Advertentie

Klokkenluider: ‘Elke dag vervalste ik het nieuws’..!


Topjournalist Udo Ulfkotte: 'Veel van de artikelen die je van me las, zijn door omkoping tot stand gekomen"..!
Topjournalist Udo Ulfkotte: ‘Veel van de artikelen die je van me las, zijn door omkoping tot stand gekomen”..!

In Nederland hebben we allemaal onze mond vol over de kwaliteit van ‘de NRC’, want dát is de krant die gedegen journalistiek combineert met aantrekkelijke ’toegankelijkheid’. Onafhankelijke journalistiek, dát is toch wat we allemaal willen..? En ‘de NRC’ is de topkrant in dat genre, de krant die dit allemaal aanbiedt. Maar wat nu als zou blijken dat een topkwaliteitskrant als ‘de NRC’ zich schuldig gemaakt zou hebben aan fundamentele verkrachting van het werkelijke nieuws..? Dat het nieuws dat je tot je neemt, als krantenlezer, of als radio-/Tv-consument, volledig bedacht is, om jouw mening en gedachten te beïnvloeden.

Een Duitse klokkenluider van een van Duitslands topkranten, de ‘Frankfurter Algemeine Zeitung’ is opgestaan en schaamt zich dood voor zijn manipulaties en vals nieuws.. Journalist Udo Ulfkotte werkte zeventien jaar voor de ‘Frankfurter Algemeine Zeitung’, ‘Frankfurter Algemeine’ of ‘FAZ’, zoals deze in de volksmond wordt genoemd en is inmiddels de corruptie zat. Hij schaamt zich voor de omkopingen waar ook hij zich, net als alle westerse media, schuldig aan heeft gemaakt.

Udo Ulfkotte schreef een boek dat binnen enkele weken al een bestseller werd. De tweede druk komt eraan en hij hoopt, zoals hij op Twitter verkondigt, dat meerdere journalisten zich nu gaan beraden om naar buiten te treden en hiermee te stoppen, in het belang van de mensheid.

Het onderstaande artikel is door Irma Schiffers vertaald uit het Duits. Ze meldt hierbij: “Zoals ik al vaker schreef: het is de tijd van de waarheid en voordat we in allesvernietigende oorlogen terechtkomen die gedicteerd zijn door de machtige elite, zouden we in ieder geval dit boek maar eens moeten lezen.
En het is niet de bevolking die al deze oorlogen wil! Wie dan wel? Naam en toenamen worden in dit boek genoemd!”

 

[D1 - 1] FAZ_P/POLITIK/Y_BANNER ... 12.06.07

x

* * *

x

Klokkenluider: ‘Dagelijks vervalste ik het nieuws’

2014 © WantToKnow.nl/.be
2014 © vertaling Irma Schiffers

 

De cover van het boek van journalist Udo Ulfkotte
De cover van het boek van journalist Udo Ulfkotte

Journalisten manipuleren ons in het belang van de machthebbers. Hebben jullie ook het gevoel dat je vaak wordt gemanipuleerd en voorgelogen door de media? Dan hoor je ook bij de meerderheid van de Duitsers. Tot nu toe werd dit aangenomen als een ‘complottheorie’ dat de mainstream media ons als burgers gericht manipuleren met propaganda technieken. We wijzen op deze plaats op een ander artikel hier op de site, waarin duidelijk wordt gemaakt, dat veel van de zg. ‘complottheorieën’ simpelweg op waarheid berusten..! HIER.

Nu onthult een insider wat er werkelijk gebeurt achter de schermen, namelijk journalist Udo Ulfkotte. Hij schaamt zich voor zijn daden, nadat hij 17 jaar heeft gewerkt voor de, door velen gezien als ‘kwaliteitskrant’, de Frankfurter Allgemeine Zeitung. Voordat Ulfkotte de geheime netwerken van de macht onthult, oefent hij consequent zelfkritiek uit. Hij onthult in het boek voor het eerst hoe hij voor zijn verslaggeving in deze FAZ (Frankfurter Algemeine Zeitung) en voor zijn corruptie, werd aangemoedigd.

En hij onthult waarom opinieleiders hun tendentieuze rapporten opstellen als handlangers van het NAVO-persbureau, om via de media oorlogen voor te bereiden. Als vanzelfsprekend werd de auteur ingewijd in Amerikaanse elite-organisaties en ontving hij in ruil voor zijn ‘Westers-positieve-berichtgeving’ in de Verenigde Staten daarvoor een ereburger certificaat. Geëerd en geprezen om zijn valsheid en medeplichtigheid..!

Ulfkotte openbaart ook de propaganda-technieken en de formulieren die je kunt ophalen bij de Amerikaanse ambassade als er financiering nodig is voor projecten t.b.v. specifieke manipulatie van de publieke opinie in Duitsland.

Als auteur van het boek neemt Udo Ulfkotte geen blad voor de mond, hij gaat ‘all the way’..! Hij schrijft welke journalisten in welke lobby-organisaties zijn vertegenwoordigd en geeft honderden namen en gezichten van mensen ‘achter de schermen’ van de organisaties die van invloed zijn in onze media propaganda aan de ene kant, over: ‘Atlantic Bridge’, de ‘Trilaterale Commissie’ (waar in Nederland o.a. bankdirecteur Nout Wellink lid van is), ‘Duitse Marshall Fund’, ‘American Council on Germany’, ‘American Academy‘, het ‘Aspen Institute‘ en het ‘Instituut voor Europese politiek’.

Ook openbaart Ulfkotte  de geheimzinnige achtergrond van die lobby-netwerken, de propaganda technieken en de formulieren die je kunt ophalen bij de Amerikaanse ambassade als er financiering nodig is voor projecten t.b.v. specifieke manipulatie van de publieke opinie in Duitsland. En als de CIA dicteert wat er geschreven wordt, kun je je dan voorstellen dat de inlichtingendiensten speciale tekst-editors uitzet, die vervolgens hun stukken gepubliceerd zien in het redactionele gedeelte met ondertekening van beroemde journalisten? Je vraagt je af of Nederland ook op deze indringende en verkrachtte wijze is geïnfiltreerd en wie dan de specifieke journalisten zijn..!

Goebbels Press keyboardWeet u welke journalisten werden omgekocht voor hun berichtgeving en in welke media? En heb je een beetje een idee van hoe de prestigieuze ‘journalistieke awards’ worden toegekend? Gezien tegen de achtergrond van de voormalige ‘arbeidsheld’ die werd gecreëerd en geëerd in de voormalige DDR, is het propagandawerk ook nu nog steeds uitstekend. Van journalist naar propagandist, het blijkt maar een kleine stap te zijn.

Als je dit boek hebt gelezen, zul je onze kranten voortaan lezen met andere ogen, vaker de TV uitschakelen en zul je ook weten wat je kunt verwachten van de radio: bijna niets dus. Je bent overgeleverd, feitelijk zoals altijd!, aan je EIGEN ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN! Journalist Udo Ulfkotte omschrijft in zijn boek ook zorgvuldig, welke specifieke Tv- en radiozenders bij welke politieke partij horen en welke journalisten zich daardoor hebben laten beïnvloeden.

Het is duidelijk nu, als je van een dergelijke ‘kwaliteitsjournalist’ hoort hoe de bezem in de steel steekt en je ziet hoe je gemanipuleerd wordt, dan weet je nu ook door wie en waarom. De slotconclusie is duidelijk: de diversiteit van meningen in de publieke opinie wordt nu slechts gesimuleerd en onze nieuwsberichtgeving is een pure hersenspoeling!

Tot slot een interview met Ulfkotte met RT-QuestionMore:

x

x

* * *

x

Wat is er feitelijk veranderd sinds deze fanatieke Nazi zijn manipulaties op de vrije pers meer als regel zag, dan als 'invloed' op de vrije meningsuiting..!?
Wat is er feitelijk veranderd sinds deze fanatieke Nazi zijn manipulaties op de vrije pers meer als regel zag, dan als ‘invloed’ op de vrije meningsuiting..!?

 

134 gedachten over “Klokkenluider: ‘Elke dag vervalste ik het nieuws’..!

 1. Dan moet er wel een flinke tweedeling onder de wereldheersers/geheime diensten en de schaduwregeringen zijn. Anders had hij volgens mij nooit zijn boek uit kunnen brengen.

  1. Guido, sorry had het artikel niet goed gelezen…ik herhaal wat er al staat…zie het als verdieping. 😉

  2. MONIKA, in wezen is Duitsland nog steeds bezet door de geallierden, en ook als dit op papier zou worden opgeheven, blijft er zoveel aanwezig dat het uiteindelijk niets uitmaakt aan de hele situatie.

  3. Ja Jenne, dat is ook zo.
   De NWO is er al lang…. 🙁 ‘rette sich wer kann’… groetjes <3

 2. Je eigen onderscheidingsvermogen blijft het allerbelangrijkste.
  Daarvoor is het ook goed om af en toe achter de computer uit te komen en je in het echt met mensen te verbinden en de krachten te bundelen.

  1. Irma,

   OP allerlei vlakken beginnen ze paniekerig te roepen dat waarheidsvinders waanzinnig zijn. Voorbeeldje uit vaccin industrie: ‘Rob Schneider is gek’. Op het moment dat er alleen nog maar ad hominem argumenten worden gebruikt, voel je dat er enorme belangen verdedigd worden…

   http://jhaines6.wordpress.com/2014/10/01/ebolagate-rob-schneider-world-hero-speaking-up-to-protect-everyone-from-vaccine-killers-take-your-time-and-work-your-way-through-the-facts-in-this-article-j/

   Hier wordt de geschiedenis van vaccinatie uit de doeken gedaan, op een heel andere manier dan we gewend zijn. Je mond valt open….

  2. Ja Joris, gelezen. Allemaal angst om de macht kwijt te raken. Maar als er maar genoeg ‘gekken’ komen zijn zij de buitenbeentjes (zijn ze al, maar iedereen moet dat nog door gaan hebben). Het is inderdaad om droevig van te worden. Ik lees steeds meer over ouders die besluiten hun kinderen niet te vaccineren en dat lijkt me een hele goede zaak!

 3. Op zich hardstikke logisch dat een journalist al snel een hoernalist wordt, kranten zijn een produkt van een bedrijf dat draait op winst, advertenties en andere belangen. Maandblad voor de veehouderij zie je ook geen artikel plaatsen over het feit dat melk gewoon keislecht is voor je botten en juist osteoporose veroorzaakt.
  Het ene moment zijn de rebellen in Syrië vrijheidsstrijders tegen de ‘dictator Assad’ ff later zijn het moslim extremisten en terroristen van ISIS. De vroeger bevrijdde steden zijn nu plots extremistische bolwerken. Geschreven door dezelfde verslaggevers.
  Hoe meer er onthoofd worden, hoe beter. Ze hebben hun ziel al verkocht.
  http://www.youtube.com/watch?v=Ad8c4oHaNtY

  1. Ben het niet met je eens Coz. Er is in ELK redactioneel, zichzelf respecterend medium, een redactie-statuut aanwezig, dat borg dient te staan voor de onafhankelijke journalistiek die gemaakt kan (blijven) worden.
   Wanneer journalisten idd als hoeren naar de pijpen dansen van Rupert Murdoch-hoofdredacteuren, dan begint het einde van de vrijheid van meningsuiting, want DAT is de essentie onder journalistieke onafhankelijkheid.
   Maarja, je bent een jong journalistje, je hebt gezin, huis en hypotheek, wilt hoger op.. En is er de geile lokroep van de journalistieke judassen.. Knappe jongen die dat kan weerstaan. Het is geloof ik ook geen zwart/wit-verhaal, maar een zaak van afglijdend journalistiek besef..

   Als ik kijk hoe het NOS-journaal en RTL-nieuws het verhaal rondom MH17 hebben opgepakt, schrik ik intens van de volledig gekleurde en vooral éénzijdige berichtgeving.. Wat is er verkeerd aan voor deze essentiële media in NL, die hooggeacht worden, om netjes in het midden te blijven, om vanuit onafhankelijkheid berichtgeving te verzorgen.

