Advertentie

Begint Maleisië éigen MH17-onderzoek..?


x

poetiin maleisie MH17 president
de Russische president Vladimir Poetin en de premier van Maleisië, Najib Razak

x

x

x

Begint Maleisië éigen MH17-onderzoek..?

2016 © WantToKnow.nl/be
(oorspronkelijke bron: HIER)

x

President Vladimir Poetin en de premier van Maleisië, Najib Razak, ontmoetten elkaar begin dit jaar bij de ASEAN-Rusland top in Sotsji, waar ze spraken over de crash met de MH17, de Boeing 777 van Maleisia Airways, die in juli 2014 werd neergehaald boven Oekraïne. Het vervolg op deze ontmoeting veroorzaakt paniek bij vooral de Oekraïense autoriteiten. Zoals inmiddels bekend, hebben Poetin en Razak inmiddels afgesproken om een onderzoek naar de neergehaalde ‘Boeing’ in een ‘gezamenlijke werkgroep te coördineren’. Tja, als Maleisië tevreden was over het huidige onderzoek, zou ze dit dan doen? Zou het ‘Joint Investigation Team’ (JIT) de frustraties bij de Maleisische regering hebben opgeroepen?

Premier Najib Razak verklaarde na afloop van zijn meeting met de Russische president, dat hij nota heeft genomen van de vooruitgang met betrekking tot het onderzoek naar de ramp met de Boeing. Razak laat in een verklaring op de website van de Maleisische premier hierover weten: “Ik zag dat we positieve stappen maakten op weg naar gerechtigheid voor de families en slachtoffers van MH17, toen de Russische president en ik besloten dat we de resultaten van een onderzoeksteam in oktober bekend zullen maken”. Razak dringt er in die verklaring bij alle partijen op aan om zich niet te laten verleiden tot speculaties of met voorbarige conclusies te komen.

Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders is ook blij dat de Onderste Steen nu Boven is.. Hij weet het zeker, want ook hij wil Poroshenko's onschuld betuigen, door-zelfs-te-buigen..!
Mark Rutte met de leiders van Maleisië, Australië, Oekraïne en België. Het JIT lijkt eensgezind, met Poroshenko (nog steeds een van de mogelijke daders !!) trots in het midden met ‘onze Mark’. Uit de lichaamshouding van de Maleise premier Razak (3e van links) lijkt weerzin en terughoudendheid af te lezen..

Wantrouwen
Inmiddels heeft Liow Tiong Lai, de Maleise minister van Verkeer, een brief gestuurd aan de Nederlandse onderzoekscommissie, die de ramp met de Boeing onderzoekt, met het verzoek Russische deskundigen in de samenstelling van het onderzoeksteam op te nemen..! Met deze stap heeft Maleisië natuurlijk haar indirecte wantrouwen uitgedrukt naar de verwachtingen van de totstandkoming van de resultaten van het onderzoek door de Nederlandse onderzoekscommissie.

Het toppunt van naiviteit van de 'daders'..? Of teken van onschuld.. Het is 21 juli 2014, een paar dagen ná de crash van de MH-17. De kennelijke 'daders' overhandigen de beide zwarte dozen over aan de Maleisische autoriteiten. Typisch gedrag voor schuldigen..??
Het toppunt van naiviteit van de ‘daders’..? Of teken van onschuld.. Het is 21 juli 2014, een paar dagen ná de crash van de MH-17. De kennelijke ‘daders’ overhandigen de beide zwarte dozen aan de Maleisische autoriteiten. Typisch gedrag voor schuldigen..?? Of is het mede te danken aan de houding van de Maleise overheid..?

De scherpe koerswending van Maleisië naar Rusland is op zichzelf veelzeggend. Kuala Lumpur prees vanaf het begin, vlak na de ramp, al de bereidheid van Rusland, om alle informatie aan de Maleisische onderzoekers ter beschikking te stellen. Bovendien heeft Maleisië al eerder aangedrongen om Russische experts in het Nederlands onderzoeksteam op te nemen. Dit werd echter geweigerd.. De vraag is natuurlijk door wie en vooral WAAROM..??

