Advertentie

Disclosure in volle gang..! Jouw keuze: Angst of Liefde?


David Wilcock presenteert hieronder -in onze ogen- één van de meest indrukwekkende artikelen op WantToKnow. (Klik voor dl 1)

David Wilcock is een bijzonder mens, dat is inmiddels voor grote groepen in de wereld heel duidelijk geworden. Hij is een spirituele brug tussen mensen en onze Kosmos, een man die met zijn voeten stevig op Aarde staat, en met zijn kruin in de Hemel. David heeft een indringende ervaring meegemaakt de laatste 3 weken, waar we hier graag een vervolg aan geven. Het is voor ons het meest indringende verhaal wat wij je kunnen aanbieden..!!

Het gaat echter niet om David Wilcock, maar om zijn rol in wat zich op dit moment hier op Aarde afspeelt. Een spektakel van de eerste orde, een wereldomvattende verandering, die in o.a. de economische crisis zijn weerslag heeft. Deels zichtbaar, deels verscholen! En ook in de betogingen over de hele wereld rondom ‘Occupy’ is deze wereldomvattende verandering te bespeuren. Nieuws dat door eerst de grote Main Stream Media (MSM) wordt genegeerd, keihard, zoals dat heet. Waarom? Heb jij je dat al afgevraagd..?

Een van de vele foto’s die circuleren in het kader van ‘geheime’ ondergrondse steden in de VS.

Er is iets anders aan de hand, het gaat om het grotere plaatje.. En ook de financieel-economische ineenstorting in de wereld is ‘slechts’ een puntje van de ijsberg. We zitten midden in de ‘Grote Shift’, kijken ernaar als iets ‘oppervlakkigs’ en realiseren het ons wellicht niet of niet goed genoeg..! Het verhaal:

A little help from my friends…
Als je het eerste deel van het interview van David Wilcock met Benjamin Fulford nog niet hebt gelezen, dan is het wellicht een grote opstap naar dit artikel, maar feitelijk verandert dat de zaak niet zoveel.
Inmiddels zijn veel ondergrondse bases in de VS, de zg. DUMB’s, compleet uitgeschakeld en het onderaardse tunnelstelsel van de NWO, de ‘New World Order’ ligt dus in puin… Het materiaal, uitrusting en personeel is verwijderd.. Aldus David Wilcock, die zich baseert op zijn uiterst betrouwbare bronnen, waar hij al meer dan 10 jaar samenwerkt. Insiders uit de Amerikaanse overheid, die meehelpen de veranderingen in gang te zetten.
David Wilcock: “De bases zijn uitgeschakeld, maar vooralsnog door onbekende ‘krachten’.. Een internationale coalitie, die van plan is om de ‘Oude Wereld Orde’ omver te gooien, en de mensheid wil bevrijden van slavernij, claimt verantwoordelijkheid voor deze aanslagen. Is dit waarheid of fictie? Jij mag het beslissen..”

Dit artikel wordt om de paar dagen (in het Engels) regelmatig door David Wilcock regelmatig van updates voorzien. Wij verzoeken je daarom, mocht je in deze updates geïnteresseerd zijn, om bij David op de (Engelstalige) site (Divine Cosmos) te kijken. (HIER) En, tot slot: als je dit verhaal goed tot je wilt laten doordringen, lees dan eerst deel 1, dat je HIER op de site, in Nederlandse vertaling, in verkorte vorm terug vindt.

x

* * *

x
David Wilcock: ‘Angst of Liefde? Disclosure in volle gang’..!

vertaling © Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

x

Wat geloof jij?
Geloof je in Liefde, of geloof je in angst?  En áls je in Liefde gelooft, geloof je dan ook in een ‘hogere kracht/macht’ in het Universum? En geloof je in deze kracht als een soort ‘abstract concept’ is in je geest, of geloof je dat het ook praktische kanten heeft, in de zin van realisatie in de dagelijkse gebeurtenissen die plaatsvinden op Aarde, dag na dag. Het gaat erom welke van deze 2 realiteiten jij energie geeft, met je gedachten en je geloofsovertuigingen. En om de energieën die jouw focus op wat JIJ ‘waar vindt’ op hun beurt weer opleveren..?

Geloof je erin dat het leven op Aarde aan ‘het lot’ onderhevig is, en dus aan allerlei catastrofes die ‘zomaar’ optreden? Buiten jouw controle om. En geloof je in de slavernij-van-de-mensheid, uitgevoerd door donkere negatieve krachten, krachten die feitelijk aan de draadjes van de marionetten-regeringen trekken?

Of geloof je erin dat álles in het leven een doel heeft? Ook al liggen die doelen niet altijd direct zichtbaar in het oog..? Zou het kunnen zijn dat dit ‘Doel’ zorgvuldig wordt onderhouden door entiteiten, bewustzijnsvormen, die vér, vér boven onze evolutionaire-stand-van-bewustzijn liggen, veel verder zelfs dan de entiteiten die rondscheuren in hun UFO’s en ons bezoeken vanuit hun ‘andere’ werelden?

Een internationale coalitie die de ‘Oude Wereld Orde’ buiten werking stelt?
Het is me een eer jou een waar verhaal te presenteren over het ontwaken van de mensheid. Dat ontwaken gebeurt op een persoonlijk niveau.. en tegelijkertijd ook op een collectief niveau. Op een collectief niveau, komen overheden overal ter wereld tot de realisatie, worden ze zich bewust, dat ook zij gemanipuleerd en voorgelogen zijn. En een van de grootste leugens die daarbij keer op keer wordt herhaald door de ‘Powers that Were’.., is dat ‘iedereen erin getrokken’ wordt. Alle gekozen overheden, leiders, hoge ambtenaren, personeel etcetera.. Allemaal worden ze in de ‘chaos’ getrokken.

Dit is simpelweg niet waar. De ware krachten die deze wereld hebben geregeerd, zouden hun gezichten nooit laten zien tijdens verkiezingen. Je ziet nooit iemand boven het ‘midden-management’ in de race voor de verkiezing in een publieke functie.. Veel van de gekozen leiders, zo niet allemaal, zijn doodsbang voor de ‘verborgen krachten’. Zij zijn nietsontziend bedreigd met een lot dat erger is dan de dood –daar op de eerste rij getuige van te moeten zijn- wanneer zij het in hun hoofd zouden halen om tegenstand te bieden aan de ‘Oude Wereld Orde’.

Rusland, China, Brazilië en India (BRIC) hebben dapper de leiding genomen in hun BRIC-alliantie, die werd uitgebreid met Zuid-Afrika, en toen ‘BRICS’ is gaan heten. Vanuit dit zaadje is inmiddels een beweging ontstaan, waarin de leiders van 80 landen zitten, en die nog dagelijks groeit..!

2 Verschillende kanten van hetzelfde verhaal..
Samen hebben deze naties een nieuwe alliantie gevormd voor rechtvaardigheid. Hun meest belangrijke en opvallende doel is het vermogen teniet te doen van mensen om geld ‘zomaar’ uit lucht te creëren… Dit plan is ontworpen door mensen die op hoog niveau gewerkt hebben in het oude systeem en sindsdien eruit gebroken zijn. Ik kan hier op dit moment niet dieper op ingaan. Maar zij wisten preciés wat het grootste probleem was in het huidige financieel-economische stelsel. En wát we zouden moeten doen om dit mega-probleem te fixen.

“Je geeft precies met deze woorden aan wat er aan de hand is David, anders zou ik me niet de vrijheid veroorloven om je deze details te vertellen..

En het ligt nog steeds gevoelig, maar nu dat je inmiddels al bent ingelicht, kan ik je vertellen dat alles waar je zojuist over sprak, wáár is” 

Ik heb zelf van dit plan gehoord, via mijn eigen insiders uit het topniveau, zeker al 2 jaar geleden. Ik hoopte sindsdien van harte dat het zou gaan lukken, maar er werd door ons onderling niet veel over gesproken het afgelopen jaar..! En tot onlangs nog, was ik volledig NIET op de hoogte dat deze alliantie van 80+ landen, de alliantie waar Benjamin Fulford (zie deel I) over sprak, haar financiële-herstel-agenda precies volgens dit plan uitvoerde, precies volgens de lijnen die mij dus al sinds 2 jaar bekend waren… Wauw..!

Het enige punt van verschil: mijn contact had gehoord dat ‘ongeveer 50 landen’ mee zouden doen aan deze alliantie. Het zijn er dus inmiddels 80+ Maar die informatie was al enkele weken oud..! Dit zorgde ervoor dat het e.e.a. beter in lijn kwam te liggen met de versie zoals Fulford ze mij had verteld, over welke landen we het hebben en wanneer het e.e.a plaatsvindt..

Maar wat zijn ze nu allemaal aan het doen dan?
Dit is het eerste artikel dat ik weer schrijf, sinds ik weet dat de internationale coalitie, waarover Benjamin Fulford sprak, dezélfde blauwdruk gebruikt voor hervormingen, die ik een tijdje lang al en onregelmatig, heb besproken met mijn eigen insiders. Maar nu ik weet hoe het allemaal in elkaar past, ben ik er nóg meer opgewonden door geraakt, dan ik al was. Het blijkt dus dat MIJN bronnen hetzelfde verhaal bevestigen, als Fulford me vertelde. En ik geloof dat dat geen toeval is. Dit zal de grootste, meest substantiële hergroepering zijn van het financiële systeem in de wereld, sinds de tijden van Babylon, waar alle problemen eigenlijk begonnen. Tenminste.. op déze planeet, in onze zogenaamde ‘moderne tijden’..

Het nieuwe systeem: het mandje met grondstoffen..!
In het nieuwe systeem zul je, wanneer je bijvoorbeeld US$ 20 in cash of op je bankrekening hebt, elke winkel naar keuze kunnen bezoeken, en daar ook materiaal en/of goederen weg halen die ook de onderliggende waarde hebben van US$ 20,-..! Feitelijk zou je echter US$ 20,- aan maïs kunnen kopen, of tarwe, rijst, aardappels, zilver of goud, etc. Het zal wellicht niet veel anders klinken dan nu naar de kruidenier gaan, maar er is een extreem verschil! Elke valuta in de wereld wordt gedrukt of geslagen, ZONDER dat er een rugdekking voor is, een dekking van ‘harde grondstoffen/bezit’, dat opgeslagen zou moeten liggen als onderpand als tegenwaarde van het geld..!

Dit is feitelijk niet veel anders dan de goudstandaard was, en feitelijk zal ook goud tot de edelmetalen horen die ‘opgeslagen’ kunnen worden, maar het punt is dat er geen goud genoeg meer is op wereldniveau, om dekking te geven aan het financiële systeem in de wereld, als rugdekking dus voor de waarde van al het geld in de wereld..!!

En dat probleem ZOU zich dus alleen maar verergeren als de groei zich voortzet.. Daarom is het DUS van levensbelang dat al het geld in de wereld wordt gedekt door ‘materiële zaken’, zaken die bestaan, zaken die een echte waarde hebben. En dat die ook ergens opgeslagen zijn, zodat te allen tijde, als de eigenaar van het geld, het geld, dát geld zou kunnen ruilen voor de overeenkomstige hoeveelheid grondstoffen..!

Technisch betekent het dat het financiële systeem in de wereld, zal worden verbonden aan, zo heb ik het begrepen, een ‘mandje met grondstoffen’.

Dit héél simpele systeem zal er uiteindelijk voor zorgen dat de Illuminati en alle andere schaduwbewegingen in elkaar zullen storten. Het speelveld zal uiteindelijk worden uitgebalanceerd, uitgevlakt zoals dat heet. En de legitieme rijkdom, dus datgene wat gewone mensen of zelfs mensen in goeden doen op de bank hebben, zal door deze veranderingen niet worden aangetast! Prachtig toch? En als je geld op de bank hebt, zullen deze bezittingen nog steeds van jou zijn, wanneer deze enorme omwisseling zal plaatsvinden, behalve dat dit geld veel koopkrachtiger zal zijn, dan in het oude, corrupte systeem. En dit is allemaal een korte weergave van de overgangsfase, wanneer we de uiteindelijke transitie gaan maken naar een geldloos systeem.. Zoals ik dat in deel III zal gaan uitleggen..

De mensen zijn boos, en hebben de straten bezet, om verandering af te dwingen.
Spijtig genoeg hebben de meeste burgers geen verstand genoeg van het huidige financieel-economische systeem, om in te zien waarom dit zo’n significante verandering zal zijn.

De propaganda-machine van de ‘Oude Wereld Order’ zal er ongetwijfeld heel effectief voor gaan zorgen dat mensen overtuigd zullen raken dat dit de grote ‘New World Order’-overname is, die ze al die tijd hebben gevreesd en aan hebben zien komen. Een ‘overname’, die direct weer aanleiding zou kunnen geven voor het uitroepen van de noodwetten, interneringskampen en zo verder. Er zijn hiervan ook al enkele zeer provocatieve propagandavoorbeelden te geven. Want de krachten wéten wat er natuurlijk aan zit te komen, en ze zullen ‘dus’ alles doen om zich schrap te zetten voor deze botsing. Maar iedereen weet, dat hoe meer ‘Mickey-Mouse-geld’ er gecreëerd wordt, des te hoger het prijsniveau wordt in de wereld en hoe relatief armer dus iedereen wereldwijd wordt.

Dit plaatje is velen helemaal duidelijk geworden, de afgelopen paar jaar, toen de banken van de ondergang gered moesten worden. Een actie die –zoals iedereen inmiddels ook weet- geen enkele bijdrage leverde aan het verbeteren van de financiële situatie. Een dagelijkse situatie, waarin de dagelijkse verkrachting van de geesten van mensen en het verspreiden van angstporno, uitgebraakt door de media van het establishment, plaatsvindt. Er werd weer angst gekweekt, er werd veel geld toegeschoven aan banken zonder dat er sprake was van een publieke stemming, noch een goedkeuring. De rijken werden wéér rijker.. en de armen weer armer..! De enige oplossing waarmee men nu weer komt, is NOG MEER van hetzelfde, weer uitkopen van banken, het probleem NOG WEER groter makend.. Angst kweekt angst.

En het resultaat is duidelijk te zien: de ‘Occupy Wall Street’-beweging is nu exponentieel aan het groeien. Een insider vertelde me dat zich er wekelijks naar schatting 50% meer mensen bij aansluiten. En dat groeicijfer zou zelfs nóg hoger kunnen komen te liggen, als deze acties écht wortel schieten in de geesten van de bevolking.

Zelfs de publieke media zijn nu reportages aan het maken over deze beweging, die naar hun zeggen al in meer dan 900 steden over de hele wereld plaatsvindt.

Oprecht angstaanjagend
Deze publiekelijke opstand is oprecht angstaanjagend voor de ‘Oude Wereld Orde’, ongeacht hun propaganda-machines en disinformatie-verspreiding om het tegendeel te beweren. Zij hadden geen idee hoe deze opstand uiteindelijk genoemd zou gaan worden, op het moment dat die van start zou gaan, maar natuurlijk hebben ze vanaf het begin plannen gemaakt, in ieder geval sinds de jaren 1980, voor een massale, bevolkingsopstand, op het moment dat de gemiddelde burger zich zou realiseren, hoe slecht hij of zij eigenlijk behandeld is..! Dit was overigens ook een hoofdpunt tijdens een discussie die werd gehouden in een gesloten vergadering van het Congres op 28 September jl. ‘Wat gaan we nu verdomme doen?’

Kijk eens naar deze leads: ‘Super Congress’ houdt supergeheime vergaderingen.. HIER

Dinsdag de hele dag, heeft een vasthoudende groep politieke verslaggevers tegen muren gehangen, in de kelders van het bezoekerscentrum van het Capitool. Want in kamer HVC200, werd in het geheim vergaderd door een supercomité van 12 leden, wiens taak het was om een nieuwe belastingcode te ontwerpen en het sociale zekerheidstelsel en de houding te bepalen ten opzichte van het voeren van oorlog.

“Ik ga niet vertellen wat we hebben besproken” Oud-presidentskandidaat John Kerry behoort kennelijk tot de ‘Oude Wereld Orde’..

“Ik ga niet vertellen wat we hebben besproken” aldus oud-presidentskandidaat senator John Kerry (D-Mass.) tegen de reporters. (Politico)

“Ik denk dat u wel op de hoogte bent van de regels; en als u dan met iemand wilt spreken, praat met onze 2 voorzitters aldus senator John Kyl (R-Ariz.) volgens ‘Roll Call’.

“Ze hebben een serie ontmoetingen gehad van de leden en zullen hiermee doorgaan, waarbij ook publieke hoorzittingen zullen worden gehouden”, aldus senator Patty Murray (D-Wash.). Zij is inderdaad één van die twee voorzitters, die, aldus de Huffington Post op dinsdag, dit antwoord gaf, toen haar gevraagd werd naar deze gesloten vergadering, die overigens méér dan 1 dag duurde..! De andere panelleden, volgens de mediareporters, zouden net zo gesloten hebben gereageerd over wat zich die dag in deze vergaderkamer had afgespeeld. “Ze hebben zich de hele dag door een hele serie stevige kost gewerkt”, aldus een hulp van een democratisch Congreslid tegenover de HuffPost.

Van de 6 super-bijeenkomsten die het Super Congres hield, zijn er nu 2 publiekelijk toegankelijk geweest, een daarvan met de bedoeling om leden hun voorbereide opening-statements te laten voorlezen.

* *

Het is te laat om het proces nog te stoppen..
Het beste dat de ‘Powers that Were’ nu nog kunnen doen, is in het openbaar verschijnen en meedoen met de ‘Occupy Wall Street’-beweging, om de heel eenvoudige reden dat hun ‘zwarte economie’ op het punt staat sowieso helemaal gesloten te worden.

Het is te laat en ze weten het, de strijd is verloren. Ze hadden nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn dat ze zouden verliezen, maar nu zijn ze zich dan toch welbewust van hun aanstaande ineenstorting.. dankzij deze gedegen, internationale coalitie. En er is werkelijk terreur onder hen op dit moment, ze hebben het té ver doorgevoerd allemaal, té veel gestolen, té veel leugens verteld, té hebzuchtig geweest. En nu zit hun tijd erop..
Hun uiteindelijke plan is nu om ervandoor te gaan, een poging hiertoe te doen en zich te gaan verschuilen voor de rechtvaardigheid, voor de rechtbanken, nu het rondom hen heen volledig aan het instorten is. Zoals dat ook gebeurt in massieve complexen op het land dat ze geannexeerd hebben in Zuid-Amerika..!

En ze hebben een plan om aanzienlijke schade achter te laten, als ze ertussenuit knijpen! Ik heb de afgelopen 3 jaren, minimaal 100 verschillende dromen gehad over de verschillende aspecten van deze scenario’s, waarvan ik er sommigen hier heb gepost. Mij is ELKE WAARBORG gegeven dat GEEN VAN DEZE PLANNEN zal lukken!

Lelijk, lelijk, lelijk!
Zoals ik in deel I heb gezegd, wordt ons meegedeeld door top-insiders dat er explosieven zijn geplaatst onder sleutelbruggen en –landingsbanen door de hele VS. Bijvoorbeeld het ‘Eisenhower Interstate System’ is, vanuit haar oorspronkelijke opzet, gebouwd met holtes in de bruggen, waar explosieve ladingen in geplaatst kunnen worden, op alle locaties die strategisch liggen en die dus opgeblazen kunnen worden. Ik heb niet de indruk dat president Eisenhower op de hoogte was van deze specialiteit in het naar hem genoemde wegenstelsel, maar wel dat hij hiervan lucht kreeg tegen het einde van zijn presidentschap. Hij is bekend om zijn befaamde ‘vaarwel’-afscheidsspeech, waarin hij het Amerikaanse volk waarschuwde voor  ‘de opkomst van de ongebreidelde invloed van het militair-industriële complex’ . Het diabolische plan om het wegenstelsel op te blazen, is wellicht een van de zaken waarvoor hij ons waarschuwde.

Hoe is het gedaan?
Ik heb mijn insiders gevraagd of ‘black-opps-geheime-teams’ deze ladingen wellicht al hebben geplaatst, en daarna gedood dienden te worden omdat ze anders dit geheim zouden kunnen verraden.. Het antwoord dat ik kreeg, was verrassend simpel en elegant van karakter:

“Het ligt veel eenvoudiger dan dat. Waarom zou je je beste mensen moeten vermoorden, wanneer dat feitelijk helemaal niet hoeft?”

“Ik snap het niet; waarom zouden deze gasten niet heel eenvoudig het hele verhaal aan hun vrouwen vertellen, bijvoorbeeld op een avond wanneer ze depressief en volledig dronken zijn? Zeker wanneer deze mensen helemaal over hun zeik zouden zijn, wanneer ook nog eens blijkt dat hun salarissen niet betaald kunnen worden?”

“En wat dan als deze mensen die dit hebben gedaan, om te beginnen al helemaal geen enkel idee zouden hebben dat ze überhaupt bommen aan het plaatsen waren?”

“Oh shit. Ik geloof dat het kwartje bij me begint te vallen. Ga verder..”

“Het enige wat ze hoeven te doen, is gewone werklieden inhuren, en hen ‘veiligheidschecks’ laten uitvoeren. Je betaald ze om gaten te boren in het staal en het beton van deze bruggen. Dan sturen ze hun materiaal en technische uitrusting om te testen op ‘structurele integriteit’, zoals scheuren en gaten in het beton. Dan plaatsen ze simpelweg op afstand-bestuurbare ‘detectoren’, die zogenaamd de vochtigheidsgraad dienen te testen, de temperatuur, de luchtdruk, akoestische trillingen en ga zo nog maar even door. En feitelijk doen deze apparaten dit ook allemaal, dus niemand zal een vraag gaan stellen..

En op het moment dat deze detectoren zijn geplaatst, vullen ze de gaten met cement, en gaan verder met de volgende. Weinigen zullen weten dat zojuist springladingen zijn geplaatst, die met één druk op de knop af zullen gaan. Het plan is om ze door héél de VS in één klap af te laten gaan, wanneer de bevolking eindelijk tot het besef zal komen dat ze verneukt zijn, en in massale opstand zullen komen”.
x

De ‘I-35W Mississippi River’-brug in betere tijden. Bridge 9340, zoals hij in de volksmond heette, was een 8-baans stalen boogbrug.

x

Tijdens de avondspits van 1 Augustus 2007, stortte deze brug plotseling in; hierbij vielen 13 doden en werden 145 mensen ernstig gewond.

