Advertentie

Dieselschandaal: EU boter op het hoofd..!!


diesel ministerie bekend

x

EU emission tests 2014

x

x

EU wist al in 2013 van software die emissietest kan beïnvloeden

x

Dieselschandaal: EU boter op het hoofd..!!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

Het blijkt dat al in 2013 ambtenaren van de EU hebben geconstateerd, dat dieselauto’s speciale software bevatten die de mogelijkheid biedt, om emissietesten te kunnen beïnvloeden. Dat meldt de ‘Financial Times’ afgelopen vrijdag 25 september.. En ook in Engeland was al in oktober 2014 bekend dat de emissietesten niet deugen en dat de werkelijke uitstoot ernstig afweek van de meettesten op de rollenbank.

In 2013 stelden ambtenaren van de Joint Research Commission van de EU in een rapport onomwonden dat testen die de uitstoot van dieselauto’s moeten vaststellen, ‘problematisch’ kunnen zijn, doordat er software kan worden gebruikt die de uitstoot bij testen kan beïnvloeden. Maar deze conclusies leidden destijds niet tot nieuwe regels of nieuwe manieren van testen, hoewel de commissie daartoe wel had geadviseerd..! Heeft de EU het hele verhaal nu aan zichzelf te wijten en in hoeverre is de EU in gebreke gebleven, en nu juridisch aansprakelijk zelfs, door het achterwege laten van maatregelen op basis van deze sterke aanbevelingen..!

vw cheatingIn oktober 2014 ontving het Britse ministerie van Transport een rapport van het ICCT, de International Council on Clean Transportation. Het ICCT had toen 15 dieselauto’s gekeurd, waarvan maar liefst 14 auto’s gemiddeld meer dan 7x de maximaal toegestane uitstoot van het dodelijke gas produceerden..!. Een wagen produceerde zelfs 25x meer dan was toegestaan..!

Deze week kwam in de VS aan het licht dat Volkswagen milieutesten had gemanipuleerd met software die kon vaststellen dat de auto, waarin de software geïnstalleerd is, gekeurd werd. Op basis van deze conclusie is de autosoftware in staat, de schadelijke uitstoot direct te verminderen. En zodra de auto gewoon op de weg reed, ging het systeem weer over op een schadelijkere, maar voor de automobilist aantrekkelijkere modus, waarin de auto méér presteerde.

Ambtenaren-laksheid of geraffineerd lobbywerk..?
Er zijn dus al 2 jaar voordat dit schandaal nu losbreekt, al waarschuwingen geweest van EU-ambtenaren, die PRECIES WAARSCHUWEN VOOR DÁTGENE WAT NU PLAATS VINDT..! Feitelijk komt hiermee nu haarfijn de falende auto-beleidspolitiek van de EU aan het licht. En ondanks het feit dat dit soort software bekend is en zelfs sinds 2007 VERBODEN is, brachten de EU-wetgevers/ambtenaren het er zeer slecht af, door wetgevende voorstellen achterwege te laten. De vraag is nu of zij dit express deden, gesteund door de enorme auto-lobby, die ook en vooral in Brussel zijn tentakels uitslaat, of dat het gaat om laksheid bij de EU-ambtenaren.. Want het is preciés deze software die nu het centrum is van het dieselschandaal..!
 x
beetle emissiesDe omvang van het  schandaal lijkt zich inmiddels alleen maar verder uit te breiden, want daar waar men vermoedde dat het diesel-emissieschandaal alléén in het wetgevingstechnisch nog strengere VS-territorium af had gespeeld, daar blijkt dat VW waarschijnlijk ook in Europa dezelfde fraude heeft begaan.. Met name omdat de auto-industrie hoog heeft ingezet op de dieselmotorverkoop. (Maar liefst 53% van de autoverkopen in de EU, blijken om voertuigen met dieselmotoren te gaan. Een enorme stijging met de ongeveer 10%  marktaandeel die dieselvoertuigen in begin van de jaren 1990 hadden!
x
Volgens de Duitse minister van transport, Alexander Dobrindt, is er ook gesjoemeld met 2,8 miljoen auto’s die in Duitsland zijn verkocht. Daarbij zou het gaan om maar liefst 6x zoveel auto’s als waarmee in de VS is gesjoemeld..! De minister gaf aan dat de gebruikte softwareaanpassingen ook in Europa illegaal zijn. Het gaat om auto’s met 2.0 en 1.6 liter dieselmotoren, en het vermoeden bestaat dat er ook gerommeld is met de 1,2 liter dieselmotoren van Volkswagen.

Volkswagen schreef voor deze Europese auto’s ook software die herkent wanneer een auto door de autoriteiten getest wordt. Op dat moment liep de auto schoner, om vervolgens bij gewoon gebruik in een viezere, maar voor de automobilist aantrekkelijkere modus terug te springen. x

Ook in Engeland is er nu veel onrust ontstaan, nu de Labourpartij de zittende regering van premier Cameron aangevallen heeft op het feit dat deze heeft toegegeven dat zij al een jaar geleden bewijzen onder ogen heeft gekregen dat sommige dieselauto’s uitgerust waren met software/apparatuur om dieseltests te misleiden. Volgens het Britse Ministerie van Verkeer heeft het in 2014 een rapport ontvangen van het ICCT, waarin melding werd gemaakt van een groot stikstof-keuringsverhaal’.
Volgens het ministerie ligt de oplossing, zoals zovelen stemmen nu melden, auto’s te testen in een praktische situatie op de weg. Hierdoor zou de vaardigheid/mogelijkheid vervallen van moderne sensoren en elektronische componenten in auto-software, om het opstarten van emissietests te constateren.

x

* * *

x

loesje CO2 vulkaan

50 gedachten over “Dieselschandaal: EU boter op het hoofd..!!

