aantal keren heeft aangehaald in zijn berichten, is dat Iran wel degelijk een kernwapenprogramma heeft lopen. Maar de ontwikkeling van die wapens gebeurt op geheime locaties in Syrië. Dus had Netanyahu gelijk toen hij dat onlangs beweerde..!

Het ‘Uranium One-scandal’
Je hebt allemaal wel gehoord van het Uranium One schandaal, waarbij Hillary en Obama al in 2010 in het geheim 20% van het Amerikaanse uranium (een noodzakelijke grondstof om kernwapens te kunnen produceren) aan Rusland heeft verkocht.

De constructie van dat plan is veel ingewikkelder dan wij denken, maar eenvoudig uitgelegd: de Deep State heeft het uranium volgens Q niet naar Rusland laten verschepen, maar heeft het aan Iran (op hun geheime locaties in Syrië) geleverd. Het smerige plan van de Deep State was dat men achteraf de drie landen Rusland, Iran en Syrië, als gevaarlijke vijanden kon bestempelen en met de zogenaamde dreiging veel geld kon verdienen en zeker als dat tot een oorlog met Rusland zou leiden.

Q heeft in zijn berichten ook aangeven dat Iran, na Noord Korea, het volgende land zou zijn dat Trump zou aanpakken en na Iran komt volgens Q Israel aan de beurt. Dan gaat het niet om oorlogshandelingen zoals velen denken, maar om krachtige onderhandelingen en om die landen uit de klauwen van de Deep State te bevrijden. Of dat met Israel gaat lukken is de grote vraag, Netanyahu is een Deep State man en heeft al raketten op de Iranese locaties in Syrië afgevuurd, zogenaamd omdat Iran Israel met raketten heeft bestookt, maar wat beslist alweer een vals vlag aanval is geweest. Iran heeft geen enkel voordeel te behalen bij een oorlog met Israel. Maar we moeten afwachten. Zoals Q regelmatig zegt: “Vertrouw op het plan”.

Pedofielen, mensenhandel en satanische rituelen
Trump heeft in verkiezingstijd beloofd dat hij mensen- kinder- en vrouwenhandel ging aanpakken en de pedofilie en de weerzinwekkende satanische rituelen van de Deep State (HIER). Wat denk je hoe het Hollywood seksschandaal rondom Harvey Weinstein eind 2017 in de openbaarheid kwam, iets dat al tientallen jaren in het volle daglicht gebeurde, maar dat door geen enkele president werd aangepakt?

En hoeveel artiesten hebben inmiddels een getuigenis afgelegd betreffende de sekspraktijken van diverse Hollywood kopstukken? Plotsklaps werden de meest schokkende verklaringen over bekende film- en Tv-sterren afgelegd. En waarom rolden er opeens koppen in de Amerikaanse mediawereld? Grote namen van presentatoren die op prime time hun dagelijkse programma’s presenteerden, maar hun handen niet van hun vrouwelijke collega’s konden afhouden? (10)

Al in februari 2017 had de FBI rond de 1500 pedofielen ingerekend (11), een ongekend aantal, inmiddels wordt gezegd dat het er nu, mei 2018, rond de 6000 zijn, daaronder natuurlijk niet alleen lagere politici en andere beambten, maar ook gewone burgers. Maar de gevestigde media hebben er geen aandacht aan besteed, waarschijnlijk vinden zij het belangrijker Trump’s verleden met een prostituee groots aan te halen.

Zoals Q terecht opmerkt: “Wie interesseert het wat met wie Trump geneukt heeft, kijk naar met wie John Podesta het deed!” En dan doelt hij op de kinderen die Podesta gruwelijk heeft misbruikt. (12) Het zijn overigens niet alleen mannen. Allison Mack, bekend van de tv-serie Smallville, werd afgelopen april 2018, gearresteerd op verdenking van deelname aan sekshandel:

‘Mack en anderen leden van het programma vertelden de vrouwen dat ze lid zouden worden van een vrouwenorganisatie die hen meer macht zou geven, maar dat bleek niet het geval. De vrouwen werden onderverdeeld in ‘slaven’ en ‘meesters’ en konden zich omhoogwerken als ze andere vrouwen bereid zouden vinden mee te doen. Raniere stond bovenaan de piramide en Mack zou daar net onder hebben gezeten. De vrouwen kregen tijdens ceremonies, waarbij ze naakt moesten zijn, een brandmerk met de initialen van Raniere en Mack.’

En dan brengen de corrupte media (in dit geval Nu.nl) dit nieuws onder de noemer ‘achterklap’ (zie link nr 13 onder dit artikel). Alsof het slechts om een roddel zou gaan! Maar inmiddels zingt Allison Mack ‘als een kanarie’. Dat is een uitdrukking die Amerikanen gebruiken als iemand in de hoop op strafvermindering, namen gaat noemen van anderen binnen een crimineel netwerk en Allison kent er blijkbaar genoeg.

Anthony Weiner (14), een Amerikaanse ex-politicus van de Democratische Partij en de ex van Huma Abedin, de rechterhand van Hillary Clinton was, kreeg in september 2017 (nadat Trump opnieuw aandacht aan zijn zaak liet besteden) een gevangenisstraf van 21 maanden opgelegd. Op zijn in beslag genomen laptop stond, naast naaktfoto’s van kinderen, een map met de naam ‘levensverzekering’. Erin stond belastende informatie en een video over Hillary Clinton aangaande pedofilie en satanische praktijken van haar kant.

Anthony Weiner en zijn echtgenote, de PA van Hillary Clinton, Huma Abedin

De FBI heeft die video bekeken en volwassen mannen, die al jaren omgaan met pedofiliezaken, moesten van de beelden in die video huilen en overgeven. Die video moet ook ergens op het Dark Web te vinden zijn, maar men waarschuwt je dat het een video is die je absoluut niet wil zien en dan hebben ze het niet over de blote rimpelromp van Hillary!

Jeffrey Epstein (15) was al eerder ontmaskerd, maar kreeg in 2008 slechts voor één vergrijp 13 maanden gevangenisstraf. Hem staan nu nieuwe rechtszaken te wachten, want Trump heeft een nieuw onderzoek naar deze hufter ingesteld, die zich op zijn eiland had teruggetrokken, niet bekend is waar hij nu is. (Voor meer achtergronden over deze Epstein, klik je op het artikel-afbeelding hierboven van New York Post) Zijn gebouwen op dat eiland zijn afgebrand (16), daarover straks meer.

Bill Clinton leidt de wereld naar ‘Little Saint James Island’ …
Dat eiland, genaamd: ‘Little St. James Island’ (onderdeel van de Maagdeneilanden in het Caribische gebied), was berucht, het was een pedofielen eiland waar Bill Clinton minstens 26 keer is geweest, zijn naam komt 26 keer voor op de passagierslijst van het vliegtuig van Epstein, ook wel de Lolita Express genoemd.

Een bericht van ‘Q’ uit november 2017. Let op de stijl van communiceren. Kort, krachtig en heftig/to the point..!

Zelfs in het toestel waren minderjarige meisjes aanwezig die de hooggeplaatste viezeriken op weg naar het eiland al tijdens de vlucht wat ‘genot’ verschaften. Op die passagierslijst komen meer namen voor van hooggeplaatst schorem. En ook Hillary Clinton kwam regelmatig voor haar ‘gerief’ naar het eiland. (17)

Wat we altijd dachten dat er op dat eiland gebeurde, was dat er minderjarige kinderen aanwezig waren om seks met het hooggeplaatste schorem te bedrijven en dat die kinderen er financieel ook beter van werden. Dat waren er inderdaad een paar, maar veel kinderen (ook heel erg jonge kinderen van amper een paar jaar oud) verlieten het eiland niet in levende lijve.

De corrupte elite vond dat de energie van jonge kinderen voor eigen gebruik heel positief kon zijn, een langer en gezonder leven dacht men en ze vonden dat ze er intelligenter van werden, en ze sloten (vaak al tijdens hun middelbare schooltijd) een pact met de duivel. Zoiets (vinden zij) geeft meer macht en meer macht levert ook meer geld op. Maar de duivel eist daar (volgens het geloof van deze elite) wel wat voor terug, voornamelijk het offeren van jonge kinderen!

Wat denk je waarom de corrupte elite kinderen en hun organen namen van etenswaren gaven? Ze hadden niet alleen seks met de kinderen, maar na de hartverscheurende en zeer kwaadaardige, pijnlijke satanische seksuele rituelen, werden de kinderen letterlijk  geslacht en bepaalde delen werden door de elite gegeten.

Een menselijke adrenalineklier, waar de corrupte elite walnootsaus van maakt..

Onder andere de pijnappelklier en de adrenalineklieren werden gegeten. Dat noemt men ‘walnootsaus’, omdat de klieren eenzelfde vorm als de vrucht van de walnoot hebben.(foto) Door de zeer angstaanjagende seksuele rituelen (die onder andere op de video zijn te zien waar de FBI over beschikt en die ook ergens op het Dark Web verscholen zit) liepen de adrenalineklieren van de kinderen over van de adrenaline en juist dat wilde de elite tot zich nemen, ze werden er o.a. high van..!

De adrenalineboost bij de kinderen werd niet alleen door pijnlijke seksuele handelingen opgewekt, maar ook door het zonder verdoving wegsnijden van delen van hun huid, dat de elite vervolgens over bepaalde plaatsen van hun eigen lichaam drapeerde. Een satanisch ritueel waarvan zij denken dat ze ook daarmee de energie van de kinderen overnemen. Vanzelfsprekend, mag en kun je nu zeggen dat je dat niet wilt geloven, Maar bedenk dat het allemaal aan het licht is gekomen via o.a. de geheime e-mails die zijn vrijgegeven door Wikileaks. Daarin wordt door de elite constant gesproken over dit soort ‘etentjes’.

Screenshots van de beveiligingscamera’s in de gangen en kamers op het Epstein eiland

Wat de brand op Epstein’s eiland betreft vertelt Q ons dat vroeg in dit voorjaar een elite-eenheid van het Amerikaanse leger een inval op het eiland heeft gedaan. Daarbij is al het aanwezige bewijsmateriaal in beslag genomen, onder andere de vele videobanden die Epstein bewaarde (ook als een soort levensverzekering net als Weiner) en die via een uitgebreid camerasysteem in de gangen en ruimtes op zijn eiland zijn opgenomen. (Weiner heeft waarschijnlijk ooit zijn ‘levensverzekeringsvideo’ van Epstein gekregen.)

Vervolgens heeft het leger alle gebouwen, waaronder een tempel vermoedelijk gewijd aan satan, in brand gestoken. De media brachten het verhaal dat Epstein’s eiland was getroffen door een aardbeving met een kracht van 4 op de schaal van Richter en dat daardoor brand was ontstaan. Maar geloof je nu echt, dat in een gebied waar dergelijke aardbevingen regelmatig voorkomen, een multimiljonair huizen en uitgestrekte gangenstelsels en bijgebouwen laat bouwen, zonder daar rekening mee te houden?

Er was beslist een uitgebreid blussysteem aanwezig en wat al niet meer om de vele en vele miljoenen kostende gebouwen te beveiligen. Het gezonde verstand zegt iedereen dat wat Q zegt, dat het bewust in brand is gestoken zodat er nooit meer kinderen misbruikt kunnen worden, heel wat geloofwaardiger is, dan het aardbevingsverhaal in de media.

Epstein’s eiland met de tempel als in het oog springend landmark.

Nog wat korte punten
Er staan momenteel in de VS rond de 25.000 verzegelde strafrechtelijke aanklachten te boek, het hoogste aantal ooit. (18) Als die uitgevoerd gaan worden, zal aan de Deep State een gevoelige klap worden uitgedeeld. Vandaar dat je in deze tijden veel valse vlag aanslagen kan verwachten, de Deep State zit in de problemen en min of meer in een paniekstatus, dus verzinnen ze van alles om de aandacht af te wenden.

En Obama, die goeie man vol zelfvertrouwen en zijn prachtige speeches? Ook die was deel van de Deep State en ook hij was betrokken bij de seksspelletjes! Q geeft vaak aanwijzingen en moedigt de mensen die hem volgen aan om naar meer informatie op zoek te gaan. En dan komen de meest onwaarschijnlijke zaken aan het licht, ook over Obama! Maar we laten het hier maar bij, iedereen kan de informatie van Q zelf opzoeken en ook wat er door anderen is gevonden.

O ja, last but not least, de aantijgingen van de democraten, dat de Russen de verkiezingen hebben beïnvloed en Trump op de troon hebben geholpen, daarvan is niets waar gebleken. Na een jaarlang onderzoek is er geen spat van bewijs voor gevonden. (19) Er was door de Clintons een dossier (het Steele dossier) samengesteld, betaald met geld uit de Clinton Foundation en van het DNC (Democratic National Committee) met uitsluitend verzonnen feiten. (Link naar FOX video HIER)

Het is dus inmiddels duidelijk dat die Russische inmenging er niet was, maar natuurlijk blijven de democraten, die nog steeds niet willen toegeven dat ze de verkiezingen hebben verloren, krampachtig volhouden dat die invloed er wel was, maar waar het bewijs daarvan dan is? Niemand die het weet. En de gevestigde media? Die berichten niet over de conclusie (met uitzondering van FOX News), die blijven het nepnieuws brengen zoals ze al vele jaren doen, trouw aan hun broodheren van de Deep State.

