Advertentie

Dr. Jannes Koetsier: “Help ajb ‘Shakenbaby.nl’..!


shaken baby

x

x

Dr. Jannes Koetsier: “Help ajb onze stichting ‘Shakenbaby.nl’..!

2014 WantToKnow.nl/.be

x
Jannes KoetsierJannes Koetsier is huisarts en medisch adviseur. Té vaak komt hij in zijn praktijk werkelijk schandalige zaken tegen, rondom het zg. ‘Shaken Baby Syndrom’.. Een medische indicatie, waarbij jonge ouders volledig onterecht de schuld krijgen van een heftige gezondheidscrisis bij hun baby. Het blijkt dat een jonge baby, vlak ná een vaccinatie, soms een heftige, lichamelijke reactie vertoont, waarbij het lijkt alsof het kind heftig met het hoofd is heen en weer geschud. Niets is minder waar..!

Steeds meer wetenschappelijk onderzoek toont echter aan, dat het de vaccinaties zijn, die de ware oorzaak van de hersenbeschadigingen zijn, die lijken op een hersenschudding…! EN DUS ZIJN HET NIET de ouders, die vaak de schuld krijgen van het ‘heftig heen en weer schudden van hun baby, zódanig dat het kind hersenschade heeft opgelopen’...! (KIJK HIER voor volledig artikel). Tijd voor verandering, tijd voor openheid..!

Daarnaast is in onze ogen een nog groter schandaal gaande, namelijk de mega-campagne die de farmaceutische industrie onderhoudt, om het ‘Shaken Baby Syndrome’ in leven te houden als ‘diagnose’. Als een soort officieel ‘ziektebeeld’, maar vooral als CAMOUFLAGE van hun mensbedreigende vaccins..! Lees voor onderbouwing van deze stelling, het hierboven gelinkte artikel, op WantToKnow..!)   Kijk bijvoorbeeld eens naar het foldertje hieronder… Wie maakt nou zo’n ‘goede-doelen-folder’…? Wie maakt al die dure anatomische tekeningen van ‘shaken baby’s’… ?! Kan het zijn dat Big Pharma dit doet als investering in een ‘camouflagedeken’…??

Maar goed, laten we Jannes Koetsier aan het woord, over een nieuw en belangrijk initiatief om deze krankzinnige situatie totaal te veranderen.

Jannes Koetsier:

‘Steeds meer experts zetten grote vraagtekens bij de ‘wetenschappelijk basis’
van het zg. ‘Shaken Baby Syndrome’.

Steeds vaker ook blijkt, dat een groot deel van de ouders die zijn beschuldig van (en velen veroordeeld voor) dit ‘vergrijp’ weleens
VOLLEDIG onschuldig zouden kunnen zijn.

Wetenschappers hebben nu ruimte gemaakt voor het idee dat de SBS-symptomen weleens toegeschreven zouden kunnen worden aan een ‘volstrekt andere oorzaak’…

“Dit is een bericht voor iedereen met het hart op de goede plaats. Ik wil je vragen om dit bericht zoveel mogelijk te verspreiden. Het gaat over de onterechte beschuldiging(en) geuit door kinderartsen, van mishandeling van hun baby door ouders, het zg. ‘shaken-baby-syndroom’; dit moet en kan stoppen. Ik heb nooit via crowd-funding om financiële steun gevraagd en hoop dat ook niet weer te hoeven doen. Maar nu dus even wel..

Nu doe ik dat in volle overtuiging wél een keer, namelijk voor de stichting ‘Shakenbaby.nl‘.  Kijk rustig op de website voor doel en werkwijze van deze stichting. (KvKnr 61664227, ANBI-status is aangevraagd). Deze stichting is opgericht op verzoek van nu 14 ouderparen die ten onrechte door hun kinderarts beschuldigd zijn, van het mishandelen van hun baby.

