Advertentie

Orgonite wortelkrukjes.. Wablief..?


x

Sandra Manus met een zelfgemaakte cloud/hembuster
Sandra Manus met een zelfgemaakte cloud/chembuster

x

x

Sandra Manus over haar nieuwe vinding:
x

‘Orgonite wortelkrukjes werken direct’

x
x
Orgonite wortelkrukjes.. Wablief..?

2016 © WantToKnow.nl/be -interview: Robbert Bloemendaal

 

Sandra Manus-van Eijk heeft van huis uit een liefde voor techniek meegekregen en geleerd dat er ‘overal een oplossing voor is’, dan wel dat je deze wel kunt bedenken of zelf maken. Haar creatieve stroom is op deze manier altijd gevoed geweest,  waarbij ze het geluk had in een beschermd natuurgebied te hebben gewoond. Er was niets zo prettig voor haar, als het ervaren van de vrije energie-stroming van de natuur. Inmiddels is ze getrouwd met Ivo en wonen ze in Boskoop, waar hun bedrijf ‘Manus Art’ ook is gevestigd; gespecialiseerd in het persoonlijk op maat maken van de creatieve vormen die zowel Ivo Manus als Sandra realiseren. Dus een artikel over Orgonite en hoe dit haar/hun leven bepaalde..

Cloudbuster
Cloud- of Chembuster

Sandra: “In 2010 kwam ik voor het eerst in aanraking met orgonite. Vlak bij mij in de buurt staan verschillende UMTS masten opgesteld en ik had last van de straling als ik in de tuin bezig was! Een drukkend gevoel op mijn hoofd en soms een lichte duizeling, het voelde écht niet fijn. Hierop besloot ik op zoek te gaan naar mogelijke oplossingen, tegen deze specifieke klachten en kwam zo terecht bij het verhaal over Orgone-energie. Toen besloot ik -in 2010- mijn eigen chembuster voor in de tuin te maken, om in ieder geval de schadelijke straling te kunnen transformeren. Mijn eigen ervaring: het werkte – en het werkt..!

De chembuster staat er nu nog. Wel heb ik de chembuster in de loop der jaren een paar keer verzwaard, omdat de umts masten steeds sterker gingen stralen. Wat 3G was is nu 4G en 5G duurt ook niet lang meer. Door mijn ervaringen verder te vertellen aan de bezoekers die in ons opleidingscentrum kwamen, werden mensen ook nieuwsgierig en kwam er steeds meer vraag naar mijn orgonite.

Energetisch therapeut
Bij het creëren van orgonite voorwerpen en chembusters maak ik gebruik van mijn achtergrond en ervaringen als energetisch therapeut. Hierin heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals Ultramind ESP System, Aura healing en Reading, Intuïtieve ontwikkeling van mediamieke gave & (trance-) Mediumschap, Edelsteen therapie, Wichelroede lopen (kennis van geopatische belasting), werken met Kundalini energie, Energetisch werken met de magie van Merlijn, Sensi therapie (HSP), Healing Arts therapeut en docent.

Dr. Wilhelm Reich werd de gevangenis ingestopt voor zijn revolutionaire ontdekking, die hij Orgonite noemde.
Dr. Wilhelm Reich werd de gevangenis ingestopt voor zijn revolutionaire ontdekking, die hij Orgonite noemde. (klik voor artikel hier op de site)

Vanuit mijn helderweten en -voelen werk ik met energetische velden. Ik werk en verwerk ook lichtremedies en sprays van de Healing Arts die een hologram bevatten met informatie uit deze verschillende energetische velden, die mensen helpen bij bewustzijnsontwikkeling in verbinding met hun eigen bron van heelheid. Hiermee geef ik de orgonite een extra aansluiting mee voor een nog hogere trilling. Een hogere frequentie kan namelijk wel lagere frequenties transformeren, maar andersom niet. Tot slot maak ik een verbinding met de Kundalini-energie vanuit het nulpunt van de aarde met de materie, voor een optimale aarding.