 1. Het diesel sprookje is uit. Het veel giftigere benzine sprookje nog niet. Ze hebben de nanoparticles van benzine nodig voor hun mindcontrol agenda. Ik heb zo het idee dat ze dit schandaal gaan gebruiken om hun miljoenen onverkochte benzine auto’s nu te gaan slijten in Europa en Amerika. De diesels verdwijnen dan allemaal naar 3de wereldlanden. Autofabrikanten gaan dan opnieuw cashen en de olie maatschappijken verkopen er weer meer door. We moeten volledig af van fossiele brandstoffen. Om te beginnen moeten we de subsidies voor fossiel die 15x hoger zijn dan duurzaam aan de duurzame oplossingen gaan bestden.

 2. Of je hebt een zuinige auto met meer uitstoot, of je hebt minder uitstoot en daardoor meer verbruik.
  De auto is ook niet het probleem, maar de bemoeienis van de staat, te pas en te onpas. Wie bepaalt? je gelooft toch niet dat VW achterlijk is? Kijk hoe het hoog gespeeld wordt…pfff alsof ons leven ervan afhangt…en dat doet het niet. Daarom ook zo een heisa. Alles afleiding voor wat er ondertussen wel speelt, nl een volgende agressie door de VS.
  Nou VW-medewerkers, succes ermee…jullie zijn niet de enige die in het nwo-spel misbruikt worden. Iedere vw rijder weet dat het goede auto’s zijn. Met meer of minder uitlaat…boeien.
  Vooral de VS die sinds jaar en dag helemaal niets doet aan milieu is nu de eerste…hahaha, nou gewoon nog een paar ‘milieuvriendelijke’ bommen op onschuldige mensen, dat mag wel??

  1. Precies Monika, die Duitsers de gewone mensen dan, zijn mooi misbruikt dit is dan een mooi woord voor wat ik wilde zeggen, door hun regering, het wordt tijd dat ze eens opstaan, voor ze weer als kannonen voer worden gebruikt, het zijn die gewone mensen overal op de wereld die vreselijk worden misbruikt door een handje vol criminelen.
   Er is veel verzwegen armoede in Duitsland, heb nog enige familie en vrienden, maar ze zijn toch niet echt op de hoogte, het is na ons de zondvloed, maar dat kon wel eens heel onjuist zijn.
   Maar Putin heeft er voor gewaarschuwd, dat bij het uitlokken van een oorlog in Europa, de USA niet buitenschot blijven, hij heeft duidelijk gezegt wij zijn geen Iraq of Libië, wij hebben de middelen om ook de USA zijn portie te geven, en daarom zijn ze uiterst voorzichtig, maar een kat in het nauw etc, groet Jenne

 3. HTKC katalysator, vermindert de schadelijke uitstoot zoals CO, HC, en roet (fijn stof) tot -70% Wordt vòòr de brandstoftoevoerleiding geplaatst. Zuiverder verbranding in de motor. De bestaande vervuiling in de motor neemt af. De motor draait tot 6 dB stiller en presteert beter (vooral merkbaar bij oudere voertuigen)
  Zelfde katalysator voor benzine en diesel. Een betaalbaar en duurzaam product met een hele lange levensduur zonder onderhoud.
  Mogelijke brandstofbesparing tot -15% (hangt af van bouwjaar, merk, type en brandstof). Drie maanden geld terug garantie. 5 jaar product garantie.

 4. Ik vraag me af of het hier wel om schadelijke uitstoot gaat of dat de VS dit aangrijpt om de Duitse economie af te breken.
  Amerikaanse auto,s zijn in Europa niet zo in trek terwijl de Duitse economie stijgende was en ook de auto verkopen zaten weer in de lift.
  Als de elite Europa in chaos willen storten lijkt het mij dat dit gebeuren koren op de molen is omdat Duitsland eerst tot op heden overspoeld wordt met meer dan 800.000 vluchtelingen en daar komt dit nu nog bij.
  In Duitsland alleen al zijn meer dan 700.000 mensen in de automobiel industrie werkzaam wat betekenen kan dat wanneer deze autofabrikanten zware miljarden boetes opgelegd gaan krijgen zij mensen zullen gaan ontslaan omdat de aandeelhouders geld zullen willen zien en aangezien die geen oog voor mensen hebben is de gewone werkman/vrouw straks het haasje.
  Ook is het voor mij ondenkbaar dat alleen VW gesjoemeld heeft en als er onderzoek komt zullen waarschijnlijk ook Opel BMW en Mercedes aan de beurt komen wat een enorme economische afbraak tot gevolg zal hebben en aangezien Duitsland altijd als een soort barometer voor de Europese economie heeft gefungeerd zal de schade niet alleen tot Duitsland beperkt blijven maar zich ook door andere landen verspreiden en dat is denk ik precies wat zij willen.

  1. PS
   We mogen ook niet vergeten dat de benzine/diesel in Amerika stukken goedkoper is dan hier in Europa en dat vele Amerikaanse auto,s benzine zuipers zijn (vooral oudere auto,s)wat al aangeeft dat het de Amerikanen niet om uitstoot gaat want dan hadden zij eerder hun eigen auto,s zuiniger is schoner moeten maken dus waarom horen wij de Amerikanen daar nooit over?

  2. Ik wil geen reclame maken voor mijn website over de koude kernfusie, maar dit soort (al jaren voorspelbare) schandalen in de auto-industrie komen goed van pas om eens naar een andere motor te kijken, een motor die compleet schoon is en voor 60 euro aan brandstof een half jaar continue draait. Er zijn al automotoren fabrikanten die naar LENR (koude kernfusie) kijken en dat zullen er veel meer worden als men gaat inzien dat we gewoon van de vervuilende fossiele brandstoffen af moeten en dat zoiets mogelijk is. Een dergelijk bedrijf is http://www.lenr-cars.com

   (Neem vooral notie van de in onderstaande tekst van lenr-cars.com genoemde 20 miljoen grotere energiedichtheid dan die van verbrandingsmotoren, we hebben het dan ook over een nucleaire reactie! Vandaar minimaal een half jaar continue draaien van de motor voor +/- 60 euro aan brandstof.)

   LENR has been shown to be far stronger than any known chemical reaction and up to 20’000’000 times the power density of today’s combustion energy processes. The LENR technology can continually create large amounts of heat in a small sized reactor for several months using small amounts of low cost fuel and without producing any greenhouse gas like CO2, any harmful nuclear waste or any dangerous radiation.