Tot slot een video waarin Trump tijdens de verkiezingen exact zegt waar het op staat wat betreft de Deep State, het toont aan dat Trump al jaren heel goed op de hoogte is van wie en wat er aan de touwtjes trekt in deze wereld en dat het de hoogste tijd is om daar verandering in te brengen: Trump doet wat hij beloofd heeft

x

* * *

Links:

1) The Patriot Hour: https://www.youtube.com/channel/UCwJq9pqEEUr5_OmwBWQxDKA

2) SpaceShot76: https://www.youtube.com/channel/UCKpH2KFEngc9Csp2i71znYA

3) Total Eclipse: https://www.youtube.com/channel/UC4tTzgvR7ft5_oHZRx7vA2A

4) JustInformed Talk: https://www.youtube.com/channel/UCm5CkXzGXb-A2XX0nuTctMQ

5) McAllisterTV: https://www.youtube.com/channel/UCQTqnnPetWFbDN1nJ6hq0eg

6) http://www.rasmussenreports.com/public_content/political_commentary/commentary_by_richard_baris/trump_s_first_year_accomplishments_compiled_in_shockingly_long_list

7) http://beursig.com/2017/03/10/uitbraak-aex-bel20-stijgende-trend-goud-zoekt-steun-en-vs-8-jaar-na-de-crisis/amerikaanse-beurzen-dow-jones-nasdaq-sp500-grafieken

8) https://www.deaandeelhouder.nl/nieuws/2018/03/28/amerikaanse-groei-vierde-kwartaal-op-29-procent

9) https://polination.wordpress.com/2017/08/09/trumps-historic-first-200-days

10) https://www.usmagazine.com/celebrity-news/pictures/hollywood-sexual-misconduct-scandals

11) http://www.worldtribune.com/unreported-1500-pedophile-arrests-have-been-made-nationally-since-trump-took-office

12) http://elitepedos.com/podesta-photo

13) https://www.nu.nl/achterklap/5232749/smallville-actrice-allison-mack-opgepakt-deelname-sekshandel.html

14) https://nl.wikipedia.org/wiki/Anthony_Weiner

15) https://nl.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Epstein

16) https://yournewswire.com/jeffrey-epstein-pedo-island-burns

17) http://www.foxnews.com/us/2016/05/13/flight-logs-show-bill-clinton-flew-on-sex-offenders-jet-much-more-than-previously-known.html

18) https://squawker.org/politics/doj-releases-list-of-24500-sealed-indictments

19) http://www.foxnews.com/politics/2018/03/12/house-intel-finds-no-evidence-collusion-between-trump-campaign-and-russia.html

100 gedachten over “Trump’s positieve daden en berichten van ‘Q’..!!

  1. Q geeft regelmatig te kennen dat het droogleggen van het moeras (het dempen van de beerput zoals wij het zeggen) wereldwijd voor veranderingen gaat zorgen. Als eenmaal bekend wordt welke poppetjes in regeringen en grote bedrijven voor de Deep State werken, dan valt het doek voor de corruptie wereldwijd.

   Vandaag aandacht in de media voor onze Deep State man Rutte, die Trump niet meer kan vertrouwen vanwege het opzeggen van de Iran deal. Wat Q heeft laten weten is dat veel landen miljardencontracten met Iran hebben lopen sinds de deal met Iran een feit was. Vandaar dat de Deep State hielelikkers van Duitsland en Frankrijk naar het Witte Huis kwamen om Trump op andere gedachten te brengen, om daarmee die contracten veilig te stellen. Wat dergelijke lieden hun eigen volk (en de rest van de wereld) niet vertellen, is dat Iran na de deal wel degelijke doorwerkte aan het ontwikkelen van kernwapens, dat deed men op geheime locaties in Syrië, dus Iran vormde absoluut nog steeds een gevaar. Dat wist Trump maar al te goed en dus heeft hij de deal opgezegd. Als hij Iran net als Noord Korea zover kan krijgen om daadwerkelijk vredesonderhandelingen te starten en ook Iran uit de klauwen van de Deep State te halen, dan kan de hele wereld weer zaken met Iran doen en komt dat de Iranese bevolking zeer ten goede.

   Overigens las ik in de laatste post van Q dat de berichten in de gevestigde media, dat Noord Korea de onderhandelingen met Trump wil stopzetten, nep nieuws betreffen, wellicht weer een actie van de Deep State om de positieve ontwikkelingen rondom Noord Korea te ontwrichten.

  1. Inderdaad, de laatste weken staat er soms onder de berichten van Q, Q+, dus waarschijnlijk meerderen mensen met dezelfde passie.

  2. Waarom zijn er geen Europese patriots, ik weet van de oude partisanen zijn er niet meer zoveel over, maar hun liederen en denken duurt voort, zeker hier in la douce France !

  1. Ik denk dat je gelijk hebt Cozmic, het zal wel verkeerd in het artikel hebben gestaan waar ik de info vandaan haalde.

 1. Trump is een KKK men, net als zijn voorouders, hij is trots op zijn Duits Katholieke afkomst, the USA is geboren uit het onderdrukte Protestanten denken, hij voerd een politiek voor de rijken, gelijk aan Macron, hij is de gevangene van het Zionisme en de Deep State wat dat dan ook mag zijn, de Verenigde staten van noord Amerika zijn lang geleden al overleden, the night they drove dixie down, the land of the Free, de 1% zit te gniffelen achter hun hand, als ze dit soort menselijke benaderingen lezen, ( wat ze natuurlijk niet doen) ze geven geen moer om mensen, groet Jenne

  1. Jenne, ik kan je alleen aanbevelen om een week de berichten van Q te volgen, je zal dan zien dat de kans heel, heel groot is dat Trump wel degelijk aan onze kant staat. Maar de keus is aan jezelf!

 2. Geachte Paul,

  ben gestopt met de beinvloeding van mijn denken door het internet, schrijf met een paar aanverwante geesten, de waarheid bevind zich in het verleden, het evolueerd naar iets wat gaande weg heel onwaarschijnlijk klinkt, om dat wij zo vreselijk beinvloed zijn, Ying en Yang bestaan niet meer, het is Ying die Yang creéerd of omgekeerd, ik bedoel het kwaad creéerd zijn tegenstanders,
  die dan in dit kwaad gaan geloven, wie denkt er nog aan God of verbod, de mensen durven niet eens er voor uit te komen, dat ze wel eens aan een devote gevoel denken, ze schamen zich hier voor, het nephotistische sodomisme voert de boven toon, liefde wordt gezien als een sexcultus,
  ben oud maar vaak triest om dit aan te moeten zien, groet Jenne

  1. Oké, Jenne, toch denk ik dat je een inschattingsfout maakt door niet eens beter naar de berichten van Q te kijken, je mist dan de grootste beweging ooit die recht onder onze neuzen gaande is. Je kan het in ieder geval proberen, ik heb er de eerste maanden dat Q actief was ook niet in geloofd, ik las hier en daar negatieve berichten over Q. Totdat ik Q daadwerkelijk zelf ging volgen en mij erover verbaasde hoeveel vernietigende informatie voor de Deep State hij vrijgaf en hoe hij belangrijke gebeurtenissen ver van te voren aankondigde. Dat trieste gevoel van je kon wel eens opslag verdwijnen door de hoopvolle ontwikkelingen die Q en Trump uitvoeren.

   Veel mensen vinden de berichten van Q onnavolgbaar, maar dat is zijn opzet, als je goed leest vind je aanknopingspunten waar je zelf naar op zoek moet, iets dat de anons uitgebreid doen en het ene na het andere feit vinden die de beweringen van Q ondersteunen. Als Q het allemaal volledig opschrijft nemen veel mensen het voor waar of niet waar aan. Maar als ze zelf op zoek gaan, dan is het overtuigend voor ze.

 3. Geachte Paul,

  maar ik geef hem ook, the benefit of the doubt, ben zelf een geboren twijfelaar, een wikker en een weger, die genoemde site Q ken ik niet, maar zo ik al heb geschreven, ik lees geen beinvloedbare
  media meer, probeer tot een devote leven te komen, het is nooit te laat, groet Jenne
  By the way, heb de Pastoor van ons dorp, de foto laten zien, hoe de Paus de handen kust van de Super USA zionisten, hij kon het niet geloven, ja dat begrijp ik, het ondergraaft alles waar je levens lang ingelooft heb !

  1. Jenne, ik heb het hier al eens eerder geschreven, ik zal hier openlijk toegeven dat ik het fout had wat betreft Trump als in de toekomst duidelijk blijkt dat Trump wel tot de Deep State behoort. 100% zekerheid heeft niemand, ook ik niet, maar de man spreekt onze taal en is iemand waar we met zijn allen om hebben gevraagd, iemand aan de top die de corruptie benoemd en aanpakt. Uit mijn bovenstaande artikel blijkt dat Trump heel veel goede zaken heeft verricht, dat kan niemand ontkennen, helaas hoor je daar NIETS over in de gevestigde media.

   Q is geen website, Q is een anonieme klokkenluider die absoluut over inside information moet beschikken, geheime overheidsinfo waar niemand zomaar bij kan. De letter Q staat in de VS ook voor ‘Q Clearance’ een zeer hoge betrouwbaarheidsverklaring die niet iedere hooggeplaatste krijgt. Q heeft die betrouwbaarheidsverklaring blijkbaar wel gezien de (voor)kennis waarover hij beschikt. De eerste 5 noten onder mijn artikel geven de links naar de diverse personen die dagelijks de info van Q brengen en trachten te ontleden.

  2. Geachte Paul,

   Ten eerste wat de Zionisten doen in Israel met hun misserable optreden tegen de Palastijnen,
   is het leven van de nog altijd in Europa verblijvende Joden, volkomen onmogelijk te maken, mijn Joodse vrienden hier, die zich zeker weten tegen dit optreden verzetten, en zich ook distingeren van dit denken, ik steun ze waar mogelijk !
   Ten Tweede mensen als Trump ondernemende créative mensen, worden of zijn hevig of in mindere maten Schizophréne met resultaat naar het onosognose, verder onderkennen zij dit niet zelf, of moeten er op gewezen worden, ik weet dit om dat ik zelf hier ook mee behept ben, en niet zelf ondekt heb, maar door een vriend hier op gewezen, lauter denken en illusies creéeren om op de been te blijven, ook vaak met suicidaire afloop zegt men, Arend Zeevat weet hier wel meer van, groet Jenne

 4. De eerste van de 25.000 verzegelde strafrechtelijke aanklachten is gisteren (16 mei) geopend, het gaat om die van Anthony Weiner, de man van de laptop met daarop de map ‘levensverzekering’ waaraan ik in bovenstaand artikel ook aandacht heb besteed.

  Waar iedereen op zat te wachten, maar dat pas kon plaatsvinden als de FBI en het ministerie van justitie waren gezuiverd van de Deep State pionnen, gaat nu waarschijnlijk gebeuren. Anthony Weiner is de eerste, maar velen zullen volgen. Luister en kijk (vanaf 19:55) minuten naar de volgende video: https://youtu.be/F5FobXrvY3E?t=19m55s

  1. Bericht van Q (17 mei 2018):

   Het moeilijkste deel voor ons is het wachten op het ‘volk’ om te ‘weten’ wat wij al gedurende lange tijd weten.
   Er is geen grotere bedreiging voor ‘hen’ dan het ontwaken van het volk dat zelf gaat nadenken.
   Waarom zijn wij hier?
   Q

   https://youtu.be/OKRqb03TEUs?t=14m23s

 5. Dank je Paul Harmans voor dit mooie artikel. Eindelijk eens een positief geluid in Nederland over Donald Trump.

  Van X22 een video die precies aangeeft wat de bedoeling is van Trump in Iran:

  https://www.youtube.com/watch?v=DzrYDvxsbME

  McCain admits he passed along the dossier to get Trump. US/NK summit will take place on June 12 in Singapore. Macron and Merkel are scrambling now, Merkel says the US cannot protect us. Macron tries to keep the Iran deal together. Israel has now pushed a false flag to help the rebels in Syria. Syria intercepts Israel’s missiles. Q drops more intel, the middle east is plan it about to trap those who have been using slush funds and laundering money in Iran to push their agenda with the Uranium one deal. The plan is to get Syria hardened with missile tech, trap the traitors and expose the entire operation.

  1. Niets te danken Nannie, ik erger me al sinds de verkiezingen aan de mensen die de gevestigde media achterna hollen en alleen negatief over Trump kunnen zijn. Al die goede zaken die hij binnen anderhalf jaar voor elkaar heeft gekregen zijn blijkbaar geen reden om eens met andere ogen naar hem te kijken. Een Deep State Obama kreeg een Nobelprijs nog voordat hij daadwerkelijk president was, volgens mij een zand-in-de-ogen-strooi-actie van de Deep State, om mensen op een verkeerd been te zetten en te laten denken dat Obama een eerlijke president zou zijn. Het was echter een ‘ik stond erbij en keek ernaar’ president, die geen enkele daadwerkelijk belangrijke beslissing heeft genomen voor vrede, hij heeft zijn volledige 8 jaar oorlogen gevoerd die de Deep State vele en vele miljarden hebben opgeleverd.

 6. Het probleem wat ik heb met Q wil ik even verduidelijken. Door de berichten van Q kan Trump zich blijkbaar alles permitteren want he is draining the Swamp!

  Ik kijk liever naar de acties die daadwerkelijk plaatsvinden zoals het afschieten van honderden demonstranten in Palestina. Trump keurt dit niet af. Q lijkt te zeggen, wacht maar even, Israël komt nog aan de beurt, alles wat Trump doet dient een hoger doel. Welk hoger doel is het laten afschieten van onschuldige demonstranten?

