Advertentie

Zo infiltreert het Google-gedrocht ons -ongemerkt- dieper..!


We schreven er hier al menig artikel over. Onlangs nog, over hoe Google allerlei ‘samenwerkingsverbanden’ creëert met websites, die medische gegevens van hun bezoekers verhandelen aan Google. De macht, de machtswellustige tentakels van Google (en ook Facebook, YouTube etc.) is dus al veel verder je huis en vooral je persoonlijke levenssfeer binnen gedrongen, dan jij waarschijnlijk erg in hebt. Niet alleen doordat ze werkelijk alles vastleggen, wanneer jij met smartphone, laptop, tablet, bij hen iets wilt opzoeken, maar ook en vooral doordat het bedrijf de informatie die het van jou heeft, op allerlei manieren verhandelt, bewerkt en ONTHOUDT.. Dat wil zeggen, dat er een soort ‘kapstokje’ is, een digitaal ‘ophanghaakje’, waaraan AL JE PERSOONLIJK INFO wordt opgehangen/bewaard. Totdat…

Totdat Google ermee wil gaan werken. In wat voor vorm ook. Voor analyses, voor het bewerken van de personen achter deze adressen of cluster van adressen. Mensen met dezelfde kenmerken. Je moet je voorstellen, dat zijn de grijze mensenmassa willen kwalificeren. Kwantificeren is niet zo moeilijk, een kwestie van tellen binnen bepaalde criteria. (bijv. geboortejaar of postcodegebied). Maar het opprikken van bepaalde kwalificaties aan een IP-adres, dat later kan worden gekoppeld aan de naam, adres en woonplaats van de ‘eigenaar’ van dat IP-adres, is hetgeen Google feitelijk doet.

Precies zoals de cartoon hierboven eigenlijk aangeeft. We raden je aan, voordat je het onderstaande artikel leest, even te kijken naar de uitzending van Tegenlicht over dit data-fenomeen, waarin professor Shoshana Zuboff (HIER) haar verhaal doet. Een intelligent verhaal over datgene wat deze grote megalomane multi-nationals doen met jouw data..

De vele miljarden, die al deze bedrijven verdienen, gaan natuurlijk niet állemaal naar de aandeelhouders. Overigens hoef je met hen geen medelijden te hebben, maar we doelen op de vele, vele miljarden, die o.a. Google als bedrijf investeert in NOG VERDER REIKENDE TECHNIEKEN voor data-gathering..! Zonder dat jij je bewust bent van de manipulaties die deze bedrijven uithalen, wordt je leven van de ochtend tot de avond, en als we niet oppassen, van de wieg tot de kist, krachtig beïnvloedt. Het is dus opnieuw de actualiteit van het gezegde: ‘Een gewaarschuwd mens telt voor twee’ die hier geldt.

Dus laat in hemelsnaam nou dat Google, in alle schijngedaanten waarop dit gruwelijke tech-gedrocht op het internet voorkomt, links liggen.. Er zijn genoeg andere perfect werkende zoekmachines.. (HIER) Of ben je zo iemand die gelooft dattie ‘niks te verbergen heeft’…? Laat de uitspraak van Edward Snowden dan nog eens goed bij je inzinken. Wanneer je door je nonchalante houding er aanleiding toe geeft, dat jouw wereld, vaak VOLLEDIG ONGEZIEN, volledig wordt gemanipuleerd, ga dan niet achteraf klagen..!

* * *

x
x

Zo infiltreert het Google-gedrocht ons -ongemerkt- dieper..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Zoals jij waarschijnlijk al weet, is via de Google-zoekmasjien, eerlijke en nauwkeurige informatie over natuurlijke gezondheid en welzijn steeds moeilijker te vinden. Om de simpele reden dat Google de vrijheid heeft genomen, op haar technische platform, de automatische, aanvullende zoekresultaten te wijzigen. En gewoon hele websites verbiedt, te voorkomen dat gebruikers iets anders dan Big Pharma propaganda op het web ophalen..! En de mensen die aan het zoeken zijn, weten van niks..! Het lijkt erop, alsof dit ‘slechts’ de zoveelste manifestatie is van Big Tech’s samengaan met Big Pharma, dat met de diepe zakken nu dus veel invloed heeft.