De waarheid zal hun plan ruïneren!
Verschillende insiders hebben deze plannen al aan me kenbaar gemaakt, en ik neem hier een behoorlijk persoonlijk risico door dit hier bekend te maken, maar ik geloof nog steeds dat stilzwijgen een nog veel groter risico inhoudt, dan spreken, specifiek in dit geval. Ik geloof, maar dat is nog niet bevestigd, dat de instorting van de Mississippi-brug in 2007, op 1 Augustus een test was om te kijken of hun systeem-van-explosieven daadwerkelijk zou werken. En blijkbaar deed het dat.

Wat deze gebeurtenis zo bizar maakte, was het feit dat meerdere structurele onderdelen van deze brug simultaan instortten!! En dat over de hele brug, van de ene kant naar de andere. De brug kwam daardoor in vrije-valsnelheid in de rivier terecht.

Als dit een natuurlijke gebeurtenis was geweest, zou het dan niet logischer zijn om aan te nemen, dat bijvoorbeeld één van de steunen het zou begeven, en dan wellicht nog een paar anderen, die meegesleurd zouden worden; maar ALLE steunen TEGELIJKERTIJD..? Hier zit toch een luchtje aan..?

Een filmpje van deze ‘spontaan’ in elkaar stortende stalen ‘I-35W’-brug. De beelden zijn van een bewakingscamera.

Vergeef de sceptici!
Sceptici zullen blijven beweren dat de hele brug instortte, over de hele lengte, zoals dat ook kon voorkomen bij soortgelijke instortingen, zoals WTC-gebouw no. 7, op 11 september 2001. Maar deze sceptici spreken weer vanuit een angstpositie..! En het interessante van angst is dat het vaak op de loer licht op onbewust niveau. Hierdoor blijft de werkelijke oorzaak niet toegankelijk voor het bewustzijn, doordat een sterk onbewust ongeloof dit blokkeert.
Deze sceptici zijn zich zelf volledig onbewust van de ware redenen achter hun ontkenning van de waarheid, waarbij het gewicht van de waarheid voor hen niet ‘te tillen’ is. Daarom vraag ik ook altijd om begrip voor deze mensen, en ook de mensen die verder gaan en de waarheid zelfs haten..! Wat je hen ook zegt, voorrekent of beredeneert, zij zullen hun geloof niet opgeven, tot het moment dat ze daarvoor klaar zijn..!

In normale omstandigheden, zal het hen een behoorlijke tijd kosten, om van dit ongeloof af te komen, en de ‘donkere nacht van hun ziel’ te zien, daarna de lelijke waarheid in hun leven te integreren, die altijd in de krochten van hun schaduwen lag te loeren.. Zij lijden feitelijk aan een 60-jaar oud programma van gedegen hersenspoeling, dat hen nog steeds bombardeert en her-bevestigd op dagelijkse basis, met name door de MSM. Voor hen mag de waarheid niet de waarheid zijn, omdat deze waarheid te onverteerbaar is om tot zich te nemen.

Er is niets te vrezen!
En het is deze vrij-willige, door angst gedreven ontkenning, waarop de internationale, massaal-occulte en financiële samenzwering zich mee bezig heeft gehouden al die tijd. Maar helaas realiseren zich zó weinig mensen dat er feitelijk niets te vrezen is. Zelfs wanneer de hele en vooral lelijke waarheid is onthuld, zal er nog een bepaalde mate van volksoproer en -paniek ontstaan, wanneer de spindokters doorgaan met het creëren van massa-oncontroleerbare angst.

Zo simpel is het dus feitelijk..!!

De waarheid is dat we in een holografisch, en tegelijkertijd reagerende ‘matrix’, die gebouwd is, door wat ik noem ‘Het Bronveld’. Er is niet één persoon die vergeten is door de Goddelijke en liefhebbende krachten die op Aarde assisteren, die ons ‘toevalstreffers’ zullen presenteren en bizarre gebeurtenissen, die de sluier weg zullen trekken, waarbij duidelijk zal worden dat de zaken niet zijn zoals ze lijken!

Naarmate je je meer realiseert dat deze zaken écht zijn, in plaats van dat je erom lacht als zouden het nonsens zijn, des te meer ze je zullen overkomen..!  Deze massale, collectieve lucide droom respondeert op onze gedachten, onze ideeën, intenties en verlangens, en is voor het gemak maar als ‘de realiteit’ gedoopt..
Deze illusie is gecreëerd voor onze spirituele groei en ontwikkeling, door krachten die oneindig krachtiger zijn dan alle geestelijke krachten op Aarde gecombineerd. En deze ‘illusie’ is bovendien buitengewoon prehistorisch, als je tenminste er zó bovenop wilt gaan zitten om een tijd-coördinaat aan deze kracht te hangen, die tijd- en leeftijdsloos is!

Onze planeet wordt op een intensieve wijze beschermd.
In het materiaal zoals de ‘Law of One’-serie, (die ik stevig heb gevalideerd met meer dan 1000 academische referenties in The Source Field Investigations), wordt ons verteld dat er wezens zijn die zich op een bijzonder hoog niveau bevinden, en die in staat zijn de evolutie van de Aarde te overzien, en naast ons nog miljoenen andere ‘werelden’, alleen al in ons sterrenstelsel..!

Een uiterst precieze balans wordt bereikt –waar het publiek nooit iets groters zal ervaren dan dat wat zij zélf hebben aangetrokken- door de focus van hun ‘gedachten’. De menselijke geest is het ultieme slagveld. Als de ‘Powers that Were’ erin slagen om jou opgesloten te houden in angst en terreur, dan zul je MEER ANGST EN TERREUR aantrekken… En zullen zij ‘winnen’..

Verstop je in het open ‘veld’.
In hun occulte systemen, weten zij allemaal wat de ‘regels’ zijn, en één van de belangrijkste regels, principes, is dat zijn zich moeten verschuilen in het ‘open veld’.. Ze onthullen hun plannen aan de mensheid, met erg weinig versluiering, als die er überhaupt al is.. Zal ik het heel simpele voorbeeld van het uitkopen van de banken nog een keer aanreiken..?!

Als er niemand is die ook maar iets substantieels onderneemt tegen deze plannen, dan vindt er op een heel reëel vlak, een actieve keuze plaats voor slavernij! Mensen maken dan deze keuze door te geloven dat angst sterker is dan Liefde..  Ook al hebben deze mensen vaak en heel bizarre synchroniciteiten meegemaakt in hun levens, die hen uitdaagt om de waarheid in te zien van het magisch universum en hun spirituele evolutie te ondersteunen, tóch worden deze ervaringen achter muren gezet in een ‘aparte categorie’, die ‘los staat’ van de ‘echte wereld’.
Maar wat deze negatieve mensen zich niet realiseren, is dat de werkelijke reden waarom deze regels en principes hen dwingen om ‘zich in het open veld te verstoppen’ ligt in het feit dat zij worden gebruikt. Zij zijn er alleen om een doel te dienen, en wanneer dat doel adequaat is bereikt,  zullen zij gedwongen worden om te veranderen of om ‘weg te gaan’. Hun doel was om een spiegel te verschaffen voor de collectieve negativiteit waarmee we allemaal worstelen.

Er zijn nu echter genoeg mensen die hun eigen spiegelbeeld hebben gezien in de wereldspiegel die laat zien dat de Oude Wereld Orde nu heel snel wordt ontmanteld. Dit nieuws is zo enorm schokkend, en zo opwindend, dat het voor mij enorm moeilijk is om te wachten totdat ik dit artikel kon schrijven, wetende wat ik nu weet.

Deze plannen zullen niet gaan slagen
De negatieve krachten schijnen niet te begrijpen dat zij aan een strakke nekketting-riem lopen van de ‘hogere machten’. Net zoals een partij nooit een verkiezing kan winnen, zo is elk diabolisch plan van de Oude Wereld Orde niet meer dan een sollicitatieformulier dat ze juist invulden voor het ‘management’..

“He jongens, kunnen we deze planeet ajb even nucleair onder handen nemen?” Nope. Sorry.

“Kunnen we dan misschien een paar miljard mensen vermoorden zodat de lading niet meer zo zwaar is?” Ben bang van niet…

“Nou goed dan, maar een werelddictatorschapje?” Vergeettutmaar…

“Mogen we hen niet wijsmaken om jullie als Goden te aanbidden en een grote ramp creëren en dan tevoorschijn komen als hun ‘redders’?” Nee maatje.

“Hmmm… en wat als we nou eens een massale Alieninvasie faken?” Gaat nie gebeuren!  

“Nou, zouden we dan in ieder geval de Amerikaanse economie kunnen vernietigen en en iedereen laten uitsterven uit boosheid dat we gepakt zijn?” Nee-nee-nee!

Deze UFO (links) die achter het ISS hangt, werd deze week gesignaleerd, OVEREENKOMSTIG de melding van David Wilcock aan het begin van de week! (klik voor artikel)

“Leipe Aliën-hippies van ergens uit het heelal”
Een van de meest opwindende zaken die ik onlangs vernam, is dat een 15 kilometer grote UFO zich nu in een hoge baan om de Aarde heeft geparkeerd. Meer dan 200 kleinere voertuigen komen en gaan naar het moederschip, via ronde deur-openingen en –sluitingen. Dit is allemaal waargenomen door o.a. de mensen die nu in het ISS, het International Space Station zitten. Een van mijn medewerkers stuurde me een opgeschreven droom die EXACT dit scenario tot in detail weergaf, waarbij ze geen idee had, dat ik inmiddels precies hetzelfde verhaal had gehoord..!

(Noot van vertaler GJ: tijdens het vertalen van dit artikel, bleek een posting van ‘Streetcap1’ een melding van een mega-UFO te bevatten, die ‘rondom het ISS zou cirkelen’..!! Hiervan vind je HIER  het specifieke artikel. Een heel bijzondere synchroniciteit, dat sowieso!)

Het is moeilijk om precies alle zaken in elkaar te passen rondom dit verhaal, omdat er een enorme vasthoudendheid plaatsvindt rondom informatie vanuit de insider-gemeenschap, en het aantal mensen in de ‘ik moet het weten’-basis is nu een stuk verkleind. Maar het is echter ook duidelijk dat sommige delen van het militair-industrieel complex ook contact hebben gelegd met deze groep aliens, en hen letterlijk omschreven als ‘leipe hippies van ergens uit het heelal’. En geloof het of niet, dit onderdeel zat ook in de droom van mijn collega..!

De ‘Old World Order’ heeft te horen gekregen dat hen een halt wordt toegeroepen, teneinde de bomen, dieren en mensen te sparen op deze planeet.

“What the fuck geef jij om deze planeet? Je leeft hier niet eens, fuck off!”

Compassie wordt gezien als zwakte
De militaire mindset houdt van drama en intrige. Ze houden ervan om het gevoel te hebben dat ze in een epische worsteling zijn verwikkeld. Een worsteling met een boef die gelijk gesteld zou kunnen worden met de ‘geïncarneerde duivel’. En wat hen nu kennelijk volledig afzeikt, is dat hun ondergrondse bases volledig van de kaart zijn geveegd, in steeds grotere aantallen! Door ‘mens-achtigen’ die zacht spreken over liefde, vrede en proberen om deze aardlingen hun harten te laten openen, maar gelijkertijd weigeren ‘nee’ als antwoord te ontvangen..

Het gaat erom dat het precies het tegengestelde is van hun grootste, meest ‘veilige’, explosive-proof deuren in hun ondergrondse bunkers, die open gewrongen worden, waarop een stelletje Greenpeace-achtige, aarde-lievende, aantrekkelijke en levenskrachtige menselijke wezens binnen komt lopen, die hen toespreken alsof ze kinderen zijn.. .

De grote les

“Wacht even, ik dacht dat jullie hier alleen kwamen om te observeren? En wat dan als we praten over de ; Hoogste Wet’ hier in dit Aardse veld? Jullie dienen hier helemaal NIETS te doen, laat staan ingrijpen!”

“Ben je vergeten hoe we verschenen en jullie nucleaire installaties saboteerden. Al vanaf het moment dat jullie ze begonnen te bouwen..?”

“Nou.. ja, maar daarna hebben we ze toch weer teruggekregen! Jullie hebben alleen maar tests gedaan, en nooit enige actie ondernomen. Jullie lieten ze ons gebruiken, hier en daar.. Jullie konden kennelijk op elk gewenst tijdstip dat jullie diende een invasie doen, maar dat deden jullie nooit, jullie waren dom en zwak.”

“Ik begrijp hoe u zich voelt. Het mag erop lijken dat we hier alleen aanwezig waren om jullie van een afstand te bestuderen, maar ons wérkelijke doel was ons ervan te verzekeren dat jullie nooit in staat zouden zijn de Aarde te vernietigen met een nucleaire oorlog. Wij hebben geen enkel kwaad in de zin, maar we kunnen niet toestaan dat jullie de Aarde vernietigen. Het spijt me, ik weet dat dit een grote teleurstelling is voor jullie.
Wij konden niet verder actie ondernemen, tótdat de grote cyclus van de Tijd ons dit toestond. Het plan is al héél, héél erg oud en heeft zich afgerold in talloze werelden. We hebben enorme databanken die we kunnen raadplegen, wanneer we worden geconfronteerd met ongeacht welke nieuwe situatie voor ons Wij zijn slechts boodschappers van de Wil van de Aarde, de Zon en het melkwegstelsel zélf. Jullie hebben je tijd gehad¸ en nu zullen de Aardbewoners vrij zijn.

Of je met ons meewerkt of niet, dat is aan jullie. De beslissing is al genomen, en zo zal het zijn. Als je ons jullie laat helpen, dan zal jullie niets overkomen. Het is niet onze wens om iemand te zien lijden of pijn te hebben. Onze Liefde is in vrijheid aangeboden  aan ieder-EEN..”

De ondergrondse bases
Volgens onze beste, meest geachte insiders, zijn déze ‘bomen-knuffelende’ ET’s er verantwoordelijk voor dat de ondergrondse faciliteiten over de hele wereld zijn vernietigd.. En de eerste twee daarvan waren (zie deel I) de ondergrondse knooppunten nabij
Washington DC en Denver, Colorado. Dit gebeurde op dezélfde dag dat mijn nieuwe boek ‘The Source Field Investigations’, werd geboren’.. Het was een grote schok voor mij, omdat het verhaal zich ging concretiseren, de puzzelstukjes op hun plaats vielen, meteen al in de weken daarop..!

Zwaarbewaakte toegang tot het immense DUMB-netwerk onder de VS. Er wordt gesproken over meer dan 135 knooppunten, die meer als ‘steden’ te beschouwen zouden zijn, dan als stations.

Zoals ik in deel I heb uitgelegd, en zoals de bronnen van Benjamin Fulford ook hebben bevestigd, is elk van deze ondergrondse bases vernietigd met een explosieve kracht die tevens krachtige, oppervlakkige aardbevingen heeft veroorzaakt. Dat is inclusief de krachtigste aardbeving die ooit het Oosten van de VS trof.. Deze aardbevingen hadden heel specifieke kenmerken, die overeenkomsten vertonen met het detoneren van ondergrondse kernexplosies. Maar we weten inmiddels dat er geen enkele straling is gemeten, noch vrijgekomen.

Alles is kennelijk door een Portal verdwenen.
Audio-opnames van datgene dat plaats vond binnen in deze bases, werden opgevangen vóórdat hun vernietiging plaats vond. Het resultaat van het bestuderen van deze opnames, is dat insiders massieve geluiden hebben gehoord van ‘verschuivend meubilair’, 24 uur voordat de vernietiging plaatsvond, en dat er ook schreeuwende en roepende mensen te horen zijn. Het vreemde ervan is, dat zelfs tafels die aan de grond waren geschroefd, losgeschroefd werden en verplaatst. Alles wat achter bleef waren meubels die kapot waren.

Als je nu 2 en 2 optelt, dat lijkt het erop dat massieve portalen zijn gecreëerd binnen in deze bases. AL HET MATERIAAL EN AL HET PERSONEEL IS ERUIT GETROKKEN, VOORDAT DE EERSTE FACILITEITEN WERDEN VERNIETIGD. En de daadwerkelijke vernietiging is veroorzaakt door een ‘spontane’ 20-voudige verhoging van de luchtdruk in deze gigantische ruimtes.

Vervolgens zijn nóg 6 bases van de kaart geveegd..!
Het volgende stuk betrouwbare informatie dat ik binnenkreeg, ging erover dat dePowers that Were’ weigerden zich over te geven, zelfs ná deze indrukwekkende show van ongeziene krachten.. Mij is verteld dat de hoeveelheid materiaal, inclusief de ‘fake-invasie-voertuigen’, die bij de eerste 2 gebeurtenissen is verwijderd, alléén al genoeg was om hen een kritische, onomkeerbare slag toe te brengen.
Nog wisten ze van geen opgeven, misschien omdat ze téveel sportwedstrijden hebben bekeken, en daardoor volgens het oude credo wilden leven: ‘It ain’t over ‘till it’s over!’.. 6 Aanvullende bases, niet alleen beperkt tot de VS, werden vervolgens weggevaagd, nádat de eerste 2 dus waren opgeruimd. We weten echter niet wannéér dit plaatsvond, en of deze bases ook fysiek werden vernietigd, alleen dat het personeel en het materiaal allemaal is ‘verwijderd’.

En er zijn er op dit moment nog veel méér opgeruimd.
Tegen het einde van September, vond de volgende golf plaats en deze was veel significanter. Mij werd een precies aantal genoemd, met daarbij het dringende verzoek dit aantal hier niet te noemen. Om met name de integriteit van, en het vertrouwen in mijn insider niet in gevaar te brengen. Daarom zal ik aan dit verzoek voldoen en me beperken tot mijn eerste zin in deze alinea.
Daarom is het nu wellicht onnodig, maar nogmaals de bevestiging van mijn kant, dat in die korte periode, misschien zelfs op dezélfde dag, een aanzienlijk groter aantal bases van de kaart is geveegd.  En ook de rapporten van deze bases zijn hetzelfde: schuivend meubilair door de hele ruimte, en schreeuwende mensen. In deze gevallen zijn de bases er dus kennelijk nog wel, maar al het materiaal, ruimtevaartuigen, etcetera, is allemaal opgeruimd, behalve weer het kapotte meubilair.

Toen ik deze berichten voor het eerst hoorde, van de mensen die ik door de jaren heb leren kennen als EXTREEM integer en betrouwbaar, barstte ik in tranen uit, waarbij een deel van mij zich bekommerde om het lot van de mensen in deze onderaardse complexen. Zij zijn immers door een angstige en heel bedreigende periode gegaan, toen zijn in deze portalen werden getrokken. Ik voel me verdrietig met de wetenschap van het feit dat maar weinigen van hen zullen beseffen dat dit hen überhaupt is overkomen en pas nu beseffen wat er is gebeurd met hen.

Maar ik heb ook tranen van opluchting gehuild, in de wetenschap dat we werkelijk worden geleid en beschermd. En dat het meest significante van deze, al duizenden jaren durende ‘oorlog’ nu plaatsvindt..!

Het zal waarschijnlijk bekend worden gemaakt in etappes
Hou in het achterhoofd dat de uiteindelijke resultaten van dit ‘inside’ werk, niet direct duidelijk is voor velen. Maar deze ‘Leipe Alien-hippies’ maken het wel mogelijk voor de internationale coalitie van 80 landen om feitelijk succes te bereiken met hun inspanningen!

Het lijkt bovendien zeer onwaarschijnlijk, dat op basis van deze berichten, de Old Powers that Were’ in staat zullen zijn om het wegennet in de VS op te blazen. Deze oude krachten dienen zich kennelijk te realiseren dat wat voor plan ze ook hebben, dit niet meer is dan een sollicitatieformulier..! En elk verzoek dat ze indienen om veel rotzooi te maken, of iets dat hen een oneerlijk of téveel voordeel zou geven, zal worden afgewezen. Teneinde deze ‘illusie’ zo lang in stand te kunnen houden, hebben deze hogere machten, extreem slim gehandeld, door hun ‘interventies’ zódanig te maskeren, dat het erop leek dat deze gebeurtenissen aan gewone, natuurlijke oorzaken waren toe te schrijven.
Daarom verwacht ik, dat we nog meer aanvullende drama’s zullen zien ontwikkelen, wanneer het hele financiële debacle haar hoogtepunt bereikt. Op een gegeven moment, zal er zeer waarschijnlijk een aankondiging komen, en zal de wereld NOOIT meer dezelfde zijn..!

De WallStreet-Occupy betogingenn over de hele wereld zijn de topjes van de ijsberg..! De shift is happening. ‘The shift hits the fan’..

Ik stel me zo voor, dat er voor ieder een stuk tijd zal zijn, om al dit nieuws te absorberen, vóórdat we over kunnen gaan naar een volledige en complete ‘onthulling’..! Maar natuurlijk zal ik hierover meer gaan schrijven in latere updates van dit verhaal. Voor nu wil ik je nog een transcript aanbieden, een klein beetje gewijzigd, van de ontzaglijke droom die ik op schrift kreeg van mijn medewerker. Zoals ik al zei, heeft deze persoon NIETS meegekregen van de informatie die ik kreeg van het 15 km grote UFO-ruimteschip, dat is gezien met honderden kleine UFO’s, die eruit kwamen en er ook weer in gingen.. Noch de ‘gekke naam’ die sommige van de oude militaire garde deze ‘menselijke wezens’ had gegeven..!!

De profetische droom
Hier is het verhaal dat ik van haar las, en geloof me: het is er slechts één van de vele, uiterst krachtige dromen die ons zijn verteld, en die ons meedelen dat we op de rand staan van een extreem POSITIEVE VERANDERING!

De kleine ufo’s en de grote bal.
We waren buiten in een prachtige natuurlijke omgeving. Ik zag een klein zilveren ‘ding’ dat rondtolde in de lucht. In het begin dacht ik dat het een vlieger of iets dergelijks was, maar toen realiseerde ik me dat het een kleine gekke UFO was. Deze vloog op me af, er volgden er nog meer, tot er uiteindelijk zo’n 200 stuks boven me hingen. Ze draaiden en ze waren klein, zo’n 15 tot 30 centimeter in doorsnede. Ze draaiden en gloeiden en ik realiseerde me dat het kleine, metalen, ‘peuter-ruimteschepen’ waren.

Ze waren heel mooi, het leek wel alsof ze vloeibaar kwik op hun huid hadden, en het leek erop dat ze op de een of andere manier ‘levend’ waren. Het was verbazingwekkend dat geen van deze bolletjes met elkaar in botsing kwam, want het waren er zó veel. Ze bewogen samen als een school vissen.