De Nederlandse commissie bevat geen enkele Russische expert en veel belangrijker is natuurlijk dat de commissie ook alle informatie van bevoegde Russische organisaties negeerde, die een onafhankelijk onderzoek naar de tragedie hadden uitgevoerd. In het bijzonder gaat het hier over het verslag van het bedrijf ‘Almaz-Antey’, dat de laatste minuten voor het neerstorten van de Boeing reconstrueerde. Dit rapport werd volledig door de Nederlandse onderzoekers genegeerd.

De verder opgelopen onvrede over de voortgang van het onderzoek, leidde tot het initiatief van de premier van Maleisië om met Rusland het onderzoek te coördineren. (zie ook de lichaamshouding van de Maleise president, op de gezamelijk foto van het JIT, eerder dit jaar in New York, toen geprobeerd werd, via een VN-verklaring, Rusland indirect pootje te haken..

Russische onderzoeksbevindingen inzake de ramp met de MH17, zoaLs die van Almaz-Antey, worden categorisch geweigerd door het JIT.. Waarom..?
Russische onderzoeksbevindingen inzake de ramp met de MH17, zoaLs die van Almaz-Antey, worden categorisch geweigerd door het JIT.. Waarom..?

Paniek
Het is begrijpelijk dat deze stap van Maleisië grote paniek in Kiev heeft veroorzaakt.. Men beseft zich daar, dat ze de eisen van Maleisië niet kunnen weigeren zonder een internationaal schandaal te veroorzaken. En verder is het Kiev er alles aan gelegen om de Russische experts buiten het onderzoek te houden.. Waarom? Op verzoek van de Oekraïense president Poroshenko heeft minister van Buitenlandse Zaken Pavlo Klimkin telefonisch contact gezocht met de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, en een klacht ingediend over het feit dat Rusland Maleisië aan ‘haar kant’ heeft overgehaald.

Poroshenko met zijn Amerikaanse broeders, die de 'revolutie tegen de dictatuur' weer volop hadden gesteund. Rechts in beeld, Victoria Nuland, de architect van de machtsovername in Oekraïne.
Poroshenko met zijn Amerikaanse broeders, die de ‘revolutie tegen de dictatuur’ weer volop hadden gesteund. Rechts in beeld, Victoria Nuland, de architect van de machtsovername in Oekraïne.

x

Oekraïne: ‘Stop de samenwerking tussen Rusland en Maleisië’…
Klimkin heeft een beroep op Kerry gedaan om stappen te ondernemen tegen een gezamenlijk Russisch-Maleisisch onderzoek naar de ramp. Poroshenko en zijn kliek begrijpen dat het ontbreken van bewijs van Russische betrokkenheid bij de neergehaalde Boeing, Maleisië het eerste land maakt om de waarheid te onderzoeken over de vraag onder welke omstandigheden het vliegtuig neerstortte. Maleisië heeft in dit geval meer recht dan enig ander land. De ongehoorde en paniekerige reactie van Poroshenko en zijn minister Klimkin toont alleen maar de vrees in Kiev voor openbaarmaking van alle details van de tragedie, die uiteindelijk zomaar zouden leiden op tot aanwijzingen op hun eigen betrokkenheid..!

MH17 crash wrakstukOok Washington zit er duidelijk mee in de maag en weet nog niet hoe te reageren op het initiatief van Maleisië want, ongeacht de mogelijke deelname van de Russische deskundigen aan het werk van de Nederlandse onderzoekscommissie, hebben Rusland en Maleisië al ingestemd met de bekendmaking van de resultaten van hun onderzoek in oktober van dit jaar.

De Amerikanen hebben duidelijk geen behoefte dat de kwestie van het neerhalen van de Boeing voorpaginanieuws blijft. Ze worden er dan pijnlijk aan herinnerd dat ze al binnen 24 uur bewijzen hadden van Russische betrokkenheid, iets wat in de Westerse gecontroleerde pers luidkeels werd uitgedragen, en dat de druk steeds groter wordt om met bewijzen te komen.

Het gevolg kan zijn dat hun hele anti-Poetin hetze als een zeepbel uiteenspat en daarmee de rechtvaardiging van de economische sancties, die toch al steeds grotere weerstand in Europa oproepen. Immers, het neerhalen van de Boeing moest juist de Europese weerstand tegen de invoering van die sancties wegnemen.