   De essentie van het verhaal van deze Duitse journalist, ligt in het zinnetje dat je bij de VS-ambassade formulieren kunt ophalen om bepaalde activiteiten vergoed te krijgen.. Financiële bijdrage voor.. M.a.w. het spek hangt daar, als je er naar toe loopt, hoef je alleen maar te happen.

  2. Het is zo enorm corrupt, en dan zo zichtbaar, ze schamen zich er niet eens voor, het journalist is trouwens niets zeggend, kleeft geen enkele verplichting richting waarheid aan, en dan de objectieve nieuws vergaarder, wat is nieuws, en wie zijn nieuws, het zijn de redacteuren die een directe lijn met hun broodheer onderhouden, en dan de directies en eigenaars, die dan weer hun directieven krijgen van de machthebbers van onze samenleving de Soros en zo.

 4. NEEderlanders zijn het domste volk op aarde. The Dutch Courage is wereld beroemd. Rennend naar “Anne”, de domme gutmenschen terwijl achter hun rug de Joden alweer aangevallen worden. Dit volk verdient eigenlijk geen plaats op aarde. En straks als eerste weer schreeuwen dat ze allemaal in het verzet zaten. “wir haben es schon wieder nicht gewusst”.

  1. Hans Polderman, de Dutch courage stamd uit het Engelse GLADIO propaganda systeem, uit de 100 jarige oorlog, toen de Nederlanders de baas waren op de wereld zeeën, en de Engelse admiraliteit, de matrozen vol liet gieten met rum, voor een zeeslag.
   En dat de Joden weer worden aangevallen, hebben zo als altijd aan zich zelf te danken.
   Het Nederlandse volk is een nijverig heel naïf volkje, wat langzaam maar zeker ontdaan wordt van zijn kleur, blond haar blauwe ogen, en dat is n,og daar aan toe, maar het zijn hun waarden en roots die dagelijks verkocht worden aan de hoogste bieder, het is een compleet gesubsideerd volkje, doe er wat aan, maar steek ze niet een mes in hun rug.

  2. HansPolderman, zou u aub uit respect voor alle mensen die hun levens lieten in de oorlogen zo een uitspraak als ‘dit volk verdient eigenlijk geen plaats op aarde’ zullen laten. Dit is uitermate kwetsend en lijkt erop alsof u het bent vergeten…

  3. Hanspolderman, nog even over die Dutch courage, de Engelse Elite is nog steeds de vijand van de Nederlanders, nooit vergeten hoe Michael de Ruiter de Theems opvoer en hun vloot liet zinken, het achter schip van hun grootste mooiste schip de Duc George heeft lang in het rijksmuseum gestaan, de labbekakken hebben het terug gegeven, lees hoe de Engelsen Texel aan vielen burger huizen verbranden, en mensen vrouwen en kinderen afslachten, en dan de Nederlanders maanden ophouden om in Indonesie te landen, tot dat het hele land in brand stond, lelijke politiek, en dan hun slager op de Proms, Britain rules de waves, van daar de EU zal nooit werken, de oude geschiedenis blijft zich herhalen, ook met de Fransen, en Duitsers, uber alles in der welt, ben niet agresief maar heb in Engeland gewoond, en zo doende, ik heb het wel over de Elite!

 5. Het is nooit anders geweest, en de ergste krant die dit constant toepaste was de Volkskrant, sociaal democraten aan men hoela, volksmenners en landverraders, verdraaiers van alle feiten, plus manipuleren van hun eigen politieke ideologie.

  1. Jenne, ik kan niets in het Nederlands vinden over deze stichting sinds 1952, genoemd ‘Atlantik-Brücke’. Blijkbaar kan de pers in Duitsland niet meer vrij schrijven. Er zijn heel veel hoger geplaatste die veel aan de VS te danken hebben (omdat ze zich verplicht hebben niet ‘anti’ te schrijven. Deze organisatie is niet de enige in Duitsland, ook het Aspen Instituut heeft invloed.

   „Zum Jubiläum gratulierten der Atlantikbrücke (…) zahlreiche Personen, und zwar durch eine imposante Anzeige in der ,Welt’ vom 17. April 2002. Die Unterzeichner erklärten explizit, dem Netzwerk der Atlantikbrücke ihre Positionen zu verdanken. Zu der beunruhigenden pressure group rechnen sich unter anderem: Heinrich Aller (SPD) als niedersächsischer Finanzminister, Joachim von Arnim als Gesandter der BRD bei der NATO, Susanne Gabriele Biedenkopf-Kürten als Leiterin der ZDF-Europaredaktion, Johannes K. Borsche als Vizepräsident der Frankfurter Morgan Stanley-Niederlassung, Bundesbildungsministerin Edelgard Bulmahn (SPD, (…) Thomas W. Geisel aus dem Ruhrgas-Vorstand, Bundesbankdirektor Dr. Klaus D. Geisler, Wolfgang Ischinger als BRD-Botschafter in Washington, Eckart von Klaeden als Geschäftsführer der CDU/CSU-Bundestagsfraktion, der Telekom-Vizevorstandsvorsitzende Dr. Raphael Kübler, Dr. Rudolf Lang als Vorstandsmitglied von Goldman & Sachs, Nikolaus Graf Lambsdorff als Kabinettschef der UNMIK-Protektoratsverwaltung im Kosovo, Kathrin Leeb als Vizepräsidentin der Deutschen Bank, der Schering-Manager Knut Mager, der Springer-Vorstand Steffen Naumann, der als Kriegshetzer gegen den Irak auffallende CDU-Außenpolitiker Dr. Friedbert Pflüger, Prof. Dr. Hans-Gert Pöttering als Fraktionsvorsitzender der Christdemokraten im Europaparlament, der SPD-Politiker Ottmar Schreiner, Gottfried Spelsberg-Korspeter als RWE-Vorstandsmitglied, Michael Zissis Vassiliadis als Vorstandssekretär der IG Bergbau, Chemie, Energie, Matthias Witt als Geschäftsführer der Vogel Burda Communications GmbH sowie Redaktionsmitglieder des STERN, der “Financial Times Deutschland”, der FAZ, des “Tagesspiegel”, der ZEIT, des Bayerischen Rundfunks, von N24, SAT1 und der Süddeutschen Zeitung.” Wir gestatten uns abschließend, diese “unabhängigen Journalisten” namhaft zu machen: Dr. Nikolaus Busse, Christiane Hoffmann (FAZ), Katja Gloger (STERN), Malte Lehming (Tagesspiegel, US-Korrespondent), Theo Koll (Frontal21, ZDF), Rüdiger Löwe (Bayerischer Rundfunk), Eck Stuff (Ausbildungsleiter des SFB), Christian Wernicke (Europakorrespondent der „Süddeutschen Zeitung“ in Brüssel), Sabine Ulbrich (Korrespondentin von N24 und SAT1 in Washington), Margaret Heckel (Financial Times Deutschland), Matthias Naß (Stellvertretender Chefredakteur der ZEIT), Anke Plättner (WDR).“

   Ik heb deze informatie van een voordracht van een journalist die Robert Fleischer heet en volgens mij het thema UFO’s gebruikt om te laten zien hoe de media de mensen manipuleert.

   http://www.youtube.com/watch?v=sieTM_zqTOQ

   vanaf 28 min. stelt hij de vraag of de VS invloed heeft op de Duitse media…hij laat dan ook een grafiek zien van clubjes, stichtingen en verenigingen, die allemaal met de belangrijke Duitse media verbonden zijn. groet.

  2. MONIKA, mijn vader was een Communist van het éérste uur, vocht in Spanje tegen Franco, ,in het internationale bataljon, Ernst Tailmann, had daar door heel veel conecties in Duitsland, wat hem heeft geholpen door de oorlog heen te komen, en zijn werk in het echte verzet te doen, mensen redden, hij heeft mij nooit hier over verteld, wel na de oorlog zijn oude contacten op genomen, daar van weet ik, dat de Nazi geheime dienst en de politie arm hier van de Gestapo door de USA-CIA zijn overgenomen, en sommigen op hoge posten, politie commissairis, burgemeester etc. zijn geplaatst, en veel oorlogs criminelen verborgen en naar zuid amerika geholpen te ontsnappen, de Opus Dei werkte altijd al samen met de Gestapo, het zijn de kleine visjes die ze gebruiken als aas, de groten zijn ontastbaar van wegen hun weten, ja lekkere wereld waar we in leven, op en top corruptie en chantage, zie ook niet goed of dat ooit zal veranderen, groet Jenne

 6. Tsja, het klinkt mij absoluut niet vreemd in de oren dat journalisten de boel belazeren, ik beweer, net als veel anderen, al jaren dat een groot deel corrupt is. Echter, niemand (ook een journalist niet!) is zo stom om de smerige spelletjes van politiek en geheime diensten niet te kunnen doorzien, denk even aan 9/11 en MH17, maar er zijn talloze voorbeelden. Dus als bijna ALLE journalisten en programmamakers de officiële lijn promoten, DWARS tegen alle feiten in, dan moet er iets heel goed mis zijn, dan ligt het niet aan het stel hersens in het journalistenhoofd, maar aan de verslaving aan geld, overigens iets waar bijna elke wereldburger aan lijdt. Dus als je dan een beloning wordt beloofd om iets te schrijven dat niet klopt, en niemand binnen je eigen organisatie of beroepsgroep zal je dat aanwrijven, want er lopen er meer met chronisch geldgebrek rond, dan is de keuze snel gemaakt.

  Van mij mag de hele journalistenkliek massaal op de biechtstoel en dan wil ik ze het nog wel vergeven ook, als ze vanaf dat moment maar wel eerlijke berichten en echt nieuws gaan brengen. Maar ik ben bang dat het er niet veel zullen zijn die tot inkeer komen. Vergeet niet dat nagenoeg elke journalist net als ons een inkomen nodig heeft om: het koophuis af te betalen, een studieschuld te vereffenen, een lening voor een respectabele auto af te betalen, de studie van de kinderen te bekostigen, de hobby’s van de partner financieel te dekken, de steeds duurder wordende boodschappen te doen, enz. Ze zitten net als de meeste Nederlanders in de tang van de banken en het geld.

  Je hoeft geen Einstein te zijn om te begrijpen dat zodra je uit de biechtstoel opstaat, je je baan vaarwel kan zeggen, wellicht binnen afzienbare tijd de remmen van je auto ‘toevallig’ weigeren of het gaspedaal ‘uit zichzelf’ op de plank wordt getrapt, je door de bank met steun van de politiek uit je huis wordt gezet, je door je oud-collega’s met de nek wordt aangekeken, enz. Dus wie durft?

  Ik kan me één situatie voorstellen waarbij men het wél massaal zal durven en dat is dat er een nieuwe krant en omroep wordt gecreëerd waar wel het ware nieuws zal worden gebracht en waar dus al die journalisten en programmamakers die ‘uit de kast’ zijn gekomen aan het werk kunnen. Ik denk dat de oplage van die krant de aantallen van de huidige, luizige, propagandavodden verre zal overstijgen en dat de kijkcijfers van juist die zender die van de andere zenders zal doen verbleken. Maar zijn er dan ook reclame-inkomsten om de salarissen te betalen? De meeste grote bedrijven varen wel bij de huidige propaganda en laten een dergelijke krant en zender links liggen. De politiek zal absoluut geen financiële bijdrage leveren aan iets dat nu juist HUN misstanden aan de kaak stelt. Misschien dat de tuinders, die nu de dupe zijn van de Russische boycot (als antwoord op de MH17 valse vlag van Amerika en onze toffe jongens op het Binnenhof), wat reclameminuten kunnen inhuren om hun spullen alsnog aan de man te brengen?

  Maar nogmaals, verwacht er niet al teveel van, bedenk dat van de anderhalf miljard Chinezen er een aantal jaren geleden slechts 1 (!) de moed had om tijdens een protest voor een rijdende tank te gaan staan, de rest ‘steunde’ hem vanachter de dranghekken of vanuit de luie stoel voor de haard.

