Advertentie

Duitse kinderen mogen Hanebu niet zien..!


x

x

Duitse kinderen mogen deze Hanebu niet zien..

x
2018 © WantToKnow.nl/be
x
De bekende modelbouwfabrikant REVELL, dat zijn hoofdkantoor heeft in het Duitse Noord-Rijn Westfalen, heeft meegedeeld, dat één van haar bouwpakket-producten niet langer geproduceerd en verkocht zal worden. Het is een bouwpakket van een luchtvaartuig, dat wordt omschreven als ‘een oorlogsvoertuig dat werd gebruikt tijdens de nazi-periode.’.. Een woordvoerder van Revell liet maandag 18 juni weten, dat het bedrijf zal stoppen met de productie én distributie van dit product, waarbij er nog aan werd toegevoegd, dat deze beslissing ‘volledig gerechtvaardigd’ is..
x

Er was kritiek gekomen op deze bouwdoos van Revell, van een kinderzieltjes-beschermingsorganisatie in Duitsland, namelijk Der Deutsche Kinderschutzbund (DKSB). En ook het MHM, het Militärhistorisches Museum der Bundeswehr (HIER) in Dresden had geklaagd over dit modelbouwpakket van de veelbesproken Haunebu-vliegende schotel.. Want daar gaat het om. Volgens het MHM is dit product een ‘onjuiste representatie van de geschiedenis’..

En kennelijk was dit nét teveel voor die kwetsbare kinderzietjes, die dagelijks wel wat gewend zijn, met moord- en doodslag kijken op Tv. Maar we hebben het hier heel simpel over een uiterst controversieel onderwerp, waarover heel veel info te vinden in het kader van FEITELIJK-technische ontwikkelingen van de nazi’s. Kijk naar de foto hierboven bijvoorbeeld en lees onze eerdere artikelen (HIER) (HIER en HIER) hierover.

Zijn de activiteiten van de nazi’s -tijdens WWII- gerelateerd aan de recente interesse in het Zuidpool-continent..?

In de productbeschrijving van dit Revell-product, wordt het product een ‘rond luchtvoertuig’ genoemd en ‘het eerste object ter wereld dat in staat was om in de ruimte te vliegen’.. Het verhaal gaat verder met de tekst dat dit voertuig in staat was om ‘met snelheden te vliegen tot 6000 km/u’ en dat ‘het voertuig pas werd geproduceerd na de testfase in 1943′. Dit als gevolg van de inspanningen van de nazi’s in het kader van de Tweede Wereldoorlog. Terwijl -volgens de productbeschrijving- de werkzaamheden rond de bouw van dit voertuig in 1934 al begonnen waren. In de bouwdoos zoals gebruikelijk, natuurlijk ook allemaal plakplaatjes, o.a. markeringstekens van de Luftwaffe, die het bouwmodel dienen te completeren, na de assemblage.

Het bestaat gewoon niet..!

Jens Werner MHM

Het is volgens de gebruiksaanwijzing en productbeschrijving dus een oorlogsmachine uit de periode van het nazi-regime, maar volgens de genoemde DKSB en het MHM heeft dit apparaat NOOIT bestaan.. Zo simpel is het voor hen. Dit is wat historicus Jens Wehner van het MHM erover vertelt in de Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ)

“In die tijd was het technologisch onmogelijk om iets dergelijks te bouwen. .Het feit dat bouwmodellenfabrikant Revell ‘vergeten is’ om te melden dat dit luchtvoertuig nooit heeft bestaan, is erg riskant, omdat het mensen die het kopen, op het verkeerde been kan zetten, waarbij ze zouden kunnen gaan geloven dat de nazi’s wérkelijk een dergelijkvoertuig hadden, voortkomend uit superieure technologisch ontwikkeling”.

Aldus de onmetelijke wijsheid van diezelfde heer Wehner van het Militair Museum in Dresden. Maar hij heeft nog wat essentieels toe te voegen aan zijn analyse.. “Enthousiaste kopers zouden dit model als een strategie kunnen gebruiken om twijfel te zaaien over dátgene wat we vandaag de dag weten over het Nationaal Socialisme”, aldus deze historicus in een kennelijk staat van volledige verstandsverbijstering.

En de directie van Revell..? Die wil natuurlijk als speelgoedfabrikant aan de ‘officiële kant’ van de politiek blijven en verklaart dat zij het eens is met het MHM, waarbij ze in een statement laat aantekenen, dat het ‘feitelijk een legendarisch, buitengewoon luchtvoertuig is, waarvan niet kan worden bewezen, dat het heeft bestaan.’  In hetzelfde statement verklaart Revell: “Helaas maakt de productbeschrijving niet adequaat duidelijk dat dit zo is en daarvoor bieden wij onze verontschuldigingen aan”.