  3. Omdat ik na 12 jaar trekken aan een dood paard (de mensheid in coma) eindelijk heb begrepen dat bijna niemand in de waarheid is geïnteresseerd. Ik wilde ufowijzer in zijn geheel van de server verwijderen, maar Herman van Frontier vond dat zonde en zet het nu voort. In mijn e-cat website zijn ook weinig mensen geïnteresseerd, iedereen jankt over de vervuiling en de dure brandstofprijzen, maar als er dan een alternatief is dan kan dat weer niet waar zijn volgens de meerderheid. Iedereen weet hoe corrupt de gevestigde orde is, dat het allemaal draait om geld, maar als je daar een lijdend voorwerp van naar voren brengt, dan maken ze je af als een goedgelovige idioot. Wat wel zo heerlijk is, is het feit dat koude kernfusie zichzelf zal bewijzen zodra het op de markt komt, dan opeens wordt het geaccepteerd.

  4. Hallo Paul, Het heeft er eigenlijk niets mee te maken of eigenlijk weer alles 😉 Ik ben op een andere manier bezig om zaken van een andere kant (energetisch) te bekijken dat was je heel misschien wel opgevallen. Heel af en toe laat ik Jamie Samms voorbijkomen omdat het altijd zo raak is. Ik vond het toch wel frappant om het met je te delen aangezien ik om het UFO fenomeen vroeg.
   http://online-orakels.nl/orakelkaarten/moeder-aarde-kaarten/droomtijd
   Wat heb je veel gedaan en laten zien! Ergens loopt er een jong veulen rond dat gaat opgroeien tot een prachtig paard! Groet, Odette

  5. Beste Paul Harmans, dus U twijfeld al 12 jaar aan de besluiteloosheid van de massa’, nu wij bijna uit gestorven Provo’s, die na een wiet en flower power wereld, aan allerlei Utopien geloofden, van vooral persoonlijke vrijheid en vrede op aarde, en de Massa nooit echt mee kregen, zij geloofden liever de overheid net als nu met hun leugens en valse beloftes, van wege hun gemakzucht, en zich laten corrumperen door consumptie, en vaste baantjes tot hun pensioentje, goed voorbeeld de brain wash machine zo als DWDD en vele anderen, waar ze mee bezig zijn is drank, sex, voetbal en zich zorgen maken over hun schulden, en de grote drug hun telefhoontje, de verdere wetens waardigheden en het wel en wee van onze planeet en zijn vele bewoners is niet interessant, dus bijt je tanden er niet op stuk, en als die koude kern fusie het blijkt te zijn gaat deze zeker en ondanks doorbreken, groet Jenne

 5. Zoals al werd gezegd het was reeds eerder bekend dat de testen niet overeen komen met de praktijk. Wel toevallig dat we nu uit de V.S. te horen krijgen dat VW met software heeft gesoemeld en niet een ander merk. Waarom toevallig, nou Merkel zoekt de laatste tijd weer toenadering tot Rusland, iets wat de heersende krachten in de VS niet willen.. Dus Merkel je bent gewaarschuwd, back off. De NSA heeft nog wel wat meer geheimen achter de hand.
  Het is maar een idee.

 6. Amerika is bankroet en probeert op alle mogelijke manieren aan geld te komen. Bovendien bevalt hun de verhouding Duitsland-Rusland niet en dan ga je gewoon graven op welke manier je druk kan uitoefenen.
  Als ik Duitsland was, zou ik alle amerikaanse auto’s in Duitsland (Europa) onder de loep nemen, of het nou diesel is of benzine.

  1. Jenne/Pjotr.
   Als ik schrijf dat de overheid geen moer om onze gezondheid geeft denk ik dat ik niets teveel schrijf.
   Voorbeeld autogordel verplicht dragen is boetes schrijven als je deze vergeet te dragen,wat ook in vele andere gevallen het geval is zoals bv mobiel bellen zonder handsfree set ook daar verdient de staat weer lekker aan.
   Mensen moeten mak gemaakt worden en mogen geen plezier beleven dat is wat de overheid wil.
   Rook beleid,het biertje in het cafe duurder maken dat zijn dingen waar lekker aan verdient wordt met de bedoeling om mensen uit het cafe te houden zodat gesprekken mensen niet op het idee kunnen brengen gezamenlijk actie te gaan ondernemen wanneer de overheid weer iets verzint waar de burger slechter van wordt.
   Wanneer mensen alleen thuis zijn is het namelijk veel moeilijker om deze te bereiken laat staan dat gedachten uitgewisseld worden waardoor mensen gaan inzien wat er echt gaande is.
   Kijk wat er allemaal gebeurt om mensen te demotiveren,fatsoenlijke tv programma,s zijn er niet meer,dat biertje en sigaretje dat mensen in het cafe op vrijdag na hun werk gingen halen is onbetaalbaar aan het worden en toen roken verboden werd was ook de gezelligheid weg waardoor mensen thuis blijven,zelfs niet rokers vinden het niet gezellig meer want vaak gaan rokers even buiten een sigaretje roken waardoor een gesprek telkens onderbroken wordt wat het oninteressant maakt.
   De overheid wil dat het ieder voor zich is want alleen kun je bijna niets maar wel in groepsverband en dat willen ze voorkomen.

 7. Het gaat niet om auto’s, net als de France oorlogsschepen, het gaat er om, om Duitsland en daar door Europa doet wat de NWO leiders willen, onze leiders en zelfs de USA president zijn Puppits/ marionetten, de USA staat aan de afgrond, en als de grote sataliet/Europa over zich zelf gaat beschikken is hun spel heel gauw uitgespeeld, er wordt één oorlog voorbereid in Europa, het voorspel was de Oekraïne wat binnen kort in handen van de Facisten komt, de Nato is van een zogenaamde verdedigings samenwerking, tot een verlengstuk van de USA-CIA-Mossad geworden, de zetbaasjes doen wat ze gezegt wordt, en wij zijn zo als altijd weer de klos, als je je verzet, ben je in no time uitgerangeerd, geld is geen probleem en dat impliseerd genoeg handlangers, alles is gecorumpeerd, misschien zijn de positieve krachten van deze wereld in staat dit kwaad te keren, en een grote oorlog te voorkomen !

