Advertentie

‘Sungazing’.. Een nieuwe trend in 2011?


Sungazen, oftewel ‘zonnestaren’, oftewel ‘in de zon kijken’, is een oeroude techniek die zo’n 5000 jaar geleden al werd toegepast binnen oude culturen, natuurvolkeren en in vele religies, zoals het hindoeïsme, de Maya’s, Lakota-traditie, het oude Griekenland en Egypte.
De belangstelling voor sungazen is echter verloren gegaan, doordat we het contact met de natuur uit het oog ‘dreigen’ te verliezen; daarmee zijn we het contact met de zon ook bijna vergeten. En dat terwijl wij allemaal diep van binnen zo’n verlangen koesteren naar de zon en deze eenvoudige en kosteloze techniek ergens ook zo logisch is…!

Sungazen is een eenvoudige, natuurlijke methode waarbij binnen bepaalde tijden direct en opbouwend in de zon gekeken wordt. Dit zonlicht verspreidt zich in het lichaam via de zenuw- en energiebanen. Het lichaam wordt geënergetiseerd waardoor er een intelligent regeneratieproces (herstellen van beschadigde lichaamscellen) in gang wordt gezet. Daarnaast wordt het lichaam opgeladen, te vergelijken met een oplaadbare batterij.

Sungazen doen we eigenlijk ‘onbewust’ al. Tenslotte kijken we op een zonnige dag automatisch indirect in de zon. De methode wordt ondersteund door een reeks van noodzakelijke voorzorgsmaatregelen en technieken.

En Sungazen is niet zomaar een methode. Het zou wel eens dè oplossing kunnen om de achterliggende oorzaken van een ziektebeeld weg te nemen. Mits de techniek consequent toegepast wordt, heeft zonlicht een dermate intelligente kracht dat de resultaten ook blijvend zijn. De eerste effecten zijn binnen afzienbare tijd (2-3 maanden) waarneembaar. Ron van Dijen is de man die het ‘Sungazen’ in Nederland meer en meer op de kaart krijgt. Wordt het een trend..?

* * *

‘Sungazing’ een nieuwe trend in 2011?

Ron van Dijen © 2011

x

Wordt sungazing een trend in 2011? In de wereld zijn er steeds meer mensen die samen of alleen in de zon staren om het maximale effect van zonnestralen te ervaren. Ron van Dijen (1966) heeft in zijn boek Sungazing de oeroude techniek van zonnestaren en zijn eigen ervaringen stap voor stap beschreven voor verantwoord sungazen. Daarnaast is hij geregeld gastspreker. De techniek is namelijk niet zonder gevaren. ‘Wie het echter goed doet, kan er enorm veel baat van ondervinden.

Ron van Dijen: “Ik geloof in de wereld waarin de liefde alles overwint. Ik geloof dat oorlog, ziekte, honger en epidemieën in onze wereld van tijdelijke aard kunnen zijn. De zon is een intelligentie die wij niet kunnen begrijpen en niet kunnen bezitten. Dat maakt voor mij de zon tot een bron die voor iedereen bereikbaar is.”

Zelf leed Ron van Dijen aan chronische reumatische pijnen en mede daardoor aan depressiviteit. Hij liep ziekenhuis in en uit, zonder echt verbetering te ervaren.

Hij vertelt: ‘Na een internationale carrière in het bedrijfsleven (MBA), kreeg ik een burn-out en wist ik dat ik mijn leven drastisch moest wijzigen. Ik heb toen vele therapieën, cursussen en opleidingen gedaan in binnen en buitenland. Toch bleef ik doorzoeken naar een vorm van verlossing en wist dat ik dat niet ging vinden in mentale oplossingen. Ik moest zelf op zoek gaan in de natuur op basis van mijn eigen intuïtie en inzichten.’

‘Gek genoeg hield ik mij al sinds 2000 bezig met invloed van zonlicht op mijn lichaam en geest. Ik heb hierover een hele bibliotheek aangelegd.’ In 2006 begon Ron van Dijen zich te verdiepen in sungazing. ‘Ik moest mij een hele weg banen door alle informatie die er over deze oeroude techniek te vinden was. Dat was veel en ik wist niet wat betrouwbaar is of niet. Ik ben daarbij veelal op mijn gevoel afgegaan. Ik miste gedetailleerde en vertrouwelijke achtergrondinformatie en persoonlijke ervaringen. De informatie en ervaringen die ik heb verzameld over sungazen in de afgelopen jaren, heb ik daarom in een boek verwerkt tot een handzame methode met voldoende ondersteuning voor iedereen.”