 7. Paul Harmans, de excuses die U hier allemaal benoemd, kennen wij natuurlijk ook.
  Dit soort geestelijke corruptie past in deze tijd, waarin ieder één een excuse heeft, of weet te vinden, om zich niet aan de regels van onze samenleving te houden.
  Het excuse is vaak geld, macht, of carriere, ja en dan moet je dus je mede burgers beliegen en bedriegen, om hier aan te kunnen voldoen.
  Wat is Uw antwoord op dit fenomeen, van elkaar beliegen en bedriegen, bestaat er wel een oplossing buiten het al oude Christelijke ( Staphorster )
  samen zijn, wat altijd is plat getrapt als onwezelijk en onmenselijk.

  1. Jenne, in mijn reactie 8, (waaronder je beter had kunnen reageren, want dan blijft het een beetje bij elkaar) neem ik het absoluut niet op voor de journalisten of de gevestigde media in zijn geheel, want als er straks mensen zijn die de hooivorken uit het vet halen om het hele stelletje volksverlakkers alsnog mores te leren, dan ga ik er niet tussenstaan om een bloedbad te voorkomen, maar ik zal het ook niet aanmoedigen. Wat ik tracht aan te geven is dat 99% van de mensheid nog niet het lef heeft om na een simpele ruzie excuses aan de ander aan te bieden als na wat nadenken blijkt dat hij/zij toch ongelijk had, dus in het geval van liegen en bedriegen voor geld en je baan kwijtraken als je de waarheid opbiecht, zul je weinig mensen vinden die dat openlijk gaan toegeven. Daarom denk ik dat we ons niet moeten verheugen op iets dat hoogstwaarschijnlijk niet gaat gebeuren: openheid binnen de gevestigde media.

   Wat je met christelijk samenzijn bedoelt om het liegen en bedriegen te weren weet ik niet, maar het geloof is nu niet bepaald het juiste voorbeeld om de vrede, eerlijkheid, en eensgezindheid te benadrukken, de geschiedenis laat daar heel wat anders van zien! En ik hekel nu niet elke christen, maar wel degenen (en daar zijn er heel veel van!) die blindelings de leer van de kerk volgen en blind en doof zijn voor wat er werkelijk in de wereld gaande is en het als het werk van de duivel zien als je ze wijst op misstanden als 9/11, MH17, ISIS, de schandalige aanvallen van Israel op Palestina, enz.

  2. Ter verduidelijking: met ‘het als het werk van de duivel zien’, wat ik schrijf in reactie 9.1, bedoel ik niet dat ze 9/11 en de rest van de voorbeelden als het werk van de duivel zien, maar het werk van de duivel is de boodschapper en zijn boodschap dat de politiek (de ‘christelijke’ president Bush) en hoogstwaarschijnlijk de geheime dienst van Israël, 9/11 op hun geweten hebben. DAT willen ze absoluut niet horen. En wijs ze ook niet op het bewijs en de feiten op Internet, want ook het Internet is volgens hen de duivel himself! En ik verzin dit niet om mijn betoog kracht bij te zetten, dat zijn mijn persoonlijke ervaringen met mensen rondom mij.

  3. Paul Harmans, ik ben toch iets milder in mijn overwegingen, ga er van uit dat in ieder mens wel iets goeds is te vinden, wat ik wil zeggen, waarom het geloof weggooien, als blijkt dat het uiteindelijk de mensen bij één houdt, en een goed sociaal gevoel geeft, ben zelf niet gelovig, maar heb wel mijn twijfels over geloven, het geloof, God, en dan mij zelf, al zoekende als een blinde muis, want wat is waarheid, weten, zeker zijn dat er geen hogere kracht stond bij het berceau van de mensheid, blijkt dat in de Egyptische oertijd, ze werden geholpen en bestuurd door Goden ?, zo’n 38000 jaar voor onze jaartelling, dus wat is waarheid of werkelijkheid, overschatten wij ons zelf niet voortdurend, ook in zaken als deze, Vr Groet

  4. Jenne, ik weet eerlijk gezegd niet wat we moeten doen om de mensheid op vredelievende wijze met elkaar te laten omgaan, ik heb het idee dat het liegen en bedriegen in onze genen zit, evenals oorlog voeren.

   De tien geboden zijn perfect om ons aan te houden, maar het geloof kan er zelf niet naar leven, ze worden te pas en te onpas aangepast. Voorbeeldje: ‘Gij zult uw naaste lief hebben gelijk u zelve’, dat wordt door elk geloof op aarde mondeling beleden, maar in de praktijk komt het erop neer dat zoiets alleen geldt voor de naasten in de eigen geloofsgroep, zodra het om naasten van een ander geloof gaat, dan mag je die de strot afsnijden, op de brandstapel zetten, stenigen, of ze via een valse vlag van iets heel ergs de schuld geven zodat zij wel eens even flink aangepakt kunnen worden. Schijnheilig is het juiste woord daarvoor.

   Een mensheid die volledig in vrede met elkaar de aarde deelt is helaas een utopie.

  5. Paul Harmans, ga maar lekker wat anders doen, of over denken en filosoferen,
   de mensheid ja nou de oude grieken zater al mee, uit hun geschiednis blijkt dat ze alle soorten van bestuur hebben geprobeerd, tot Tiran aan toe, maar een soort volks democratie is het geworden.
   Er zijn natuurlijk mogelijkheden genoeg, maar de grootse gemene deler moet het allemaal uit maken, referendums zijn de aangewezen weg, nooit één persoon maar altijd drie die de beslissingen nemen, en geen politiekers maar gewone vak mensen, en dan als basis het sociale democratische denken, et viola de Utopi ten voeten uit, volgens ons de oude provo’s zou dit moeten kunnen werken, de Egyptenaren lieten ze dag en nacht werken aan hun bouwwerken, ze waren te moe om problemen te creéeren, ook een manier, Groet.

  6. Weet je Jenne, ik kan er geen touw aan vastknopen wat je allemaal schrijft, vraagt, opmerkt, enz. Ik tracht objectief te zijn en niet meteen te geloven in allerlei mooie verhalen over een transformatie van een onvolmaakte mensheid in die van hemelse wezens. Niemand heeft dat ooit voor elkaar gekregen, de antieke Grieken niet, de oeroude Egyptenaren niet en ook niet al die beschavingen die daarna zijn gekomen en weer ten onder zijn gegaan. En als ik simpelweg mijn gezonde verstand gebruik (geen filosoferen!) dan begrijp ik donders goed dat de huidige beschaving op aarde het al HELEMAAL niet voor elkaar gaat krijgen, hoe graag een klein deel (en jij) dat ook zou willen!

   Het goede zit beslist in de mens, maar dat wordt al heel snel overschaduwd als het even tegenzit, en het zit op deze huidige aarde al heel snel tegen, daar hoef je zelf niet eens moeite voor te doen, daar zorgen banken, politiek, farmacie, kerken, enz. wel voor. En het is heel gemakkelijk gezegd dat we daar MET ZIJN ALLEN een eind aan kunnen maken, maar dan haal ik mijn voorbeeld maar weer aan van die ene Chinees van de anderhalf miljard die er rondlopen, die het als enige aandurft te protesteren. En dan is de cirkel weer rond.

  7. Paul Harmans, kom net van een bieenkomst thuis, ze willen in ons dorp een viese machine neer zetten om Methaangas te maken, vol mooie beloftes het gaat niet om geld verdienen maar om de natuur niet te belasten, nou heele avond bla bla, toevallig zijn we goed geinformeerd en hebben de inwoners op de hoogte gesteld, want het loopt bij die gasten altijd op zwijnerij uit, dus je ziet het aan de mensen de tijd dat ze zich met mooie woorden en belofte lieten lijmen is voorbij, we hebben ze gewoon weggelachen, heel beschaaft maar overtuigend, dus niet zeggen dat het niet kan, het zijn maar duizend inwoners en dan nog een paar honderd een stukje verder op, maar het kan, ik mocht alleen soufleren want ik ben geen Franse Burger, en kan dus niet een Elu aanspreken als citoyen, maar goed het was prachtig.
   BTW, de goden bestuurden Egypte al 39000 jaar, voor onze jaartelling de zoon van Isis en en haar ega Osiris, was de laatste goddelijke heerser, daarna kwamen de menselijke koningen/Fharao’s, lang geleden dus.

  8. Paul, Jenne,
   Volgens mij is de enige oplossing de zaak om te keren.
   Niet eerst voor jezelf zorgen, maar juist eerst voor de ander zorgen.
   Altijd dat voorop stellen.
   En als iedereen dat doet, wordt er ook voor jou gezorgd.
   Zoiets…
   Of is dat ook een utopie 😉

  9. Anne11, voor alle duidelijkheid, ik zou ook niets liever zien dan een vredige aarde, alles eerlijk verdeeld, iedereen gelijk, het omgekeerde van zoals het nu is, maar ik vertoef inmiddels 58 jaar op deze kloot en ik begrijp door en door dat zoiets met deze mensheid een utopie is! Hoe graag we het ook zouden willen, zie nu eens in dat het je niet gaat lukken, het grootste deel van de mensheid heeft geen lef en hoe je ze wel zover kan krijgen is voor mij na 15 jaar ‘boodschapper’ spelen een raadsel.

  10. Jenne, ik wil je niet ontmoedigen, maar als een bedrijf eenmaal de zinnen heeft gezet op een locatie voor iets waar de winst mee wordt gevoed, dan KOMT dat ‘iets’ er! Het klinkt prachtig, ‘we hebben ze beschaafd weggelachen’, de stille (en natuurlijk schandalige) conclusie van dat bedrijf zal zijn geweest: ‘Mooi, die halve zachten hebben we in onze zak’. Ik mag hopen voor je dat het alsnog gelukt is om het tij te keren, maar je denkt toch niet dat het in de huidige maatschappij voldoende is om iets tegen te houden door het beschaafd weg te lachen, dat dat de oplossing is voor het tegenhouden van smerige plannetjes van multinationals en politiek?

   En voordat je nu denkt dat ik akkoord ga met het vertrappen van plaatselijke bewoners, NEE! Maar ik bekijk het objectief, helaas bereik je niets met beschaafd weglachen, hooguit misschien bij iemand met een collectebus voor je eigen deur, maar verder houdt het wel op.

  11. Paul Harmans, ik ben totaal niet te ontmoedigen in dit soort situaties, we zijn een hele gemengde gemeente boeren, burgers, en veel intellect gemengd met gezond verstand niet te verslaan, drie hoogleraren van de universiteit d’albi technique, één van de universiteit waar onder anderen het recht wordt onderwezen, één bankdirecteur, met een staf van driehonderd medewerkers, ja en dan ik natuurlijk, oud en wijs, en nog niet aangetast door de tand des tijds, schrijf de résumé’s, te samen met mijn schoondochter afgestudeerd aan de Sorbonne in de het prachtige vak filosofie, nou deze goedkope geld makers en smeerpoetsen, krijgen nu een spiegel voor gehouden, en het balletje gaat rollen, het begraven van viesigheid in de zogenaamde afgravingen voor grind, nee dit groepje gaat hangen en kunnen hun ferraries inleveren we gaan er voor, trouwens de mensen zijn het zat die manipulatisch in het land, uiteindelijk is het een volksrepubliek, en ben ik en mijn familie onderdaan van een koning.

  12. 9,8
   Hallo Anne, je mag best illusies hebben, zonder dat wordt het leven wel erg dor, ben mijn hele leven al aan het zorgen, speciaal mijn familie, voel me verantwoordelijk, na mij zal mijn dochter Mimi het overnemen, zeker weten, zit in je aard/genen, ik voel me er goed bij, en weet dat er waardering voor me is, heb ze altijd willen beschermen voor de buitenwereld, maar goed er komt een dag, dan moet ik alles van boven af bezien, en dat ook doe ik in het volste vertrouwen, houden van elkaar is een groot goed, en echt we baden er elke dag in, ach dan mijn vrouw een stille kracht in mijn leven, ik hoop dat ik eerder wordt geroepen als zij, ik zou niet zonder haar kunnen leven, houd in dat ik haar dan snel zou moeten volgen, maar de zon schijnt ’t is een mooie dag, ga wat lezen in de tuin, er bloeid nog van alles en de vlinders zijn er ook nog, vriendelijk groet Anne.

