Advertentie

Straks verboden info? Magneet-kankertherapie..


Zuid-Koreaanse wetenschappers hebben een methode ontwikkeld die medici in staat stelt om hele kanker’velden’ te vernietigen in het menselijk lichaam, zónder enige chemisch-farmaceutische toevoeging! Dit is werkelijk een revolutie, omdat het vanzelfsprekend gaat over het wetenschappelijk toepassen van een energetisch (in dit geval magnetisch) veld om een aandoening te behandelen. Vanzelfsprekend gaat het bij radio-therapie ook over onzichtbare velden, maar in die techniek gaat het over massaal vernietigen van cellen, terwijl het hier gaat om het keren van het kankerproces IN de cel.

* * *

x

Straks verboden info? Kanker-magneettherapie..

x

2013 WantToKnow.nl/.be

(bron o.a. HIER en HIER)

x

apoptosisWetenschappers in Zuid Korea hebben een methode ontwikkeld, door eht gebruik van magneten, om kankercellen te doden. De techniek gaat ervan uit dat het magnetisch veld de kankercel doet ‘flippen’ van groei-prikkel tot ‘vernietig’-prikkel. De kankercel doodt daarmee zichzelf dus en het magnetisch veld zorgt er alleen maar voor dat een schakelaar in de kankercel wordt omgezet..! 

De onderzoekers hebben inmiddels aangetoond dat dit magnetische proces werkt op darmkankercellen en op vissen die in een laboratorium als proefdieren werden gebruikt. De geprogrammeerde cellen-dood, of zoals het ook wordt genoemd, de ‘Apoptosis’, is één van de technieken van een levend lichaam om oude, beschadigde, geïnfecteerde of overbodige celen te vernietigen. Op een bepaald signaal gaat de betreffende cel krimpen en breekt zichzelf in stukken! Deze restant celstukken worden vervolgens omgeven door immuuncellen van het lichaam, die werken als ameubes en deze restanten ‘consumeren’.

Het proces van ‘Apoptosis’ faalt vaak in kankercellen, waardoor juist het specifieke woekeren van kankercellen door kan gaan. De magneettherapie bestaat eruit dat er kleine nano-ijzerdeeltjes worden gecreëerd, die zich vervolgens hechten aan de anti-lichamen, die zich op hun beurt als ‘receptoren’ hechten aan tumorcellen. Wanneer vervolgens een magnetisch veld wordt geactiveerd rondom deze cellen, gaan deze moleculen klusteren, en triggeren automatisch het ‘doodsignaal’ dat de ‘apoptosis’ activeert.

magneet korean zebra fish 2012-10-11In de genoemde laboratoriumexperimenten, werden darmkankercellen blootgesteld aan nano-ijzerdeeltjes en vervolgens in een veld tussen twee magneten opgesteld. De cellen hadden de eigenschap meegekregen om groen op te lichten wanneer het ‘apoptosis’-signaal werd afgegeven door de cellen.  Meer dan de helft van de, aan het magneetveld blootgestelde cellen, werden vernietigd door deze activatie, terwijl er geen enkele onbehandelde cel werd beïnvloed. In een ander experiment met zebravisjes (zie schema hierboven), zorgde de magnetisch-geinduceerde ‘apoptosis’ voor overmatige groei van de staarten van deze visjes..

Details van dit onderzoek, dat werd geleid door professor Jinwoo Cheon,van de ‘Yonsei University’ in Seoul, werden gepubliceerd in het ‘Nature Materials’-tijdschrift. De wetenschapper schreven: “We hebben aangetoond dat het ‘apoptosis’-signaal aangezet kan worden in een ‘in-vitro (laboratorium)’omgeving, alswel in zebravisjes in een in-vivo (levend) model, door het gebruiken van een magnetische schakelaar.. Deze magnetische schakelaar die we hebben ontdekt, zal breed toepasbaar zijn op elk type van oppervlakte-membraamreceptor, die cellulaire functies vertonen, wanneer ze klusteren.”

Kip met een curry van o.a. kurkuma. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken, bijvoorbeeld in universiteitsziekenhuizen, blijkt de positieve invloed van Kurkuma op het kankergenezingsproces!
Kip met een curry van o.a. kurkuma. Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken, bijvoorbeeld in universiteitsziekenhuizen, blijkt de positieve invloed van Kurkuma op het kankergenezingsproces! (klik voor lead)

De response van ‘Big Pharma’..
Je kunt je afvragen hoe deze vorm van kankertherapie, die vooralsnog niet de zakken vult van Big Pharma, zich zal ontwikkelen in de wereld van de traditionele ‘medicijnen’. Daar waar keer op keer ‘officiële’ kankertherapieën, die vaak vele tienduizenden Euro’s kosten, het kankerproces eerder schade doen dan het keren, zal deze nieuwe, veelbelovende therapie, die uiterst goedkoop toe te passen lijkt,  de traditionele kankervernietigingsmethodes naar de historie verwijzen.