  Het kan natuurlijk ook zijn dat dit hele Q gebeuren een voorwendsel is om te kunnen doen wat ze doen en is dit simpel weer een onderdeel van de deepstate.

  Harmans schrijft dat Iran wel degelijk aan nucleaire wapens werkt omdat dit geopperd wordt door de illustere Q. Daarmee worden alle Iraanse mensen meteen weer gegeneraliseerd. Beter zou men kunnen zeggen dat ook in Iran deepstate elementen zijn die de wil van de burgers met een korreltje zout nemen.

  Het is mij wat te makkelijk om op basis van Q alles maar goed te vinden en in plaats van ernstige zaken te onderzoeken, deze weg te moffelen onder het motto, drain the Swamp.

  Natuurlijk is het mogelijk dat Q daadwerkelijk echt is maar wil je eerlijk blijven naar de mensen zullen wij ook zaken moeten veroordelen die niet door de beugel kunnen als Trump daar verantwoordelijk voor is. Nu gebeurt dit niet want alles wat Trump doet heeft een hoger doel.
  Maar dat zeggen radicale moslims ook als ze iemand de kop afhakken!

  1. Beste Nexus,

   Niet alleen QAnon zegt dit. Misschien is de video die ik geplaats heb een aanrader om de plannen te kunnen begrijpen.

   Ook onderstaand artikel van Michael Salla vind ikzelf interessant genoeg om te delen.

   Hawaii Volcanic Eruption Intentionally Triggered to Generate Massive Tsunami?

   https://www.exopolitics.org/hawaii-volcanic-eruption-intentionally-triggered-to-generate-massive-tsunami/

   Niemand praat er over maar hetgeen wat er in Hawaii gebeurt is geen natuurramp om zo maar te zeggen. Wat te denken van een herhaling van Fukushima?

  2. Nexus: natuurlijk is het een grof schandaal wat Israël doet, maar wat doet onze Rutte met die informatie? Wat doet de EU ermee? NIETS!!! Dus waarom zou Trump wel verantwoordelijk zijn voor de moorden?

   De kans bestaat dat Trump dit schandalige moorden door Israël voorlopig door de vingers ziet om de gehele wereld nu eindelijk eens te laten zien wat de zionisten die het bewind voeren in Israël, voor een stel schoften zijn. Als Trump tijdens de verkiezingen of meteen aan het begin van zijn ambtstermijn als president, Israël had veroordeeld voor al hun moorddadige daden, dan was hij nooit zover gekomen als hij nu is. Hij heeft wellicht de schoft Nethanyahu in de waan gelaten dat hij achter hem staat en net als Trump met veel andere Deep State pionnen heeft gedaan, hen zichzelf laten ontmaskeren omdat ze dachten dat Trump achter hen stond en gewoon konden doorgaan met hun wandaden. Nu zal Israël voor Trump beslist een harde noot zijn om te kraken, de zionisten aldaar zijn HET middelpunt van de Deep State.

   Ik heb ook gelezen dat het verhuizen van de Amerikaanse ambassade naar Jerusalem niet zoveel heeft gekost als de diplomaten wilden. Zij wilden voor vele miljoenen een nieuw gebouw laten neerzetten. Trump heeft daar een stokje voor gestoken. Er stond daar al een geschikt gebouw leeg en hij gaf zijn toestemming om daar voor iets van 800.000 dollar aan te verbouwen, niks geen miljoenen voor iets nieuws.

   Natuurlijk moeten we nog afwachten hoe het zich gaat ontwikkelen, voorlopig zie ik meer positieve dan negatieve zaken betreffende Trump.

   En ik generaliseer absoluut nergens de burgers van Iran! Het zijn de leiders van Iran die zich in de klauwen van de Deep State bevinden (net als Kim in Noord Korea zat). Weet je bv dat de VS in het geheim (een deal van Hillary en Obama) iets van 500 miljard dollar (geld van de belastingbetalers!) aan Iran hebben betaald om maar vooral geen kernraketten op de VS af te vuren, maar voor de rest mochten ze met het deel Amerikaanse uranium, dat ze ook via Hillary en Obama kregen, hun gang gaan. Ach, wat een vriendelijke mensen toch die Hillary en Obama van de Deep State. Maar reken maar dat de leiders van Iran uiteindelijk veel liever vrede sluiten en gewoon handel kunnen drijven met de hele wereld en dat zal beslist een groot voordeel voor de burgers van Iran opleveren.

 7. Hallo Paul,

  Het artikel gaat over Trump, niet over Rutte. Nogmaals. Of het nu over 1 of 200 doden gaat, dit tolereren voor een hoger doel blijft een misdaad zeker als je je leven lang een fervent zionist bent en dat is Trump totdat hij het tegendeel bewijst. Alle zaken die enkel van horen zeggen zijn dus onbewezen, hebben daar niets mee van doen.

  Die zogenaamde nucleaire deal is ook niet bewezen en toch wordt dir gebruikt als hefboom. Ik vind dat jammer want zo worden lriders niet beoordeeld op hun gedrag maar op wat mensen denken dat er mogelijk goed achter steekt. Dat is een geweldige vrijbrief om flink tekeer te gaan.

  Ik vind het goed dat een mogelijke andere kant verlicht wordt masr het zijn geen feiten. Het zijn veronderstellingen en aannames. Zo lang Trump niet bewijst dat hij daadwerkelijk levens redt i.p.v. ze te offeren blijft Trump niets meer dan de zoveelste puppet on a string van de elite.

  Eerst harde bewijzen!

  1. Nexus 10.
   De belastingmaatregelen van Trump zijn in het voordeel van die 1% procent rijksten.
   Hetzelfde zien we in Nederland gebeuren door de afschaffing van de Dividendbelasting door Rutte.Naar mijn mening kwam er teveel naar buiten over belastingontduiking van de rijksten en de grote bedrijven met hulp van lieden op de rozengracht in Amsterdam waardoor het onhoudbaar werd.Oplossing we gaan de belastingontduiking aanpakken wordt gezegd,probleem is alleen dat het geen zoden aan de dijk zal zetten want nu geven ze gewoon 1,4 miljard Euro aan de rijksten waardoor belasting ontduiken mogelijk niet meer nodig is.Wiebes en Shell zijn vier handen op één buik vandaar dat ze in Groningen aan hun lot overgelaten worden en er nog steeds geen fatsoenlijke oplossingen zijn.
   Afgelopen week las ik dat er ook gesjoemeld was met onderzoek ivm vluchten naar en van Schiphol om vooral toch maar MEER VLUCHTEN voor elkaar te krijgen.
   Wanneer we naar het OM kijken moet ik echt aan een bananenrepubliek denken want wat niet in hun straatje past (onderzoek naar pedofilie door oud topman van OM) wordt gewoon geweigerd zoals het ook gebeurd met Fred Teeven die belastingonduiken,geld wit wassen en een crimineel geld geven ten laste werd gelegd maar waar ze ook niets mee doen en ik vraag me ook af of ex minister van defensie Hennis niet vervolgd moet worden voor dood door schuld ivm de aanschaf van ondeugdelijke munitie wat geleid heeft tot de dood van twee militairen waar zij verantwoordelijk voor was.Waar ze wel veel geld en energie in steken is de zogenaamde Marokanenuitspraak van Wilders wat niet eens een uitspraak was maar een vraag waar anderen antwoord op gaven en ook hier zien we dat er met twee maten gemeten wordt want Pechtold deed precies hetzelfde met een uitspraak over Russen waarbij hij eveneens een hele bevolkingsgroep over één kam scheerde maar daar wordt ook niets mee gedaan.
   Instemmen met de verplaatsing van de Israelische ambassade naar Jeruzalem en zelfs de Amerikaanse ambassade naar daar verplaatsen terwijl men al jaren zoniet eeuwen strijd om Jeruzalem is gewoon provocatie.Dit past ook in het plaatje want op deze manier komen duivelsaanbidders op de meest heilige plaats ter wereld terecht waar zij niets van moeten hebben.Tevens weet ieder normaal mens dat het in de wereld van gelovigen weerstand oproept.
   De VS geeft Israel (militair complex) enorm veel steun en geld (Amerikaans belastinggeld).
   Wat betreft Noord Korea en Iran zij hebben nucleaire wapens wat de VS en Israel niet bevalt.Zou het mogelijk kunnen zijn dat Noord Korea gedwongen moet worden om te stoppen met het maken van nucleaire wapens zodat de VS en bondgenoten ook daar kunnen doen wat zij willen?Trump heeft eerder al gezegd eventueel Noord Korea plat te zullen bombarderen wanneer ze niet meewerken.Kijk ook naar wat er gebeurd is met Khadaffi.De deal met Iran wordt door Trump verworpen terwijl de rest van de wereld dat dom vind.Mogelijk gaat men daar straks roepen dat Iran raketten heeft afgeschoten richting Israel waardoor ze Iran denken te mogen aanvallen/vernietigen vergeet ook niet dat Trump naaste medewerkers heeft vervangen door meer agressievere lieden die eerder bereid zijn militair in te grijpen.Mijn mening is dat Trump Nooit als kandidaat president was toegelaten wanneer hij niet bij de club op de achtergrond behoort en een gevaar voor hen zou kunnen zijn.

  2. Tsja Arnold, je somt exact op waar we in Nederland mee te maken hebben, ook dat is Deep State! Heb je mijn artikel wel gelezen en gezien dat Trump nu juist wel de pedofilie heeft aangepakt? Natuurlijk moet je dat zelf ook even checken en niet zomaar van mij aannemen, maar de bewijzen ervoor zijn er!

   Je gaat er voor het gemak vanuit (vooroordeel?) dat alles wat Trump inmiddels heeft gedaan, uitsluitend negatief is. Het belastingvoordeel is NIET alleen voor de 1%. En het positieve dat hij Noord Korea zover heeft dat het wil onderhandelen over vrede, dat weet jij ook haarfijn om te buigen naar een Deep State actie, maar het klopt gewoon niet met de feiten.

   Ook Iran zal aan de onderhandelingstafel moeten om over vrede te praten. EN JA, de Irandeal was een groot succes voor juist die 1% die jij noemt! ZIJ zijn onmiddellijk aan de miljardendeals met Iran begonnen en dat dreigen ze nu kwijt te raken. Dus is het de Deep State die wordt geraakt met het terugdraaien van de Irandeal door Trump.

   Ik denk dat ik je antwoord al ken als ik je vraag of je daadwerkelijk de achtergronden van het beleid van Trump hebt gevolgd, dat vind jij waarschijnlijk net zo onnodig als de anderen die in elke positieve daad van hem uitsluitend iets negatiefs zien. Ga Q volgen en dan zal je zien dat Q je ook op de artikelen in de gevestigde media wijst die weergeven wat hij dagen (soms weken) van te voren al aangaf over het beleid van Trump. Natuurlijk zijn veel media er als de kippen bij om net als wat jij doet, de zaken net even te verdraaien, de kern van het verhaal klopt, maar de eindconclusie is dan vreemd genoeg weer negatief. Om maar vooral het volk te beïnvloeden in de hoop dat niet nog meer mensen zich achter Trump scharen.

  3. Arnold: ‘Mijn mening is dat Trump Nooit als kandidaat president was toegelaten wanneer hij niet bij de club op de achtergrond behoort en een gevaar voor hen zou kunnen zijn.’

   De Deep State had nooit verwacht dat hun Hillary de verkiezingen zou verliezen. Onderwijl deed men alsnog verwoede pogingen om Trump in een kwaad daglicht te stellen. Notabene hoge lieden bij de FBI (oa. Comey) hebben in die tijd al een dossier samen laten stellen, het Steele dossier, waarin zogenaamd wordt aangetoond dat het de Russen zijn die Trump de verkiezingen hebben laten winnen. Inmiddels is kraakhelder dat dat dossier volledig vals is, maar het is ook duidelijk dat de gevestigde media je daar niets over vertellen, behalve dan Fox news.
   http://www.foxnews.com/politics/2018/03/12/house-intel-finds-no-evidence-collusion-between-trump-campaign-and-russia.html

   Een reden dat Trump nog niet is omgelegd, is dat veel mensen bij de geheime diensten, het leger en andere overheidsinstellingen, het meer dan zat zijn de Deep State te dienen. Onder die mensen zitten bv. ook degenen die Wikileaks de honderdduizenden geheime files hebben toegestuurd en zij zijn het (FBI en leger) die Trump beschermen tegen een moordaanslag.

  4. Paul Harmans 3.
   Paul ik vind het jammer dat u mij beticht van negativiteit en bevooroordeeld te zijn ten opzichte van Trump (wat dan uw mening is die niet perse hoeft waar te zijn maar die ik wel respecteer). Meerdere malen heb ik verwijzingen gegeven naar de protocollen van de wijzen van Sion waar veel uit te halen is wat we zien gebeuren.

   Ik ga ervan uit dat zij die werelddominantie nastreven alles zullen doen om een zo groot mogelijk draagvlak onder de volkeren te krijgen. Laatst heeft u gezien dat de VS,Frankrijk en de Engelsen zonder bewijs te leveren van de gifgas aanval welke Assad op de eigen bevolking in Syrie zou hebben uitgevoerd werd beantwoord met een tegenaanval door deze drie landen.(dat nog even los van de mogelijkheid of ze dat ook daadwerkelijk hebben gedaan of niet ,de reguliere pers schreef en zegde het wel).De White helmets zouden hier mogelijk ook een dubieuze rol kunnen hebben gespeeld.
   Graag geef ik een voorbeeld uit de protocollen.