Klik op deze afbeelding voor een lead naar een eerste artikel over de manipulaties van Google met de zoekresultaten van onschuldige bezoekers van de zoekmasjien.

Maar de waarheid is dat Google in feite is veranderd in een soort eigen farmaceutisch conglomeraat! Dit betekent dat Google nu een gevestigd belang heeft bij het censureren van de waarheid over superfoods, voedingssupplementen en andere niet-farmaceutische benaderingen van een gezond leven die een bedreiging vormen voor de winsten van geneesmiddelen en vaccins..!

Feitelijk, zoals onlangs gemeld door Gary Null en Richard Gale, heeft Google nu eigenlijk een farmaceutische afdeling. En deze wordt geleid, door niemand minder, dan de voormalige voorzitter van de wereldwijde vaccinhandel voor GlaxoSmithKline (GSK). En voor zover je het vergeten bent: GSK is de multi-nationale geneesmiddelengigant, die herhaaldelijk betrokken is geweest bij criminele fraude, zoals het regelrecht vervalsen van bof- en mazelenvaccins (HIER) en het regelrecht volledig illegaal promoten van haar medische ‘geneesmiddelen’ (HIER en HIER)

Inmiddels blijkt dat het moederbedrijf van Google, ‘Alphabet’ genaamd, de afgelopen zes jaar niet één, maar twee afzonderlijke farmaceutische bedrijven heeft gelanceerd. Het eerste heet ‘Calico’, dat werd opgericht in 2013 en gerund wordt door Arthur Levinson, de voormalige CEO van Genentech, wiens Rituxan-medicijn tegen lymfoom, betrokken was bij de dood van vele gebruikers/patiënten die dit medicijn namen.

Bio-elektronische ‘geneesmiddelen’…
Het tweede door Google opgerichte farmaceutische bedrijf is Verily Life Sciences, voorheen als ‘Google Life Sciences’ bekend. Een bedrijf dat doodleuk, 20 miljoen muggen, besmet met vruchtbaarheidvernietigende bacteriën in het hart van Californië had losgelaten.. Beide bedrijven, dus zowel Calico als Verily Life Sciences, werken inmiddels actief samen met andere farmaceutische bedrijven, waaronder GlaxoSmithKlene. Hun doel? Het verschuiven van grenzen en nóg meer nieuwe farmaceutische bedrijven oprichten, die nieuwe klassen van ‘geneesmiddelen’ zoals ‘bio-elektronische (genees)middelen’ gaan vervaardigen. (HIER) Kijk naar de waarschuwing die Elon Musk (TESLA) onlangs deed uitgaan:

En dat Elon Musk’s waarschuwing hierover, dus wel degelijk aandacht verdient, blijkt uit dit filmpje:

Grote winsten, macht, of… Uitrollen van een verborgen AI-agenda..?
Hiervan hopen ze dat het  ‘cashcows’ zullen worden die maximale winsten zullen gaan opleveren.Medicijnen die de grens tussen lichaam en geest zullen overgaan en de hersenen en de geest van mensen zullen ‘bereiken’. Google heeft onlangs een partnerschap van US$ 715 miljoen gesloten met Galvani Bioelectronics, als voorbeeld van deze ontwikkeling. En dit bedrijf wordt weer voorgezeten, door dezelfde voormalige GSK-voorzitter van de wereldwijde vaccinhandel die aan het hoofd staat van de farmaceutische divisie van Google.

Gary Null en Richard Gale zijn duidelijk in hun commentaar op deze ontwikkeling:  “Google is vandaag de dag niet alleen een wapen voor het promoten van de farmaceutische agenda, maar nu ook zélf te kwalificeren als ‘farmaceutisch bedrijf'” Bijzonder detail in dit kader is dat Google’s voorzitter van het department ‘Customer Solutions’, Mary Ellen Coe, in de raad van bestuur van Merck & Co zit.

