Advertentie

Kinderen lijden in de buurt van 5G-masten..!!


5G-antennes oorzaak van

hoofdpijn, maagpijn en slaapproblemen bij kinderen!

Kinderen lijden in de buurt van 5G-masten..!!

2024 © WantToKnow.nl/be
*

Nieuw peer-reviewed getoetst onderzoek heeft aangetoond, dat kinderen die te dicht bij 5G draadloze torens leven, ernstige gezondheidsproblemen ontwikkelen, zoals chronische hoofdpijn, maagpijn en slaapproblemen. Drie kinderen en hun ouders kregen deze en andere symptomen, na een vakantie in een zomerhuis op slechts 125 meter verwijderd van een telecommunicatietoren met meerdere 5G-antennes. Een onderzoek, gepubliceerd in het tijdschrift ‘Annals of Clinical and Medical Case Reports’, onthult dat de symptomen van de gezinsleden snel afnamen nadat ze het zomerhuis hadden verlaten en teruggingen naar hun gewone huis, dat niet niet zo dicht bij 5G-antennes staat.

Dr. Lennart Hardell verrichtte baanbrekend, maar vooral onafhankelijk onderzoek naar de relatie tussen mobiele telefonie en kanker. (klik voor link naar een Zembla-uitzending over straling)

De kinderen, in leeftijd variërend leeftijd varieerden van vier tot acht jaar, ontwikkelden ook ontwikkelden emotionele symptomen door de nabijheid van de 5G-antennes. Deze omvatten verhoogde prikkelbaarheid, omdat de straling op hun zintuigen inwerkte. 5G is écht een mogelijk doodvonnis voor mensen. Dr. Lennart Hardell, een vooraanstaand wetenschapper op het gebied van kankerrisico’s door straling, en Mona Nilsson, stelden hun eigen rapport samen, over hoe 5G de gezondheid van jonge kinderen beïnvloedt. Nilsson vertelde, samen met dr. Hardell, oncoloog en epidemioloog, het volgende:

“Het is algemeen bekend in de geneeskunde dat kinderen gevoeliger zijn voor giftige stoffen dan volwassenen. Bovendien hebben ze een langere levensverwachting, waarmee chronische gezondheidsproblemen zich dus over een langere tijd kunnen ontwikkelen.”

Volgens Hardell is 5G nog ‘vrij nieuw’, wat betekent dat er weinig onderzoek is gedaan naar de effecten ervan op de menselijke gezondheid. Het is bijna alsof overheidsinstanties goedkeuring geven aan de telecommunicatie-industrie, voor het uitrollen van draadloze technologie/communicatie-netwerken, zónder dat eerst bewezen is dat veilig is.! Dit voorzorgsprincipe wordt al decennia met de voeten getreden, op allerlei gebieden van mogelijke schade aan de mensheid..!

Miriam Eckenfels-Garcia, directeur van de Children’s Health Defense (CHD) Elektromagnetische Straling en Draadloze programmering. Zij verklaarde:

“De uitrol van 5G is opnieuw een voorbeeld van financiële en industriële belangen, die de bescherming van onze gezondheid die van onze kinderen ondermijnen. Net als in deze casestudy, zien we de negatieve gevolgen voor de gezondheid van levende wezens, van deze technologie.

En in plaats van het toepassen van het voorzorgsprincipe, totdat we de gevolgen in beeld hebben, van de gevolgen voor de gezondheid en het milieu, zijnonze overheidsinstanties als het ware gevangen door de telecom-industrie. En wordt toegestaan dat 5G overal kan worden geïnstalleerd”.

Vergelijking van het absorptieniveau van EMS (electro magnetische straling) in schedels van jongeren en volwassenen.

Vragenlijst schept een heftig beeld..!!
CHD doet er alles aan om terug te slaan tegen deze gevaarlijke ontwikkeling door middel van het starten van rechtszaken, het geven van onderwijs en belangenbehartiging. Dankbaar mogen we zijn op wetenschappers zoals Dr. Hardell en Mona Nilsson, die hun licht laten schijnen op deze zaken. Voor het vakantiehuisonderzoek dat hierboven wordt belicht, werd de familie die er naartoe ging, gevraagd een vragenlijst in te vullen na hun bezoek over de symptomen
waaraan zij en hun kinderen leden tijdens de vakantie.

Arthur Fistenberg is een van de voornaamste publicisten op het gebied van draadloze communicatie en de gevolgen ervan op de menselijke gezondheid. (klik voor lead naar artikel HIER op de site)

Hen werd gevraagd om de ernst van elke storing/aandoening te duiden, op een schaal van 1 tot 10. Alle drie de kinderen, in de leeftijd van vier, zes en acht jaar, rapporteerden slaapproblemen en emotionele symptomen, waaronder ‘prikkelbaarheid’ en ‘emotioneel’, beide op niveau 10, het hoogste niveau..!!

“Twee van de kinderen kregen diarree, buikpijn en hoofdpijn, hetgeen werd gerangschikt tussen 8 en 3 op de ernstschaal”, aldus het onderzoek. Het kind van 6 jaar dat geen buikpijn en diarree kreeg, kreeg huiduitslag met een 8 op de ernstschaal. De symptomen verschenen snel na aankomst in het huis en verdwenen nadat ze thuiskwamen, waar de stralingsniveaus aanzienlijk lager waren.

Reactie op de bevindingen..
Nilsson, die de Zweedse Stralingsbescherming Stichting beheert, zei dat ze ze ‘zeer verontrustend’ vindt, eraan toevoegend dat kinderen van die leeftijd nog geen last zouden moeten hebben van aan dergelijke symptomen, hoewel ze steeds meer als de ‘verwachte effecten van toenemende blootstelling aan RF-straling’ bekend staan, toen ze op vakantie waren in de buurt van een 5G-toren.

 

KLIK VOOR BOEKBESPREKING HIER OP DE SITE:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.