Advertentie

Waar zat Robert Boerman al die tijd..?


x

x

15 vragen aan Robert Boerman, of…
x

Waar zát Robert Boerman al die tijd..?

2018 © WantToKnow.nl/be

x

 1. Hallo Robert, je bent een tijdje uit beeld geweest; kun je daarover wat vertellen..?

Dat klopt. Ben een tijdje uit roulatie geweest als ik het zo mag stellen. Er is veel gebeurd de laatste 10 jaar. Begon eigenlijk al toen we met een aantal mensen het vrije energie-gebeuren op gingen zetten in 2008. Terugkijkend kan ik stellen dat dit project vanaf dag 1 tegen zat, of misschien moet ik zeggen, (energetisch) tegengewerkt werd. Ik had een aantal mensen, inclusief David Pantone, die mee zouden helpen om o.a. het GEET-project van David’s vader en uitvinder van het GEET Systeem, Paul Pantone onder de aandacht te brengen.

De start van het project was maart 2008 toen David van de politie te horen kreeg dat hij al langer dan 3 maanden in Nederland was en 3 maanden het land uit moest. Deed hij dat niet en men kwam hem tegen, dan kwam David Nederland voorlopig niet meer in. Die hulp was ik dus direct al 3 maanden kwijt. Een andere vriend kreeg net op dat moment te horen dat hij nog effen wat taakstraf te goed had en dus de eerste maand ook niet aanwezig was. Sta je daar alleen te werken. Maar goed, uiteindelijk zijn we na een aantal maanden aan de slag gegaan.

Paul Pantone, uitvinder van o.a de GEET-motor

De reden dat dit project van start kon gaan was een investeerder die een donatie deed om de boel op te zetten en een jaar lang de huur van het pand zou betalen. Dat ging met horten en stoten een jaar goed totdat de investeerder mij liet zitten. En toen ging het pas goed mis. Ik was alleen maar bezig met dingen te regelen die ver boven mijn macht lagen. Ik ben (onder andere) een uitvinder, geen zakenman en daarom gaat het naar mijn idee met de meeste uitvinders ook mis.

Daarnaast zijn de meeste zakenlui geen uitvinder en dat is volgens mij de reden dat er zoveel miscommunicatie is tussen het management en de werkvloer van veel bedrijven. Het management heeft meestal geen benul wat de mensen op de werkvloer kunnen en andersom waardoor er veel mis gaat. Zo ook bij ons destijds. De investeerder had werkelijk geen benul hoe het GEET- en andere systemen werkten, hij wilde geld verdienen terwijl mijn doelstelling altijd geweest is om iets goeds voor mens en milieu in de markt te zetten.

Geld is dan een logische gevolg.
Nadat deze investeerder mij liet zitten, heb ik dingen moeten doen die ik eigenlijk niet kon, waardoor ik in mei 2010 gewoon knetter-overspannen was. Dit resulteerde erin, dat ik gedwongen was te stoppen met werken; enkele maanden later was het over-en-uit met dit vrije energie project. Daarnaast kreeg ik van de liefde van mijn leven nog een scheiding om de oren en kon gaan verhuizen. Een goede vriendin van mij heeft me toen opgevangen en geholpen. Ik was op, ik kon niet meer….

Na ongeveer een jaar kreeg ik te een document onder ogen waarin te lezen was dat de investeerder op basis van mijn naam, mijn werk en mijn onderzoek wat geld binnen gesleept had. € 2,6 miljoen om precies te zijn. Ik heb er geen cent van gezien… Weer een jaar later had ik een investeerder die garant wilde staan voor € 100.000. Ik kan weer verder dacht ik, maar alleen red ik dat niet. Ik heb toen een goede vriend gevraagd om me weer mee te gaan helpen en dat ging slechts korte tijd goed.

Ik had al een pand geregeld en voor € 10.000 aan gereedschap besteld. Toen mijn ‘vriend’ er met het hele project tussenuit kneep. Voor mij was er geen plek meer. Heb hem toen direct gezegd dat hij het zonder mij nog geen driekwart jaar uit zou houden, een voorspelling die uitgekomen is. Maar goed. Uithuilen dus weer en opnieuw beginnen.

Zuid Afrika.. Here I come..
Dit maal in Zuid Afrika want ik was Nederland helemaal beu. Vooral na alle perikelen die ik toen samen met Luca van Dinther betreffende de Soevereine Mens opgezet had. We zijn toen door de bank en overheid als een stuk stront behandeld, anders kan ik het niet stellen. Heb zelfs een officiële brief van de toenmalige staatssecretaris van financiën liggen, waarin staat dat ‘in sommige gevallen de rechten van de overheid prevaleren boven de rechten van het individu’. Anders gezegd: de overheid heeft gewoon schijt aan onze mensenrechten. Dat je het weet. Dit alles staat uitgebreid te lezen in het boek ‘De Soevereine Mens’.

De beide auteurs van het baanbrekende boek over de Soevereine Mens: Luca van Dinther (r) en Robbert Boerman

Op 1 juli 2014 had ik een hernia-operatie en 2,5 maand later vlieg ik half liggend in de Business Class naar Zuid Afrika, alwaar we samen met een daar gevestigde organisatie ‘Prosperity for Ubuntu’ een gezamenlijk project zouden gaan doen. Maar ook dat ging eigenlijk vanaf het begin mis, alsof de duvel er mee speelde… Alles zat tegen en ik was er behoorlijk depressief van, totdat ik in januari 2015 Johan Heine tegen kwam.

Hij is de herontdekker van de Zuid Afrikaanse steencirkels. Heine zocht nog een geschikte manager voor zijn Makomati Foundation. Deze functie zou inhouden dat ik over een team van 20 mensen zou beschikken de diverse steencirkels toegankelijk voor publiek te moesten maken. Archeologisch onderzoek stond op het programma, net zoals de steencirkels vrij houden van onkruid. Net zoals het aanleggen van paden, rondleidingen organiseren en zorgen dat er weer toeristen naar het straatarme Waterval Boven kwamen, waar 90% van de mensen werkloos is.

Na 7 maanden Zuid Afrika ben ik samen met mijn zoon gillend naar Nederland terug gegaan. Het land is prachtig, de mensen vriendelijk, echter het schiet daar allemaal niet op. Wat je hier in Nederland binnen een uur geregeld hebt, duurt daar minimaal een maand en als je pech hebt, kun je weer opnieuw beginnen. Ik begrijp nu wel waarom het daar allemaal niet opschiet. Jammer maar helaas. Wederom uithuilen en opnieuw beginnen, maar waarmee en hoe? En op dit punt zit ik nu. Ik ben momenteel bezig met de voorbereidingen voor hetgeen wat dit jaar wil gaan doen…

 1. Je bent in het verleden, zoals je al noemde, veel bezig geweest met de GEET, de watermotor, van Paul Pantone. Veel mensen zullen je daarvan ook nog kennen. Hoe staat het daarmee..?