Zelf begon hij in 2008 met sungazen en hij omschrijft dit als een ontspannen en intiem moment voor zichzelf. ‘Sungazen kan een grote invloed op je levenswijze en zienswijze hebben als je er dagelijks tijd aan besteedt. Zonlicht kan je leven letterlijk en figuurlijk verlichten! In het begin was het wat chaotisch, omdat bestaande dagritmes opeens bepaald werden door het ritme van de zon. Toen ik dat eenmaal gewend was, wilde ik niet meer zonder: zo hoort het! Dat komt door het goede gevoel dat ik van sungazen krijg en dat wil ik graag delen. Het is immers gratis en eenvoudig te doen. En zelfs in het niet altijd zonnige Nederland kun je deze methode goed toepassen.’

Ron beseft heel goed dat de zon ook gevaarlijk kan zijn en komt daar ook uitgebreid op terug in zijn boek. ‘Iedereen weet dat UV-stralen gevaarlijk kunnen zijn en daarom hanteer ik strikte regels bij  deze methode. Wie zich aan deze regels houdt, kan echter genieten van de mooie kant van de zon en daar zijn profijt uit halen. Ik ben er zelfs beter door gaan zien. Dat deden de oude Egyptenaren ook al, maar de kennis van sungazing leek toen voorbehouden aan farao’s en hogepriesters. Sungazing komt eigenlijk bij veel oorspronkelijke bewoners en religies terug, zoals de Maya’s, Lakota indianen en in het hindoeïsme. Tegenwoordig kan iedereen over deze kennis beschikken en het zelf doen.’

Veranderingen
Zelf merkte hij al naar een paar weken dat er veranderingen optraden. Deze waren allemaal positief. ‘Wie met sungazen begint, kan gewoon niet meer negatief blijven’, zegt hij. ‘Ik zelf ben beter gaan zien, voel minder pijn en kan iets wat op een depressie lijkt nu zelf bewust keren.’ Hij verwacht dat lezers die gaan sungazen met een paar weken ook al zullen merken dat er dingen veranderen. ‘Er zijn ook veel positieve bijwerkingen. Ik ging vanzelf gezonder leven, kreeg meer zelfvertrouwen en slaap veel beter.’ In het boek Sungazing vertelt hij stap voor stap open en eerlijk over zijn ervaringen.

Positieve kracht
Ron van Dijen is ervaringsdeskundige en inmiddels een autoriteit op dit gebied in Nederland. “Ik wil dit graag uitdragen en sta mensen bij. Zie de website www.sungazen.com. Er wordt binnenkort een begin gemaakt met het verzamelen van ervaringen van sungazers. Ik heb door sungazing de positieve kracht van de zon mogen ervaren en leidt nu een gelukkiger en gezonder leven. Ik gun dit iedereen, dat is mijn motivatie geweest om het boek te schrijven. Psychisch vinden er alleen maar positieve veranderingen plaats. Zo wordt je je meer bewust van de autoriteit in jezelf en ga je simpelweg vanzelf authentieker functioneren. Makkelijker kan het niet. Wie begint met sungazen zal deze positieve effecten zelf snel ervaren.”

WAARSCHUWING: GA NIET ONVOORBEREID AAN HET ‘SUNGAZEN’ BEGINNEN; HET KÁN HEEL GEVAARLIJK ZIJN, WANNEER JE HIER ‘ZOMAAR’ MEE GAAT BEGINNEN!

Tot slot: “Ik ben uiteindelijk dankbaar dat mijn ziektebeelden de motivatie hebben gegeven om op zoek te gaan naar verbetering en dat ik sungazen heb ontdekt. Anders had ik dit nooit mogen ervaren en kunnen delen. Dat is de positieve kracht van de zon, een gratis kracht die er voor iedereen is en die iedereen kan ervaren als hij dat wil.’ Door deze methode heb ik ook ervaren dat de omvang van oorlog, honger en ziekte in de wereld sterk verminderd kunnen worden. Ik zie het dan ook als mijn missie om hierin bij te dragen.

 

47 gedachten over “‘Sungazing’.. Een nieuwe trend in 2011?

