Advertentie

Vaccinaties, bezint eer ge begint..


vaccinatie_graffieken
Waar waren die vaccinaties voor nodig…?? ALLE besmettelijke ziekten liepen op hun end. TOEN PAS werden vaccins in gezet.. Kijk naar de keiharde werkelijkheid in deze grafieken. De oorzaken van deze terugloop zijn even simpel als voor de hand liggend.. Betere voeding, beter hygiëne, betere behuizing (verwarming o.a.), betere kleding, afwisselender voedsel (met o.a. veel fruit), etc. etc.

x

‘De ziel zal men afschaffen door een farmaceutisch product.

Vanuit een ‘gezonde’ levensbeschouwing zal men een vaccin vinden,

waardoor in het organisme dusdanig ingegrepen wordt,

liefst zo jong mogelijk, als het kan na de geboorte,

zodat dit menselijk lichaam niet tot de gedachte kan komen:

“Er is een ziel en een geest”.

Het werk van Rudolf Steiner bevat een vanzelfsprekendheid inzake de verbindingen tussen de geziene en ongeziene werelden..

x
Rudolph Steiner,

grondlegger van de Antroposofie

(Uit ‘De val van de Geesten van de Duisternis‘)

x
X


X

Vaccinaties, bezint eer ge begint.

2014 © Hagen Jonker (homeopatisch huisarts)

x

injectiespuitDe basis van de Westerse Geneeskunde berust op de leerstellingen van  Louis Pasteur (1822-1895). Zijn belangrijkst theorie stelt dat ziekte primair veroorzaakt wordt door ziektekiemen, afkomstig van een externe bron. En dat één specifieke bacterie één bepaalde ziekte veroorzaakt. Dit is het fundament van de allopathische Westerse geneeskunde die ontstond aan het einde van de negentiende eeuw. Dit concept werd overgenomen door  het  Amerikaanse medisch /industriële complex en georganiseerd rond de American Medical Association.

Huisarts en homeopaat Hagen Jonker, auteur van dit artikel.
Homeopathisch en orthomoleculair arts,  Hagen Jonker, auteur van dit artikel.

Dit machtige farmaceutische complex voornamelijk uit op winstbejag domineert sedert die tijd de Westerse Geneeskunde en groeide uit tot een business met een omzet van miljarden dollars. De volgende instanties behoren hiertoe:  de Food and Drug  Administration (FDA), de Centers for Disease Control (CDC) en de The National Institutes of Health (NH) evenals veel verzekeringsmaatschappijen, ziekenhuizen en universiteiten.

De microbetheorie gaf ook de basis voor vaccinatie. Het was Jenner (geen arts) die als eerste pus uit  zweren van zieke koeien bij mensen injecteerde. Hierna is de ontwikkeling van de vaccinatie begonnen.  Officieel ‘weten wij’ dat de pokken door vaccinatie verdwenen zijn. Niets is minder waar, wanneer men andere bronnen raadpleegt dan wat ons gangbaar verteld wordt, blijkt dat de officiële statistieken laten zien dat er meer slachtoffers vielen door de pokkenvaccinatie dan door de pokken zelf..!!

Vaccinatie zijn vanaf het begin ernstig aan twijfel onderhevig geweest..!!
Dr. L. Parry zette in de British Medical Journal van jan.1928 al zijn vraagtekens bij het effect van vaccinaties.  Statistieken toonden bij gevaccineerde mensen een 5 x hogere mortaliteit dan bij niet gevaccineerde mensen. Ook merkwaardig was dat in Duitsland het best gevaccineerde land ter wereld meer sterfgevallen van pokken voorkwamen dan in Engeland, waar de vaccinatie graad lager lag. In 1919: 707 doden in Duitsland en 28 doden in Engeland.

In Duitsland hadden in de jaren 1870-1871 meer dan 1.000.000 mensen pokken, waarvan er 120.000 stierven, hiervan was 96% ingeënt. Dit bracht Bismarck de Kanselier van Duitsland tot de uitspraak: “de hoop op de doeltreffendheid van het koepokkenvirus als preventie tegen de mensenpokken is volledig bedrieglijk gebleken. En zelfs  het British Medical Journal (1-5-1976) verklaarde: “Men weet nu dat de risico’s van routinematige pokkenvaccinaties in Groot Brittannië groter zijn dan de risico’s van een natuurlijke besmetting.”

Bovenstaande doet mij denken aan een uitspraak van Rudolf Steiner waarin hij zegt dat de geschiedenis die ons geleerd wordt vaak een fable convenue is. (het geheim van de dubbelganger St Gallen 16-11-197) En is het ook niet opmerkelijk dat de opkomst van het medisch/industriële complex begint omstreeks 1862 de periode waarin Michael, Ahriman bestrijdt en  hem uiteindelijk in 1879 op aarde stort. Hierdoor kunnen Ahriman en zijn helpers een zeer sterke invloed op de mensheid gaan uitoefenen. Het medisch/industriële complex maakt vanaf die periode een immense groei door.