Altijd anders
Doordat ik mijn intuïtie volg tijdens de creatie en manifestatie voeg ik er nog andere kristallen eraan toe, wat een extra dimensie toevoegt in de energie van de orgonite. Daardoor is elke Orgonite anders, met een unieke energetische trilling. Deze veroorzaakt bij mensen een resonantie, waardoor iemand zich voelt aangetrokken tot net dat ene stuk orgonite of chembuster. Met mijn intuïtie en een groot scala aan mineralen en edelstenen kan ik ook een Chembuster of orgonite voorwerp op maat maken die voldoet aan de persoonlijke behoefte van de cliënt en zijn/haar leefomgeving.

Ik ben continu op zoek om de onzichtbare wereld op een ethisch verantwoorde manier zichtbaar te maken. Daarbij luisterend naar de natuur (ruwe stenen) en uitgebalanceerde kleuren en lijnenspel. Ik ga voor de uitdaging en laat alle mogelijkheden open. En kijk ik uit naar de verassingen die ik daarin tegenkom en dat kan van alles zijn……

Elektrosmog
Ik maak kwaliteitsproducten met louter A-kwaliteit kristallen en mineralen (geen kralen!). Zoals de ervaringen van mijn klanten zijn, zo positief kunnen mijn orgonitevormen en chembusters voor iedereen werken. Dat ze je meer vrijheid geven door een stralingsvrij energieveld om jou heen te creëren, zodat je meer ruimte, vrijheid en positieve levensenergie ervaart. Orgonite zuivert de energie, ruimt op, transformeert en werkt beschermend. Mijn doel is een elektrosmog-vrije wereld, want elektrosmog is, en daarvan ben ik overtuigd, de asbest van de toekomst…!!”

x
* * *

Hieronder het interview dat Robbert Bloemendaal met Sandra Manus had

x

Sandra, je maakt voorwerpen van ‘orgonite’, kun je me vertellen wat dat is?

orgonite_diagram“Orgonite is een materiaal dat de zogeheten ‘Orgon energie’ voorbrengt. Het is al voor WOII uitgevonden door de beroemde psychotherapeut Wilhelm Reich, en sindsdien constant onderzocht en ook verfijnd. Orgonite bestaat uit drie componenten: kristallen en metalen die zijn ingesloten in giethars. Dit materiaal maakt voor zijn werking gebruik van het zogenaamde Piëzo-elektrisch effect. Dit is het verschijnsel dat kristallen onder invloed van druk (in dit geval het inkrimpingseffect van de giethars), een elektrische spanning produceren.

De metalen in de orgonite zijn de geleiders van deze elektrische spanning waardoor de energie die vrij komt door de elektrische spanning afgegeven wordt in de ruimte of aan de persoon die de orgonite in handen heeft. Deze spanning zorgt voor een transformatie van negatieve naar positieve energie. Een proces dat onverminderd doorgaat zolang de orgonite bestaat!

Dat is de ene helft van het verhaal. De andere helft is de alchemie die bij orgonite plaatsvindt en waarbij ik als maker en jij als gebruiker een onderdeel van het ‘mengsel’ bent. Als de alchemie bij jou werkt, dan veroorzaakt orgonite bij jou een ervaring – van rust, evenwicht, blijdschap, hoop en licht. Ik verwerk orgonite in allerlei voorwerpen: piramides, ‘chem busters’, zelfs fruitschalen en nu in speciale meditatiekrukjes: de ‘wortelkrukjes’.”

Je noemt jouw werk ‘esoterische techniek’, wat bedoel je daarmee?

“Esoterische techniek heeft twee belangrijke kenmerken. Ten eerste: je ervaart dat het wérkt ten gunste van lichaam, geest en ziel. Ten tweede: die werking wordt betwist door de ‘normale’ wetenschap. Dat komt omdat esoterische techniek niet valt te bewijzen met meetapparatuur of in laboratorium experimenten. En dat komt op zijn beurt omdat de werking van esoterische techniek letterlijk een andere invalshoek heeft dan gewone techniek.”
x

Een mooie Orgonite, gemaakt met verschillende metalen en edelsteentjes.
Orgonites, gemaakt met verschillende metalen en edelsteentjes.

Hoe zit dat dan?