In 2004 ben ik gestart met het experimenteren met het GEET systeem van Paul Pantone. Vanaf het eerste moment dat ik deze bijzondere uitvinding zag wist ik direct ‘dit is het!’. In de jaren die volgden heb ik vele systemen gebouwd en getest en ik kan uiteindelijk maar een ding concluderen: GEET werkt. Punt. Volg de instructies op internet en je zult verbaasd staan. Echter, voor een goedwerkende GEET reactor is wel iets meer kennis nodig dan hetgeen op internet vermeld staat. Maar goed.

Vanaf eind 2005 heb ik tevens op alle mogelijke manieren geprobeerd om met Paul Pantone in contact te komen, echter zonder resultaat. Later begreep ik dat Paul wegens fraude was opgepakt en gevangen gezet. Pantone was opgesloten omdat hij fraude gepleegd zou hebben, maar dat was overduidelijk een set-up. Men heeft Pantone er simpelweg ingeluisd, hij moest van het toneel af omdat hij een bedreiging vormde voor de gevestigde orde. Dus opruimen die man en dat is gebeurt. Men had Paul in het Utah State Hospital op laten nemen waar hij gedurende 3 jaar gemarteld is. Ik zeg: waar hij gemarteld is. Je leest het goed.

Een gebroken teen die niet behandeld werd, zijn krukken of rolstoel die hij nodig had om te verplaatsen, werden afgepakt. Zijn gebit werd zonder verdoving behandeld (lees mishandeld) waardoor Paul amper een tand overhield. Daarnaast nog vele treiterpartijen. Elke keer al zijn aantekeningen afpakken, noem maar op. Het was een hel en ik zocht naar manieren op met hem in contact te komen en indien mogelijk, vrij te krijgen, maar hoe? Het mooiste zou zijn als ik een familielid kon vinden die Paul vertrouwde.

Wederom de vraag, hoe regel ik dat?
Enkele dagen later gaat de telefoon. Iemand uit Amsterdam. Hij had iemand op bezoek gehad die graag met mij in contact wilde komen. Ene David Pantone, zoon van uitvinder Paul Pantone. David bleek naar zijn vader op zoek te zijn en vond mij. We hebben toen direct een afspraak gemaakt en ik heb David toen een jaar lang in huis gehad. Fijne gozer overigens. Samen hebben we toen het vrije energie project opgezet dat ik hierboven reeds beschreven heb en samen hebben we in 2009 Paul Pantone vrij weten te krijgen uit het Utah State Hospital waar hij 3,5 jaar onschuldig heeft vast gezeten.

Ik weet nog goed het moment te herinneren toen David mij vanuit Parijs belde: ‘My dad is free!’ Ik wist niet wat ik hoorde, ongelooflijk. Na 3,5 jaar onschuldig opgesloten te zitten, gemarteld te zijn, was Paul dan eindelijk vrij. Sinds die tijd heb ik veel contact met Paul gehad, totdat ik weer overspannen werd. Ik vond het wel best toen, ik kon niet meer…

Energetische tegenwerking..!
Een aantal jaren geleden heb ik weer contact met Paul gezocht. Hij was daar erg blij mee en als dank voor wat ik voor hem gedaan had, kreeg ik van hem een licentie voor het Europese GEET-dealerschap en een licentie om les te mogen geven en te bouwen. In al die jaren sinds 2004 ben ik bezig geweest om GEET in de markt te zetten. Elke keer maar weer opnieuw beginnen met praten, investeerders en mensen zoeken, ik werd er af en toe niet goed van. Wat een tegenwerking, vooral zo blijkt achteraf op energetisch niveau. Nu begrijp ik hoe en waarom dat komt.

Ik heb dat toen aan Paul uitgelegd en hij schreef letterlijk: ‘You just explained what I have spent 37 years trying to figure out..’ Na 37 jaar bouwen en experimenteren heeft ook Paul Pantone het niet voor elkaar gekregen om GEET professioneel in de markt te zetten en nadat ik hem had uitgelegd waarom, viel bij hem het kwartje. Er zijn krachten die er alles aan doen om vrije energie tegen te houden. Ik heb dat zelf regelmatig aan den lijve ondervonden, zo ook Paul. Om kort te gaan, ik heb mijn buik er een beetje van vol; een beetje boel..

Na 14 jaar lang bouwen, experimenteren, praten, regelen, etc. heb ik onlangs besloten om het hele GEET-gebeuren aan de wilgen te hangen. Weet je, investeerders willen over het algemeen maar een ding: veel geld verdienen, maar dat is niet de juiste insteek. Daarom loopt het ook elke keer mis. Misschien ga ik nog wat privéles geven aan geïnteresseerden, echter zoals Paul al stelde: vele willen mijn uitvinding hebben maar slechts weinigen zijn bereid er voor te betalen. Iets dat tot op de dag van vandaag niet veranderd is. Helaas is Paul in december 2015 overleden.

 1. Je laatste boek over frequenties en fotografie van deze waterafdrukken is in die tijd verschenen. Hoe zijn de reacties daarop?

Klopt. Ik heb de laatste jaren twee (vervolg) boeken op ‘Water Klank Beelden – de geometrie van geluid‘ geschreven. Een fotoboek – ‘Water Klank Beelden – zichtbaar geluid voor meditatie‘ – en een leesboek: ‘Water Klank Beelden – de verborgen toepassing van frequenties,  trilling en resonantie’. Al deze boeken zijn goed ontvangen en de reacties uitsluitend positief.

Daarnaast ben ik momenteel bezig met deel 4: ‘Water Klank Beelden – de wondere wereld van onze werkelijkheid’. Verder ben ik nog met wat andere boekideeën bezig, onder andere over het hele GEET-gebeuren en een roman genaamd ‘De Autodidact’ en een boek over de Zuid Afrikaanse steencirkels. Verder heb ik nog genoeg info voor een boek over graancirkels, maar of ik die ga schrijven, dat weet ik nog niet.

Voor de mensen die niet weten wat een Water Klank Beeld is: men neme een klein bakje en lijmt dat op een oude luidspreker. Doe wat water in het bakje, plaats er een lamp en fotocamera boven en laat het bakje met een frequentie generator of muziek trillen. Klik, foto, Water Klank Beeld. That’s it. Water Klank Beelden geven de verborgen geometrie van geluid weer en met behulp van deze methode ben ik in staat om geluid zichtbaar te maken.

Verder ben ik momenteel aan het uitzoeken of het mogelijk is om met behulp van een Water Klank Beeld als foto of video mensen te genezen. De wereld om ons heen bestaat immers uit niets anders dan frequenties, trillingen en aangezien de mens in feite ook een ’trillend wezen’ is, kun je met de juiste frequentie mensen genezen.