Wees vooral ERG BANG..!!
Angst is het middel, waarmee Ahriman werkt en angst is het dat de mensen weerhoudt kleine kinderen niet te vaccineren..! Want hoe logisch is het om een baby bij de geboorte in te enten met het Hepatitis B vaccin, (wat minister Schippers graag zou willen) dat het hepatitis B antigeen bevat geproduceerd door genetisch gemanipuleerde gistcellen met daaraan nog eens aluminium 0,25 mg gekoppeld. Terwijl het risico voor een baby om hepatitis B op te lopen nagenoeg te verwaarlozen is!

Al heel lang hebben artsen en specialisten hun twijfels bij vaccinaties. Zoals de quote van Dr. Boyd Haley hier ook aangeeft. Twijfels die steeds vaker volkomen terecht blijken te zijn.. !
Al heel lang hebben artsen en specialisten hun twijfels bij vaccinaties. Zoals de quote van Dr. Boyd Haley hier ook aangeeft. Twijfels die steeds vaker volkomen terecht blijken te zijn.. !

Om vervolgens omstreeks de leeftijd van 5 weken opnieuw te vaccineren met  een cocktail van: een difterie toxine, een tetanus toxine, drie soorten kinkhoest-toxinen, een hepatitis-B antigeen, drie soorten geïnactiveerde poliovirussen gekweekt op apenniercellen, haemophilus type b polysaccharide en  7 soorten pneumococcen polysacchariden ingespoten. Waarin ook nog 0,82 mg aluminium verwerkt is… Slaap kindje slaap..?

Merkwaardig genoeg krijgen wij bij vaccinatie nooit een bijsluiter met vermelding van bovengenoemde ingrediënten te zien, terwijl  bij alle verdere medicamenten tot en met een doosjes paracetamol  wel een uitgebreide bijsluiter wordt toegevoegd.

Verwoest immuunsysteem..
Deze vaccinaties vinden plaats op een tijdstip dat het immuunsysteem nog niet rijp is en nog nauwelijks  in staat is antilichamen aan te maken. Om dit toch te forceren wordt het toxische aluminium toegevoegd. Dit alles geeft een sterke verstoring van het immuunsysteem, wat ook weer zijn invloed heeft op ons zenuwstelsel. Misschien wel het allerergste is dat de polio virussen gekweekt worden op dierlijke cellen waardoor dierlijk RNA en DNA in het vaccin terechtkomen.

Vaccination claim GandhiWanneer dit vaccin rechtstreeks ingespoten wordt, kan dit mogelijk via het dierlijke RNA en DNA het menselijk genetisch materiaal beïnvloeden (verstoren). Dit kan niet alleen op korte termijn maar ook na jaren nog negatief uitwerken, een verband met de vaccinatie wordt dan niet meer gelegd.

Daarbij is het goed ons te realiseren dat datgene wat Rudolf Steiner in 1917 reeds voorspelde, mogelijk al in praktijk is gebracht. Hij sprak tijdens zijn voordracht op 7 oktober 1917 over: ‘De val van de Geesten van de Duisternis’ en gaf deze informatie:

“De ziel zal men afschaffen door een farmaceutisch product. Vanuit een “gezonde” levensbeschouwing zal men een vaccin vinden waardoor in het organisme dusdanig ingegrepen wordt, liefst zo jong mogelijk, als het kan na de geboorte, zodat dit menselijk lichaam niet tot de gedachte kan komen ‘Er is een ziel en een geest’..”

Pas als men zich bovenstaande realiseert en kritisch kijkt naar de stortvloed van meldingen over ernstige aandoeningen, bijvoorbeeld hier op de site, ná vaccinatie, kan men bewust de keuze maken om wel of niet te vaccineren.. Pas dan!

 

H.G. Jonker,
arts voor homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde

Willemstad 11 /8426 HA Appelscha

e-mail: hagen.jonker@hetnet.nl

Aanbevolen literatuur:

 • Vaccinaties doorgeprikt:  Cisca Buis-Noor Prent-Tineke Schaper
 • Vaccin Vrij: Door Frankema
 • Baarmoederhals Kanker: Désirée Röver

10 gedachten over “Vaccinaties, bezint eer ge begint..