Op deze website zijn een aantal reacties van deze ouders te lezen en ook hoe die onterechte beschuldigingen tot stand komen. Ook kun je de ‘EenVandaag-uitzending’ (van 14 dec 2013) hierop terug vinden. Hierin vertellen twee ouderparen hun verhaal rondom deze zaak; het bestuur van de stichting bestaat overigens uit twee van deze ouders en ondergetekende. Dus, om een goed beeld te krijgen van waar ik hier over spreek, kijk alstublieft op de site en lees de reacties van de getroffen ouders.

Wat deze onschuldige ouders meemaken als gevolg van de beschuldiging door de kinderarts is werkelijk te heftig voor woorden: Niet alleen wordt uithuisplaatsing van hun baby ‘geregeld’, inclusief broertje of zusje, vaak volgt er huiszoeking, een strafrechtelijk onderzoek, na een vernederend voorarrest. En dat alles, terwijl je baby is overleden of beschadigd of afgepakt…! Kun jij het je voorstellen..?

In Nederland doet een dergelijk drama zich naar schatting 20 tot 30 keer per jaar voor..!! Ik sprak al deze ouders persoonlijk en onderzocht het medische verhaal. Voor mij staat hun onschuld vast. onder uitzondering willen de ouders via deze stichting actie om andere ouders en kinderen zo’n drama te besparen.

shaken baby syndrom En precies daarom is de stichting nu concreet actief!

 • Om de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK) met juridische hulp te dwingen tot beleidsaanpassing, die zeer wel mogelijk is, zodat onterechte ‘shakenbaby’-beschuldigingen worden voorkomen. Op 28 okt 2014 is hiertoe een advocatenbrief met medische bijlage verzonden naar deze NVK.
 • Met journalist Daan de Wit (auteur van ‘Dossier Mexicaanse Griep’) gaan we deze ‘Shaken-Baby-Syndroom’-veronderstelling volledig uitzoeken, analyseren en beschrijven en vervolgens in boekvorm uitgeven.
 • Om ouders die onterecht beschuldigd worden van mishandeling van hun baby medisch en juridisch bij te staan.

Voor deze activiteiten is uw financiële hulp en morele steun nodig. (Mijn inzet is uiteraard vrijwilligerswerk.) Ik hoop en verwacht dat u na lezing van de verhalen van de ouders op de site, geld wilt storten op het rekeningnummer van de stichting. Het blijkt dat we alleen dan deze praktijken kunnen stoppen. (Rekeningnummer: NL28RABO 0192 3294 05, t.n.v Stichting Shakenbaby.nl) Als u als begunstiger, medestander, via e-mailnieuwsbrieven op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen, ga dan naar dezelfde website,  www.shakenbaby.nl en vul ook het donatieformulier in.”

 

Een hartegroet,
namens de stichting ‘Shakenbaby.nl‘ ,

Jannes Koetsier,

arts, voorzitter

x

Verdacht worden van het ‘Shaken Baby Syndrome’, een zware vorm van kindermishandeling, terwijl je ervan overtuigd bent dat je je kind nooit kwaad hebt gedaan: dat is het verhaal van Peter en Petula uit Vianen en Jan-Willem en Hilde uit Breda. Kijk hier naar de uitzending van ‘Een Vandaag’ van 14 december 2013, waarin het SBS, het ‘Shaken Baby Syndroom’ aan de orde komt.

De verdenking heeft grote gevolgen voor de ouders, die feitelijk verdacht worden van moord op hun kind.. Bij een gezin wordt de baby uit huis geplaatst, als deze nog leeft, bij het andere wordt dat ternauwernood voorkomen. De ouders zijn in alle staten en laten het er niet bij zitten. Tijdens hun zoektocht stuiten ze op een arts – Jannes Koetsier – die hen wijst op de mogelijkheden van vaccinatieschade. In deze ‘EenVandaag’-reportage het verhaal van de ouderstellen en deze arts. Ook Agnes Kant reageert, directeur van Lareb, dat de bijwerkingen van medicijnen bijhoudt.

x

x

 kalokerinossbslie1

Advertentie

10 gedachten over “Dr. Jannes Koetsier: “Help ajb ‘Shakenbaby.nl’..!