  1. Precies Jenne alle rechten worden de burgers afgenomen en bedrijven krijgen steeds meer rechten.
   Steeds meer werkeloosheid door automatiseren geeft mensen problemen zoals schulden en velen denken nog steeds dat ze dit het hoofd kunnen blijven bieden door meer en langer te gaan werken maar ook daar komt langzaam een eind aan.
   Het beleid dat gevoerd wordt is afbraak en mensen worden bewust in problemen gebracht wat ze afhankelijk maakt.
   In Nederland betaald men ongeveer 50% loonbelasting en met de BTW die op alles gerekend wordt kom je ongeveer op 70% belasting betalen wat van je inkomsten afgaat en alles blijft elk jaar duurder worden wat betekend dat iedereen vroeg of laat dit niet meer kan opbrengen en van de staat afhankelijk is en schulden bij de bank of bedrijven heeft en dan hebben ze je in hun macht.
   Nadat de vakbonden eerder alle rechten van hun leden hebben weggegeven waardoor bedrijven steeds meer eisen konden gaan stellen aan hun personeel voor lagere loonkosten doen ze nu het te laat is of ze er voor de werkenden zijn en nu pas gaan ze actie voeren maar dat is niets meer dan het paard achter de wagen spannen.

  2. Dus Arnold, wat blijft als oplossing is een soft revolution, en bovendien alles is zo “”anders”” als dat wij het “”willen”” zien, groet Jenne

  3. Ikzelf ben meer voor een hardere aanpak aangezien de leiders nogal een dikke plaat voor hun kop hebben.
   Straks mogen we weer naar de stembus en velen zullen (onbegrijpelijk genoeg)weer een stem uitbrengen op partijen die alles in opdracht van NIET GEKOZEN maar geinstalleerde figuren in Brussel zullen blijven uitvoeren met alleen maar nadelige gevolgen voor de Europese burgers.
   Het lijkt mij dat alle burgers zich massaal tegen het huidige beleid moeten keren en al die figuren een trap onder hun kont moeten geven met de mededeling dat hun beleid niet langer op prijs wordt gesteld.
   De enige remedie lijkt mij gekozen leiders en zodra die niet doen wat de bevolking wil geef je ze de zak,als dit niet gebeurd gaan ze gewoon door waardoor de volgende generaties geleefd gaan worden en slaaf van het systeem zullen zijn.
   Hoe vaak wordt al niet gesproken van een wet veranderen door bv de Nederlandse regering wat dan weer onmogelijk blijkt omdat het met Europese regels (door de EU in Brussel verzonnen)in strijd zou zijn wat betekend dat onze eigen regering niets meer te vertellen heeft maar uit moet voeren wat Brussel verlangd.
   Daarom ben ik van mening dat wanneer we nu niets doen we zelf de toekomst van de generaties na ons verpesten.

 8. De grootste vervuiling van milieu voor dit moment is de data industrie.(pc,mobiel,wifi,zendmasten,satellieten,technologische wapens enz.) Denk aan vervuiling om producten te maken en het continu te laten draaien van stroom,de straling, de doom(schild met elf frequentie) waarin we zitten enz. Om dit te kunnen voortzetten moet een ander vervuilend object weg. Dan pakken ze een voorwerp waar ze politiek(in dit geval Duitsland) ook nog iemand een loer kunnen leggen. Denk aan aandelen of andere strategie redenen.
  De stofzuiger mag alleen nog maar 900 watt. Nou, daar kun je dus geen tapijten mee schoon krijgen. De bedoeling erachter is dat je dan meer stroom kunt gebruiken voor de wifi enz. stuf. De slimme meter is net zo’n ding. Dat kost juist stroom en men weet alles over je.

  Zoals ik al eerder ergens geschreven heb. De spin van het web(internet/data) daar draait alles om. De satellieten fungeren als poorten van de hel. Dit is het alziend oog. Ze weten alles van je en kunnen je overal volgen. De politiek/handel weten van een land. Ook kan men het als wapen gebruiken zoals mindcontrol, natuurrampen opwekken enz. Of grondstoffen ermee zoeken in de aarde, waarmee men weer technologie kan maken. De veranderingen/fenomenen in de lucht komen door het web. Licht weerkaatst driedubbel ipv 1 keer op de natuurlijke weg enz. Op de de site globalswitch staat zelf dat data een grotere vervuiling is/wordt, dan alle vliegtuigen die vliegen bij elkaar. Als ze de vliegtuigen niet meer nodig hebben, dan komen die ook aan de beurt.

  Wie en wat beheert globalswitch(databedrijf)? De Reuben familie. Wat beheren zij: bv.de NOS in Nederland. UPC en Ziggo. Vliegvelden, hotels en nog veel meer. Hoofdgebouw staat in Zwitserland. Alle belangrijke bedrijven/instanties liggen in Zwitserland. Dit is geen onzin, je kunt het gewoon uitzoeken op internet.
  Wat betekent globalswitch? Dat kan betekenen: De aarde zelf omdraaien(via poolshift/Cern) of veranderen van oud tijdperk naar nieuw tijdperk. Ik denk dus dat niburu/planet x een satelliet is. En dat deze kennis van technologie al eeuwenlang bestaat. Zie farao’s/maya’s enz. Israël is het beginpunt van ons tijdperk(Noach) en zal dus daar ook eindigen en weer opnieuw beginnen. Niburu betekent einde en nieuw geborene.( in land, tijdperk en menselijk persoon) Zoals een fenix. Niet voor niks heeft dat liedje toen gewonnen op het songfestival. Hij/Zij staat voor transhumanisme via gekloot aan ons DNA door nanotechniek, vaccinaties, chemisch voedel enz.