Merck & Co. is fabrikant van het beruchte MMR (BMR)-vaccin tegen mazelen, bof en rodehond. Een enorm bedrijf met grote naam in de geneesmiddelenindustrie dat dus nu ook verbonden is met Google. Mevrouw Coe is inmiddels ook zittend lid van de raad van bestuur van Merck. Het bedrijf wordt, zoals je wellicht weet, beschouwd als een van ’s werelds ‘grote vier’-vaccinfabrikanten. Merck is dus een bedrijf dat met zijn ‘verplichte-vaccinatie-lobby, een heleboel te verliezen heeft, wanneer ouders hun kinderen beschermen tegen de verplichting om gevaccineerd te worden.

En dat zou verklaren waarom Google, net als Amazon en vele andere technische platforms, bezig is geweest met het censureren van inhoud die de veiligheid en doeltreffendheid van vaccins in twijfel trekt..! Dus zoek niet op Google als je informatie over ‘vaccins’, ‘vaccinaties’ of ‘bijwerkingen ervan’ wilt bestuderen..! Gebruik überhaupt Google niet!

En zo komt de manipulatie en de leugens altijd weer uit.
“Deze strategie van Google, die 6 jaar geleden is uitgestippeld, is nu op stoom gekomen. Daarbij zijn bedrijven als Google en Facebook opgenomen in de farmaceutische machines”, gaan Null en Gale verder met uitleggen. “De trieste resultaten van dit huwelijk (worden) nu al gevoeld omdat Wikipedia en andere virtuele sociale media slechts een spreekbuis van Big Pharma zijn geworden.”

Wil je meer gerelateerd nieuws over het huwelijk van Big Tech met Big Pharma en wat dit gaat betekenen voor de vrijheid van meningsuiting online, kijk dan zeker eens naar de sites van BigPharma.Fetch.news en EvilGoogle.news. Google is niet alleen een eigen farmaceutisch conglomeraat geworden, maar is nu ook voor samenzwering in de illegale online medicijnverkoop aan de kaak gesteld. Volgens rapporten, heeft Google reeds meer dan $1 miljard omzet van illegale online apotheken binnengehaald die, in tegenstelling tot natuurlijke gezondheidssties, niet worden geblokkeerd als zoekresultaten of verwijderd uit Google’s autocomplete functie.

Google is simpelweg misdadig
Het Department of Justice (DOJ) is naar verluidt van plan om ongeveer US$ 500 miljoen van die behaalde winst terug te vorderen in de vorm van boetes, als deze boetes worden opgelegd. Maar we spreken niet alleen over Google. Want kennelijk is de pillen-, poeders- en vaccinhandel dúsdanig, dat ook Amazon zich in deze ‘markt’ roert. Niet gehinderd door enig ethisch besef, heeft Amazon, onlangs US$ 1 miljard uitgegeven om het farmaceutisch bedrijf ‘PillPack’ (HIER) over te nemen. Een bedrijf dat ‘medicijnen grossiert en deze rechtstreeks naar klanten in 49 staten stuurt’.

Volgens rapporten werkt Amazon ook samen met een ander medicijnfirma om medische dossiers binnen te dringen en patiënten te identificeren die in aanmerking zouden kunnen komen voor ‘experimentele kankermedicijnen’, die nóg meer winst bijdragen aan zowel Amazon als Big Pharma. Al met al lijkt dit dus het nieuwe bedrijfsmodel van Big Tech te zijn: de ongecontroleerde censuur en monopolistische controle gebruiken om de waarheid het zwijgen op te leggen en tegelijkertijd nog meer macht en controle te vergaren door het verwerven en absorberen van hooggewaardeerde industrieën zoals de farmaceutische industrie.