   Protocol 12 (controle over de pers).
   punt 9 citaat:Daar boeken en kranten de twee belangrijkste middelen tot opvoeding zijn,zal onze regering van het merendeel der bladen eigenaresse zijn.Daardoor wordt de schadelijke invloed van de pers uitgeschakeld en wij verschaffen ons een buitengewone invloed op de stemming van het volk.
   (Wat hierna volgt zegt veel)
   Wanneer we de vestiging van tien kranten toestaan zullen we zelf dertig kranten uitgeven enz.
   Het publiek mag daar niets van vermoeden.Onze kranten moeten daarom schijnbaar de meest tegenstrijdige richtingen en meningen vertegenwoordigen om vertrouwen te wekken en de tegenstanders tot zich te trekken.Deze zullen in de val lopen en onschadelijk zijn.

   De protocollen zijn al lang geleden geschreven en natuurlijk hebben we ondertussen ook internet en andere media erbij gekregen. Noord Korea en Iran zijn geduchte tegenstanders zoals elk land dat zou zijn die over nucleaire wapens beschikken en tegenstanders van de VS en bondgenoten zijn.
   Ik verwees eerder naar Khadaffi maar de VS en bondgenoten hebben ook Irak op valse beschuldigingen binnengevallen en het land in complete chaos en ellende gestort waarbij ze wel een pro VS regering hebben geinstalleerd zoals ze dat ook in Oekraine hebben gedaan en vele andere landen meer.

   Wanneer alleen de VS en bondgenoten over nucleaire wapens beschikken zijn zij de baas over alles en iedereen.Iran staat tegenover een enorme overmacht en een fals flag kan de ontsteker zijn en de boel daar doen exploderen.

  5. Arnold, ten eerst, noem me svp geen u, zeg je, jij of jou, ik ben een gewone man van het volk.

   Ten tweede, ik weet dat jij op de hoogte bent van het ‘kwaad’ en waar de bron daarvan is te vinden. Daarom vind ik het zo vreemd dat je Trump onder de Deep State schaart. Je zou beslist de berichten van Q een tijdje moeten volgen, ik weet zeker dat het je zal verbazen wat hij je voor info geeft. Ik dacht ook maandenlang dat Q onzin was, voornamelijk omdat ik op een niet nader te noemen website regelmatig vernietigend nieuws over Trump en Q las. Totdat ik de moeite nam om meerdere Youtubes video’s over Q te gaan bekijken en ik was verbaasd over de juiste info en dat het allemaal zo logisch is, als je er maar met een open mind naar kijkt. Als je Q wilt volgen, dan vind je een aantal links onder mijn artikel (1 t/m 5).

   Prettig weekend

  6. PS.
   Wanneer ik de verhuizing van de ambassades naar Jeruzalem bekijk en weet (zoals velen denk ik) dat het christelijke vernietigd moet worden zijn ze al behoorlijk ver met hun plannen waar ook Trump aan mee werkt door in te stemmen met deze verhuizingen.Ook de infiltratie binnen het vaticaan past in dat profiel.Het is zelfs mogelijk dat al het kindermisbruik door gelovigen uitgevoerd is/wordt door aanhangers van de cabal om het geloof in het goede/god aan te tasten de cabal zelf is daar met hun rituele handelingen ook nogal fan van.
   Ook in de protocollen staat dat het christelijke kapot moet en vervangen moet worden door hebzucht en materialisme en wanneer je goed rond je kijkt zie je het ook gewoon gebeuren.
   Weinig mensen gaan nog naar de kerk en de meesten zijn blind gemaakt door hebzucht en het snakken naar geld en materie verder zien de meesten niet veel meer.
   Zelfs in Nederland geven Banken,verzekeraars en gemeenten les op scholen waarvan ik van mening ben dat ze op die wijze kinderen kunnen brainwashen wat gewoon niet op scholen thuis hoort.Verder wereldwijd zie en hoor je overal reclame voor goederen om de mensen aan te moedigen vooral te kopen en LATER pas te betalen waarmee je de mensen bewust afhankelijk maakt.Eerst hebben ze overal vakmensen ontslagen en nu roepen ze dat ze geen vakmensen kunnen krijgen wat dan weer aanleiding is om kinderen op scholen een studierichting op te duwen waar NU vraag om is binnen bedrijven,maar wanneer die kinderen dan afgestudeerd zijn is die vraag er dan nog steeds of hebben buitenlandse krachten die goedkoper zijn dan hun plaats bezet of digitalisering/automatisering?Je kunt wel goedkope krachten willen hebben maar wanneer de vaste lasten alleen maar blijven stijgen voor het voetvolk kunnen zij gewoonweg niet goedkoper gaan werken omdat ze dan in de problemen met betalingen komen.
   Paul ik ga niet over één nacht ijs en ik probeer echt wel informatie te vergaren alleen heb ik kennelijk een andere mening dan u.

  7. Paul 6.
   Sorry paul ik had jouw reactie 6 nog niet gezien vandaar nog steeds u maar vanaf nu zal ik jij of jou schrijven en ook zal ik Q gaan bekijken.

   Jij ook een prettig weekend.

  8. Ik snap het Arnold, ik typte denk ik mijn berichtje terwijl jij het jouwe typte.

   Kijk welke website over Q je bevalt, het zijn allemaal mensen zoals jou en ik die Q behandelen, maar de een ligt je beter dan de ander.

   Ik vind zelf bv. Total Eclipse leuk om naar te luisteren, hij geeft geen beelden van de berichten van Q, dat is wel een gemis, maar hij weet het mooi te verwoorden. Hij maakt zich soms boos en dat vinden veel mensen dan misschien weer niet leuk, maar ik mag dat wel, beter boos dan bang.
   https://www.youtube.com/channel/UC4tTzgvR7ft5_oHZRx7vA2A

   Een rustige manier van presenteren vind je bij The Patriot Hour:
   https://www.youtube.com/channel/UCwJq9pqEEUr5_OmwBWQxDKA

   De link die Cozmic regelmatig geeft is ook een goede:
   https://www.neonrevolt.com/2018/05/18/qanon-warned-us-stay-vigilant/

   Maar er zijn er zoveel, dat je er beslist 1 vindt die jou aanspreekt. Zelf volg ik ze door elkaar heen, maar iedere zijn keus.

  9. Prachtige discussies. We vergeten imo, doordat we het allemáál niet precies weten, dat we ALLEMAAL op zoek zijn naar de ware kern in deze ontwikkelingen. Laten we er dan geen welles/nietes van maken in de zin van ‘mijn argumenten zijn beter dan die van jou’ etc. etc. Let’s agree if we disagree, THAT we disagree. Een bodem voor verdere studie en verkrijgen van inzichten, imo. I.p.v. een bodem voor vlieg afvangen van elkaar.

   Ik vind het kei-waardevol wat hier allemaal wordt gedeeld en alleen DAT AL is voor mij fantastisch om mijn mening/inzichten in dezen te blijven scherpen.

   Hoopvol kijk ik naar nieuwe ontwikkelingen en naar AL die mensen die kritisch blijven over de hele wereld, in hun analyses van hetgeen ‘Q’ de wereld in brengt. Rete-interessant imo.
   En kun je tot 10 tellen, blijf dat dan doen.. Ik zou zeggen: ‘Eér je vingers, one by one’.. 😉

  10. Ik weet het Guido, ik beuk er wel eens te hard in, maar ik durf ook mijn excuses aan te bieden mocht ik te ver gaan. Inmiddels heb ik het idee dat de discussie alhier over Q en Trump in een rustiger vaarwater is terecht gekomen en ik zie dat niet als een overwinning van mijn kant, maar als een voorzichtige interesse in Q en de mogelijk toch andere aard van Trump dan men eerst dacht omdat de meesten hier niet voor niets komen, het zijn allemaal mensen die ‘wakker’ zijn.

  11. https://www.wanttoknow.nl/nieuws/israel-en-de-vernederende-gaza-moorden/comment-page-1/#comment-619215
   Deze verwijzing geef ik om te laten zien dat niets is wat het lijkt en dat de wereldheerschappij nastrevende dames en heren niet vies zijn van dubbelspel om hun doelen te bereiken.Je kunt ook gewoon zeggen veroorzaak een probleem-laat het sudderen-waarna je als (niet bekende veroorzaker bij het publiek) met DE oplossing komt.(Er wordt beweerd dat dit ook bij aanslagen e.d gebeurd).
   Trump geeft financiele steun aan Israel en daarmee maakt hij zich schuldig aan het in stand houden van geweld tegen Palestijnen.Jeruzalem erkennen als hoofdstad van Israel en daar Israelische en Amerikaanse ambassades naartoe verplaatsen is gewoon “schijt hebben” aan alles en iedereen waarbij god/Mohammed vervangen wordt door de duivel precies op de voor velen meest heilige plek.
   Maar naar mijn mening is er meer want velen zullen weten dat dit het tijdperk is waar veel gebeurtenissen in eerste instantie goed LIJKEN te zijn maar tegelijkertijd is niet zelden het eindresultaat dienend voor hen die wereldheerschappij nastreven.
   Trump vervangt graag mensen waarbij de vraag gerechtvaardigd is of dat geen methode is waarbij tegenstanders van een wereld regering vervangen worden door aanhangers van een wereldregering.(met andere woorden is Trump mensen die voor hem problematisch zouden kunnen zijn niet aan het uitschakelen?).
   Het loslaten van het Parijs akkoord (iets doen aan de Co2 problematiek) los van de vraag of Co2 echt het probleem is kan ook weer anders gezien worden.We weten dat er handel in vergunningen voor de uitstoot van stoffen plaats vind wat fabrieken betreft.
   Trump wil meer fabrieken in de VS wat ook meer uitstoot en vervuiling mee zal brengen en dan kun je natuurlijk geen verdrag steunen wat juist minder uitstoot en vervuiling wil.
   Natuurlijk zijn veel Amerikanen blij want die zien mogelijk alleen maar voordelen zoals werk en daarmee een beter bestaan krijgen.Dat Trump totaal niets om de mensen geeft heeft hij laten zien met de aanleg van de Dakota pipeline wat gestopt was maar wat hij tegen de wil van velen gewoon weer door heeft laten gaan met alle risico,s van dien.
   Bij de inauguratie van Trump was ook een rabbijn die verdacht wordt van kindermisbruik wat zelfs tot in Belgie strekt.(Vreemd wanneer beweerd wordt dat Trump pedofielen zou aanpakken).Diezelfde Rabbijn heeft ook een functie bij het Simon Wiesental holocaust centrum.Woorden als anti semitisch,rassistisch worden nogal eens gebruikt wanneer mensen vragen over de joden vervolging stellen waardoor mensen de mond wordt gesnoerd. (Hiermee ontken ik niets aangaande de tweede wereldoorlog of de holocaust zelf want er hebben verschrikkingen plaats gevonden,maar we denken ook te weten dat de ZIONISTEN het echte joodse geloof misbruiken en ook dat zij geen probleem met identiteitsdiefstal hebben).Wanneer Trump echt pedofilie zou aanpakken dan zouden zeer “hoge” lieden uit de politieke wereld bv nu vast zitten en dat lijkt niet te gebeuren.
   (Mijn mening hierover is dat onderzoekers en mensen die echt pedofilie maar ook andere zaken willen aanpakken terecht bang kunnen zijn voor wraakacties door hogere beleidsmakers).Het hek tussen Mexico en de VS houdt mensen tegen die naar de VS willen vluchten maar andersom kan dat hek ook mensen tegenhouden die de VS willen verlaten.
   Hiebij denk ik aan de Feema kampen waar ik ook zeer weinig over hoor van Trump.
   Voorgaande is niet meer dan een mening maar zo zie ik het wel.

  12. Zoals ik al eerder schreef Arnold, dit verhaal kent twee kanten, volg dus beide kanten en wacht af welke de juiste is. We zitten volgens Q op de rand van doorbraken, wat dat gaat worden is nog niet te overzien, maar de laatste weken benadrukt hij regelmatig: Nu Komt De Pijn!

   En Trump heeft te maken gehad met een corrupte FBI en ministerie van justitie, dat moest gezuiverd worden, vandaar dat veel mensen kwamen en gingen. Veel van hen zijn ontslagen, maar beweren zelf dat ze ontslag hebben genomen, volgens Q een leugen. Ook de media, die beslist beter zouden moeten weten, schrijven doodleuk op dat deze mensen zelf zijn opgestapt omdat ze het niet eens zijn met het beleid van Trump. Maar als je het verhaal vanaf het begin hebt gevolgd, dan weet je dat Q het bij het rechte eind heeft.

   Nu de FBI en het ministerie van justitie eindelijk zijn gezuiverd, kan Trump zaken doorvoeren die hoognodig zijn en dat is exact wat hij aangeeft in een van zijn laatste tweets van gisteren:

   ‘I hereby demand, and will do so officially tomorrow, that the Department of Justice look into whether or not the FBI/DOJ infiltrated or surveilled the Trump Campaign for Political Purposes – and if any such demands or requests were made by people within the Obama Administration!’

   Nogmaals, we wachten af.

  13. En weet je Arnold, ik ben het volledig met je eens wat Israel betreft, het is een grof schandaal wat daar al tientallen jaren gebeurt.

   Maar je kunt misschien Trump’s handelen zien als iets dat speciale drugteams van de politie ook doen, ze observeren dan gedurende maanden, tot soms zelfs een jaar, een grote drugsbende. In die tijd vallen er doden door het gebruik van de harddrugs die de bende verhandelt, maar als men de bende vanaf dag 1 dat ze ontdekt zijn oppakt, dan heb je een klein deel van de hele club te pakken. Observeer je ze gedurende een bepaalde tijd, dan sla je uiteindelijk een grote slag.