  Dat laatste is filosofie van mijzelf door puzzelstukjes van het verleden(alles dus ook mythologieën,heilige boeken enz),nu en toekomst samen te plakken. In feite wordt de mens zoals we nu kennen bedreigd. Alle kennis is bijna opengesteld(doos van pandora/kubus/tabernakel enz. allemaal hetzelfde) om controle op de mens en natuur te beheersen via het verdrag des verbonds. Dus alle hoogpriester families/elite op deze aarde weten het. Dit is de agenda/globalisatie. De rest zijn puppets en de gebeurtenissen zijn gestuurd en vele zullen nog komen.

  Wat ook opvallend is: De VN spreekt in 6 talen: 1. arabisch, 2.mandarijn/chinees. 3. engels. 4. frans. 5. russisch. 6. spaans. Op het monument van de georgia guidestones staan deze talen plus 2 andere. Daar staat nog bij: Hebreeuws(Israel) en Swahili de geboorte taal van Obama. Toeval? Nee, toeval bestaat niet. Schiet mij maar lek, als ik verkeerd zit. Zelf denk ik dat we er weinig aan kunnen doen. Maar we kunnen wel er voor zorgen dat we het elkaar draaglijk kunnen maken. Dus beoordeel iemand niet in welk hokje hij of zij zit, maar puur op menselijkheid.
  Vrede zij met u.

  1. Voorbeelden dat de mens niet beschermd wordt? Vele kinderen krijgen nu slechte ogen, omdat ze veel met moderne technologie(blue light) bezig zijn. Dus het gepeupel van kinderrechten is voor mij bla, bla bla bla…
   Vele zijn al verslaafd aan internet(ook ik), mobiel enz. Nu kun je zeggen dat kun je zelf reguleren, maar is dat ook zo? Alles loopt nu toch met internet. Vrije tijd, school, overheid enz. Loop je buiten met je bankpas, dan ben je nog te volgen of zonder iets bij te hebben, dan kunnen ze via een andere host je nog volgen. Ik liep laatst met mijn hond bij een mast en iemand op de fiets nam zijn mobiel op en ik kreeg een flinke suis in mijn oren. Zoiets als je onder een tunnel doorgaat. Het verschil met de tunnel: de een is druk door de tunnel, maar dit gaat door frequenties.

   Ik durf hier te zeggen dat de elf frequentie ervoor zorgt dat we in een bepaalde modus gehouden worden. Dit zorgt voor allerlei ziektes. Zoals ook op jonge leeftijd dementie krijgen. In het paradijs kon men met dieren enz. praten en ik denk dat dit dus gaat gebeuren alleen ben je dan dement. Je denkt dat je met dieren kunt praten. Elf is niet voor niks het gekkengetal. Maar goed, onze gezondheid gaat eraan dor het systeem en op andere vlakken zeurt men over gezond leven. Dan vraag ik me af waarom er mensenrechtenorganisaties bestaan? Ik hoor niks van hen op dit gebied zoals wifi, stress(als je niet kunt ontspannen, doordat je in een modus wordt gehouden) enz, dus die mensenrechten is voor mij ook weer bla bla bla …..

  2. Elise49.
   Elise zolang ons op scholen geleerd wordt dat regeringen er zijn om ons burgers te dienen en het goed met ons voor hebben en zolang we die onzin zonder vragen te stellen blijven geloven zal er nooit een betere wereld komen.
   Voorbeeld bij de laatste verkiezingen werd volgens zeggen de VVD en PVDA geacht samen te werken(op zich al tegenstrijdig omdat de VVD een partij is voor de middenstand en de PVDA voor de arbeiders)omdat deze partijen niet genoeg zetels hadden hebben ze zelf partijtjes als D 66,SGP en Christen Unie erbij betrokken om toch hun regeltjes en wetten door de eerste en tweede kamer te kunnen krijgen(hiervoor heeft de bevolking dus nooit gekozen)ook is het vreemd dat er regeringen zijn omdat zij nooit de hele bevolking kunnen vertegenwoordigen omdat simpelweg niet iedereen hetzelfde wil.
   Rutte bv is gewoon een mens als ieder ander met in beginsel dezelfde rechten en plichten als ieder ander.
   Als de regering zou uitvoeren wat heel de bevolking wil hebben we ook geen ordehandhavers nodig omdat iedereen dat dan zou accepteren,maar dat is onmogelijk dus wordt een groep vertegenwoordigd en de rest van de bevolking heeft dat maar te accepteren omdat er anders sancties worden opgelegd zoals boetes of cel straf en dat noem ik geen regeren maar overheersen of anders gezegd de regering is de meester en de bevolking onder druk van sancties slaaf.

  3. Bewijs dat de VN Rome gericht is: de NATO/ATON is het leger onderdeel van de VN. De NATO eert de dag dat Rome gesticht is.(gevonden bij Nederlandse NATO afdeling Brunssum als feestdag) Rome eert alle goden. Dus dit maakt het dubieuzer/onoverzichtelijk waar die VN nu eigenlijk voor staat?
   Als je de wereld wil verbeteren, dan hoef je toch niet terug te kijken naar het verleden? Dan verbrand je het verleden en dan ga je toch gezamenlijk vooruit kijken! De wereld is groter dan Rome alleen. Dus die agenda is niet bedoeld voor de wereld in het algemeen, maar voor een bepaalde groep.

   Het Vaticaan speelt hier ook een rol in. Dit is de reden, waarom ik me gedistantieerd heb van het instituut kerk.(elke kerk) Ik geloof wel in de boodschap van Jezus, maar pin me er niet op vast. Ik beschouw elk mens als kind van god/natuur. Ook dat heeft Jezus gezegd.(staat ook in andere heilige boeken) Teveel adoratie voor een persoon/beeldje/plek/pc/systeem is jezelf en anderen weggeven. Dit gebeurt nu elke seconde van de dag en daarom is er veel chaos. De wetenschap dat de pc/data ons volledig ging overnemen is uitgekomen en nog bezig. Niemand heeft nog een totaal zicht of heeft de macht om het wijs te veranderen. Niemand heeft totale controle.