  13. Jenne, je beschrijft in reactie 9.11 zelf al hoe diep je overgave zit, je schrijft “, en ben ik en mijn familie onderdaan van een koning.” Je bent “onderdaan, onderdanig dus onbelangrijk evenals de rest van de “onderdanen” zolang men zich niet anders kan zien blijf je gehoorzaam aan je meester hoe vaak je ook wat tegen sputtert. Dat is als een kind dat naar bed moet maar nog geen zin heeft en dan gaat tegen sputteren. Wat Paul schrijft is heel helder en duidelijk en het klopt ook.

  14. Paul 9.9,
   Ik vertoef al bijna net zolang op deze aardkloot.
   Ik denk dat we te snel willen.
   Wat gedurende eeuwen van generatie op generatie is doorgegeven en dus getraumatiseerd, valt niet even zomaar om te switchen.
   Ga vooral door met jouw bijdrage en inzet, maar neem er persoonlijk misschien iets meer afstand van.
   Hoe lastig dat ook is, geldt ook voor mij 😉

  15. Jenne 9.12,
   Volgens mij ben jij een rijk man 😉
   Heb niet de illusie Jenne dat anderen het zoveel beter weten.
   Zo zit het niet, echt niet…
   Groeten van mij, aan jou, maar ook aan je dierbare familie.

 8. Eva Herman is ex ‘Miss Tagesschau’. Ik heb haar vroeger vaak op tv gezien toen ze de nieuws las.
  Ze begon een paar jaar geleden met waarheidsvinding en was door de media zo hard aangepakt, dat men haar als ‘onserieus en de weg kwijt’ heeft weg gezet. Maar ze blijft ervoor strijden en doet goed werk.
  Morgen is 3 oktober en dat is voor de Duitsers een feestdag, want de dag van de vrijheid. Vroeger was dat 21 juni, maar nadat de muur viel heeft men een nieuwe dag gekozen.

  Dit is een oproep van haar aan alle journalisten om op die dag voor de waarheid op te komen door protesten en demonstraties.
  Ben benieuwd hoeveel bereid zijn hier mee te doen.

  http://www.youtube.com/watch?v=GLpFrWbCVQ4

  1. Hoi Monika, mooi bericht! Ik kreeg er kippenvel van. 🙂

  2. MONIKA, we zullen zien, de meest gevolgde tactiek is proberen in te palmen,
   met een leuke baan, wegpromoveren.

 9. Valt het volgende ook onder omkoping, of is het gewoon dommigheid van de journalist?

  Ik las vorige maand al in het AD dat steeds minder ouderen de griepprik halen. Als reden wordt alleen geopperd dat men misschien denkt nog goed gezond te zijn en geen prik nodig te hebben. Geen enkel woord over de mogelijk belangrijkste reden dat veel mensen geen prik meer willen, namelijk het bewijs dat de griepprik totaal niet werkt, dat huisarts Hans van der Linde zelfs een rechtszaak daarover van het RIVM heeft gewonnen.

  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/het-e-60-miljoen-cadeautje-voor-edith-schippers

  Dit weekend (zaterdag 4 oktober 2014) weer in het AD een artikeltje over medewerkers in de gezondheid waarvan het RIVM heeft uitgezocht dat slechts 13% de griepprik neemt. En de volgende opmerking valt erin te lezen: ‘Eerder onderzoek heeft uitgewezen dat griepuitbraken in ziekenhuizen kunnen worden voorkomen en verspreid door ziekenhuispersoneel’ Dus hoopt het RIVM dat de burger/patiënt zijn ongenoegen tegenover dat personeel uitspreekt, zodat ze zich schuldig gaan voelen en dan toch maar die prik gaan halen. Maar weer geen enkel woord in het artikel over het feit dat waarschijnlijk ook een groot deel van dergelijk personeel weet dat die prik niet werkt en dat de kans op bijwerkingen groot is en dat dat de reden wel eens kan zijn dat slechts 13% voor de prik komt opdagen.

  Ook dit soort artikelen kun je alleen maar zien als propaganda voor de farmaceutische industrie, want de schrijver (of wordt het gewoon als persbericht door het RIVM aangeleverd en heeft het RIVM liever niet dat dat ook zo boven het artikel benoemd wordt?) van deze artikelen zal toch ook wel eens gehoord hebben van de ineffectiviteit van de griepprik en zichzelf ook tweemaal bedenken voordat hij bij de dokter in de rij gaat staan. Maar ja, als je wordt betaald voor dit soort onvolledige informatie, pardon, propaganda, tsja…

  1. Ben het volledig met je eens Paul. Ook met je analyses t.a.v. 911, onderwerpen waar ik mij ook voor inzet. Zowel tegen jou als al die anderen hier op de site die blijk geven van hun bewustzijn in deze zou ik willen zeggen: ‘weet dat jullie niet alleen staan.’ Laat je niet ontmoedigen omdat de grote omslag nog niet heeft plaatsgevonden, hij is gaande. Zie bovenstaand artikel. Ga asjeblieft door met het uitspreken van je kennis, wijsheid en waarheid. Het draagt n.l. bij tot de ontwikkeling van het collectief bewustzijn van de mensheid want daar ligt mi de sleutel tot de uiteindelijke bevrijding van het dualisme. Door nu op positieve die kennis, wijsheid en waarheid kenbaar te maken aan onze beleidsmakers, de media enz. versnellen we het proces. Ikzelf schrijf mail naar de politiek, het RIVM, de gezondheidsraad, het Lareb en de media enz., niet in de verwachting dat het morgen beter wordt maar in de eerste plaats om te laten weten dat er mensen zijn die hun spelletjes doorhebben en niet iedereen slaapwandelt, in de tweede plaats met het doel een zaadje bij hen te planten dat ooit tot wasdom zal komen. Laten we anderen die nog niet zover zijn niet veroordelen door ze als dom te bestempelen want dat speelt de machthebbers in de kaart (verdeel en heers).

  2. Hoi Jopiek, mooi geschreven. Velen weten dit en delen dit met jou! 🙂
   Het is onze missie hier op aarde. Alle beetjes helpen. Anderen te laten inzien hoeveel moois er is en hoeveel er wordt ingezet om al dat moois te vernietigen. De lichtstrijders laten dit niet zomaar gebeuren, wij kijken niet de andere kant op, we blijven positief en delen onze liefde en kennis voor een mooiere en betere wereld. We laten onze emoties niet regeren door gebeurtenissen en personen die het niet goed met ons voor hebben. We bewaren de innerlijke vrede gedurende onze strijd, we laten zien hoe het anders kan en ooit zal worden! 🙂

  3. Hoor ik hier Anton Teuben?

   We zullen het zelf moeten doen, lichtwerkers, lichtstrijders en lichtwezens (Ashtar, SaLuSa en andere galactische ridders) zijn een jaartje of 50 te laat!

   Er zal iets moeten gebeuren dat inslaat als een bom, dat meteen de gehele mensheid wakker schudt, dat zal denk ik alleen iets van een ramp van bijzondere omvang en oorzaak moeten zijn, 9/11 en onze Nederlandse counterpart MH17, hebben amper voor een rimpelingetje in het algemene bewustzijn gezorgd.

  4. Jopiek, 11,1

   Zitten we niet al veel te lang op dit vinkentouwtje, ze attenderen op hun fouten, of misplaatste manipulatisch, in afwachting van de grote bewust wording!
   Ik ben oud, en mijn twijfels nemen dagelijks toe, wij de stille misbruikte meerderheid glijden steeds verder af naar één in beton gegoten l’etarchie,
   die practies nooit niet doorbroken wordt.
   Je beschrijft het mooi, like Cozmic en anderen hier, zou zonder mijn dagelijkse dosis gezond verstand opgedaan hier op WTK bijna niet meer kunnen
   fungeren.
   Vr. Groet Jenne

 10. De grootste bedreiging die op ons afkomtis het volgende ; lees Kevin Mac Donald, pathologische altruïsme/ziekelijke onbaatzuchtige overheden, en de verdringing van de Europeanen,

  redicecreations.com

  Dit is het meest weggestopte gegeven over onze directe toekomst, als racisme weggezet, in wezen een stilzwijgende volkerenmoord, beginnende bij cultuur en waarden, het losweken van de roots, en vermoedelijk aangestuurd door het Judeaisme.

  1. Ja heel juist opgemerkt, maar het ideé komt toch op mij af, en ik voel het elke dag, en wordt er vaak mee geconfronteerd, tegen mijn zin, maar murf gebeukt slik ik dan maar weer voor de goede vrede, stomme l.l die ik ben.
   Maar heel filosofies denk ik dan maar aan de zee, dood tij, vloed, dood tij, eb, dat is het natuurlijke verloop, of misschien een vikingschip vol zwarte vikingen, wy not, en de witte vikingen kaartje leggen in het middenschip en de zwarte roeien wy not, het kan verkeren zij Brederode.

  2. Vreemd om te moeten meemaken, hoe ieder één zich druk maakt over allerlei zaken, die in wezen stuk voor stuk belangrijk zijn, dat niet.

   Maar in het niet vallen wat er aan de hand is met ons Europa, dat willens en wetens overspoeld word met mensen uit landen waar analfabetisme, en dogmatisch religeuse denken hoogtij vieren, het is een lawine van onverstand die zeer binnenkort tot hele vervelende oorlogs situaties in onze landen gaat leiden.

   De overheden met hun handlangers de Media zwijgen dit fenomeen dood, begraven het onder onbenul nieuws, en zelfs helpen zo hier en daar mee de oorspronkelijke bewoners in de afgrond te duwen.

   Het is geen toevalligheid, het is net als alles al heel lang van te voren beraamd, er zitten erf vijanden van de Europese bevolking achter, en we hebben niet meer zo veel tijd om dit onverstand en moorddadige optreden te stoppen.