 1. We leven in een tijd, waarin mensen ontdekken, dat – zoals Nicola Tesla al zei- de geheimen van ons leven besloten liggen in frequenties. Dat doet je zeker wel goed, omdat jij juist degene bent, die behoorlijk wat pionierswerk op dit terrein heeft verricht?

Nikola Tesla stelde ooit het volgende: ‘If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration…‘  En dat is zover ik kan bepalen, juist. Alles om ons heen heeft een eigen, unieke frequentie. Een bloem is niets anders dan een interferentiepatroon van de verschillende atomen waaruit de bloem is opgebouwd. De bloem is in feite niet fysiek maar slechts trillingen die wij als vast ervaren terwijl er eigenlijk niets is.

Ik ben al bijna 20 jaar bezig met het onderzoeken van geluid, trilling en frequenties en wat je daar mee kunt doen. Daarover heb ik veel in mijn boeken over Water Klank Beelden geschreven. Met ‘geluid’ kun je mensen genezen, grote stenen laten leviteren, om maar iets te noemen. Edgar Cayce zei het al: ‘Sound is the medicine of the future’, een uitspraak waar ik me volledig in kan vinden.

Elke ziekte heeft een frequentie.
Dat betekent dat als je daar een frequentie in tegenfase tegenover zet, de ziekte verdwijnt. Op basis hiervan was Raymond Royal Rife rond 1920 al in staat om kanker voor 100% te genezen, simpelweg omdat hij wist welke frequentie tegen welke ziekte in te zetten. Alle doktoren die met zijn apparatuur en methode werkten, hadden hetzelfde resultaat: kanker voor 100% genezen…

Nikola Tesla had gelijk met zijn uitspraak. Zodra je begrijpt dat de wereld om je heen uit niets anders dan frequenties bestaat, begrijp je ook wat je met ‘geluid’ (frequenties, trilling en resonantie) kunt doen. Dit geldt ook voor de meeste vrije energie projecten die ik bestudeerd en gebouwd heb. Eigenlijk is het in de markt zetten van vrije energie een eitje, alle kennis is aanwezig en alles is zo ongeveer al uitgevonden.

Al wat we hoeven te doen is de juiste middelen en mensen bijeen brengen waarna het onmogelijk geachte waar gemaakt kan worden. Echter, wegens ego, eigenbelang, financieel gewin, noem maar op is het lastig om momenteel twee neuzen dezelfde kant op te krijgen. Slechts weinigen zien de dwarsverbanden, het grote geheel en willen of kunnen op een of andere manier niet geheel belangeloos aan het grotere geheel werken. En dat is jammer want er is zoveel mogelijk.

Wat mij betreft de hoogste tijd om ons aan de macht van de heersende elite onderuit te halen en het heft zelf weer in handen te nemen. Ik stel graag mijn kennis beschikbaar. Heb bijvoorbeeld een idee om een elektrische auto te bouwen die niet meer opgeladen hoeft te worden. Nikola Tesla deed dat al in de jaren 1930 toen hij maanden in een elektrisch aangedreven Pierce Arrow rond reed. De auto was voorzien van twee antennes, wat radiobuizen, spoelen en condensatoren en als je begrijpt hoe een en ander werkt, dan is het appeltje eitje. Tot op heden hebben we elektrische auto’s die opgeladen dienen te worden. Dat is het paard achter de wagen spannen.

 1. Je bent dus bezig met een nieuw boek over frequenties, trilling, geluid en resonantie. Kun je daar iets over vertellen?

Ben tussen de bedrijven door met het boek ‘Water Klank Beelden  – de wondere wereld van onze werkelijkheid’ bezig. In dit boek wil ik in gaan op de wereld om ons heen. Waaruit bestaat onze wereld en leven we inderdaad in een hologram zoals vele wetenschappers inmiddels hebben geconcludeerd. En als dat het geval is en de wereld om ons heen bestaat uit niets anders dan frequenties, trillingen en resonantie, wat is onze invloed om deze trillende wereld?

De kwantumfysica stelt dat de waarnemer de waarneming beïnvloed. Door ergens naar te kijken, beïnvloeden we de wereld om ons heen, maar hoe werkt dat dan precies? Ik heb zelf meerdere malen maffe en onverklaarbare dingen meegemaakt. Ik zal een voorbeeld geven:

Toen ik in Brummen woonde hing daar een vliegengordijn met van die kunststof kokertjes. Nadat we naar Steenderen verhuisd waren, bleek het vliegengordijn een kokertje te lang te zijn. Mijn huisgenoot heeft toen het vliegengordijn ingekort alleen vergat ze een kokertje. Allen strengen waren dus op maat, behalve een. En dat kan natuurlijk niet zoals je zult begrijpen.

Dit was nog in de tijd voor mijn hernia operatie waarin in echt 24/7 veel pijn had. Gelukkig is er nog zoiets als ouderwetse nederwiet waarmee ik de boel redelijk draaglijk kon houden. Zo ook die bewust zondagmorgen. De wiet zorgde er voor dat ik weer iets kon doen en ik pakte een tangetje.

Toen ik naar het vliegengordijn liep, hoorde ik heel in de verte een stemmetje dat zei: ‘zul je zien…’ Ik besteedde er geen aandacht aan, mijn rug deed zeer en de wiet deed zijn werk. Op de knieën op de deurmat en knip, het kokertje was er af en ik legde het naast mij neer. Groot was mijn verbazing toen ik zag dat die ene streng opeens een kokertje te kort was. Huh??? Ik keek, keek nog een keer en…. WTF?! Hier snapte er geen jota meer van. Oke, ik was dan wel ‘lichtelijk’ onder invloed van de wiet maar zo stoned ook weer niet dat ik niet wist wat ik deed.

En ik wist 100% zeker dat ik er maar 1 kokertje had afgeknipt, die lag nog steeds naast mij op de deurmat en toch was er nog een weg… Nou ja, dan dat ene kokertje er maar weer aan zetten. Toen dat gebeurt was, zag ik tot mijn stomme verwondering dat er aan de rechterkant een streng was waar een kokertje ontbrak. Dat was voor mij het moment om mijn huisgenoot er bij te roepen en te vertellen wat mij nu weer was overkomen. Ook zijn stond stom verbaasd te kijken. We stonden er bij en keken er naar. Op een of andere manier was ik er in geslaagd om twee van die kokertjes te de-materialiseren, anders kan ik het niet verklaren…

Nog een maf voorbeeld:

Zo’n 30 jaar geleden sta ik met een goede vriend in de kroeg een biertje te slobberen. De vriend staat links naast mij en zegt: ‘ik heb zo’n knallende pijn in mij kop, het lijkt wel alsof er een stalen band om mijn kop wordt aangedraaid…’ Ik zei niets en keek hem alleen aan en zeilde vervolgens compleet van de wereld… Ik voelde me lijkwit worden en ging naar de toilet om mijn handen en gezicht met koud water af te spoelen. Vijf minuten later was ik weer terug waarop mijn vriend vroeg wat er met mij aan de hand was.

