Advertentie

Wie zijn wij werkelijk..?


De cover van het nieuwe boek van Harriet Algra (€ 39,95) is volledig in full color gedrukt en heeft een harde kaft. Het boek is 261 pagina’s dik.

*
*

Wie zijn wij werkelijk..?

2023 © Harriet Algra / Deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Aan de vooravond van een enorme verandering voor de mensheid, is het belangrijk, zo niet essentieel, dat we in de gaten  gaan krijgen wie wij werkelijk zijn. Maar vooral over welke unieke krachten we beschikken.  We maken allemaal, niemand uitgezonderd, deel uit van een holografische realiteit, die volledig is opgebouwd uit trillingen en frequenties.  

En we worden omringd door een magnetisch veld dat ervoor zorgt dat de frequenties die je uitstraalt, beantwoord en versterkt worden met exact dezelfde frequentie. Straal je positiviteit en blijdschap uit dan ontvang je dat terug. Maar straal je negativiteit en angst uit, dan is dat hetgeen je terugontvangt. Nu begrijp je misschien waarom het cruciaal is dat we onze frequentie positief houden. Dat wordt de basis van onze Nieuwe Wereld.

Wil je dit splinternieuwe boek bestellen, klik dan op deze link van de WantToKnow-bookshop voor bestelmogelijkheid. Van harte aanbevolen, dat zal duidelijk zijn..!

Graag reiken we je de inleiding aan van het boek; het maakt de motivatie van Harriet, om het boek te schrijven, meer dan duidelijk. Dat je jezelf erin moge herkennen..

– Inleiding –

Nu we aan de vooravond staan van een enorme verandering is het belangrijk dat we in de gaten gaan krijgen wie wij werkelijk zijn, en over welke unieke krachten we beschikken. In dit boek heb ik geprobeerd om die sluier op te lichten, want ook mijn zoektocht blijft door gaan en alles wijst erop dat we nu inderdaad een climax gaan bereiken. Dat vindt ook plaats in mijn eigen leven. Het B.E.S.T.-systeem waar ik 23 jaar in mijn praktijk mee heb gewerkt houdt er binnenkort mee op omdat de batterijen waar het op werkt niet langer verkrijgbaar zijn. Het wordt dus duidelijk tijd voor iets nieuws.

Het laatste hoofdstuk was eigenlijk helemaal niet gepland maar ontstond geheel spontaan en werd het symbolische ‘17de’ hoofdstuk, het getal dat de letter ‘Q’ vertegenwoordigd in ons alfabet. De informatie die ineens op mijn pad kwam ontroerde me enorm en bleek het perfecte slot te zijn voor dit nieuwe boek ‘Wie zijn we werkelijk’. Met die informatie hoop ik de lezers in actie te laten komen om hun daadkracht en doorzettingsvermogen in te zetten omdat we allemaal, niemand uitgezonderd, nodig zijn om de verandering die voor de deur staat in goede banen te leiden.

Het is daarbij belangrijk dat we ons gaan realiseren dat we in dit multi-versum allemaal deel uitmaken van een holografische realiteit die volledig opgebouwd is uit trillingen en frequenties. Dat houdt in dat de frequentie die je uitstraalt, beantwoord en versterkt wordt met dezelfde frequentie. Dus straal je positiviteit en blijdschap uit dan ontvang je dat terug. Maar straal je negativiteit en angst uit, dan is dat hetgeen je terug ontvangt.

Om deze reden is het dus cruciaal dat we onze frequentie positief houden. Dat is geen eenvoudige klus met alles wat momenteel naar de oppervlakte komt. We zijn zolang onderdrukt met leugens en valse geloofsovertuigingen met de bedoeling om ons volledig tot slaaf te maken en te houden. Alles in deze maatschappij is nep en dat heeft tot gevolg gehad dat we steeds verder verwijderd zijn geraakt van de natuurwetten.

De media toonde ons hoe de perfecte man of vrouw eruit dient te zien, en steeds meer mensen doen hun best om aan dat plaatje te voldoen, met als gevolg dat de schoonheid van de unieke mens verloren dreigt te gaan. Ook heeft het ons enorm lui gemaakt. De meeste jongeren weten niet meer hoe ze zelf een heerlijke gezonde maaltijd kunnen bereiden, omdat de supermarkten vol staan met kant-klare gerechten, of ze bestellen hun eten gewoon per telefoon dat vervolgens door een koerier wordt afgeleverd. Daar hangt echter wel een prijskaartje aan, omdat al dit voedsel vol zit met bewerkte stoffen die je gezondheid er niet beter op maken.

We hebben onze macht voor een groot deel uit handen gegeven..
Verder hebben we ons volledig afhankelijk laten maken van Big Pharma die puur symptoom bestrijdend werkt om er heel veel geld aan te verdienen. De simpele yogaoefeningen die al duizenden jaren hun nut hebben bewezen zijn we vergeten, en hebben we ingeruild voor belachelijke diëten en sportscholen waar onze lichamen alleen maar nog meer uit balans door raken.

Ook wordt je daar nog eens gehersenspoeld met muziek die je uit balans trekt omdat die niet langer is afgestemd op de voor ons lichaam helende frequenties van 432 Hz. Botox; faceliften; borst- en lichaamscorrecties; nieuwe gewrichten als heup en knie; supplementen voor ieder wat wils etc. etc., worden als zoete broodjes verkocht om éénhapsworsten te kneden uit degenen die er intrappen.