 11. Best heldhaftige actie om aan de bel te trekken, berouw komt na de zonde, hoop dat het boek goed verkoopt want het is einde carrière voor Quasimodo.
  Zou de oplage die van 50 tinten grijs overschrijden? Of blijft het steken bij een eerste druk om daarna bij de Slegte in de eurobak terecht te komen?
  Als het geestelijk voedsel synoniem zou staan voor het fysiek voedsel dan ben ik bang dat dit boek weinig gelezen zal worden. Kijk in de supermarkt wat de gemiddelde meerderheid van het overgrote deel van de consumenten in hun karretje hebben liggen en er grof voor betalen. Ik zou het nog niet op mijn composthoop willen gooien en zij vreten het op.
  Loop ’s avonds door een woonwijk en zie dat hypnotiserende blauwe licht uit iedere huiskamer stralen en vaak ook nog uit andere ramen van het huis, allen geschaard om dat grootbeeld altaar waar Fa. de Mol hun fratsen op vertonen, tuinen geplaveid met slechts grote tegels en een outdoor bbq, want men heeft geen tijd voor tuinieren. Zelfs het tuinpad is al in de ban, 1 grote steenoase, hooguit nog een Ipad en een plastic palmboom.
  Blije gevaccineerde gezinnetjes die met hun app zitten te stemmen wat hun favoriete reclame is, ondertussen vrolijk kluivend op een bak chickenwings (herkomst onbekend) zwaar bepoederd met een smaakje en veel E621, daarnaast een glas diët Coke omdat men toch aan de lijn wil doen.
  Tijdens het nieuws mompelt pa nog even dat het maar goed is dat ze een keer wat aan IS gaan doen want voor je het weet staan die gekken hier op de stoep. Had die Wilders toch een beetje gelijk hè? Het is maar goed dat Israel daar ligt, anders hadden we allang naar Mekka gebeden!……..etc, boring brainwashed story…….
  Zolang er religie is zal er oorlog zijn! Want zolang er religie is zullen er domme mensen zijn die samenklonteren onder een motto, waar psychopaten gebruik van maken, waar geld en macht de drijfveer zijn en er geen weerstand is want het is hun religie en daar mag je niet met gezond verstand aan komen.
  Laat nou toevallig in het Vaticaan de rijkste religieuse dominator huizen.
  Vergeet die zgn illuminati en Rockefellers, de RK kerk bezit ws 2/3 van de wereld, geen imam die poep zegt zonder toestemming van de paus. Geen Jood die Israel krijgt zonder zegening van het Vaticaan.
  Deze realiteit en daarmee het collectief onderbewustzijn wordt gevoed door een kracht die groter is dan men zich kan voorstellen en het daarom snel zal ontkennen. De gnosis spreken over de demiurg, de valse heerser, dat benadert het vrij precies. Deze demiurg had zijn taak, heb ik al eerder over uitgeweid. Zijn taak is over maar hij zal doorgaan tot het einde.
  Deze kracht te bevechten is onbegonnen werk, daarvoor moet je ieder onrecht aantonen wat zoveel tijd kost dat er in de tussentijd legio nieuwe zgn onrechten gepleegd worden.
  De kracht voor de ontwakende mens ligt in het samenbundelen van hun gedachtegoed, het vormen van een energetisch veld, niet tégen iets, maar vóór iets. Waarheid laat zich in heel simpele termen vatten, heeft ook weinig woorden nodig. Als het resoneert wordt het herkend.
  De tijd van religie is voorbij, universele waarheid is simpel en begrijpbaar, kent geen man of vrouw, geen rollenspel en vraagt niet om slachtoffers. Ieder mens is heilig, niemand is heiliger dan een ander. Ieder dier is een levend wezen, heb respect voor al het leven.
  In de afgelopen eeuwen zijn er meerdere verlichte zielen opgestaan die hebben geprobeerd een gat te slaan in de macht van het Vaticaan. Helaas leidde dit meestal tot oprichting van sekten, machtsgeile predikers en volgzame schaapjes die zich afzonderden van de kudde om daarna een roemloze dood te sterven want de machtsgeile prediker zette de laagfrequente toon.
  Deze tijd zou over moeten zijn, inmiddels zijn er op aarde een fiks aantal zelf-ontwikkelde “verlichten” die naarstig op zoek naar elkaar zijn, maar listig tegen elkaar uitgespeeld worden.
  Wie nog steeds de drang voelt om het systeem te ontmaskeren en te bevechten mag zich aangesproken voelen. Door dat te doen verbind je je met de frequentie van wat je bevecht en sluit je je af van je creativiteit. Al jouw energie gaat naar wat je bevecht.
  Wil je dus het systeem bevechten? Doe dat door het niet te doen. Zet je in voor iets wat jou inspireert, iets wat je blij maakt, verbind je met anderen die gelijkdenkend zijn, zet iets op. Maak zoveel mogelijk contacten en creëer een collectief veld. Denk niet dat je zwak bent, maak het verschil, dat is waarom je hier bent en dat is waarom je eigenwijs bent.
  Waarheid heeft maar weinig woorden nodig, vindt vrienden die dezelfde woorden gebruiken. Wees niet bang om jouw waarheid uit te spreken, zo leer je je vrienden kennen, beter 1 echte soulpartner dan 10 huichelaars om je heen, weet welk pad je hebt gekozen.
  Klaar
  Jouke

  1. Een waarheid als een koe Cozmic/Jouke! Ik heb er weinig aan toe te voegen.

   Inmiddels wil men (de elite natuurlijk) de paus voor de Nobelprijs voor de Vrede voordragen, ze voelen al dat er meer en meer weerstand komt tegen dat corrupte zooitje in het vaticaan, dus moet het volk aan de shocktherapie. Obama kreeg die prijs al van de elite voordat hij met zijn terreurbewind begon, om de schapen voortijdig te brainwashen en mak te houden voor hetgeen komen ging.

  2. What more can I say. Je hebt mijn gedachten opgeschreven, dankjewel Jouke voor je heldere tekstbijdrage. Hartegroet Odette

  3. Mooi weinig toe te voegen. Denk alleen dat het prediken voor eigen parochie is immers het is allemaal te groot voor de meeste mensen om te bevatten. Te ver van hun wereldbeeld verweidert.Zelf nadenken lijkt een vloek, je dient te geloven wat je wordt verteld.
   Odette nog bedankt voor je link over de slijmerige slakken. Duidlijke kost voor wie wil zien.

  4. Waarom gooi je geen steen door hun ramen, en wijst ze er op dat ze niet weten waar hun chikken wings van daan komen, en dat vermareings coca cola niet bestaat.
   Denk je dat ze weten wat Gnosis betekend of dat Demiurg ook een God is, nee denk het niet.
   En volgens veel insiders wordt er keihard gewerkt om Rome volkomen te ontkrachten, met heel lang en goed voorbereide valse vlag gebeurtenissen.
   Ik zelf ben vreselijk nostalgies naar de tijd van de Andrew sisters, toen je nog een koude verfrissende coca cola kon drinken, zonder al die schaduwen er om heen, en lekker naar Willem Sonneveld, of Toon Hermans op de TV kon zitten kijken, en tevreden naar bed ging, zonder al die vreselijke dingen die dagelijks op onze wereld plaats vinden, gewoon lekker leven, zonder voor Atlas te moeten spelen, en alle narigheid op je rug mee te slepen.
   Waarom ons onvermogen afwentellen op hun rug, ze weten niet beter, zijn er van overtuigd het allemaal goed te doen, de dik voor mekaar show.
   En over huichelaars, soulmates, en dan jouw waarheid, Cozmic, is wel heel simplistisch, in de practijk werkt dit niet, zo veel mensen zoveel zielen.

   Wel een mooi stuk van je denken, Jouke, bedankt Jenne

  5. Jouke, je bent er al….nou nog even bedenken dat er velen nog zoeken. Het is niet allemaal zo ‘zwart/wit’. Ik denk dat er ook onder de kerkelijke ‘gelovigen’ fantastische mensen zijn.
   De kwantumfysica stelt als je echt volledig gelooft te weten dan gebeurt het. Dat is waar de kracht ligt en waar de kerken/sekten/new age hun ‘macht’ gebruiken. Uiteindelijk hoeft het alleen de mens te weten te komen (zijn zoektocht)…dat het zijn rijk, zijn kracht en zijn heerlijkheid in de eeuwigheid is. 😀

   ‘Zet je in voor iets wat jou inspireert, iets wat je blij maakt, verbind je met anderen die gelijkdenkend zijn, zet iets op.’ = noem je dat niet kerk? 😛

  6. Hoi Jouke, diverse zienswijzen die op elkaar lijken maar net iets anders zijn.
   Neem nou het onderwerp straling, sommige beschermen zichzelf van straling met allerhande toeters en bellen die er te koop zijn, maken het zelf en verkopen het. Dat is fijn, maar ondertussen wil ik meehelpen aan het dichtdraaien van de kraan. Bescherming kopen en gebruiken is nuttig, maar imo vergelijkbaar met het dweilen met de kraan open.
   Graag stop ik al mijn energie in het bewust maken van mensen op de gevaren van straling. Hiermee hoop ik de bewustwording te laten groeien voor een betere wereld voor de volgende generaties. Voor mezelf hoef ik het niet te doen, want tegen de tijd dat er voldoende bewustwording is, zijn we heel wat jaren verder.
   Maar alle beetjes helpen. Ik zie dit beslist niet als energie stoppen in ‘lagere frequenties’. Voor wie dat wel vinden vraag ik me af wat ze op sites zoals WTK zoeken?
   Als je ergens je energie in wilt stoppen is dat een bewuste keuze om het dus niet in het andere te stoppen. Dus dan ’bevecht’ je indirect ook het andere wat je niet wilt. Strijden kan op vele manieren. Velen weten wat goed en slecht voor ons is. Sommige praten liever niet over het ‘slechte’ maar liever alleen over het goede. Jammer genoeg verdwijnt het ‘slechte’ niet door er niet aan te denken of over te praten. Je kunt in een kooi gaan zitten en doen alsof dat ‘slechte’ er niet is of gewoon tegen jezelf zeggen het doet me niets. Dat is ook prima.

   Ik wens allen veel wijsheid en liefde. Sun

  7. Monika 13,5

   Prachtig die metafysica, tijdje geleden ontdekt door mijn schoondochter, het schijnt dat veel filosofie alleen begrijpelijk worden met deze metafysica,
   die oude Grieken hadden wel een beetje meer denkvermogen als de huidige denkers ?.

  8. Beste Jouke en Paul Harmans,
   Ik sluit mij geheel aan bij Sarah Sophia Connor 13.6. Jouke komt met zin oplossing en sluit andere oplossingen uit. Dat lijkt mij een negatieve benadering met een lage frequentie. Wij lichtwerkers sluiten geen enkel middel of oplossing uit dat kan leiden tot de ontwikkeling van het collectieve bewustzijn, ook de jouwe niet. Maar Wij denken ‘out of the box’ zoals de Engelsen zeggen. ‘In het Koninkrijk Gods is niets onmogelijk”,(Neil Donald Walsh). De waarheid (is natuurlijk mijn waarheid en kan onjuist zijn) heeft een hoge energiewaarde mits het niet wordt opgedrongen. Met fatalistische analyses schieten we niet op omdat die een lage energiewaarde vertegenwoordigen en daarmee vertragen we zelf het veranderingsproces waar we zo naar verlangen. MI Paul, zijn de galactische ridders niet te laat maar wij zelf.

  9. Maw, ik kies ervoor om te strijden voor het ‘grotere goed’.
   Ik strijd tegen de oorzaak & probleem ipv mee te werken aan het oplossen van de gevolgen.
   In het geval van dweilen met de kraan open: degene die emmers en dweilen verkopen zul je niet horen piepen. De gene die wel de emmers en dweilen kunnen betalen zullen waarschijnlijk allen dit kopen. Echter toch niet met een goed gevoel lijkt me als je weet dat eigenlijk de kraan dicht moet. Beide partijen helpen door het aanpakken van de gevolgen mee aan het in stand houden van het probleem (het corrupte systeem waarbij geld belangrijker is dan mensenlevens). Vergelijkbaar met de farmacie. En de gene die geen emmers en dweilen kunnen betalen vallen dus buiten de boot.
   Daarom betreur ik het enigszins wel dat mensen die niet buiten de boot vallen gaan wijzen naar mensen die opkomen voor mensen die wel buiten de boot vallen, terwijl ze er zelf ook schuldig aan zijn dat de schrijnende situatie in stand kan blijven. Ik vind dat niet wijs en liefdevol. Ik vind dat gewoon niet beter weten.

  10. In het geval van het stralingsprobleem, ik ken persoonlijk iemand van 60 jaar die dit probleem heeft en geen kant op kan. Thuis door de buren bestraald en op het werk uiteraard volop wifi, draadloos etc etc. Zij wist ook niet beter en is ook niet ziek geworden doordat ze zich er ’teveel mee bezig hield’. Er zijn zoveel schrijnende gevallen mensen die jarenlang niets doorhebben waar hun helse pijnen en kwalen vandaan komen, mensen die zelfmoord plegen. Kinderen die van niets weten en door een IPad met 4 antennes 4x meer bestraald worden dan mobiele gebruikers. Mensen die totaal niet begrepen worden door vrienden, familie, collega’s. Mensen die niet erkend worden als zijnde ziek van straling, die overal buiten de boot vallen. Mensen die zelfs opgesloten kunnen worden door deze ‘waanideeën’. Daar zet ik me voor in. Ik kom daarbij online veel mensen tegen die blij zijn met de aandacht en het begrip. Mensen die onderling ideeën uitwisselen wat er aan te doen. Mensen die eco-dorpen oprichten. Heel veel liefdevolle en dankbare mensen kom ik hierbij tegen. Ik ben blij hiervoor gekozen te hebben. Het is gewoon zo, door te geven, ontvang je zoveel meer. En daar is het niet eens om te doen. Gewoon elkaar helpen. Liefhebben, delen en dankbaarheid. Dat is mijn visie.