Het valt niet te verwachten dat Big Pharma de verkoop van haar chemische kankerbestrijdingsmiddelen aan het grote publiek zal dimmen. De traditionele geneeskunde-industrie heeft, in het voetspoor van Big Pharma, al jaren laten zien, dat het een broertje dood heeft aan alternatieve, bewezen kankertherapieën. Zo zijn natuurlijke kankerbestrijdingsmethodes met bijvoorbeeld Aloë Vera, Kurkuma-, knoflook- en gembertherapieën nog nauwelijks of helemaal niet onderzocht. Logisch zo lijkt het, vanuit de logica van het geld en macht. Maar volstrekt onlogisch vanuit medemenselijkheid en compassie. De ‘powers-that-be’ in de farmaceutische industrie zien in dat er met natuurlijke middelen weinig of geen macht te winnen valt, laat staan geld te verdienen..

x

* * *

16 gedachten over “Straks verboden info? Magneet-kankertherapie..

 1. Een beetje meer achtergrond voor een duidelijker beeld van wat de “Big pharma” tegenwoordig doet in het veld van kanker-therapie:

  Het is inderdaad zo dat de nieuwste behandelingen “vaak vele tienduizenden Euro’s kosten”. Waarom is dat zo? Omdat dat behandelingen zijn met speciale antilichamen (zogenaamde ‘monoclonale antilichamen’), die zeer duur zijn om aan te maken en op te zuiveren.

  En wat wordt er nu voorgesteld om met die magneetjes te doen? Die gaan ze “hechten aan anti-lichamen”. Als je dan het wetenschappelijk artikel leest, stel je vast dat dit ook met monoclonale antilichamen dient te gebeuren (gericht tegen DR4), dus iets zeer duur. Het is dus zeker niet zo dat deze “veelbelovende therapie” beantwoordt aan de bewering dat “die uiterst goedkoop toe te passen lijkt”. DR4 wordt trouwens intensief bestudeerd door o.a. “big pharma” als mogelijke behandeling tegen kanker! Deze studie zal dus zeker niet genegeerd worden door de “big pharma”!

  1. Fijn dat je de feiten kunt benoemen. Dat maakt dit artikel compleet. Bedankt.

  2. Fijn dat de ‘big pharma’ kansen ziet. Hopelijk is het patenteerbaar..

  3. Guido: die Koreanen zullen dit zeker al hebben gepatenteerd. En de ‘big pharma’ zal er dik voor moeten betalen als ze het willen gebruiken!

 2. Prachtig om te lezen, dat er weer een ’therapeutische’ mogelijkheid aan de horizon verschijnt om wellicht kankercellen te liquideren. Maar waren het niet Tesla en Lakhovsky, die in dit kader al in de vorige eeuw hun verdiensten om kankercellen te ‘killen’ aan de mensheid aanboden d.m.v. de MWO-behandeling. Lees vooral de informatie op http://www.multiwaveoscillator.nl en http://www.mulitwaveoscillator.com en je zult wakker worden als lezer. Waarom lopen de mensen nog altijd achter als het om kennis en wijsheid gaat, die ons allemaal ten goede komt? Dit is natuurlijk een retorische vraag, waarvan het antwoord maar al te goed bekend is. Guido bedankt, dat je via de website http://www.wanttoknow.nl mensen hierover informeert en tracht wakker te maken.

  1. Als je die websites goed leest ,dan stel je vast dat ze zeer misleidend is. Ze scheppen de indruk dat dit toestel kanker kan bestrijden, maar het wordt er NERGENS echt beweerd dat het dat kan. Er wordt enkel geschreven dat het in 1920-1930 werd gebruikt, voor de bestrijding van kanker. Er staat nergens dat er toen ooit werd aangetoond dat het werkte, of dat er sindsdien werd aangetoond dat het werkt.

   Een zeer uitgekiende marketing strategie: er zullen naïeve mensen zijn die na het lezen van die website denken dat het echt kanker kan genezen (alhoewel het dus nergens expliciet wordt beweerd!). Die mensen zullen het misschien kopen omdat ze denken dat het hun kanker kan genezen. Maar als ze vaststellen dat het niet werkt, kunnen ze geen klacht indienen, want de verkoper heeft dat nooit beweerd! Kassa-kassa!!!