Het trieste van dit alles is, is dat de voordelen van deze hulpmiddelen slechts van zeer korte duur zijn omdat het allemaal nep en symptoombestrijding is. De echte oorzaak wordt niet aangepakt en zal de klachten vervolgens veelal doen verergeren. Dit alles toont aan hoe ver we al van onszelf verwijderd zijn geraakt. We moeten tot het besef komen dat een van onze grootste vijanden de medische industrie van Big Pharma en de media zijn. Zij hebben stelselmatig alle kennis die ons werkelijk weer gezond kan maken, verdreven en verdraaid om er zelf heel veel aan te kunnen verdienen en ons in angst te houden.

Dit was mogelijk omdat we vergeten zijn wie we zijn. We dienen terug te keren naar de plaatselijke biologische kruidenier, bakker, en slager die hun ingrediënten uit de omgeving halen die wel gezond zijn, en vol levenskracht zitten. En hoe eerder we onze kinderen uit het schoolsysteem halen hoe beter. Daar worden ze in niet zelfdenkende robotten veranderd die niet langer blij zijn met het lichaam waarin ze zijn geboren. Onze kinderen zijn hier niet voor niets, het zijn onze leraren voor de nieuwe wereld.

Hoe eerder we dat gaan beseffen hoe beter. De grootouders zouden daar een belangrijke rol in kunnen krijgen. Zij dragen kennis en beschikken over tijd in tegenstelling tot de veelal werkende ouders. Zodra we weer daadwerkelijk met onszelf aan de slag gaan zal onze innerlijke schoonheid terug keren aan de buitenkant. Wij zijn onze eigen ‘Medbedden’, alleen hebben we dat nog niet in de gaten.

De VRIJE WIL…
In dit universum beschikken we over vrije wil, en deze oefenen we uit door de keuzes die we maken op elk moment, van elke dag van ons leven. Wij kunnen zelf het voedsel kiezen waarmee we ons lichaam voeden; we kunnen er zelf voor kiezen op welke manier we ons door andere mensen laten behandelen; het is onze eigen keuze om liefde te geven zonder voorwaarden, en onze eigen keuze om de liefde te ontvangen die naar ons toekomt.

Als we eenmaal het bestaan van keuze en vrije wil, en de rol die ze in ons leven spelen gaan erkennen, wil je misschien weten hoe we gebruik kunnen maken van dergelijke krachten. Er bestaat een directe relatie tussen onze innerlijke kracht en de daad van keuze. Die relatie herinnert ons eraan dat we, ongeacht onze levensuitdagingen, altijd de macht hebben om te kiezen hoe we reageren op wat het leven ons brengt. En het is de kracht van onze keuzes die de bron zijn van onze innerlijke kracht. Zonder deze kracht is het gemakkelijk om verstrikt te raken en hulpeloos gevangen te komen zitten in onze omstandigheden.

Ons lichaam is het voertuig waarmee we ons voortbewegen in deze realiteit. Nu we op het punt staan terug te keren naar de hogere dimensies zullen we ook een ander voertuig krijgen, een voertuig dat ons zal toestaan onze paranormale gaven als: helder zien; helder horen; helder weten; helder voelen; helder proeven; helder ruiken;  emoties kunnen lezen; teleporteren e.d. toe te gaan passen in ons dagelijkse leven. Want als je diep gevoelig bent, is Liefde extase; Muziek goddelijk; en Visuele natuurlijke schoonheid een met juwelen doordrenkte gelukzaligheid.

We hebben hier, niemand uitgezonderd, een belangrijke taak te verrichten. We hebben die verantwoordelijkheid voor onze geboorte op ons genomen, en zullen alle lege plekken op een harmonieuze en respectvolle wijze moeten opvullen die beschikbaar gaan komen wanneer de DeepState wegvalt. We hebben stuk voor stuk onze eigen unieke gaven en energieveld die ons, mits we gezond leven, zullen beschermen. Besef dat het heel normaal is dat mensen totaal verschillende ervaringen kunnen beleven omdat we allemaal in onze eigen luchtbel zitten, en evolueren op onze eigen unieke wijze.

Alles is in beweging en alles verandert.
Dit is niets nieuws, zo is het altijd geweest. We worden geboren en we overlijden. Mensen komen en mensen gaan. Dat geldt helaas ook voor de mensen die ons dierbaar zijn. Door het verlies van iets of iemand van wie we houden, worden we in beweging gebracht omdat we veranderen als gevolg van het emotionele vacuüm dat is ontstaan. We gaan niet langer verder in de wereld als dezelfde persoon die we waren op het moment voordat het verlies plaatsvond, omdat de formule die de wereld definieerde zoals we die kenden is veranderd.

In die verandering vinden we onze strijd. In de oplossing van die strijd ontdekken we onze nieuwe identiteit. De verandering die we nu mee gaan maken is enorm.  We gaan te maken krijgen met nieuwe technologieën; een perfecte gezondheid; en een overvloed die tot gevolg zal hebben dat je niet langer hoeft te werken om te kunnen overleven. Dus bereid je voor op de rollercoaster die ons een volledig nieuwe wereld gaat binnenleiden.

Hoe gezonder en positiever je leeft, hoe gemakkelijker die reis zal worden, en tot gevolg zal hebben dat je van iedere stap kunt gaan genieten. Ik raad je aan dit boek meerdere keren te lezen omdat het je zal helpen nieuwe inzichten te verkrijgen die je de eerste keer over het hoofd hebt gezien. Ook mijn eigen zoektocht gaat natuurlijk verder en kun je wekelijks blijven volgen op: thenewstrain.org

Harriet Algra

april ’23

* * *

De andere boeken van Harriet zijn nog steeds verkrijgbaar.
We hebben HIER op de site aandacht besteed aan deze 3 uitgaven.
(Of klik op de illustratie voor link.)

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.