  11. Lieve Sun, blijf vooral je pad volgen, je doet het goed! Dank je wel voor je inzet. <3

  12. Jopiek 13.8

   Hoe komen deze lichtwerkers aan hun gegevens waar ze hun licht moeten laten schijnen, je kunt zo je dat wenst van elke analyse een fatalistische maken, of gewoon nemen voor wat het is een gegeven, of misschien feit.
   Collectieve bewust zijn wat is dat, kan een groep mensen, individuen over een gezamelijk bewustzijn beschikken ik dacht het niet.
   Ik geloof zeker in de Wachters, maar galactische ridders gaat mijn gezonde verstand juist iets te ver, groet Jenne

  13. Lieve Sarah Sophia Connor 3.0, Ten eerste je doet heel goed werk, punt!
   Ook hier gaat het niet om wie wat doet of in welk leveltje we zitten, geen onderscheid voor wie dan ook. Het zijn onze zielsopdrachten, individueel, waar wij gehoor aan geven. Ieder zijn boodschap, zijn liefde, zijn halsstarrigheid, zijn les in het ervaren voor en achter de spiegel. De lijst is oneindig en dat móet zo zijn! Het zien van lijden is niet dat we het ontkennen, daar gaat het om. De één is sterker in het verwoorden de ander in het optreden en weer een ander is het gegeven om het tot een halt toe te roepen. Je kán en hóeft niet alles te zijn en te kunnen, maar samen maken we het verschil, ieder op zijn manier. Dikke knuffel en hartegroet van mij, Odette

  14. De waarheid is eenvoudig.
   En hoe moeilijk is dat.
   Ben overtuigd van ieders stukje in/naar deze waarheid.
   Vind ook dat Odette het wel mooi omschreven heeft.
   Iedereen met de intentie de waarheid te vinden, en als het even kan, vanuit het hart gevoeld, want daar is de waarheid eenvoudig, althans mijn ervaring.
   Dus liefs aan jullie allen, we zijn op de goede weg 😉

  15. @ sarah Sunny Sophietje, je vroeg een paar dagen geleden om een boom op te zetten….welll hier staat ie. Een prachtige Liqidambar styraciflua in al zijn herfsttooien.
   Het geen ik zei/schreef zou niets aan jouw waarheid moeten aantasten, maar ik ga er toch even op in.
   Realities; van het ene moment op het andere raak je gevoelig voor gsm en wifi straling. /de zendmasten zijn de boosdoeners en die moet je dus bevechten, jij bent het slachtoffer van een groter goed en lijdt eronder.
   Iedereen wil mobieltjes en neemt de straling voor lief.
   Slechts een klein % van de mensen ervaart stralingstress, waarom en wanneer heb je deze aandoening in jouw realiteit opgenomen? Wat maakt jou anders van de rest? Wil je graag slachtoffer zijn? Kan je uitzoeken waarom je denkt gevoelig te zijn, kan je de oorzaken wegnemen?
   Ik weet dat je de hele conversatie richting jouw topic trekt, daarbij aangevend dat je er geen reet van snapt.
   Het betoog van Jopiek waarin de galactics, lichtwerkers en fatalisme in 1 comment genoemd werden deed me echt mijn broek af zakken, wat een vage shit.
   Mijn intentie in het kort, durf te verbinden, samen sterk.

  16. Anna, je zal velen een diplomatiek comment zien geven. Beetje middle of the road. Dat zijn de zwevers zzonder visie, beetje van dit en een beetje van dat. Aan zulke lui heb je niks,geen boot noch wal.

  17. Hoi SSC 3.0, Prachtig pdfje! Alleen ik begrijp pagina 84 niet. Dat stelt dat bijvorbeeld zonne-collectoren energie vuile energie is, ook electro-energie natuurlijk.
   Welke soort haalbare energie zou jij voorstellen in deze wereld met 7 + miljard mensen? Groet Odette

  18. Hoi Odette, dat viel me ook al op en ook de windmolens. Beter dus geen woningen etc. in de buurt van het elektrisch veld dat ze creëren zetten.

  19. Beste Jenne, ik maak niet elke analyse tot een fatalistische. Ik heb de analyses van zowel Jouke als Hans onderschreven, alleen komen die bij mij enigszins fatalistisch over. Zo van, kijk zo zit het in elkaar maar er tegen strijden helpt niet en de galactische ridders zijn ook te laat enz. Daarom mijn opmerking dat er mijns inziens wel vele mogelijkheden zijn om ons gezamenlijke doel, een betere wereld, te bereiken. V.w.b. het collectief bewustzijn van de mensheid: Geloof je wel in een paradigma, de manier waarop we met zijn allen of groepen onderling tegen de dingen aankijken maar je gelooft volgens mij wel dat paradigma mede ontstaat uit de leugens die ons dagelijks worden voorgeschoteld door de media en vanuit onze omgeving en opvoeding. Geloof je ook niet in een bewustzijn van dieren, planten, sterren en planeten? Het huidige paradigma wordt hier nu door Jouke en Hans en anderen zo juist omschreven. Nu over de lichtwerkers; in mijn geval komt dat uit mijn gevoel (taal van de ziel), een innerlijk weten, een open mind en een jarenlange sprirituele zoektocht. Nu even over buitenaardsen: volgens mij helpen ze ons op vele manieren; b.v. met de implementatie in fases van de computertechnologie, dat is een geavanceerde technologie. Zou de mensheid geavanceerd kunnen denken zou de wereld er niet veel beter uitzien? Zo zijn er mi vele tekenen waar te nemen maar we zien ze niet altijd omdat we zo geconditioneerd zijn in ons denken. Iemand zei laatst, ‘werk zoveel mogelijk vanuit je hart want je hoofd zit vol leugens”. En wat een zegen is die ct omdat de waarheid daar wel te vinden is en er sites bestaan zoals deze waarin ik jullie ontmoet en waar ik mooie en hele mooie feedback krijg. Nog even over de buitenaardsen, zolang de mensheid er niet klaar voor is zullen ze niet met hun ruimteschepen op aarde landen omdat ze niet verantwoordelijk willen zijn voor massale zelfmoorden omdat er nog teveel angst, onze grootste vijand, is.
   Lieve mensen, dit is mijn waarheid, neem er wat van mee, leg het naast je neer, vind het stom, of denk: “stel dat”, maakt niet uit. Ik ben blij met jullie.

  20. Beste Topiek 13.21

   Hier kan ik warm van worden, bedankt voor dit mooie heel fatsoenlijke antwoord aan mij.
   Wat jij gelooft geloof ik ook, dit is een paradigma toch, kleine uitzonderingen daar gelaten, ze zullen niet komen in hun ruimte wagens, maar via hun speciale telephatische coridors, als lang geleden gesignaleerd in midden Amerika.
   Verder konden de oud Griekse filosofen sneller en dieper denken als wij nu, questie van betere toepassing metafysica, schonere wereld.
   Of dieren, andere natuur vormen, over een bewust zijn beschikken, moet ik nog even over denken.
   Dat alles aanwezig op deze planeet een esprit, ziel, geest in zich draagt ja dat geloof ik, zeker!
   Of het dit is wat wij voelen, ik noem dan maar weer even dit gezegde van Descartez, de waarheid komt voort uit onze intuïtie.
   Groet Jenne

  21. Jopiek, dank je voor jouw mooie heldere verwoording, ook al was het aan Jenne gericht( soms moet je die ouwe ff verwennen 😉 )
   Ik heb de indruk dat je mij echter niet helemaal volgt, dat fatalistische ging dus niet helemaal in het verkeerde keelgat en dien ter verstande gedeeltelijk in het zgn verkeerde keelgat.
   Als je bovenstaand stuk goed leest dan moedig ik je aan om je eigen waarheid te volgen, je te verbinden met gelijkgestemde zielen en daarmee een blok te vormen tegen….eigenlijk niet tegen, maar VOOR wat je ervaart als waarheid. Als je dat ziet als fatalistisch dan ga ik nu een stuk touw opzoeken.
   allo roads lead to where you are http://www.youtube.com/watch?v=kHtTZWenNlU

  22. En over straling: wie wil lijden zoekt een thema, bevestigd het met zoveel mogelijk argumenten en bijt zich er in vast. Masochisme ten top. Meestal hebben deze mensen altijd last van een anderman s straling en niet van hun eigen.
   Wat mij betreft helemaal prima, vecht jouw oorlog uit tegen onzichtbare vijanden, doe je ding.
   Op dieper niveau kan je jezelf afvragen waarom je dit hebt aangetrokken, wat het nut is voor jou, en hoe je er van kan loskoppellen.
   Gelukkig ben ik ook maar een mongool en snap ik al die dingen niet.

 12. Cozmic, ik heb juist het gevoel, als twijvelende atheïst, dat we binnenkort onze oude geloven hard nodig hebben om het tij wat ons overspoeld van onverstand en dogmatisch onhumain denken te keren.
  De lang van te voren geplande invasie in Europa van allerlei Moslim geloven,
  door de erf vijanden van onze volkeren, de al oude slaven handelaars, en uitbuiters van de niet wetenden, dit moet worden gestopt.
  De overheid en Media zijn al volkomen gecorrumpeerd, en strijken alles glad,
  lees s.v.p. op redice creations, Kevin Mac Donald.
  En dan graag je commentaar, groet Jenne

  1. Misschien het belangrijkste wat er plaats vindt in onze samenlevingen, en ieder één kijkt weg, niemand wil voor racist worden uitgemaakt, of anti dit of dat.
   Maar we zullen toch moeten kiezen is het dan niet voor ons zelf, dan toch voor die genen, generatisch die na ons komen.
   Het overnemen van onze samenleving is in volle gang, onze waarden worden stelselmatig afgebroken, het grote opschikken is begonnen, we blijven er naar kijken en een beetje stom en naïf bij staan lachen.
   Ik maak me grote zorgen, de overheid kijkt weg, en moedigt vaak de zich niet integrerende, en onze manier van samenleven afwijzende, maar wel vol op profiteren en zelfs vaak misbruik maken van onze verworvenheden nieuwkomers.
   Ben ik één racist nee, wil ik mijn landje en zijn cultuur voor wat die waard is behouden, en de komende generaties niet laten afsnijden van onze Roots, ja dat wil ik !!!

  2. Geloof tegen geloof dus?
   Twijfelende atheïst is een agnost.
   De gemiddelde Moslim is een vredelievend persoon, opgegroeid in een bepaalde treditie, je kan met die persoon gewoon praten over alles.
   Een radicale moslim is bijna net zo erg als een radicale christen, valt geen land mee te bezeilen, kom je ze tegen en ze vallen je lastig, direct een kaakslag geven en in de sloot rollen.
   wat nog meer?

  3. Beste COZMIC, ja de gemiddelde Moslim is vredelievend, maar tegelijkertijd onwrikbaar in zijn dogmatische religeuse denken, en dit is ook niet discuseerbaar.
   Dit houd in dat hun tactiek hier uit bestaat zich ergens in te wrikken, en dan rustig door middel van veel kinderen de gemiddelde overhand te krijgen, en de autenthieke bewoners steeds ietsje meer op te laten schikken.
   De jonge intelligentia maakt zich breed in het univesitere onderwijs, brengt hun gevonden onderwerpen over in de practijk, zo als voorkeurs stemmen, waar mee de oude politieke balans volkomen wordt verstoord.
   Ik maak dit persoonlijk mee in mijn eigen aangetrouwde familie, ze herplaatsen onze waarden, door hun waarden, stilzwijgend zonder discussie mogelijk, ik ga niet in details treden.
   Ik kan er wel en niet mee leven, voel me toch een enorme grote l.l, dat ik/we dat laten gebeuren, we naderen het punt van NO RETURN, daarna zal het hard bevochten moeten worden, indien wij en de komende generaties willen behouden wat ons is nagelaten en van ons is, Groet Jenne

  4. Weetje Odette, ik heb al zoveel zien inleveren, en opschikken, het zijn de gene die het niet zien, die van die aardige vriendelijke Turkse of andere Moslim buren hebben, maar toch, heel stil, en heel voorzichtig worden ingepakt, de toekomst zal het leren, groet !