 1. Ja en als je dan weet dat wij allen uit de zon komen.
  Onze god ook wel christus genoemd bevind zich in de zon en van daar uit incarneren wij naar onze ouders.
  Dat is dus ook de reden dat in alle eeuwen volkeren al de zon aanbaden.
  Eigenlijk zwaai je gewoon naar thuis.
  Ook als mensen een bijna dood ervaring hebben dan spreken ze vaak over een tunnel van licht.
  deze tunnel word gezien met je Al oog dat zich tussen je wenkbrouwen begeeft.
  Je kijkt dan in de tunnel die als het ware draait.

  Als je ongeveer enkele minuutjes in de zon kijkt en dan het liefst in de morgen als de zon niet zo fel is dan voed je jezelf met het Licht.
  Wij zijn ten slotte allen lichtwezens.
  Of wel scheppers (goden) maar daar zijn vele mensen zich nog niet helemaal van bewust.
  Maar nu is de tijd aangebroken dat miljoenen mensen aan het ontwaken zijn en keuse`s maken die meer op eenheid zijn gebaseerd dan op macht.
  Maar zoals je in vele oudheden terug kan lezen, het midden oosten zou het middelpunt zijn van de start van veranderingen.
  En dat is nu begonnen en er is geen terug keer meer mogelijk.
  Heerlijk dat er nu eindelijk Licht is in de tunnel.

 2. De zon is prachtig. Gelukkig vandaag weer veel zon gezien, die grauwe dagen dragen bij aan minder energie. Wil dan eigenlijk niet eens uit bed komen. Het is natuurlijk.

  Gek ook dat op warme zomerdagen, als ik lekker naakt op het strand ben, veel zwem en zo, dat ik dan toch helemaal geen honger krijg, veel energie heb. Je kan je er echt aan opladen en denk dus ook zeker dat het goed is voor het lichaam, zeker met het vitamine-D verhaal erbij.

  Dat licht, zo puur, soms bijna verradelijk, het geeft leven en zal dus ook in je lichaam doorwerken. Natuurlijk nooit te veel, al lig ik mijn hele leven zomers de hele dag op het strand, pas als het echt bijna verbrand, lekker insmeren want genoeg is genoeg. Aan mijn lijf geen huidkanker. Maar als ik dan mensen zie die gelijk beginnen te smeren dan denk ik, das ook niet gezond…

 3. Niet helemaal on topic of misschien wel de zon.
  2011 dat wordt me een jaar als we de mayakalender mogen geloven.

  Op 8 maart 2011 betreden we de negende en laatste stap van de Mayakalender, het Universele Bewustzijnsniveau. Dit bewustzijnsniveau kenmerkt zich door zijn zeer beperkte duur, en zijn korte periodes van creatie. Deze periodes van creatie duren straks nog maar 18 dagen. In het huidige (achtste ) bewustzijnsniveau duurt zo’n periode nog 360 dagen. En nog geen 11 jaar geleden in het zevende bewustzijnsniveau duurde zo’n periode zelfs nog 19,7 jaar in totaal. Met andere woorden: Het geen wat bijvoorbeeld tussen 1960 en 1980 geschiedde (19,7 jaar in totaal), geschied straks nog maar in 18 dagen.

  In de links uitleg ;

  http://www.indigorevolution.nl/2011-het-jaar-van-het-negende-en-laatste-bewustzijnsniveau-van-de-mayakalender.html

  http://sensability.nl/nl/part/Artikel%20De%20laatste%20twintigvoudige%20versnelling%20in%20de%20Maya-kalender,%206%20februari%202011.pdf

  http://www.stapuitdematrix.nl/ascensie-en-de-matrix-in-de-dagelijkse-praktijk/artikelen/inzichten/aan-de-vooravond-van-het-universele-bewustzijn

 4. hoi ron,
  Ik heb een vraag, ik ben een raar mens, althans…al heel lang als ik buiten wandel en in de zon kijk (niet lang hoor, maakt niet uit)dan zie ik kleuren in allerlei vormen..bv bij bomen en in de lucht op de grond..overal dan…wel heel mooi. Ik had gehoopt hier iets over in je boek te lezen. Misschien ben je dit ergens tegengekomen. het heeft echt met de zon te maken. Ik teken ook energieen en denk dat het hiermee te maken heeft.Ik noem het de taal vd zon.
  hartegroet carla hector

  1. Beste Carla,

   Zonlicht maakt de mens bewuster en gevoeliger. Daardoor ga je scherper waarnemen, waardoor energievelden om materie beter waarneembaar worden. In de lucht heeft het te maken met deeltjes en de weerkaasting van licht. Pas op met zo maar in de zon kijken zowel in de duur, het moment alsmede de noodzakelijke ondersteuning. Zonnegroet, Ron van Dijen.