De persoon in het licht.
De grote UFO begon te draaien en veranderde in een wit licht. Toen verscheen er een persoon vanuit dit licht. Deze persoon stond vervolgens op de grond, hij was duidelijk een ET. Groot en groter dan de gemiddelde aardling, zeker 60 centimeter. Hij was dus zo’n 2,30 meter en had een zwarte, wilde haardos met groene veren, die in zijn haar geweven waren en hij droeg een hoog fluorescerend pak met veel kleine ‘spijker-lichtjes’ die ervan af straalden, waardoor hij bijna op een lichtgevend stekelvarken leek.. De kleuren hiervan waren groen en blauw, bijna in een ‘tribal’-stijl.

Hij lachte en stond daar maar, terwijl iedereen erom heen geschokt was, werd ik er heel gelukkig van. Hij zei ‘Hi’ tegen me, waarna ik opstond en hem eengrote knuffel gaf, waarop hij me begon toe te lachen. Toen realiseerde alle anderen dat het ‘veilig’ was.. en toen ging iedereen hem knuffelen..
Toen begon hij met het trekken van gekke bekken, vooral door bijvoorbeeld zijn huid uit te trekken naar de zijkant van zijn gezicht, het was echt heel maf. Ik keek niet naar hem, terwijl hij dit deed en hij lacht continue. Hij wilde de mensen over allerlei verschillende dingen vertellen- wat ze ook wilden weten, ze kregen er allemaal antwoord op. Hoe dingen werkelijk gaan in het Universum bijvoorbeeld.

De moordzuchtige medewerker
Toen stapten jij en ik een een auto met een zakenman, hij bleek heel moordzuchtig te zijn. Hij was groot en had zand-blond-bruin haar, een grote bos, die naar één kant gekamd was. Hij droeg een lichtbruin corduroy jack, zacht okerkleurig. Hij had een schildpaddennek en droeg een pantalon. We reden in zijn auto en het kwam erop neer dat hij ons gewoon wilde doden. Hij probeerde ons niet direct te vermoorden, maar hij had duidelijk zélf een doodswens en reed daarom als een gek in de auto.

Toen reed hij met de auto tegen de zijkant van een muur langs de weg en probeerde vervolgens alles te raken wat op zijn pad kwam, inclusief de auto voor hem. Toen kwamen we bij een restaurant aan, een uiterst chique 5-sterren Frans restaurant. Toen waren we in staat hem te dumpen, en we vertelden hem dat hij als de sodemieter moest maken dat hij bij ons uit de buurt ging. Hij was gewoon krankzinnnig, hij had zijn auto tegen de zijkant van de muur gereden. Toen verstopten we ons, bang dat hij ons zou kunnen vinden.

Het opzienbarende boek van David Wilcock ‘Source Field’. (klik voor lead)

Toen besloot jij dat je sowieso in het restaurant wilde eten. Maar ik zei dat we eigenlijk weg zouden moeten lopen van deze rampzalige, moorddadige kerel. Maar je zei dat we tóch bij het restaurant zouden moeten gaan eten, omdat het er gewoon zo gezellig was, en daarom stemde ik ermee in.. We besloten dat we ons niet bang zouden laten maken; we zouden deze kerel niet ons leven laten vergallen. En als hij naar ons toe zou komen, dan zouden we hem gewoon vertellen, dat we er niet van gediend waren, wat hij ook met ons van plan zou zijn. Geen angst meer!

Een zeer opmerkelijk moment.

Opnieuw ga ik jou de vraag stellen, die ik aan het begin van dit artikel aan je stelde:
x

“Geloof je in Liefde, of geloof je in angst?”

Wanneer het nieuwe financiële systeem wordt aangekondigd, zul je dan jezelf verliezen in de bergen ‘angstporno’, die je wijsmaken dat het allemaal een duivels plan is, gefabriceerd in de hel?

Wanneer ET’s worden aangekondigd, zul je hen dan omhelzen als broers die je té lang hebt gemist, of geloof je dat het gemene, shape-shifting demonen zijn, die uiteindelijk niets anders willen dan de menselijke beschaving te vernietigen..? Je hebt namelijk een keuze tussen wat je wilt geloven, en belangrijker: hoe JIJ je leven wilt leven! Ik heb geprobeerd je mijn goed-geínformeerde mening te geven, die gebaseerd is op de gecombineerde resultaten van onderzoek dat ik al 30 jaar verricht.

Wanneer je meer wilt weten, kun je met de data uit mijn nieuwste boek, bijvoorbeeld in de E-bookversie, gegevens opdissen van meer dan 1000 academische referenties. En omdat deze direct door kunnen linken naar betreffende websites, zul je mijn verhaal tot diep niveau kunnen checken. Je zult dan ook zien waar ik al mijn quotes vandaan heb gehaald. (Het boek is overigens ook te koop als luisterboek in de Engelse taal.)

* * *

 

428 gedachten over “Disclosure in volle gang..! Jouw keuze: Angst of Liefde?

  1. Heb het gelezen en vraag me af wat je nu elke keer bedoelt met ”Er komt iets mooi’s aan”

   Ik dacht dat je UFOs bedoelde??

   Elenin werd toch bestuurd?

 1. even over het begrip geld,

  geld kan gewoon gedrukt worden uit het niets!!!!

  zolang er maar goederen en diensten tegenover staan

  het huidige systeem :

  privé banken brengen geld in circulatie door middel van leningen en vragen er ook nog rente voor,het word uit niets gemaakt.
  al het geld wat nu op dit moment circuleert moet worden terug betaald met rente dat nog niet bestaat!!!!!!! waar moet dat geld vandaan komen????

  1. nog meer ‘geld’ bijdrukken uit het niets,

   net zo lang totdat er meer geld is dan lucht, en dan kan geld helemaal niets meer waard zijn, dat exponentiële red alert punt zero, stijl de lucht in, dat hadden we in 2008 bijna bereikt en wordt nu kunstmatig uitgesteld door de geld persen op volle toeren te laten draaien,

   net als vroeger in de Weimar Republiek van Duitsland, en ooh wat vonden we ons zelf aangepraat slim als we in de schoolbanken in onze knuistjes konden lachen om zoveel domheid van die domme Duitsers van voor WO2, nou gebeurt precies hetzelfde weer en hoor je er niemand meer over…

  2. Je kunt geld idd drukken uit het niets. Of op een manier dat het alleen mag als er een tegenwaarde tegenover staat.
   Beiden kan.
   Het nadeel van de eerste variant, die nu door de FED vooral wordt gebruikt, is dat geld uiteindelijk niet meer waard is dan het papier waarop de inkt zit. Simpel. Het heeft dus NIETS meer met (tegen)waarde te maken.
   En om deze luchtbel, deze misdadige praktijken (het geld drukken ligt natuurlijk in de handen van zwarte Dagobert Fucks) tegen te gaan, staat hier in het artikel dat met ALLEEN nog geld wil gaan drukken, zolang er WEER een waarde tegenover staat.
   Zo is geld ook ontstaan.

   Het geld werd lucht, toen de edelsmeden, die het goud in handen hadden, MEER papier gingen uitgeven, dan ze goud hadden.. Uiteindelijk is DAT de basis van het banksysteem geworden. Een bank mag dus 20x meer geld uitgeven dan het WAARDE heeft..! 5% ECHT ONDERPAND (meestal goud idd).

  3. Het is allemaal de schuld van die Dagobert Duck (fucks). Ik mocht al nooit niet.
   Hij heeft ervoor gezorgd dat al die gouden munten zijn verdwenen en zijn veranderd in bankbiljetten. Nu zie ik de clou. Moet je voorstellen, als je van een hoge duikplank springt, dan spring je toch liever in biljetten dan in keiharde gouden munten?
   Logisch toch?

  4. Sorry, ik ben niet zo serieus meer, tijd om na een te zware dag naar bed te gaan.
   Op een één of andere manier krijg ik juist energie van heel hard werken, een ander nie.

  5. @Maup, even een mindset die ik vandaag geleerd heb, Door toedoen van de FED is er nu alleen al in de VS een schuld van 1,3 triljoen dollar die terugbetaald moet worden.

   Omdat de meeste mensen géén idee hebben hoeveel dat eigenlijk is,

   Als je sinds de geboorte van Jezus (kan het ook niet helpen, zo werd het gebracht, elke dag 1 miljoen dollar uit zou hebben gegeven, zou je nog niet aan de 1 triljoen zitten

   Als je vanaf nú, elke seconde, 1 dollar uit zou geven ben je 31000 jaar bezig om 1 triljoen te realiseren.

   Om die schuld van 1,3 triljoen terug te betalen met 1 dollar per seconde, ben je 440.000 jaar onderweg…

   En dat is alleen nog maar de schuld van de US, doe nu de rest van de aardbol er nog eens bij… Allemaal gecreerd uit lucht… Knap hé…

  6. $ 1.300.000.000.000 ?
   Als we nou eens beginnen met die nulletjes weg te strepen , nul = nix , dan is het toch wel weer te overzien ?

  7. Zo’n soort bedrag bleek er toch ook al verdwenen te zijn op 10 september voor de aanslagen? Die ooglog heeft toch ook zoveel triljoen gekost? Allemaal geleend van China en van de printer. In de belangen van grondstoffen delvers, de baronnen uit usa, drugs, olie, aandelen, what matters? De bevolking is sterk en mag betalen, 1 op de 6 mag hopen dat die bij de voedselbank nog wat mag halen.
   That’s not the american dream toch?

  8. @Martijn, Griekenland, Spanje, Portugal en Italie hebben een schuld aan de Banksters van,

   3 Triljoen Euri’s… Hoeveel wonen er daar Martijn? kunnen we ff narekenen hoeveel belasting er betaald moet worden per kop om die schuld weg te strepen…

  9. Ja Simba, dat is andere koek. Ik weet ook niet hoe ze het in of uit elkaar willen breien. Het zijn vreemde tijden voor het (wilde aandelen) westen.

  10. @Martijn, op 9 september 2001 moest oom Donald Rumpy voor de senaat met de billen bloot over “verdwenen” 20 miljard bij de Navy… Gelukkig voor hem koos Hani Hanjoer precies 2 dagen later die vleugel in het Pentagon uit waar de accountants driftig bezig waren met het navy kasboekje… Tja, boem, flits, alle files weg… Die rot kapers toch…

   Daarna, NOOIT meer met één woord over gesproken…

  11. Blij dat ik niks heb, een zorg minder op dit moment, haha!
   Oh ja, een bedrijf wat moet zien te overleven, dat dan weer wel.
   Ach, we leven met de dag, lijkt me het beste in deze tijden.
   Goed kijken, gewoon doorgaan en we zien wel waar het schip strand als het strand.
   Zal wel meevallen allemaal. Gewoon de boel omgooien kan ook altijd nog toch?

  12. En het grappige IS dat het geen tig-triljoen IS, maar dat ze DOEN ALSOF..!! Het is een fictieve lening van de FED aan het Amerikaanse volk.
   En groter scum dan de FED heb ik nog zelden gezien..! Kijk eens naar dit filmpje..!
   http://www.youtube.com/watch?v=PXlxBeAvsB8 en de Rothschild’s die lekker erachter zitten, maar toch officieel niet..
   http://www.youtube.com/watch?v=NzLIz27GqWs&feature=related

   Weet je door die fake-schuld is het probleem in mijn opinie ook zo vreselijk snel op te lossen.. OF… Mensen blijven GELOVEN in deze schuld, en dan zal ie er ook ZIJN..!

  13. Een zakenman komt in een dorpje aan en boekt een hotelkamer , betaald 100 euro en gaat vervolgens even weg .De hoteleigenaar rent met die 100 euro naar de slager om zijn schuld bij hem in te lossen . De slager rent met dat geld naar de bakker , de bakker naar de fietsenmaker , de fietsenmaker naar de groenteman , de groenteman naar de juwelier , de juwelier naar de pastoor , de pastoor naar de prostetuee , de prostetuee rent naar de hyoteleigenaar met dat zelfde briefje van honderd om de kamerhuur te betalen .Op dat moment komt de zakenman terug en meldt dat hij snel naar een andere plaats moet en vraagt zijn honderd euro terug .
   Plotsklaps was iedereen in het dorp zonder schulden .

  14. En zo simpel zou geld voor ons moeten werken..! Prachtig verhaal nietwaar?
   Wat nu als iedereen geld oppot, zelfs bewust achter houdt om schaarste te creëren..?! Zie het filmpje van de FED. Hope the people of the US get really FED-up!

  15. @Guido, en dát besef moet idd bij een groter publiek terecht komen en daar draagt de Occupy beweging, maar nog beter de Occupy FED beweging ( en hier direct de Occupy ECB beweging) haar steentje aan bij.

   Ik persoonlijk verwacht dat het komende weekend al de boel knalt in de EU en volgt de overkant vanzelf en zal het gehele fraudesysteem vanzelf onder de aandacht van de nog slapenden komen…

   Guido, mag ik van jou 1 artikeltje ruilen voor een trosje bananen?

  16. Zet gewoon WantToKnow erbij en het is goed Simba! No sweat.
   Hé mister talliman, carry me banana..
   Dailight come, and wanna go hoohoome..

  17. Ik raad je aan het grote artikel van Sakshin de Groot te lezen hier op de site, gaat ook over Elenin en over de Anunnaki, ivm met hun grote dorst naar goud.

   In dat kader ws. verdween de goudvoorraad van de VS. Heel leep natuurlijk, want eerst waren dollars gewoon gedekt door goud.. En toen verdween de gouden standaard..! Om zg. de economie te laten groeien, overeengekomen, op initiatief van de VS tijdens Bretton Woods conferentie.

   Maarrrrr, de FED drukte toen al zo’n 25 dollars voor de VS-burgers en daar wilden ze weleens voor betaald worden…! Niet met (door henzelf! gedrukte dollars, neeeen, met écht waardevolle zaken..) Je raadt het al: de overheid van de VS BETAALT de FED-club met het goud dat is opgeslagen. De schuld is een stukje verminderd, en de FED die lacht zich helemaal een banaan..

 2. @Jeroen, een inmiddels overleden doch zeer bekende auteur van SciFi boeken en films, Arthur C. Clark heeft in zijn film, 2010, The Year We Make Contact, min of meer voorspeld wat er nu gaande is. De uitspraak Something Wonderful Is Coming, werd tegen de zwarte predident van de USA in die film gezegd aan het slot !!!

  De Doom & Gloom aanhangers van Elenin, en dat waren er wereldwijd ettelijke miljoenen, refereerden liever aan de Doomsdayfilm Impact…

  Welnu, ik heb, zeker hier op WTK, het groeiende legioen van Pseudo spirituelen/Doomsday profeten continu met deze uitspraak geconfronteerd…

  En zie daar, géén Doomsday door Elenin en het valse profeten legioen is… stil !!!

  Something Wonderful Is Coming and Already Happening.

  Zie ook mijn jongste uitleg hier: http://www.wanttoknow.nl/overige/elenin-het-verhaal-gaat-verder/comment-page-8/#comment-68221

 3. @Cozmic, daar zal het uiteindelijk wel op uit moeten draaien… 0 van 0 blijft 0 zullen we maar zeggen en al die nullen achter de eerste . zijn allemaal uit lucht gemaakt. Duszzzzz…

 4. Ik kan alleen maar hopen op alles wat hier boven beschreven is uit komt. Ganu de komende zaterdag naar het beursplein om daar het volk te steunen in hun rechtvaardige wens om uit de slavernij te stappen [ beetje de grot van plato theorie]MENSEN sta op tegen de uitbuiting en gijzeling van de machthebbers en eis je vrijheid op. niet morgen maar nu!!!!!!!!!!!!!!!Er is genoeg van ons geprofiteerd en en genoeg ziektes op ons los gelaten ACTIE NU MENSEN ALLE LANDEN VERENIGT U.

 5. Nu de wereld Wakker wordt en we weer de Goddelijke kracht (Cgristuskracht) in ons zelf gaan ontdekken, hebben we geen geldsysteem mee nodig. We hebben dan geen leger meer nodig en ook geen politie. Het gata nog verder, er zal helemaal geen sprake meer zijn van wetgeving en macht van de een boven de ander! We zijn ellemaal Goddelijke wezens, maar zijn dat nadat de Aarde 26000 jaar gekden in de Slaapstand zijn gekomen vergeten. De mens is ooit op de tekentafel ontworpen! We zijn ontstaan uit de genetische manipulatie door de Annunaki met de homo erectus zo’200.000 jaar geleden en zijn dus werkelijk Godenzonen (zie de Soemerische kleitabletten)! Jezus staat voor mij synoniem (geheimtaal) voor de Godenzoon, zoasl weij die straks weer in ons zelf mogen ontdekken! Hij is geboren uit een MAAGD, waarvan de man TIMMERMAN was! Maagd staat er voor dat er geen man, naar onze maatstaven, aan onze bouw te pas is gekomen. En de timmerman staat voor de genetische manipulatie! We zijn als het ware op de tekentafel bedacht! En door timmermnanshanden gebouwd! Lees ook maar het verhaal in het evangelie van Johannes, hoofdstuk 1 Het Woord is mens geworden! De kern van de boodschap is dat we ten tijde van Atlantis (toen de Aarde nog in haar Waakstand stond) wisten dat we Goddelijk waren, maar dat we dat na die tijd zijn vergeten.
  Ik heb al eerder aangegeven dat de bijbel geheimschrift is overgeleverd aan ons door de Goddelijke wezens in Atlantis. Er is daarin voor ons bedacht een wet De 10 Geboden om tijdens de Slaapstand van de Aarde de tijd te overbruggen. Er staat niet voor niets in het verhaal van de uittocht door de woestijn dat Mozes tegen zijn volk riep: Jullie aanbidden de valse Goden! Hij bedoelde daarmee dat ze niet meer leefden naar hun eigen Goddelijke kracht!
  Het verhaal van Jezus is bedacht door de Annunaki om de mensheid te ondersteunen om de laatste fase weer op weg naar Goddelijkheid te ondersteunen. Die laatste fase komt heel strek te voorschijn in de evangeliën als er gesproken wordt dta Jezus op 12 jarige leeftijd al in de tempel in Jeruzalem WIJZE woorden sprak. Het getal 12 staat hier voor de 12 teken in de dierenriem en het is dus de laatste periode van ruim 2000 jaar van de 26000 jaar dat de Aarde in heer Slaapstand vertoefde! Jezus wordt vaak genoemd de Christus! Hij is niet de Christus, maar hij is de eerste mens die tijdens de Slaapstand van de Aaaree weer wakker geworden is. Hij is de eerste waarbij de christuskracht in zijn eigen hart weer Wakker is geworden. En zo mag hij een voorbeeld voor ons zijn van wat er gebeurt als we zelf weer Wakker worden! Ik zag gisteren een youtube filmpje over die oud sergeant van het Amerikaanse leger die luidkeels stond te roepen tegen het peloton agenten. Geweldig!
  Hetzelfde deed namelijk Jezus! Hij had maling aan degenen die in die dagen de wet moesten uitvoeren, zoals de Schriftgeleerden en de Farizeeën. Hij riep steeds weer en weer dat ze de 10 geboden hadden verkracht en niet alleen dat! Hij riep ook dat de Wet waardeloos is en betekenisloos, als je niet vanuit je eigen hart (de Christus in je, de Goddelijke kracht) daar aan gestalte geeft. Ik geloof er in dat de 10 geboden gedurende de Slaapstand van de Aarde hun waarde hebben bewezen, maar dat ze helaas door velen zijn verkracht en niet begrepen. We komen nu gelukkig weer in de tijd dat we mogen ONTWAKEN (de Christuskracht in ons eigen hart weer mogen ontdekken) en hebben dan geen 10 geboden meer nodig.! De blijde boodschap voor mij is daarom dat alle wetten zullen verdwijnen, dat we dus ook geen politie en leger meer nodig hebben, geen overheden, geen enkele vorm van machtsstructuur en dat geld als ruilmiddel dus ook overbodig zal worden! Laten we er klaar voor zijn als dit gaat gebeuren en in onze KRACHT blijven. Er niet tegen vechten! Mijn overtuiging is dat als iedereen die Wakker wordt vanuit zij eigen Goddelijke kracht gaat leven ( in dienstbaarheid aan elkaar en aan deze mooie planeet) dat dan alles goed komt! Laten we er niet tegen vechten en meegaan in de CHAOS, maar laten we ons er klaar voor maken als het zover is!

  1. @Dick: ik kan alleen maar zeggen: AMEN. Ja, de Goddelijke Wet is in ons hart geschreven, ook wel het (Ge)Weten; we hebben het ooit ge-wet-en. Ja, nu staan we nog onder de Farizeeën en Schriftgeleerden wet omdat het anders onleefbaarder zou zijn op aarde, maar als Christus in je hart opwast, staan we onder de LiefdeWet en dan raadplegen we alleen die Wet, de Christusbrief geschreven in ons hart.
   Ik zou bijna een adept van je worden Dick gnagnagna:), maar dat past me niet, voel me wel verwant. Het lijkt me als ik je zou kunnen ontmoeten, dat we hele dagen zouden kunnen “bomen”. Hartengroet, Willie

  2. Die Farizeeën en Schriftgeleerden, dat is precies dat punt waar Jezus laat zien geen New ager te zijn. Hij gooit ze allen de tempel uit. Geen handel in het huis van God.
   Zo zie je maar dat ook Jezus best pissig kan worden op z’n tijd.
   Ben dat heilige gedoe een beetje zat. Heilig zijn we in wezen allemaal, onder het oppervlak.

  3. Inderdaad Martijn! Jezus, een Geheiligd en Waar Mens. Dat betekent niet dat je zoetsappig bent, maar Wakker en Nuchter, een Nieuwe Mens, de Ware Adam, de Adam Kadmon. Heilig betekent heel of ge(zon)d gemaakt en dat maakt dat je niet meer kan marchanderen of het op een akkoordje kan gooien met de Waarheid. Het is het een of het ander, geen dualiteit! Je bent dan niet meer van de aarde aards (dialectisch), hoewel nog wel op de aarde zolang wij nog in onze “rokken van vellen” vertoeven.

  4. Woe Wei: het juiste doen of juiste niet-doen: TAO is!
   Mij lijkt ook wel dat niet doen vaak beter is dan wel doen! En dan heb ik het niet over weldoen “als je begrijpt wat ik bedoel”.