 13. Het najaar naderd, de Dickens verhalen komen tot leven, even een perciflage op de WTK postkoets, uit het mooie verhaal the Pickwick paper club, het bezoek aan de grote familie met veel ongetrouwde dochters, op de herenboerderij the Dingerly dell, gelegen in Surrey, de Koets vertrekt uit London, de Koetsier Guido met zijn postmaster die de horen blaast Cozmic, de postiljon is compleet op de eerste rij zitten Marcel en Paul, dan diverse anderen met te lange namen, binnen den Heer Jenne, met diverse vriendinnen, Anna, Odette, Monika en Sunny,layala, lekker warm ingepakt in hun bouvantes en stoven met warme kolen onder hun voeten, etend van allelei lekkernijen om de tijd te verdrijven, en ja Cozmic blaast op zijn horen om de herberg te signaleren dat ze in aantocht zijn, zo dat er verse paarden klaar staan, en een flinke hoeveelheid sandwiches en grote potten warme grog, ja zo waren ze opweg naar de kerstdagen op dingly dell, gezllig en warm bijeen!

  1. Als ik iemand heb vergeten niet echt een probleem morgen gaat er weer een koets, en de grog is altijd warm, so long!

  2. Haha Jenne…ja en toen kwamen ze na een lang maar warm ritje in de herberg aan. De waard John stond alle hartelijk te begroeten. Iedereen stapte verheugd uit en liep de herberg binnen.
   Het was werkelijk ongelofelijk wat er allemaal klaar stond, hele fazanten, zilveren schotels met bieten, aardappels, wortels, appeltaarten en pompoenen om te zoenen….voor ieder wils iets.
   Ze aten allemaal hun buikje vol en Odette (;P) likte haar vingers en Marcel vond het wel jammer dat er geen insecten waren klaar gemaakt. Sun en Cozmic waren verbaasd dat er geen elektromagnetische voorwerpen waren die ze toch wel al eerder hadden gezien….maar waar en op welke tijdslijn…Anna had wel zin om met Jenne een glas franse wijn (import) te genieten en de rest vond het allemaal best 😀

  3. En de reis gaat verder al knikkebollend tegen elkaar aan van de vele warme grog, en lekket eten, op weg naar de Dingerly dell, waar de familie met rode wangen van opwinding wacht op hun gasten, de bedden zijn nog eens extra opgeklopt, overal branden de haardvuren, de grote keuken zijn openhaard brand vrolijk en de tafels zijn feestelijk gedekt, de ongetrouwde dochters zien er stuk voor stuk prachtig uit, als verse wilde rozen, met hun prachtige japonnetjes, groot moeder slaapt naast het vuur het is haar allemaal een beetje te veel.

  4. Hoi Jenne, ik zie dat niemand meer aan het verhaaltje iets heeft toegevoegd….zal het aan de maand liggen? 😀
   groetjes.

  5. Nee hoor, gisteravond heel druk gehad, vadaag weer, maar ik schrijf vandaag gauw wat met naast mij een warm glas thee 😉

  6. De geliefde artiest HyperAlert kwam uiteraard later een voorstelling geven.

  7. Ik heb het verhaal al divers malen afgedroomd..! Het is nog niet uit hoor.. Hoor ik daar de postkoetspostillion alweer op zijn hoorn blazen.. Vertrekken we alweer..?

  8. Hmmm het nieuws verzinnen in positieve vorm, dat is wat jullie nu her uitgevonden hebben, de Wicked Paper Picknick Club, geweldige naam overigens overste kolonel Jenne, de W.P.P.C., wie wil daar nou geen full gold member lid van worden, het omvormen van de geleden schade door de gesponsorde oorlogs hitserij tabernakel tabloid Sylvie met haar nieuwste witte jurk berichten, das pas transformatie in optima forma, Russia Today, He decided to tell the truth, die Udo, onze collega schrijvert woonachtig in die Heidi US tank divisie oosterburen kolonie, het voordeel is dat hij met z’n zwaar gesponsorde stukjes ongetwijfeld regelmatig met een handgebouwde Mercedes AMG V8 S klasse de autobahaaaan op kon stuiven, maar gelukkig fiets ik liever, inderdaad de laatste tijd met van die zwarte zijklep fietstassen zoals op de Wtk front boven in herfst sfeer tekening foto te zien is, ze kennen me hier ergens, hele eer Sun ! thnx guurrrrllll, jah voordat ik wakker ben duurt even, sferen, in tongen praten, das niks, niemand begrijpt juh, maar in sferen praten das het betere werk, een Dickens verhaaltje over bidsprinkhaan Aliens die deels samenwerken met Reptoos en andersoortige Humanoids, Ufo Paul doe geen Harm, vooral niet teveel aan jezelf, als er iemand schrijven kan sjonguh, de stukken van Sun logen er niet om de laatste tijd, Annette begint in vorm te komen en Moon was het al een tijdje, Full Moon Alarm, Cozz out of the Ice T Cube, ik zie de verhalen van Simon Parkes niet als verzonnen, maar hoe komt het bij jullie over, kan een eye opener zijn voor Ufo Paul doe geen Harm, met lange arm, slagkracht niet te zuinig, smikkel smekkel smakkel, eerst genieten van die zalige braadspit gerechten waar Moon, Carla en Jenne de hand in hebben, een handje van hebben, culinaire kunst, met blaadjes groen geolied gekruid en wat offer vlees gegrild met van die paling houten boven tonen, door de toegevoegde snippers, snoeihout, zie de sjamanen rook omhoog kringelen, maak van de wereld je achtertuin, de hipster act van Henry van Loon, Odette geeft me nog een handoplegging, word er snel rustig van;

   Simon Parkes Part 1
   http://www.youtube.com/watch?v=QzQTqGOlcWc

   Sfeer was goed Moraal was High…. ;

   Henry van Loon – Navy Seals (uit Electropis)
   http://www.youtube.com/watch?v=JFnnttHql-A

  9. back terug pakkend naar meer pijnlijker Waarheid, even verhaal halen, doorhalen, dit is te erg voor woorden, want het is te Waar, kan ik dat zeggen zonder Wijzer hijgerige bewijzerigheid, jah dat kan ik zeggen, want de nuffige maar gierende resonantie in de volle zaal is het bewijs, zo erg dat het lachen en huilen met de pet op tegelijk is; over stewardessen, propedeuses, bedweter mama’s, pretpark badmeester negers en reislustige rond violende overjarige backpack free enterprise bedrijfs vriendinnen met toegepaste compleet uitgeprogrammeerde nesteldrang, Kasper Junior, de verbeterde versie van de met zwaar talent begiftigde Vader, die er regelmatig bijna zelf gek van werd, het beroep dat daar telkenmale op werd gedaan, door z’n Bie vriend en partner in tv crime, z’n tweede huwelijk, serieus, de legendarische vieze man van weleer, die zelf meer van meiden hield, maar het afreageerde op de heren, maar jah je laat je vriend niet vallen, ook dat is liefde;

   Moeders – Kasper van Kooten
   http://www.youtube.com/watch?v=FCplK3POWTo

   Taakverdeling tussen man en vrouw
   http://www.youtube.com/watch?v=E0XdK-vKu-Q

  10. Dit wordt een literatuur festijn voor fijnproevers, afgeleid van het Franse woord Fesse, la dernière des dame, en dan deze mooie sfeervolle muziek, tja
   mooi intermezzo ; verder nu de Postkoets aangekomen in de plaats Dingeley dell river, gaat te rusten de de paarden in hun zachte bed van vers stro, de koetsier en posteljon, gaan in de herberg van hun verdiende rust genieten, steken hun lange pijpen op, en mengen zich in de gesprekken van de dag.
   De andere vrienden en vriendinnen stappen in de wachtende koets die hen naar de hofstede zal brengen, niet ver, en ja daar staat de hele familie voor de deur te wachten, de dochters bibberen van opwinding, en wij worden hartelijk verwelkomd, en naar binnen geloosd, de warmte slaat je tegemoet, ieder krijgt zijn kamer aangewezen, en neemt de tijd om zich te verfrissen, toillet te maken, verkleden en ja hhmm voor te bereiden, langzaam komen ze beneden in de enorme keuken kamer met zijn enorme lange gedekte tafel volkoperen pannen en andere atributen, er wordt staande een welkomst dronk uit gebracht, waar mooie en liefdevolle woorden bij worden gesproken, de paren vormen zich als de vogeltjes in Mei, er worden verliefde blikken geworpen, en ook weer terug gegooid, we maken ons op om aan tafel te gaan, grootmoeder is ook wakker en zet haar pruik een beetje recht, en kijkt geintereseerd door haar lorgnet, aan tafel klinkt het !

  11. Beste COZMIC, wat een kapitale bijdrage, en precies passend in ons scénario,
   wat je al niet met stones kan doen, groet Jenne

  12. Lieve hemel, op weg naar het slaapvertrek zag ik wel een heel aparte benadering van een stel mensen, waaronder de waard, met een nachtkaars?
   http://youtu.be/_yyFBd_bIZg
   Waar zijn we morgen? Toch niet het noorden? Het is daar zo koud op the wuthering heights, liever misschien naar het zuiden, wie kan het vertellen? Maar voor nu een rustige nacht en wellicht tot morgen aller vrienden.

  13. Het was al vroeg bedrijvig op de hofstede, alles moet verzorgt worden eerst de dieren, het vee, de kippen, de eitjes opgezocht, de gasten slapen wat uit, vermoeiende reis, ja en dan het fantastische romantische avond maal besprenkeld met heerlijke drankjes, de enorme slagroom taart met kaarsjes versierd, na afloop bleken de koetsier Guido en zijn postoljon Jauke, zich in de bijkeuken te bevinden waar ze op een verschrikkelijke manier werden verwend door de keuken meiden, en ja de losse handjes werden beloond met afwijzend tikjes, veel bewondering kreeg de nieuwe koetsiersjas, met de drie dubbele martingale, drie dikke schouderstukken boven elkaar.
   De andere gasten kwamen langzaam tot leven, en begaven zich naar de prachtig onderhouden rozen tuin, maar de meeste bewondering kreeg toch de moestuin, annex kruiden tuin, met zijn vele geneeskrachtige planten, en kruiden.
   Het was mooi om te zien al die mensen die zo gezellig liepen te kuieren, en keuvelen, sommige arm in arm, hier en daar een vluchtige kus, heerlijk om te zien al die harmonie, als een alice een zachte koele wind, na een warme drukkende zwoele onweersbui, ook de WTK dames hadden hun mooiste japonnen aan mooie omslagdoeken voor de toch frisse morgen alhoewel het liep al tegen noon, Anna liep naast Odette, en Sun naast Monika, en daarom heen cirkelden de mannelijke gasten, en deelden roosjes en complimentjes uit, dat ze altijd hun stukjes hadden gelezen zo vol kennis en goede bedoelingen, en ze vroegen zich ook af wat er nu eigenlijk met al die genoemde liefde bedoeld werd, ja toen werd het even stil, en werd er flink gebloosd.

  14. Na al het gewandel en elegante spelletjes in de tuin naar binnen, en zich veranderen voor het avondmaal, met muziek deze keer, iederéén begaf zich naar zijn kamer of verblijf, de waskommen met fris water gevuld uit de lampet kannen, op eens een enorm schaterend gelach uit de kamers van de vrouwelijke gasten, op de gang stond Odette met een prachtige kanten onderbroek met lange pijpjes, maar zonder kruis, om haar heen Sun Anne en Monika, ze lagen werkelijk slap van het lachen, Monika zij verrek ze hebben de kruisen er uit geknipt zijn zeker wat van plan, maar goed een van de kamermeisjes vind U ze niet mooi wij noemen ze zonder hemel, of snel plassertjes, ja Guido en Jauke stonden om de hoek te koekeloeren aangetrokken door al het gelach, en dat van die kruisjes hadden ze al lang ontdekt in de keuken, ook Hyper hadden ze op de hoogte gesteld van dit plattelands fenomeen, beetje anders als in de stad, maar eigenlijk wel zo handig.
   Nu het onderbroekenfeest was over, over een klein uurtje weer aan tafel,
   iederéén had wel een beetje trek, vooral de heren maakten zich op, voor een mooie goed besprenkelde maaltijd, met gezang, en misschien een dansje.