“Esoterische techniek komt binnen via het domein van de etherische velden waar zich ook jouw ziel bevindt, en manifesteert zich daarna via haar werking in jouw ervaring. Bij gewone materiële techniek is dat heel anders: die manifesteert zich allereerst in de materiële wereld om je heen en vervolgens wordt zijn werking vanuit daar door jou ervaren. Twee verschillende dimensies! Een meetapparaat uit de ene dimensie (fysieke werkelijkheid) kan natuurlijk een verschijnsel in een andere dimensie (jouw ervaringswerkelijkheid) niet meten.

Esoterische techniek doet dus iets wat je niet kunt meten, maar het werkt wél! Dat ervaar je. Esoterische techniek maakt gebruik van dezelfde kracht die achter het ‘placebo effect’ zit. Daarvan heeft de wetenschap inmiddels knarsetandend moeten toegeven dat het bestaat. Maar wat het effect veroorzaakt, bevindt nog steeds zich in diezelfde onmeetbare dimensie. Dat is natuurlijk even slikken voor de wetenschap. Wat wel duidelijk is, zowel bij het placebo effect als bij esoterische techniek, is dat de ‘ervaarder’ van het effect ook de sleutel is voor het optreden ervan.

Je eigen intentie zet de werking als het ware aan. Tot slot geldt specifiek voor esoterische techniek dat de kracht ervan ook sterk afhankelijk is van degene die het maakt en diens intentie, gevoel voor schoonheid en intuïtie. Ook invoelingsvermogen in wat de gebruiker nodig heeft, zowel op persoons- als op zielsniveau, is van groot belang. Als je het goed doet, dan versterkt esoterische techniek het placebo effect enorm.”

Hoe werkt dat dan bij je ‘wortelkrukjes’?

“Deze krukjes zijn gemaakt van de wortels van de teak boom, waar ik orgonite ingegoten heb. Er zitten holle ruimtes in, waardoor de orgonite er helemaal doorheen ‘gevlochten’ zit. Daardoor staat de orgonite direct in contact met de aarde. De orgonite versterkt bovendien de al aanwezige gronding in deze krukjes, die immers bestaan uit de wortels van een boom. Het effect is dat wanneer je op zo’n krukje gaat mediteren, je direct naar binnen toe gaat, sneller bij je stiltepunt komt, meteen in je gronding, je aardeverbinding. Het voelt als een diepe, stabiele rust.

Esoterische Techniek sandra krukjeVervolgens kun je heel gegrond focussen op bijvoorbeeld een thema, maar ook verzinken in ‘niets’. Bij deze krukjes staat het veld er al, je neemt er echt in plaats. Bij andere orgonite voorwerpen is dat veld er ook, maar bij een wortelkrukje is het echt een stuk directer. Je zit in een veld dat zich heeft verbonden met een wortelstructuur die op de aarde staat. En dan kan de esoterische techniek zich ten volle ontplooien.”

Het idee vind ik prachtig, maar hoe werkt het in de praktijk?

“Daarvoor kijk ik altijd naar mijn klanten. Zij zijn, zoals gezegd, niet alleen de sleutel voor de werking, maar ook de maat der dingen om te bepalen of die werking er überhaupt is. En zo ja, wát de werking is. Daarom vraag ik al mijn klanten om hun ervaringen aan mij te laten weten. De wortelkrukjes zijn mijn nieuwste creatie en ik heb nu mijn eerste ‘recensie’ binnen. Ik citeer graag deze goede klant die al veel ervaring heeft met mijn producten, zowel voor eigen gebruik als bij healings van anderen:

“Ik doe veel aan afstandshealingen en gebruik daar onder meer enkele chembusters voor die Sandra gemaakt heeft, met goed resultaat voor mens en dier. In de praktijk heb ik meegemaakt dat cliënten uit depressies kwamen, anorexia werd genezen, katten meer energie kregen en een glanzende vacht,  bij een paard de peesontsteking werd genezen, verbaal agressieve buien van een persoon verdwenen… Kortom, het zijn nuttige healingtools die ik regelmatig gebruik.