En kijk eens naar het staaltje Westerse propaganda-journalistiek, waar de waarheid in één klap wordt verdraaid tot zwarte leugen. Van eerbied wordt piraterij gemaakt.. Kijk naar de eerbied waarmee deze separatistenleider het knuffelbeerjte oppakt, om de waanzin het neerstorten van de MH17 te laten zien.

Het afnemen van zijn militaire pet en het slaan van het kruisje is bijna nergens in de Westerse media te zien geweest..! Dit was het beeld van één van de grootste leugens, direct na de ramp. Westerse propaganda ten voeten uit. Zoals later ook door de BBC een stukje film van een interview met Poeting is verknipt en verdraaid.

Ook voor Nederland kan het beschamend uitpakken. Naast de al langer geuite kritiek over de werkwijze van de onderzoekscommissie, kon nog wel eens pijnlijk duidelijk worden hoezeer Nederland zich laat misbruiken voor ‘gevoelige operaties’ van de Amerikanen, waar maar weinig landen zich toe laten lenen.

(kijk voor een uitgebreide analyse van deze ‘move’ van Maleisië,
door Joost Niemöller, onafhankelijk journalist,
HIER op de site)

* * *

18 gedachten over “Begint Maleisië éigen MH17-onderzoek..?

 1. Laten we hopen dat er nu eindelijk eens de waarheid boven tafel mag komen. Ik hoop het zo en wat mij betreft mag dit hele kabinet dan weg, met pek en veren en ik hoop tevens dat andere doofpotdeksels (Demminck/Vaatstra) dan ook wel eens van het potje afgetrokken kunnen worden. Laten we bidden dat de waarheid en niets dan de waarheid op tafel zal komen. Misschien dat de bevolking dan eens beseft dat de mainstream media alleen maar liegt en bedriegt en manipuleert en niet waarheidsgetrouwe journalistiek brengt. Joost Niemöller mag wat mij betreft dan directeur worden van NPO/NOS:)!!!

 2. Waar het ook in belangrijke mate over gaat is de vernederlandse tong die altijd hoe dan ook bereid is het smerige amerikaanse kontgat te likken. De schurkenstaat VS wil een oorlog en met de mogelijke komst van Clinton zal dit ook op de een of andere manier geforceerd worden en weer zal dit anuslikland vooraan staan om te collaboreren.

  1. Jim, je denkt toch niet dat die Russen de hele boel op laten ruien door een kliek corrupte opportunisten, wat in generaal de moderne hournalisten zijn,
   niks je hebt je aan de objectieve waarheid te houden.
   En waarom maakt men zich niet drukker om het door Bandieten gestolen land de Oekraïne, waar mensen dagelijks worden vermoord door een zooi omgeturnde Khazaar Joden, met behulp van het kwaad USA-CIA-Israel-Mossad.
   De hele wereld media is doortrokken door een viese rottende odeur, het stinkt !

 3. Ik hoop van harte dat Maleisie, geholpen door Rusland, eenzelfde onderzoek zal gaan uitvoeren m.b.t. de vlucht Maleysian Air MH 370. De vlucht die geheel en al van de radar verdween en Z.G. in zee zou zijn gestort, zonder dat er ooit wrakstukken zijn gevonden. Een grondig onderzoek naar dit ‘Mysterie’ zal haarzuivere resultaten laten zien, die zullen wijzen in een zelfde richting. En de praktijken van de ‘Club’ die dit soort acties beraamt, aan het het licht zal brengen.

 4. Het is niet zo zeer de waarheid, maar de bevestiging van het vermoeden wie deze daad begaan heeft, en dat vermoeden zal dan als slot conclusie de waarheid, de echte aantonen en onder schrijven, en dat wil men voorkomen,
  om dat dit een duidelijke zwarte streep door hun rekening zal zetten.

  Kijk hoe de USA-CIA met hun staart kwispeld Putin willen helpen om de Atoom raketten in te dammen, om dat ze door hebben dat bij een eventuele aanval op Rusland, de Russische raketten die op een hoogte van 80 000 meter kruisen niet zijn tegen te houden, door hun overal provoserende raket schilden.

  De Zionisten staan met hun rug tegen de muur, goede raad is duur, alles wat om tekopen was is gekocht, de zieke kliek op de foto, Nuland, Kerry, the chocolade king, allemaal Khazaren en dan die viese huichelaar Vise President nota bene, door Jezuïten geinstrueerd, wat een zooitje !