  15. De dames zijn misschien ontriefd door de schrijver zijn drieste opsomming van het fenomeen onderbroeken zonder kruisjes, het is een heus gegeven uit de niet zo ver achter ons gelegen verleden, het spijt me als ik ze te veel heb laten blozen, ik beschouw hier bij de reis als voorlopig beeindigd, jammer de mooiste en beste momenten moeten nog verhaald worden, maar goed meeste stemmen gelden, we blijven bij alle onderwerpen hangen die ons dagelijks mistroostig maken, van inplaats ons een beetje vreugde te doen voelen, want heus met een vleugje vreugde leef je prettiger als met al die
   kwakzalvers van het kwaad, ook voor onze gezondheid is het beter, nou we zien wel. Vr Groet member of the Pickwick papers club.

  16. Ik zit me nog steeds af te vragen hoe een string zonder kruis er uit ziet 😉

  17. Jenne,
   Ik ben meer ontzet dat je je nu dwaallicht noemt…
   Wat een postkoets al niet teweeg kan brengen haha 😉

  18. Jenne, je bent een poëet pur sang.
   Jenne Dickens 😉
   En wat betreft dwaallicht, je hebt altijd je eigen licht bij je.
   Als je gaat dwalen moet je je dit even weer herinneren.

  19. Beste vriend, en vriendinnetjes vind ik liever klinken.

   Mijn vrouw vindt mij een dwaallicht, om dat ik nog al snel verander van stemming en onderwerp, op zoek naar de beauté in alles.

   De fransen noemen een prostituée in de volks taal un puit, een put dus.

   Ik heb verschillende gekend, vaak zielige vrouwen, maar ze hebben een goudmijn in hun onderbroekje toch !

   Moet vaak aan de song denken, van er stond een bokser, who wash going home, van Garfunkel, he found some comfort their, bij de publieke vrouwen.

   Ja ’t is jammer dat het zo crimineel is geworden, vroeger waren het kleine ondernemers, er waren natuurlijk ook grote bij ha ha !

   Ik dank jullie voor de geboden vriendschap, zonder kun je niet leven, prettige Zondag allemaal, Jenne

  20. Anna II, 15.21

   Met Dwaallicht introduceer ik een nieuwe wereld in WTK, het is de mystieke onbekende wereld voor velen, maar hij is misschien groter en mooier als onze dagelijkse saaie bedoening, ik zoek, ik twijfel, en heb ze gezien de echte Elfen in Wales, kleine onbetreden valij klein stroomtje komt zo uit de rots, prachtige planten groei, en daar vertoefen ze, heb voor de verkoop van het landgoed, door middel van heggen en bramen, wilde rozen een barriere opgeworpen om ze te beschermen, moesten weg van wege gezondheid jammer heel mooi en mysterieus, groet voor jouw Anne!

  21. Om te overleven, moet ik wel in andere werelden gaan vertoeven, het verborgen leven van Walter Mitty, die film met Danny Kay, sprak mij altijd geweldig aan, ook de boeken van een Friese Amerikaanse schrijver Feike Feikema boeide
   door zijn stijl en andere sfeer van het leven in die tijd in de US, misschien is het mijn leeftijd, who knows, deze morgen lachte ons spiksplinter nieuwe babytje Irene tegen me, en dan pats onmiddelijk hoe lang zal ik haar kunnen meemaken, maar de troost is natuurlijk dat we verder leven in onze nazaten, niks réincarnatie niet nodig, hier de directe DNA lijn, Lucy dit oervrouwtje blijkt 250 generaties lang in de zelfde grote Africaanse vally te hebben gewoond voor dat ze gingen wandelen, moet weg uitgenodigd voor een Zondags etentje, Kabijls heel lekker, nu groeten !

  1. Ja, heel doorzichtig ‘de echte’, nu moet jij het alleen nog willen zien! Hoe doorzichtig het schandaal binnen de media ook is, sommige mensen zijn er blijkbaar volkomen blind voor en nemen het op voor de corrupte media! Ga het boek eens lezen Heitinga.

  2. Hij speelt met z’n leven. Zal sowieso zwart gemaakt worden. Een vergelijkbare baan zoals hij had zal er niet meer inzitten. Tja laat ‘m dan nog wat met zo’n boek verdienen. Moet hij wellicht de rest van z’n leven mee doen. Schatrijk wordt je doorgaans niet van 1 boek.

 14. Er wordt veel geschreven over het millieu wat er allemaal fout zit, nou de echte knelpunten hoor je bijna nooit iets over, de vliegvelden met hun bulder banen, en enorme vervuiling bijna angst wekkend, de hele familie van mijn vrouw die in Swanenburg woonden onder de aan vlieg, en opstijg banen zijn allemaal overleden aan kanker, de één vroeg en de ander wat later, tumoren in hoofd en botten kanker Vader, Moeder, Zoon, Schoonzoon, de mensen die daar wonen hoor je niet ! ook niet vanwege het lawaai.

  Professor Filosoof Alain Finkelkraut zegt ; De stilte is stervende , het lawaai en herrie nemen de overhand, niemand in de millieu organisatisch praat er over, het is een voldongen en aanvaard feit, de grootste vervuiling, die er is !

 15. Facebook heeft account van Ulfkotte geblokkeerd….

  ‘Der Fall Ulfkotte schlägt weitere Wellen. Nachdem die FAZ bei MMNews ein Interview zu den Vorwürfen in seinem neuen Buch “Gekaufte Journalisten” entfernen ließ, ist der Buchautor nun auch bei Facebook gesperrt worden.

  Hilferuf von Udo Ulfkotte (“Gekaufte Journalisten”) über Twitter. Demnach hat man ihm sein Facebook-Account gesperrt. Dieser Vorgang kann nur in Zusammenhang mit Links auf ein Interview bzw. eines dort veröffentlichten Telefonmitschnitts stehen, in dem ein niederländischer Journalist ein Telefon-Interview mit der FAZ veröffentlichte.
  Zuvor hatte die FAZ per Anwalt das Gespräch schon bei MMnews entfernen lassen unter Berufung auf §201 StGB (Verletzung der Vertraulichkeit des Wortes).
  Ulfkotte via Twitter:
  Facebook hat – ohne Angabe von Gründen – meine Seite gesperrt, bitte protestieren !!! Ich sei keine echte Person steht da, bin ich Zombie?

  Es gbit zwar noch andere Ulfkotte-Facebook-Auftritte, diese scheinen aber nicht dem Autor persönlich zu gehören.
  http://www.mmnews.de/index.php/politik/23727-facebook-sperrt-ulfkotte

  1. Monika, hij mag wel heel voorzichtig zijn, de voorzitter van nieuw Rusland uit de Donetzbekken, hebben ze bijna vermoord, het kwaad duld geen oppositie!

  2. Monika, helaas kan je niet anders bereiken, VT.com, artikel over Duitsland, slaughter of german cities after WWII.

  3. Hoi Jenne, de wereld op zijn kop….
   Hier zie je Klitschko die zich bedankt voor de geleverde diensten…een Oekraïense soldaat in een uniform van de VS. Het zijn allemaal exil-Oekraïners. Wel grappig dat het dan niemand over ‘jihad-strijders’ heeft.
   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/wp-content/uploads/2014/10/52281375.jpg
   Ik heb trouwens iets over Eisenhouwer gelezen, die heeft in 1945 1,7 mil oorlogsgevangenen op een vreselijke manier laten sterven. Niemand mocht eten of drinken geven, soldaten uit de VS kregen straf als ze wilden helpen…niemand ontkwam. Er was een Amerikaanse generaal Patton die heeft veel gevangenen laten lopen omdat hij het niet eens was met Eisenhouwer. Later in december 1945 is hij tijdens een auto-ongeluk overleden.

  4. Monika, gaat je misschien vervelen maar Klitschko is een Jood, niks Oekraïnse soldaat Joods Oekraïns zal het zijn.
   De Oekraïne wordt misbruikt door de Joden, om een nieuw Joods bruggenhoofd te vestigen in Europa, met hun geld kopen ze die stomme neo Nazi’s, Putin leverd het zelfde gevecht tegen de Joden, je hoord hem er nooit over, maar hij kent ze goed, ze zijn levens gevaarlijk, kijk wat ze in Georgia hebben gedaan, zit vol CIA en Mossad agenten, die Russiese KGB moet wel een ontzachelijke sterke organisatie zijn, om dat allemaal te weerstaan, heb op Rotschilt ook een commentaartje geplaatst.

  5. Monika, dit is te gek, wat moet je hier nu weer van maken, in het dagelijkse
   shit nieuws hebben ze het over 10 000 doden per dag, sorry voor de woorden, maar wat een klote wereld.

  6. @HyperAlert, hier nog een korte clipje van ‘vals Ebola nieuws’.
   Inderdaad hoe deze meneer het zegt, zoals ik ook vaak zeg; alles wat in het nieuws benadrukt wordt, kun je 100% zeker van zijn dat het niet waar is & dus leugens zijn. 🙂

   https://www.youtube.com/watch?v=KQu18bom5nw

 16. een prachtig recent voorbeeld van journalisten die hun eigen vooroordeel gevolgd zijn en door eenzijdigheid totaal de mist in gingen zijn:
  A. Joep Dohmen NRC valt door de mand nadat historici zijn valse beschuldigingen van heulen met de Duitsers door een Burgemeester grondig onderzocht hebben: http://historyworks.nl/werk-in-uitvoering/commotie-rond-boek-joep-dohmen-marcel-van-grunsven-burgemeester-oorlogstijd/
  B. Het boek Eerherstel voor broeder Andreas laat alle voorgaande artikelen (paginagroot) in een krant over hoge sterfte in een jongensinternaatr in Heel Z Limburg als volledig uit de lucht gegrepen zien.

  1. de link voor laatste boek http://uitgeverijtic.nl/Eerherstel.php

   De leden van de Werkgroep Eerherstel onderzochten, op initiatief van schrijver en onderzoeker Ton van Reen, de zogenaamde ‘moorden’. Hun onderzoek brengt ongekende feiten aan het licht. Zij constateren ernstige nalatigheden en fouten in het rapport van het Openbaar Ministerie. En tegenover de onkritische houding van de pers laten zij zien dat de verdenkingen onmogelijk waar kunnen zijn. Eerherstel is de titel van hun onderzoek.

 17. Dit is bij mij al jaren bekend dat er wordt gelogen. En iedereen trap er in. Hoe naïef is de bevolking en hoe dom zijn de meeste mensen hier. De rest speelt het spelletje gewoon mee. Maar wordt een wakker en gebruikt je hersenen pan is een keer en open je ogen voor de leugenaars. Voor dat ze de planeet helemaal naar de knoppen helpen.
  Annunaki100

 18. Door de gigantische informatie en invloed van de media,is de gewone burger het vermogen kwijt geraakt om zelf oorspronkelijk te denken.
  Het zelfverdediging systeem is in zijn geval murw geworden.Anders zou hij zich wel te weer stellen.

 19. Het nieuwste boek van Udo Ulfkotte,; Mekka Deutschland
  Klar ist: In wenigen Jahren schon wird ein Buch wie „Mekka Deutschland“ in Europa nicht mehr erscheinen dürfen. Wir verbrennen jetzt keine Bücher mehr. Wir drucken sie erst gar nicht. Wer seine persönliche Zukunft und die seiner Familie nicht dem Zufall überlassen will, der sollte wissen, was da vorbereitet wird.
  http://www.pi-news.net/2015/06/neues-ulfkotte-buch-mekka-deutschland/
  Nee laten we maar niet bashen…

 20. WELKOM BIJ DE GROTE TEMPEL VAN ILLUMINATI,; de Club van het Rijk en
  Famous; is ’s werelds
  oudste en grootste broederschap bestaat uit 3 Miljoenen Members.We zijn één
  Familie onder een vader die het Opperwezen. In Illuminati geloven dat we
  dat we zijn geboren in het paradijs en geen enkel lid mag strijden in deze wereld.
  Vandaar dat al onze nieuwe leden worden gegeven Money Rewards zodra ze bundelen om
  om hun levensstijl te verbeteren,. en de vraag is waar je in staat om te bereiken
  en goed famous.interested kijkers moeten contact opnemen met ons op iluminaticgdbw@yahoo.com
  Google Translate for Business:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.