 5. Beetje topic-related..
  Iemand bekend met energiebolletjes?
  Ik zie die dingen wel eens, kan het niet afdwingen ze te zien. Maar na het zien, zelfs tijdens het zien voel ik me opgeladen, met nieuwe energie. Ben benieuwd? Ik heb er ooit iets over gelezen, was volgens mij in een van de publicaties van H. P. Blavatsky, maar dat is al weer zoveel jaren terug. Ben meer benieuwd naar of naast mij ook andere mensen ze zien en hetzelfde ervaren als ik.

  1. Ja Wattenstaafie, die zie ik ook wel eens, had het ook aangegeven bij die orbs. Ze geven veel energie, oerenergie voor mij. Eén keer schoot zoiets in een fractie mijn lichaam in leek het wel, ik nam alles gelijk anders waar. Of die energie niet alleen in mij schoot maar ook in alles wat ik waarnam. Vreemd… ze zijn er bijna nooit maar als ze er zijn is het prachtig. Meestal één, of drie tegelijk.

  2. Martijn,
   ik zie die energiebolletjes niet vaak, alleen wanneer ik me helemaal uitgeput voel. Check dan via het verplaatsen van mijn focus of wat ik zie niet iets is wat bijvoorbeeld mouches volantes kan zijn, nou nee dat is het niet. Uitgesloten dus die verklaring, maar wat is het dan wel? Ik beur er altijd zo van op en probeer ook geforceerd weer die energiebolletjes weer naar me toe te trekken maar dat lukt me nooit. Ik kan die bolletjes niet eens materieel beschrijven. Als ik toch een poging doe; ze zijn klein, transparant, dwalen van links naar rechts en ook omgekeerd van rechts naar links al dwarrelend naar beneden. Storen zich niet aan materie, gaan er al dwarrelend dwars doorheen, ook door mij.

  3. Ja vaak transparant maar ook wel eens fel wit licht schijnend, zoals orbs. Dat je ze vooral ziet bij vermoeidheid, daar moet ik voor mezelf ook eens op letten dan.
   Interessant dat jij ze soms ook waarneemt. Gebeurt voor mij inderdaad ook niet vaak. Kosmische oerkracht uit het universum misschien, om jezelf weer snel op te laden voor je te ver uitgeput raakt. Ik zal er de volgende keer toch nog eens wat beter bij gaan stilstaan… Bedankt.

  4. @ Wattenstaafie
   Wat je zegt over vermoeid zijn een die energieballetjes , dat herken ik maar dan op mijn manier , ik zie meer kleurige indigo/blauw/violette flitsen .
   Onder een ander artikel ( sterrenpoort/pinealgland ) had ik daar een keer over verteld maar kreeg geen reacties ofzo , maakt niet uit . In het kort kwam het er op neer dat ik erachter kwam dat ik met focussen en ademhaling die energie kon controleren en dat dat een bizar revitaliserend effect geeft .
   In hoeverre dat in verbinding staat met zonlicht weet ik niet , laat he snel zomer worden dan ga ik het verder uitwerken .
   In de afgelopen jaren heb ik veel diploma’s in toegepaste kinesiologie gehaald ( touch for health) waarin het ook vaak naar voren kwam dat mensen een bepaalde dosis zonlicht op hun voorhoofd nodig hebben om goed te kunnen functioneren ( melatonine/seratonine balans )en niet te vergeten de vitamine D6 aanmaak .
   We zijn naar mijn inzien wel iets meer dan alleen een chemische fabriek , maar al deze natuurlijke processen bepalen toch wel een groot gedeelte van onze welzijnsfactor .

  5. We are al soldiers, tot we de identificatie met ons malle idee over onszelf hebben losgelaten, dan ben je vrij en één met alles. De hele wereld komt in ons op, net als ons eigen lichaam en geest. Het komt op in ons, als waarnemer. Als je dat weet en weet dat de waarnemer ook weer object is, wat zijn we dan werkelijk?

  6. In wezen zijn we dan onbegrenst bewustzijn , een vonk van de creator , dus eigenlijk één met de schepper en het geschapene . Verstrikt in een illusie dat de schepper een afstand heeft van het geschapene valt de eenheid teniet en ziet het schepsel zich verloren in een veelheid van materie waadoor de illusie ontstaat dat het schepsel zich moet verdedigen tegen andere in de illusie gevangen schepsels .
   Hieruit ontstaat het ik en jij gevoel en het ego is geboren , de lange zoektocht naar de bron is begonnen en het leerzame lijden van maya en samsara laat het schepsel weer terugverlangen naar de herinnering van eenheid .
   zoiets ?