  1. Je houdt nog steeds niet van de atoombom.
   Ik wel.
   Prachtig ding is het.
   Moet veel vakker ontploffen op deze planeet.
   Minstens 2 keer elke 50 jaar boven een grote stad.
   De enige manier dat deze dwazen (primitieve apen met zoveel waanideeen) het snappen.

   “Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb”

   – Stanley Kubrick, profeet (vermoord door de CIA met een gif)

  1. Uit onderstaande twee artikelen van John Helmer uit december 2015 blijkt dat, er geen consensus bestaat over het gebruikte wapen en de daders omdat deze niet de Australische of internationale standaard hanteert, zoals mag blijken uit het volgende citaat uit één van onderstaande links;

   After testifying for the first time in an international court, Detective Superintendent Andrew Donoghoe, the senior Australian policeman in the international MH17 investigation, said a “tougher standard than the DSB report” is required before the criminal investigation can identify the weapon which brought the aircraft down, or pinpoint the perpetrators. Their criminal investigation will continue into 2016, Donoghoe told the Victorian Coroners Court (lead image) on Tuesday morning. He and other international investigators are unconvinced by reports from the US and Ukrainian governments, and by the DSB, of a Buk missile firing. “Dutch prosecutors require conclusive evidence on other types of missile,” Donoghoe said, intimating that “initial information that the aircraft was shot down by a [Buk] surface to air missile” did not meet the Australian or international standard of evidence.

   http://johnhelmer.net/?p=14787

   http://johnhelmer.net/?p=14812

   Enig idee waarom het JIT rapport niet openbaar wordt gemaakt? Is dat omdat de stukken in een strafdossier komen of omdat er geen consensus bestaat, zoals in de brief van Julie Bishop staat geschreven?

  1. Nee, het is hetzelfde stuk wat in het OvV rapport staat op pagina 87.

 5. Vandaag bericht de telegraaf:
  *Het eindrapport van de OVV over de MH17-aanslag in Oost-Oekraïne werd in oktober vorig jaar openbaar. In de OVV-systemen zitten nog allerlei vertrouwelijke gegevens die nooit naar buiten kwamen, zoals geheim gehouden Amerikaanse satellietbeelden en gesprekken met personen die vanwege veiligheidsrisico’s zijn afgeschermd. “Wat niet in ons rapport staat, dient geheim te blijven”, aldus de OVV-zegsman.*
  Dus de OVV beschikt nu wèl over Amerikaanse satellietbeelden?
  En die blijven geheim?

  1. @Charles Claessens,

   Deze gegevens vallen onder artikel 57 van de Rijkswet Onderzoeksraad voor Veiligheid wat o.a. het volgende zegt:

   Artikel 57

   De raad neemt eveneens door hem vergaarde informatie niet in het rapport op voorzover het belang daarvan niet opweegt tegen de volgende belangen:

   a. de betrekkingen van het Koninkrijk of de landen van het Koninkrijk met andere staten of met internationale organisaties;

   b. de economische of financiële belangen van het Koninkrijk, van de publiekrechtelijke lichamen van de landen van het Koninkrijk, of van de in artikel 1a, onderdeel c en d, van de Wet openbaarheid van bestuur bedoelde bestuursorganen;

   c. de opsporing en vervolging van strafbare feiten;

   Kort gezegd zou je het zo uit kunnen leggen dat, 196 dode Nederlanders niet opwegen tegen de economische of financiële belangen van het Koninkrijk.

  2. Mij ging het er om, dat vanaf dag 1 de Amerikanen met een beschuldigende vinger naar de Russen wezen, maar steeds weigerden met bewijzen te komen.
   Nu meldt het OvV ineens wel degelijk over Amerikaanse satellietbeelden te beschikken.

  3. @Charles Claessens,

   Ik schrijf toch ook dat deze gegevens geheim zijn voor het plebs onder de Dutch Kingdom Act (Rijkswet). Dus, wij weten nog steeds niet of die gegevens er wel of niet zijn!

 6. 80 Nederlandse kinderen vermoord door de Londense/Parijse bankiers. Rothschild’s en hun handlangers.
  Normaal gesproken zouden wij Engeland en Frankrijk de oorlog verklaren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.