  5. @Willie: dank je, ik weet wel zeker dat we heel veel samen kunnen delen. Het doet me heel veel deugd om hier mensen zoals jou te ontmoeten waarmee ik zo’n enorme verwantschap voel. Ik kan in mijn eigen omgeving m’n ei niet kwijt en dan voelt het fijn om zo met elkaar verbonden te zijn. Ik ben wel een beetje doorgeslagen afgelopen week, maar ja: er gebeurt ook zoveel! Je mag na 26000 jaar van wachten toch ook wel een beetje enthausiast zijn dat het nu staat te gebeuren! Of niet soms!

  6. Ik lees je ook graag hoor Dick, je hebt meer genietend publiek dan je misschien denkt..

  7. @Dick en ook Hyper: “slaan jullie maar lekker door hoor”, dan mag ik meegenieten: ozo!
   En ik hou best wel zo af en toe van een eitje, is een veelzijdig voedingsproduct hahahahaha; dus kom maar op met je eieren.

  8. Inderdaad! Ik lees de laatste paar dagen alles.. en reageer alleen als ik tot 10 heb geteld en dan nog steeds wil reageren..

   De Tao van Doen door Niet doen:

   Lees Osho maar: Tantra, of het Allerhoogste inzicht.
   Dan weet je het. Het enige boek wat ik van hem las en steeds weer herlees.

   Laat je drijven op de stroom maar steek wel op het juiste moment je peddel in het water!

  9. Jah klopt jij weet een optimale spanningsboog te behouden Eye.
   Ik weet dat ik dat ook kan, doe het lang niet altijd.
   Ga zo door want het werkt en het heeft krachtige uitwerking.
   Goed voorbeeld doet goed volgen in hoe het ook kan..

  10. Eyeinorange, ik heb zo’n tien jaar geleden ‘De weg van de witte wolk’, gelezen van Baghwan. Ook nog een andere. Het mosterdzaad deel 1 en 2 heb je ook nog, er is nog genoeg. Maar goed, als je de clou begrijpt dan is het voldoende en hoef je niet meer te lezen. Misschien voor de gezelligheid. Ook Jiddu Krishnamurti, Alexander Smit, Nisargadatta, Douwe Tiemersma, Hans Laurentius, ik heb genoeg gelezen, ik weet dat ik het niet weet. Het is de ervaring die we zijn.

  11. Thanks guys, mijn motto is altijd:

   “Hoe meer ik weet, hoe minder ik weet.”

   🙂

   Martijn, mijn vader was heel lang into Advaita. Het grote niets sprak hem wel aan. Daar komt hij zo langzamerhand van terug. Het is fijner om te ervaren in het Grote Al, dan in het Grote Niets..

   sjaMama aka’ Het Denkende Hart’

  12. Ik ben, wat ben ik? Uiteindelijk niets. Nee, niet niets, alles. Alles wat in je opkomt, dat ben jij. Jij geeft de ruimte, je bent bewustzijn. Er kunnen alleen dingen in je opkomen, je kan alleen dingen merken, als je ergens in jezelf er resonantie mee hebt. Daarom moet ik inwendig altijd zo lachen hier (Sjamamma?).

  13. soms denk ik ik weet genoeg om mijn plaats te kennen in het geheel en wordt stil.

  1. @ Simba, wat heb jij ineens een donker kleurtje?
   sommething wonderful is comming!

  2. @Mirakel, Ik dacht m’n oude Pentagon Boeing 757 special version Gravatar weer eens van stal te halen maar i.p.v. krijg ik van Guido een donkere Gravatar…

  3. hahahaha, Is dit Guido’s interpretatie van een boeing 747 gravatar 😉 ?

   Maareh hoe zit het nou met Elenin Simba>….Ik hoor er niets meer over, behalve dat het geenklap voorstelde……volgens de media…….

 6. wat er naar mijn mening moet gebeuren dat geld in omloop word gebracht onder parlementaire controle in de infrastructuur van het land het is geen lening en dus ook geen rente en er staan goederen en diensten tegenover

  dus geen schuld!!

  de goud Standaard terug brengen is de grootste leugen en ook de grootste fout die gemaakt kan worden het is niet voor niets ingestort in het verleden en al het goud eindigt weer in de handen van de elite
  een goed boek om te onderzoeken http://old.monetary.org/lostscienceofmoney.html

  1. De visie van andere mensen de maat nemen, terwijl je zelf de Opper Aliën loopt te promoten?? Beetje vreemd, vindt je niet?

 7. Tsja, zomaar even gedachten die ik het delen waard vind…

  Disclosure…

  Wat is het? Is disclosure snappen hoe de wereld werkt en waar we naar toe gaan?…Oh wat hebben een lange weg afgelegd….En is de disclosure nu echt daar? Of weer het afpellen van een klein schilletje om te de kern te komen. En wat vinden we in die kern?

  Ff een zijstapje om hier wat dieper op in te gaan… Is het niet verbazingwekkend dat de bijbel als boek eeuwen lang overleefd heeft? Is dit misschien zo omdat het uiteindelijk niet bedoeld is om ons te misleiden en ons slaaf te houden tot een toornig god en daarmee vast in dualiteit (daar is het zeker voor gebruikt), maar als boek met verschillende lagen van waarheden om ons te helpen onszelf terug te vinden? Onze eigen disclosure?

  Paulus zegt in Korinthiers 3:1-3, iets interessants:
  ‘En ik, broeders, kon tot u niet spreken als tot geestelijke mensen, maar slechts als tot vleselijke, nog onmondigen in Christus. Melk heb ik u gegeven, geen vast voedsel, want dat kondt gij nog niet verdragen. Ja, dat kunt gij ook nu (nog) niet verdragen, want gij zijt nog vleselijk. Want als er onder u nijd en twist is, zijt gij dan niet vleselijk, en leeft gij niet als (onveranderde) mensen?’

  Werd hier niet bedoeld dat melk staat voor de vereenvoudigde lezing van kinderlijke geesten en vast voedsel voor de ware boodschap die wordt bedoeld, in de bijbel en het woord gods? Dat het koninkrijk Gods misschien wel eens in onszelf kan zitten? En daarmee vooral dat wat in ons zit van belang is en de buitenwereld een illusie is? (sorry k zal voorlopig het woord illusie niet meer in de mond nemen, wordt er zelf ook wel moe van)

  Kan het niet zijn dat de wijze waarop de wereld zich aan ons ontvouwt steeds weer door ons moet worden bijgesteld omdat we steeds rijper worden te zien wat er gebeurd?
  We veranderen langzaam van zuigeling naar meer volwassen of gerijpte geest?

  We snappen steeds beter de archetypen en de allegorien waar de bijbel mee vol staat….En staat onze wereld daar ook niet vol mee?
  Wie kan al stellen dat hij vast voedsel eet en wie drinkt nog steeds graag een glas melk? Best lastige vraag, maar belangrijk is dat hier door niemand de maat kan worden genomen hoe iemand er voor staat, het unieke pad van een ieder bepaald dit. Zo zie ik dat.David Wilcock is een interessant fenomeen , maar is zijn disclosure de WAARHEID?

  Feit blijft voor mij dat de bijbel als boek zich ook als een enorme disclosure aan het ontvouwen is. En ik merk dat niet alleen. Om me heen zie ik steeds meer mensen andere uitleg geven aan hetgeen beschreven is. En het lijkt of inzichten steeds sneller komen.. Ik heb het boek jaren gelden eens in de hoek gesodemieterd omdat ik het beu was klein gehouden te worden door een imperfecte God die imperfecte wezen had geschapen. Maar goed toen zat ik nog vol aan de schoolmelk.

  Wat Dick eerder deze week aangaf dat dit boek door Atlantis aan ons overhandigd is om ons duidelijk te maken wat we werkelijk zijn, resoneert de hele week al bij me…..Was weer een puzzelstukje.

  Men wist in atlantis dat de waarheid omtrent de oude Mysterien (oftewel ‘weet ge niet dat ge goden zijt’) niet zomaar van de daken geschreeuwd kan worden. In de handen van een meester of gerijpte geest kan het de weg verlichten maar in de handen van onwetenden (melkdrinkenden?) kan het de aarde veraf houden van zijn bestemming en is misbruik, macht en corruptie nog kinderspel. Daarom is alles ons in de bijbel in codes en parabellen aangereikt…..Aan onze eigen meesterschap de taak tot ontcijfering en de kern te komen.

  Een stuk interessanter in ieder geval dan een gemiddeld kruiswoordpuzzel, alhoewel ik me nu weer afvraag wat het woord kruis in een kruiswoordpuzzel nu weer te betekenen heeft.

  1. Ja Burke, die Paulus hè? Een Gnosticus! Wat je schrijft over melk en vaste spijs: je hebt gelijk, zo is het bedoeld. Melkdrinkenden kunnen nog geen vast voedsel innemen en verteren. En die aan vast voedsel toe zijn worden het beu om alsmaar melk (de exegetische uitleg in de kerken) voorgeschoteld te krijgen (dom houden); sommigen worden er op een gegeven moment onpasselijk van en keren zich af van het laffe voedsel, alleen de verslaafden blijven. Maar er zijn er die uit gaan op vast voedsel en het vinden en steeds meer de smaak te pakken krijgen.
   De waarheid van vandaag prijs geven voor de waarheid van morgen lijkt mij het devies om te blijven groeien/veranderen. En inderdaad kunnen en mogen we niet oordelen over de weg van een ander, sterker nog: we zijn niet eens bij machte om te oordelen en te veroordelen want we zijn nog niet eens in staat onszelf goed te bekijken en te beoordelen.

 8. Here we go … manipulating the protests to call for a global government. It was only a matter of time

  Whoever put this video together is either desperately uninformed and naive about the game being played here to further enslave humanity, or they know exactly what they are doing.
  Whichever it is, this is an extremely serious development and the protestors worldwide need to understand that. A world government, world central bank, world single electronic currency and a world army to impose the will of the world government is precisely what the Cabal that control the banks have been working towards.
  It is this same Cabal that manipulated ‘peoples’ revolutions’ that changed nothing in Egypt, caused mass murder of the innocent in Libya from the NATO bombardment of civilians, and wishes to do the same in Syria, Iran and many more countries.
  Yet here is this deeply misleading video using these events as inspiration for the very ‘world democracy’ (world government tyranny) that would complete the destruction of human freedom.
  If this video was put together because of naivety then get informed – and fast. If it was done knowingly you are a bloody disgrace.

  http://www.youtube.com/watch?v=ex7u9Wj8toQ&feature=player_embedded

  1. @HyperAlert en JaNee,

   Dit filmpje is precies wat ik bedoel.
   Ik verbaas me over de snelheid en de professionaliteit van deze beweging.
   De gehanteerde technieken roept bij mij totale weerstand op.
   Als je goed kijkt zie je dat de mainstreet media het onbehagen aan het voeden is.
   Deze revolutie is niet de revolutie van vrije geesten!

  2. Klopt V, dit zijn ‘Fabian’ technieken die ze gebruiken.
   Zoiets als de R.N.F. aanpak; nooit to the point komen, nadrukkelijk onbelangrijke details voor het voetlicht slepen, eindeloos veel ruimte en tijd innemen, draaien zoals de wind blaast, nergens voor staan, schaapachtige spreek koren die na blaten wat er voorgezegd wordt, ideale agenten voor de kunstmatig opgewekte Rode Oktober Rothshield Revoluties 2011 die we nu wereldwijd zien.

   Quote:

   ” But there was another movement coming to birth at about this same time that eventually gave competition to the hard-core Marxists. Some of the more erudite members of the wealthy and intellectual classes of England formed an organization to perpetuate the concept of collectivism but not exactly according to Marx. It was called the Fabian Society. The name is significant, because it was in honor of Quintus Fabius Maximus Verrrucosus, the Roman general who, in the second century B.C., kept Hannibal at bay by wearing down his army with delaying tactics, endless maneuvering, and avoiding confrontation wherever possible. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_warterrorism02.htm

  3. @ Vforvendetta
   Kijk eens voor de grap naar de houder van de youtube account……. tataaaa zelfde als Eindtijdnews blogspot !? waar je zelf in reactie 62.2 over reageerde als gelover in de opperaliën .
   Het indrukwekkendste vond ik nog dat er een vrouw met een zwarte jurk met witte bolletjes geïnterviewd werd en daat daarover gezegd werd : kijk zwart met witte kleding >>> vrijmetselarij !! Omfg .
   Jan en alleman loopt met tunnelvisie te kakelen over NWO , Illuminatie , Global government , noem maar op zonder er een bal verstand van te hebben en het ergste nog ; zonder hun eigen agenda vrij te geven . Achter iedere verandering in de wereld word weer de hand van een duivel gezien .

  4. Denk eens aan de uitspraak van Abraham Lincoln, 16e president van de USA. Zijn uitspraak lijkt toepasselijker dan ooit, juist in deze tijd:

   “You can fool some of the people all the time, and all of the people some of the time, but you cannot fool all of the people all the time”.

   De mensheid is niet foolproof….People stop eventually fooling themselves…Occupy beweging of niet, maakt niet uit…Het begint binnenin en is daarna onstopbaar…

  5. Tja, inderdaad al eens gezien.
   De spreekkoren…
   In het begin lijkt de energie heel hoog.. Iedereen is vol van verwachting, positief.
   Er komt een moment dat het opeens omslaat.
   Je kunt het voelen.
   Precies hetzelfde als bij een voetbalwedstrijd, of indertijd in Amsterdam, bij het huwelijk van Máxima en Alex..

   Bovendien hebben de ‘powers that were’ (ik affirmeer het positief) voldoende middelen om massa’s te bespelen. Is toch extra gemakkelijk met z’n allen op een kluitje!
   Heb me ooit ‘bezondigd’ aan het meedoen met de anti-kernwapendemonstraties. Was een teener die niet wist hoe het werkte. Toen was er al sprake van ‘stillen’ die meeliepen en opstootjes veroorzaakten. Nu zijn de middelen geavanceerder.

   Er is ergens een dame op YT, die spreekt over ‘occupy yourself’, kan haar ff niet vinden. Waar het op neerkomt is eerst de verandering bij jezelf te maken. Van binnen. Doe je ‘emotional clearing’, je innerlijke opruimwerk. En dan komt het vanzelf naar buiten. Inside-out!

   Eerst helemaal in je eigen meditatie naar je oorsprong, voelen en kijken wat het diepste is dat jij kunt aanraken in jezelf.
   Overigens is dat de precies de sjamaanse manier. Niet de lagen afpellen van de ui, zoals een van jullie hierboven beschrijft. Nee, de sjamaanse manier van kijken is een stapel boeken (of stenen).Trek de onderste er onder uit en hup, de hele stapel sodemietert om!
   En het mooiste is: je hoeft het boek niet te lezen! Je hoeft er geen relatie meer mee aan te gaan.

   Als nu iedereen zelf zijn eigen onderste boek, of steen, eruit trekt, dan heedt dat een exponentieel effect op alles om ons heen.
   En daarvoor hoef jij je niet in de massahisterie te begeven.

   Dus.

  6. 2 vingertjes in de lucht verdikkiedorus nog aan toe, het is zo; allebeide van uploader ‘Heiscoming11’ !!
   ‘ De heer komt er aan numero 11 ‘
   dus die zwart met witte balletjes jurk is niet van de duivel?
   ik dacht ook meteen dat is duidelijk weer een checkerboard motiefje?

  7. @ Hyper 64.3

   Niet denken dat de mensen achter de R.N.F. domme doorzichtige jongens zijn, nee integendeel we houden ons serieus bezig met allerlei zaken en ontdekken dat heel veel zaken valse flags zijn. We doen ons misschien dom voor maar we hebben meer in pacht dan men werkelijk begrijpt zeg maar secret service @ your place. Je mag er een eigen mening over hebben maar tja dan val je al weer terug in het rijtje van die zelfde Conspiracy freaks die achter alles verkeerde dingen lopen te zoeken. We spelen echter ons spel heel anders en wie niet mee wilt kan of komen heeft pech gehad, wij gaan keihard door met leuk verzet. Hoe vaak is men al niet op het verkeerde been gezet?! hoe vaak ben je er zelf al niet in getuind?! We willen eerst alles op tafel hebebn voordat we er iets concreets mee kunnen doen dan van de eerste beste fool maar van alles aannemen.

  8. van mij mag je alles hoor Paul, en onderschatten doe ik je juist niet, ik zag het woordje spel in je reactie, dat raakte me omdat daar voor mij de crux zit, ik zelf wil geen spelletjes meer spelen, in de zin van pim pam petten met alleen maar intelligente gewiekste slimheid, maar ik wil naar de kern kunnen en van daar uit iets doen of zeggen, misschien een deels beschadigde kern, maar dat maakt niet uit..

  9. Tis inderdaad hoe je het zelf inkleurt en ik bedoel ermee als ik lui op zo’n filmpje van die geroemde handgebaren zie maken dan wil ik weten of het wel echt zo is, dan ga ik er zelf eens kijken of dat werkelijk ook gebeurd dan dat er juist aan mis informatie in verpakt wordt. Vaak zie ik dan dingen die ook precies andersom zijn en worden omgedraaid door andere partijen die er meer puin van maken en veel mensen op het verkeerde been zetten.
   Dat is nou mijn spel die dans te ontspringen en snappen dat ik me eigen weg verkies zonder dat me alles vol automatisch maar in een kastje wordt gestopt, doe ik daar niet aan mee dan val ik ineens af, gek heh?! Alles is toch Want to Know ?!
   Ik laat mezelf alleen niet meer kisten dan door wie ook, net zoals jij dat voordraagt nu…

  10. Hyper: ik vermoed dat je dat weet als je nog angsten hebt. Verlicht zijn betekent niets anders dan ontwaakt zijn. De wereld zien zoals die werkelojk is. Dan ga je compassie voelen met wat er om je heen gebeurt, maar de energie van die ander zit niet meer meteen bij ons binnen, zodat wij niet meer beïnvloed worden.
   Wij HSP’tjes zijn eigenlijk een tussenstapje naar ontwaakte mensen. En ook wel wegbereiders. En dat valt ons soms heel zwaar, of niet?
   Kinderen die nu worden geboren zijn heel anders, die hebben daar geen last van. Ze zijn wel hypergevoelig, maar hun pijnappelklier is open en ze weten precies wie ze zijn.

  11. @Eyeinorange, watheb jij dat mooi geformuleerd… geweldig! Ik zag gisteren een artikel over autisme. Ik ben er heilig van overtuigd dat hsp (herken ik ook al jaren in mijzelf), autisme, PDD-NOS en al die andere “containerbegrippen”” waarin we gestopt worden niets anders is dan een form van ONBEGREPENHEID! Daarom VOELDE ik me mijn hele leven lang al een Vreemdeling op Aarde en ben ik nu Eindelijke Thuis! Mijn huisarts zei jaren geleden tegen mij dat ik mijn hele leven lang anti depressiva zou moeten slikken tegen mijn fobische angsten. Hij zei dat het genetisch was bepaald, omdat mijn moedeer ook zwaar depressief en zelfs psychotisch was. Ik heb hem toen in 2003 verteld, dat ik nooit in mijn leven die rotzooi meer zou slikken. En ik heb het ook NOOIT meer gedaan. Ik heb dwars door de PIJN en VERDRIET heen al mijn ANGSTEN overwonnen. En ook al mijn VERSLAVINGEN verslaan! Dank je voor je mooie woorden!

  12. Ik weet niet of jullie dat ook herkennen, maar als ik in de omgeving ben van kinderen die dus dat “containerbegrip” opgeplakt gekregen hebben, dan voel ik dat die kinderen herkenning voelen. Ik ervaar dan bij het kind veel rust en overgave, maar ook in mezelf. Dat is altijd weer een feest om te ervaren, maar ook o zo moeilijk om daar met de ouders over te praten. Want je wordt dan meestal niet begrepen! Of als je daar over begint dan wordt het gezien als een aanval op de opvoeding! En dat heeft dan weer te maken met ONBEGREPENHEID! En, zo is het cirkeltje weer rond!

  13. Heren, ik vind het mooi dat jullie je nek uitsteken hier om jezelf te laten zien. Ook al lijkt het anoniem.
   Iets wat artsen beschouwen als erfelijk is een vaak energetische imprint van trauma uit de voorouderlijke lijn.
   Want waarom zou iemand bijvoorbeeld een ziekte in zijn lever hebben, als je weet dat alle cellen van diezelfde lever zich in korte tijd helemaal vernieuwd hebben? Dat is een raar fenomeen!
   Inderdaad is loslaten de sleutel. Voorouderhealing en healing tot op DNA-niveau helpen daarbij. Evenals acceptatie van je diepste zelf.

   Er is een hele generatie indigo’s en kristalmensen. Ongeveer van dertig jaar of jonger. Die voelen zich niet thuis op deze planeet. Ze voelen instinctief dat ze ergens anders vandaan komen. Deze planeet voelt voor hen koud aan, ongevoelig, vreemd. Ze willen terug naar huis! Ze denken dat ze per ongeluk hier zijn beland. En ze denken allemaal dat ze de enige zijn die dit ervaren.
   Dan nu de clou: STOP onmiddelijk met deze gedachten! Uitgaande van het feit dat deze Aarde een zône is van vrije Wil (ja inderdaad, dat is een andere discussie) moet je wel concluderen dat jij hier niet per ongeluk bent, maar met een specifiek doel! Misschien heel simpel omdat je het feestje hier wil meemaken. En wat jouw doel is, dat zul je gaan uitvinden.
   The ‘powers that were’ hebben allerlei technieken gebruikt om jou te versterken in het idee dat jij hier niet hoort. Verdovende medicatie, drugs, mind control, etcetera. Ze wilden jullie maar al te graag van deze planeet af duwen. Wees je ervan bewust en laat het niet gebeuren!

   Ga ervoor zitten en word het je tot in elke vezel bewust, jij hoort hier! En dan hup, aan het werk!
   En houd deze info niet voor jezelf maar vertel het door aan anderen die er nog mee worstelen…. Jij maakt het verschil..

  14. @ Eyeinorange Ik kom even terug op wat jij zegt over energetische imprint. Artsen noemen vaak dat iets erfelijk is, maar jij geeft aan dat het vaak een trauma is uit voorouderlijke lijn. Ik heb verteld dat ik al jaren en jaren last had van fobische angsten. En dat ik daardoor vaak in depressies kwam! En ik had chronische hyperventilatie en had heel vaak last van paniekaanvallen. Ik heb toen in de jaren 2001-2002 een tijd anti depressiva geslikt, omdat mijn huisarts mij vertelde dat het erfelijk was. Mijn moeder was namelijk ook depressief was en zelfs soms psychotisch. Zij is meerdere malen opgenomen geweest in een psychiatrisch ziekenhuis, zelfs al toen ik nog een kleine jongen was. Omdat ik voelde dat ik een zombie werd heb ik in 2003 besloten om nooit weer een pil te slikken! En ik heb het ook nooit meer gedaan! En ik ben dwars door mijn angsten heen naar binnen gegaan!

