Advertentie

Verboden gedachten..


x

‘Verboden gedachten’

2013 © JvdB/Cozmic

 x

Veel zaken mag en kun je misschien wel denken, maar zodra je ze uitspreekt breekt vaak de hel los. Zo lijkt het tenminste… En dat resulteert weer in de conclusie dat sommige gedachten bijna onbespreekbaar zijn, vaak ook niet eens als een theorie. Interessant!! Stel gewoon eens kritische vragen over evolutie, liefde, geschiedenis, geloof en je krijgt al snel een geagiteerd clubje over je heen, waar je ook deze discussie voert, dat zegt dat je dat niet hoeft te bevragen of betwijfelen. “Dan kun je alles wel ter discussie stellen!”..  Herken je die opmerking?

Zelf ben ik agnostisch ingesteld (a-gnosis = ik weet het niet/zonder kennis erover) en ik kan slechts mijn eigen piekervaringen en inzichten als referentiekader gebruiken voor zelfonderzoek en verdere vraagstelling. En juist door me niet te verbinden aan een religie of wetenschappelijke stroming, heb ik het gevoel dat ik me de luxe kan permitteren, om buiten de kaders te denken, oude inzichten los te laten wanneer ik wil; kortom, ik hoef me aan niemand te verantwoorden en ben dat ook niet van plan.

animated druppelMet piekervaringen bedoel ik bewuste uittredingen, spontane helderziende of inter-dimensionele ervaringen en andere ervaringen, waarbij de ohzo vertrouwde realiteit even overhoop werd gegooid. En vervolgens leiden die piekervaringen tot een barst in de programmering, waarin we ons dagelijkse bestaan beleven. Ik vertel straks over een eigen piekervaring, die mijn leven fundamenteel op zijn kop zette, gewoon bij de kassa van een supermarkt..!

Atlantiërs
Ik weet niet hoeveel mensen hetzelfde ervaren, dat zodra je je losmaakt van al het triviale gepeupel en alle opgelegde normen en waarden, er dan een ander perspectief op het leven tevoorschijn komt. Voor het gemak noem ik dat maar ‘leven vanuit het wezen’ (niet de ziel, want dat is weer een andere verknipte term..!) Voor het gemak ga ik er maar even vanuit, dat we in een gemanipuleerde werkelijkheid leven en dat het lichaam dat wij kennen als Homo sapiens een beperking is van onze werkelijke expressie.

Dit lichaam is een wonderschone creatie, echter het is geprogrammeerd met beperkingen en de ziel ervan is gekoppeld aan een collectief veld, waardoor we vrijwel onmogelijk werkelijke vrijheid kunnen ervaren. Slechts een enkeling ervaart nog flitsen van herinneringen van de tijd dat we werkelijk vrij waren, de originele bewoners van deze planeet, de zg. Atlantiërs.

Zelfs als het Aardse leven over is worden we nog naar een valse realiteit getrokken; ik heb het over het zg. ‘witte licht’ waarin alles koek en ei lijkt te zijn en er nog steeds een slaaptoestand is. Zogenaamde opgestegen meesters sturen af en toe boodschappen vanuit dat licht om ons te vertellen dat alles ‘OK’ is. Bullshit, het is één grote hypnoseshow vanuit het systeem.. Zij zijn de poortwachters, de arch-onten die je vrolijk van het kastje naar de muur sturen. Kom naar de hemel, hier is het mooi, en daarna: ga terug naar aarde om je karma in te lossen, zodat je uiteindelijk voor altijd in de hemel kunt zijn. Maar pas als je karma-spaarboekje vol levenszegeltjes zit..

Helderziende ervaring bij de kassa
Ik had één keer een bizarre helderziende ervaring, die mijn beeld van de mens totaal veranderde. Bij een grootgrutter stond ik te wachten in de rij voor de kassa en vóór me was een oud vrouwtje bezig haar boodschappen op de kassaband aan het leggen. Jong en fit als ikzelf was, keek ik naar dat beverige vrouwtje, gebogen en grijs en geel van kleur. Onbewust kwam de vraag in mij op waarom zij eigenlijk nog in leven was.

Alex Grey Oceans of LovePlotsklaps veranderde het hele beeld.. Je hoort mensen spreken over aura’s als een energie-uitstraling pffff… Maar wat ik zag, was met geen woorden te beschrijven: wat ik zag leek een wirwar van kabels en draden in allerlei kleuren, iedere gekleurde kabel had een plaats en samen vormden ze een lichaam dat ver buiten het fysieke lichaam uitstrekte. Ik besefte me dat ons fysieke lichaam wordt aangestuurd door een veel groter, perfect lichaam, stralend en voorbij onze verbeelding.. Mijn wereldbeeld veranderde totaal in zo’n 3 seconden; het oude vrouwtje rekende haar boodschappen af en sjokte langzaam de winkel uit. Ze wist duidelijk niet wie ze was…

Het systeem is zelfvoorzienend en -onderhoudend..!
Het is mij redelijk duidelijk dat we als iets veel groters via het rad van wedergeboorte in het systeem van vergetelheid steeds weer terugkomen in deze fysieke vorm, dat die vorm eigenlijk maar een kleine expressie is van ons werkelijke zijn. Het lichaam is voorgeprogrammeerd met onwerkelijke angsten, lusten en beperkingen zodat dát onze dagelijkse beslommeringen grotendeels gaat en zal bepalen…
Daarnaast komt, vanuit de illusie van afgescheidenheid, daarboven nog een keer het ego om de hoek, dat zich met veel bombarie vaak ten koste van anderen wil bewijzen. Op deze manier wordt de programmering volledig bevestigd en de archonten kunnen heerlijk achterover leunen. Het systeem wordt zelfvoorzienend en zelfonderhoudend..

Zijn we ooit vrijwillig hier in terecht gekomen? Goede vraag; het antwoord is waarschijnlijk ‘ja’ én ‘nee’. Manipulatie en bedrog hebben eraan ten grondslag gelegen. Het heeft de mens vele duizenden jaren gekost om meester te worden van deze nieuwe realiteit, waar de cipiers zich voordeden als weldoeners. Geen systeem is echter perfect en hier en daar begon een enkeling zich te herinneren wie hij werkelijk is;  gevolg: barsten in het systeem, want die enkeling wekt een ander en zo wordt -individu voor individu- het collectieve geheugen gewekt..!

Ontwakende wezens en mede-reizigers
Ontwakende wezens maken zich stukje bij beetje los, met vallen en opstaan. Zij doorzien de leugens in zg. wetenschap, doorzien de intenties van machthebbers, doorzien opgedrongen geloofssystemen. Ook gaan ze twijfelen aan hun afhankelijkheid aan voedsel, veiligheid, beginnen vragen te stellen over liefde en sex. Wat is geprogrammeerd en wat is in essentie?

Agent Smith
Agent Smith staat buiten, in de regen…

Eindresultaat is een vorm van burgerlijke ongehoorzaamheid: ‘Ik doe niet meer mee aan de ratrace, ik voed mezelf vanuit mijn eigen normen en waarden.’ Niet meer verzetten tegen religie, politiek en dogmatiek, maar je eigen weg volgen en hopelijk medereizigers vinden, onderweg.. Wees de verandering die je wilt zien, zonder streven, zonder bewijsdrang, puur uit het verlangen om weer te ZIJN en jezelf daarin te herkennen.

Herken welke energieën het ‘systeem’ voeden, erken dat je er ook aan verslaafd bent geweest of gewoon nog verslaafd aan bent. Daarna en dan kun je met inzicht en zelfkennis je onttrekken uit dat systeem, dus wees ongehoorzaam. Mr. Smith uit de Matrix zal je testen, dat is hoe energie werkt, maar als je voldoende in je eigen kracht staat zullen de tests verdwijnen. Hollywood wil ons graag vertellen dat we iedere weerstand moeten bevechten, dualisme dus! Trap er niet in, want dan speel je hun spel.

We breken het systeem af van binnenuit, wij zijn de sleutel. Breek het systeem af van binnenuit, jij bent de sleutel..!

* * *

 

124 gedachten over “Verboden gedachten..

 1. @Cozmic/Jouke,

  Het hele artikel nog niet gelezen, wel vluchtig, zelf ben ik nu met een artikel bezig wat hier wel bij aansluit. Maar vooral die verboden gedachten en dan hardop uitspreken herken ik zo goed. Ik ben kerks opgevoed, zeg maar dogmatisch en als je vragen had op wat voor gebied dan ook; was de dooddoener: “je mag dat niet vragen, het staat in de bijbel, dus je moet dat klakkeloos aannemen.” “God” is misbruikt op een manier wat nooit de bedoeling is geweest. Maar ja die vrije wil. En idd. geld en macht. EGO
  (Zelf gebruik ik wel de naam God, maar elke andere naam die het Al omvat is wat mij betreft goed, Zoals b.v natuur)
  Wat mij betreft leven we in een veld van onbeperkte mogelijkheden.
  Als we de schuld maar bij een ander blijven leggen? tja dan komen we nooit uit die visieuze cirkel. Het hoeft verder geen betoog dat ik het helemaal met je eens ben: “wij zijn de sleutel,” Wij zijn onze eigen klokkenluiders. Van binnenuit zal het moeten komen, een andere manier is er niet. Bedankt voor het delen Jouke,

  1. @ Alice
   Als kind vragen stellen over het geloof ken ik maar al te goed , als ze dan zelf geen antwoord hadden , dan was het antwoord meestal ; “Dat is nou eenmaal zo !”, of “je bent nog te jong om dat te begrijpen ”
   Toen ik op latere leeftijd in een gereformeerde soos de verkeerde vragen stelde werd ik met kop en kont naar buiten gewerkt 😆
   Socrates werd uiteindelijk gedwongen een gifbeker leeg te drinken omdat hij teveel vragen stelde . Het schijnt mensen uit hun comfortzone vandaan te halen . 😈
   Ben benieuwd wat jouw artikeltje te bieden heeft .