De woordvoerder van Revell benadrukt tot slot met nadruk, dat het bedrijf wars is van de glorificatie van de oorlog en/of de nazi-periode waarin Duitsland ooit verkeerde. Het bedrijf -zo zegt dezelfde persoon- kijkt nauwkeurig hoe het mogelijk is, dat een ‘dergelijk product’ ontwikkeld kon worden binnen het bedrijf en op de markt gebracht kon worden.Het ontwikkelen van een nieuw product duurt voor Revell ongeveer één jaar en de keuze voor het ontwikkelen van bouwmodellen en speelgoed gebeurt soms op basis van suggesties van Revell-fans.

Maar ja, als je bewijs zoekt, vind je bewijs voor de Haenebu..
Want als de nazi’s iets deden, deden ze het ‘gründlich’ en dat herkennen we in onze Oosterburen als karakteristiek. En ja, als ze dit voertuig hádden ontworpen, was dit toch wel gefilmd nietwaar..? En laat dat nou gewoon het geval zijn..! Er is zelfs ZOVEEL info over dit onderwerp, dat Revell wel 10 verschillende bouwdozen had kunnen uitbrengen; volledig ‘geschiedkundig gerechtvaardigd’, zo dat überhaupt nodig zou moeten zijn..(HIER) En kijk zelf naar dit filmpje, waarvan er nog tientallen op het internet te vinden zijn!

Meer lezen in de diepte over dit onderwerp? Kijk verder op deze link HIER van de Bibliotecapleyades.net

x

 

3 gedachten over “Duitse kinderen mogen Hanebu niet zien..!

 1. In het licht van het mogelijke feit dat de alienkaart getrokken gaat worden om holografisch de mensheid te beduvelen en te laten geloven in een ‘attack from outer space’, moet ieder vermoeden dat er al iets dergelijks al jaren in voorbereiding is, worden weggenomen.
  Er zijn bestaande technologiën zoals Judy Wood beschrijft in haar 9-11 fenomeen van de de-materialisering van duizenden tonnen staal, glas en beton, die een klein onderdeel zijn van de troef welke mogelijk uitgespeeld gaat worden om de mensheid moreel totaal te verpletteren.
  De dan gecreëerde chaos zal de sleutel kunnen vormen voor de te vormen ordo ab chao welke men dan vrijelijk zal willen omarmen.

 2. De heisa rond de vliegende schotel Hanebu is zeker ook ingegeven door de “Nazi keule…”.Doet het nog altijd goed!! Ook het “alien” aspect waar Robvdz naar verwijst zal een rol spelen. Ik zie echter een ander aspect. Deze Hanebu kan opnieuw het debat openen over de wetenschappelijke ontdekkingen door wetenschappers in Duitsland tot 1945 die de plat getreden paden van de Einsteinse fysica hadden verlaten. Deze wetenschappers hebben in tal van domeinen baanbrekend werk verricht. In 1945 leidde dit dan tot de grootste patentroof uit de geschiedenis, door de USA, G.B. USSR en Frankrijk (=in mindere mate).
  Veel van deze ontdekkingen zijn nog niet onthuld. Dit blijkt bv. uit het boek :”The SS Brotherhood of the Bell – The Nazis incredible secret Technology “ van Jospeh P. Farrel.
  Ook in zijn boek “The Philosophers stone “ gaat hij dieper in op deze ontdekkingen. Hij komt zelfs tot de vaststelling dat WO II een oorlog was om “kennis….” Een subtitel op pagina 337 : “World War II : An alchemical war to control the technology of time”. Dit alles is dus nog steeds een gevoelige materie… die moet verborgen blijven. Als zelfs een speelgoed vliegende schotel al gevaarlijke gedachten kan opwekken, dan stel ik mij de vraag :
  “Wat wordt daar verborgen gehouden ??”

 3. De Geallieerden streden tegen de Duitsers in WWII maar met name de VS maakte direct (mis)gebruik van Duitse geleerden door ze op te vangen inplaats van te berechten wegens oorlogsmisdaden.Zo heeft Werner van Braun zelfs voor de NASA gewerkt.
  Mogelijk willen ze de aandacht daar niet op vestigen en ook verdoezelen dat ze ontwikkelingen van Duitse geleerden verder hebben ontwikkeld mogelijk ook in Area 51.
  Zo kort na de oorlog was er dus al samenwerking tussen Duitsland en de VS en dat gaat nog steeds zo wat vraagtekens zou kunnen oproepen.
  http://forum.worldofwarplanes.com/index.php?/topic/754-german-area-51/page__st__40
  Deze verwijzing geeft aanvullend materiaal over de Haunebu schotels maar ook over andere ontwikkelingen tijdens WW II op het gebied van de luchtvaart.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.