Dat eindspel zal resulteren in de totale vernietiging van de vrijheid van meningsuiting, concurrentie en individuele vrijheid. Google heeft reeds toegegeven dat het van plan is om zijn zoekmachine resultaten te dwarsbomen, teneinde de geneesmiddelen en vaccins, die worden geproduceerd door haar ‘eigen’ farmaceutische bedrijven, met inbegrip van het aanbod van Verily Life Sciences, te begunstigen. Kijk, dat is niet wat je in gedachten hebt, als je onwetend op deze zoekmasjien je klacht probeert te onderzoeken en/of medische producten zoekt en bestelt..!

Badhri Srinivasan, het hoofd van de wereldwijde Research & Development bij medicijngigant Novartis, vertelde de media tijdens een recent interview, dat Google brutaal al gebruikers die last hebben van astmasymptomen informeert via adds, bijvoorbeeld door hen te wijzen op die astma-geneesmiddelen, waarvan Verity en Google financieel voordeel hebben.

Null and Gale waarschuwen: “Dit is de reden waarom Google, Amazon, Facebook en anderen proberen om alle boeken, berichten, websites, informatie, pagina’s, etc. van Vaccine Risk Awareness te wissen en in diskrediet te brengen. Big Tech is gefuseerd met Big Pharma en zijn één-op-één met dezelfde agenda.”

Google is gewoon (D)EVIL geworden..
Het lijkt het sprookje van Roodkapje, waarbij de wolf zich heeft verkleed als de grootmoeder en via deze camouflage Roodkapje gaat consumeren. Google heeft sinds haar oprichting een slogan, een clausule in haar ‘code of conduct’ opgenomen, die luidt: ‘DON’T BE EVIL’..  Kenneljik WAS dit een belangrijke slogan, waarmee je als oprichters/directie natuurlijk een stevig statement wilt maken. Je gaat als bedrijf, zo impliceert deze ‘kreet’, jezelf niet schuldig maken aan onethisch noch amoreel gedrag..! Maar wat is er gebeurd..? Deze slogan als leidraad voor ‘netjes zakendoen’ is geschrapt..

‘Don’t be evil’ WAS dus Google’s officiële motto. Volgens de ‘ge-update’ gedragscode die Google nu verspreidt onder zijn medewerkers, is dit voorbij, want de slogan is daarin niet meer te vinden. ‘Don’t Be Evil’ is een deel van de collectieve gedragscode van het bedrijf sinds 2000 geweest. Toen Google onder een nieuwe moedermaatschappij Alfabet werd gereorganiseerd in 2015, kwam het met een licht aangepaste versie van het motto, ‘Doe het juiste’.

Echter, Google behield zijn oorspronkelijke ‘Don’t be evil’-uitdrukking tot ergens in 2018. De uitdrukking zit diep verankerd in de bedrijfscultuur van Google. Zozeer zelfs dat een versie van deze zin, heeft gediend als het WiFi-wachtwoord op de shuttles die Google gebruikt om zijn werknemers naar het Google-Mountain View-hoofdkwartier in San Francisco te vervoeren.

Terugrekenend is deze uitdrukking dus verwijderd ergens in april/mei 2018, zo tonen internet-archieven via Wayback-Machine aan. Hier is de oorspronkelijke tekst van de oude gedragscode, zoals gearchiveerd en door de Wayback Machine op 21 april 2018 vastgelegd:

‘ ‘Don’t be Evil’. Googlers passen deze woorden over het algemeen toe, op de manier waarop we onze gebruikers van dienst zijn. Maar ‘Don’t be evil’ is veel meer dan dat. Ja, het gaat erom onze gebruikers onbevooroordeelde toegang tot informatie te bieden, zich te concentreren op hun behoeften en hen de beste producten en diensten te geven die we kunnen bieden. Maar het gaat er ook om meer in het algemeen het juiste te doen – de wet te volgen, eervol te handelen en collega’s met beleefdheid en respect te behandelen.

