Advertentie

Welk nummer heb jij?


Ben jij op zoek naar een gedegen uitleg over numerologie..? En dan ook nog gecombineerd met een diepe en prachtige beschrijving van de krachten achter jouw numerieke geboortecijfer? Dan is dit boek van Dan Millman een ‘must’..!

Dan Millman is je gids op de zoektocht naar onze levensbestemming. Aan de hand van een zeer praktische methode biedt zijn ‘Levensbestemmingssysteem’, zoals uitgebeeld in zijn een verbazingwekkende voorspellende waarde. Het zal je helpen conflicten op te lossen en je leiden naar een vervullend leven.

Het Levensdoel-Systeem..
Onze geboortedatum heeft een bepaalde invloed op ons leven, dat is de visie van vele oude wetenschappen. Dan Millman bespreekt deze oude wetenschappen, de ‘Sleutels tot een heilige leer die eeuwenlang relatief geheim is gebleven’ om ieders ‘geboortegetallen’ te berekenen: het ‘Levensdoel Systeem’.

Dit lijkt ietwat verwant aan numerologie en ook wel aan astrologie. Millman’s methode werkt met één enkelvoudig eindcijfer plus de twee cijfers waaruit dit voortkwam: bijvoorbeeld 25/7.De werkingen van deze getallen wordt uitgebreid besproken; ook specifieke combinaties en het verband met relaties tussen mensen met bepaalde getallen.

Verder legt de auteur een verband met een aantal ‘spirituele wetten’. Het boek wil mensen helpen via inzicht in dit alles hun bestemming te begrijpen en te bereiken.

.

We worden allemaal geboren met talenten die mogelijk nog te ontwikkelen zijn. In een metselaar zit misschien een musicus en in het hart van een bakker of huisvrouw sluimert wellicht een leraar. Hoe komen we meer te weten over onze capaciteiten? En over ons levensdoel? Dit boek helpt daarbij; is een gids bij deze zoektocht. Aan de hand van een zeer praktische methode schetst Millman onder meer:

 • de 37 verschillende paden van een mensenleven;
 • een nauwkeurige en eenvoudige manier om je eigen levenspad te bepalen;
 • de belangrijkste kenmerken, aangeboren talenten en speciale behoeften van elk levenspad, inclusief gegevens over gezondheid, financiën en seksualiteit;
 • richtlijnen om je manier van leven aan te passen aan je natuurlijke drijfveren en bekwaamheden;
 • de verborgen redenen van je relaties met anderen

Over de auteur,  Dan Millman
Dan Millman is voormalig wereldkampioen trampolinespringen, was atletiekcoach aan de Stanford University en professor aan het Oberlin College. Zijn boeken inspireren miljoenen mensen en zijn uitgebracht in maar liefst 22 verschillende talen. Van zijn 11 boeken zijn er inmiddels 6 in het Nederlands uitgegeven:

*  Het leven waarvoor je geboren bent

*  Een ongewone leraar (De weg van de vreedzame krijger)

*  Het keerpunt in je leven

*  Leven met een doel

*  De twaalf poorten naar de ziel

*  De waarde van elk moment

Zijn lezingen en boeken beïnvloeden mensen van alle leeftijden en uit alle lagen van de bevolking. Hij kreeg en krijgt waarderende en enthousiaste post over zijn werk van duizenden lezers en luisteraars waaronder ook vakmensen op het gebied van gezondheidszorg, psychologie, onderwijs, politiek, sport, entertainment, kunst en business.

Dan en zijn vrouw Joy wonen in Noord-Californië. Hij heeft 3 dochters en 2 kleinkinderen waar hij enorm trots op is. Kijk voor meer informatie ook op zijn eigen site: www.danmillman.com

Mocht je een voorproefje van het boek willen, klik dan eens op DEZE LINK, die een kleine blik biedt op JOUW specifieke geboortecijfers..

10 gedachten over “Welk nummer heb jij?

 1. Paar jaar geleden kwam ik via mijn vriendin die in een reintegratietraject ging via het re-integratie bureau “Retrofit” op hun website terecht.
  http://www.retro-fit.nl/
  Daar staat een link (food for thought http://www.retro-fit.nl/levensbestemming.php ) waar je d.m.v. je geboortedatum je levensdoelcijfer kan verkrijgen.Tevens krijg je bij die berekening ook direct een basisverklaring van het cijfer aan de hand van het hierboven omschreven boek.

  L&L J.

  ps:

  Indien je in een situatie zit van re-integratie kijk dan zeker even op hun website.. hun slogan is “Vind eerst jezelf, daarna het werk dat bij je past”. je krijg er vele workshops waaronder bv de “wet van manifestatie”, “klank en kleur” en vele andere mogelijkheden. Misschien tevens een leuk artikel voor Guido onder noemer van nieuwetijds integratie?)

  1. Dank voor je waardevolle tip! Ik heb deze geïntegreerd in het artikel hierboven.

 2. Ik zie net op Dan zijn eigen website ook die mogelijkkheid alleen is die in het engels…dus beschouw mijn linkje maar voor diegenen met en iets mindere talenknobbel 🙂

  L&L J.

  1. lol…ok gooi dit berichtje er dan ook maar af staat zo gek een verwijzing naar een eerder bericht die je verwijderd heb lol….

   btw.. vreemd dat hij eraf is gehaald..neem aan omdat hij als spam beschouwt word…terwijl je website overloopt van reclames van google… maarja je heb recht op jou mening (en reclamecentjes?) en die is ok..voor jou 🙂 Ik krabbel mezelf wel even achter de oren van verwondering over deze actie..en dat is ook ok.. voor mij :

   fijne dag verder J.

  2. Magnitudes onderstaande berichtje,trouwens dank daarvoor(verhelderende link),kwam niet door de spamfilter? denk ik. Het stond er veel later op dan bovenstaande berichtjes.

  3. ja hoor gaat prima met me 🙂

   was beetje te snel met mn oordeel zie ik 🙂
   daarvoor mn excuses guido

   L&L J.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.