Ik vertelde hem dat ik hem hoorde zeggen dat hij hoofdpijn had en toen ik hem aan keek, ging ik bijna onderuit. Hij zei vervolgens: ‘ik zei niets, ik dacht het en had hoofdpijn maar toen jij mij aan keek, was de hoofdpijn acuut weg…’

Nou, dat soort zaken, hoe kan dat? Mijn volgende boek zal ingaan op de vraag hoe dat kan en hoe we daar gebruikt van kunnen maken op ter plekke dingen te materialiseren want ik weet (uit ervaring) dat het mogelijk is. Zie het zo: als jij ‘het systeem auto’ niet kent, dan kun je niets doen als je auto stuk gaat. Ken je ‘het systeem auto’ wel dan kun je er van alles aan repareren, opvoeren, banden verwisselen, noem maar op. Jij hebt kennis van dat systeem en kunt dat ‘beïnvloeden’, verbeteren.

Zo ook de wereld om ons heen.
Die kunnen we met onze gedachten en/of waarneming beïnvloeden, maar hoe precies? Een van de mensen die dit goed onder de knie heeft is naar mijn idee Steven Frayne, beter bekend als Dynamo. Hij heeft laten zien dat hij over water kan lopen, door glas kan of leviteren. Vanzelfsprekend zullen er nu veel mensen zijn die zeggen: ‘Ja, maar dat is internet…’ Inderdaad, dat is internet maar niet alles wat op internet staat is onzin..

Want wat als Dynamo daadwerkelijk in staat is om dingen te doen die wij voor onmogelijk houden zoals het wegtoveren van een kokertje van een vliegengordijn? Dat gebeurde op een onbewust niveau, maar wat als we dit heel bewust toe kunnen passen? Ik ben er van overtuigd dat iedereen van ons deze gave heeft, echter hoe doe je het precies…? In mijn volgende boek hoop ik dat uit te kunnen leggen.

 1. Hou je het fenomeen ‘graancirkels’ toch nog bij, ook al ben je het een beetje zat..
  In het kader van de nieuw-verschenen formaties in de wereld..?

Nee. Ik ben in 2006 gestopt met mijn onderzoek naar graancirkels, zo ook het bijhouden van nieuwe formaties. Op basis van mijn jarenlange onderzoek heb ik in 2011 het boek ‘De Grap van de Graancirkel – zijn graancirkels mensenwerk?’ geschreven en gepubliceerd. Dit boek beschrijft zo ongeveer alles wat ik ben tegen gekomen tijdens mijn onderzoek vanaf 1997 tot en met 2011. Helaas en misschien wel mijn eigen schuld vanwege de foto op de cover is dit boek door velen onderschat.

Deze cover laat een foto zien waarop ik zelf een graancirkel maak, iets dat bij vele in het verkeerde keelgat is geschoten. Jammer maar helaas, maar men mist wel een uniek boek met een bijzonder perspectief op het graancirkelfenomeen. En dat zijn absoluut niet mijn woorden, maar de woorden van diegene die het boek wel gelezen hebben. Die mensen zijn allen zeer enthousiast over dit boek dat stap voor stap uit de vraag beantwoord of graancirkels door mensen gemaakt worden of niet.

Mijn uiteindelijke conclusie in dat boek was dat we vanuit onze mind zelf verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van graancirkels. Nu betwijfel ik of dat de juiste conclusie was… Dit omdat ik in 2012, een jaar nadat het boek verschenen is, een artikel heb geschreven over ‘De Macht van de Matrix’. In dat artikel stel ik dat graancirkels, UFO’s, steencirkels, de wereldwijd voorkomende piramides, de platte aarde, noem maar op, bedoeld zijn als bezigheidstherapie voor de wakkere geest.

En daar heb ik wel enkele reacties op gehad van mensen die het daar absoluut niet mee eens waren. Hoeft ook niet, sterker nog, geloof niets doch onderzoek het zelf. Overtuig jezelf, ik ben namelijk niet van plan om dat te doen. Ik deel mijn ideeën, mijn onderzoek, mijn werk en visie, aan jou wat je er mee kunt. Eens of oneens, mij maakt het niet uit. Van belang is dat we elkaar begrijpen.

By the way: de reden dat ik zelf met toestemming van een bevriende boer graancirkels gemaakt heb (dat verklaard de foto op de cover van het boek) was omdat wij (Eltjo Haselhof, Jan Willem Bobbink en ikzelf) toen wetenschappelijk aan wilden tonen dat indien mensen graancirkels maken, je niet de afwijkingen zoals geëxplodeerde en verlengde knopen vindt, als in een niet door mensen gemaakte cirkel. Uiteindelijk is dit een peer reviewed wetenschappelijke publicatie geworden.

 1. Wat zijn überhaupt je plannen –als je die concreet hebt- en wat intrigeert je het meest aan deze tijd?

Mijn plannen? Ha, miljonair worden! Ha ha! Nee, zonder dollen, dat is echt een van mijn (vele) plannen. De reden hier achter is dat ik graag een bak geld zou willen, simpelweg omdat je helaas overal nog geld voor nodig hebt en de tweede reden is, hoeveel projecten zou ik dan kunnen starten waarmee mens en milieu gebaat zijn…? Daarom vind ik het ook jammer dat het GEET-gebeuren geen plaats in de markt kan krijgen. Buiten dat het systeem absoluut werkt, (met GEET kun je een motor op nagenoeg ALLES laten draaien) zijn er miljoenen mee te verdienen. En stel je eens voor wat goede dingen je allemaal met dat geld zou kunnen doen…?

Zo ben ik vorig jaar begonnen met het opzetten van een 400 m2 grote biologische groentetuin waar ik de beste kwaliteit voedsel wilde kweken voor de mensen die het zich niet kunnen permitteren. Goed voedsel is iets dat velen kunnen zich helaas niet kunnen veroorloven, vandaar het idee achter de tuin. Heb je geen geld en wil je wel goed voedsel, dan kom je maar een paar uur per week in de tuin werken. Vele handen maken licht werk, echter tot op heden er zoals gewoonlijk het geval slechts een paar handen aan het werk.

En misschien is het te vroeg voor dergelijk project. Zitten de mensen nog niet genoeg in de shit, gaat het ons allemaal nog te goed af, wie zal het zeggen? Anyway, ik ben altijd bezig geweest om mensen wakker te schudden, te laten zien hoe het daadwerkelijk anders kan en moet. Daarom hadden we tijdens dat GEET project op vrijdagmiddag een inloopmiddag. Gewoon om de mensen te laten ZIEN dat het anders kan.