   En ben ook door de tijd heen er steeds meer achter gekomen dat het uit de voorouderlijke lijn komt. Het begon bij mij enkele jaren geleden dat er ineens beelden bij mij terugkwamen dat ik als klein kind zag hoe mijn moeder op een brancard, helemaal vastgebonden aan riemen, totaal van de wereld, werd afgevoerd naar het psychiatrisch ziekenhuis! En ik vergeet nooit weer dat ik even een indringend oogcontact met haar had. Ze keek me aan met ogen waar een enorm schuldgevoel uit sprak. Ik zag in haar ogen dat ze ten diepste voelde dat ze me in de steek liet! En toen ik me helemaal bewust werd van die beelden en die tot me lieten doordringen toen begonnen heel veel dingen op zijn plaats te vallen! Toen begreep ik opeens waarom ik zo vaak na de dood van moeder naar haar graf ging bijna week in week uit,, terwijl ik er niets meer kon vinden. Ik had als het ware het gevoel van het in de steek laten en de angst die ik daarbij zag in haar ogen overgenomen. Ik kon haar als het ware nog niet los laten! En na dat besef kwam er ineens veel meer ruimte! En door het loslaten verdwenen ook steeds meer angsten En ik had niet meer de dwangmatige neiging om steeds haar graf te bezoeken!

   Hoe een leven vol fobische angsten je ziek kunnen maken, heb ik ook aan de lijve ondervonden.Ik heb sinds bijna 5 jaar een ernstig gezwollen bovenlip! Deze is plotseling ontstaan, van het ene op het andere moment! ik heb echt meer dan 3 jaar het hele medische circuit doorlopen! Terwijl ik altijd aangegeven heb aan iedereen die het maar wilde horen dat ik het gevoel had dat het iets energetisch is en dat mijn gezwollen lip een samenhang had met mijn onderbuik, bij mijn 1e en 2e chakra! Ik werd uitgelachen en voelde mij compleet onbegrepen! Mijn huisarts wilde me naar een plastisch chirurg laten gaan. Maar ik heb hem gelukkig kunnen overtuigen dat het van binnen uit mijn lichaam kwam. Maar goed, ik ben eerst naar de kaakchirurg gestuurd, bloed meerdere malen onderzocht top van alles, toen biopt gemaakt en onderzocht en na meer dan een half jaar van vele onderzoeken teruggestuurd naar de huisarts. Toen naar de dermatoloog. Die wist na veel onderzoek het beestje een naam te geven, ziekte van Melkerson Rosenthal. Volgens hem zeldzame aandoening, oorzaak onbekend! Soms met succes bestreden corteo steroiden of hoe het ook mag heten! Meerdere keren met tussenposen van 5-6 weken zijn spuitjes met die hormoontroep in mijn lippen gespoten, maar de klachten verminderden niet.
   Toen wilde de dermatoloog mij pillen voorschrijven, maar die heb ik geweigerd. Want daarvan van succes ook niet verzekerd en ik zag dat je verschrikkelijk veel bijwerkingen kon krijgen! Maar ondertussen voelde ik steeds meer een relatie tussen mijn onderbuik en mijn lip! Ik voelde dat er een enorme blokkade zat, waardoor ik vaak spanning voelde in mijn hoofd! En als ik die spanning heel erg voelde, werd mijn lip dikker! Toen ik vertelde dat ik spanning voelde en dat die spanning soms zo groot was dat ik daardoor heel angstig werd, wat kon leiden tot paniekaanvallen, werd ik verwezen naar de maatschappelijk werker van het UMCG en die verwees me weer naar een psycholoog in het ziekenhuis! Die kwam op een gegeven ogenblik tot de conclusie dat ik inderdaad last had van paniekaanvallen! Op een gegeven ogenblik ging hij bij een sessie met mij paniekaanvallen simuleren! Terwijl hij het tijdens die sessie Spaans benauwd kreeg, moest ik enorm lachen! Ik vertelde hem dat ik nog geen 10% voelde van wat ik voelde tijdens een echte paniekaanval!

   Maar ondertussen kwam ik er meer en meer achter dat er geen echte fysieke oorzaak was, maar dat het puur een energetische blokkade was bij mijn 1e en 2e chakra. Maar ik kon dat verhaal niet kwijt! Ik heb toen heel veel dingen gedaan in het alternatieve circuit, op basis van “trial and error” De laatste jaren is er heel veel verlichting gekomen. Ik voel die extreme “stress” klachten enorm afgenomen. Mijn lip is veel minder gezwollen en het voelt veel zachter! Ik voel dat daar enorm aan bijgedragen heeft mijn reizen naar landen met een heel hoog trillingniveau! Misschien vragen jullie je af: “Waar heeft hij het over? ” Ja, ik heb het over trilling! Ik geloof er heilig in dat de energetische imprint waarover Eyeorange het had niets anders is dan “gestolde emotie”, opgeslagen informatie in de genen!
   Iedereen draagt dat bij zich en het slaat bij iedereen die ziek wordt op zijn zwakste plek! Maar je kunt je genen herprogrammeren, maar dan moet je wel bij die informatie kunnen komen!En die “belemmerende overtuigingen” wegnemen en vervangen door iets anders! En ik voelde dat ik in Peru en in de Sinaï op plaatsen kwam met een heel hoog trillingsniveau. Je voelt daar nog de enrgie van respectievelijk het Lemurische Rijk en het Rijk van Atlantis! In die omgevingen trilde er letterlijk heel veel los, waardoor ik daar heel veel transformaties mocht meemaken, die alles in een stroomversnelling brachten! Ik heb enkele maanden geleden een 3-daagse opleiding gevolgd voor een methode dat heet Touch of Matrix! Die is ook gebaseerd op intenties en het gebruik van trilling om tot heling te komen! Heel erg interessant! Ik heb daar mogen ervaren dat je zonder de oorzaak te kennen van een klacht tot geweldige resultaten kunt komen, puur op basis van intentie! En ik heb nog iets ontdekt dat te maken heeft met trilling en wat mij ook geleid heeft tot geweldige resultaten! Dat is zingen en hoe klanken zaken die op energetisch niveau vastzitten kunnen los trillen! En het laatste dat ik op dit gebied nog met jullie kan delen is het luisteren naar klankschalen. Sinds een jaar ga ik regelmatig naar een maandelijkse klankschalendag, georganiseerd door en sjamaan uit Wageningen, Jan van der Stappen. Het is werkelijk ongelooflijk hoe diep dat doordringt in het systeem! Geweldig!

  15. Dank je wel Dick, voor het delen van je verhaal. En wat zeg je dat mooi: gestolde emotie!

   Zo zie je maar weer dat we heel wat ‘karma’ kunnen overnemen van onze ouders (en voorouders). Soms komen die dingen ook uit vorige levens trouwens.

   Mooiste van je verhaal is wel, hoe je beschrijft dat je de regie voor je leven en je gezondheid in eigen hand neemt!

  16. @ Dick

   Bedankt voor je inspirerende verhaal, even een simpel vraagje over erfelijkheids zaken, hebben deze artsen ooit een DNA RNA onderzoek gedaan naar genen, bij zowel jou als bij je ouders en of de rest van de familie?
   Zoniet dan tuin je d’r als onwetende er zowelliswaar d’r in, m.a.w. ze kunnen je dan van alles wijs maken waar je volgens hun verkoop techniek ze je alles kunnen aansmeren.
   Zelf heb ik ooit zulke praktijken dan ook ondervonden waar we nu met de gevolgen van zitten, alles wat er toch fout ging werd voorals nog in de schoenen geschoven, vooral mijn ouders en die daarvoor waren de schuldige en zulke ‘prietpraat’ gaat er bij mij dus niet in.
   Maar karma is eerder meer verwant, omdat je met bewuste ervaring wil transformeren, elke ziekte is energie, negatief of positief, het is aan ons of we dat op een neutrale manier het voor ons zelf kunnen transformeren naar een andere energie vorm toe.
   Zulke zaken is opgeslagen in het woord “Dukkha”(oud Sanskriet) voor het eeuwige lijden, het snappen en het ondervinden van wat het lijden is en het kunnen los maken van deze ongewilde energie vorm, een reguliere arts houdt je gevangen in de ziekte en zal deze dan ook verder uitbreiden in je psychen. Kan je het loslaten dan wordt er geen energie meer gestopt in de ziekte zelf (trauma) en je zal zelf in staat zijn om je zelf te genezen.

   @ eyeinorange

   Naast alle nieuwe tijds kinderen lopen er ook een berg watchers rond verpakt in het kostuum “Oude Ziel”, die puur toezicht houden en de boel begeleiden waar nodig is.

  17. @Paul, DNA-onderzoek is in veel gevallen best handig. Dan nog zit je met een vorm van karma, ook al zit het ‘defect’ in je DNA. Zo heb ik bijvoorbeeld een erfelijke heupafwijking, waardoor mijn heup al meer dan 10 jaar is versleten. Heb nog maar een halve heupkop, dus je snapt dat ik niet lekker loop. Het lijkt wel een versnellingsbak waar een paar tandjes uit zijn! Toch heb ik de pijn en de slijtage aardig een halt kunnen toeroepen door energiewerk. Met de snelheid die het vroeger achteruitging, voordat ik dat deed, had ik nu al lang in een rolstoel gezeten (ben nog wat te jong voor een nieuwe heup).

   Hoe bedoel je trouwens dat de ouders de schuld kregen? Het is mijn ervaring dat kinderen vaak onbewust karma, en dus trauma, van hun ouders overnemen. En als je daar op de sjamaanse manier naar kijkt, loopt dat door in de lijn van de voorouders. Iemand de schuld geven is niet aan de orde. Het ligt nu eenmaal in de loop der dingen.

   Whatchers, ja, natuurlijk!
   En nieuwetijdskinderen zijn niet per definitie nieuwe zielen. Sommigen zijn gewoon vele incarnaties niet op aarde geweest. Maar ten tijden van de Egyptische rijken bijvoorbeeld wel. Het is best gecompliceerd..

  18. Ja DNA is in veel gevallen heel erg handig, maar enkel als dan werkelijk ook de voor ouders nog in leven zijn voor zulk onderzoek, iemand die reeds overleden is kan na crematie moeilijk worden vast gesteld of dat in de genen zit of juist door trauma ontstaan is. Ziektes kan je ook van buiten af krijgen als je teveel wordt opgezadeld met energieen van andere mensen of bepaalde situaties die inderdaad later de kop omhoog doen steken. Artsen zijn daar dus veels te makkelijk in als het te stellen van diagnoses. Trauma is onverwerkt karma, bv je bent ooit verdronken in een vorig leven en he wordt nu geconfronteerd steeds met water, of je hebt angst voor vuur en ga maar zo door.

  19. @eyeinorange. Prachtig hoe je dat beschrijft. We zouden de regie voor ons eigen Leven in onze eigen hand moeten nemen! Ik ben het helemaal met je eens! Door mijn ervaringen in mij eigen leven en door een innerlijke roepstem voel dat ik met die kennis ook iets mag doen dat betekenis kan hebben voor andere mensen. Ik zie zoveel mensen in mijn nabijheid LIJDEN en zich vaak niet begrepen voelen in het reguliere zorgsysteem. We worden allemaal in hokjes geduwd. Overal zijn “containerbegrippen” voor gevormd. We hadden het erg gisteren al even over bij indigo kinderen, die vaak niet worden begrepen. Ik zie steeds meer en meer in mijn omgeving kinderen met diagnose van als autisme, PDD-NOS, Asperger etc etc etc. En bij volwassenen begrippen als burn out, ME, etc etc. Dese mensen met moeilijk eenduidig te definieren klachten komen vaak in een wereld terecht, waarbij ze van het kastje naar de muur worden gestuurd en zijn soms de wanhoop nabij. Terwijl als er meer begrip zou zijn er misschien een wereld voor hen opengaat en weer de Moed en de Wil kunnen vinden om door te gaan. Ik noem dat Geeskracht, want die is onmisbaar om met jezelf de confrontatie te durven aangaan. Ik heb een groet passie om daar iets mee te gaan doen

   Mijn passie is dat Geestkracht het Medicijn is op weg naar Heling (Genezing). We kunnen allemaal zien dat het huidige zorgsysteem failliet is! De kern van wat ik wil is weer een ordening van alle kennis die we hebben. Alle kennis is aanwezig! Het is een kwestie van ordenen! We hebben zoveel kennis uit de chinese, de indische, de westerse, de sjamaanse etc etc wetenschappen, alleen we zouden het alleen moeten ordenen. Wat ik nu allemaal ga zeggen is een gruwel voor de farmaceutische industrie, de specialisten, de ziekenhuizen en andere organisaties die hun bestaansrecht ontlenen aan de huidige praktijk! Ik begin even heel simpel bij de basis, ons fysieke lichaam! Ik zag hier een discussie over de heilige geomatrie en het getal Phi ( het irrationele getal 1,61…. etc voortkomen uit de reeks van Fibonacci 0,1,1,2,3,5,8,13 etc).
   Ik schreef al onder punt 11.5 dat ons menselijk lichaam is gebouwd volgens de afmetingen van Phi. Vaak geeft een onbalans in het lichaam (dus het lichaam is niet meer 100% Phi)een ongemak op een heel ander plaats dan waar de oorzaak ligt van het ongemaak. Ik noemde dus rugklachten. Jarenlang loop je bij ene fysiotherapeut die je rug behandelt en je komt bij ineens bij een alternatief therapeut, die ontdekt dat je een doorgezakte voet hebt. Je doet een voetzooltje in en voila… de rugklachten zijn opgelost.
   De aryuvedische geneeskunst kijkt heel sterk naar de 4 elementen (vuur, water, lucht, aarde). Ieder mens heeft alle 4 elementen in zich, maar de verhoudingen moeten met elkaar in balans zijn. Vanuit de indische geneeskunst komt ook de kennis over onze energiecentra (de 7 chacra’s).De sjamanistische geneeskunst richt zich heel sterk op Moeder Aarde en Vader Zon. Dus, richt zich heel sterk op de seizoenen (lente, zomer, najaar, winter) en op alles wat met natuurlijke tijd te maken heeft. Het gaat hier om de juiste verhoudingen van beweging en rust, voedselpatronen etc etc
   De Chinese geneeskunst herkent heel sterk dat alle organen met elkaar verbonden zijn, dus dat een klacht aan een long, misschien wel voortkomt vanuit e nieren of de lever, ik noem maar wat. Uw Wil Geschiede gaat heel sterk over de balans tussen je Hogere Zelf (de Heiligende Geest in ons zelf) en Mijn Wil Geschiede (onze ziel)! Dus, een echt holistische kijk op de mens betekent dat we alle kennis zouden moeten ordenen en dan van daaruit naar de mens kijken. En natuurlijk het liefst dat de mens overtuigt is dat hij/zij op een dergelijke wijze naar zichzelf kijkt! En ik voel dat dat de plicht is van ieder mens om zo naar zichzelf te kijken.
   Ik heb een in mijn ogen hele WIJZE man ontmoet die een uiterst interessante kijk hierop heeft. Hij is bezig om systeem-dynamisch alle kennis te verzamelen en te ordenen. Ik stuur wel even een link mee naar zijn website http://www.artes-sophiae.com/ Artes-Sophiae betekent letterlijk de Kunst van de Wijsheid. Mijn eigen ding is meer de Pistes Sophiae (is het Vertrouwen op de Wijsheid)

   Trouwens, op de website Artes-Sophiae staat een hele interessant citaat van een chinees wijsgeer

   Wie weet dat hij niets weet, is verheven.

   Wie meent dat hij iets weet, is ziek.

   Slechts wie onderkent dat hij ziek is, herstelt van zijn ziekte.

   De wijze is niet ziek, omdat hij ziek is van die ziekte.

   Lau-Tse, Tau-te Tjing.

   Het gaat er vervolgens om om therapeuten op te leiden in wat op Artes Sophiae wordt beschreven als Praktische Menskunde. dat zijn therapeuten die zowel in de reguliere zorg werkzaam zijn als in de alternatieve zorg. Wat we vervolgens beogen om alle mensen, die zich daar voor interesseren, een soort “health check” te laten doen, waarbij vanuit verschillende invalshoeken naar hun wordt gekeken. En waarbij het therapeutenteam in gezamenlijkheid in alle objectiviteit tot een soort diagnose komt met aanbevelingen, waarna de mensen in hun eigen regio hun eigen therapeuten netwerk kunnen benaderen voor therapie etc .

   Ik heb geen geloof in bestaande structuren in de zorg ( zoals zorgverzekeraars, ziekenhuizen, specialisten, apothekers etc etc) noch in overheden of banken. Het hele systeem zou moeten worden opgezet vanuit de basis! En ook door die mensen worden gefinancieerd! Dat is in de eerste plaats de groep mensen die er in gelooft om weer de regie voor hun Leven, hun gezondheid in eigen hand te nemen en door de groep mensen die werkzaam is in de zorg (zowel regulier als alternatief) die hier in gelooft.

   Alles moet wat mij betreft gebaseerd zijn op de 4 V’s zoals ik die beschreven heb bij het artikel van Tessa Koops: It has to be Perfect! Het gaat om Verantwoordelijkheid, Vertrouwen, Vrijheid en Verbondenheid! Om alle machtsstructuren te omzeilen staat daarbij voor mij het internet centraal. Ik werd laatst getrokken naar een workshop over internet marketing en daar zijn mij in dit verband de ogen open gegaan! Mijn DROOM is om met heel veel lieve mensen, die ook vanuit dienstbaarheid aan elkaar en deze mooie planeet, iets degelijks zien zitten om een dergelijk project gestalte te gaan geven!

  20. Karma is een belastend begrip geworden, jammer. Het is feitelijk de weerslag van ons ‘doel’ op Aarde. Of zoals Metatron het omschrijft:
   “Het aspect wat jullie karma noemen wordt ook niet begrepen. Karma is niet bedoeld als straf. Dat wat jullie ‘zonde’ noemen is in werkelijkheid ‘niet gebruikte kennis’. Karma is dan een actie van het zelf om het hogere zelf in staat te stellen de ziel beter te leren kennen, een grotere zielegroei te bereiken, een groter bewustzijn te ervaren over hoe BALANS te creëren en evenwicht te vinden tussen het zelf en het multidimensionale zelf.
   Dus karma is geen straf; het is een verlangen van het zelf om balans te vinden in het multidimensionale aspect van de ziel. Dit is weinig bekend en wordt zeker niet binnen de godsdiensten onderwezen, maar het is inderdaad de waarheid en inderdaad de realiteit. De ziel reïncarneert werkelijk binnen alle rassen en geslachten in het eeuwige NU. Zien jullie de schoonheid van de benodigde balans die het ZELF gekozen heeft ?”

  21. Volgens mijzelf is karma alles wat er nog aan je hangt. Waar je je mee identificeert en wat je aan bagage bij je draagt. De identificatie is tevens nodeloze bagage.

   De zon schijnt ook in ons. Wij zijn dat waar alles in opkomt. De buitenwereld en de binnenwereld. Alles komt op in bewustzijn. Bewust Zijn, Nu!

  22. @Guido, was er net niet een stukje over de nwo? Wil ik daar een video kijken is het weg.

   @Martijn
   Wat mooi; ‘De zon schijnt ook in ons. Wij zijn dat waar alles in opkomt. De buitenwereld en de binnenwereld. Alles komt op in bewustzijn. Bewust Zijn, Nu!

   Dat kan echt zo op een tegel!!!
   De zon overdag heeft ons bewust zijn en als wij in slaapstand gaan, de nacht heeft de maan ons onder bewust zijn. Begrijp en beheers je de eerste dan kan je ingrijpen in de tweede (nacht/onderwereld) zodoende je letterlijk je frequentie kunt aanpassen. Daar kan geen nwo tegen op. De radio ontvanger blijft dezelfde alleen het kanaal draait bij naar een andere zender.

   Het was altijd al IN ons en niet buiten ons!
   http://www.youtube.com/watch?v=EJFLkFYiIkI&feature=player_embedded

  23. Dawn: yes there was.. Even klein problemeke met de player voor het joetjoepie.. Geduld is een schone saak..!

  24. Gelukkig Dawn is er ook nog;

   Wat misschien ‘raar’ bij mij isz, misschien niet helemaal standaard, dat ik enorm gek kan zijn op meerdere tegelijk, niet eeen beetje maar heel erg, voor mij normaal maar misschien niet voor de meesten, Eye dat voelt zo goed, daar durf ik bijna
   niks meer over te zeggen, beetje sprakeloos..

   jah ik heb wel veel toestanden van m’n ouders overgenomen, ook wel vorige levens volgens mij wel…

   Dawn is er nog wel gelukkig;
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/its-got-to-be-perfect/comment-page-1/#comment-68711

   Ik denk dat ik jouw interdisciplinaire gezondheidscentrum droom wel kan begrijpen Dick, zou echt fantastisch zijn, alle puzzelstukjes ordenen, holistisch vanuit vele invalshoeken kunnen kijken naar kleine of grotere kwaaltjes..

  25. @HyperAlert, dank je, misschien wil jij ook wel meedoen, je lijkt me er geknipt voor! Ik weet wel zeker dat veel mensen net als ik ook vaak het gevoel hebben dat hun problemen niet serieus worden genomen! Ze lopen in de reguliere zorg steeds weer tegen problemen op en ook in de alternatieve zorg is het vaak “trial and error” En velen hebben dan de neiging om de moed op te geven. Ik zou het prachtig vinden om mensen weer een perspectief te bieden, waardoor ze weer de moed en de kracht vinden om door te gaan. Ontmoetingen via bijvoorbeeld wanttoknow draagt daar ook heel sterk aan bij! Mensen krijgen dan het gevoel dat ze het niet alleen hoeven te doen! Ik weet niet hoe het jullie het gaat, maar ik voel een BOOST aan energie door mijn lijf gaan door de uitwisseling hier op wanttoknow. Ik heb dat nog niet eerder zo heftig gevoeld!