De Google-gedragscode is een van de manieren waarop we “Wees niet slecht” in de praktijk brengen. De code is gebaseerd op de erkenning dat alles wat we doen in verband met ons werk bij Google zal en moet worden afgemeten aan de hoogst mogelijke normen voor ethisch zakelijk gedrag. We leggen de lat zo hoog om zowel praktische als ambitieuze redenen: Onze toewijding aan de hoogste normen helpt ons bij het inhuren van geweldige mensen, het bouwen van geweldige producten en het aantrekken van trouwe gebruikers. Vertrouwen en wederzijds respect tussen medewerkers en gebruikers zijn de basis van ons succes en dat moeten we elke dag verdienen.

Lees dus alstublieft de Code, en volg zowel de geest als de letter ervan, altijd in gedachten houdend dat ieder van ons een persoonlijke verantwoordelijkheid heeft om de principes van de Code in ons werk op te nemen en andere Googlers aan te moedigen om de principes van de Code in ons werk te verwerken. En als u een vraag heeft of ooit denkt dat een van uw collega Googlers of het bedrijf als geheel misschien niet aan onze verplichtingen voldoet, zwijg dan niet. Wij willen – en moeten – van u horen.’

En hier is de bijgewerkte versie, voor het eerst gearchiveerd door de Wayback Machine op 4 mei 2018:

‘De Google Code of Conduct is een van de manieren waarop we de waarden van Google in de praktijk brengen. De code is gebaseerd op de erkenning dat alles wat we doen in verband met ons werk bij Google zal en moet worden gemeten aan de hand van de hoogst mogelijke normen voor ethisch zakelijk gedrag. We leggen de lat zo hoog om zowel praktische als ambitieuze redenen: Onze toewijding aan de hoogste normen helpt ons bij het inhuren van geweldige mensen, het bouwen van geweldige producten en het aantrekken van trouwe gebruikers. Respect voor onze gebruikers, voor de mogelijkheden en voor elkaar vormen de basis van ons succes en zijn iets wat we elke dag moeten ondersteunen.

Lees dus alstublieft de Code en de waarden van Google en volg deze naar de geest en de letter, waarbij ieder van ons altijd in gedachten moet houden dat ieder van ons een persoonlijke verantwoordelijkheid heeft om de principes van de Code en de waarden in ons werk op te nemen en andere Googlers aan te moedigen om deze in ons werk op te nemen. En als u een vraag heeft of ooit denkt dat een van uw collega Googlers of het bedrijf als geheel misschien niet aan onze verplichtingen voldoet, zwijg dan niet. Wij willen – en moeten – van u horen.

Ondanks deze belangrijke verandering, zegt de gedragscode van Google dat deze sinds 5 april 2018 niet meer is bijgewerkt. Zoals je ziet, bevat de bijgewerkte versie van de gedragscode van Google (4 mei 2018) nog steeds een verwijzing naar het onofficiële motto van het bedrijf – de laatste regel van het document is nog steeds: “En onthoud … wees niet kwaadaardig, en als je iets ziet waarvan je denkt dat het niet klopt – spreek dan je stem uit!”. Diverse journalisten hebben geprobeerd Google commentaar te ontlokken op deze verandering, maar daarop nog geen reacties.

 Google Chrome als webbrowser..? Get rid of it..!!
Hier kun je alles lezen over de spionnenrol die de webbrowser van Google speelt bij jou gebruik van het internet. Een artikel in de Washington Post uit juni van dit jaar, waarvoor de betreffende journalist een week lang de ‘daden’ van deze webbrowser in de gaten hield..

Na deze week besloot hij Chrome vaarwel te zeggen en Mozilla Firefox te installeren. Chrome dus te dumpen. Het downloaden en installeren van Firefox was feitelijk verrassend eenvoudig, aldus de redacteur. Dus als wij je een advies mogen geven in dezen: dump de Google Chrome browser en download en installeer een andere op je computer (bijv. Firefox (HIER) ) Dit is een screenprint van het betreffende artikel op de Washington Post (indien je het helemaal wil lezen, klik je op de illustratie.)