En daar blijf ik met mijn werk mee doorgaan, vooral in deze energetisch hectische tijd. Ik voel me met al die veranderingen momenteel als een stuiterbal in een achtbaan met dagen waarin ik niet van de plek kom. Er gebeurt momenteel heel veel, de energetische oorlog tussen ‘goed en kwaad’ is in volle gang en mensen die zoals ik hoogsensitief zijn hebben daar veel last van.

Ondanks dat gaan we gewoon door want ‘opgeven’ is een woord dat niet in mijn woordenboek voorkomt. Ik ga door om de mensen te laten zien dat het anders kan en vooral anders MOET. Gelukkig worden er heel langzaam steeds meer mensen wakker. En dat is ook hetgeen mij intrigeert aan deze bijzondere tijd. Mensen worden wakker en dat is in alles te merken. Nog even en we zijn weer vrij, althans zo voel ik het.

 1. Vind je het ook zo’n chaos in de wereld, of heb je het gevoel dat we eerst door de ‘rotzooi’ moeten, voordat het beter kan worden, zoals bijvoorbeeld met de verbouwing van een huis?

Het is inderdaad een chaos in de wereld, beter gezegd, een zooitje, puinhoop. Maar misschien heeft de mensheid deze ellende nodig om tot ontdekking te komen dat het zo niet meer kan, maar hoe dan wel? Problemen los je niet op met dezelfde manier van denken als waarop ze gecreëerd zijn. Daarvoor dien je anders te kunnen denken, out of the box. En dat is iets wat ik mijn hele leven al doe en waardoor ik vaak niet begrepen wordt. Ik weet van jongs af aan dat ik ‘een lijntje met boven heb’ als ik het zo mag formuleren. Dit is in mijn leven al vele malen door paragnosten en mediums verteld.

Mensen kunnen niet zien wat ik zie, begrijpen het niet waardoor we ook niet echt verder komen, althans dat is mijn mening. Men kan niet buiten de box kijken waar ik mijn informatie vandaan haal. Niet dat ik de wijsheid in pacht heb, integendeel, maar als visionair zie ik wel duidelijk wat er aan de hand is en wat de oplossing is. De sleutel voor al onze problemen waar we wereldwijd mee kampen ligt simpelweg in het feit door het andersom te doen, maar daarvoor dien je wel te begrijpen hoe het systeem werkt, of beter gezegd, het programma waarin we ons momenteel bevinden werkt.

Al eerder zei ik dat er vele wetenschappers vermoeden dat ons universum holografisch van aard is, ik sluit me daar volledig bij aan. We bevinden ons in de Matrix en als je begrijpt hoe de Matrix werkt met al haar symbolen en getallen waarmee je ‘in your face’ mee beïnvloed wordt, dan begrijp je ook hoe we daar uit kunnen komen. De televisie (media in het algemeen) is een zeer goed voorbeeld van mind control.

Als je televisie kijkt dan verkeren je hersenen in een soort van hypnotische toestand waardoor je voor allerlei invloeden open staat. Een goed voorbeeld hiervan is te zien in de film ‘Off Screen’. In deze film zie je de hoofdpersoon voor een televisie zitten. Het beeld laat voorbij zwemmende goudvissen zien maar de subliminale boodschappen er achter doen de hoofdpersoon geen goed. Doodsangst is op zijn gezicht af te lezen terwijl hij gewoon naar wat goudvissen zit te kijken. Althans, dat is wat zijn ogen zien. Zijn hersenen vangen de subliminale boodschappen wel op.

Je kent dat verhaal misschien wel van bioscoop bezoekers waarvan de ene zaal werd bestookt met subliminale boodschappen van een cola merk. De andere zaal kreeg deze boodschappen niet te zien. In de pauze dronken de mensen uit de eerste zaal significant meer cola dan de andere zaal. Toeval? Nee, dat is programeren met behulp van subliminale boodschappen.

En dat gebeurt – zonder dat je er van bewust bent – elke dag in de wereld om je heen want wat te denken van al die logo’s, automerken/emblemen, advertenties? Als je eenmaal de ‘code van de Matrix’ herkent, dan zie je het overal. De Matrix bestaat ook uit frequenties, uit trillingen die we met onze gedachten kunnen beïnvloeden, waarbij ik wel de vraag wil stellen, van wie zijn die gedachten en waarvan zijn ze gemaakt…?

Zijn (jou) gedachten soms de lijm van de Matrix waarmee we onbewust de boel bij elkaar houden? Als dat het geval is, wat gebeurt er dan als we met onze gedachten geen aandacht meer besteden aan de Matrix, aan alle ellende die om ons heen gebeurt? Wat dan? Als er vanaf nu niemand meer televisie zou kijken en dus geen aandacht aan al die ellende in de wereld zouden schenken maar uitsluitend met positieve dingen bezig zou gaan houden, wordt de wereld om ons heen dan ook een stuk positiever? Ik denk van wel. Waar je aandacht aan besteedt, dat groeit. Dus als jij de hele avond voor de televisie zit en al die shit aandacht zit te besteden, denk je dat de wereld daadwerkelijk gaat veranderen? Not. Waar je aandacht aan besteedt, dat groeit. Zo ook de ellende in de wereld. Als we daar (via de media) maar genoeg aandacht aan besteden, dan komt er nooit geen einde aan, althans, zo zie ik het. En ook de kwantumfysica…:)

By the way: de Matrix is geen film maar een documentaire…

 1. Hoe vind je het dat het werk van Tesla, die we hierboven noemden, weer steeds meer in de belangstelling komt? Een tekens des tijds?
Het was Nicola Tesla die begin jaren 1900 al aantoonde dat feitelijke ALLES energie is, en dat het er alleen maar om gaat deze af te kunnen tappen. Zijn uitvindingen die dit bewezen, werden de nek omgedraaid..! Voor ‘gratis’ energie kun je mensen natuurlijk geen rekening sturen..!

Dat zou verdorie een keertje tijd worden toch? Die man heeft zo ongeveer de moderne wereld uitgevonden: wisselstroom, radar, draadloze communicatie, radio, televisie, een elektrische auto die niet opgeladen hoefde te worden, teveel om op te noemen. Tesla was dan wel een groot genie maar vergeet ook al die andere uitvinders niet die ruwweg tussen 1800 en 1940 zo ongeveer alles al hebben uitgevonden? Uitvinders zoals bijvoorbeeld John Ernst Worrel Keely en Nathan Stubblefield? Maar ook in latere jaren: Paul Pantone, Stanley Meyer, Andrea Puharich, John Hutchison, John Bedini, Victor Schauberger, Bruce DePalma, Eric Dollard, T. Henry Moray, Robert Adams, teveel om op te noemen.