   En over de natuur/kosmos al helemaal niet, want die zorgt zelf voor evenwicht en dat geeft heftige veranderingen.
   Zoals ik al eerder zei: vernietig de satellieten en ruim het netje op. Beetje raar dat je de aarde in oude staat wil terugbrengen en ondertussen ben je de kosmos aan het vervuilen. En die vervuiling kan de aarde weer treffen. Waarom heeft men niet eerder iets aan het systeem van groei gedaan? Wat moet je met zoveel soorten chocolade pasta in het schap? Piet mee insmeren(duo-penotti, 2 kleuren in een pottie)?

  4. Monica, jij ook bedankt dat je mijn berichten hebt gelezen en meedenkt.
   Graag wil ik reageren op communisme backdoor. Ik noem de huidige gestuurde weg van het systeem niet communistisch. Het is veel erger. In het communisme lijdt niemand honger en zorg wordt gedeeld. Laat ik het zo zeggen: je had meer ruimte om voor elkaar te zorgen, dan wij nu hebben. Je had alleen geen inspraak op de politiek, maar dat hebben wij in ons democratisch stelsel feitelijk ook niet.
   Ik noem het huidige systeem een afvalsysteem. Systeem van de sterkste en wat volgt is een systeem dat je volledig met ziel en al probeert over te nemen. Een satansysteem. 1000 malen erger dan het communisme. Overigens verlangen veel mensen weer terug naar dat systeem(oost-europa/russen), omdat het kapitalisme ook niet zalig makend is voor veel mensen. Vooral als je ouder wordt begin je dit in te zien.
   Ik vertel dit, omdat mensen zich gaan verzetten tegen wat lijkt als communisme/socialisme, omdat het kapitalisme nog in hun hoofd zit. Hierdoor kun je dus juist in de armen de duivel(niet menselijk) terecht komen als mens als je ergens tegen bent, want het systeem/data regeert en ik wil juist een systeem wat meer menselijk/socialer is, meer gebaseerd op natuurwetten. Het echte leven. Een vrouw die weer normaal een zwangerschap/bevalling enz. kan doorlopen zonder al die stress. Een kind dat weer kind mag en kan zijn. Een bejaarde die zijn oude dag in rust mag verslijten enz.
   Dan zul je het systeem met satellieten/data/zendmasten/beurzen enz. moeten vernietigen. Echte ruilhandel moet terug, rente verboden.Bepaalde stoffen mogen niet verhandeld worden. bv. water. Dat moet je delen. De Koran heeft dit perfect beschreven.(niet alles is “slecht/raar” aan de Koran/cultuur) Mensenrechten in de basis beschermen.(familie) Zingeving voor jezelf moet terug. Zoiets dus.

 9. Al in 2008 heeft TNO tests uitgevoerd bij een tiental personenauto’s, waarbij bleek dat het gemiddelde brandstofverbruik 23 procent hoger lag dan de fabrikant had opgegeven. Een hoger verbruik betekent direkt ook een hogere uitstoot, dus wat dat betreft heeft oa Nederland al ten minste 7 jaar boter op het hoofd. Toen ik in 2011 een nieuwe Renault Megane kocht, bleek dat het brandstofverbruik 1/3e meer was dan de fabrikant had opgegeven. Zwartopwit garandeerde Renault 1 op 22,8 gemiddeld, terwijl dit in werkelijkheid een schrale 1 op 15 bleek te zijn. Toen ik probeerde de ANWB, de Consumentenbond, Kassa en Radar te bewegen tot aktie, gaf niemand thuis. Maar de hamvraag blijft natuurlijk: kan een fabrikant juridisch gezien zwartopwit iets garanderen en daar vervolgens fluitend mee weg komen als men dit op geen stukken na kan waarmaken.

 10. VW is nu de zondebok en misschien dat er meer auto merken zullen volgen,maar is het nu echt zo erg dat ze een beetje gesjoemeld hebben om hun product aan de man te brengen?
  Ik bedoel vervuiling is nooit goed natuurlijk maar zolang vrachtauto,s en fabrieken nog meer vervuilende uitstoot produceren (en misschien nog schadelijker ook)dan lijkt wat VW heeft gedaan een druppel op een gloeiende plaat waar ze bewust veel ophef over maken.
  Zet twee VW auto,s tussen twee vrachtauto,s en vraag je dan eens af wie er het meest vervuilen en waarom VW dan beboet zou moeten worden terwijl de nog grotere vervuilers (de vrachtwagens)gewoon mogen blijven rijden.
  Daarbij komt dat elke reclame voor een product op bv de TV ook verboden zou moeten worden want ook daar wordt gesjoemeld want als je alles bij elkaar optelt is uiteindelijk elk product het beste wat natuurlijk onmogelijk is.
  Neem bv waspoeder vele merken claimen het beste resultaat terwijl er toch maar 1 het beste kan zijn dat is liegen = sjoemelen.

  1. Sanne W. de Vries is een held, geen verstand van auto’s en voetbal zoals ze zelf vooraf duidelijk stelt maarrrr op het einde van het praatprogram vraagt ze genadeloos aan piefpafpauwtje of ze een factuurtje mag overhandigen als vergoeding voor haar geleverde expertise, ‘net als die andere de Vries’ zegt ze, … de rest van de tafelgasten sluit zich vervolgens instemmend knikkend bevestigend daarbij aan, een uurtje factuurtje per persoon graag piefpafpauwtje … in het kader van het vw gesjoemel liegen en bedriegen gespreksonderwerp een aardige afsluiter, het gezicht van onze gespreksleider was net zo verschrikt betrapt als eerder deze week bij huurling peterpanneke aan tafel in de tok tok wie is er nu werkelijk gek show …

   Pauw 25 sep 2015 vanaf minuutje 51 en 58 seconden
   http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/496537500/0

 11. Al vele jaren is de best verkochte auto voor particulieren de….. Ford F150, pick-up, met een 4of5 liter grote V8!!! Daarnaast worden er ook nog veel andere auto’s met grote V8 motoren verkocht. Al deze auto’s brengen veel meer schadelijke stoffen in de lucht, dan die paar VW auto’s met een diesel motor. Toch worden jaar op jaar de normen voor motoren opgeschroeft,
  Waar alle fabrikanten maar aan hebben te voldoen.
  Ik vind het opvallend dat, gezien bovenstaande, VW wordt aangepakt door de VS, terwijl hun eigen fabrikanten niet in staat zijn auto’s te bouwen met schone motoren en er geen beleid/ stimulatie is om mensen uit hun pick-ups te krijgen.
  Mogelijk is er iets anders aan de hand, protectionisme van eigen merken ?, aandacht verleggen om andere zaken van meer belang in de schaduw te houden ?, druk op Europa zetten om ….?