   Mijn DROOM is om ook een fysieke ontmoetingsplaats te bouwen voor mensen om elkaar te ontmoeten. In mijn dromen zou het een werk-woongemeenschap moeten worden rondom een terp. Op die terp wordt een soort tempel wordt gebouwd (ik noem het vaak Het Huis op de Rots), helemaal met afmetingen op basis van de heilige geometrie (het getal phi). Deze tempel telt 7 verdiepingen (analoog aan de 7 chacra’s), 3 onder de grond, 3 boven de grond en centraal als je binnen komt een ruimte (de 4e chacra, het hart), waar alle mensen mogen voelen wat ZIJN (bewustZIJN) inhoudt. De bovenste verdieping wordt een soort stilte-meditatieruimte met een dak, dat helemaal kan worden geopend, waardoor je rechtstreeks contact hebt met de zon, de maan en de sterren.De tempel wordt helemaal gebouwd van duurzame materialen en zal volledig energieneutraal zijn. Vader Zon speelt hierbij een cruciale rol! Het gebouw krijgt een ovale vorm, waardoor de 4e verdieping in een cirkel loopt. Als het ware krijg je dan de vorm van een kruis! Ik zei al dat de tempel gebouwd wordt op een terp. Op die terp kunnen tuinen worden aangelegd bijvoorbeeld in de vorm van een labyrinth met weggetjes naar de tempel toe. Om de terp heen worden dan wooneenheden gebouwd voor de mensen die er werken en wonen. Er worden moestuinen aangelegd en er komen therapieruimtes en ruimtes voor creatieve dingen (schilderen, beeldhouwen etc etc). Er worden samenwerkingsovereenkomsten aangegaan met boeren in de buurt, die alle voedsel leveren, waardoor de gemeenschap volledig zelfvoorziend wordt. In de tempel komen ruimtes voor de “health check” (therapie ruimtes etc) zoals boven beschreven en ruimtes voor ontmoeting (wat we bij wanttoknow digitaal doen) en er komen kamers voor gasten om te overnachten en er komt een restaurant en een bar voor de inwendige mens. En op de onderste etage (staat voor het basischacra) komt een kuurruimte met kuurbad en sauna e.d. Ook komeen er ruimtes om opleidngen te verzorgen voor mensen die de “health check” gaan uitvoeren (zie website Artes Sophiae onder Praktische Menskunde)en voor workshops (bijv. de workshop die ik laatst heb gedaan Touchg of Matrix over hoe je met intentie zaken die uit balans zijn weer in balan kunt krijgen). Jullie zien wel dat het hele ambitieuze plannen zijn! Maar omdat we Goddelijke wezens zijn en we weer in deze tijd in onze Goddelijke kracht mogen gaan staan, is niets onmogelijk! Ik bid dat veeel mensen enthausiast kunnen worden van een dergelijk plan. Want als veel mensen samen hun positieve energie gaan BUNDELEN dan kan er iets heel moois tot stand komen!

  26. @Hyper: heel normaal hoor! Liefde laten stromen zonder voorwaarden.. We kunnen het straks allemaal.
   Even wat gedachten van mij..

   Er is nu een beweging op gang die polyamorie heet. Liefde delen. Alleen, de aanhangers gieten het nog in regeltjes, binnen de relatie. Zoals, dinsdag ga ik naar Piet en het weekend is voor Jan.
   voor heel veel mensen is het ofwel heel bedreigend of heel bevrijdend, voor mij houdt het nog geen vrijheid in. We gaan leren om de liefde te laten stromen en onze partners bewust te kiezen, dat voel ik.

   Anderszins, ga iemand, ook op dit ‘forum’ niet idealiseren. Het zet je buiten jezelf. En bovendien kan het in real life zó’n afknapper zijn. Zoals ik vroeger een zangeres heel leuk vond. Totdat ik haar spreekstem hoorde en dacht: getver! Of, ik was verliefd op een hele leuke jongen. Tot ik bij hem thuis kwam en zijn hele huis vol van die barokke spulletjes met engeltjes en kantjes stond! Brrrr..

   Soms kan ik echt verliefd zijn op de manier waarop iemand denkt, in het leven staat, zonder de persoon zelf bijzonder leuk te vinden. Dat kan ook. Of ik voel een enorme aantrekkingskracht tot iemand, terwijl die persoon helemaal niet mijn type is. Signaal dat we karmisch nog iets te verhapstukken hebben.

   Het belangrijkste dat je nu voor deze wereld en jezelf kunt doen is je emotionele bagage opruimen. Dat helpt je om lichter te worden in energie. En daarmee kun je beter omgaan met de energetische veranderingen.

  27. Die tempel staat dus SYMBOOL voor bewustZIJN! Het wordt hopelijk een gebouw waar ieder mag voelen/ervaren wat bewustZIJN voor ju betekent! Het is een SYMBOOL! Het doel is natuurlijk om ons huidige zorgsysteem, dat op zijn laatste benen loopt, te vervangen door iets geheel nieuws! En het project wil daar een soort wegbereider in zijn! Ik geloof niet meer in enige vorm van organistaie, die gebouwd is op hierarchie (dus macht). We moeten dus de zorg de-institutionaliseren (bah, moeilijk woord om op te schrijven). Daarvoor speelt internet een belangrijke rol. Het gaat er om om iedereen met elkaar te VERBINDEN. Ik kan jullie aanbevelen een heel leuk boek met een toekomstvisie op sociale netwerken en de impact daarvan op organisaties en leiderschap. Het boek heet heel toepasselijk Connect! en is geschreven door Menno Lanting. Het gaat er dus in de zorg om alle honderdduizenden aanbieders van zorg op een slimme wijze te gaan VERBINDEN met alle miljoenen vragers naar welke vorm van zorg ook! Daarnaast zorg je ervoor dat alle kennis over de mens vanuit alle mogelijke kanten wordt geordend (bijv.chinese, indiase, sjamaanse, westerse etc etc). Daardoor kun je veel gerichter echt holistisch naar een mens kijken. Je stelt de mens daardoor weer echt centraal. Je geeft hem/haar weer de AANDACHT die hij/haar verdient!En daardoor komt er weer VERTROUWEN bij de mensen terug! En kunnen ze weer op hun eigen Geeskracht aan hun ontwikkeling werken! Ik wil ook af van het woord ZIEK! Niemand is ziek, maar iedereen zit in een proces van persoonlijke ontwikkeling! Wat wij ZIEKTE noemen is slechts een Wake Up Call!

  28. Ik geloof de je er helemaal bovenop zit EyeInOrange..! (64.33)
   Metatron hierover:
   “We zeggen jullie dat in de huidige tijd een ‘huwelijk voor het leven’ door haar gangbare vorm en juridische opzet werkelijk niet past binnen het nieuwe paradigma. Sommigen volharden maar de meesten niet. We willen zeggen dat het beter is om een relatie waar de creatieve stroom van de liefde is geblokkeerd te beëindigen dan het ‘uit te zitten’ in disfunctionaliteit, minachting en eentonigheid. Vele zielen die een disfunctionele relatie beëindigen zien dat de relatie waarachtig verbeterd als het ‘huwelijk’ voorbij is. Of is dat niet zo?

   We willen hieraan toevoegen dat het huidige niveau waarop huwelijksrelaties in een scheiding eindigen een hoogtepunt heeft bereikt op de planeet Aarde. Dit is wereldwijd en niet alleen in Amerika of Europa. Bovendien is de aantal intieme relaties van mensen die samenwonen maar niet ‘wettelijk trouwen’ ook op een hoogtepunt. Want het model is aan het veranderen. Partners zullen verschillende partners blijven kiezen en in sommige gevallen van beide geslachten en dit is allemaal onderdeel van het nieuwe paradigma.
   Evenwicht in relaties is essentieel en partner ‘contracten’ zijn er zo talrijk als bloemen in het veld- variërend in kleur, geslacht, doel, patroon en lengte van bestaan. En ze zijn allen fascinerend. Liefde kent vele vormen. Het menselijk DNA is aan het veranderen. DNA heeft een 12 strengige spiraal en het is inderdaad het goddelijke verbindingspunt met de menselijke vorm. Het volle DNA-spectrum is in feite de katalysator van het veranderende prototype van relaties en deze evolueren zoals het de bedoeling is. Relaties worden met een bedoeling gekozen en het archetype van hun gevarieerde criteria is veranderd en zal doorgaan met veranderen in deze versnellende tijden. Verandering is het wezen van de werkelijkheid. En sommige van onze grootste levenslessen worden opgedaan door terug te blikken op relaties die zijn geëindigd dan wel het beschouwen van degenen die floreren.

   Vraag aan AE Metatron: En hoe zit het met het opvoeden van kinderen en het effect van gebroken huwelijken op kinderen?
   AE Metatron: Dit is eveneens een vraag en thema die te maken hebben met de complexiteit van verandering, van cultuur en van jullie geloofssystemen. Er waren in Mu, Rama en Atlantis fases in jullie menselijke bestaan waar kinderen door de gemeenschap werden opgevoed. Dit was de geaccepteerde methode van opvoeding en in zekere zin superieur aan wat sinds die tijd plaats vond. Kinderen wisten wie hun biologische ouders waren, maar werden in de gelegenheid gesteld om opgevoed te worden in groepsverband wat ieder van hen de kans gaf op gelijke status, gelijke liefde, onderwijs, kansen en gezondheid en emotionele verzorging door toegewijde en liefdevolle verzorgers. In het huidige ruimte tijdscontinuüm komt dit velen van jullie vreemd en wat koud voor, maar het systeem had veel voordelen ten opzichte van wat nu plaatsvind. Op wereldwijde basis zijn er heden ten dage letterlijk miljoenen kinderen die verlaten en feitelijk verweesd zijn en voor zichzelf moeten zorgen. En dit is niet alleen zo in de zogenaamde ‘Derde Wereldlanden’ maar ook in Amerika en Europa.
   Het is een feit dat dezer dagen veel kinderen in de ‘eerste wereld’ kinderen zijn van gescheiden ouders en wat jullie ‘gebroken huwelijken’ noemen. Deze kinderen begrijpen heel goed dat het systeem van een huwelijk gewoonweg niet werkt. Als deze kinderen opgroeien tot volwassenen zal een nieuw relatie prototype gaan ontstaan. En dit zal zich ontwikkelen tot een nieuwe juridische structuur.
   Binnen afzienbare tijd zal een nieuw systeem ontstaan om relaties te definiëren en huwelijken te legaliseren. Dit zal gebaseerd zijn op juridische afspraken voor een kortere termijn. In sommige landen zal het ‘Huwelijkscontract voor Vijf Jaar’ mogelijk zijn en deze zal veel meer geschikt zijn voor de realiteit van de huidige relatie structuur. Deze huwelijken zijn in wezen juridische afspraken voor een kortere termijn, op heldere wijze contractueel geregeld en eindigend na een bepaalde tijd dan wel om aan het einde van de termijn deze gezamenlijk te vernieuwen met de mogelijkheid om voorwaarden te wijzigen. De clausules zullen condities bevatten die gaan over het welzijn van kinderen en het afbakenen van verantwoordelijkheden. Deze zullen in populariteit groeien en wereldwijd als de norm gaan gelden. Deze contracten zullen werken. Deze trend zal in Europa beginnen en zich snel en wijds verspreiden.”

  29. Zo, reactie 64 begint aardig lang te worden! Weet je Guido, in feite was het kibboets systeem in Israël een aanzetje. Kinderen werden opgevoed door de gemeenschap. En ik verdenk onze vriend ‘Meet’ dat hij daar de hand in heeft gehad.. LOL!
   Het opvoeden gebeurde niet altijd met veel liefde, ben ik bang. Wat wil je ook, bijna iedereen van onze leeftijd in Israël heeft een oorlogstrauma. Omdat ze allemaal, mannen en vrouwen, in dienst moesten en dat betekende gewoon: aan het front!

   Het idee van Metatron wordt trouwens bevestigd in de boeken van Anastasia (http://schildpadboeken.nl/) hoewel zij het weer wat anders inkleurt. Kinderen zullen weer geboren gaan worden vanuit een verbintenis uit LIEFDE. En ze zullen liefdevol door de gemeenschap worden opgenomen. Denk eens in wat een voordelen. Zijn je ouders er even niet, dan is er wel een liefhebbende tante of oom. En geloof me, pedofilie bestaat dan niet meer, want als je eenmaal volwassen bent, zul je een evenwichtige volwassene zijn.

   Iemand anders hier die Metatron channelt? Want hij is niet een persoon, maar een energievorm. En dus kan iedereen daarmee contact maken. Daar hebben we Tyberonn niet voor nodig.
   Jij zelf misschien Guido? 😀

  30. Voor zoiets zou ik heel geschikt zijn Dick, dat weet ik gewoon van mezelf, dan ben ik een tussenschakel tussen verschillende specialisten, en ik heb door de jaren heen een soort eigen autie revalidatie techniek voor mezelf ontwikkeld, kan altijd van pas komen voor elke denkbare bewegingsvorm, ook voor ouderen kan ik dat in praktijk brengen, allround “fitness” achtige benadering, maar niet zo éénzijdig en lomp als op vele standaard “sport” scholen, daar mis ik meestal de finesses…

   we ‘moeten’ ook veel meer durven doen met allerlei soorten muziek en spontane opborrelende bewegingen, maar niet zo grof als je in veel video’s ziet, het moet echt uit jezelf naar boven komen en de meest kleine beweging van een hand of been kan een hele krachtige beweging in jezelf op gang brengen, veel mensen snappen niet dat dat geram op standaard schema’s niet veel doet, van binnen naar buiten leren bewegen en acteren…..

   ik heb dat nog nergens ergens gezien, ben ik m’n tijd misschien wel vooruit…

   Wat jij zegt Eye heb ik precies zo… heel herkenbaar hoe je het zegt… nee ik ben ook niet zo’n paaren swapper ruiler, dat is me te grof, het gaat bij mij meer van binnen in een soort space, en over dat idealiseren ik snap helemaal hoe je dat ziet, ben ik met je eens, toch levert mijn ‘gedoe’ soms wel een krachtig veld op, alleen ik moet leren niet te snel over de kop te gaan of zo, ik zie nu meer sneller en directer als ik over de top ga, dat ik het zie aankomen en alvast wat gas terug kan nemen, dusz niet gaan afklemmen en zo, gaat al steeds beter, kwestie van oefenen.. In en Uit ademen en zo.. niet alleen Uit ademen

  31. @ HyperAlert, geweldig dat je mee wilt doen. Gewledige ideeen van jou over muziek en van en van binnen uit naar buiten bewegen. Geen standaardschema’s, maar het afwisslen! Ik noem het bewegen en rust, net als een libelle! Ik train sinds een paar weken weer in een sportschool bij mij in het dorp (in de zomer sport ik altijd buiten). Afgelopen vrijdag heb ik onder meer een 50 minuten gefietst. Je hebt dan een tv scherm voor je neus, waarop je een paar mountainbikers ziet fietsen in de bergen, soms stijgend en soms dalend, onder afwisselende weerstand. Je ziet instructies in beeld wanneer je de weerstand moet opvoeren en weer verminderen, wanneer je uit het zadel moet etc. En je hebt oordopjes in waarbij je muziek hoort. De bedoeling is dat je zoveel mogelijk het tempo volgt van de fietsers op het scherm. En dat je daarbij wodt geholpen door de muziek, die jou helpt om in dat rotme ge blijven. Ik moet zeggen dat ik dat fietsen een geweldige ervaring vond, omdat ik merkte dat door de afwisseling van het opvoeren van belasting en het terugnemen van belasting je op een gegevn ogenblik in een ritme komt, waarbij je niet meer stuk kunt gaan. Ik had op een gegeven ogenblik het gevoel dat ik uren kon blijven fietsen! Begrijp je wat ik bedoel? Ken je dat systeem met die fietsen? Het voelt zo lekker om in het ritme van die muziek te kunnen blijven fietsen, of het nu een heel snel ritme is of een heel langzaam ritme. Juist die afwisseling zorgt ervoor dat je conditioneel niet stuk gaat

   Eyeinorange en Guido, over relaties gesproken, als ik met de kennis van nu terugkijk op mijn relaties dan merk ik dat daar een rode draad in zat. Het heeft allemaal te maken met de karma uit de ouderlijke en voorouderlijke lijn waar jij over sprak. Ik zie nu heel sterk dat ik vaak relaties had met vrouwen die leken op mijn moeder ( heel zacht qua karakter, vaak zelf traumatisch) en dat ik zelf net als mijn vader zijn hele leven heeft gedaan om uit plicht te leven (altijd maar “pleasen”om aardig te worden gevonden). Ik ben door die kennis na vele transformaties nu vol compassie naar mijn ouders en kijk ook met veel liefde terug op mijn relaties. Zij hebben mij heel erg geholpen om te worden die ik nu ben. Ik heb op dit moment geen relatie, maar er is nog nooit zoveel rust en innerlijke kracht in me aanwezig geweest dan nu. Het houdt me op dit moment niet bezig om weer een intieme relatie aan te gaan, maar als ik weer iemand tegen kom waar het mee klikt dan voel ik nu beter dan ooit of het “energetisch” goed zit. Dan voel ik dat ik 100% mezelf kan blijven, dat het gewoon blijft “stromen”. Ik doe daar geen enkele concessie meer aan! De vorm van de relatie houdt me niet bezig, dat loopt zoals het loopt. Ik heb wel plannen om een leef- werkgemeenschap op te zetten en voel ook dat dat de trend wordt nu we weer Wakker worden. Weer kleinere gemeenschappen waar je 100% vanuit dienstbaarheid aan elkaar in gezamenlijkheid je ding doet en dat is ook gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de kinderen en voor de ouderen! Wel vanuit volledige Vrijheid (100% vanuit je eigen Goddelijke kracht) maar wel in Verbondenheid (in smaenwerking met anderen en dienstbaar aan elkaar)!

  32. Voordat die tempel er staat, is de hele wereld veranderd in een tempel, doe niet zo moeilijk, bouw met liefde i.p.v. stenen. Tempels zat in de wereld. Allemaal religieuze onzin. Heilig in de tempel en een beest erbuiten. Flikker toch op.

   Je lichaam is je eigen tempel. Breng gewoon het paradijs terug op aarde. De aarde was het paradijs, totdat de denkenden (reptillians?) kwamen. Denken is een gereedschap, vergeet dat nooit. De aarde is onze tempel, geen verscheidenheid. Dan maar een nieuwe wereld orde, gerangschikt naar vrijheid, gelijkheid en broederschap.

   Laat iedereen maar eens werkelijk zien hoe geweldig hij/zij is, in dienst van de gemeenschap. Dan kunnen we iedereen ermee bekostigen. Als het mij goed gaat ben ik niet te beroerd. Rijk zijn is alleen leuk zonder armoede om je heen.

   Echte rijkdom zit in jezelf.

  33. @ Martijn, ik ben het helemaal met je eens. Een tempel zonder doel is alleen maar een gebouw van stenen. De mensen op deze Aarde worden echter weer op hun tijd en in hun tempo Wakker. Ik geloof echt niet dat ineens massaal op 21-12-2012 gebeurt en dat dan alles verandert. Of op welke ander datum dan ook in 2011 of 2012. Dat is een langzaam proces! Ik voel dat ik een taak heb te vervullen om mensen te ondersteunen in dat proces van weer Wakker te worden. Veel mensen hebben nu nog SYMBOLEN nodig om dingen te gaan begrijpen, die jij en ik misschien al begrijpen De tempel is voor mij zo’n Symbool, niet het doel! Mijn visie is dat alle mensen op basis van hun eigen Geestkracht weer baas kunnen worden over hun eigen leven. In de bijbel staat Het Lichaam is de Tempel van de Heiligende Geest! Daarmee wordt bedoeld dat de Goddelijke Kracht (Geestkracht) in ons zelf aanwezig is. Wij zijn geschapen naar Gods beeld, we zijn Godenkinderen, maar we mogen daar weer op leren vertrouwen. We moeten daarvoor echter naar binnen gaan en vertrouwen op jouw eigen Geestkracht! De tempel staat in het teken van bewustZIJN (de christuskracht in je eigen hart weer leren ervaren). Alles in de tempel ademt de wisselwerking uit van Vader Zon en Moeder Aarde. je kunt in het gebouw de 7 chacra’s terugvinden (in de 7 verdiepingen), de 4 windrichtingen (in de 4 toergangspoorten), de 4 seizoenen etc etc

  34. O ja, ik realiseer me heel goed dat tempel een beladen woord is. Nu we wwer wakker worden mogen we de gehele Grote Van Dale herschrijven. Het gebouw wordt echt geen tempel genoemd. Die term hoort bij de Aarde in haar Slaapstand! Net als het woord ZIEKTE en GEZONDHEID. Dat zijn woordn die schrappen we. Daar komen andere woorden voor in de plaats met een positieve lading. Ik wil daar niet verder op ingaan. Ik heb alleen geprobeerd te schetsen de hoofdlijnen van het plan. Daarvan is het fysieke gebouw slechts het SYMBOOL. Het gaat er ten diepste om dat iedereen weer zijn/haar leven in eigen hand neemt! Ik heb het gevoel dat we daar niet echt over verschillen van mening!

  35. @Dick, we moeten het niet in problemen maar in oplossingen zoeken. In het chinees bestaat het woord probleem niet, het is voor hun de mogelijkheid tot oplossen.
   Niet dat ze daar zo geweldig zijn, overal zijn geweldige mensen die één zijn met hun omgeving. Alleen de overgrote meerderheid ziet het niet en worden geleid als schapen.
   Wat doe je eraan? Zo veel mogelijk vertellen hoe de vork in de steel zit en wat werkelijk is. Life is just a joke, a movie that doesn’t excist.

  36. @ Martijn, ik denk niet in problemen, dus ook niet in oplossingen. Problemen bestaan niet! Dat is een illusie! De “oude wereld” in haar Slaapstand heb ik al losgelaten. Maar dat laat onverlet dat ik wel mag (ja, zelfs moet) luisteren naar mijn innnerlijke roepstem, die tegen mij zegt dat ik een TAAK heb te volbrengen hier op Aarde, samen met andere lieve, toegeweide mensen. Ik heb mijn DROOM uitgelegd onder punt 64.26 en 64.32. En dat heb ik graag hier gedaan, omdat ik het gevoel heb dat wanttoknow een platform is van en voor heel veel WIJZE, LIEVE mensen die net als ik beseffen dat bewustZIJN de kern is waar het om draait. Nou, dat is precies de kern van mijn DROOM: Het delen van bewustZIJN met anderen! En mensen die daar naar op ZOEK zijn te ondersteunen! Iedereen mag het op zijn/haar eigen tempo doen, maar we mogen elkaar daar bij wel tot steun zijn, zoals bijvoorbeeld op dit forum gebeurt.