 1. Goed artikel,
  Ik heb gedoneerd omdat ik vind dat vooral de weerloze schepselen, de baby’s maar ook de ouders bescherming verdienen en moedige mensen als dr. Koetsier en eerder dr. van der linden alle steun verdienen.

 2. Ik heb dit meegemaakt toen ik in Christchurch, Nieuw Zeeland woonde. Mijn zoon was op zijn hoofd gevallen. Hij at opeens slecht. Dus gingen we met hem naar het ziekenhuis. Er werd een lijvig rapport geschreven waaruit onomstotelijk een shaken-baby-syndroon werd bewezen. Uiteindelijk haalde de kinderartsen de kinderbescherming er bij, die met de mededeling kwam dat wij waarschijnlijk uit de ouderlijke macht ontzet zouden worden. Voor de scan moest ons kind volledig gesedeerd worden. Daar waren wij geen voorstander van. De artsen zagen ons daardoor als religieus fanatiekelingen en waren bang dat wij de baby zouden meenemen uit het ziekenhuis. Het kind moest in het ziekenhuis blijven. Mijn ex bleef bij het kind slapen, maar dat kon alleen met het gordijn naar de gang open, zodat de zusters konden zien dat zij het kind niets aandeed.
  Een team van de kinderbescherming kwam dus met ons praten. Maar een lid twijfelde of wij onze zoon wat hadden aangedaan. Ze zag hoeveel wij van hem hielden en hem probeerden te beschermen tegen de madness van de doktoren aldaar. De volgende dag was zij van onze zaak weggehaald (twijfelaars werden verwijderd) en hadden we een stelletje robots tegenover ons. Uiteindelijk kwam het tot een rechtszaak en werd een contra-expertise gedaan in de hoofdstad. De doktoren daar vonden dat er niets bewezen was en toen was het afgedaan. Er kwam een social worker van de rechtbank ons bezoeken met de mededeling dat wij ons er maar overheen moesten zetten. Inmiddels waren we een paar weken verder.
  Maar die afschuwelijke periode heeft een wissel getrokken op de relatie die ik had met mijn ex en het is traumatiserend als dreigt dat je de ouderlijke macht verliest en het lot van je kind in handen komt van een stelletje robots van de kinderbescherming en weinig ontwikkelde artsen.
  Het leidt automatisch tot problemen als je artsen juridische taken laat uitvoeren. Het is een selffullfilling prophecy dat die artsen door hun naïeve denken er van overtuigd dat ze ‘het bewijs’ gevonden hebben, terwijl wij juist veel van ons kind hielden en hem nooit iets zouden aandoen. Je loopt stuk de domheid en macht van van de kinderbescherming en vooral de medische wereld. Dit is al met al een heel nare ervaring geweest in mijn leven.

 3. SBS mogelijk door vaccinatieschade. Geef ervoor en erna vit. C óf pas vaccineren na 2e levensjaar. De baby kan alle gifstoffen in een vaccin zo veel en kort achter elkaar niet verwerken. In buitenland vaccineren ze pas na 2 of 4 jaar.

 4. “Jannes Koetsier is huisarts en medisch adviseur. Té vaak komt hij in zijn praktijk (…)”

  Hij is toch geen huisarts en heeft geen praktijk als huisarts toch?

 5. Mwhahahahaha doneren aan een ‘arts’ die op de zwarte lijst staat omdat hij weigerde een patient te behandelen…Ja zou ik ook doen.
  En Alias, kun je dan verklaren waarom er in b.v. 1985 ongeveer 105 SIDS gevallen waren (op de 100.000 levendgeborenen!) en momenteel maar 10 tot 20 SIDS gevallen per jaar in NL, dat terwijl het aantal vaccinaties t.o.v 1985 zowat verdubbeld is ? Jouw bewering vind ik daarom een beetje vreemd. Vaccinatie is ontstaan in 1796, ik vraag me af waar jij je bronnen vandaan haalt dat er voor die tijd geen SBS en/of SIDS bestond……

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.