   Wat er in Israel gebeurt en hoeveel geld de Deep State daar al in heeft geïnvesteerd om maar vooral de brandhaarden in het Midden Oosten te kunnen aanwakkeren om dan hun investering duizend maal terug te kunnen verdienen, gebeurt al tientallen jaren, dat los je niet in korte tijd op. Helaas gaat dat ten koste van mensenlevens en Trump kennende zal hij dat absoluut niet leuk vinden, maar er is tijd nodig om Israel (de zionistische leiders en hun vriendjes binnen de Deep State) aan te pakken. Nu wordt het Trump kwalijk genomen, maar hoeveel presidenten hebben nooit iets aan vrede gedaan tussen Israel en bv. de Palestijnen? Obama werd geprezen en door de media op handen gedragen, maar waarschijnlijk is het de grootste Deep State rat ooit!

   Alweer, we wachten af, maar alles is mogelijk, dus ook dat Trump nog een appeltje heeft te schillen met Netanyahu.

 8. Wordt dit ook weer door ‘Q’ goed gepraat?
  “Donald Trump has threatened Kim Jong-un with the same fate as Muammar Gaddafi if the North Korean leader “doesn’t make a deal” on his nuclear weapons programme.
  The US president issued the threat at the White House when he was asked about the recent suggestion by his national security adviser, John Bolton, that the “Libyan model” be a template for dealing with North Korea at a summit between Trump and Kim planned for 12 June in Singapore.”
  https://www.theguardian.com/us-news/2018/may/17/north-korea-trump-latest-warning-kim-jong-un-gaddafi

  1. Dus je gaat ervan uit Paul, dat the Guardian keihard zit te liegen?
   Waarom twittert Trump dan niet, als hij niet zo zou denken?
   Je kunt ook gewoon kijken hoe andere landen reageren…
   Over Trump hoef ik niet per se iets te weten te komen, mij interesseert meer het gevolg van zijn ‘energie’.
   Wellicht moet je ook eens buiten ‘Q’ om je voelsprieten gebruiken. 😉

  2. Ik ga er niet meteen van uit dat de Guardian liegt, maar je zou het geheel rondom Trump wat meer kunnen relativeren door ook naar de achtergronden te kijken, iets dat jij dus niet doet.

   Al tientallen jaren is Noord Korea een bedreiging voor de wereld, GEEN ENKELE president heeft ooit de moeite genomen dat land daadwerkelijk tot de orde te roepen. Nu Trump aan de macht is en heeft beloofd Noord Korea aan te pakken, is hij al mijlen verder dan al zijn voorgangers! Dat heeft hij bereikt door een grote mond op te zetten tegen Kim (of was het een spel?), maar de gevestigde media en nagenoeg de gehele wereldwijde politiek zagen daarin een levensgroot gevaar voor de wereldvrede, maar we weten nu dat het zijn vruchten heeft afgeworpen. Misschien (maar ik zeg NIET dat het zo is) is deze grote mond van Trump nu, richting Kim, onderdeel van hetzelfde spel. En als het geen spel is, dan is de kans groot dat Trump ook deze keer, door gewoon een grote mond te hebben, Kim tot de orde roept.

   Dat is het gevolg van zijn ‘energie’, iets dat jou blijkbaar interesseert, maar waarschijnlijk doel je op ‘negatieve’ energie. Een verhaal heeft TWEE kanten, dus volg net als mij de berichten in de gevestigde media en volg de berichten van Q.

  3. mc (en ieder ander) neem even 15 minuten de tijd om naar de volgende mededeling van Trump te kijken/luisteren (overigens mainstream media, geen Q). Ooit al eens een andere president of politicus gezien die daadwerkelijk een dergelijk probleem durfde te benoemen, laat staan aan te pakken?

   En vergeet niet, we zijn allemaal slechts 1 vergissing verwijderd van gevangenisstraf! Natuurlijk zijn er misdadigers die erom vragen, maar als je je straf hebt uitgezeten, dan behoor je weer als gewone burger beschouwd te worden en een kans op werk te krijgen. Zorg je daar als regering niet voor, dan zit meer dan de helft binnen een paar jaar weer achter de tralies. Dat kost vreselijk veel geld, dus is het beter om dergelijke mensen goed te begeleiden als ze vrij komen en ze een baan te bieden.

   President Donald Trump SHOCKS everyone as he reveals his Prison Reform Plan
   https://www.youtube.com/watch?v=lE2IMCCa328

  4. Beste Paul, Noord Korea is volgens de USA een bedrijging voor de wereld, zij hebben hun troepen in Japan, Taiwan, Ziud Korea, gestationeerd en stampen die landen vol dure wapens natuurlijk door hun industrie gemaakt en geleverd, begrijp je niet dat dit hun manier is om
   via hun media dit te bewerkstelligen, helaas met de superieuriteit van de Russische wapens
   gaat dit verhaal niet langer op, hun dure vloten zijn bij een echte confrontatie geen lang leven beschoren, nee bij de USA vergeleken zijn de noord Koreanen lammetjes !
   Ze hebben nog nooit vrede gesloten met Duitsland is in wezen nog steeds een bezet land,
   die betalen voor de daar gelegerde USA hero’s, ze zitten overal te stoken de Orekraïne
   en het belachelijkste is dat de gewone gemiddelde Amerikaan geen reet heeft in te brengen het is niet eens hun land meer, het is het Zionistme die de lakens uitdeeld, van daar dat ik absoluut niets meer lees, om dat het altijd naar de zelfde bron voert wel is waar een andere weg, maar de zelfde vergiftige onmenselijke bron van het kwadd !

  5. Jenne, het is de DEEP STATE (met voornamelijk Amerikaanse leden) die Noord Korea (en veel andere landen) vele tientallen jaren eerst van de juiste middelen en wapens hebben voorzien om een bedreiging te gaan vormen, om er daarna veel geld aan te kunnen verdienen door er ruzie mee te zoeken en dus hun eigen (Deep State) wapenfabrieken op te kunnen starten om zodoende het belastinggeld van de burger om te zetten in dure wapens waar hun eigen troepen dan mee worden uitgerust. Dat is allemaal allang bekend en dat weet ik ook.

   MAAR…. waar het vandaag de dag om gaat is dat we in de VS een Trump aan de macht hebben die de Deep State tracht op te rollen en die nu juist WEL vrede tracht te sluiten met Noord Korea. Ik neem aan dat je toch wel op de hoogte bent van de ontwikkelingen de laatste maand rondom Noord Korea en dat het land wil meewerken aan vredesonderhandelingen? (Even afgezien van de laatste berichten dat Kim wat onverwachte tegenwerpingen heeft.)

   En wat de Oekraïne betreft, ook dat is allemaal bekokstoofd door de Deep State, niet door Trump!

  6. Beste Paul, in geval van een Vrede tussen N. Korea en de USA kun je er gevoegelijk van uit gaan, dat Rusland als ook China een dikke vinger in deze pap hebben.
   Persoonlijk ik zou het toejuichen net als ieder ander mens die de vrede voorstaat, maar ik moet het nog zien gebeuren !
   Als je de menselijke geschiedenis kent weet je dat er in alle tijden kwaad werd gecreéerd, om dat dan eens even lekker te kunnen bestrijden, helaas het is inherent aan de mensheid.
   Groet en goede nacht !

  7. Paul, je denkt toch niet serieus, dat ik hier iets over Trump schrijf en nooit naar hem heb geluisterd?? Net zo alsof er nog nooit ‘info’ van ene Q te lezen was…woorden zijn woorden, en daden zijn daden.
   Je moet je gewoon niet zo laten meesleuren, en erbij komt dat hier allemaal meer of minder gelijkgezinden reageren, mensen die de waarheid zoeken, die helaas altijd door de leugen wordt begeleidt.
   Als jij helemaal achter Trump staat, so be it. Ik hoop dat je ook bij neer kunt leggen dat er andere ‘wijzen’ tot andere conclusies komen.
   Ik weet echt niet waar jij het over hebt met wat Trump niet allemaal goeds heeft gedaan en ik VOLG de media en vooral de investigatieve en dan in meerdere talen!
   Het enige is, dat door zijn ‘aso-VSego-gedrag’ eindelijk wellicht vrede en samenwerking van andere landen kan plaatsvinden. Dat de maskers zijn gevallen.
   Ik was 1986 in de Trump Tower in New York, zat op een van de 2 gouden ’t’s’ in de hall van de Trump Tower…toen al was Trump een soort ‘icoon’ omdat hij een soort Lodewijk de 14e is. Dus, dat hij 30 jaar geleden als soort kandidaat voor het presidentschap werd gezien is voor de VS heel gewoon, omdat er een hele epos is omtrent ‘rijke en beroemde’ luitjes.
   Nu kan het zo maar Operah Winfrey worden…lol.
   Het blijven Amerikanen, Paul, Showbiz zit in hun bloed..Hollywood om de hoek.

  8. mc, uit je reacties maak ik op dat je de berichten van Q niet volgt, je schrijft dat je niet perse iets over Trump te weten wilt komen, waarom niet?? Natuurlijk mogen mensen van mening verschillen, maar doe dat dan wel op basis van de twee kanten van een verhaal!

   Zou dat dan meteen de reden zijn dat jij niets afweet van de goede daden van Trump? Je schrijft het toch echt zelf in je reactie 11-8: ‘Ik weet echt niet waar jij het over hebt met wat Trump niet allemaal goeds heeft gedaan en ik VOLG de media en vooral de investigatieve en dan in meerdere talen!’

   Waarom is het niet positief dat Trump de pedofilie aanpakt, waarom zou het niet positief zijn dat hij vrede met Noord Korea wil sluiten, waarom is het niet positief dat meer mensen in de VS werk hebben gevonden, waarom is het niet positief dat de Amerikaanse economie het onder Trump veel beter doet? en zo zijn er nog veel meer positieve zaken. En de media, ook in andere talen, is een kopieermachine van wat Reuters ze aanreikt, dus moet je zelf op zoek naar de achtergronden. Doe nou eens niet zo eigenwijs, en volg Q een week!

 9. Hallo mc, wat te verwachten van een groot en machtig land, wat van oorlogs Voeren leeft, zoals de USA, hun voorloper was het Britse Empire, hun politiek slachten stelen en roven, deze landen en leiders weten niet hoe men vrede moet sluiten, ze zijn er ook niet echt in geintereseerd, maar who knows, Jenne

 10. Beste Paul, dank voor de video. Wat jij zegt zo denk ik ook. Het is maar net welke kant je op wilt kijken. Ik volg de MSM al lang niet meer. Voor mij is dat al lang een verlopen station.
  Het past niet meer. Sinds Trump aan de macht is zijn er veel websites voor mij aan de kant gezet. Het is alleen maar deze man, die werkelijk goede intenties heeft, zwart te maken. En daar wil ik niet aan mee doen. Voor mij zijn er twee leiders in de wereld aan de macht die goede bedoelingen hebben met de wereld; Putin in Rusland en Trump in Amerika.

  Degene die niet synchroon met mij loopt ga ik geen discussie meer mee aan. Verspilde energie. Die gebruik ik graag voor zaken die wél zin hebben. Je kan het maar aan 1 ding gebruiken.
  Jammer voor mensen die mij willen overtuigen van hun gelijk. Ik heb geleerd om ver vooruit te kijken en mijn voelsprieten te gebruiken. Dat is me tot nu toe prima bevallen.

  1. Niets te danken Nannie.

   Het is inderdaad zo dat sommige websites die aandacht aan de meest onwaarschijnlijke zaken besteden (en dat mag, want sommige van die zaken daar geloof ik ook in), niets willen weten van wat er op de achtergrond allemaal speelt rondom Trump en zijn positieve beleid. Ik weet zeker dat ze het belangrijkste dat momenteel gaande is volledig missen. Zoals ik al vaker schrijf: stel dat Q inderdaad voor de Deep State werkt (dat beweren dergelijke websites) dan nog is de informatie die Q vrijgeeft heel bijzonder, want hij geeft uitsluitend informatie die zeer vernietigend is voor de Deep State en stuurt mensen de juiste richting op om de Deep State te ontmaskeren en precies te ontdekken wat zij allemaal hebben uitgevreten in de tientallen jaren dat zij de wereld en de mensheid hebben bestolen van alle rijkdommen. Tevens geeft Q exact de redenen waarom je niet binnen een paar maanden de Deep State kan oppakken, veel mensen zijn van mening dat als Trump dat werkelijk van plan zou zijn, waarom er dan nog steeds geen arrestaties zijn van bv Hillary, Podesta, enz. Volg Q en je krijgt daar een heel duidelijk antwoord op waarvan je dan ook zelf begrijpt waarom het zo lang duurt.

   Ach, ik heb er geen moeite mee om erover te discussiëren, maar als het uitsluitend met mensen moet die niet eens de moeite nemen om zelf eens een keer naar Q en zijn berichten te kijken en soms niet eens de artikelen lezen over de positieve zaken van Trump’s beleid en dus simpel uit vooroordelen alle positieve zaken verdraaien naar negatief, tsja, dan gooi ik uiteindelijk ook de handdoek in de ring. En ga ik uit van wat Q regelmatig onder zijn berichten zet: ‘De toekomst zal het verleden blootleggen.’

  1. Ja, het gaat verder terug dan menigeen weet. Er wordt door sommige insiders ook beweerd dat Trump door het deel van de militaire leiders dat de Deep State zat is, een aantal jaren geleden dringend is verzocht president van de VS te worden en dat zij hem zullen beschermen tegen de macht van de Deep State.