Alles op het gebied van vrije energie is al uitgevonden, onderdrukt en voor het grote publiek achter gehouden. Reden: indien iedereen over vrije energie kan beschikken valt de controle weg en de geldkraan voor de elite dicht. Reden genoeg voor de gevestigde orde om al 150 jaar dergelijke uitvindingen van het toneel te laten verdwijnen of belachelijk te maken.

Denk nog maar weer eens aan Paul Pantone. Werd opgesloten omdat je met zijn GEET systeem ook 100% op water kunt rijden, een ontdekking die Paul overigens niet met mij gedeeld heeft, maar dat terzijde. Kortom, wat mij betreft mag en nog veel meer informatie bij het publiek terecht komen over alles dat al uitgevonden is. Dan krijgt men mogelijk in de gaten op welke manier men al jarenlang voor de gek gehouden wordt.

Neem bijvoorbeeld een aardbatterij van Stubblefield: Steek een stukje koper en een stukje zink in de grond. Het potentiaal verschil tussen beide metalen is ongeveer 0.9 volt. Jaren heb ik dergelijke uitvindingen nagebouwd en getest, alleen, denk groot. Met 0.9 volt doe je niet zoveel maar wat als je dergelijke aardbatterij uit gaat breiden tot meerdere losse cellen? Hmm… Net zoals de kristal batterij van John Bedini. Vuurtorenlichten werkten tot ongeveer begin 1900 met dit systeem, echter aangezien dergelijke batterijen eeuwig mee leken te gaan en er dus niets aan te verdienen viel, werden deze vervangen en zitten vanaf die tijd met batterijen en accu’s die om de zoveel tijd vervangen dienen te worden…

 1. Hoe kijk je tegen de ‘manifestatie’ van Donald Trump aan? Heb je het gevoel ook dat hij een agenda uitspeelt om de zg. ‘Deep State’ te vermorzelen?

Trump? Hmm…. Om eerlijk te zijn, ik houd me daar niet mee bezig. Ik weet nog toen Obama werd ‘verkozen’, euh, door de elite geïnstalleerd… Velen ware lyrisch en jubelden dat Obama de boel zou veranderen, ik heb vanaf dag 1 gezegd dat we daar niets van hoeven te verwachten omdat Obama aan de halsband van onder andere Wall Street loopt… Dus Trump? Geen idee maar het zal me absoluut niets verwonderen dat ook daar niet veel goeds uit voort komt.

Maar misschien heb ik het mis en gaat deze haardos de ‘Deep State’ inderdaad ontmantelen maar tot op heden heb ik daar zo mijn twijfels bij. Willen wij als mensen een verandering dat dienen we dat ZELF te moeten doen. WIJ zijn de verandering waarop we gewacht hebben en we wachten nog steeds. Waarop eigenlijk vraag ik me dan af? Op nog meer shit en ellende soms? Nog meer onderdrukking?

Ik heb zoveel plannen en ideeën liggen die allemaal tot een win-win situatie kunnen leiden voor alles en iedereen en niemand doet er wat mee. Ik voel me soms als een roepende in de woestijn. Velen praten over wat er veranderd dient te worden maar slechts een enkeling steekt daadwerkelijk de schop in de grond om die verandering door te voeren. Walk the talk… Dus wat Trump betreft, eerst zien en dan geloven… We moeten het zelf doen en niet aan een of andere politicus overlaten, dat komt niet goed…

 1. Volg je het werk van Martijn van Staveren en ben je –zoals velen- er ook door gefascineerd?

Tja, die Martijn van Staveren. Een jaar of 3 geleden hoorde ik voor het eerst over hem. Ik heb in die tijd wat lezingen van hem beluisterd en ben tot de volgende conclusie gekomen. En ik ben daar open en eerlijk in.

 • 1: Martijn spreekt de waarheid als hij claimt over het volledige geheugen te beschikken van voor zijn geboorte en weet daardoor wat er kosmisch gezien aan de hand is.
 • 2: Martijn is gewoon knettergek…

In eerste instantie dacht ik zoals velen ‘die vent is gek’, echter, als je de moeite neemt om een serieus en open minded naar die bijzondere man te luisteren en wat hij te vertellen heeft, dan vermoed ik dat je net als ik geïnteresseerd raakt. Kan ook niet anders, want zo af en toe kan hij dingen zeggen die mij toch wel effe een paar dagen tot nadenken zetten… En het afgelopen jaar heb ik het genoegen gehad om enkele malen privé met Martijn te kunnen spreken. Dit omdat ons werk naadloos op elkaar aansluit.

Martijn van Staveren

Het enige verschil tussen Martijn en mij is dat hij zich volledig bewust is van alles en ik hier op aarde ben gedropt nadat men mij dronken heeft gevoerd… Althans dat is wat ik graag mag vertellen..:) Ha ha! Ik ‘weet’ van kinds af aan al dat ik hier ben om de mensheid te helpen, echter hoe ik hier op aarde gekomen ben, geen idee joh… Daarom zeg ik altijd, ik ben er in geluisd. ik heb hier nooit willen zijn maar ben hier toch.

Mijn vroegste herinnering gaat terug naar mijn tweede jaar en vanaf mijn zevende jaar probeer ik uit te vinden wie ik ben en waar ik vandaan kom. Een zoektocht die nu alweer 48 jaar duurt en al die tijd ben ik bezig geweest om antwoorden te vinden. De zaken waarover Martijn spreekt maken veel duidelijk en hij kan precies datgene vertellen dat ik al heel lang diep van binnen voel.

De wereld om ons heen klopt voor geen meter, we zitten als het ware in een soort van gevangenis, iets dat ik rond mijn 7e al tegen de meester van de lagere school zei: “Meester, wij, de mensen, de aarde en de sterren en alles daarom heen zit in een hele grote zwarte kubus’ gevangen.” Zo, dat was er uit. De meester keek mij eens nadenkend en bewonderend aan en zei toen: “Wat zit er dan buiten die kubus…?”

Hmm, daar had ik niet aan gedacht en sinds die tijd ben ik bezig te om te ontdekken wie ik eigenlijk ben en waar ik mij bevind. Het werk van Martijn maakt veel duidelijk en de puzzelstukjes beginnen om z’n plaats te vallen. Daarom zie ik er ook naar uit om met hem samen te gaan werken. We vullen en voelen elkaar goed aan, maar hoe ons komende programma er precies uit zal gaan zien, weet ik nog niet maar ik weet wel dat het een bijzonder gebeuren zal zijn.