  2. Jazeker, ook mijn dank gaat naar WTK en met name ook onze beste Harrie voor het blijven doorsturen van mails over dit soort belangrijke info! Dat het eindelijk eens mag vlotten op de planeet en overal waar het nodig is, het ontwakende bewustzijn dat de oplossing zal zijn van onze huidige stagnatie, beperkt denken, misère, lijden etc.

 3. het feit dat magnetische velden iets doen met je lichaam, (in dit geval kankercellen) geeft dus aan dat magnetische velden invloed hebben op onze gezondheid. Je vraagt je af wat de magnetische velden van ons stroomnet of van draadloze communicatieverbindingen doen met onze cellen….. Ik zou willen weten wat de sterkte is van deze magnetische velden tegen kanker.

 4. In Eindhoven zit al jaren essaidi die op dezelfde soort manier met magnetisme cabines mensen helpt. Ben er zelf geweest. Revolutionaire resultaten gezien, maar helaas denkt men eerder aan een kwakzalver. Het tegendeel is waar, maar ga maar zelf op onderzoek uit. Aquatilis therapie. Dank dat je dit onder de aandacht brengt!

 5. Wat een theater, in de oude tijd de Romeinen, en Egytenaren gebruikte dit,al eeuwen geleden

  Ik zelf in mijn alternatief Medisch Centrum gebruik ik dit al 30 jaar , dus wat is er nieuw aan, de Big Farma, verbergt het voor ons.

  Alle Mensen zijn omgeven door een magnetisch veld, met magneten kun je het meer aktiveren, en het brengt 150 % meer zuurstof in ons Lichaam.
  BV Botbreuken binnen drie dagen HERSTELD, Tumoren , ik heb het zo vaak uitgetest. binnen een week verdwenen, maar onze goede Vrienden Medical Doctors vertellen het je niet, nee nee, die willen een mooi groot Huis een Ferrarie en een Zwembad in hun tuin,.
  Zoek in Google wat de mogelijkheden zijn, je zult er verbaasd over zijn en kwaad over worden waarom wij zo bedrogen worden.
  Zoek in je zoek machine naar Magneten , kost niet meer dan 5 euro per stuk, je hebt er twee nodig, ik gebruik ze nog steeds ben nu 70 Jaar en gebruik het wanneer ik me niet lekker voel.

  Het houdt u en uw familie weg van de Bizarre mentalitiet van onze zg. Zorgers en Ziekenhuizen

 6. Ik vergat even te schrijven , als u meer informatie wilt.schrijf mij een Mail , ik geef u gratis alle informatie over de overweldige mogelijkheden die er zijn.

  En niemand kan het u verbieden dit te gebruiken, maar nogmaals surf the Net er zij zelfs wetenschappelijke rapporten in The Net

  gmjanssen@hotmail.com

 7. Dat de farmaceutische industrie ethiek niet hoog in het vaandel heeft staan, bewijst het volgende artikel.

  ‘50.000 Oost-Duitsers waren proefkonijn’
  http://www.dvhn.nl/nieuws/wereld/article10086553.ece/%2750.000-Oost-Duitsers-waren-proefkonijn%27

  In de jaren 70/80 was er in Zweden al een groot schandaal, toen er medicijnen werden getest op gehandicapten die in verzorgingstehuizen zaten.
  Ook het continent Afrika werd hiervoor zwaar misbruikt.

 8. Ik behandel mensen met de Multi Wave Oscillator, ook uitbehandelde kankerpatienten, en dat gaat heel goed.
  Jammer dat deze techniek, al zo lang bekend, zo onderdrukt wordt.
  Maar ja, wat wil je, gezonde mensen leveren niets op. Het is een ziek systeem dat we hebben gemaakt met elkaar.

  1. Inderdaad een mooi apparaat van Lahkowski , en als ik me niet vergis heeft Tesla er ook aan meegewerkt . Zelf mag ik er niet meer tussen vanwege de hightech in mijn borstkas maar ik kan het iedereen aanraden .

 9. Kanker de meeste mensen fluisteren het nog steeds.
  Ik ben masseur door toeval ben ik in het bezit gekomen ven een magneetbank
  de m3 Modulizer mogelijk is deze bij u niet bekend word aanbevolen bij artrose en ander gewricht problemen. Zeer geïnteresseerd ben ik in andere geneeswijze met magneettherapie. Kanker heb ik al van gelezen , maar hoe sterk mag of moet een magnetisch veld zijn ? Mogelijk hebt u voor mij een antwoord ? Voor meer informatie over mij http://www.de-masseur.nl m.v.g.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.