  2. Ik was op mijn vijftiende in de gelegenheid de dominee zelf vragen te stellen. Het resultaat? Een boze moeder, een beledigde dominee en beloftes om het tegendeel te bewijzen die nooit werden verzilverd.
   Ik was op die leeftijd opstandig omdat ik het gelieg en gedraai beu was. Voelde me niet serieus genomen. Zoals zo velen. En jammer genoeg zijn velen gecapituleerd.

 2. ons bevrijden uit de gevangenis van onwetendheid kan door eens op zoek te gaan wat BESCHAVING nu eigenlijk is; zie http://i-tjing.blogspot.nl/
  het gaat niet om onderscheid tussen goed en slecht; het gaat om onze eigen houding en INTENTIE in het geheel. en met die intentie kunnen we meer dan we dachten. wens iedereen helderheid en vrede in deze tijdens van overgang!!

  1. De gevangenis der onwetendheid wordt pas als gevangenis ervaren zodra je er achter komt dat het een gevangenis is 🙄 Dan begint het avontuur , het onderzoeken van mogelijkheden om je te bevrijden .

  2. @Cozmic 15-01-2013 om 13.00: Helemaal waar Cozmic. Je hebt weer een fantastisch goed artikel geschreven: mijn complimenten. Fijn dat je dit aan ons overdraagt. Mijn dank daarvoor.

 3. Mooi Cos, het spreekwoord “verbeter de wereld begin bij jezelf” is nog nooit zo op zijn plaats geweest als nu denk ik. Hoewel ik het snap vind ik het toch moeilijk in praktijk te brengen op een aantal punten.

  1. Verander jouw wereld , begin met jouw visie 🙂
   De meeste alchemisten waren ook niet voor niets zonderlinge en ‘wereldvreemde’ snuiters . In de hyvemind staan je naasten je vaak niet toe om uit het collectieve denken te stappen .

  2. @Imke,
   Dat je het snapt, is pure winst. Er zijn nogal wat mensen die zeggen en denken; “wat heb ik eraan als ik dat alleen doe,” Je hebt denk ik gelijk als je zegt dat het nog nooit zo op zijn plaats is geweest als NU. Moeilijk om in praktijk te brengen is het zeker, ons is zo anders bijgebracht, maar jij en ik zijn ons ervan bewust. Evenals anderen op deze site, getuige het artikel van Cozmic. De innerlijke kracht dat is de sleutel, zoals Cozmic het ook zo treffend zegt. Laten we niet vergeten dat dit het Nieuwe Tijdperk is, de sluiers worden dunner meer mensen gaan hun spiritualiteit leven. Voor mij betekend dat dat mensen meer durven te gaan leven vanuit hun kern. Het verstandelijke denken heeft zich tegen ons gekeerd, gezien het huidige systeem, ons hartbewustzijn gaat meer “spreken.” Kortom: “Het Licht, De Liefde, breidt zich uit.”

  3. Als we jullie verhaal andersom vertellen, zitten we meteen op de achilleshiel.. Het is TPTB erom te doen, uniciteit kapot te maken. Eenheid in verscheidenheid is voor hen een vloek. Eenheid in gelijkheid, dat is het streven, een regenboog in 1 kleur.. Daarom worden kids op school ook murw gemaakt door ze in ‘het schoolsysteem’ te persen… Dus…

   Hou je uniciteit hoog, zonder deze te verheerlijken en dóór te schieten. Want juist die uniciteit staat gelijk aan jouw unieke frequentie.. Samen met alle anderen, maken we een prachtige radioband, een schitterende regenboog.. A billion colors creating Devine Light..

  4. Heya Guido
   Wat bazel je nou toch allemaal weer
   Als er iemand met een uniciteit komt haal je hem neer.
   Zelf loop je met boeken te smijten
   en dan waan jij dat ik met reclame iets wil kwijten,
   ik ben niet zo als jij die loopt te pronken met een ander mij.

  5. Je kunt beter een “rare” genoemd worden dan een meeloper heb ik ontdekt. Die rare is echt de meeloper gemaakt.

  6. Ja Selene, en wie achter de kudde aanloopt, sjouwt door de stront.! (Heb ik niet van mezelf maar ergens gelezen). Dus onze eigen gang gaan, dan zullen we vast en zeker zo nu en dan medereizigers ontmoeten.

 4. Interessant artikel, ik heb m ook vluchtig gelezen, ik lees m zometeen met wat meer aandacht.

  Btw supermarkten en bij de kassa staan, je hoort dit voorbeeld steeds vaker in artikelen/gesprekken in de alternatieve media.

  Supermarkten voorzien ons in onze primaire levensbehoeften, daardoor zijn supermarkten het symbool van onze afhankelijkheid/technisch vernuft.

  Confronterend en filosofisch interessant, vind ik.. 😉

  1. Ik probeer er al jaren eentje te vangen in mijn 4D-valslichtvalletje 😆
   Oke , even serieus . Archonten is een term uit de gnostiek , refererend naar arch-angels , al de engelen wiens naam op ‘el’ eindigt behalve Metatron , helpertjes van Jahweh , de demiurg , die weer terug te leiden is naar Anu en zijn nakkies .

  2. weer wat geleerd> komt dus van arch-angel…
   etymologisch lesje van vandaag 🙂

 5. Het is tijd om nu eindelijk eens de kroon op ons eigen hoofd te plaatsen, en onze eigen weg te gaan. Waarbij we de uiterlijke weerstand die we ervaren kunnen zien als een mogelijkheid om innerlijke kracht op te bouwen.

 6. ik heb het gevoeld dat ” de wachters ” blij zijn dat we volwassen worden en dat hun taak er bijna op zit. volgens mij is het tijd dat we de ascended masters – of hoe je ze ook wil noemen- ontstijgen

 7. Dan sta je in de rij bij de kassa en de dame voor de dame voor je heeft een pizza. Zij mocht bij die pizza nog een pizza gratis nemen. Oponthoud! de dame voor je moet spullen halen voor iemand anders, ze moet een subtotaal, zegels op een aparte bon. Wisselgeld, een mooi ongebruik briefje aub. kassiere geneert zich. Ik vermaak me prima want buiten sneeuwt het en mijn kind laat nog ff op zich wachten. Mevr voor me verontschuldigd zich. Ik vermaak me prima! Wel een fles wijn gekocht die ik eigenlijk niet wilde kopen……. De matrix at full power!

 8. Gedurende een dikke twee, misschien al drie jaar volg ik de vele berichten over alles wat met “het grote ontwaken” gerelateerd is. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk onthutst ben. Op het moment is het zelfs zo dat ik nog naar weinig kan kijken of luisteren zonder me er bewust van te zijn dat dit past in “het spel”. Soms ben ik me er van bewust dat ik weer “gewoon niks” wil weten en mezelf heerlijk wil onderdompelen in dagelijkse beslommeringen.

  Met wie bespreek je zoiets? Waar haal je info vandaan die je gedachten en vermoedens bevestigen? Eindelijk mag ik je van harte bedanken, Cozmic, voor het verwoorden van datgene waar -denk ik- meer “wakkeren” tegenaan lopen. Want wakker worden is helemaal niet leuk in een slapende wereld. Je wordt verketterd, verfoeid en uitgestoten, want je “past” niet meer in die relaiteit. Daar zit je dan met je kritische kijk op een wereld waar je jezelf totaal niet thuis voelt en niemand hebt om er over te praten.

  Komt nog bij dat ervaringen slechts flarden zijn, soms zien, soms echt herinneren en waarvan we geen flauw benul hebben hoe we dit moeten plaatsen in het grotere geheel, want wat is dat? Hoe leer je leugens onderscheiden van werkelijkheid? Want over wiens werkelijkheid hebben we het? Of ben ik nu echt gek aan het worden?

  Op het moment laat ik het gewoon gebeuren. Geloof? Heb ik niks meer mee, maar blijf open staan voor andere zienswijzen. Geld? Ik geef weg wat ik niet nodig heb aan ieder die tekort komt. Liefde? Slechts wanneer je ervaart dat je totaal op jezelf bent aangewezen, leer je pas dat echte liefde begint bij jezelf.

  Toen ik je schitterende beeldspraak “karma-spaarboekje vol levenszegeltjes” las, voelde ik een oude herinnering naar boven komen, hoe ontzettend beu ik deze cyclus ik inmiddels ben…

  Dank Cozmic, voor deze heldere en mooi omschreven uiteenzetting.

  1. Misschien een waarschuwingsbannertje eronder :
   _____________________________________________
   teveel Cozmisch gedachtengoed kan leiden
   tot permanente hersenbeschadiging
   _____________________________________________ ?

 9. Nu echt even een verboden gedachte . 😈
  Als de mens gecreëerd is naar het evenbeeld van God(en) en alle sporen leiden naar de Anunakki die na onderlinge verdeeldheid zich hebben opgeworpen als meerdere goden/archetypen en zich later presenteerden als Jahweh , Allah , Satan en noem ze maar op …. de oorspronkelijke bewoners werden verleid tot het betrekken van dit 3D menselijk lichaam met de beperkingen die Anu er in aan had gebracht om ons te kunnen beheersen en verslaven …. wat is dan de toekomst van Homo sapiens ? Willen we DNA code doorbreken en de creator verslaan in zijn eigen spel ?
  Zijn we niet een beetje te gehecht geraakt aan de creatie van Anu , ons lichaam , de fysieke verschijningsvorm resonerend met de matrixcode ?
  Ik kom steeds uit op een paradox , paradigma , maakt mij het uit hoe je het noemt . Als je me niet kan volgen dan snap ik dat best , no sweat .
  We lijken allemaal te hopen en te zoeken op een verandering binnen deze realiteit , eigenlijk vasthoudend aan dit fysieke lichaam en deze bestaansvorm , oa vanwege de angst om te sterven ( ingebouwde angst ) in ieder scenario , DNA upgrade of wat dan ook lijken we dit lichaam mee te willen nemen , waarmee je dus de creatie van Anu meeneemt , juist de beperkende factor met de hele aanverwante matrix , snap je de catch 22 ?
  Terug naar absolute vrijheid is dus alles achterlaten om het laatste restje programmering ook achter te laten , daarmee de schepping van Anu en zijn nakkies voor eeuwig vaarwel te zeggen .
  Hoop dat iemand me nog kan volgen . Reacties zijn zeer welkom .