 1. Wat spreekt je in zijn werk en lezingen dan het meest aan?

Ten eerste Martijn als mens zelf. Ik heb hem zoals gezegd enkele malen ontmoet, wat een heerlijke gozer! Daarnaast het feit dat hij eigenlijk geen onderwerp onberoerd laat. Ik begrijp dat er veel mensen zijn die denken dat hij knettergek is en niets van hem willen weten, mij ging het in eerste instantie net zo, maar dat is het kind met het badwater weggooien. Jammer maar begrijpelijk. Zelf heb ik nog geen lezing van hem bijgewoond, heb er wel diverse beluisterd en wat mij in zijn werk aanspreekt is dat hij in feite geen onderwerp ongeroerd laat. Hij zet (‘dwingt’) je met zijn uitspraken en vragen tot nadenken, iets dat ik zelf ook graag mag doen want die ene overtuiging die jij hebt, waar komt die vandaan? Waar is die op gebaseerd en is dat wel zo? Kan het tegendeel waar zijn? Ik hou daar wel van.

 1. Hoe ondervind je de situatie rondom Frontier in het algemeen en Herman Hegge in het bijzonder?

Een triest verhaal… Herman Hegge is al bijna 20 jaar een hele goede vriend van mij. En sinds die tijd hebben we veel gedaan en meegemaakt. Ik heb Herman en Frontier altijd een warm hart toe gedragen en achter de schermen geheel belangeloos veel werk gedaan, want dat magazine, al die boeken die zijn uitgegeven, al die Frontier Symposia die door de jaren heen zijn gehouden, die kwamen er niet zomaar.

Daar is altijd door veel mensen hard aan gewerkt om daarmee nog meer mensen kennis te laten maken met de wereld der grenswetenschappen. Ik herinner me de start van Frontier Publishing nog. Herman wilde naast Frontier Magazine ook boeken uit gaan geven. We zijn toen samen veel op pad geweest om te zien wat nodig is om dat voor elkaar te krijgen. Wat zijn de kosten, welk papier gebruiken we, wat zijn de mogelijkheden.

Mijn boek ‘Graancirkels, Goden en hun Geheimen‘ was het eerste boek dat door Frontier Publishing in 2001 werd uitgegeven, daarna zijn er nog een kleine 100 titels bij gekomen. Frontier Publishing was een onafhankelijke uitgeverij die aan veel auteurs een platform bood. Helaas is aan dat alles in 2017 een nogal tragisch eind gekomen.. Want in juni 2017 is Herman ernstig ziek geworden. Een zeldzaam virus had de linkerkant van zijn hersenen aangetast.

Het gevolg was dat Herman met spoed werd opgenomen in het AMC en korte tijd later werd er voor zijn leven gevreesd. Het pak voor de kist hing al klaar om het zo te zeggen. Ik was kapot. Mijn beste vriend gaat dood? Godverdomme! NEE! Kort daarop had ik ’s nachts een zeer heldere droom waarin ik samen met Herman in Amsterdam op een terras zat. Herman was goed in orde en vond het allemaal wel oké zo. Deze droom kwam op mij over alsof Herman vrede had met de situatie en dat hij ons zou verlaten en om eerlijk te zijn, ik heb toen afscheid van mijn goede vriend genomen…

Herman Hegge

Enkele nachten later had ik wederom een zeer heldere droom. Ik was toen samen met Herman op een soort van slaapzaal met stapelbedden. Herman was radeloos, in de war en wist niet wat te doen. Alsof hij twijfelde om ‘over te gaan’… De kans op herstel was volgens de dokter nihil en als hij het al zou overleven, dan zou als kasplantje verder moeten. En ik weet dat Herman dat nooit zou willen…

Nadat de arts in het AMC Herman had opgegeven werd verteld dat hij tevens was uitbehandeld. Anno 2017 kon de medische wereld kan met al haar kennis en apparatuur niets meer voor mijn vriend doen. Ondanks dat gebeurde er een wonder. Herman overleefde het virus en werd na een tijdje in Diemen in een verzorgingstehuis geplaatst. Hij zat daar voorovergebogen in een rolstoel, de rechterkant van zijn lichaam verlamd zo vernam ik. Ik was in tranen, GVD!! Mijn goede vriend als kasplantje? Ik was kapot…

Een maand later lees ik dat er iemand bij Herman op bezoek was en hem in zijn rolstoel naar buiten wilde rijden. Herman zou de deurstijl vast gegrepen hebben alsof hij zijn kamer niet uit wilde. Toen ik dat las ‘wist’ ik dat Herman nog ‘aanwezig’ was en ben enkele dagen later bij hem op bezoek gegaan. Herman zat voorovergebogen in zijn rolstoel en kon amper een woord uitbrengen. Ik had het met hem te doen maar op een of andere manier ‘wist’ ik dat Herman ons allemaal nog zou gaan verbazen, iets dat ik op de geheime vriendengroep op Facebook al schreef.

Nu bijna een jaar later heeft Herman ons inderdaad weten te verbazen. Ondanks dat hij was uitbehandeld en de artsen niets meer voor hem konden doen, heeft deze bijzondere man geheel op eigen houtje zichzelf weer letterlijk op de been weten te krijgen. Herman loopt weer en is bij tijd en wijle zeer goed te verstaan. Soms in het Nederlands, soms in het Engels. Alleen zijn rechterhand wil nog niet, verder gaat het elke week een stukje beter met hem.

Herman herkent zijn vrienden en weet donders goed wat er aan de hand is met hem. Hij weet dat hij een huis meer heeft, hij weet dat alles weg is en wil graag verder met zijn leven. Iets dat hij al meerdere malen heeft aangegeven… Hij verblijft momenteel in een verzorgtehuis in Vinkeveen, echter ondanks de goede zorgen van de mensen daar, is dit geen plek voor Herman. Samen met wat vrienden en familie zijn we nu bezig om te zien hoe we Herman naar een andere plek kunnen verhuizen, waar hij de juiste therapie kan krijgen want tot op heden was daar door verschillende oorzaken een gebrek aan.

Herman was een man die zich altijd tussen de mensen bevond, voor iedereen klaar stond en verblijft nu 24/7 in een verzorghuis die niet op zijn situatie is ingesteld. Teveel prikkels zijn voor een mens niet goed, maar in dit geval is het ontbreken van (de juiste) prikkels voor Herman in feite een marteling. Ga jezelf eens na als je de hele dag maar met je ziel onder de arm loopt… Een triest gebeuren alles bij elkaar, echter zoals gezegd, zijn we bezig om hem een goede plek te geven.

En ik blijf bij hetgeen ik al vaker zei: met de juiste prikkels en therapie gaat Herman ons allemaal nog verbazen. Herman heeft nog wat moeite met de logica en samenhang tussen zaken (linker hersenhelft) en begrijp sommige dingen niet. Ondank dat en het feit dat hij was opgegeven, is Herman momenteel in staat om (soms zonder hulp) te Skypen! Ik had via enkele vrienden van Netzozeker.nl een laptop voor Herman weten te regelen waardoor hij weer het gevoel kreeg er bij te horen.

