Advertentie

What if we all love each other…


 

 

What if we all love each other

x

x

‘What if we all love each other’…

2015 © Maggie Tahalele/deze versie © WantToKnow.nl/.be

x

Maggie Tahalele
Maggie Tahalele

Het is zondag 23 augustus. Het eerste wat vanochtend in mij opkwam, bij het wakker worden, was ‘SAIL’; een blij gevoel ging door mij heen, ‘Ja’ zei ik innerlijk, ik kom eraan. Het is de laatste dag van Sail, nooit eerder geweest. Ik zie en voel vanzelf wat het met mij doet als ik mij tussen al die mensenmassa begeef. Voelt het niet goed kan ik zo weer vertrekken was mijn geruststellende gedachte. Dan volgt een andere beeld van een fles water. Ach ja natuurlijk, water is informatiedrager. Oké, goed idee ging er door me heen.

Dit water is afkomstig van een krachtplaats ergens uit het buitenland die ik van een woonbioloog en zijn partner had meegekregen met het verzoek om dit water daar te brengen waarbij ik voel dat het daar mag zijn. Een deel van dit water had ik meegegeven op de Internationale Water Dag dit jaar. De fles water nam ik uit de koeling en stopte het meteen in de tas.

Voor mijn vertrek plaatste ik op Facebook een afbeelding van een klein bruin kindje met een liefelijke glimlach en een vragende handgebaar met daarop de tekst ‘WHAT IF WE ALL LOVE EACH OTHER’ … wow, de tekst kwam binnen, dat is het! Begreep meteen dat dit de intentie en boodschap is die ik aan het water mag meegeven. Tijdens de treinreis voelde ik mij geroepen de fles tussen mijn handen te houden, in gebed verbond ik mijn intentie aan het water ‘Love Each Other’.

Ik verliet het Centraal Station en al wandelend vroeg ik mij af waar de beste plek zal zijn om het water uit te gieten. Al wandelend zag ik verderop een brug waar aardig wat mensen op stonden. Naar mate ik dichterbij kwam verlieten een deel van de mensen de brug, de helft van de brug kwam helemaal vrij en dat speciaal voor mij. Ik nam plaats en keek naar beneden de een na de andere boot volgden elkaar, de ene kant richting centrum en de andere kant richting het IJ-kanaal, zo binnen zo buiten, zo buiten zo binnen dacht ik zo.

waterEen innerlijke knipoog naar de regisseur..
Hier naar schouwend dacht ik: dit wordt lastig om het water uit te gieten het moet natuurlijk niet op iemands hoofd of op een boot terecht komen. Het water wil ik op het water uitgieten natuurlijk?! Maar dan… na enkele seconden werd het stil geen enkele boot vaart in of uit onder de brug. Perfect moment, ik haalde de fles water uit de tas en hield met uitgestrekte arm de fles voor me, ik verbond mijn woorden en gedachten nogmaals met het water ‘Love Each Other.

Ik liet het water langzaam uit de fles lopen met de woorden ‘Love Each Other’, seconden bleef het stil… even later kwam de eerste boot van binnen naar buiten onder de brug door, de volgde boot vanuit tegengestelde richting kwam aan van buiten naar binnen, dan volgden uit beide richtingen de boten onder de brug door… Hierbij zeg ik ‘dankjulliewel vanuit mijn hart met een innerlijke knipoog naar de regisseur voor dit bijzonder moment’.

sail amsterdam shipDe gehele dag was ik gehuld in een mega sfeer van kalmte en helderheid, in blije transparantie. Vele malen klonken de woorden ‘love each other’ door mij heen. Schouwend over de menigte heen weerklonken de woorden door dit enorme energetische veld. Een sfeer van zachtheid en kalmte, spontane gesprekken ontstonden als vanzelf met anderen bezoekers, geen overheersende geluiden, rondslingerend vuil nergens te bekennen zelf niet in het water. Vele Sail-medewerkers die het publiek konden aanspreken. Dit alles maakt tot een bijzondere veld van bewustzijn. Op sommige plekken waar ik aankwam lopen verlieten de mensen die plek waardoor ik telkens de beste uitzicht had over het water.

seed of lifeAan het einde van de middag vertrok het eerste schip, een viermaster met matrozen in uniform, opgesteld op de masten. Op de hoogte masten stonden matrozen met witte doeken te wuiven… kippenvel ging door mij heen. Ik werd mij ervan bewust dat al deze schepen dit energie veld met de intentie ‘love each other’ verder verspreiden via alle oceanen en naar hun eigen land. Diepe dankbaarheid en nederigheid voor dit gegeven ging door mij heen.

