Advertentie

’n ‘Nieuw Licht’ op het heden en bewust-Zijn, een her-innering..x

’n ‘Nieuw Licht’ op het heden en bewust-Zijn,
een her-innering..

2022 © Berry Vincenta| deze versie WantToKnow.nl/be
x
Berry Vincenta-Ketelaar, spiritueel coach, channel en kunstenares

In deze fase van de evolutie binnen de Schepping, waarin wij als mens leven, groeien en sterven en weer terug keren, om aan dat volgende, gekozen leven te groeien, zijn er toch velen nog onbewust van hun eigen hercreatie-vermogen… door Licht, jouw Licht..  Even her-inneren: deze Schepping in dit zonnestelsel, alsook vele andere, zijn gecreëerd door de Hoogste bron, de Ene, God, Allah, de Oerbron of hoe men deze ‘onnoembare energie’ kan uitdrukken.

Wij, als levend mens ‘weten’ vaak wel dat we uit deze bron van creatie werden ‘geboren’, maar.. durven we écht te weten? Dat wij dus afstammelingen zijn van deze Goddelijke Bronkracht en dus dat Godsdeel ín ons dragen? Wij dus de levende uitdrukking daarvan zijn… Maar wéten…?

Vaak is het innerlijk voelbaar bij velen als “véél te groot, die goddelijke jas voor mij, wie ben ík dan wel niet?” Nou, je bent een uitgezondene uit die Bron…En… jij en ik hebben de opdracht aanvaard hier te zijn Hier en Nú.. In deze tijden van chaos , verdeeldheid en non bewustzijn… vanuit een Goddelijk Plan! Durf jij dit opnieuw écht te weten en te aanvaarden dat jij een van de medebouwers aan deze nieuwe Tijd en Aarde bent ?
x
Scheppend, een andere realiteit?
Jaja Berry Vincenta, dat is allemaal prachtig hoor, maar nu? Zo hoorde ik je denken… Nu eens JEZÉLF te erkennen, NÚ op dit moment!! Los te willen komen van het wereldse drama, hoe lastig ook soms maar te willen begrijpen, dat niemand erbij gebaat is naar buiten te blijven wijzen en daardoor verdeeldheid in stand houdend, in plaats van op zoek te gaan de Eenheid… en dat iets anders mogelijk wil worden… wil ontstaan en tevoorschijn wil komen… in en door jouw Licht !!
x
En laat je dan zien, dat ook jij dat oude veld niet meer zult willen voeden, met de verlaagde trillingen via gedachten en emoties als creatiekrachten, die alle pijn en chaos daardoor in stand houden..! Jezelf te gaan verhouden tot jouw her–creatievermogen. En ook de verantwoordelijkheid zult willen nemen door de hartskracht vanuit jouw zielelicht. Zonder faalangst. Voor die Eigen Wijsheid, die Grootsheid!!
x
Nú is het moment jouw Licht te schijnen op.
Nieuw innerlijk willen voelen, ervaren en zien. De wereld zoals jou in het huidige hologram getoond wordt. En waarvan velen denken dat DIT dé waarheid is. Terwijl wanneer JIJ je Licht nogmaals laat schijnen, zonder vooroordeel, jouw innerlijke frequentie stijgt. En je dieper zult kunnen schouwen in de wereld om je heen en de sluiers om je heen gaan verdwijnen, je gaat echt begrijpen op een helder niveau van jóuw bewustZijn zonder het ‘zuigeffect’, de verblinding van de massa.
x
Doordat je eigen, goddelijke vermogen van Scheppingskracht zeer actief zal worden, zodat jij jouw Zelf ziet in deze tijd, opnieuw met de innerlijke ogen van Nú! Jij weet opnieuw dat deze oude ‘wereld van chaos’ alleen maar sneller kan veranderen door massale hartintenties van een nieuwe samenleving, die is gebaseerd op gelijkwaardigheid, Liefde en verbinding, maar vooral: ‘Waarheid vanuit Goddelijke Wetten’. Zet ook jouw droom neer in je hartintenties, jouw gedachten, want dit alles is Creatiekracht!
x
Energie volgt de gedachte in álles…en frequentie daalt of stijgt…
In meditatie, in Licht verbonden met elkaar in de herkenning van elkaars veld, horizontaal en verticaal; in onvoorwaardelijke, hoogste Liefde voor álles… En ja, ook het  ‘duister’. Een stralende wereld gloort; niet een ‘Wereld van Hoop’ die wacht op ‘van buitenaf’. Maar een Nieuwe Wereld van gezamenlijke her-creatie van ‘van binnenuit’! En zie: jouw Zelf zichtbaar, voelbaar, autonome goddelijke kracht zo duidelijk… En jij? Wil toch hier Zíjn, in volle aanwezigheid NÚ… in deze tijdslijn..?! Weet dan opnieuw deze waarheid: jouw Lichtkracht ként geen grenzen. Geen andere weg… alleen de weg van de Liefde…
x
In Liefdevol Licht met jou verbonden!
x
Berry Vincenta

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.