  1. In het hele concept mis ik nog de nevelen van vergetelheid tijdens onze aardse loopbaan. Dat maakt het een stuk lastiger om te weten hoe je bewust kunt kiezen voor iets wat je je niet herinnert, toch?

  2. ja Cozz ik kan je volgen en het is hoe ik nu denk, een mogelijke alternatieve way out is de geïmplanteerde ‘Systemen’ te snappen die volgens het Nakkie Verhaal van Destini / Jack ons gevangen houden in beperkingen en bovendien bakken met 3d incarnale animale vreet voedoe plofkip energie kosten, de Syriërs zijn van de nano robots en computer systemen, zoals ze het ontwerp van de 3d adam goud gravers vroeger waarschijnlijk kunstmatig ge-upgrade hebben zo injecteren ze nu computer systemen in onze maatschappij volgens mij, zie de parallel.. Het doel is ontzieling, afscheiding van de Oorsprong door vergetelheid Erasure uitwis mind control technieken en gijzelen van geestelijk oorspronkelijke Vrije ‘AtLant’ (Oude Land) wezens die als geluidsEssentie interdimensionaal in het aanlokkelijke blauwe Atlantis zeewater konden leven. Jah Anna ik begrijp jou vraag van of ‘we’ die Desteni echt serieus kunnen nemen, nog geen anderhalf jaar terug heb ik haar nog verrot gescholden hebben op grond van mijn eerste indruk dat er ‘iets’ niet klopt aan haar, en toch is haar Anu Verhaal als gouden leidraad een machtig interessante Versie, een Ieder die een verBeterde Versie van het scheppingsverhaal weet die mag er mee voor de dag komen..
   Het aardse menselijke 3d lichaam is ontworpen om zonder Voedsel te kunnen leven, de Sirius Serious reQuest Systemen zouden volgens Destini Energie wegvreten en daarom moeten wij over het algemeen veel eten, er is iets dwangmatigs pathologisch aan hoe mensen eten, aan hoe ik eten ervaar, het vreemde is dat op sommige dagen ik niet genoeg aan een kruiwagen heb en op andere dagen voel ik mij totaal anders en kan met een vuist vol pinda’s honderden kilometers afleggen, die discrepanties kloppen niet, bijna een Breatharian?

   Geschiedenis van de Mensheid;
   http://www.youtube.com/watch?v=IkntlPZjCeY&list=PL5801EB46A664CF62

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Inedia

  3. @Coz, ik hoor je té weinig i.m.o. over de macht/kracht van onze geest, onze intenties. Wanneer de fysiek per definitie dient te gehoorzamen aan de mentaal/geestelijke spirit, dan is er uiteindelijk voor de Annu’s niet veel te halen. MITS..
   Als ze erin slagen om mensen te doen geloven, dat die hun lichaam zijn, i.p.v. hun lichaam bezielen, dan is het/hun truukje gelukt. Je betovert dan de EIGEN intentie van de menselijke geest dusdanig, dat deze GELOOFT dat hij een lichaam is, en dat er ergens wel een klepel hangt (..), maar bij God, er zijn er weinigen die de klok kunnen laten luiden..! Je gaat dan de mens zichzelf zien stuklopen in de doolhof van het leven.
   Maar ik spreek hier over slapen, niet-ontwaakt zijn. En dat ontwaken gebeurt volop, overal op de wereld..

   Het is het boek van de Canadese Tanis Helliwel, die me dit deed beseffen. Een zomer bij het kleine volkje, laat de dialoog lezen, van Tanis met een Leprachaun, een elementaalwezen. Hij vertelt op een gegeven moment, dat de elementaalwezens in een deuk liggen om die ‘mensen’.. Een citaat uit het hoofd: “Jullie zijn zulke onvoorstelbaar krachtige wezens, dat als jullie dit zouden weten, je totaal van slag zou zijn. Maar wat wij uiterst kostelijk vinden, is jullie ongeloof.. Jullie geloven niet dat iets kan, DUS kan het ook niet..! Jullie zitten daarmee jezelf voor het grootste deel zélf in de weg..!”
   Steeds meer raken mensen ten diepste overtuigt van deze prachtige tekst?
   spiritual being
   Of, om het heel liefdevol te horen te krijgen, van deze elementalen:
   “Met een liefdevolle houding, met waardering, met aandacht voor al het moois om je heen. Er is geen kritiek punt. Er is alleen potentie. Wanneer de mens zich daar ten volle op zou richten, dan zouden wij zoveel meer mooie dingen kunnen creëren. Maar het is de mens zelf die zijn aandacht gericht houdt op onvolkomenheden in de natuur, in de wereld en daardoor creëert hij méér van hetzelfde.”

  4. @ lilian , ja daar zit inderdaad de catch 22 . Daarentegen zodra we een barst in deze realiteit hebben gevonden/ervaren en weten dat dit niet DE realiteit is , is het zaadje geplant

  5. @ Guido , wat ik bedoel is dat vrijwel alle voorstellingen inhouden dat we in deze VORM , in deze realiteit een upgrade maken . Daar zit voor mij de contradictie en het paradigma want dan blijf je in het concept van Anu

  6. Mijn intentie is sowieso niet om iets te bewijzen of mijn gelijk te halen . Ik gooi graag een balletje op in het kader van out of the box denken .

  7. Hello iedereen, wil ik eerst hello zeggen !
   Ik was op de Meet & Greet in de zomer, ik lees jullie reacties met plezier maar heb ik zelf niet zo veel tijd te reageren…
   maar deze keer wil ik graag iets delen/reageren over breatharians
   Dus, Greetings HyperAlert, Cozmic en iedereen :-)….
   Ik heb zelf een breatharians 8 daagse gedaan tijdens eind van de zomer dit jaar. Wij moesten 1 week van tevoren afbouwen met drinken van smoothies & saapjes. Dat heb ik niet gedaan. Ik was heel nerveus en ik ging dwangmatig veel meer chocolaat, koffee en slecht voeding eten dan normaal. Ik heb nooit in mijn leven gevast of reinigings- kuren gedaan maar iets in mij verteld mij om dit te doen. De eerste 3 dagen van de programma was de uitademing (loslaten), de volgende 3 dagen zou je in een soort void beland van niets – hier drink je ook helemaal niets, en de laatste 2 dagen zijn de inademing, reprogramming en herstel. (‘reprogramming’ kan ik later op ingaan). Op de 8ste dag begin je met sap drinken opnieuw, als je wil.
   Wel, ik ging door de hel. De eerste dag was ik ZO BOOS ik wilde weg lopen, de tweede dag ging het ‘wat beter’
   De derde dag begon ik (mijn ego en alles tussen) te accepteren de pad mijn ‘hogere weten’ wilde volgen. Ik had veel fysiek pijn, mijn lijf protesteert, pijn overal, maar somehow it was bearable.
   (Sorry maar als ik deze wil vanavond afmaken dan moet ik in mijn eigen taal doen …) I was detoxing of course, but I knew this and just dealt with it. Bij de 4e dag verwachte ik voor de emotioneel geestelijke ‘uitval’ but nothing happened. En ik redenerd het weg met ok ik heb al heel veel aan mijzelf gewerkt, tis goed zo (ego praat :-))

   The thing is, food has ALOT of information in it. It keeps you busy on sooo many levels. When you stop eating, all this ‘business’stops.

   The fifth day I was not prepared for emotionally and mentally. Ik stortte totaal in. My whole being was cleaning from my childhood, past lives and the attrocities of Atlantis. It wasn’t just a memory, its was a happening, in my body, through my cells (cleaning), on every level. It was not a rememberance from another life. It was happening in my body in this life now. Because there was no time or space difference. Everything was just one time, one moment, now, in the present.
   Luckily I had beautiful, wonderful people around me. I screamed and sobbed my heart out for a couple of days. I couldn’t even stand up.
   So that was my void. Always disliked drama pfff.
   Coming out of the void was another relevelation. Wasn’t even thinking about food anymore. My whole being resonated on another frequency. I felt beautiful. Calm, Serene. Connected. Perfect. After only 8 days of detox I felt I never had the need to eat again. This I would never have believed unless I had experienced it for myself. I felt totally connected and with every breath I took I felt satisfied on every level.
   And, very important, I was grounded. Not flying around out of my body.

   I never had the intention to stop eating when I came home, because I felt that I could never reach that level in such a short space of time and didn’t even know if I wanted too, such a big shift in reality and I wasn’t prepared for this. So I was eating, first soups and fruit. And this was ok, didn’t loose very much weight at all considering I werk sometimes long hours. Was doing the breathing exercises everyday and feeling the prana feeding my body, I felt light, still connected and beautiful inside, it began to feel normal to feel so.
   Negative energies either didn’t touch me or went through me and out the other side haha I just felt goooood.