Zelfs Google personeel waarschuwt het publiek..!
Bijzonder in dit verband is ook het feit, dat de directie van Google heeft geprobeerd het personeel de mond te snoeren, wanneer het gaat om politieke opvattingen die de directie haaks vindt staan op het ‘belang van Google’.   Er kwam zelfs een rechter aan te pas om de vrijheden van Google-personeel te waarborgen. Zie daarvoor ons eerdere artikel. (HIER) Niet zo verwonderlijk natuurlijk het spanningsveld wat nu ontstaat tussen directie en personeel. Google stond vanaf de oprichting bekend als een Walhalla voor werknemers, waarbij je in dienst van Google niet alleen vorstelijk betaald werd, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van jou als werknemer/mens zeer hoog in het vaandel stond.

Als Google-werknemers (ingenieurs!) je al waarschuwen, om het bedrijf ALS DE PEST te mijden, wie ben je dan, om aan dit verhaal te gaan twijfelen..! Neem hun advies ter harte ten STOP met ALLES  wat met het bedrijf te maken heeft..!

Dit trok een grote schare getalenteerde, creatieve en veelal universitair geschoolde werknemers aan, die zich konden wentelen in de voordelen van de enorme groei en ontwikkeling van het bedrijf. Sinds de komst echter van AI-tovenaar Eric Schmidt als bestuurder van Google (HIER en HIER) is er echter fundamenteel een andere wind gaan waaien bij het bedrijf, die pas veel later zichtbaar werd voor deze werknemers. Eric Schmidt was van 2001 tot 2011 CEO van Google en van 2011 tot 2017 bestuursvoorzitter van Google en begeleidde het bedrijf door een periode van ongelofelijke groei en een reeks wereldwijd veranderende innovaties. Maar er kleeft een onmenselijk trekje aan deze ‘briljante man’.. Kijk hoe hij tijdens dit gesprek ‘spontaan’ de ‘creepy line’ verdedigt die ligt tussen de manipulaties van Artificial Intelligence en de menselijke geest/hersenen.

Inmiddels is hij adviseur van het overkoepelende bedrijf ‘Alfabet’ en heeft aldus nog een stevige vinger in de Google-beleidspap. Schmidt is ook de man die vanuit zijn diepere motivaties, absoluut geen respect schijnt te hebben voor het menselijke vernuft/geest, en zo snel mogelijk de verbinding wil leggen (zie het verhaal van Elon Musk!) tussen de menselijke hersenen en de computer.. Kijk hoe hij de mensheid waarschuwt voor een ONSTERFELIJKE DICTATOR..

3 gedachten over “Zo infiltreert het Google-gedrocht ons -ongemerkt- dieper..!

 1. Wie is de in het bovenstaande artikel benoemde Wie is Arthur Levinson?

  “Arthur D. Levinson (born March 31, 1950) is an American businessman and is the current Chairman of Apple Inc. (2011 to present) and CEO of Calico (an Alphabet Inc. venture). He is the former chief executive officer (1995 to 2009) and chairman (1999 to 2014) of Genentech.

  Early life and education
  Born to a Jewish family,[4] the son of Malvina and Sol Levinson, he received his bachelor’s degree from the University of Washington in Seattle in 1972 and his PhD in biochemistry from Princeton University in 1977.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Arthur_D._Levinson

  Ook is het natuurlijk vermeldenswaardig dat de transhumanist Ray Kurzweil sinds 2012 door Google werd ingehuurd om een belangrijke positie in te nemen bij het ontwikkelen van nieuwe producten:

  “In December 2012, Kurzweil was hired by Google in a full-time position to “work on new projects involving machine learning and language processing”.[25] He was personally hired by Google co-founder Larry Page.[26] Larry Page and Kurzweil agreed on a one-sentence job description: “to bring natural language understanding to Google”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Ray_Kurzweil

  En ook hij heeft zich beziggehouden met medische zaken:

  “During the 1990s, Kurzweil founded the Medical Learning Company.[23] The company’s products included an interactive computer education program for doctors and a computer-simulated patient.”