  7. @ Wattenstaafie

   Ooit wel eens van Phrana of Chi gehoord, dat zijn die kleine energie boleltjes, zie ze zo vaak en zelfs bij hele mooie blauwe luchten, zoveel dat het pijn aan me ogen doet.

 6. Bloedlink artikel!

  Ik wist dat de Yogi`s dit ook doen.
  Ik dacht op een zonnige ochtend dat probeer ik ook. Staarde heel kort naar de (felle) zon.
  Nadat ik stopte bleef het een aantal minuten zwart voor mijn ogen, ik kon niets meer zien!
  Mijn geluk is waarschijnlijk mijn donker-bruine ogen die het zonlicht meer weerde dan blauwe ogen. Godzijdank trok het weer bij en kon ik weer langzaam zien. Ik weet zeker dat als ik langer in de zon had gestaard ik nu stekeblind was geweest!!
  Mensen pas héél erg op!
  Een ernstige waarschuwing van Guido zou ik absoluut noodzakelijk vinden bij dit artikel.

  1. Je verzoek is ingewilligd Fleur; dank voor de tip.. Ron heeft het overigens in de tekst ook al -terloops- gemeld.

  2. Zou het misschien ook een tip zijn om niet continu in de zon te staren maar je gezichtspunt hier net ff vandaan houden?
   De zonnestralen komen dan toch binnen maar met minder scherpte. Dan zo nu en dan even tegen de zon in kijken en weer iets eronder of erboven, etc.

  3. Mijn gravatar is tevens mijn bureaublad, ondergaande zon op Texel, ik ben gek van de zon en de zonnige dagen, nog even en het is lente!

  4. Beste Fleur,

   Dank je wel voor je waarschuwing. Ik geef heel nadrukkelijk aan dat sungazen geen sport is. Het is een serieuze techniek. Hierbij is het belangrijk een motivatie te hebben. Als je dat niet hebt, ga dan gewoon lekker in de zon zitten bijvoorbeeld.

   Hanteer daarbij de veiligheidsvoorschriften en ondersteunende technieken. In mijn boek geef ik ook kaders om een beeld te krijgen wat het is en waar het toe leidt.

   Sungazen is de opponent van de hele dag binnen leven. Als we minder binnen leefden was gewoonweg buiten zijn voldoende.

   Zonnegroet, Ron van Dijen

 7. -beledigende, niet inhoudelijke reactie verwijderd-

  Zonlicht stimuleert het maken van vitamine D. Dat is algemeen bekend. Teveel in de zon zitten leidt tot huidkanker, dus onverstandig. Lekker genieten in het zonlicht of de zon aanschouwen vanachter een wolk (en waarbij je zijn prachtige ronde vorm ziet) is volkomen gratis te noemen.

  1. Was mijn opmerking nou zo beledigend? Ik schreef louter op dat geld vragen voor het leren kijken (en genieten) in de zon als een absurbiteit mag worden beschouwd. Ik ga toch ook niet geld vragen aan mensen om te leren kijken (en te genieten) naar onze maan? Simpelweg omdat ik het nu ineens moon-gazing noem en suggereer dat het de komende hype wordt? Ik verwerp simpelweg dat soort praktijken.

  2. F001,

   ik vind dat je een punt hebt met betrekking Gratis zon.
   Als mensen een artikel schrijven over zongazen en inderdaad belangrijke info weglaten, omdat anders mensen dan niet je boek zouden willen kopen.
   Je zeker ook mensen gevaar kan laten lopen.
   Het heeft ook te maken met vertrouwen, als je echt vertrouwen hebt en niet bang bent om te kort te komen, dan leef je niet in overvloed.
   Er is dan nog sprake van angst en dat is een slechte raadgever.
   Ontvangen is vaak moeilijker dan geven.
   Maar ik begrijp Ron wel maar ook jou F001.

  3. Dien dan een wetsvoorstel in dat onafhankelijke onderzoekers en schrijvers een vergoeding krijgen voor hun tijd , energie en investeringen ,zodat ze gegarandeerd eten op de plank hebben . Kan jij je gratis boekjes bij the readshop halen , iedereen blij .
   in a brave new world zou het misschien werken .