   Then something happened along the way, maybe I got bored or wanted to test myself or my ego got the better of me…something was nagging inside, missing certain ’things’ ‘energies’, ‘ways of being’, could not communicate with some persons around me anymore….,

   I felt my resonation change, heavier, negative energies having more grip on me again, eating heavier food again. etc. etc. also very important – feeling now and then not so well, low on energy, fleeting aches and pains etc. I’m not quite sure how it happened, or why I did do this to myself (yes I am fully responsible here).

   Since last wednesday, I am back on track. I was standing in the kitchen, preparing food, thinking why in god’s name am I feeding myself from a source outside of me ? I have everything I need within myself to feed myself on every level. What is this prograam in me that says I have to get my substance from sources outside myself ???!!!! I don’t have to do this ! I don’t need to parasite ! I have enough energy within to feed a nuclear power station ! Amen….this is not something I thought up. Its a deep knowing. Nothing to do with the brain haha. The brain has other ideas nothing to do with freedom. This knowing comes from essence. pffff. such a freedom.

   I’m still eating, but the resonation is changing. I feel lighter already. It doesn’t matter if I manage to stop eating or not, thats not the issue, and no I am not loosing weight. Some people do not loose weight when they become breatharians, some even gain weight haha.

   Why do this ? Connection to all-that-is. To be the best possible being I can for myself. To evolve to higher states of being (sorry I don’t know if ‘higher’ is the right word here). Lets leave it at evolving, and if I can see through or end my own miserable suffering maybe I can help others or at least be a reflection. Time to upgrade!

  8. Eeeeh blondie , me im greek , I feel into you
   What you write , i dont care
   we love you
   stoppe worry
   we love you
   se agapo

  9. Anna11: Als ik in de flow ben, gaat het beter in mijn eigen taal. Als je het in nederlands wilt lezen, kan ik het vertalen, met taalfouten included:-)

  10. Blondtje Wauwwie het is alsof je naast me staat nu, zo intense echt, net als Anna, powerful krachtig veld zo even 1 2 3 4, onverwacht genieten is dat voor mij, jah Willie het is waar wat er gezegd werd, ik heb een hoge pet van jou op, dat je het even weet.. in AEngelen taal is het Intense, Adam Curry zei daar kort geleden wat over, in het Nederlands mist er iets belangrijks, iets essentieels. boventonen en ondertonen, harmonische lettergrepen raken de uiterste regionen in AEngels, omdat het 5 talen tegelijk zijn.

   Oasis-Wonderwall Lyrics
   https://www.youtube.com/watch?v=9DvRCykzHy4

  11. @Slim Blondtje
   Nederlands is niet je voertaal?
   Vertaal het maar voor mij, want Engels… heb ik op de middelbare school als vak direct laten vallen. Ik ging voor Duits en Frans. Hele domme beslissing achteraf gezien. Maar daar heb ik een abonnement op. Een reeks van domme beslissingen. Welkom hier!

  12. ghah lachuh, zie je nou wel Anna dat we elkaars perfecte aanvulling zijn, ik heb namelijk op mijn vwo tot mijn spijt Frans en Duits laten vallen, dusz euhm leer mij Frans en Duits en dan krijg jij een portie Engels terug van heb ik jou daar, dat van ‘wat je doe wat je doe wat je doe’ klinkt Zuid-Afrikaans?!

  13. Blondtje , laat je niet gek maken joh 😉

   “You are the best. You are the worst. You are average. Your love is a part of you. You try to give it away because you cannot bear its radiance, but you cannot separate it from yourself. To understand your fellow humans, you must understand why you give them your love. You must realize that hate is but a crime-ridden subdivision of love. You must reclaim what you never lost. You must take leave of your sanity, and yet be fully responsible for your actions.” -Gnarls Barkley, in a letter to the legendary rock critic Lester Bangs

   http://www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w

  14. ‘ons heb jou nodig Oboema’, niets om je voor te schamen Blondtje, het is wat ik doe wat ik doe I do I do… love you.. ik trigger op klemtonen en intonatie klanken en Zuid-Afrikaans is 1 van de mooiste talen ter wereld volgens kloon clown Adriaan en pas sinds kort begin ik te beseffen dat dit geen onzin is, ik wil oude talen verbinden, jij spreekt oude talen zonder dat je het misschien beseft, vandaar, dus euhm geen afzeiken van mij hoorrrrr.. jou lap tekst was als een warme golf maar ikkuh niet begrijpen waar de warmte vandaan komt, dan ga ik raarrrrr doen.. net als vroeger in de elementary school klas… weet je wel.. en euh Anna is een Drent en die snappen geen English, die luisteren naar dikke debiel Frans Duitsland met pling plong kleuter orgeltje.. jauw mauw zauw gauw klauw vrauw miauw blauw tralala rauw trauw meuh koetje boeh bleeeerrrrr zeur

   Jiskefet – Interview Oboema & José
   http://www.youtube.com/watch?v=o4y9Cjrp-dE

   ‘luister maar gezellig mee mensen’ (braaaaaak iq min 40);

   Frans Duijts – Jij denkt maar dat je alles mag van mij
   http://www.youtube.com/watch?v=RCeOfaGyNvw

  15. Fout: moet hier geplaatst. @Lilian,17 januari 2013 om 22:16 14.1:
   M.i. heb je het over de “erfzonde”, die teug vergetelheid onmiddellijk bij je geboorte hier op aarde. Ja, moeilijk om tot KENNIS en BEWUST ZIJN te komen, maar wel mogelijk! Het is een smalle weg daarheen. Dat kan als we alles leren (kunnen) loslaten denk ik, dan groeien we meer en meer naar dat bewustzijn toe en kunnen we ook de keuzes maken, die dan voor ons geplaatst worden.

  16. “Zijn we niet een beetje te gehecht geraakt aan de creatie van Anu , ons lichaam , de fysieke verschijningsvorm resonerend met de matrixcode ?”

   Uit: de Nag Hammadi geschriften, Het Evangelie van Thomas, Logion 80:

   Jezus zei:
   “Hij die de wereld heeft gekend
   is meester geworden over zijn lichaam
   en wie meester is geworden over het lichaam
   is superieur aan de wereld”

   En nog 1 om over na te denken, Evangelie van Thomas, Logion 87:

   “Armzalig is het lichaam
   dat afhankelijk is van het lichaam
   en armzalig is de ziel
   die afhankelijk is van die twee”

  17. Duitse Dieren Die in het kader van de actuele witheet oplopende valuta oorlog in ruil voor eindeloze stapels gebakken vertrouwenspapier Nu hun steil omhoog kletterende Anu klater goud terug willen hebben, even hard in die kartonnen kribbige voederbak blazen en het is rap afgelopen met drie kille berekenende wervelwinden uit het oosten;

   Jiskefet – Dierenwinkel ‘Duitse dieren’
   http://www.youtube.com/watch?v=c6mhHFyZWZA

   Keiser Report: Welcome Home German Gold
   http://www.youtube.com/watch?v=8lnslMWhOTw

  18. ik denk dat het heel moeilijk is om je te bevrijden van dit aardse bestaan,omdat je elke maand je schuld moet aflossen.
   hier bedoel ik mee,dat je elke maand bezig ben om je huur,verzekeringen en noem maar op moet betalen,je bent bezig om de eindjes aan elkaar te knopen en zo wordt je bezig gehouden en van het werkelijke leven vandaan gehouden en natuurlijk ook door mensen die het altijd beter willen hebben dan een ander,al moet het over de rug van een ander.
   gelukkig ben ik de laaste jaren veranderd en intresseert het mij eigenlijk niet meer hoe een ander leeft of aan bezittingen heeft.

   om terug te komen op ervaringen kan ik je misschien iets vertellen wat ik nog steeds niet begrijp.
   misschien heb jij (denk ik)dat ook wel eens ervaren,zoals iemand komt op je aflopen en weet precies wat hij gaat zeggen (heb dit verschillende keren meegemaakt)woordelijk en geen lettergreep anders.
   ik werkte in de bouw en plotseling leek (voor mij was dit zo)of de wereld stilstond en ook alles de auto,s de mensen die aan het werk waren alles stond en hoelang dit duurde weet ik niet,voor mijn gevoel was dit maar enkele seconden,vreemd en dit heb ik ook verschillende keren gehad.

  19. @ Marinus
   Zal best wel een aperte ervaring geweest zijn , op zijn minst .
   Ik ken het alleen van levensbedreigende situaties , dat je een fractie van een seconde zo ontzettend veel indrukken opneemt en daarmee de juiste keuze maakt waardoor je die situatie overleefd . Achteraf gezien lijkt die ene seconde buiten de tijd te hebben gestaan en kan je er ieder detail van herinneren .
   ( Imke , wat een supernummer van Nugent )

  20. @cozmic

   Ik denk dat ascensie – ouderwets hemelvaart genoemd – in onze huidige verpakking, wie ook de ontwerpers ervan mogen zijn, bedoeld is om zelf helder te zien waar het verschil met vòòr en nà zit.
   Ik denk ook dat ons de schok van een totaal andere verschijning op die manier bespaard wordt, we zouden van de schrik wel ’s naar ‘omlaag’ kunnen duikelen. 😉
   Ascenderen gebeurt tot nog toe bij de dood van ons lichaam. Wanneer we bij leven, fysiek dus ascenderen, worden wij er ons wellicht van bewust dat het lichaam er eigenlijk niet toe doet. We zullen de vorm naar hartenlust kunnen aanpassen, ermee spelen ahw en de vaste vorm zal geleidelijk naar zuivere energie evolueren.
   Is zoveel keren fijner!
   Dat bewijst dat ‘men’ het goed met ons voor heeft, dat men het ons gunt de eigen ontwerper van ons voertuig te zijn.
   Het zgn vergeten na onze geboorte zou bedoeld kunnen zijn om de 3D ervaring ten volle te beleven, zonder het achterpoortje van ‘het is maar om te spelen’.