  2. Er was jaren geleden een televisie programma met Trump, dat ik wel enkele keren bekeken heb, ik meen dat het the Apprintice heette, maar dat weet ik niet zeker. Trump zocht een opvolger of mensen die hij in dienst kon nemen. Het was toen voor mij duidelijk te zien dat deze man voor zijn huidige incarnatie een incarnatie had doorgemaakt met het syndroom van Down. Tijdens een incarnatie met het syndroom van Down leren wij mensen hele bijzondere eigenschappen. Verschillende grote der aarde hebben eerst een incarnatie met het syndroom van Down en zijn dan klaar voor hun grote opdracht.
   (Ik zag dit bijvoorbeeld ook bij Henri Nouwen, heel andere richting maar wel groots.) Indertijd, kijkend naar dat televisie programma vroeg ik me af wat er zo groots was aan deze directeur. Inmiddels begrijp ik het.

  3. Blaatluus,
   https://www.prisonplanet.com/analysis_watson_012703_hamas.html
   Stukje vertaling:
   Israël’s partnerschap met Hamas
   Hamas – opgericht en gefinancierd door Israël

   Door Paul Joseph Watson

   De vermeende aartsvijand van Israël, de terroristische groep Hamas, werd opgericht en gefinancierd door de regerende Likud-partij van Israël en wordt tot op de dag van vandaag overspoeld met geld door de politieke instellingen die een eenwereldige regering besturen. Dat is niet mijn mening en ik breekt hier niet uit met een exclusief verhaal. Dit is een gedocumenteerd feit dat door de reguliere media wordt gemeld en door gerespecteerde mensen in de Amerikaanse en Israëlische regeringen en geheime diensten wordt gepubliceerd.

   De doelstellingen van Hamas worden gecoördineerd met die van de Likud-partij – tot elke prijs zonder officiële overeenkomst. Telkens wanneer het vooruitzicht op een functionerend vredesverdrag tussen Israëli’s en Palestijnen ontstond, schoten Hamas of een van zijn nakomelingen, een bus, een restaurant of een hotel omhoog. Dit gaf Israël de rechtvaardiging die het nodig had om een eind te maken aan alle mogelijke onderlinge afspraken en om de instelling van de betwiste gebieden verder te ontwikkelen. Het enige wat u van buitenaf ziet, is slachten, dood en een reguliere pers die de kwesties presenteert alsof deze gruweldaden op de een of andere manier de wensen van het Palestijnse volk tot uitdrukking hebben gebracht.

   De globalisten hebben er geen belang bij om het conflict op te lossen en zullen het gebruiken om geleidelijk een bijna apocalyptische Derde Wereldoorlog op gang te brengen over een aantal jaren die uiteindelijk hun wrede rijk zal vestigen. De laatste fase is een geënsceneerde ‘botsing van culturen’ tussen de Arabische wereld, wellicht gesteund door China, en het Westen.

   Volgens United Press International,
   “Israël en Hamas zijn op dit moment dan wel dodelijke vijanden, maar volgens verschillende huidige en voormalige Amerikaanse inlichtingenfunctionarissen heeft Tel Aviv jarenlang, vanaf het einde van de jaren zeventig, directe en indirecte financiële steun verleend aan Hamas. (Richard Sale: United Press International, 18 juni 2002.)…….”
   Het voordeel van een vijand

   Israël wil het conflict radicaliseren door Hamas om te vormen tot een fundamentalistische militante oorlogspartij die de Khomeini-revolutie in Iran nabootst. Dit leidde Israël ertoe om potentiële Hamas-leiders op te voeden en druk uit te oefenen op de Israëlische autoriteiten om gaarkeukens, klinieken, scholen en kinderdagverblijven te erkennen, zodat ze naast Arafat Fatah hun eigen overheidsstructuur kunnen opbouwen. Deze instellingen stonden bekend als “dorpsallianties” en boden Hamas steun aan arbeiders in politiek en bestuur. Dit begon in 1978, toen premier Menachem Begin, zelf een voormalig terroristenleider, sjeik Ahmad Yassin, op zijn verzoek, toestemming kreeg om de Islamic Association op te richten, die later in 1987 een militaire arm, Hamas, oprichtte. De Israëlische Likudpartij maakte Yassin groot, want beide hadden hetzelfde doel: de Fatah van Arafat destabiliseren.

   De “dorpsallianties” werden vervolgens geïnfiltreerd door de Israëlische geheime dienst Shin Bet, die de Palestijnen leerde wapens te gebruiken en ook een netwerk van duizenden informanten creëerde. Deze financiering en steun werden ook na de ondertekening van het Oslo-akkoord in 1993 voortgezet.
   “Elke partij is geïnfiltreerd.

   Vóór de interventie van Israël was Hamas een relatief inactieve en marginale minderheidsgroep. De prestigieuze Internationale Harald Tribune kan alleen maar bevestigen,

   “Het is algemeen bekend dat Israël in zijn lange strijd tegen het Palestijnse nationalisme elke partij heeft geïnfiltreerd en een echt leger van Palestijnse informanten en collaborateurs heeft gerekruteerd. (http://www.iht.com/pages/index.php?template=articleprint.tmplh&A Artikel Id=68357)

   De secretaris-generaal van de Palestijnse Autoriteit, Tayeb Raheem, ging nog verder in detail toen hij getuigde dat er Hamas-cellen bestaan in het Israëlische leger en de Israëlische geheime dienst. Het hoogtepunt van het gedocumenteerde bewijs is dat islamitische strijders regelmatig kampen als Dahaniya binnenkwamen, waartoe alleen Israëlische collaborateurs toegang hadden…..”

   Dus Trump weet al lang wat er speelt, omdat hij zionistische ‘vrienden’ heeft, of zelfs een Zio is. Je hoeft immers geen jood te zijn, om zionist te worden.

  4. mc. En jouw verhaal bewijst dan dat Trump een zionist is, of zionistische vrienden heeft? Waarom zou het niet andersom kunnen zijn? Dat Trump dit weet, maar daar in de toekomst (als NK en Iran tot de orde zijn geroepen) Israël op zal aanspreken en hen (met of zonder raszionist Nethanyahu) zal dwingen vrede met de Palestijnen en de rest van het Midden Oosten te sluiten, iets dat hij zich blijkbaar 30 jaar geleden al had voorgenomen.

  5. Paul, gezien de wonderen de wereld nog niet uit zijn, blijf ik positief gespannen wat ons allemaal nog te wachten staat. 🙂

  6. Oké mc, we wachten af, ik zal openlijk toegeven dat ik het fout had wat Trump en Q betreft als dat daadwerkelijk zo is, maar dat moet de toekomst uitwijzen. Ik hoop dat anderen die het niet met mij eens zijn, ook zo fair zullen zijn om ooit in de toekomst, als duidelijk wordt dat Trump geen Deep State pion is, toe te geven dat ze Trump verkeerd hebben ingeschat.

   Ik weet dat ik geen 100% bewijs heb, maar voor mij wijzen veel zaken op een Trump die eerlijk is en een betere wereld voor ons allemaal wil, maar we wachten af.

   Prettig weekend.

  7. Waarom word ik misselijk als ik deze ‘opportunist voor zijn achterban’ met een nogal omstreden duif zie..?
   En tegelijkertijd bestaan er in de VS onder de leiding van Trump zulke ‘eetgelegenheden’? http://cannibalclub.org/index.html

   Wat boeit het of hij terecht of onterecht tijdens de ‘verkiezingen’ (wat meer op een spektakel leek) met Rusland in verbinding stond, en hieruit een ‘groot onderzoek’ uitrolt.
   Voor mij alles afleiding om ondertussen het eigenlijke doel te bereiken, het sterk maken van Israël onder Nethanjahu en wapen verkopen aan vooral Saudi-Arabië. De westelijke wereld ook ‘Q’ staat erbij en kijkt ernaar….

  8. mc, met jou ben ik klaar met discussiëren over Trump en Q, jij vertikt het om je daadwerkelijk op de hoogte te stellen van de berichten van Q en kan alleen zeer, zeer negatief doen over Trump. Jij oordeelt uit vooroordeel en blaat na wat je leest en hoort bij/van de gevestigde media, o ja, “in meerdere talen” zoals schreef je. Als jij bij de gevestigde media gaat solliciteren als journalist wordt je BESLIST aangenomen. Succes en hartelijke groeten!

  9. Het vliegenafvangen gaat lekker door.. Niemand van beiden die het weet, maar wel elkaar de maat nemen. Let it be goede mensen..!
   Die Europese ontwikkeling t.a.v. Iran, is/kan juist een uiting zijn van Rothschild-Zionisme.. Het idee van chaos creëren en daarin eigen koers trekken. Voor Trump vooral, waarbij ik hem analyseer op z’n daden nu, richting Iran. Het is voor mij begrijpelijk, vanuit die olie-dollar, zoals het artikel hier op de site meldt.. Enfin, be vigilant.. (met of zonder duif.. 😉 )

  10. Nou, vliegenafvangen….pfff Guido, wat een misinterpretatie…wellicht bij meneer Paul. Ik ben in het zen…het is hier net als altijd, oude jongens-krentenbrood. Perfecte mind control…
   Hier nog verder veel plezier met Q en jullie grote held Donald J. Trump.
   Ik vind het alleen nog zorgwekkend…

  11. jaja, alleen zorgwekkend. Het gaat mij erom dat je welles/nietes aan het doen bent, zonder te beseffen dat je zélf ook aan het dualiseren bent. Never mind, alle goeds.

  12. MC 12.
   Brussel is de handlanger van de machten achter de schermen en die voeren uit wat die machten hen opdragen.(Juncker is leider wat je hebt kunnen zien met de aanstelling door hem alleen van Selmayer).
   Zoals je weet geloof ik dat de protocollen van Sion gewoon uitgevoerd worden.
   Europa is gewoon verloren tenzij er drastisch iets gaat veranderen waarbij ik vermeldt dat ik denk dat dat niet zal gebeuren.
   Al langer is de strijd tegen terrorisme bezig in Europa en dat zie ik als een bewust opgezet probleem wat geen echt probleem zou moeten zijn omdat het bewust is opgezet..Wanneer je protocol 7 (wereldwijde oorlogen) leest staat het bij punt 6 ook gewoon beschreven.Citaat:Om ons systeem van de onderwerping van de regeringen in EUROPA in één zin samen te vatten:We zullen en van haar onze macht door AANSLAGEN,-dat wil zeggen door terreur,-doen voelen en als de andere zich tegen ons verheffen dan zullen wij haar met Amerikaans,Chinees of Japans geschut beantwoorden.Letterlijk staat daar dat aanslagen (denk aan Charly Hebdo en bv Berlijn) bewust zijn opgezet met een doel.
   PProtocol 3 (overwinningsmethode).
   samenvatting van wat Europa nog te wachten kan staan (de tijd zal het leren).
   Haat zal toenemen door economische crisis
   Beurshandel,industrie en het bedrijf zal worden stil gelegd (hierbij denk ik aan nu waar alles electrisch moet worden en gas weg moet waarbij zelfs leidingen worden verwijderd zodat mensen niet terug kunnen vallen op gas wanneer ze de stekker eruit trekken).
   In alle landen van EUROPA zullen hele legers arbeiders op straat gegooid worden
   Verwacht wordt dan dat deze boze werkeloze arbeiders zich gaan uitleven op hen die meer bezit hebben wat voor velen toch al vaak een doorn in het oog is geweest.
   Misschien zullen er mensen zijn die mij voor van alles zullen uitmaken of gewoon van complottheorie beschuldigen,tegen hen zou ik zeggen lees de protocollen eens en vergelijk dat eens met wat er dagelijks gebeurd en gebeurd is.

 11. Beste Paul, misschien interessant voor je, het laatste artikel over de ‘DEEP STATE’ op de site
  whatdoesitmean.com, hun artikelen zijn altijd een beetje meaningful maar vaak to the point,
  groet Jenne

  1. Dank je Jenne.

   Zal ik je een uitleg geven van hoe je een werkende link in je reactie kan plaatsen? (Mocht je dit al weten, beschouw mijn uitleg dan maar als niet geplaatst.)

   Als je de website hebt geopend, bv degene die jij noemt:
   http://www.whatdoesitmean.com

   dan klik je met je muis linksbovenin je scherm op de link (dus het http://www. enz), dan zie je dat de link blauw geselecteerd wordt, vervolgens klik je met je rechtermuisknop op de blauwe link en kies je voor de optie ‘kopiëren’ dat in een venstertje verschijnt. Dan klik je met je rechtermuisknop in je berichtje waar je de link wilt plaatsen en kies je in het venstertje voor ‘plakken’.

  2. Beste Paul, bewonderingswaardig dat je wijst hoe de techniek toe te passen, ben een nul
   met computers etc, ik ben aan het oefenen, heb een flinke familie maar tijd voor anderen is er niet meer bij, ik dank je vriendelijk voor deze zeer gewaardeerde geste, groet Jenne

  3. Hallo Paul, deze avond weer een mooie nieuwe vorm of the deep state te lezen op ;
   whatdoesitmean.com, het wordt alsmaar gecompliseerder, trouwens de hele wereld staat op zijn kop, we mogen blij zijn als we er zonder kleerscheuren van af komen, groet

 12. De Q bashers en Trump bashers…. gaap….. ik volg het al maanden en idioot veel voorspellingen komen uit. Er speelt ook nog een veel groter plaatje, wat je nu ziet ontvouwen is slechts het begin.
  Vergeet vooral niet dat het NIET om Trump draait, hij is niet het genie met het grote plan, hij werkt samen met een grote groep hooggeplaatste en machtige lieden die de satanistische kliek zat waren en alles op alles zetten om daar een einde aan te maken. Dit kwam niet zomaar uit de lucht vallen, daar zijn jaren aan vooraf gegaan. Het hele verhaal is simpelweg te groot, ik ben blij dat Harriet en Paul ( en Guido) alvast de deur hebben opengezet.

