Advertentie

Zielloze discussies en de oorlog om de Ziel..!


*
*

Zielloze discussies en de oorlog om de Ziel..!

2023 © Heidi Gundel | deze versie WantToKnow.nl/be

x

De vele medische en ethische vraagstukken over euthanasie, vaccinaties, orgaandonatie en de ‘ontwikkelingen’ rondom de LHGBTI, zijn in essentie allemaal gebaseerd op afwezigheid van enig bewustzijn over de ziel. Immers, de wetenschap erkent het bestaan van de ziel niet, terwijl zij tegelijk dominant denkt te kunnen zijn, in alle besluit/meningsvorming hierover. We worden letterlijk met zielloze discussies bekogeld en geacht op basis daarvan onze eigen standpunten in te nemen. Hiermee wordt en is het menselijke/dierlijke, fysieke lichaam gereduceerd tot ‘fixable’ en maakbare materie.

Heidi Gundel

Onze ziel wordt zo slinks vervangen door een gerobotiseerde autoriteit, een kunstmatig controlesysteem. Wat Inheemse volken ‘Great Spirit’, of de westerse mensen ‘God’ noemen, krijgt van deze mensen een artificiële, plastic plaatsvervanger, waarbij een totale ontwrichting van ons spiritueel bewustzijn optreedt. We bevinden ons te midden in een oorlog om de ziel. Of, beter nog, om de levenskracht die van nature in onze ziel huist.

Het nastreven van geld, macht en controle zijn de middelen om dit doel te bereiken. Ons lichaam dient daarvoor in een ontkoppeling te worden gebracht van onze bezielde kern. Ieder wezenlijk spiritueel besef, iedere geneeswijze of filosofische visie die deze kant op wijst is daardoor een potentieel gevaar voor de machtsstructuren. De ziel wordt hiermee verdrongen en zo lijken we te vergeten dat juist die ‘zielenlogica’ het werkgebied is waar we ons op dienen te richten.

Bij elke incarnatie (‘in-carne’ betekent onze ‘ziel in het vlees’, in het materiële lichaam) maken we bewuste keuzes en afwegingen. Vanuit de ziel bekeken is het dan ook onmogelijk om bijvoorbeeld in een verkeerd lichaam geboren te worden; het is een verhaal van frequentionele gelijkwaardige koppeling. Het is een gedachtenconstruct, dat voortkomt uit onbewustheid en door de indoctrinaties die we vanaf jonge leeftijd al meekrijgen, wordt onze perceptie op de werkelijkheid daarbij fundamenteel verknoeit.

Het krachtige boek over re-incarnatie geschreven door no-nonsens-therapeut Maarten Oversier. (klik voor link naar artikel hier op de site)

Een waardevolle visie in een lezing gestoken.
Maarten Oversier deed gedurende zijn 27 jaar lange loopbaan als reïncarnatie-regressietherapeut en voorouderheler een schat aan ervaring op. Daarover schreef hij het boek ‘Bestaansrecht’ (HIER) dat met een zesde druk in 1,5 jaar tijd een bestseller werd. Tijdens deze lezing ‘De oorlog om de ziel’, brengt Maarten de reis van de reïncarnerende ziel in beeld, welke zich achter de beperking van onze ratio afspeelt.

Het is van groot belang dat we de connectie met onze voorouders herstellen. Door dit gebied inzichtelijk te maken en ermee te leren werken kunnen helingsprocessen ingezet worden. De opgelopen schade in onze voorouderlijke banden zijn voer voor de machtsstructuren. Hun belang, meer nog dan de onthulling van allerlei uiterlijke kwalijke invloeden, is dat we spiritueel onbewust blijven. We kunnen hier echter zelf actief mee aan de slag en het levenspotentieel dat weggelekt is uit onze familiesystemen weer terugvorderen waardoor we onze plek weer innemen, ons weer wortelen in Moeder Aarde.

Bestaansrecht
Het boek ‘Bestaansrecht’ leest als een spannend filmscenario dat je wereldbeeld fundamenteel kan veranderen. Noodlottige ongevallen, misbruik, extreme armoede, ontberingen, verraad en gedwongen abortussen uit vervlogen tijden, het komt allemaal voorbij. Bestaansrecht staat garant voor een adembenemend leesavontuur waarin de herkenning van persoonlijke thema’s uit je eigen familiegeschiedenis je direct raken. Met een prachtig voorwoord van Marcel Messing.

Je leest over de gevolgen van ‘voortlevend’ trauma van gewonde soldaten, verstopte Joodse kinderen, doorgedraaide machtswellustelingen en valse kerkvaders; de beeldend en levendig opgetekende praktijkvoorbeelden van Maarten Oversier, lezen soms als een spannend filmscenario. Vervlochten met de verslagleggingen van cliënten, die dankbaar over hun opzienbarende herstelverhalen vertellen, staat Bestaansrecht garant voor een adembenemend en ultiem aangrijpend leesavontuur.

(Wil je meer weten over de lezing van Maarten Oversier, ‘De Oorlog om de Ziel’? Klik op onderstaande illustratie voor link.)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.