Voor de terugreis ging ik naar Starbucks voor een beker koffie in de trein. Kom ik de zaak binnen komt een jongeman op me af en vroeg: “Kan ik u helpen?”, “Ja” zei ik, “Een koffie, middelgroot asjeblieft.” “Oh”, zegt die jongeman, “Wat heeft u een mooie hanger om?””Het is de Seed of Life”, zei ik. “Ja”, zegt de jongeman met een brede glimlach, “Dat weet ik, ik ken het” en hij loopt achter het buffet. Even later kwam hij terug en zei: “Deze is voor jou, het is goed zo schat”… wow… Dank je wel, gratis koffie! Dit is een bijzonder zichtbare bevestiging op mijn intentie ‘love each other’, mijn lijf mijn wezen is een grote glimlach, wow DankUWel !!!

Josien Zegers, coach, inspirator en schrijfster kwam drie dagen later bij me op visite met het verzoek of ik er wat voor voelde mee te werken aan haar initiatief ‘People United for a better World’. Dit initiatief was via een droom bij haar doorgekomen; bij het wakker worden wist zij meteen dat ze dit moest oppakken. De ideeën ontvouwden zich. Josien ging in overleg met Myra Manintveld, tekst & ontwerp , bij het aanhoren van het idee kwam direct een beeld van ‘samen verbinden’ in haar op. Myra was direct aan de slag gegaan en het resultaat is een prachtige kleurrijke logo geworden. Josien had inmiddels het huurcontract voor de Domkerk getekend. Samen bekeken we de webpagina People United for a better Wold op de website van Josien.

people united logo

Binnen enkele dagen zaten wij met vijf vrouwen bij elkaar om dit initiatief vorm te geven. We benoemden met elkaar allerlei aspecten waarin wij over bezorgd zijn in onze samenleving en wereldwijd zoals o.a. chemtrails, vervuild water, het onder-wijs waarin kinderen mentaal worden geprogrammeerd en uit hun verbinding worden gehouden, ziektes die mede van buitenaf worden veroorzaakt, de media en Overheid die ons voor dom houden, etc. etc.

Wij erkennen al deze aspecten in al hun hoedanigheden en aanwezigheden die ten nadele zijn voor onze samenleving. Vanuit de vraag wat kunnen wij doen om hierin verandering in te brengen is dit Burgerinitiatief een vorm en een beweging die wij als signaal uitdragen in wat we ‘wel’ willen zien in plaats van niet willen.

In deze uitwisseling zijn we uitgekomen op positieve zaden zoals schone lucht, zuiver water, welzijn, behoud van eigen-wijsheid, etc. etc. Nadat dit voor ons duidelijk werd zijn we tot actie overgegaan voor het tot stand brengen van dit Burgerinitiatief. Simone Awhina kwam in mij op voor de muzikale omlijsting in het programma. En zo waar Simone reageerde spontaan en verheugd om bij te dragen aan dit Burgerinitiatief. Gedurende gesprekken tussen Ria Gijssen-Voorhout en Josien Zegers ontstonden hoorbare energetische belletjes, zelfs thuis klingelden de belletjes om Ria heen.

Beiden kwamen tot inzicht dat Ria de gewezen persoon is binnen het programma om te spreken vanuit haar hart. Voor Ria heel spannend omdat ze nog nooit voor een publiek heeft gesproken. Moedig heeft ze deze roep en uitnodiging van harte aangenomen wetende ‘wij doen het samen’. Een bijzondere warme kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden met Toos van Rijn, beheerder van de Domkerk. Zij voelde ons initiatief goed aan en ondersteunt dit Burgerinitiatief van harte.

Alle medewerking wordt verleend, suggesties en voorstellen uitgewisseld. We kregen een uitgebreide rondleiding binnen de Domkerk, hand- en headset microfoon werden uitgeprobeerd, medewerkers van de Domkerk die passen bij dit initiatief worden ingezet om het programma tot een goed eind te laten verlopen.

Dit Burgerinitiatief nodigt een ieder uit die zich geroepen voelt zijn/haar persoonlijk zaadjes van positieve gedachten, behoeftes en wensen vanuit het hart uit te dragen en mee te wandelen in de stille tocht van 15 minuten te midden van Utrecht. Aansluitend komen we samen in de Domkerk waar we met elkaar via meditatie, woorden vanuit het hart, klanken en zang onze intenties in het collectieve bewustzijnsveld uitzenden. Iedereen is van Harte Welkom!