  Het wantrouwen richting Trump en Q is begrijpelijk, de aarde wordt immers al 6000 jaar geregeerd door een doodscultuur die het slechtste met de mens voor heeft, waarom zou het nu anders zijn? Het antwoord is simpel: het was 1 minuut voor 12, zij die wisten wat er op het spel staat en er ook nog iets aan konden veranderen kozen voor het LEVEN. Met gevaar voor eigen leven, “live free or die” als motto.

  Denk niet dat in een paar maanden alles anders zal worden, dit gaat jaren kosten en we zullen dingen gaan beleven die onze stoutste fantasie zal overstijgen maar het zal de moeite waard zijn. De slapende massa zal in het begin weinig merken en gewoon naar hun voetbalwedstrijden kunnen kijken, het collectieve bewustzijn kan alleen langzaam opgewaardeerd worden.

  Q voorspelde in maart dat de paus op zou zouten, de luciferische kerk zou een tik krijgen. https://www.youtube.com/watch?v=uuZhhD2Qr-E

  1. Dank Cozmic voor je reactie. Inderdaad is het niet Trump die het alleen doet, maar ze hebben hem er wel speciaal voor uitgekozen omdat hij niet tot de Deep State behoort. Zodoende worden degenen die de Cabal willen oprollen geen strobreed in de weg gelegd door Trump, hij werkt mee door bv de eerder verzegelde dagvaarding van Anthony Weiner nu te ontzegelen door er zijn handtekening onder te zetten.

   Weiner wordt beschouwd als de spil waarom de Deep State draait. Niet alleen omdat hijzelf meedeed aan de satanische sekspraktijken, maar vanwege de informatie die men vond op zijn laptop. De Deep State is als de dood dat die informatie vrijkomt voor het volk. Nu zie je dus ook dat Q waarschijnlijk een paar dagen geleden al waarschuwde dat de Deep State iets zou uithalen, wat ze altijd uithalen als er slecht nieuws op het punt staat naar buiten te komen. Op de dag dat zij dachten dat Weiner gearresteerd zou worden, of zijn laptopinfo aan de overheid zou worden overhandigd, waren er een aantal schietincidenten, wellicht weer valse vlag incidenten om de aandacht af te wenden. Pech voor de Deep State was dat ze zich hebben vergist in de juiste datum en natuurlijk vreselijk voor de slachtoffers die bij de schietpartij zijn gevallen.

   Nu zullen de Trump haters meteen beweren dat het dus de schuld van Q is dat die doden zijn gevallen. Onzin, weet je wiens schuld het is dat dit soort incidenten nog steeds plaatsvinden? Dat is ONZE schuld, het is de schuld van een totaal ongeïnteresseerde mensheid in het kwaad dat de Deep State aanricht. 9/11 was het meest duidelijke incident waarmee IEDEREEN kon zien dat het anders in elkaar zat dan de overheid beweerde. Je hoeft echt geen geleerde te zijn om dat te zien, elke kleuter die tot drie kan tellen kan dat! Maar de meerderheid van het volk wil niet eens naar het 9/11-bewijs kijken en blijft volharden in hun achterlijke mening dat 9/11 gewoon is uitgevoerd door Osama Bin Laden en dat de media niets te verwijten vallen over hun rapportages over 9/11, die natuurlijk allemaal positief uitvallen voor de Deep State. Geen wonder, de gevestigde media ZIJN in handen van deze Deep State.

   Bijzonder interessant is, dat Q gisteren zijn wachtwoord heeft prijsgegeven (en meteen daarna natuurlijk een ander heeft aangemaakt) waarmee hij zijn berichten op het forum kan posten. Zijn wachtwoord was gedurende aan aantal weken: NowC@mesTHEP@in—-23!!! (Nu Komt DE Pijn — -(min) 23!!! Dus waarschijnlijk duidt dat op een openbaring van wellicht de info op Weiners laptop over 23 dagen, of iets nog schadelijker voor de Deep State. Dat zal dan 11 juni zijn, 1 dag voor de vredesonderhandelingen die Trump met Kim van NK in Singapore zal voeren. Maar er kunnen ook andere verklaringen voor zijn, bv. as. 23 mei.

   https://youtu.be/jW96-WGef_A?t=10m24s

  2. Paul, ik geloof niet dat zo een ‘worstje’ als Weiner (die al lang ontmaskerd is) de spil is van de ‘deep state’. Dat zijn mensen die wel niet kennen en ws ook nooit zullen kennen.
   Het is net met iemand die liedjes schrijft en die achter de coulisses werkt zonder op een podium te staan, daarvoor hebben ze zangers.
   Ik blijf voorlopig erbij, dat het hele ontmantelen van de ‘deep state’ ook gevoelig voor willekeur is, dat je nl mensen als ‘deep state’ aanwijst, die het helemaal niet zijn, soort ‘zuiveringen’. Als Erdo dat deed is de hele wereld in oproer, nadat hij ’terecht’ een aanleiding had om tegen ‘zijn deep state’ in te gaan….het is maar van welke hoek je het bekijkt.

  3. mc, het is niet de lullo Weiner die zo belangrijk is en waar de Deep State bang voor is. Het is de info die men op zijn laptop heeft gevonden. Hij had zoals je weet een map genaamd ‘levensverzekering’ op zijn laptop staan. Daarin stond een gigantische hoeveelheid belastende info voor de Deep State. Weiner was niet achterlijk, hij besefte maar al te goed hoe gevaarlijk de Deep State is en dacht dat hij door al die belastende informatie te verzamelen, dat hij ze daarmee van zich af kon houden in het geval er iets fout zou lopen. Zijn (ex)vrouw Huma was zoals je weet vele jaren de rechterhand van Hillary en samen wisten Huma en Hillary de meest smerige zaken uit te voeren. Weiner had van dat alles de info op zijn laptop, duizenden e-mails, documenten, foto’s en video’s, onder andere de video met daarop Hillary (en mogelijk ook Huma) die seks heeft met kleine kinderen waarna deze kinderen worden geofferd en deels geconsumeerd door oa. Hillary.

   Al die info heeft de FBI al wat jaren geleden van de laptop van Weiner gehaald. Maar omdat de Deep State geïnfiltreerd was in de top van de FBI (en een aantal andere geheime diensten en overheidsinstellingen zoals het ministerie van justitie) werd er niets met die info gedaan, behalve dat Weiner na jaren (als een soort rookgordijn voor ergeren zaken) in 2017 24 maanden celstraf kreeg voor slechts 1 vergrijp, het contact hebben met een minderjarig meisje. Dat was dus blijkbaar om de aandacht af te leiden van wat er nog meer ontdekt was, maar wat de Deep State zeer zou schaden.

   Vandaar dat de Deep State als de dood is dat de informatie die op Weiners laptop stond alsnog gedwongen moet worden vrijgegeven door de FBI. Daarom is een paar dagen geleden de verzegelde dagvaarding aan zijn adres door Trump ondertekend om zodoende over te gaan tot wellicht de arrestatie van Weiner, maar zeer zeker om de volledige en onbewerkte (door de FBI) info te overhandigen aan de overheid.

 13. Rechtsom of linksom, of geradeaus… 😉

  (John Swinton, (1830-1901), hoofdredacteur en hoofdredacteur van de New York Times voor redacteuren in 1889; bron: Labor’s Untold Story, door Richard O. Boyer en Herbert M. Morais, uitgegeven door United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY, 1955/1979.)

  “Er is geen vrije pers. U, beste vrienden, weet dat en ik weet dat ook. Niemand onder u durft zijn eerlijke mening te schrijven, en als u het zou schrijven, zou u van tevoren weten dat het nooit zou worden afgedrukt. Ik krijg wekelijks betaald om mijn oprechte overtuiging buiten de krant te houden waaraan ik gehecht ben. Anderen van u krijgen vergelijkbare salarissen voor soortgelijke dingen, en ieder van u die dom genoeg zou zijn om uw eerlijke mening te schrijven, zou op straat op zoek zijn naar een andere baan.

  Als ik mijn eerlijke mening in een uitgave van mijn krant zou laten publiceren, zou er geen vierentwintig uur voorbijgaan en zou ik mijn baan verliezen. De handel van een publicist is eerder om de waarheid te vernietigen, te liegen, te verdraaien, te lasteren, Mammon’s voeten te kussen en zichzelf en de maatschappij steeds weer te verkopen omwille van het dagelijks brood. U weet het, ik weet het, en waarom toasten de dwazen op de onafhankelijke pers? Wij zijn de instrumenten en vazallen van rijke financiële machten achter de schermen. Wij zijn de poppen, ze trekken aan de touwtjes en we dansen. Onze talenten, onze vaardigheden en zelfs ons leven behoren toe aan deze mannen. Wij zijn intellectuele prostituees”.

  1. Kun je nagaan, al meer dan 100 jaar geleden zaten de gevestigde media al in de zak van de elite.

   Ik vraag me wel eens af hoeveel journalisten en programmamakers dat ook weten, maar instemmen met de corrupte gang van zaken om maar vooral hun baan niet te verliezen en hun hypotheek te kunnen betalen, het schoolgeld voor hun kinderen, de dure auto, enz. Maar wat als er plotseling een ommekeer komt en een groot deel zich verenigd in een nieuwe mediaorganisatie die het zat is de leugens van overheden en de corrupte elite te verkondigen en in plaats daarvan de waarheid gaan brengen. Als een groot deel van het volk uiteindelijk wakker wordt, dan hebben zij voldoende lezers en kijkers die hen financieel steunen en is het failliet van de gevestigde en corrupte media een feit.

 14. Pindar gaat 7even kleuren stront schijten 😉

  I hereby demand, and will do so officially tomorrow, that the Department of Justice look into whether or not the FBI/DOJ infiltrated or surveilled the Trump Campaign for Political Purposes – and if any such demands or requests were made by people within the Obama Administration!
  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 20, 2018

 15. Voor mij is Trump een verwarrend fenomeen. En ook weer niet.
  Voor mij de indruk van, wèèr een zionistische marionet. Hij kan wel wat knuppeltjes in wat hoenderhokjes gooien, zoals dit artikel behelst, maar is dat essentieel?
  Essentieel in mijn beleving is onder andere, maar wellicht ook voornamelijk, de waarheid over 9/11. en de matrix van de macht die daarachter zat, en nu nog zit, als het gaat om de geopolitieke realiteit.
  In dat kader zie ik hem als een , ‘wellicht iets moeilijker te hanteren’ marionet van dezelfde matrix. Enorme wapendeals met de Saudi’s , ambassade naar Jeruzalem, ferme taal naar noord Korea en meteen raketten op Syrië na een onbewezen chemische aanval.

  Maar hij lijkt wat opschudding te veroorzaken in de gevestigde orde. Maar nogmaals : is dat essentieel? Ik weet het niet.

  We zullen zien.

  1. Zoals de MOSSAD achter 911 zit, zou het me dus helemaal niet verbazen, als ook hier deze intrigantenclub weer de vinger in de pap zou hebben, met hun Rothschild-Zionistische achterban/fundament in de VS.. Maar de signalen van diverse (!!) kanten, geven vooralsnog veel hoop imo.

   Weer zo’n signaal.. Hillary beware..!! Watch Judge Jeanine’s ‘Opening Statement’ on Hillary Clinton’s. https://www.youtube.com/watch?v=Zdr8_3VvAmQ

 16. Inderdaad een interessante discussie.

  Het probleem dat ik met dit hele gebeuren blijf hebben is dat wij weer met zijn allen op iets of iemand wachten. Dit terwijl wijzelf de problemen zouden kunnen oplossen als wij ons samenpakken. Dat laatste is door social media en de manier waarop onze samenleving vorm heeft gekregen haast onmogelijk.

  Natuurlijk zie ik ook zaken die mij doen fronsen zoals de afkeer van de EU jegens Trump. Europa is de bakermat van al het kwaad. Bijna alle Europese landen hebben kolonies of gehad, hebben dus andere mensen onderworpen aan hun wetten en wensen, hebben ontelbare landen geplunderd en nog meer mensen vermoord. Pakweg 100 miljoen oorspronkelijke bewoners van Amerika om maar één voorbeeld te noemen. Dat is twee keer zoveel als in de totale WO2 gevallen zijn wereldwijd! Spelen Trump en Putin good cop bad cop? Het zou kunnen maar bewijs ontbreekt vooralsnog.

  Q heeft gisteren geroepen dat het game on is vanaf nu, de lampen voor de operatie Drain the Swamp staan op groen. Dat zou betekenen dat wij binnen nu en enkele weken, maanden echte resultaten zouden moeten gaan zien.

  Ik mag alleen maar hopen dat onze wereld voor onze kinderen binnenkort een facelift krijgt en onze kinderen en kleinkinderen in vrede en echte vrijheid mogen opgroeien.

  1. Heel juist Nexus. Het is voor mij ook vreemd, om te voelen dat er een kern in zit, die ik kan plaatsen en me aan de andere kant opgelaten voel, om wéér in de val te trappen. Zoals we bij met name Obama hadden.. Valse profeet. A black boy does the dirty job (again..) Zoals met het overduidelijk geval met Monsanto..!!