   Ik wil alleen soms wat sneller dan mogelijk is! Dat mag ik ook steeds weer leren ervaren. En misschien wel in een VORM die niet wordt ondersteund vanuit de KOSMOS! Het gaat tenslotte niet om Mijn Wil Geschiede, maar om Uw Wil Geschiede!

  1. Precies zoals je zegt Paul, al die verzamelde kennis is uiteindelijk relatief, versiering van de kerstboom, al zijn er maar een paar kerstballen die iets toevoegen aan wie je bent, dat is nou de hele heisa bij mij dan, een gemis en daarom een (externe) zoektocht beginnen, maar uiteindelijk kom ik er niet omheen, om weer naar huis naar mezelf te gaan, en kijken wat ik daar zie, of ik daar iemand aantref die ik de moeite waard vind, dat ik geen hekel aan mezelf hoef te hebben..

   Maar jij zegt dat je ‘er buiten valt’, daar zit alles in, ik herken dat wel, gewoon doen wat je wil doen en dan hoef je nergens meer ‘binnen te vallen’.

   Voor een ander weet ik het wel, maar voor mezelf dan is het weer anders..

  2. Hyper bedankt voor je reactie, fijn dat je me toch ergens begrijpt, lijkt zo vervreemd te zijn op het eerste gezicht maar ben net als jij verwond in de strijd in het externe. Van de week maar eens na uren te hebben gewacht voor een HUG plaats genomen in de armen van Amma, voor nog geen 1-2 minuten. Ze is iemand die geen diploma’s aan de muur heeft hangen, geen geld vraagt voor het geheel en toch vol overgave van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat aan 1 stuk door haar welzijn doet voor iedereen die haar zien wil. Eeen heel organisatie die daar achter draait puur op vrijwilligers basis zonder dat er eentje daar rijk van wordt en daar hoor je nooit wat over. Wow wat een wereld, wat kan het leven anders zijn, terug keren in je zelf is een warm welkom dan de keiharde wereld er buiten om heen, daarom vrolijk wezen, lachen veel lachen, dan enkel zuur wezen en of janken dat alles zo verschrikkelijk K***E is.

  3. @ Vforvendetta
   Trollen wil het niet noemen . Wat ik bedoelde aan te geven is ; let goed op de insteek van de maker en verspreider van het filmpje .
   Door met open ogen er in te trappen en vervolgens deze desinfo te gaan verspreiden wordt je namelijk zelf ook een desinfo agent , zonder dat je het doorhad .
   Youtube is een machtig wapenen alle partijen maken er gebruik van .

  4. Jah das waar Cozmic, geen notie hebben we van de ver strekkende gevolgen die een paar postings kunnen hebben, het uitdoven of versterken van, precies van wat, op welke golf zitten we en wat helpen we zelf de lucht in, dat we gereedschap zijn zonder dat we het beseffen, richten we meer schade aan dan we goed doen, of valt dat wel mee, volgens mij is elk tegenwicht op een te éénzijdig palet aan inzichten wel goed, mensen moeten gedwongen worden zelf na te gaan denken, zelf kijken, en niet alleen klakkeloos elke youtube voor Waarheid aannemen…

  5. Ja Hyper , maar het is ook een jungle aan info van vele verschillende invalshoeken en eigenbelangen . Ik denk dat ik eerdaags maar eens wat op papier ga zetten , dan kan men tenminste niet meer zeggen : Wir haben es nicht gewüst . 🙂

  6. Paul , ik heb zelf een paar maanden met rugzak door India getrokken . De beelden op die vid zijn werkelijkheid . Terugkomen in Nederland is daarna nog de grootste klap , mensen met dikke auto’s en grote huizen die lopen te klagen om nix met hun bek vol vreten . Als ik daar een beetje liep te dollen met van die straatjochies dan konden ze nog echt stralen terwijl ze van dag tot dag moesten zien te overleven .

 9. Zou de mensheid werkelijk klaar zijn voor vrijheid ?
  Of gaan ze direkt lopen jammeren als je ze de fopspeen uit de mond haalt ?
  Wat als de hele waarheid boven tafel komt , hoeveel zouden er dan nog vast blijven houden aan hun kerkjes en moskeën ?
  Wat als de grote banken en corporaties gestript worden , hoeveel zouden er dan vastklampen aan hun ‘bezit’ in plaats van te delen met de minder gefortuneerden ?
  Wat is de prijs die men bereid is te betalen voor werkelijke vrijheid ?
  Het hele denken van de mensheid zou op de schop moeten in een globaal “wij” gevoel .
  Eerlijke verdeling en samenwerking zonder grenzen .

  Ik ben bang dat er nog een hoop werk verzet moet worden en dat zelfs de “wakkeren” nog een paar keer koers moeten veranderen .
  http://www.youtube.com/watch?v=C1rD65p36KE&feature=related

  1. zeker weten Cozmic, ook de meeste “wakkeren” zitten nog vast in het pim pam pet schaakbord, witte tegenover zwarte hokjes, dat is waar Hunnie ook op rekenen, wie Hunnie dan ook mogen zijn, het zit er in geprogrammeerd bij Ons, dat we elkaar heel moeilijk kunnen vinden, maar een Hives Mind is ook weer eng, gelijkheid door verschillend te mogen zijn, dat lijkt me dan weer beter

   en uiteindelijk is alles wat je kan verzinnen als Alternatief snel ook weer een Kerkje, alleen zo teleurstellend als je weer alleen lammetjes pap Melk aantreft in plaats van stevige brokken vast voedsel, zoals Willie en Burke het Kathaars wisten te formuleren..

  1. Janee, zo voel ik dat ook! De energie van het loslaten lijkt wel in de lucht te hangen.

  2. Even een 3d dingetje. Als je in het rood staat en je loopt net dat klappertje van 10.000 euro mis, net ff te laat…

   En laat los. Haha. Zulke dingen overkomen je en moeten zo zijn. Het grote loslaten houdt volgens mij nooit meer op. Het is allemaal maya, we live in a material world en dat alles moeten we loslaten.

  3. Alles schijnt al voor bestemd te zijn zoals het gepresenteerd wordt, Je doet mee aan de Hoofdfilm zelf als Figurant, het hele script is al bekend, alleen jou rol is wordt je een held van het witte doek (gillende fan’s) of ben je maar een 1 dagsvlieg?!
   Door je schouders op te halen en het te bezien of het jou pakkie wel aan is, kan je het ook loslaten als het niet van jou blijkt te zijn, dan een andere film maar opzetten met “Live Audience”.

 10. We zijn zó hard wijsgemaakt dat we klein zijn, machteloos zijn, onderdanig moeten zijn, de regels van anderen moeten volgen, dat we eigenlijk ondergeschikten zijn van een bepaalde hogere macht of “elite”of wat dan ook, dat het moeilijk is, tijd vergt, aanmoediging, om er echt van doordrongen te raken dat wij inderdaad zelf de goden zijn.
  Niemand hoeft het voor ons te zeggen. Iedereen is gelijk. We moeten het van binnen uit geloven. Voelen in ons hart dat we allen zijn verbonden met elkaar.
  We zijn sprankeltjes licht die komen van de grote bron en als we dit licht op zijn volle kracht laten schijnen zijn we samen oogverblindend! Joehoe!!!!!!!!!!!!!

 11. In San fransisco is een aarbevins…oefening geweest. Een paar uur daarka kwam er een aardbeving 4.0 op schaaop van richter….Als veel mensen 8,2 miljoen mensen denken aan een aardbeving……kan dit dan opgewekt worden? Lijkt me een interessant voorbeeld……..
  Daarna gaan ze in het artikel over op angst…..als over zoveel jaar……mooi voorbeeld misschien?

  http://www.hln.be/hln/nl/2654/Extreme-Aarde/article/detail/1337046/2011/10/21/Aardbeving-treft-San-Francisco.dhtml

  1. Ja dat kan! Orkanen en typhoons in de VS reageren op dezelfde wijze n.a.v. de weerberichten op TV. Feitelijk zitten we in onze eigen kijkdoos te kijken naar ons eigen toneelspel.. We zijn alleen vergeten dat we het decor ook hebben gemaakt en dat we ook de lichten bedienen.. Een stukkie voor je uit het nieuwe boek van Metatron Spreekt:
   Het channel stelt een vraag over de toename van het aantal orkanen. In werkelijkheid zijn orkanen een extreem krachtige en essentiële manier van energie verdeling bestemd voor de oceanen. De hoeveelheid energie in een ‘kubieke meter orkaan’ van categorie 5 is evenveel als van een atoombom. Deze is bestemd om de resonanatiefrequentie van de oceanen te verhogen en is niet bedoeld voor het land. In alle eerlijkheid is het zo dat de energiemassa’s, vooral in de Verenigde Staten, aan land worden gezogen door de focus van de media met voorspellingen waar de orkaan aan land zal komen gaan zodat miljoenen aandachtige kijkers zich hierop richten. Is het deze stad of deze provincie en hoe ontwikkelt hij zich? Het wordt bijna een spel en haakt aan bij de waakzame angst van miljoenen waardoor de gestimuleerde angstmassa het land wordt opgezogen.

   (Klein stukkie nog?)
   In werkelijkheid is deze kwantumenergie toename een heilig voorval, een grootse gebeurtenis om te vieren. Maar de mensheid zal het niet allemaal zo zien. Het heeft betrekking op de eerder genoemde Aarde-veranderingen en het huidige mechanisme van wereldopwarming. In Kosmische termen, in Kosmische chronologie is een dergelijke voorkomen van progressie niet zo zeldzaam. Het is een noodzakelijke vordering en kan in hemelse termen als een planetaire puberteit worden beschouwd. Het is een gebeurtenis die alle hemelse lichamen in jullie zonnestelsel al hebben meegemaakt en Geliefden, velen van jullie waren op deze planeten toen ze ascendeerden daar jullie allen in multidimensionaliteit leven.”

  2. Dus wij zijn ook Haarp als ik het allemaal goed begreip! En wij laten ons door hun aan onze energie knoppen zitten via de media de tv! Nu we dit weten……kunnen we veel meer vanuit onze huiskamers…….Laten we eens beginnen met een Brussels en Haags stormpje hahahahaha!

 12. Word ik geblokkeerd, wanneer ik denk dat dit verhaal onzin is ?

  Ik bedoel, ik lees al geruime tijd artikelen op deze website, en dus ook de reacties, maar wat me opvalt is dat de mensen die het consequent oneens zijn, plots ”verdwijnen”

  1. Hi Dablidov,

   Als iemand het consequent oneens is…? Misschien is een Telegraaf dan beter voor deze mensen.
   Verders kan ik er kort over zijn. Mensen worden alleen geblocked als ze zich schuldig maken aan onheus taalgebruik in het algemeen of richting anderen. Daarnaast worden ze ook meerdere malen gewaarschuwd voordat er over wordt gegaan tot een block. We trachten iedereen aan het woord te laten maar wanneer 1 individu anderen deze ruimte niet gunt en zich negatief over andere reagerende mensen uitlaat dan lijkt me dat een blokkade op zijn plaats is.

   Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  2. @ Dablidov
   De meeste van die verdwenen oneens-zijnders kun je nog terug vinden op Siberische websites .

  3. Diablov, sounds Ruzzian.. Speak your mind out man! It izzu not Ziberya! Ben je nu plots weer verschenen ofzo..?!

  4. Ha Guido, we kunnen natuurlijk niet helemaal aan de achterkant van je site kijken.. Maarreh, niet iedereen is de hele dag online he? En anders zijn de verbindingen in Siberië misschien slecht?
   🙂

  5. Ik ben het nu consequent met je oneens.. Kijken of MIJN reactie wel blijft.. 🙄

  6. @ admin Driftig met het gummetje van guido in de weer lijken hele stukken te missen , Wordt wel een beetje sencuur achtig zo ,toch? guido vertelde nog waarom je werd gegumt (viel het draadje niet in losse delen ) . Misschien een idee om bij hem (guido) even in de leer te gaan?

 13. @Cozmic
  De classificatie “trol” is in dit verband misschien iets te overtrokken.
  Natuurlijk, was me al opgevallen dat zij de strijd tegen de “NWO”, vanuit een christelijk perspectief benadert(DE ANTI CHRIST).
  Daar heb ik op zich ook helemaal geen moeite mee.Het filmpje classificeer ik dan ook niet als desinformatie.

  Alleen met de insteek heb ik gewoon wat meer moeite, omdat zij blijkbaar redeneert vanuit de visie dat Israël “het beloofde land is”. En dat daarmee de misdaden tegen de menselijkheid tegenover de Palestijnen worden weggeredeneerd. De Israël lobby op het internet is mij een doorn in het oog. Iedereen heeft het recht om op te komen voor zijn zaak. Maar wanneer je kritiek uit op de politiek van dat land wordt je iedere keer gelijk weggezet als een antisemiet. Elke vorm van communicatie wordt doelbewust gelijk in de kiem gesmoord.
  Deze tactiek wordt al heel erg lang toegepast.

  Ik ben me er terdege bewust van dat er op het net een oorlogsvoering woedt over informatieverstrekking. En dat er met “de waarheid” behoorlijk wordt gemanipuleerd. Ik pretendeer echt niet dat ik deze “waarheid” kan doorzien. Wanneer ik alle informatie die ik de afgelopen 30 jaar heb verzameld met elkaar verbind, ontstaat er voor mij wel degelijk een bepaalde negatieve trend/spiraal/weg die zichtbaar is geworden in deze maatschappij.
  En deze weg is volgens mij een doodlopende weg!
  Ik vind dat je als medebewoner van deze aarde, een bepaalde verantwoordelijkheid draagt tegenover de enorme misstanden die zich nu wereldwijd openbaren.
  Ik pretendeer dus niet dat ik het hele puzzelstukje kan overzien. Maar ik hoop dat ik er soms een klein stukje aan kan bijdragen.

  Namasté

  1. Vendetta, dit kan alleen allemaal, als de Ware Kern van ons menselijke kracht wordt ontkent, misbruikt en gevangen gezet. Hierdoor is horizontale agressie mogelijk, zonder dat dit in het Licht komt te staan en feitelijk ontmaskerd. Ik ben het helemaal met je eens over die Joodse trollen; hier op de site regelmatig last van gehad. De bitterheid van de agressie, druipt van deze reacties af..
   Ik raad je aan de discussie in dit verband te volgen op klokkenluider.nl over de half-Joodse Micha Kat, die de holocaust-mythe kracht bijzet.. HIER Over controverse gesproken..! Heavy shit, naar mijn idee.

  2. Zoals altijd, blijf bij je “eigen” waarheid mijn beste vriend.
   Daar zitten al je antwoorden, ik merk dan ook door juist niets meer te lezen er net zoveel informatie in mij binnen komt, dan veel te lezen en je denken er bij te gebruiken. Het andere geeft me wel veel meer rust en ik zit elke dag nu midden in de natuur en wat er dan gebeurd voelt letterlijk als een extase.

   Woorden schieten te kort, maar het komt er op neer dat door niets meer te lezen je echt niets “minder” bent dan iemand die wel zoveel intellectuele kennis vergaard heeft, want daar zit het hem doodsimpel niet in, echt niet 🙂
   Innerlijke waarheid, je eigen zielenimpuls.

   Over de joden gesproken en het zionisme in het algemeen, dat de Holocaust wel erg vaak gebruikt wordt als “excuus” om dergelijke andere onmenselijke zaken maar “goed te keuren”. Kan dus echt niet, maar het gebeurd nog wel telkens.

 14. Voor mij is het geen vraag meer of disclosure waar is of niet. We leven NU toch in de tijd van de grote onthullingen. Er komt van alles aan het LICHT. Wie wil kan het zien, horen en voelen. Reageren doe ik vaak door middel van een gedicht, een gedicht dat mij is “toegezonden, of mij heeft opgezocht” zoals ik het noem. Het is niet mijn verdienste, hoogstens dat ik mij er voor openstel.
  Maar dit gedicht kreeg ik onder ogen, toen ik het nodig had en het is van Tineke Huisman-Betting, waarvoor ik haar bij deze bedank en ik mag het vast met iedereen delen die het aanspreekt:

  De grote Shift

  De grote veldslag is begonnen
  Moeder Aarde roert zich vanuit haar diepste kern
  Ze geeft zich zomaar niet gewonnen
  en roept de hulp in van de Sterren.

  De Kosmos is in rep en roer
  de strijd tussen goed en kwaad is heviger dan ooit
  En wij? wij mensen zijn geen speelbal
  machteloos toezien is er niet meer bij
  De uitslag kunnen we zelf bepalen
  Wat zal het zijn: blijven we innerlijk geketend
  of zijn we vrij?

  De energie en doen genadeloos hun werk
  De mensheid toont zijn verscheurd gelaat
  en de negativiteit wordt volop aan het licht gebracht
  Er is geen tijd meer te verliezen
  er wordt nu actie van ons verwacht!

  Dus mensen stop! en ga verstillen
  Richt je blik naar binnen en ervaar de strijd
  van wat je innerlijk zo heeft doen verkillen
  Geloof me, het is de hoogste tijd.

  De energie van angst en pijn vraagt om genezing
  door liefde, mededogen en respect.
  Om nu het tij te laten keren,
  is het nu de enige mogelijkheid
  en in de ogen van de ander
  zie je meedogenloos nu je eigen werkelijkheid.

  De toekomst van de Aarde staat op het spel
  De uitslag van de shift ligt totaal bij ons
  wij mensen moeten nu duidelijk kiezen
  Wat wordt het : Hemel of hel.

  Onze keuzen zijn van het grootste belang
  We zijn niet zo machteloos als we denken.
  Al onze gedachten en intenties worden kosmisch gehoord
  Dus is zo nodig aandacht te schenken
  aan wat we allemaal hebben verstoord.

  Ons handelen NU zal de toekomst bepalen
  Laten we verbroederen en samen één zijn
  Zullen we actief deelnemen en niet meer balen?
  Leven vanuit Liefde, voorbij alle pijn.

  Dus mensen wat wordt het: Liefde of angst.
  Hartegroet Alice

  1. @ Alice, dank je voor het met ons DELEN van dit prachtige gedicht. Ik krijg er kippenvel van. De KEUZE ligt inderdaad bij mij en een ieder van ons!

 15. Mikhail Gorbachev roept alweer op tot een global management van de huidige crisissen.
  Afzonderlijke staten zouden hiertoe niet meer in staat zijn omdat de economische structuren teveel met elkaar verweven zijn. Blah, blah, blah!
  Het is gewoon een oproep voor de NWO.
  http://www.prisonplanet.com/gorbachev-calls-for-american-perestroika.html

  De strategie die ze uitvoeren.
  http://www.youtube.com/watch?v=Ryo8MRM_EpY&feature=player_embedded
  http://www.youtube.com/watch?v=eBaobOoXJE8&feature=related

 16. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De ufo-coverups zijn versleten verhalen binnen en buiten het (space)defensie-geheel.
  De huidige planetaire of internationale politiek kent al sinds 2008 enorme pieken
  van een finaniële economische industriële up and downs of hoog conjuctuur en laagconjuctuur.
  In ieder geval willen Extraterrestrials hier vb Vlaanderen ruimtevaartzaken ontwikkelen zal het niet plaatsvinden of doorgaan op de rug van de belastingbetalers als particulieren en bedrijven, en de huidige stand van zaken de hoge staatsschulden.
  Voor Extraterrestrials zal het eerst werken zijn, geld verwerven, een bankrekening open, voldoende reserves aanleggen, om hun eigen ruimtevaartprogramma’s mits
  voorafgaande toelating van de politieke autoriteiten, te mogen en kunnen ontplooien, en internationale advisering slaat men niet zinloos in de wind.
  De hedendaagse criminialiteit tussen de wereld van bedrijven, banken en politiek is velen bekend. Maar de juiste zondenbokken de woestijn in sturen en onschuldige personen met rust laten.
  Zo staat men als politicus of politica permanent in het politieke spervuur van de
  kiezers voor de algemene belangen of de partijgebonden belangen vb in Vlaanderen
  zijn de Fortissaga en nu de Dexiasaga hot in de geschreven pers.
  Kunnen efficient met Extraterrestrials samenwerken is niet geregeld van vandaag op morgen……Geen rad voor de ogen laten draaien.
  Nopens de geschiedenisevoluties van Extraterrestrials civilisaties tast men in het duister, wat werd verwijderd uit de defensie-ufo-overups?
  De juiste en volledige geschiedenisevolutie van de eigen Aardeplaneet sinds het ontstaan van leven op de Aarde is onbekend. Welke invloed hadden Extraterrestrial
  civilisaties hierop, de juiste geschiedeniskennis geven uitleg voor de ware toedrachten van aanvaarding of geen aanvaarding…..

 17. Korte Update welke ook in een ander draadje past, met andere woorden, we mogen binnenkort méér bewijs verwachten over de DUMB’s e.d.
  Ben benieuwd of hij ook nog iets gaat melden, al dan niet samen met Fulford, over Ghadaffi…

  NEXT ARTICLE ALMOST FINISHED

  The next article — Part Three of our series on the destruction of the underground bases — is coming along very well.

  I could have already had it done, but many of you have asked for additional proof… so I have gone out of my way to dig up little-known witness testimonies, on free videos and in writing, to back up the next part of what I will be revealing.

  I’m not going to say when it will be ready, because my best intentions can often be thwarted by unpredictable events — and I do have to make the final “polish” on this weekend’s events, three of which are totally free.

  For all the details, you can visit the New Life Expo website at newlifeexpo.com. Since I got in late, most of their website does not reflect this change — so if you still need ‘proof’ that I’m really here, click on the Workshops and Special Events link.

  You can pre-order and save off of the door price. Here’s the schedule, which all begins tomorrow morning as of the time I am writing and posting this. For more information on the other speakers in the free panels, you can visit the New Life Expo website.

 18. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Dollar niet zomaar vervangbaar :Een verbeterde versie? Naar de Bancor
  • dinsdag 31 maart 2009
  • Auteur: Luc Coppens DS

  BRUSSEL – China en Rusland willen de dollar als internationale reservemunt vervangen door Speciale Trekkingsrechten van het IMF. Het idee zal donderdag op de vergadering van de G20 allicht druk bediscussieerd worden, maar eigenlijk is het al bijna 65 jaar oud.