  En het is weer hetzelfde oude verhaal. Ook hij is ‘Joods’.

  “Early life
  Kurzweil grew up in the New York City borough of Queens. He attended NYC Public Education Kingsbury Elementary School PS188. He was born to secular Jewish parents who had emigrated from Austria just before the onset of World War II. He was exposed via Unitarian Universalism to a diversity of religious faiths during his upbringing.”

  Citaat uit mijn onlangs op WtK gepubliceerde artikel ‘Een ander Verenigd Europa’.

  “En natuurlijk speelt door dit alles heen de superioriteitsgedachte van het Babylonisch/Talmoedisch geïnspireerde Jodendom, dat meent de enig rechtmatige erfgenaam van de Aarde te zijn nadat zij al het (goyim)leven erop heeft vernietigd.”

  Geen verder commentaar!

  1. Ik geef wel commentaar; Arthur D. Levinson zat op onze Jezuïeten Oranje Prins school, Ivy league; de klimop, die zich overal aan vasthecht, ten nadele van zijn gastheer maar zelf sterk en hoger en hoger groeit. Beeldspraak.
   Ik kijk eerst naar foto’s van mensen, ziet hij er zelfverzekerd uit? https://www.gettyimages.ca/photos/arthur-levinson?editorialproducts=news&family=editorial&phrase=arthur%20levinson&sort=best Obama heeft ook genoeg van de show. Hier Explo-rat-orium, 33!ste jaarlijkse prijs diner. Nep,nep,nep, goedkope kleren, schoenen en restaurant, fotografie van Dr. Wale Tizer (=drankje met open hoofd erop waar limonade ingeschonken wordt!) https://drewaltizer.com/event/12646-exploratorium-33rd-annual-award-dinner/ Zijn “vrouw” geen trouwring + er staat 40ste exploratorium. Dan Ray Kurzweil; hij heeft een medaille gekregen in 1999 voor technologie, al 5 jaar niet uitgereikt! https://en.wikipedia.org/wiki/National_Medal_of_Technology_and_Innovation Kurzweil heeft een ongezondheidsboek geschreven want hij had beginnende diabetes 2; hij nam 250 supplement-pillen, 10 glazen water, 10 mokken thee en glazen wijn per dag!! Wat kan je nog geloven? Zijn neef Allen schreef: The whipping boy, dat is een uitdrukking voor de zondebok! Dat zijn de Joden omdat ze goede slaven zijn voor de Jezuïeten, ze zijn het gewend, vader was de baas en vader God is wreed, geen vertrouwen in zichzelf en Gods schepping, bloedoffer op 8ste dag enz. Allemaal mensen spelen toneel, denk wel dat ze er genoeg van hebben om te zwarte pieten en bevelen te volgen. Het spel is haast ten einde, de mindcontrol werkte niet, de geest is te sterk en we breken VRIJ! Love is the answer.

 2. Het afgelopen jaar is er een film uitgebracht, die de thema’s van bovenstaand artikel heeft gekoppeld aan de Faust van Goethe. Vele technologische en andere verleidingen van ons moderne leven en het streven naar macht worden in deze film verbeeld. Hieronder een recensie op de film:

  “The Last Faust transponeert het epische saga van verdoemenis van Goethe naar het jaar 2059. Faust’s opvolger, Dr. Goodfellow is de CEO van Winestone Inc., ’s werelds grootste en meest geheimzinnige tech-bedrijf. Zijn voorganger Dr Faust heeft zijn ziel verkocht aan de duivel Mephisto, geruild voor de oprichting van de eerste Supermens, in de manifestatie van een Hedge Fund manager. Maar in het proces, ontketent hij een veel donkerder kracht op de wereld.”

  Het is een nogal ongewone film, met wel heel herkenbare hedendaagse thema’s.

  https://lookmovie.ag/movies/view/8871254-the-last-faust-2019

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.