   Telkens bij deze figuren het én/én-gevoel. Dat ze wel wat (mogen) proberen, maar uiteindelijk én door de knieën gaan voor verleidingen/voor zichzelf kiezen etc. ÉN niet in staat zijn om dóór te drukken, onder de ‘pressure’ van politieke krachten van vóór en áchter de schermen.

   Maar nogmaals: het verhaal rondom ‘Q’ is weer een ‘sprookje’ dat mooi is als het waar is.. Maar voorlopig nog niet té mooi om waar te zijn.. 😉

 17. HET GEVAAR IRAN :
  In de soms verhitte discussies over Trump en Q, kwam ook Iran aan bod.
  Voor een goed begrip ga ik dan terug naar het verleden. In de volgende link is er een beknopt overzicht van de geschiedenis van Iran m.b.t. de laatste decennia :
  http://aanirfan.blogspot.be/2018/05/israel-attacks-syria-9-may2018-cia-in.html
  In deze link wordt duidelijk gemaakt via de Sjah verdreven heeft en waarom, en wie Khomeiny en consoorten aan de macht heeft gebracht en waarom!!
  Met een belangrijk citaat :
  “Coleman writes:
  When Khomeini took over the U.S. Embassy in Teheran, arms sales by the United States, which had begun with the Shah, were not discontinued…
  Both President Carter and his successor, Ronald Reagan, willingly and with full knowledge of what was at stake, went on supplying arms to Iran even while American hostages languished in captivity… “(=einde citaat) . Dit was de voorloper van het Iran Contragate schandaal. De wapenhandel verliep o.a. via België en Israël !!!
  Israël was zelf reeds vroeger begonnen met de levering van wapens aan Iran. Wapens die kwamen van de bij de PLO inbeslaggenomen voorraden na de inval in Libanon.
  Dit was de operatie Tipped Kettle :
  “The Truth About Israel, Iran and 1980s U.S. Arms Deals
  Recently declassified Pentagon documents reveal a strange, not to say illicit, 1980s operation called ‘Tipped Kettle,’ in which weapons stolen by Israel from the PLO in Lebanon were transferred to the Contras and to anti-American elements in Iran …
  Amir Oren Nov 26, 2010 9:46 AM “(=einde citaat)
  Vervolgens wil Bolton een” regime change” in Iran en er een terroristische bende aan de macht brengen :
  https://www.zerohedge.com/news/2018-05-10/time-john-bolton-promised-regime-change-iran-2019
  met citaat :“These Grand Gatherings of Iranians events are actually put on by the People’s Mojahedin Organization of Iran, also known as the Mojahedin-e Khalq or MEK, a group of a few thousand members who vocally oppose the Iranian government.The MEK is widely considered a cult, using very cult-like methods of indoctrination including exerting control over the personal and sex lives of its members and forcing them to go through weekly “ideological cleansings”.Previously listed as a terrorist organization by the US government because it has killed Americans and has an extensive history of committing acts of terrorism, in 2012 the MEK was taken off the State Department’s terrorist list by Secretary of State and virulent Iran hawk Hillary Clinton.”(=einde citaat).
  Ondertussen stelt Pompeo de voorwaarden aan Iran voor vrede :
  https://www.zerohedge.com/news/2018-05-21/mike-pompeo-lays-out-12-demands-new-iran-deal
  met citaat :
  “Pompeo laid out an onerous list of 12 “basic requirements” on Iran which toughened the nuclear demands and called for a wholesale change to Iran’s military posture in the region, that he says should be included.”((=einde citaat).
  Zowel Bolton als Pompeo fungeren hier als adepten van de Deep state, en als buiksprekers van Bibi in Tel Aviv, en waarbij ze de belangen van de USA verkopen. Bibi is immers enkel bezig met het Oded Yinon plan en Groot Israël. Als men hun plannen (sic) bekijkt en ook het verleden voor ogen houdt, dan zijn zowel Israël als de USA slecht geplaatst om Iran lessen te geven. Wie heeft er het “Iraanse gevaar” aan de macht gebracht ?.Het is trouwens ook niet Iran dat de wereld bedreigt men een totale vernietiging met atoomwapens, maar wel Israël met zijn Samsom optie!! Opvallend is ook dat Bolton en Pompeo hier het hoge woord voeren en niet Trump. Ik zie dan ook dat de Deepstate nog steeds oppermachtig is
  En nog iets uit het verleden, dat m.i. weinigen weten :
  https://www.blacklistednews.com/Report%3A_British_Government_Killed_10_Million_Iranians_In_1919/50855/0/38/38/Y/M.html
  Ik verwijs naar de tekst!!!

  1. Om verder in te gaan op het gevaar Iran, verwijs ik naar de geopolitieke strategie van Trump. Deze is in feite de strategie van Brzezinski, zoals beschreven in zijn studie : The Great Chessboard :
   https://journal-neo.org/2018/05/14/brzezinski-s-ghost-shapes-washington-eurasia-geopolitics/
   met enkele citaten van de tekst van William Engdahl :
   “Contrary to a widely-held belief that US President Trump acts only out of impulse or is being unpredictable, I believe that the opposite is the case. Strategic geopolitical policies of the Trump Administration are a response, not of the President himself, but rather of the powers that be, the permanent establishment who actually control what is sometimes called the Deep State. The geopolitics of that policy determines to a large degree who they allow to be President…..
   The first official formulation of today’s Washington foreign policy came in 1992 when Dick Cheney was Defense Secretary under Bush senior. The Soviet Union had collapsed and Bush triumphantly declared America as Sole Superpower. Cheney’s deputy secretary, Paul Wolfowitz, was responsible for developing a Defense Planning Guidance, 1994-1999. It was blunt, and later described by Senator Ted Kennedy as imperialist. In part the unedited Wolfowitz Doctrine declared “Our first objective is to prevent the re-emergence of a new rival, either on the territory of the former Soviet Union or elsewhere…to prevent any hostile power from dominating a region whose resources would, under consolidated control, be sufficient to generate global power.” Under George W. Bush the Wolfowitz Doctrine re-emerged as the Bush Doctrine after 2002 in the runup to the Iraq war, declaring unilateralism and use of preventative war as central to US policy…………..
   In 1997 he wrote that it was “imperative that no Eurasian challenger emerges, capable of dominating Eurasia and thus of also challenging America.” He further declared, “Potentially the most dangerous scenario would be an ‘anti-hegemonic’ coalition united not by ideology but by complementary grievances…a grand coalition of China, Russia, perhaps Iran…Averting this contingency…will require US geostrategic skill on the western, eastern, and southern perimeters of Eurasia simultaneously.”…………….
   Ik verwijs naar de volledige tekst, die m.i. in grote mate een juist beeld geeft van de USA strategie. Afgezien van de vazallenstatus van de USA t.o.v. Israël, met de uitvoering van het Oded Yinon plan, vecht de USA dus ook om de hegemonie over Eurasie , waarbij dan vooral Rusland, China en Iran worden geviseerd. Deze strijd is deze van de Deepstate, waar Trump de Wolfowitz doctrine dient uit te voeren, die o.a. gebaseerd is op deze van Brzezinski. Voor een duidelijk beeld over Trump is het m.i. dan ook nodig een onderscheid te maken tussen wat er zich in de USA en buiten de USA afspeelt.

  2. Sub Rosa,
   “Voor een duidelijk beeld over Trump is het m.i. dan ook nodig een onderscheid te maken tussen wat er zich in de VS en buiten de VS afspeelt.”
   Ik denk dat je hier een goed punt aanspreekt.
   Wij leven buiten de VS en hebben dus te maken met het buitenlands beleid van de VS, en dat is een ‘agressief imperialistische’ manier van optreden. Het motto: ‘You’re either with us, or against us’ hebben we dan ook al te vaak uit de VS gehoord…

  1. Vreemd imo hoe RB nu ineens tot de illuminatie zou hebben behoord.. Hij was bankier, die ze langzaam maar zeker in het illuminatie-moeras wilde trekken. Is dat niet wat anders.. 😉 Kan niet meer zo heel goed naar de man kijken, met alle respect voor wat hij heeft meegemaakt. Heel duidelijk deelt hij de gruwelijke zaken, waarbij ze hem voor het blok hadden gezet, heel sluw. Daar was een weigering om door te gaan en het ‘andere’ pad te kiezen. Petje af.

   Maar telkens komt het bij zijn relaas, ook laatst in Breda, weer neer op een wervend verhaal over het verbeteren van de wereld, via het creëren van DB, de Blije Bank. (Die hij al niet meer zo mag noemen.) Als je vraagt wat de stand van zaken is, m.b.t. AANTAL rekeninghouders (die volgens hem nodig zijn, om het kapitaal bijeen te brengen om een bankvergunning aan te vragen) en het gestorte kapitaal, hult de man zich AL JAREN in stilzwijgen.
   Daarnaast wordt je door hem gemeden als je hem iets te ná komt, zo is mijn ervaring. Uiterst vreemd, absoluut niet-marketinggericht (als je dan klanten wilt ‘werven’..) en daardoor zelfs regelrecht verdacht imo. Stel je voor, dat er wellicht tienduizenden zijn, die al ‘een rekening’ hebben bij zijn Blije Bank.. Al een inleg hebben gestort etc. Hoeveel geld is er eigenlijk dan als TOTAAL KAPITAAL? Niet bekend en er wordt niets over gezegd.. Etc.

 18. Beste Paul, lees op de site henrymakow.com, hoe onze geest ons denken op een schandalige manier beinvloed is en vergiftigt, de CIA heeft via de literatuur misschien de door ons geadoreerde schrijvers misbruikt tot het verkwanselen van hun gevoelens, en om ons zo doende te misleiden. Het maakt je treurig om dit te moeten lezen, na een lang leven, en veel lezen, dit te moeten ervaren, groet Jenne

 19. Aan Cozmic en GuidoJ
  Als je logies redeneerd wil roland b, bank licenties hebben. Dan moet hij voldoen aan de ‘nog’ steeds de voorwaarden/wetten die nu gelden. En die voorwaarden daar reageren/acteren wij/sommigge/bevolking nog steeds tegen. En die voorwaarden is de spel mee spelen anders kom je er niet. Of b.v. het goede doen en dan laten overnemen, of wat dan ook, je moet de markt op. Dat is nog steeds verziekt en verrot. Die voorwaarden zijn nog steeds niet veranderd. Het is nog steeds ‘het’ systeem. Dat weet hij donders goed. Daar heb ik moeite mee.

 20. De komende paar weken komt de storm over het witte huis.
  Zoals het plaatje aangeeft waarin het hoofd van Trump.
  cosmic awarenes van Rainbow phoenix zegt in een 7 minuten durend gesprek met Calista
  Dat het nu is dat de dam waarachter de leugens en bedrog en gruwelijkheden va de deep state
  omhoog stuwen scheuren vertoont. Weldra deze maand nog breekt deze ‘dam’!
  In een gangenstelsel onder Tucscon , Amerika bevindt zich een gangenstelsel met ruimten waar mensen gevangen zitten waaronder veel kinderen.!
  Er komt veel aan het licht. De deepstate wordt verder ontmantelt.
  Dit als mijn reactie op wat ‘Q’schrijft.

 21. Eigenlijk heb ik nooit geloofd dat welke Witte Huisbewoner dan ook, een zegen voor de mensheid zou zijn. Dus ook Trump niet. Hij heeft al zijn verkiezingsbeloften gebroken en predikt vrede, terwijl hij oorlog en bloedvergieten praktiseert. De ontwikkelingen van de laatste tijd hebben aangetoond dat Trump aan het verdrinken is in het moeras, dat hij zelf mede in stand gehouden heeft. Per saldo zijn onder zijn presidentschap opnieuw de bankiers in het bijzonder en het militair-industrieel complex in het algemeen de grote winnaars.

  Een paar verhelderende artikelen die dit onderbouwen:

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/war-pigs-are-finally-revealing-themselves-and-just-beginning

  https://www.sott.net/article/427151-Clausewitz-Trump-And-Soleimani-American-Politics-is-a-Continuation-of-Israels-Wars-by-Different-Means

  Citaat uit het voortreffelijke artikel van Gilad Atzmon:

  “Surrounded by incompetence, Trump has made disastrous decisions that have made America and Israel into the biggest dangers to world peace. The situation is so grim for America that it can’t seem to find the power within itself to grasp its own self-imposed dark limbo.

  The only way to grasp America’s bizarre operation is to accept a reverse approach to Clausewitz’ insight; American politics is a continuation of Zionist wars by different means. America has given away its world prestige for the Jewish state. American politicians shamelessly pledge allegiance to the Jewish state instead of their own. They go out of their way to appease Jewish lobby groups, whether it is the ultra Zionist AIPAC or the controlled opposition, J-Street. The USA won’t be the first superpower to be destroyed by Zion. The problem is that a regional war involving America and Israel could make Extinction Rebellion irrelevant as these two destructive powers could reduce our planet to dust in order to save their current leaders from their escalating legal complications.

  I have no doubt that many Americans are aware of the danger ahead. However, the matrix of Zionist power in America has dismantled Americans’ ability to call a spade a spade as that is considered ‘anti-Semitic.’ “

  1. Er schoot mij zojuist nog een Joods gezegde te binnen, dat de essentie weergeeft van hetgeen Gilad Atzmon in zijn artikel beschrijft.

   “Stel niet uit tot morgen, wat je vandaag door een ander kunt laten doen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.