  21. @Hyper 14.2
   Hyper, toch nog even over het ‘niet kloppen’ bij Desteni.
   Ik heb een paar jaar geleden ook een aantal bekeken. In eerste instantie was ik gefascineerd, in tweede instantie sloeg dat om naar wrevel. Kon er de vinger niet opleggen waarom. Heb het daar maar bij gelaten, totdat ik hier op het forum belandde en Desteni weer tegen kwam. Ik heb er opnieuw een aantal bekeken.
   Waaronder de eerste: daar kwam het vandaan…
   Namelijk als ‘Jack’zegt:
   “In termen van het feitelijke beginpunt, de eigenlijke oorzaak, die klaarblijkelijk het effect heeft, dat we nu ervaren, kan ik dat niet aanwijzen.”
   Het beginpunt en de oorzaak van het beginpunt: geen antwoorden hierop.
   Verbeter me maar als ik ergens iets over het hoofd heb gezien.
   De oerknal is een mogelijk beginpunt, als die zich al heeft voorgedaan.
   Voorlopig zie ik het beginpunt als een soort oerknal, maar dan als een orgasme van God.

  22. @ Anna, in mijn beleving blijven we door alleen al het gebruik van de term ” niet kloppen”” in de dualiteit. Ik spreek liever over het DELEN in VERBINDING van de eigen WAARHEID. Ik hou onwrikbaar vast aan mijn eigen Waarheid. Er is niets en niemand meer op deze aarde die mij nog weg kan houden van mijn eigen Waarheid! Maar aan de andere kant lukt het me ook steeds meer om niet meer te OORDELEN over de Waarheid van de ander. Ieder heeft het recht om zijn/haar eigen Pad in het leven te gaan en ook in zijn/haar eigen tempo!

   Wat me wel steeds meer begint op te vallen, ook hier op wtk, dat door de Verbinding vanuit Onvoorwaardelijke Liefde met de ander een vorm van Eenheid in Verscheidenheid meer en meer gestalte gaat krijgen. Ik voel dat alles heel sterk in Beweging is!

  23. Anna het was een grote Griekse Tragedie dat de Ouden hun Oorsprong niet konden traceren door even op stel en sprong de grote kosmische Acacia database te raadplegen, de pijnlijke conclusie was dat god van zichzelf moest vast stellen dat hij zelf god was en dat is verdomd alleen kan ik je vertellen, dan moet je welhaast schapen gaan fokken anders is er niks an An, vervolgens ben je door je psychische nood zo wanhopig creatief geworden dat je uit donkere klei de mooiste Vrouw Ever Ooit schept, hoe is de absolute Schoonheid te weerstaan als eenzaam godje in je trieste donkere pruts heelalletje?! Wat jij zegt over Verbinding is waar Dick want door jouw opmerking snap ik nu pas de posting van Anna.. Het zijn sterke benen die de schonen benen kunnen weerstaan, dusz op een dag was god met zijn creatie getrouwd en kreeg pijnlijke kinderen die op hun beurt de barens nood van hun moeder bleven voelen.. Vraag maar aan moeder Moon met haar schattige zuig puber die eist dat mamma privé kok isz terwijl mams met haar rusteloze mind eindelijk eens even in andere sferen wil verkeren, maar goed zo’n opmerking kan tegenwoordig al een OTS uithuisplaatsing onder toezicht van Jeugdzorg veroorzaken, de buren helpen vaak een handje via de kliklijnen die open staan.. ik overdrijf niet..

   Danny de Munk – Ik voel me zo verdomd alleen
   http://www.youtube.com/watch?v=zwS-PAcqoDU

   http://3.bp.blogspot.com/-fkApM-8NvZY/Tx6TB5_V6NI/AAAAAAAAAS8/2UKbZ0bMa4o/s1600/acacia_dealbata.jpg

  24. ‘dat er iets niet klopt’, waarschijnlijk een punt van persoonlijke herkenning, god Mascha praat net als god Hyper stelselmatig via een omweg, ze heeft iets geschreven en gaat dat voorlezen voor de webcam, zelfs als ze schrijft dan draagt ze voor, dat lees je, er mist iets, is dat goden eigen, dat ze iets missen? in die zin zijn goden zielig en dat zijn ze zeker, jammer dat ze onze toekomstige nazaten al slinks kapot kontracteren door gladde interdimensionale an alen interventie zoals Obamama en zijn armstrong hey Joe Biden wieler ploeg. Ik ben op moment bezig met het bestuderen van historische verlichte despoten die direct onze huidige tijd door goddelijke kontraktie saboteren; Wilhelm the Eight, oneindig rijk, broer van de koning van Zweden… en vader van Frederik de Tweede van Hesse, de oorlogsgod, nog meer hefbomen geld maken door soldaten te verhuren die het beloofde nieuwe amerika land in de klem van de Britse Monarchie moeten houden door woeker rentes, precies wat er nu met Obamamama aan de hand isz… 2 jaar terug wilde ik in een opwelling spelen met Massie, maar dat is nou juist wat wij nooit goed geleerd hebben. Spelen is Spelling is Spell I put a Spell on you in het negatieve terwijl het Creatie is in het Positieve maar onschuld vroegtijdig aangebrand zwart geblakerd, jammer, met terug werkende kracht herstelbaar als we eisen zelf alsnog hEerlijk te willen zijn, zonder omslachtige slachtende omwegen van uitstel van executie en daarom geen levend nageslacht maar blijven door geven die sjjiittttttt; 2 koppen koffie en ik krijg sjamanen neigingen.. Kom op Massie we doen het nog eens een keer in de herkansing, oh neeh eerst Anu Anna kent haar klassieken

   Vrij en onbelast(end) samenleven
   http://www.youtube.com/watch?v=d66e-sNDB3w

  25. @ Anna, deze muziek en misschien ook de beelden geeft bij mij een gevoel van Thuiskomen. Dank je 🙂

  26. Hyper, zal er een reden voor zijn dat de reactie-mogelijkheid is uitgeschakeld om te reageren… 🙄 lol

  27. Verboden journalistieke uitingen, foute schele verlepte lepe robocop schelvis Neelie Nijlpaard is fijn bezig;

   Vrijheid van de pers is het eerste dat sneuvelt in een dictatuur
   http://urubin.com/?p=6420

   Welke link bedoel juh Anna?

  28. Verboden Vragen; je mag niet vragen of het Anu goud er nog is, je mag niet kijken of het er nog is, je mag wel useful idiots inhuren, op glad ijs met de dijs, de nieuwste nwo rat in dienst van de duikende nijlpaarden divisie in Brussel;

   http://www.nujij.nl/politiek/dijsselbloem-goud-kan-in-buitenland-blijven.21151874.lynkx

   Bruslen betekent schaatsen in het Tjechisch;
   http://translation.sensagent.com/bruslen%C3%AD+na+led%C4%9B/cs-en/

   Quote Nexus;
   ” Weet meteen iedereen waarom deze man deze functie heeft gekregen, hij is een NWO rat! Het goud van Nederland is weg en dat weet de man en daarom wil hij het zo laten zoals het is. ”

   de stupiditeit en volgevreten ‘neo liberale’ decadentie van heer Pauw en Witteman van vandaag was stuitend, tenen krom vanaf minuutje 27, alles is okay in dit land, niks aan het handje, we zijn gewoon goed bezig;
   http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/15152592/0

  29. Hyper interessante link op 14.41
   Het lijkt zich te versnellen eerst de gezondheidsclaims, nu dit. Wat komt er nog meer..

  30. jah Liszie! China koopt het ‘Vrije’ Westen op plus Afrika, Obamamama noemen ze hun ‘monkey man’, hij voert uit wat in de militaire white papers van de Council for Foreign Relations al 60 jaar staat beschreven, werknemers moeten tegenwoordig een voorloper van de absolute dwang database overhandigen om te solliciteren, netjes gezegd een ‘portfolio’, dat is wat ze mij als onderwijskundige wilde laten doen, in Amerika is een college of education een rockefeller gesponsorde instantie die de Westerse versie van Communistische Chinees onderwijs heeft laten ontwikkelen onder iets hippere bewoordingen, ik was er bijna ingetuind, 2 jaar terug zag ik dat mijn foute stage professor uiteindelijk naar China is gegaan om daar zijn gestuurd gemanipuleerde zogenaamd voor het Westen nieuwe onderwijs methode te laten zien, in China is De Database verplicht vanaf de baby jaren, elke gedachte en scheet die je laat moet per minuut daar in opgetekend staan.. welkom in eUssr Drone Dromen land.. het was de bedoeling dat ik een onderwijskundige ‘change agent’ werd, die werken overigens vaak intensief samen met Corporaties, dat is nep bedrijfsleven, in die zin dat het niets met echt ondernemen te maken heeft, dat is de ‘neo liberale’ verwarring over zogenaamde ‘privatisering’, dat is sovjetisering, corpororaties is de staat geworden… Gouwe foute Nout die bij Pauw en collega slijmjurk Witteman niet ondervraagd mag worden zit nu lijfelijk in China als bankmannetje voor de Chinese ‘Centrale’ bank, Centraal betekent corporatief wereld communisme en de de Verenigde Naties moet je met een Z schrijven en Hillary Clinton heeft onlangs publiekelijk toegegeven dat AlQaidaa door Haar Club wordt gefinancierd en getraind om zo de VN onder uitgelokte valse voorwendselen de gehele wereld te laten bezetten… Catalonia heeft zich net onafhankelijk verklaard en Ghana wil z’n goud terug en Texax gaat onafhankelijk en houdt met Succes de geplande Nafta Super High Ways tegen die een militaire antie burger functie krijgen met om de 100 meter ausweis bitte hokjes.. Oh Dick en Martijn daar hebben we alle moeite voor gedaan al die jaren? Nu peren jullie hum er effe uit? gatver, das pas echt min, die minne problematiek is menselijk maar er tussen uitknijpen op het verkeerde moment is Fout, kom hier maar op terug vind ik… misselijke mannetjes.. Cozz en Anna en Moon en Issie I Love you en nog wel meer mensen.. er staan 1000 spam reclame mailtjes in mijn meel postbus, als ik die uitmest dan kom ik vanzelf Cozmic z’n meel tegen, I do not wanna lose him, dat ik hem niet wil verliezen, niet iedereen kan wat Coz kan, dat jullie het beseffen, sommige talenten zijn super zeldzaam