De meditatiekruk is een prachtige combinatie van orgonite, wortelhout en kristallen. Op deze kruk kan ik zelf zitten als ik mensen een energetische healing geef of ik laat de cliënt erop zitten zodat deze voldoende geaard is tijdens de healing. Toen ik bij Sandra voor het eerst op de kruk ging zitten, werd op datzelfde moment het wiebelige en prikkende gevoel in mijn benen en de pijn in mijn heupen minder. Ik kwam bij Sandra  vandaan en voelde me prima, geen pijn meer! “

Kijk, dat is de ‘techniek’ aan esoterische techniek: het dient ergens voor, brengt iets teweeg waarvoor het bedoeld is. Doet het dat niet, dan is het geen techniek. Ik maak esoterische techniek. En ik garandeer de werking in die zin, dat als het in de ervaring van de gebruiker niet werkt, deze het geld terug krijgt! Want zijn of haar goede ervaring is bij esoterische techniek de maat der dingen.”

En… geef je vaak geld terug?

“Een enkele keer, en dat vind ik prima. Maar in bijna alle gevallen krijg ik een beschrijving van een mooie ervaring terug. Op mijn site esoterische-techniek.nl staan er al tientallen. Daar doe ik het voor: de ervaring van de gebruiker.”

We spraken met Sandra en Ivo af dat:

WantToKnow-bezoekers krijgen een korting van 10%
x
op de artikelen uit de webshop van Esoterische Techniek.nl.

Daarvoor ga je naar de homepage HIER en daar klik je op de WantToKnow-gebruikerslink.
Gebruik dan als
gebruikersnaam ‘wanttoknow’
en het
wachtwoord ‘meditatie’..
Je komt dan in de shop en kunt even lekker rondneuzen.
En hebt dan bij het evt. afrekenen meteen deze korting te pakken.

LET OP:
DEZE ACTIE IS GELDIG TOT ZONDAG 12 JUNI.

x

x

Esoterische Techniek sandra header

23 gedachten over “Orgonite wortelkrukjes.. Wablief..?

  1. Mooi, hier waar wij wonen maken we overal kleine levensvreugde signalen, de laatste een hol in een oude walnotenboom, mooi met kiezel een vorm gemaakt, paar dagen later alles er uit gekieperd, door een Rode Eekhoorn familie, ja de wereld is niet alleen van ons mensen, gelukkig maar !

  2. En hoe de natuur dankbaar reageerd, op het niet beroeren, het genereerd alle maal verschillende levens vormen, dit jaar 7 verschillende Orchidéen geteld, van klein tot grooet.
   soms loop ik door de bomen en maak hier en daar een andere grond samenstelling, door het strooien van wat kalk, het jaar er op hop de kalk liefhebbers gooien hun ankers uit, mooi om te zien.
   Van de week 2X gebeten door een Tique, behoorlijk ontstoken, dorst de natuur behandelings methode met twee opgezwollen dijen niet, dus antibiotica dan maar, want de ziekte van lijm is niet leuk, oppassen in hoog gras en onder eiken bomen.

  3. C. Als je goed luistert hoor je mij bewonderend fluiten… Prachtig!

  4. Hetzij is een supermooie ervaring om te ervaren Ik heb er nu een in huis staan en ook een hele mooie piramide. Het geeft werkelijk waar energie, het verschoont en zuivert zowel in en rond het huis, ook wekt het het verleden en de emoties om los te kunnen laten. Ik voel me enerzijds energieker, anderzijds ook vermoeid en komen echter ook wel vele emoties los. Zo komen er ook hele mooie en nieuwe dingen op mijn pad…..

  5. Odette, hij hoorde je in Zagreb zelfs fluiten.
   Ik heb zelf veel supermooie orgonites gekregen, ik kan er echter niet van genieten omdat ze een onplezierige reactie met mijn pacemaker geven. Ging nie goe 🙁 Daarom ben ik met kristallen en toermalijn gaan werken.

 1. Super. Het werkt echt. Ik ben er zeer blij mee in huis en qua omgeving om me heen. De krukjes zijn ook werkelijk verbonden met lichaam en geest om in een goede meditatie te gaanemen. Al met al de moeite waard om aan te schaffen.