  1. mogelijk zijn die ‘grote’ V8 motoren lang niet zo vies als de tot voor kort kort opgeschoren trendy fiscale vag downsize melkpak under pressure underpowered co2 3 cilinder halvezoolfetisjisten vooraf veronderstellen… ’there is nothing like cubic inches’.. al moet ik zeggen dat ik van het weekend laaiend enthousiast was over een hagel nieuwe 2 liter vw t6 transporter bus proefrit, wat een zalige wegligging, wat een rustige soepele 4 cilinder diesel, wat een uitzicht op de comfie bok via die prachtige panorama ruit, en hoe overzichtelijk duidelijk de harmonische oogstrelende kubistisch kunstige koetswerk retro maat verhoudingen met parkeer achteruitkijk camera voor wat er achter je gebeurt, als voormalig vag hater met een vooroordeel kan ik nu van beide werelden genieten; en en, wat wil je nog meer…

   The Sweet Sounds of a Flathead Ford V8
   https://www.youtube.com/watch?v=FpoUtzedVWk

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_AG

  2. Gosie mijne zeg, wat een domme onwetendheid, langzaam lopende langeslag motoren, zijn niet te verslijten, bovendien, inplaats van een nijlon riem die elke 60 a 80 000 KM moet worden vervangen inclusief spanner etc., een heuse dubbele ketting overbrenging goed voor 500 000 tot 1 millioen KM.
   Niet eens veel meer verbruik, maar die snellopend VW motortjes hebben een enorme Nanoparticulen uitstoot, they kill you !
   En dan het gesissel en diep uit zijn borstkas komende geluid van een V8, net als een Harley, maar Europa is het paradijs van de kleine gepiepelde autotjes, met daar in kleine gepiepelde mensjes, alles voor het millieu,
   ga maar een uurtje onder de bulderbaan op schiphol staan, kost 10 jaar van je leven, groet Jenne

  3. JaaHaah Jenne, growling howling burling stomping grungie rumbling resonating pulsing oscillating enveloping surrounding encapsulating snakepit in de onderbuik en onder de brommende bonfire bonnet motorkap, en te bedenken dat die Amerikanskies graag extra NItrous Nitrox NOx vooraf toevoegen, voor een bulderende explosievere passievollere ergo efficiëntere verbranding, on the blue bottle in een scuba duik flessie, onze iennie miennie opgefokte hypocriete diesel torretjes gooien juist dat er stiekum te veel uit buiten de defeat sjoemel software om, terwijl het er juist eerst vooraf geïnjecteerd in het hexen brandstof mengsel moet, voor meer Oxen, wuh snappen blijkbaar weinig in Europa…

   en wij maar zuinig miezuhmeuten met een flessie verborgen vw ‘adblue’ naast de tankdop vooraf opmengen voor je diesel verbranding, nog te belazerd om dat zelf geregeld, met je grijze muizen accountacy stroppak bij elke tankbeurt effe handmatig aan te vullen, vandaar veuls te weinig, vandaar die sjoemel software… dusz eerst goed informeren passioneren eer het volgvee te laten stemmen…

   2011 Lexus ISF Nitrous Oxide System Install – Gearhead Garage!
   https://www.youtube.com/watch?v=4I9tK_-kGac

   https://nl.wikipedia.org/wiki/AdBlue

   http://www.merriam-webster.com/dictionary/stomp

   http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/bonnet

   We no speak americano original
   https://www.youtube.com/watch?v=30HsgKTkQ68

   Quote Amberrrrr ‘so you know how to party…..’ er is nog hoop voor mannen in een bepaalde nogal verwarrende levensfase, is het je dochter of is het je vrouw vriendin vlam of of of, jah wat is ut, zij is een kruising tussen brave know it all bluf zogenaamd, maar feitelijk nog maar net begonnen en geen notie geen idee charming ontwapenend as hell voor een beetje klassieke over the hill knorrepot die z’n oortjes en ogen niet kan geloven, kortom zoals wij Nederlanders ons plegen te bewegen in internationale diplomatieke kringen, be as you are zonder software van de roverheid over hoe het zou moeten (zijn) en het komt automatisch goed met een scheutje blue fun in het armetierige uitgedroogde afgeknepen opgeschoren omroep max vw blueslowmotion leven;
   http://www.vidivodo.com/video/amber-heard-on-top-gear-promoting-drive-angry/538861

  4. Gewoon een tweede hands kopen bij een betrouwbare dealer.
   Daar zijn alle kinderziekten al van ontdekt en de ‘maandagmorgen’ types zijn eruit gesorteerd.
   Ook beter voor het milieu lijkt mij.
   Vraag me af wat de belasting voor het milieu is, een spiksplinternieuw blinkend, naar nieuw stinkend statussymbool, al dan niet eco. Natte droom van van tja…
   Eh, de buren ofzo.

  5. Ach een tikkie minder biodiesel in de meuk en de verbranding wordt al schoner …..Hoor de echte autofanatenmonteurs maar mopperen over de smerige residuen van de biorommel in de anders zo “schone” diesel.