  Het voorstel om de dollar als internationale reserve handelsmunt te vervangen door Speciale Trekkingsrechten, grijpt eigenlijk terug naar een idee van John Maynard Keynes. De Britse vader van de moderne economie nam in 1944 deel aan de conferentie van Bretton Woods, waar de basis voor het naoorlogse financiële systeem werd gelegd. Hij stelde er voor om de goudstandaard te vervangen door een kunstmatige reservemunt, de ‘Bancor’.

  Maar Keynes moest de duimen leggen voor Harry Dexter White, de Amerikaanse onderminister van Financiën. Die koppelde alle munten met een vaste wisselkoers aan de dollar Bancor, die op zijn beurt vrij inwisselbaar werd tegen geen een vaste hoeveelheid goud. vaste grondstofprijzen in bancornotatie

  Het ‘Plan White’ werd de basis voor het naoorlogse monetaire systeem, tot in 1972, toen de goudconvertibiliteit onhoudbaar werd en president Richard Nixon ze eenzijdig opzei. Meteen was een van de grote nadelen van het systeem blootgelegd.

  De VS niet aan de verleiding kunnen weerstaan om meer dollars te drukken dan de groei van de economie kon verantwoorden. Daardoor waren massa’s dollars over de wereld verspreid geraakt, wat niet alleen tot problemen leidde met de inwisselbaarheid tegen goud, maar nu ook het voeren van een monetair beleid bemoeilijkte.

  Als de Amerikaanse centrale bank haar rente verhoogt of verlaagt, heeft dat in verhouding minder effect dan een soortgelijke rentebeweging voor een munt die een veel kleinere of geen internationale rol speelt. Tegelijk maakt de dollar als internationale reservemunt de hele wereld afhankelijk van het Amerikaanse monetaire beleid en ook van het economische wel en wee van de VS. De dollar vervangen door de Bancor door een muntkorf=handelsmunt zou dat probleem grotendeels wegnemen. Maar de vraag is of het nu niet te laat is, nooit te laat.

  De overgang naar de Bancor kan enkel mits rust in de financiële, economische en industriële omgeving, door de spaargelden van de mensen uit de handen van roekeloze
  bankiers en financiers te houden.
  Toxische bankproducten verbieden en de mensen hun spaargelden teruggeven via
  een nieuwe wereldcentrale bank.
  De wereldcentrale bank legt geheel het planetaire monetair systeem via nieuwe wetgeving
  op aan verzekeraars, banken en financiers zowel voor privé als overheid.
  Eerst worden de verschillende staten gevraagd tegen hoeveel waarde ze hun nationale munt
  wensen te koppelen aan de handelmunt de Bancor zie principe Euro.
  Dergelijke situatie is niet geregeld van vandaag op morgen.
  De schuldenlasten worden op de lange baan geschoven, de banken worden voorzien van
  voldoende geldvolumes. Grondige hervormingen volgen later.
  Een nieuw planetair monetair systeem op de rails zetten gebeurt niet door de bevolking
  in de straat leeg te persen als citroenen, u als politici bent verantwoordelijk voor de financiële problemen, door als wetgevende, uitvoerende en rechterlijke macht de
  de zelfregulering van banken, verzekeraars en financiers niet juist aan banden te leggen.
  Voor de creatie van een rustige overgangsperiode worden voor de bevolking vriendelijke
  spaarartikelen aangeboden door de banken met hoge rente met de garanties Eurostaatswaarborgen, wat de koopkracht van de consumenten ten
  goede komt ipv deze af te breken.
  De overheden krijgen de nodige overbruggingskredieten om deze te voorzien voor
  de ministeries van onderwijs, volksgezondheid, sociale zekerheid enz….
  Ergens moet men beginnen

  Lees dit aandachtig Alle leuke ideeën zijn welkom

  Topeconoom Duitse professor economie Stefan Homburg noemt redden Europese banken door politiek ‘misdadig spelletje’xandernieuwspunt.nl 12/10/2011

  Zelfs in Duitsland beginnen de mensen voorzichtig in opstand te komen tegen het ten gunste van de banken leegplunderen van de echte economie door de politiek.
  In een vandaag gepubliceerd interview noemt de door de politiek aangevoerde redenen om het Europese Reddingsfonds te vergroten en zowel landen als banken te redden een ‘misdadig spelletje’. Homburg stelt dat de banken, in ruil voor financiële steun aan de zittende politici, nu op kosten van de belastingbetalers met honderden miljarden euro’s in staat worden gesteld om hun financiële luchtkastelen in stand te houden – tot over hooguit enkele jaren de volgende financiële crisis uitbreekt, met dan nog veel ernstigere gevolgen. Hij gaat er dan ook vanuit dat uiteindelijk alle lidstaten van de eurozone -ook het sterke Duitsland- failliet zullen gaan.
  Deutsche Mittelstands Nachrichten: Professor Homburg, de politiek stelt alle mogelijke plannen op om, mocht Griekenland failliet gaan en daardoor de banken in dat land en in andere Europese landen om dreigen te vallen, de liquiditeit van de banken te verzekeren. Moet het kapitaal van de banken inderdaad worden veilig gesteld en beschermd om de echte economie te beschermen, of hebben politici zoals Angela Merkel en Nicolas Sarkozy (en voeg daar gerust Mark Rutte en Jan Kees de Jager aan toe) zich, omdat het hen aan economische en fiscale kennis ontbreekt, door de bankiers laten overhalen ?
  Professor Homburg: Al drie jaar geleden vroeg men zich af waarom de belastingbetalers de banken zouden moeten redden. De regering heeft dat onderbouwd met het argument het spaargeld veilig te stellen. Thans worden hele landen gered om de banken te redden, om weer het spaargeld veilig te stellen. Via deze methode blijft er natuurlijk het nodige hangen. Hierdoor wordt het voor de belastingbetaler -dus de spaarder- heel duur om zichzelf te redden. De doelstellingen (van de politiek) zijn enkel voorwendselen en dit hele concept is daarom totaal onzinnig.
  DMN: Zijn er daadwerkelijk redenen waarom banken in geen geval zouden mogen instorten?
  Prf. Homburg: Economisch gezien is daar geen enkele reden voor. Als er al reddingsacties nodig zijn, dan zou de staat de getroffen spaarders direct schadeloos moeten stellen in plaats van de winsten en bonussen (van de bankiers) te stabiliseren.
  DMN: Hebben wij een bankenredding nodig om onze echte economie te redden, of hebben de banken de redding en het overeind houden van hun zeer winstgevende zakenmodel, waarin de winsten naar privé partijen gaan en de verliezen op de maatschappij worden afgewenteld, nodig?

  Prf. Homburg: Het tweede antwoord is juist. De echte economie heeft weliswaar het betalingsverkeer en de bemiddeling tussen spaarders en investeerders nodig, maar daar zijn solide zakenmodellen zoals spaarbanken, coöperatiebanken of kleine privé banken voldoende voor. Geen enkele economie heeft een centrale bank, een commerciële bank of andere grote banken nodig. ?
  DMN: Hebben de banken überhaupt nog wel enige waarde voor onze samenleving?

  Prof. Homburg: Zoals gezegd moet je onderscheid maken. Traditionele banken zijn onmisbaar, maar die zijn dan ook niet in gevaar. In gevaar zijn hoofdzakelijk die instituten die met beleggingsbankieren of structurele producten aan het grote rad draaien en daarbij ongeveer 2% eigen kapitaal gebruiken, en dit geringe percentage eigen kapitaal door zogenaamde ‘kernkapitaal aandelen’ verhullen.
  DMN: Voor de gewone belastingbetaler is het onvoorstelbaar dat om de economie te stimuleren overal de lonen dalen of door arbeidstijdverkorting geld wordt bespaard, terwijl de meeste banken opnieuw miljardenwinsten binnenhalen en zichzelf gigantische salarissen en bonussen uitbetalen. En dat doen de banken met het geld uit het eerste bankenreddingspakket en het speculeren op het bankroet van Griekenland. Hoe is zoiets mogelijk?
  Prf. Homburg: De financiële industrie en de staat zijn onmiskenbaar op symbiotische wijze met elkaar verbonden en plunderen samen de echte economie. De financiële industrie heeft wat de staat het dringendst nodig heeft om de beloften aan de kiezers te kunnen financieren, namelijk geld. In ruil daarvoor krijgen de banken lakse reguleringen en indien nodig belastinggeld.
  DMN: De banken zouden naar men zegt met 21% afschrijvingen op hun Griekse staatsschuldpapieren -oftewel rond 13,5 miljard euro- aan het eerste reddingspakket voor Griekenland deelnemen. Klopt dit of zijn deze cijfers oplichterij?
  Prf. Homburg: De politiek heeft het openlijk over een ‘vrijwillige bijdrage’ van de schuldeisers. Een vrijwillige bijdrage is echter geen bijdrage, maar veeleer een plan om de onzekere Griekse schuldpapieren om te zetten in gezamenlijk (door de eurozone) gegarandeerde papieren met een lange looptijd. Dit plan werd overigens door de Franse banken en hun politieke lakei Sarkozy gelanceerd.
  DMN: Waarom laat de politiek het toe dat banken slechte producten kopen, zoals bijvoorbeeld staatsobligaties, zonder dat ze een eigen kapitaalreserve hebben?
  Prf. Homburg: Banken, verzekeraars en pensioenfondsen werden door de Basel-III en Solvency-II afspraken genoodzaakt een groter aandeel staatsobligaties te houden. Hierdoor drukken de staten hun eigen herfinancieringskosten. Als bedacht wordt dat hiermee levensverzekeringen en pensioenvoorzieningen in gevaar worden gebracht, is dat een misdadig spelletje.
  DMN: Wat kost een enkele Duitser de huidige redding van de banken?
  Prf. Homburg: Volgens schattingen werden de Duitse belastingbetalers door de bankenredding tot nu toe met circa 50 miljard euro belast. Bij de redding van landen gaat het om minstens het tienvoudige. Dat betekent een kleine 7000 euro voor iedereen, van baby tot grijsaard. Hoeveel daar nog bij gaat komen is onduidelijk. (Voor Nederlanders gelden vergelijkbare bedragen)
  DMN: Denkt u dat de euro zal omvallen, of dat er in Griekenland of Duitsland een valuta hervorming zal komen? Wat zou dat voor ons betekenen?
  Prf. Homburg: Dat men nu de schulden heen en weer schuift en in nieuwe instituten met mooie namen zoals het EFSF of het ESM onderbrengt, doet deze schulden in geen geval verdwijnen. Hierdoor zal het hele kaartenhuis al bij de volgende recessie kunnen instorten. Dankzij de nu geschapen wederzijdse aansprakelijkheid zullen dan alle lidstaten van de eurozone failliet worden verklaard of een valuta hervorming moeten doorvoeren.
  DMN: Wat moet er naar uw mening worden gedaan met de banken om te zorgen dat we over drie jaar niet weer een bankencrisis krijgen?
  Prf. Homburg: Ik vind het nog steeds het beste om er een dikke streep onder te zetten, ook als dit pijn doet. Concreet betekent dit de uittreding van Duitsland uit de eurozone en het failliet laten gaan van de banken die het zonder belastinggeld niet redden. Het is echter waarschijnlijker dat de politiek goed geld (van de belastingbetalers) naar de slechten (de banken) blijft gooien, totdat het niet meer gaat. Dat zal vermoedelijk nog wel een poosje zo doorgaan, maar daarna zal de situatie echter nog veel pijnlijker worden. Enz

 19. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  indien Extraterrestrials ruimtevaartprogramma’s wensen te ontwikkelen binnen of buiten Vlaanderen aan hen de vrije keuze,kan dit zonder problemen omdat alles berekend wordt op geen schade aan de volksgezondheid, zonder uit het oog te verliezen wat men als wereldburgers aan zichzelf aanricht of laat aanrichten en geen defensie-agressie.Binnen het huidige Aardse monetair industrieel economisch complex
  geeft dit in het begin geen enkel probleem, want de nodige zaken moeten eerste aan grondige wederzijdse studies worden onderworpen daar zullen geen anafabeten, slecht geschoolden of verkeerd geschoolden over beslissen.

  China met een bevolkingsaantal 1.336.718.015 en Rusland 145.537.200 ongeveer zijn akkoord met de introductie van de handelmunt de bancor.
  De vele geciteerde redenen waarom,

  Neem de VSA-vastgoedbubbelcrisis van 2008, veroorzaakte de grootste planetaire recessie sinds 1930. Tegelijk maakt de dollar als internationale reservemunt de hele wereld afhankelijk van het Amerikaanse monetaire beleid en ook van het economische wel en wee van de VS. De dollar vervangen door de Bancor door een muntkorf=handelsmunt zou dat probleem grotendeels wegnemen. Eén staat het monopolierecht voor de recervemunt
  of handelmunt toestoppen of laten beheren, schiet bij menigen politici in het verkeerde keelgat en de nadelige financiële economische industriele gevolgen vandien zijn voor velen onaanvaardaar…Veranderen is de enige kordate oplossing

  1. veranderen is de enige kordate oplossing?

   Helemaal mee eens, maar straks op onze manier…….ook de manier van de laaggeschoolden enzo……

  2. Laaggeschoold is nog zo’n oude 3D dualistische term Mirakel 🙂

   Scholing heeft uberhaupt niets te maken met hoe iemand WERKELIJK is. Scholing wat wij helaas nu nog kennen zal dan ook definitief spoedig aan zijn eind komen. Kan niet meer en mag ook niet meer goedgekeurd worden, evenals dat wij maar toegeven aan mensen uit angst zonder hen een halt toe te roepen van genoeg is genoeg. Ego en spiegeling blijven alsnog ontzettend belangrijk op dit moment. Het ego doorzien en vooral niet in je gekwetste innerlijke kind terechtkomen. Daar is het nu geen tijd meer voor. Liefde is de enige manier en waarheid. Heb laatst weer heel wat ego-aanvallen over me heen gehad, maar het was nodig blijkbaar. Veel geleerd en heb bepaalde “vrienden” nu ook aangegeven van tot hier en niet verder. 99% wil nog steeds niet in die spiegel kijken en gaan hevig projecteren. Het zei zo dat is hun wil en keuze. Maar dit wordt in de komende tijd alleen nog maar veel erger.

   Ben net een aantal weken thuis met 2 echte goede vrienden vanuit Zuid-Frankrijk in het Katharengebied. Wat een intense rust daar en de grotten van Lombrive waren ook schitterend. Daarbinnen hangt echt nog een bepaalde energie en kreeg elders in een Kasteel daar ook een bepaalde energie door me heen. Was een kamer in de vorm van een Davidster en op het plafond was ie ook te zien. Heel apart allemaal maar erg mooi.

  3. Zonder geld zullen we het prima kunnen redden. Mits iedereen in zijn liefdeskracht staat natuurlijk. Het is simpel: “Help een ander omdat gij uzelf dan ook helpt.”

   Het moeilijke gedoe van Politiek en neukerij zijn we toch nu wel een keer voorbij?? (Rijmt ook nog..)

  4. @Wout,

   Leuk je weer hier te zien.
   Jouw opmerking ‘Het moeilijke gedoe van Politiek en neukerij zijn we toch nu wel een keer voorbij??’ triggert mij tot het plaatsen van de link naar een uitzending van tegenlicht een aantal weken geleden. gaf mij weer wat interessante inzichten. Een leuk opgetuigd spiegeltje.

   http://www.herhaling.nl/video/1091968/

   Het moeilijke gedoe van politiek en neukerij is m.i.nog lang niet voorbij. Zolang wij niet snappen door wie of wat we onderdrukt worden en dat ‘vooruitgang’ niet opgesloten ligt in ’technologische’ vooruitgang zal de besodemieterij zich steeds verfijnder gaan tentoonspreiden ondanks of wellicht dankzij het gevoel dat mensen zich verlicht voelen… Als we vooruitgang niet kunnen benoemen voor ons ZELF zal de toekomst een herhaling van zetten van het verleden zijn ben ik bang….

  5. Hoi Burke, insgelijks en ik zal her en der nog even “spieken” op de forums maar niet te “negatief” over de huidige zaken zijn hé? 🙂

   Door internet en veel desinfo klopt er niet veel meer van. Ik merk nog steeds dat mensen zich laten “leiden/lijden” door propaganda en mogelijke angst-scenario’s. Ascentie kan en zal ook individueel worden toegepast, voor mijzelf heb ik hier inzichten in gekregen kort geleden. In “feite” is het heel erg simpel, wees liefde en licht en ge zult dat voeden en ook ervaren. De materie/fysieke/externe 3D wereld om ons heen is dus ook slechts een expressie van ons innerlijke zijn, dat er nog zoveel chaos om ons heen is komt omdat menig mens nog niet beseft dat zij dit zelf bewerkstelligen. Zowel bewust als onbewust zijn er nog zielen die ver in 3D zijn gezakt en compleet gevoed worden door het ego en de lagere persoonlijkheid.

   Ook zo lang men nog negatieve of mogelijke nare berichten leest op het internet/boek of van wie of wat dan ook creeër je alweer mogelijke doemscenario’s en ook angst.

   Dit bewustzijnsveld kan op ieder moment compleet omslaan voor allen mits ze maar zo ver op hun bewustzijnsladder zouden zijn. Daarentegen iedere ziel die wel een bepaald liefdesniveau heeft bereikt zal dan ook naar hogere dimensies kunnen ascenderen. De rest van de zielen volgt ooit en ons “werk” zal nooit eindigen totdat iedere ziel opgestegen(juist neergedaald in de persoonlijkheid) is. Alles is oneindig licht en liefde in pure essentie. Duister is slechts onderdeel van LICHT omdat bij alleen duister nooit licht kan ontstaan 🙂 Duister is de onwetendheid van het licht. Hetgeen velen dus onderdrukt is puur en alleen ons ego, er zijn geen duistere krachten behalve in onszelf. Wat wij om ons heen zien hebben we zelf op ons afgeroepen, wie diep van binnen zijn kern heeft geraakt heeft dit antwoord gekregen voor zichzelf. Omdat alles één is, bestaat er ook maar een gezamelijke waarheid. De rest is ego-denken en afzonderlijke ervaringen die opgeteld samen de waarheid vormen.
   The powers that be op onze planeet zijn er puur en alleen om ons allen een spiegel voor te houden en dit kan behoorlijk uit de hand lopen mits wij niet op tijd door hebben wat er gaande is met onszelf.

   Het is hoogtijd om onszelf weer te herinneren zodat iedereen niet meer hoeft te lijden. Het is eigen wil en keus. het begint en eindigt alleen in jezelf.
   Veel zielen zullen de ellendige emotioneel diep geraakte aarde verlaten mits de huidige situatie niet voor een bepaald tijdstip voor de aardse matrix veranderd.

   Ja. veel staat er ons in de maanden november en december dit jaar en de rest van 2012 nog te wachten maar voor mij is de keus al gemaakt, wat is jouw wil en keuze?

  6. @Wout,

   Nou daar vraag je wat….

   Ik zie de waarheid als het hier op aankomt altijd opgesloten in de volgende vraag:

   Life isn’t about finding your self, life is about creating yourself…

   Interessant niet?
   Zijn we er al of moeten we ons ZELF creëren?

   Ik heb al lang geleden gekozen voor liefde maar het leven hier op aarde maakt dat je flink geaard en gevleugeld dient te blijven om niet je ZELF te laten verleiden tot angst….

   Ik denk dat we door de angst te overstijgen en de verscheidenheid van de eenheid (zoals janee vaak aangeeft) te aanschouwen al een eind op weg zijn….

   Des te meer mensen dit pad volgen des te makkelijker het zal gaan….maar het blijft vrije wil voor een ieder…het goddelijke plan ligt in de vrije wil opgesloten m.i.

  7. Ha die Burke, ja das een mooie! Kan het ook wel vinden in jouw bevindingen. Heb ook geleerd, ieder heeft zijn/haar eigen ervaringen die leiden tot je persoonlijke waarheid. Wat echter vaststaat en altijd zo is geweest (zo schijnt) dat er één gezamelijke waarheid bestaat, het collectief. Daar, waar we uiteindelijk allemaal naar op zoek zijn. De grote vraag: Wat doen we hier nu allemaal op aarde!? Heeft het wel nut? Geboren worden, leven, je krijgt verschillende evaringen op je pad, sommigen voelen geweldig en mooi aan, anderen daarentegen zijn erg zwaar en je had ze liever nooit gewild. Toch is alles voor de groei aan je bewustzijn, het grotere plaatje te leren overzien. Daar zijn we allen bewust of onbewust naar op zoek.

   In antwoord op de volgende stelling “Life isn’t about finding your self, life is about creating yourself…”:

   Ikzelf heb ontdekt dat het leven juist gaat over het herinneren van je ware ZELF, hogere zelf of ziel in de geest. Dus “Life is about remembering your TRUE SELF..” klinkt dan naar mijn gevoel en innerlijk weten meer “correct”. SELF is namelijk altijd en eeuwig en hier in de incarnatie hebben we vaak het gevoel van afscheiding van dit ware SELF/ZELF. “Life is about creating yourself” komt wel dicht in de buurt, omdat ik hierin zie dat we in elk geincarneerde ervaring weer meer tot ons ZELF hebben gevoegd om uiteindelijk weer het complete plaatje te worden zodat we geen afscheiding meer ervaren. Naar mijn ingeving zijn velen hier momenteel al aardig naar op weg.

   Zelf heb ik ook nog een-en-ander te verwerken en te “leren” maar het geloof en vertrouw hebben in jezelf is al een hele stap. Het houdt naar mijn gevoel nooit op.

  8. @Wout.
   Tja, het is een grillig pad, het aardse leven. Maar juist die grilligheid maakt het interessant!
   Grilligheid verleidt (of dwingt ons soms) ons uit ons ‘veilige’ domein te treden…

  9. @Burke

   Met “Het houdt naar mijn gevoel nooit op” bedoelde ik dat het leren nooit ophoudt, het bewustzijn blijft naar mijn gevoel oneindig uitbreiden omdat de BRON dit heeft gewild. Het is werkelijk schitterend! Dat bedoelde ik aan te geven.

   Grillig kun je het zeer zeker ook wel noemen inderdaad. Wat is “veilig”? Meestal zit je dan juist in angst om dergelijke echte belangrijke ervaringen die je ziel werkelijk goed doen, uit de weg te gaan. Ik weet waar jij op doelt, dit is juist waar iedereen eigenlijk gehoor aan zou moeten geven. Doe ik al steeds meer =)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.