  4. Zeg Ray, ik weet niet hoe het met jou staat maar mijn ogen kunnen het niet langdurig verdragen. Je lichaam geeft wel een response als het te veel wordt. Wel alert zijn natuurlijk. Ja, alert zijn en toch ontspannen, moeilijk maar het is mogelijk. Het is jezelf zijn. Jammer genoeg zijn er teveel idioten die zich tegen het natuurlijke afzetten d.m.v. de kracht van hun geest. Hier maak je natuurlijk brokken mee. Je moet je gereedschap niet kapot maken. Vooral bij spirituele zoekers zie je dat ze vaak te ver gaan in deze, dus goede waarschuwing.

  5. Ja F001, je opmerking was puur beledigend. Als iemand hier serieus een verhaal schrijft, vanuit zijn hart, over sungazen en jij gaat deze man vervolgens een bedrieger noemen..! Ja dus, je opmerking was puur beledigend!

  6. Jammer toch ergens Guido, dat we de beledigende opmerking niet hebben kunnen lezen. Hoe kan ik die F001 nou naar waarde schatten? Dit is het begin van het einde snap je, zo werkt de illuminati ook, niet geschikt voor uitzending, knippen die handel. Ach, het is menselijk, toch zou ik wel graag de werkelijkheid willen zien en dat een ander dit verhaal weer om zeep mag helpen. It’s the nature of all. Wees niet bang, genoeg mensen hier die het kunnen ontkrachten lijkt mij, ook jij mag dat doen maar nu weten we weer niets.

  7. geheimpje Martijn , google wanttoknow 4 maart f001 , in cache kan je alles terugvinden .
   zelf vind ik het niet zo interessant , maar als je de nieuwsgierigheid niet kan onderdrukken …

  8. Nou Guido, ik vind het geen serieus verhaal maar een marketingproduct. Het feit dat je al zo diep gezonken bent dat je censuur toepast op meningen die niet overeenkomen met die van jouw, bewijst al het onderliggende wanhopige fanatisme. Dus kijk eens wat dieper in de spiegel en durf datgene te zien waarvoor je steeds wegrent. Ik blijf bedrog aan de kijk stellen met rationele argumenten.

  9. En laat dát nou precies de essentie zijn bij jouw reacties: je poneert geen meningen maar waarheden; en zeker als die een beledigend niveau bereiken, worden ze verwijderd.
   Alles laten staan is voor mij geen optie, het spijt me. Daarvoor krijgen we téveel reacties van bezoekers die zich ook rot-ergeren. Izze zimple! En nee, geen ‘illuminatie’ Martijn.. hahahha

 8. hier een Overvieuw voor sungazing sites.
  http://www.newtreatments.org/sungazingsites.

  Beste Mensen, wees a.u.b. voorzichtig met het kijken in de zon, men heeft maar 1 paar fysieke ogen!

  Het is erg JAMMER dat er niet EXPLICIET vermeld wordt dat het kijken in de zon alleen s’morgens heel vroeg dus de eerste zonnestralen en s’avonds als de zon ondergaat. En alleen maar enkele seconden hooguit 10.sec.!!!! Leest u alle mogelijke informatie, en gebruik uw gezonde verstand!!
  Vergeet niet dat U alleen en U alleen verantwoordelijk bent voor U zelve!

 9. Ik voel me Superman terwijl ik er in vorm niet eens ben. Wij zijn het licht, de liefde en kracht, die dit alles mogelijk maakt. De zon komt in ons op als dat wat leven geeft. Ook de maan en andere planeten. Hebben we ze ooit misschien zelf bedacht? Alles komt uiteindelijk op in ons, wij creëren de kosmos, onze essentie is één.

  1. Uiteindelijk zijn wij licht. Een verzameling van een voortdurende uitwisseling van reële fotonen (licht en vorm zoals we dit binnen ons eigen spectrum van waarneming kunnen waarnemen) Pure wetenschap.

   Daar hoef je nergens voor te gazen en/of een betaalbare cursus voor te volgen.

  2. KOMEN JULLIE OOK OP AS 27 MAART ????!

   Heel WTK is er aanwezig, wordt heel erg gezellig met zijn ALLEN bij elkaar.

 10. Top! Ik heb ook heel internet afgestruind, vooral op zoek naar ervaringen, maar niet gevonden wat de ervaringen zijn met verbeteringen op gezondheidsgebied.
  Ik ben er zelf mee begonnen in november 2010. Maar wat onzeker en blij dus dat er nu een boek is..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.