 2. Organite kunstwerkjes, zoals jij ze maakt zijn mooi, functioneel en ook geschikt als gezond cadeautje.

  Een erg krachtige organit kan ook eenvoudig gemaakt worden van het huisje van de wijnslak, die in de herft hier in Frankrijk veel leeg worden gevonden. Dit huisje volgieten met een mengsel van ijzerpoeder en giethars en dan afsluiten met een kristal. Deze organit heeft zoveel kracht, omdat de spiraal van het huisje een perfecte gulden snede verhoudig heeft. Deze organit kan zo in de broekzak worden meegenomen en beschermt tegen de straling van het mobieltje.

  hieronder een foto van de wijnslak:

  http://images.google.fr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fnl.zooverresources.com%2Fimages%2FE45911L2B363079D0W900H675%2FGrote-wijnslak-op-boomstronk-vlak-bij-onze-caravan.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.zoover.nl%2Fbelgie%2Fluik%2Fbeverce-bij-malmedy%2Ffotos&h=675&w=900&tbnid=6d5czezei_7TMM%3A&docid=7zte2R5c-ERW-M&ei=NAhMV7ahIob0asDwg_gJ&tbm=isch&client=firefox-b&iact=rc&uact=3&dur=240&page=1&start=0&ndsp=24&ved=0ahUKEwi2i9DBvoHNAhUGuhoKHUD4AJ8QMwghKAIwAg&bih=760&biw=1414

 3. Het creéeren van schoonheid is altijd mooi en geeft levens plezier, er moet wel voldoende evolutie in het spel zijn, dus eigenlijk is consomatie de killer van de créatie, dat begrenst vaak het artisinale denken, Calder is daarom ook zo bewonderens waardig, zijn natuurlijke vormen die dan ook nog eens bewegen, ja mooi geniet van het leven, Jenne

 4. Dacht dat dit verhaal qua inhoud wel aardig past bij deze kaléidescopische voorstellingen toch !

  Ooit van mijn moeder een Kaléidoscope gehad, gekocht bij een zogenoemde Pindachinees, die stonden toen der tijd overal in Amsterdam hun waren te verkopen ook Papierwaaiers op twee stokjes, kon je wonderbare dingen mee doen, later heb ik van een tante een mooie collectie presse papier geërfd,
  gemaakt in Murano Italia, en enkelen uit Wenen, prachtig die millipertuis, kleine wondertjes, in die tijd maakte men mooie objecten, voor ook dagelijks gebruik, van die zelfde tante twee lak stempels van haar man gekregen, hij was Vrij Metselaar, prachtige symbolique, ooit zelf glas in lood beoefend,
  heel mooi, kun je nog leren, kan het aanraden, in een raam twee mooie gekleurd venster glas, als de zon er op schijnd bijzonder mooi !

 5. Heb er afgelopen weekend ” opgezeten “.. bijzondere ervaring!
  Mooi stukje werk, kunst bijna.. niet goedkoop maar dat maakt niet uit als het echt werkt, en dat doet het!
  Ik voelde de energetica en voelde het leven weer door mijn meridianen stromen! Leek net een kristallen bol die in mijn lijf rond ging, heel bijzonder!

  Ook had ik al maanden last van vreselijke hooikoorts, netelroos en de hele pollenfamilies en straling van de apparaatjes die je in handen hebt of waar je met mensen met zware energie in aanraking komt.. echt, het werkt!
  Mijn vreselijke vlekken zijn weg, de jeuk en de rust keert na zo iets in je terug, super.. ga er voor sparen.. deze kosten rond de 350 euro, mocht hem bij mijn buurvrouw proberen. Ervaring apart

  als hsp-er zo wie zo geweldig deze uitvinding, hulde aan Sandra!

  berichtje aan Sandra; is die woef op de foto van jou? En is het een Boerboel??

  groetjes

  1. O dit is weer een andere draai hier aan gegeven, nou bij mij stikt het ook van de vlinders, vooral op de kruiden origanum, thym, menthe, lavandel, wilde geranium, camomille, basilic, op veel oude begraafplaatsen uit de tijd van de pest gedijen veel kruiden heel goed, het organolepthise esoterische congluteren vormd dan een zeer rijk aan voeding zijnd conglomeraat, ook de de geest voelt dit, de aanwezigheid van menselijke restanten, op een plek, bij een mooi oud kergebouwtje, wat ontheiligd is door de kerk zelf en leeggehaald van zijn aardse bedoeningen, behalve de muurschildringen, en het kerkhof is ontdaan van zijn eeuwenoude graf monumenten, zerken en tombes, alleen aan het grote kruis hebben zij zich niet vergrepen, maar het gekke is daar groeit niets helemaal niets, een echte doden akker, niet echt luguber wel heel indrukwekkend, ook de misvattingen en daden van de mensen, Jenne