  31. Batman & Robin, succes gewenst. Doe dat strakke pakkie eens uit en zet je masker af.

  32. * Hyper, het gaat niet om jou of Coz dat ik hier verdwijn. Echter, als je stelselmatig via email, telefoon of wtk of whatever steeds ongevraagd lastig wordt gevalllen voelt dat nog veeeeeel erger dan zoals vorige week zondag toen ongevraagd een inbreker in mijn huis heeft ingebroken. Ik kan je wel vertellen dat ik een paar nachten later wakker werd in de holst van de nacht, omdat ik geluid hoorde, met mijn hoofd tegen het plafond vloog (ik heb nog een bult op mijn hoofd), het licht aan deed, als een gek mijn bed uitsprong en de slaapkamerdeur opentrok en brulde “Klootzak, rot op, je hebt hier niets te zoeken” en even later tot de ontdekking kwam dat ik me had ingebeeld. Het ga je goed, Robin!

  33. Nog even als laatste….. ik weet niet of het door Coz zijn reactie van afgelopen nacht is gekomen, maar ik heb vandaag alweer 2 ongevraagde emails gekregen…. mijn geduld raakt op….. het is niet mijn stijl, maar als dit niet ophoudt geef ik hier de echte naam van Issy met adresgegevens bekend…. ik kan niet anders!

  34. maar maar Dick schrijven is toch juist prima als iemand omhoog zit in hoofd en leden? het is toch juist goed als ze tig emails schrijft? want dan kan ze kwijt wat er dwars zit en 25 emails doen toch geen pijn op zich? just wondering…

  35. Dick, je hoeft toch niet te verdwijnen? Even afstand nemen kan ook. Totdat de situatie weer neutraal is. Wat ik opvallend vond, was de synchronicteit van de gebeurtenissen die je omschrijft. Misschien wil het één een handreiking zijn, hoe met het ander om te gaan.

  36. @ Anna, precies, die synchroniciteit, schijnbare toevalligheden, samenloop van omstandigheden, laten mij nu zien dat wat gebeurd is, ook hier op wtk, ik achter mij mag laten en vol vertrouwen de toekomst tegemoet kan zien. Dat heb je heel goed gezien! Ik leef al vrij lang naar wat de natuurlijke tijd mij te vertellen heeft. Daarom voel ik dat nu het moment is aangebroken om verder te gaan.

   Anna, we leven volgens de Tzolkien, de Maya kalender, nu in de 13 daagse tijdscyclus van de Blauwe Adelaar. Deze tijdscyclus heeft als thema Visie en als doel Openheid. Vandaag is het de 10de dag van die 13 daagse tijdscyclus. De 10de dag is de dag van de Manifestatie en deze dag staat in het teken van Geel Zaad (Groei). Lees het maar even rustug door in bijgaande link.

   Zoals ik me vandaag staat exact in de volgende tekst beschreven “Groeien betekent ook even niet te willen weten wat er nog komen gaat. Voel je vandaag helemaal op je gemak in jezelf en wees bereid om eens wat meer risico te nemen”

   http://www.1320em.nl/webpaginas_dagenergien/kin_244.htm

  37. O ja, Anna, dat vergat ik. Volledig in Vertrouwen naar de Natuurlijke Tijd leven betekent letterlijk vanuit GENADE leven. Laat dit nu (niet toevallig 😉 ) de letterlijke betekenis van de naam ANNA zijn. Willie noemd eeen keer op de chat het boek “Hallo meneer God… met Anna”. Dat boek gaat over een 6 jarig meisje dat voortdurend in gesprek met God is en vol Vertrouwen haar weg door het Leven gaat. Ik heb dat boek gekoct en gelezen. Dank je wel nog, Willie, voor de tip. Zoals ANNA leeft Manifesteert ook steeds meer mijn Leven, in Vol Vertrouwen. “Mijn GENADE is U genoeg”

  38. Grappig, het is vandaag in de Tzolkien kin 244 Geel Zaad. Dez eda staat in het teken van Groei.

   Ik sloeg net even het boek “Hallo meneer God… met Anna” open bij bladzijde 90 en lees iets over “sex” uit de verbeelding van een 6 jarig meisje. Anna ligt ’s nachts in bed naast Fynn, haar grote vriend die haar helemaal verweesd ergens op de stoep in Londen heeft gevonden, en schudt ineens Fynn wakker en dan gaat de letterlijke tekst als volgt:

   “Slaap je Fynn?”
   “nee, nu niet meer.”
   “Als ’t naar buiten komt, is ’t ’n vrouw en als ’t naar binnen gaat, is ’t ’n man”
   “O ja? – Wat dan?”
   “Alles”
   “Oh, dat is mooi”
   “Ja! Fantastisch he?”
   “Adembenemend”
   “Zo kun je ’n man en ’n een vrouw tegelijkertijd zijn”

   Ik (Fynn, de schrijver schrijft in de ik-vorm) begreep wat ze probeerde duidelijk te maken. Het hele Universum heeft iets SEX achtigs. Het is tegelijkertijd bevruchtend en vruchtbaar. Het zaad van woorden brengt ideeën voort. Het zaad van ideeën brengt god-weer-wat voort. De hele bliksemse boel is op een en hetzelfde moment mannelijk en vrouwelijk. Inderdaad, alles is pure SEKS. Wij hebben er maar één aspect van genomen en het “seks” genoemd. Maar dat was onze eigen schuld, niet waar?

  39. Ik citeerde het boek, Imke 🙂 Dat ik het hier en nu plaats is dat ik me er ten diepste van Bewust ben geworden, dat de Sexuele Kracht die ons gegeven is, Allesomvattend is, mits we het maar vanuit het Hoger perspectief kunnen bezien. Ik weet zeker als jij helemaal in je Eigen Kracht gaat staan dat deze Allesomvattende Kracht ervoor zal zoreg dat jouw enorme Creatieve Talenten volledig tot Wasdom komen

  40. Als we de sexualiteit blijven benaderen vanuit het Lagere perspectief, komen we als Mensheid niet verder. Dan blijven we denken in termen van Tekort (hebzucht, begeerte, manipulatie etc) i.p.v. in termen van Overvloed!

  41. Is seks in dit geval niet de verkeerde woordkeuze? Vruchtbaarheid lijkt mij hier beter bij passen. Is het onderste stukje tekst letterlijk overgenomen?

  42. Lis, het stukje tekst is woordelijk overgenomen. Er is ook niets mis met het woord sexuele kracht of energie, mits we er maar niet de lading aan geven die we door de eeuwen heen hebben gedaan. Ik ben bijna 57, maar ik heb nog nooit zoveel sexuele energie gevoeld als nu, letterlijk. Ik kan alleen de energie nu op een hele krachtig wijze aanwenden/toepassen in het dageliks leven. Ik noeem een voorbeeld. Een paar maanden geleden was ons bedrijf van ongeveer 50 mln omzet en met 60 werknemers zo goed as failliet. De brief met de aanvraag voor het faillissement was al geschreven en getekend. Ik ben altijd blijven geloven in een oplossing ten goede. De oplosing die ik een paar maanden geleden als intentie had uitgezet was rationeel nergens op gebaseerd en diende zich in de verste verte niet aan, maar ik geloofde er in. En nu een paar maanden later tekent die oplossingsrichting zich aan en lijkt de toekomst van ons bedrijf zich meer verzekerd dan ooit te voren. Ik geloof in de kracht van de menselijke geest ( die sexuele kracht), mits we 100% in onze Eigen Kracht, in Vertrouwen in het Zelf, gaan staan! Zo kunnen we met de Talenten die ons allemaal gegeven zijn heel veel bereiken!

  43. Of, om het heel liefdevol te horen van de elementalen, wat onze Dick met seksualiteit bedoelt:
   “Met een liefdevolle houding, met waardering, met aandacht voor al het moois om je heen. Er is geen kritiek punt. Er is alleen potentie. Wanneer de mens zich daar ten volle op zou richten, dan zouden wij zoveel meer mooie dingen kunnen creëren. Maar het is de mens zelf die zijn aandacht gericht houdt op onvolkomenheden in de natuur, in de wereld en daardoor creëert hij méér van hetzelfde.”