En dat is naar mijn idee nodig want er zijn mensen die hun hele leven kerngezond zijn en na een MRI-scan te horen kregen, dat er een kant van hun hersenen ontbreekt. Je hebt je hersenen niet nodig om het lichaam te besturen en al wat Herman dient te doen is zijn hersenen opnieuw programmeren. En dat kost tijd, maar met de juiste prikkels en therapie gaat dat lukken. Herman will be back, mark my words…

 1. We leven in tijden dat de mens zich steeds meer gaat herinneren en interesseren voor de onderliggende fundamenten van onze schepping. Of zoals dat door Tesla ook al werd verwoord in zijn beroemde quote over de ‘geheimen van het universum’.

Inderdaad. De wereld om ons heen bestaat uit niets anders dan frequenties en zodra je dat begrijp, begrijp je ook de sleutel tot vrije energie, een leven in overvloed, vrede op aarde… We kunnen daar zelf een grote rol in spelen, echter dan dien je de spelregels van het Matrix spel wel te begrijpen en dat is iets dat ik momenteel met Martijn van Staveren aan het uitwerken ben. Wij zijn de waarnemers die onze waarneming kunnen veranderen…

15. We kunnen ons voorstellen, dat jij door je pionierswerk je regelmatig als ‘zonderling’ zult gevoeld hebben. Hoe is dat nu, in deze veranderende tijden?

Zonderling? Wie ik? Hahaha, daar heb ik mijn hele leven al last van. Vanaf kinds af aan werd ik niet begrepen en stond men mij vreemd en glazig aan te kijken als ik weer eens wat zei of deed. En dat is nooit veranderd. Ik weet nu waarom het voor velen onmogelijk is om mij te begrijpen. Ik ‘weet’ en ‘zie’ dingen die ik onder woorden wil brengen echter woorden en taal zijn een te beperkte manier op datgene dat ik zie, voel en weet naar buiten te brengen. Daarom schrijf ik ook graag. Kan ik er rustig over nadenken wat ik wil schrijven en hoe.

Wat mijn pionierswerk betreft, daar ga ik gewoon mee door. Binnenkort met Martijn van Staveren op pad en wat daarna komt, zie ik dan wel weer. Uit ervaring weet ik dat ik wel weer ergens in rol. Dat is altijd nog zo geweest. Ik ga door met de mensen bewust maken van de wereld om ons heen, mensen tot nadenken zetten en wat men er vervolgens mee doet, is geheel aan hen…

* * *

3 gedachten over “Waar zat Robert Boerman al die tijd..?

 1. Ha, die Robert, goed (levens)verhaal! Voor iedereen een les dat je ondanks vele tegenslagen toch overeind kan blijven, je telkens toch weer nieuwe plannen kan maken en niet hoeft op te geven. Weet je, ik las ooit in een boek over contact met het hiernamaals dat de auteur een vraag had gesteld wat ‘zij’ in het hiernamaals konden doen om ons zo snel mogelijk te laten groeien en om slecht karma in te lossen, het antwoord was zoiets in de trant van: ‘Wij zouden jullie zoveel mogelijk pijn en ellende in je aardse leven laten doorstaan, dat zorgt voor de snelste positieve groei van jullie ziel’. Lijkt mij dat ‘zij’ met jou het beste voor hebben, maar gemakkelijk is dat niet!

  Ik weet nog van de vrijdagmiddagen waarop je de GEET demonstreerde, ik ben er ook een paar maal geweest en heb met eigen ogen de GEET zien draaien op van alles en nog wat. Wat mooi was, was zodra de GEET op water draaide, je een witte doek voor de uitlaat hield en er absoluut geen zwarte roetaanslag was te zien, iets dat wel gebeurde als het ding op benzine draaide. Je zou drommen mensen verwacht hebben bij een dergelijke gratis demonstratie. De meeste mensen janken wel dat de benzine zo duur is en ze beweren allemaal dat er beslist al eens een motor uitgevonden is die op water kan draaien, maar dat die door de oliemaatschappijen ergens in een kast is gezet waarvan ze de sleutel in zee hebben geworpen. Daar hebben al die mensen nog gelijk in ook, maar zodra er dan iemand is die hen een dergelijke motor wel wil tonen, dan opeens moet het in hun ogen een oplichter zijn en verdommen ze het om te komen kijken, hoe paradoxaal!

  Ik hoor nog de lachsalvo’s van de technische dienst bij mijn vroegere werkgever toen ik hen erover vertelde: “een motor op water!? Ha, ha, dat kan niet!!” Echter de directeur wilde mijn verzoek wel inwilligen om jou een grote dieselmotor (formaat vrachtwagenmotor) in bruikleen te geven om eens te kijken wat er mogelijk was. Elke directeur wil best ergens naar kijken als hij mogelijk geld kan besparen en mijn werkgever bezat tientallen sleepboten met daarin uitsluitend dieselmotoren zo groot als die in een locomotief, dus die kon wel wat besparingen gebruiken.

  Nadat jij de zaak had opgetuigd bleek de motor niet goed te draaien, groot gelach bij onze technische dienst: “ja natuurlijk gaat zoiets kapot als je er water in gooit!” was hun opmerking en in feite waren ze nog opgelucht ook, want stel je voor dat zij als technici ongelijk hadden gekregen omdat ze de directie hadden laten weten dat het zonde van de tijd, het geld en de motor was om aan een dergelijk experiment mee te werken. Nadat men de motor had bekeken, bleek het om iets te gaan dat al kapot was voordat de motor bij jou in Brummen arriveerde. Wel werd mij door de directie op het hart gedrukt om geen enkele ruchtbaarheid aan het experiment te geven, want men was toch wel bang voor de grote machten achter de schermen liet men mij weten.

  Helaas is met het voortijdige einde van jouw project ook deze motor weer teruggehaald en staat nu nog ergens in Rotterdam in een loods te verroesten (niet door jouw water, maar omdat ze er geen functie voor hadden). Echter, de technische dienst was maar wat blij met jouw faillissement, stel je voor dat hun hele opleiding voor niets was geweest, en dan de schade aan hun imago vanwege het negatieve advies aan de directie. Nee, dan maar liever tonnen per maand aan brandstof uitgeven en het milieu verzieken met de uitstoot daarvan, alles beter dan ongelijk krijgen…

  Succes man, ik gun en wens je het allerbeste, jammer dat we ieder aan een andere kant van het land wonen, anders konden we samen wat aanpakken, al was het maar die groentetuin.

  1. Hi Paul, grote vriend.

   Dank voor je fijne reactie en inderdaad, we hebben wat maffe dingen met GEET gedaan. Een motor 100% closed-loop laten draaien en dergelijke…:

   https://www.youtube.com/watch?v=grp_1vJ0kjA

   Helaas verleden tijd, verder met de toekomst. Wordt gaaf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.