  2. super goede link Guido!
   Werd alleen heel erg depressief van die foto’s van de vernietigingskampen en crematoria.
   Ik ben ooit in Westerbork ” per ongeluk ” geweest omdat ik er de grootste telescopen van Europa wilde zien, maar ontkwam niet om daar niet toen te lopen, wat ik toen voelde kan ik met geen toets of pen beschrijven, de zware heftige energie die ik voelde van al die zielen die zijn vergast, het lijden van die mensen..
   je zou bijna denken dat h a a r p de werking van o.a. orgonite wil vernielen.. is maar een suggestie hoor, maar toch.. die heftige regenval valt ook wel op momenteel.. zal toch niet zo zijn dat er gemanipuleerde regen valt in de buurlanden ?? Valt wel op dat het extreem is in Duitsland en Frankrijk. Of.. zou de dicht bijstaande Mars voeten op aarde krijgen?

   Anyway.. we leven in een hele ontwakende wereld,

   Zonnige groetjes Luna

  3. Hier een documantaire van een jood, die zelf onderzoek doet in Auswitz over de waarheid van de holocaust:

   http://www.youtube.com/watch?v=SeEInN5gD7M

   Het is vreemd dat iedereen die zelf een kritisch onderzoek doet naar de feiten van de holocaust (het doelgericht uitroeien van het joodse volk door massaale vergassing) tot de conclusie komt, dat dit niet heeft plaatsgevonden.

   Zodra iemand zijn onderzoek echter openbaar maakt is hij/zij in vele landen automatisch een crimineel en wordt door de justitie vervolgd. In de rechtzaak wordt niet uitgezocht of zijn/haar onderzoek juist is of onjuist is. De conclusie van een onderzoeker dat de holocaust niet heeft plaatsgevonden is genoeg om iemand tot 12 jaar gevangenisstraf te veroordelen. Een ongelovelijke vorm van hexenverbranding in 2016.

  4. SW,
   dit interview sluit er mooi bij aan.
   Wie het te lang vindt…de eerste 9 minuten zijn al relevante informatie. https://www.youtube.com/watch?v=YH2jhmNTn9s

   Het laat zien dat we allemaal gemanipuleerd werden en nog steeds worden omtrent het onderwerp.
   Ik kan me nog goed herinneren dat ik, toen de film in de bioscoop draaide, tijdens de film eruit moest omdat ik de onrechtvaardigheid niet aankon, het onmenselijke, hoe men met de joodse mensen omging. Ik was aan het huilen op de wc, was overstuur en voelde mij zo schuldig. Ik gun niemand zo een rotgevoel.
   Hoe vreemd is het dan, als men jaren later opeens hoort dat het allemaal een verzonnen verhaal blijkt te zijn?
   En verklaart het niet ook dat de reputatie van een Duitser in het algemeen ook daardoor bepaald wordt? En dat niet allen met Duitsland maar ook met vele andere landen, culturen en mensen…

 6. Ik heb er twee zomers geleden een heel aantal zelf gemaakt, klein en groot. Ze staan nu verspreid over het huis, in de tuin tussen de aardappelen, onder bed , achter de computer (geen hoofdpijn meer bij schermwerk), naast de tv… Ze zijn mooi om naar te kijken (de ene al meer dan de andere 🙂 ) en blijkbaar werken ze op één of andere manier, zeker bij straling.
  Hoeft allemaal geen honderden euro’s te kosten , begin er zelf aan!

  1. Luc,
   wat vind je van het life-max armband, met de ingebouwde 80 koperen antennes dat alle straling van apparaten en umts masten neutraliseert?
   En de speciale stikker die je op je mobiele telefoon plakt en die dus tijdens het bellen voor de thermische warmte-effecten beschermt?

  2. De draagbare , heel kleine orgonites is me nog niet gelukt omdat ik de juiste mallen niet vind/vond. Het zijn voornamelijk vormen die uit een trechter komen of een cilinder die ik maakte.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.