  44. Yesz!! dit sluit toevallig aan op de wat ik net op de Wtk Tsjettslet heb geplaatst:

   hoe een briljante Japanner z’n visite kaartje afgeeft luistert nauwer dan een circus act, ‘wij’ daarintegen druisen tegen alle ongeschreven en geschreven regels in, dat maakt ons ‘wij’, stelletje ongeregeld, ‘wij’ moesten en moeten daarom lachen, die nauwgezetheid van die Oosterse intersociale regels, die met timing en millimeter werk te maken hebben, het is komisch en tragisch tegelijk, gelukkig ben ik zelf niet zo van de regels, er is hoop voor de ongeneerde outcasts die niet voor niets ge-outcast zijn, ich bin ein Japanner deep down..

   http://www.gemistvoornmt.nl/a.aspx/15156507/0

  45. Guido, dank je voor die mooie poetische woorden, daar liggen mijn talenten helaas niet, helemaal verwoord zoals ik het bedoel, dank je 🙂

  46. Guido, in dat stukje van de elementalen wordt het woord Potentie gebruikt. Dat woord vind ik wel heel toepasselijk. Doet me ook denken aan het boek van Kees en Barbara Visser “De Tzolkin Openbaart je Potentieel” met als ondertitel “-IK BEN- volg het Pad van je Ziel”. Via een workshop bij Kees en Barbara kwam in de zomer van 2008 de Maya kalender, de Tzolkien, op mijn Pad. Die Natuurlijke Kalender is me van enorme hulp geweest om bij mijn eigen Potentieel te komen. Ik ben dankzij die kalender heel veel over mij zelf te weten gekomen en over het Pad dat mijn Ziel in dit Leven mag afleggen. Dankzij die Bewustwording, niet alleen over mijn sterke (licht) kwaliteiten, maar juist ook over mijn schaduwkanten voel ik dat ik de afgelopen jaren heel sterk ben gegroeid. Ik neem hier wel eens linkjes op naar de dagkalender van de Tzolkin, zoals de dagenergie van vandaag (zie boven). Dit is de dagkalender op de website van Kees en Barbara Visser. Zij organiseren nog steeds verschillende workshops vanaf hun mooie boot met de toepasselijke naam IK BEN in Zwartsluis

  47. Als je nu eens heel basic , gezien vanuit het perspectief van een eerste maal visitor , naar sexualiteit gaat kijken …. de drang , het verlangen , ervaren van extase , plezier en bevrediging ……je zou bijna gaan denken dat de schepper dat heeft ingebouwd omdat je die wezens anders nooit vrijwillig op en in elkaar krijgt om zich voort te planten .
   Gierende hormonen die het lichaam opjagen tot het grootste verlangen om zich op ter werken tot alpha mannetje of vrouwtje , bij de dieren leid dat tot vechtpartijen in het paarseizoen . Mensen hebben een paarseizoen van een jaar of 40 🙄

  48. Gewoon effe lachen gieren en nagenieten van de Vrouwelijke weerstand Wederopstanding Anna Domini 2013 Na Christus met Volle verzwelgende Maan en Imkie en Kosmische Imkie power versterking, geef het maar toe, ze gaan ons ruim een kilometer boven de pet Dick en daarom oneindig interessant op verschillende manieren, van binnen en van buiten en van onderen tot boven het houdt niet op valderalderaare valderalderiere, de kippetjes waren er Al Lang La La voor het ei volgens mij.. en nu zijn de rapen gaar en ik hoop nog heel lang een jongetje te mogen zijn want ze zijn zo zo zo, jah hoe zal ik dat zeggen, zo zo, nou zo dusz, en euh ze zitten maar zo in ons, of ze zaten al in ons, geef het maar toe, de Ontbrekende Schakel in het verkilde chromen glimmende glanzende techno heelal, doe maar Vrouwelijk dan doe je nog steeds gewoon genoeg, even zalig Triggeren met Vitrage Martinus ogen met oogschaduw, dat het mooiste zichtbaar mag worden door de hitte van het opdampende achterstallige achterlijk vuil;

   Jiskefet – Dicky Curtis
   http://www.youtube.com/watch?v=yjrihaJPPPM

  49. geef toe die STrijd met je eigen schaduw in tijd en ruimte, welkom in de werkelijke ware joego warzone waar de luide oosterse luit jankt naar de hoogste luchten, geef terug mijn wortels, hoe weet ik dat zonder ooit een letter gelezen te hebben in een bijBel Baal Cimbaal bel zunbubbel, besef dat je misschien wel zonder ToeStemming ‘mijn’ Vriendinnetjes geraapt en gekraakt hebt op het Ibi-Uru draken feest eiland, hoezo Vergiffenis, IJdelheid komt pas na de zonde? maar goed ik kom er wel aardig goed overheen op moment, gelukkig wel zeg, laten we alsnog van de schoonheid van het levensdrama genieten zolang het nog kan, weet je ergens wist ik het, maar ik kon er niet bij, het was te ver weg voor mij, ver van het dorpsplein waar het allah allemaal ein mal eens begon, ik was niet interessant genoeg, dacht ik toen, ik had een beetje gelijk, zoals ik al wel dacht, berouw komt niet met de zonde maar zeker wel met de jaren, ik heb zin om een paar klankschalen kapot te slaan, zijn ze nog ergens goed voor ;

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Cimbalom

   Leonard Cohen – Who by Fire (Zagreb 2010)
   http://www.youtube.com/watch?v=TIzknNvMwss

  50. * Hyper, de dames hebben me geen groet plezier kunnen doen dan gisteren. Ik dacht dat ik niet me geraakt kon worden. Dat dacht ik echt. Maar vannacht kwam ik zo diep, zo allemachtig diep. Mijn hele leven en al mijn vorge levens kwamen in flitsen voorbij trekken. En er was maar 1 rode draad in al die flitsen……. Steeds kwamen weer mensen in beeld, soms dichtbij zoals mijn moeder, soms verder weg in voige levens… Maar er speelde maar 1 thema…… steeds opnieuw voelde ik mij door anderen aangesproken op het feit dta ik ze VERLATEN heb.

   Hyper, ik ben GEHEELD vannacht. Ik voel zo’n enorme RUST en STILTE in me nu. Ik WEET nu dta ik een ander niet kan VERLATEN. De enige die ik in de STEEK kan laten ben ik zelf!

   Het ga je goed, Hyper en de rest hier, ik KIES nu voor mezelf en ga verder met m’n Leven. Dat was ook de symbolische betekenis van de INBRAAK bij mij vorige week. Ik laat niet meeer bij mij INBREKEN. Dat is Voltooid Veleden Tijd.

   Ik hoop dat jij ook voor jezelf gaat KIEZEN, Hyper, je verdient het, want je bent een SUPER kerel

  51. Guido en Cozmic begrijpen het helemaal. Zo begrijp ik het ook beter 🙂

   Ik begrijp Dick ook heel goed, maar helaas wordt er zo vaak misbruik gemaakt van deze ‘kracht’ Dat is het hele punt waar alles mis gaat, waardoor je blokkades krijgt op dat gebied.

 10. Lilian
  17 januari 2013 om 22:16 14.1: M.i. heb je het over de “erfzonde”, die teug vergetelheid onmiddellijk bij je geboorte hier op aarde. Ja, moeilijk om tot KENNIS en BEWUST ZIJN te komen, maar wel mogelijk! Het is een smalle weg daarheen. Dat kan als we alles leren (kunnen) loslaten denk ik, dan groeien we meer en meer naar dat bewustzijn toe en kunnen we ook de keuzes maken, die dan voor ons geplaatst worden.

  1. Willie, met de term “erfzonde” heb ik helemaal niks. Wel heb ik gelezen/gehoord dat er bij het moment van incarnatie een “vergeten” ingebakken zit, zodat je het leven werkelijk kunt ervaren zoals je het vanuit je hoger zelf had geprogrammeerd. Dat is m.i. de reden waarom mensen bepaalde inzichten niet kunnen bereiken. Inzicht hebben is geen verdienste, maar iets wat je hebt of niet. Daarom heb ik wat moeite wanneer er wordt gezegd “wordt toch eens wakker”. Alsof we dat niet willen… Komt nog bij dat bepaalde realiteiten te waanzinnig zijn om te willen geloven. Wie houdt wie voor de gek in onze wereld?

  2. Lilian , jouw opmerking over vergetelheid bleef nog even op me doorwerken . ‘Toevallig’ had ik het er ook over op een ander topic . Dan over hoe we extreem traumatische ervaringen wegdrukken , die gaan in de bak met onverteerbare ervaringen achter een muur onder een putdeksel van tachtig ton .
   Hetzelfde lijkt te gebeuren met intensieve spirituele ervaringen , ik heb namelijk meerdere malen tijdens bewuste uittredingen of momenten van zeer helder inzicht ervaren dat je die ervaring niet in zijn geheel mee kan nemen naar het dagelijkse bewustzijn . Raaarrrrr vond ik dat , later heb ik me er bij neergelegd dat het nu eenmaal zo was en genoot ik gewoon van de reis , wetende dat ik het niet mee kon nemen . Wellicht was de infrastruktuur van mijn denken nog niet klaar om deze ervaringen te intergreren . Of is de hardware in ons lichaam zo afgesteld dat het deze spiritbelevingen niet kan opnemen ?

  3. Precies… Zo ervaar ik dat ook, Cozmic. Zogauw we incarneren wil je je niet herinneren hoe enorm traumatisch je vorige overgang is geweest. Beginnen met een schone lei is het motto.

   En dan gedurende het leven zelf. In mijn jeugd voorvoelde ik meer dan ik aankon en heb die deur dichtgegooid nadat een familielid zichzelf van het leven beroofde. Ik wilde niets meer aanvoelen waar geen briefje aanhing, omdat ik in mijn omgeving er met niemand over kon praten. Ik werd toch al voor gek versleten zonder allerlei bijkomende verhalen over wat ik voorvoelde. Op gezette tijden speelt het toch weer op en zoek je weer naar informatie en mensen die er ook mee in aanraking zijn gekomen.

   Het parkeren en isoleren van trauma’s kan levensreddend zijn, dus ook hier is m.i. sprake van een zelfherstellend vermogen van het lichaam en de geest. Dit gaat onbewust, daar heb je het weer, zodat je niet gebonden bent aan de beperkingen van je fysieke aardse lichaam/brein en dienovereenkomstige vermogens.

   Je ziet ook dat mensen allerlei (esotherische) cursussen volgens, bakken met kennis opdoen en er vervolgens niks mee kunnen/doen. Hoe kan dat? Je zou zeggen dat ze de ultieme wandelende databank zijn wat betreft kennis en kunde over deze zaken.

   Vergeten? Of inzicht? Of blokkeren we iets bewust?