* Maggie.Tahalele.09/2015

healing water dolphins

x

* * *

x

Burgerinitiatief People United for a Better World start in Utrecht.

Vrijdag 2 Oktober 2015 is de viering van de geboortedag van Mahatma Gandhi en de start van People United for a Better World.
Het programma omvat een Stille Tocht in Utrecht en een verbindend samenzijn in de Domkerk.
Iedereen is van harte welkom!

Het ‘Web van het Leven’ wordt fors aangetast op diverse levensgebieden.
Burgers verlangen positieve veranderingen.
Verlangens zoals schone lucht, schoon drinkwater, puur voedsel,
een gelijkwaardige samenleving, eigen wijsheid behouden, vrijheid van eigen keuzes,
aandacht voor ieders talenten en aandachtige en respectvolle zorg voor ouderen.

Josien Zegers is schrijfster/inspirator en de initiator van het Burgerinitiatief People United for a Better World.

Haar intentie is het om een signaal af te geven aan alle burgers
om samen ‘positieve zaden’ te planten in het dagelijks leven.
Samen zijn wij krachtig en in staat om het ‘Web’ te repareren en hernieuwd op te bouwen.

x

Het programma:

14.00 uur verzamelen Korte Minrebroederstraat, achter het Stadhuis, te Utrecht.
14.30 uur: Start Stille Tocht naar het Domplein (15 minuten).
15.15 uur entree Domkerk.
15.30 uur – 16.45 uur: programma van samenzijn en verbinden.

Programma Domkerk:
Maggie Tahalele: gezamenlijke meditatie in verbinding
Ria Gijsen-Voorhout spreekt vrijmoedig vanuit haar Hart.
Muzikale bijdrage door Simone Awhina.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Een vrijwillige donatie na afloop van het programma wordt zeer gewaardeerd.

Meer informatie is te verkrijgen via de volgende contactpersonen:

Josien Zegers, info@josienzegers.com

Maggie Tahalele, info@christallin.nl

stille tocht burgerinitiatief Maggie

 

 

 

8 gedachten over “What if we all love each other…

 1. Steeds meer Eenheid in deze wereld door Vloeibare Liefde vanuit elk Hart!!!
  Helende Bewustwording met elkaar groeit.
  Steun vanuit mijn Hart dit prachtig Burgerinitiatief.
  Hartegroet

 2. Vanuit mijn hart en gedachten ben ik bij jullie in Utrecht.
  Wat een prachtig ondernemen.
  Ik sluit me geheel aan in meditatie.
  De wereld zal hier van horen. Heel veel sukses en sterkte voor de initiatief neem sters.
  Heel veel licht en liefde
  Els Meijers
  Merkelbeek

 3. Lieve Maggie,
  Een mooi en hartverwarmend artikel van een inspirerende vrouw.
  Bedankt voor het delen van jouw ervaringen.
  Ik ontmoette je al enkele keren bij John (healingsoundmovement).
  Steeds meer mensen kom ik tegen die vanuit hun hart werken.
  Ik ben die dagen ook bij Sail geweest en vond de sfeer fijn.
  Ook ik werk met geïnformeerd water(Donave),dat ook zijn intenties/liefde op veel plekken op aarde is geweest. (LuciaH).
  De laatste keer is er weer informatie van de elders tijdens het Vredefestival in Lothlorien (Frankrijk) 2015 opgenomen.

  Mijn bijdrage over water kan men op http://www.nulpuntenergie.net wel terug vinden.
  Het is een bijzondere tijd en het werk van de pioniers wordt nu steeds beter zichtbaar. In liefde, mededogen en niet oordelen.
  Het komt zoals het komt soms/vaak anders dan verwacht.
  Allen een fijne dag en leef NU.

 4. hallo Maggie,….
  Heb jouw verhaal aandachtig gelezen.
  Daar ikzelf heel veel met de spirituele wereld bezig ben ( magnetiseren en chakra,s reiniging )
  zijn er heel veel aspecten die jij aan tipt in jouw verhaal, die mij bekend voor komen.
  Water is de oorsprong van alles, kijk maar eens wat er nu gevonden is op mars.
  Jullie iniatief vind ik geweldig en wens jullie hiermee heel veel succes toe.
  Ik omarm je, en wens iedereen heel veel liefde, licht, kracht, positiviteit maar vooral heel veel gezondheid toe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.