 12. Even een korte impressie van wat zich nu wereldwijd aan het afspelen is.

  Hoe pak je de EU aan? Door de Duitse economie onderuit te halen, de motor van de EU! En dat doe je door de Duitse autoindustrie de nekslag te geven, waarvan VW nu de grootste autoproducent ter wereld is. Niet, dat alles in deze tak van industrie eerlijk is, maar zo kun je een perfecte genadeslag uitdelen, waardoor de gevolgen voor een heel continent (de zo belangrijke EU!?) voelbaar zijn! En heb je al eens nagedacht over wat Popi Jopi nu bij de VN doet!! Jawel? Gelukkig dan maar, want de Jezuïet Franciscus, als verklede paus, wil samen met de VN de Nieuwe Wereld Orde tot leven roepen met de VS en alle belanghebbenden, die als marionet het spelletje meespelen (ja, ook het verachtelijke marionettenkabinet van Nederland)!!!) Als zogenaamd tweede EU-probleem hebben we nu ook te maken met de vluchtelingen. Nog meer verwarring sch(e)oppen zodat de mensheid het maken van een keuze maar al te graag overlaat aan de (r)overheid!! Een schrijnend voorbeeld hoe deze Cabal=Kliek=Illuminati denkt en handelt met mensen.

  Zie daarom bijgaande link.
  http://galacticchannelings.com/nederlands/montague27-09-15.html
  Een waarheid als een koe!!!

  Dit spel wordt al heel lang gespeeld, maar bereikt zijn hoogtepunt. En op het hoogtepunt ga je het feest verlaten of je beleefd het orgasme waarop je uit bent. Wat gaat de wereld doen? En wat ga jij doen?

  In Liefde en hartegroet van ’t Brummelheukske,
  Harrie

  P.S. De beker is altijd halfvol en wordt niet leger en dat kan de mensheid zelf bepalen zonder de marionetten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Harrie, het is zelden, dat ik het zo totaal mee eens was met iemand als jij. Ik ben het boek Das Vierde Reich van de US. schrijver Jim Marrs (The Rise of the Fourth Reich) aan het lezen. Je wordt hier ijskoud van, hoe de Nazi ex WW2 elite in de USA dit spel speelt. De NWO komt er echt aan, als de miskleumen in Europe er niets aan doen.

  2. Ik geloof niet zo in channelings. Doe mij maar eigen gezond verstand en luisteren naar je eigen hart.
   Lijkt mij dat iedereen in het bezit is van gezond verstand en een hart. Claim je eigen hart en gezond verstand terug. Laat het niet stelen door roverheden, psychiaters, reclame leugenaars, banksters, channelaars.

   De bijbel zegt: ik ben mijn broeders hoeder en de MENS krijgt de verantwoordelijkheid voor de naamgeving van de dieren. Dat wil zeggen: de MENS wordt verantwoordelijk voor de bestemming van de dieren. In dit alles lijkt de mens op God.

   Hoezo galacticchannelings?

 13. Boter op het hoofd. Had de de EU ook geen boter op het hoofd met Griekenland?
  Op eens blijkt dat veel meer instanties al door hadden dat VW de kluit aan het belazeren was. En..waarom zijn het weer de Amerikanen die het aanhangig maken.
  Het EU instituut wordt bizar.

 14. Met diesel uitlaatgassen kun je niet eens zelfmoord plegen, gesteld dat je dat zou willen. Dus wat speelt er achter dit verhaal?
  Aaaah, de Duitse economie moet weer een toontje lager.
  Wanneer hebben we dat eerder gezien?
  O ja, dat was toen in Amerika in 1933 alle Duitse producten moesten worden stukgeslagen…
  Moraal van dit verhaal: Ken je geschiedenis!

  1. zalig om te zien hoe die ongebreidelde razernij aanvallen zich in rap tempo voltrekken, met ondersteunende ondertiteling, jummie jammie;

   Hitler Reacts To The VW-EPA Scandal Dieselgate
   https://www.youtube.com/watch?v=dKef1JFpiCA

   vanaf minuutje 1 en 8 seconden quote;
   “wtf! How did these EPA bastards find out?! My Engineers assured me no stupid American would detect the software.”

   vanaf minuutje 2 en 8 seconden quote;
   “TDI’s are fun as hell to drive. Fixing them to meet the regulations will force us to lower the power. I should have seen this coming. But diesel is at the heart of VW. It’s part of our DNA. Tell EPA I will see them in hell before I recall 5.000.000 cars.”

   http://www.encyclo.nl/begrip/ongebreideld

  2. Onbegrijpelijk dat Amerika over een beetje CO2 uitstoot van een twee litertje valt en zelfs boetes/schadeloosstelling eist van VW terwijl ze met hun tanks en oorlogsgeweld overal alles onder rook bedekken,hoe logisch is dat?

 15. dit ben ik nu weer met mijn niet onderbouwde reactie.
  maar hetvolgende wil ik toch kwijt.
  Duizenden en duizenden lobyyisten van uit de industrie overspoelen toch dagelijks brussel met hun praatjes om de bv De Vw aan de man/vrouw te slijten.is industrie en lobby, en regering niet 1 groot kluwen waar de waarheid/ schuldige nooit zichtbaar zal worden.
  heeft het niet gewoon gegaan om miljoenen en miljoenen auto’s de wereld in te krijgen terwijl ieder wist dat het niet pluis was. Dus ook de olie industrie die nu niet de auto industrie hoefde te bedreigen omdat ze zuinige auto’s zouden gaan maken. Gewoon allemaal herenakkoorden. En dat dat hoofdmannetje van de VW fabriek nu ontslag neemt dat was toch al gepland. Niemand behalve dan het milieu dat hier onder lijdt!!

 16. De enigste die nu achteraf kan lachen is Volkswagen zelf, sinds de aantijgingen. Voor hen pakt deze blamagecampagne uit als een reclamestunt. Het enige wat je hoort is Volkswagen dit, Volkswagen dat, maar nu blijkt dat de verkopen van Volkswagens met 18% is toegenomen. En natuurlijk met dank aan de zwartmakerij.
  Het glas kan omhoog, dus doe d’r nog maar een ijsklontje bij.

  1. Of verzin nog een ander schandaal bv Voetbal 2006 wegens steekpenningen of zo.
   Dit komt trouwens bekend voor had dat ook niet iets met Lockhead te maken jaren geleden?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.