   Het werkt ook zo met het niet willen weten welke ellende er allemaal om ons heen gebeurt, zonder dat we er invloed op hebben (althans, dat denken we) of keuze in hebben gehad. Dat is ook precies de reden waarom er nog zoveel mensen met de hakken in het zand gaan, als we ze proberen te vertellen hoe het werkelijk in elkaar steekt. Neem daarbij in overweging dat we alleen datgene vertellen hoe het in onze beleving eruit ziet. Begrijpelijk dat anderen dat niet zomaar aannemen, want waarheidsvinding blijft nodig.

   Daarom wordt het tijd dat we stoppen met alle beschikbare informatie zomaar klakkeloos aannemen en vanuit ons hart te gaan leven en delen met elkaar.

  4. Cozmic, heb je de parallel weleens bekeken dat het met dromen net zo werkt? Je weet het precies zolang je nog in de half-waak toestand bent, maar eenmaal goed wakker, is de grootste helft weg. Nog maar te zwijgen over de logica waarom dingen zo waren of verliepen in je droom. Het plaatje past niet in de “wakkere” realiteit.

   Precies zo met meditaties. Wat je ziet en ervaart lijkt totaal onwerkelijk als je er weer uit bent. De gedachte dat je het zelf hebt verzonnen dringt zich dan aan me op.

   De laatste tijd merk ik vaak dat ik ergens enthousiast voor kan worden, zodanig dat mijn reacties hyper worden. De volgende dag vraag ik me dan weleens af of ik bezopen was om zo te reageren, terwijl ik geen druppel had gedronken. Herken jij je daarin?

   Daarentegen heb ik beelden “gezien” die ik me wel helder herinner, beter nog dan in een droom. Nog steeds vraag ik me af wanneer ik de missing link met die beelden ga ontmoeten. Het zijn beelden/herinneringen uit een vroeger leven, maar waarom “zie” ik dat dan opeens?

   Ik ben benieuwd wanneer de “crack” een degelijke barst/scheur/opening wordt, zodat ik beter kan kijken 😀

  5. @ Lilian 15.4
   Dat hele verhaal kan ik alleen maar beamen ( bèh – amen ? 🙄 )
   Echte sjamanen nemen dan ook substanties tot zich om even los van de mind te komen , en dan heb ik het niet over plastic sjamanen die met een dreamcatcher en een adelaarsveertje lopen te wapperen . Probleem lijkt dus te zijn dat de mind die andere realiteit niet kan accepteren en zo snel mogelijk weer verdringt . Inderdaad lachen hoe je de ene dag in een flow kan zitten en inzichten eruit gooit die je de volgende dag even aan het hoofd doen krabben 🙂
   liedje over dreamcontrole http://www.youtube.com/watch?v=OfbNC1vTZRg

  6. Mooie song, Cozmic. Lijkt wel geïnspireerd door Alan Parsons Project of Pink Floyd.

  7. @ Comzic, hier lopen onze wegen toch uit elkaar. Ik voel mezelf 100% sjamaan en heb geen enkel “middel” (zoals bijvoorbeeld ayuahasca) nodig om uit mijn Denken te blijven. Ik hoef zelfs niet eens meer te mediteren. Het hele leven is 1 grote meditatie. Eigenljk zit ik nooit meer in mijn denken. Je weet dat er op dit moment heel veel speelt. Ik heb dat verteld. Toch, merk ik, dat ik het vermogen heb om dat helemaal van me af te zetten op het moment dat het niets toevoegt. “Ergens over piekeren” komt in mijn woordenboek niet meer voor. Vaak merk ik dat dromen en wakker worden in elkaar overgaan. Ik droom nooit meer over vorige levens. Die dromen waren er wel toen ik nog erg in de Angst leefde en door nog heel veel onverwerkte emoties heen moest. De dromen die ik nu droom spelen zich in dit leven af of zijn bepaalde bijzondere situaties, waarbij karakters een hoofdrol spelen, die vaak in een ver verleden een rol in mijn leven speelden. Ik heb deze karakters altijd heel scherp voor het oog in mijn dromen, maar als ik wakker ben vervagen die personen. Dan kan ik ze niet meer haarscherp te voorschijn halen. Dat vind ik apart. Het zijn soms mensen die al meer dan 30-40 jaar in mijn leven geen rol meer spelen en ze komen toch weer haarscherp te voorschijn in een droom! En vaak in een situatie, in een setting, waarin ik ze oorspronkelijk niet heb meegemaakt. Heel apart! Overigens slaap ik als een roos, ben topfit (afkloppen), nooit een verkoudheidje ofwat dan ook. Ik heb zelfs helemaal geen enkel medicijn meer in huis, ook geen homeopatisch middel. Ik leef puur natuur. Wel steeds betere voeding, meest biologisch, daar voel ik me lekker op, letterlijk veel Lichter! En, het klink arrogant, ik weet het, ziekte bestaat voor mij niet meer! Er zal een moment komen dat het lichaam het begeeft, maar het kan me op geen enkel moment boeien. Als dat gebeurt dan ben ik er klaar voor!

   Ik vergeet nooit het moment in een zweethut bij een sjamaan in de bergen vlakbij Cuzko in Peru in november 20009, dat de sjamaan ( Kush) plaats voor mij maakte en aan mij vroeg om op zijn plaats te gaan zitten, toen hij voelde dat ik veranderde in een sjamaan. Ik voelde me daarna eerst veranderen in een Inca koning en op een gegeven ogenblik werd ik Jezus. En daarna was er niets meer, slechts een totale staat van ZIJN. Ik heb zonder dat ik ook maar iets had geslikt meer dan 1 1/2 uur gezeten, in de lotushouding, zonder ook maar 1 gedachte! Puur ZIJN! Een ongelovelijke ervaring, het mooiste moment in mijn leven Pure harmonie, een zuivere staat van EENHEID!

  8. vervolg 15.7 Ik voel dat ik de laatste jaren, na die BDE met dat vliegtuigongeluk, versneld Bewust ben geworden van heel veel onverwerkte emoties en patronen/ programma’s die via de voorouderlijke lijnen in mijn systeem waren ingebouwd. Ik ben me van heel veel van die patronen/ programma’s bewust geworden, vaak via ontmoetingen/relaties met anderen, waardoor ik ze kon de-programmeren! Het is voor mijn gevoel niet meer en niet minder! Ik heb de moed gehad om de weg naar binnen te zoeken en het heeft me dwars door heel veel pijn heen heel veel opgeleverd!

  9. @ Dick ,
   Zullen we het maar op EN/EN houden ?
   Ik doelde eigenlijk meer op totaal loskomen en in de energie/spiritwereld terecht komen , en zelfs daarvoor zijn behalve spontane ervaringen ook methoden met bijvoorbeeld muziek en dans of chanting , noem maar op .
   De draaiende Sufies draaien tot ze suffies zijn , een kampvuurtje met bonga’s en flink dansen kan ook wat opwekken , lang genoeg Om mani pedme Om chanten ga je ook van trippen .
   Vandaag liep in in een volledig witte wereld langs een meer waar wonderwel geen stukje ijs op te vinden was , de drijfzijsen hadden dat ook ontdekt , werkelijk tienduizenden eenden , ganzen en zwanen van allerlei pluimage bedekten de oppervlakte van dat meertje . Een kakafonie van geluid zonder dat het herrie was . De kou deed me niets , ik was gewoon even aan het versmelten met dat landschap . ( versmelten of bevriezen dat weet ik ff niet meer 😆 )
   Docu over sjamanen http://www.youtube.com/watch?v=wE0sDm5ba-4

 11. Ik heb nog niet zoveel gereageerd, maar ik lees je stuk telkens weer. Werkelijk een boeiend (en zo logisch ook) geschreven artikel Cozmic. Dat ik niet zoveel reageer heeft te maken met het feit dat ik er eigenlijk een hekel aan heb om steeds maar weer te reageren. Liever laat ik alles op mijn inwerken. En het doet zijn werk! Liefs van mij.

  1. Voor mij logisch dan wel te verstaan. Misschien wel ben ik er rijp voor en vertoont mijn vals gecreëerde wereldje barstjes? 😉

 12. Letterlijk Alles is energie en energie is het alles wat is.
  Niets komt er bij, niets verdwijnt, het veranderd alleen van vorm.
  De meeste mensen (willen) het niet of kunnen het weten omdat het verborgen wordt voor hun.

 13. Zet je gedachten uit, zie naar de bron van jezelf, het ZIJN.
  Je gedachten ben je niet zelf. Als je dat begint te begrijpen, dan heb je jezelf gevonden.
  En let op wat er dan gebeurd.
  Hiermee wil ik dus uitleggen dat wij inderdaad van de werkelijkheid zijn afgesloten. Onze gedachten (EGO) wekt deze illusie op, waarin wij leven. Ons werkelijke ZIJN, de bron van het leven, hoe dat ook is ontstaan, is de werkelijkheid. Je gedachten sluit je van deze werkelijk af. Als je je gedachten uit zet ben je weer bij de bron terug. Lees het boek van Eckhart Tolle. De kracht van het NU.

  1. Perfect Chris.
   Het willen ‘bevatten’ van de werkelijkheid waar we inzitten, is volstrekt onmogelijk, wanneer je er zelf ‘IN’ zit.. Hoe kun je dan datgene omvatten..!
   Loslaten en idd je denken uitzetten. Diep in die kern zakken en overgave. Dan, pas dán, begin het leven in verbinding. NU.

  1. Odette, point taken 😉
   ik was dit schrijfseltje eigenlijk al vergeten. Ook mooie verdiepende reacties er onder.

  2. Het is een lineair schrijfseltje en je derhalve vergeven haha, blijft mooi even zo goed .

  3. Hmmmm, was al een stapje buiten het lineaire, best wel ff terug in aardjaren gerekend 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.