 1. Als je zou denken dat deze gifhandel een van de methoden is om de wereldpopulatie te verkleinen dan is het resultaat duidelijk zichtbaar is de vorm van hersenbeschadigde kinderen. Voortplanting voor deze kinderen zit er ook niet meer zo in. Laat staan dat zij zich staande kunnen houden met hun handicap in deze steeds harder wordende wereld.
  De site welke nu ineens erg veel opspraak maakt, is er een die op basis van ‘partijen’? met erg veel interesse in militaire aanbestedingen, een toekomstprognose maakt. De gegevens welke tot deze resultaten hebben geleid zijn afkomstig van de VS, Wereldbank, IMF en o.a. de EU!
  http://www.deagel.com/country/Netherlands_c0145.aspx
  Inmiddels gonst het o.a. op youtube ook over deze bron.
  Guido, ik dacht er goed aan te doen dit commentaar te plaatsen aan de hand van de conclusie die ik zelf trok naar aanleiding van de meer dan schandalige acties van de farmaindustrie in samenwerking met de internationale overheden en medische staven.
  Gezien de aandacht welke al tijden bestaat voor deze grootschalige volksvergiftiging op deze site, zien velen de uitrol van een agenda wat allang niet meer beschreven kan worden als een theorie maar een komplotfeit!

  1. Rob, is dat een foutje of hoezo population forecast 9.1 miljoen in 2025? Bijna de helft zou in 10 jaar er niet meer zijn??

  2. Kenia probeert wantrouwen over tetanusvaccin te sussen: De regering van Kenia ontkent dat een vaccin dat gebruikt wordt bij een inentingscampagne tegen tetanus vrouwen onvruchtbaar kan maken. Rooms-katholieke bisschoppen trokken aan de bel. De campagne die maandag begon, wordt gehouden in het noorden van Kenia. Het is de bedoeling dat vrouwen tussen de negentien en 49 jaar ingeënt worden tegen de ziekte (5x binnen twee jaar). Tetanusvaccins die eerder dit jaar zijn getest, bleken het antigeen hCG te bevatten, waardoor bij vrouwen onvruchtbaarheid kan optreden, aldus dr. Stephen Karanja, voorzitter van de vereniging van katholieke artsen in Kenia. http://www.bbc.com/news/world-africa-29594091.
   1993: A birth control vaccine is on the horizon for family planning: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7683889.
   De film Children of Men, fictie? http://www.imdb.com/video/imdb/vi1555955993/

  3. Ellen, en dan doen ze ook nog lacherig hierover, alsof de Afrikanen spoken zien. Ongelofelijk….idd Children of Men, heftige film.
   Het is dan ook zo belangrijk dat de mensen dit allemaal weten.

  4. Monica,
   Volgens de prognoses wel. Het gekke is dat voornamelijk alle anglo-saxische landen incl. delen van europa veel woonruimte erbij krijgen.
   Duitsland maakt een typische uitzondering met ‘maar’ 1 miljoen.
   Zuid Amerika blijft vrijwel ongemoeid.
   Met Brigs-landen heeft het weinig te maken want ook Australie krijgt ervan langs. Vraag is; hoe betrouwbaar is de info en wat zijn de parameters? Mochten de prognoses gebaseerd zijn op voorkennis van militaire acties dan zijn we mooi zuur. De Georgia Guidestones kent iedereen wel en de weg ernaar toe kan heel gemakkelijk via vaccinaties gaan. Kijk maar naar de ‘weldoeners’ Bill en Melinda Gates.
   Natuurlijk kan een funky wereldoorlogje ook helpen de bevolking te reduceren. Het gaat in de progn. niet verder dan 2025 maar wie weet wat 2026 dan nog gaat brengen. Reden temeer om de ogen en de oren goed open te houden en voorbereid te zijn op de toekomst.
   En daar hoort een prikje absoluut niet bij!

  5. De forecast is, +/- iedere 12500/13000 jaar maakt onze planeet een catastrofe
   door, het waarom is duidelijk, het wobbelen van de aard as, de veranderde inclinate van de aard as, verschuivingen van het oppervlakte, andere baan kouder of warmer, het is allemaal bekend, maar geen paniek, er is toch niets aan te doen, en forcast zo als deze is voor God spelen, we kunnen toekijken, heeft ook niets met klimaat uitstaande, de mensheid heeft geen enkele invloed op dit planétaire systemen, deze systemen zijn billioenen jaren oud, wij zijn door een gelukje een samenloop ontstaan, van uit ééncellige naar tweecellige, we zijn volstrekt uniek.

  6. In 2014 was dit al voorspelbaar en nu zien we het gebeuren.
   Een bevolkingsreductie van ± de helft vertaald zich in de hoeveelheid spuiten die inmiddels zijn uitgedeeld. Zoals Desiré Röver het destijds zo helder wist uit te leggen gaan er doden vallen door de cytokinenstorm in het lichaam in een autoimmuunreactie die het resultaat zijn van de spikeeiwitten die in ieder lichaamdeel/orgaan hebben genesteld.
   Tja, als je maar op vakantie kunt!
   En die klote overheid maar blijven vertrouwen.
   Wacht maar totdat de eerste weersveranderingen een griepachtige golf veroorzaakt…
   Memento Mori.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.