Advertentie

1 Tornado, 1 verwoeste truck en 5 UFO’s..!


x

1 Tornado, 1 verwoeste truck en 5 UFO’s..!

Juni 2011 © Guido Jonkers / WantToKnow.nl

x

Het is dinsdag 24 Mei en een tornado trekt over het plaatsje Shawnee in Oklahoma. Een truck staat stil op de snelweg, Interstate 40, omdat chauffeur Jeremiah Morrison, deze tornado op zich af ziet komen en gelooft dat de tornado voorlangs zal trekken..

Het hele tafereel wordt gefilmd door de bemanning van een helikopter van de plaatselijke nieuwszender KOCO.com Het hele schouwspel is vastgelegd vanuit de lucht.

Een reporter van televisiestation KOCO.com staat bij de restanten van de truck, die door de overrazende tornado werd verwoest. De bestuurder van de truck bracht het er levend vanaf.

We zijn een paar seconden later en de truck blijkt precies op het pad van de tornado te staan. Met één veeg wordt de truck zo’n 30 meter achteruit getrokken, voordat hij  voor een groot deel in de slurf van de tornado verdwijnt.

Gelukkig overleefde de chauffeur het ongeluk, maar hij is getuige geweest van deze unieke ‘aanvaring’, die volledig op beeld werd vastgelegd. Maarrr.. over ‘getuigen’ gesproken..

Wat schetst ieders verbazing, van hen die verder kijken dan hun neus lang is, of de slurf van de tornado lang is, in dit geval. Náást de helikopterbemanning blijken5 UFO’s in de lucht te hangen, die het hele schouwspel gade lijken te slaan.. Het uiterste bizarre is het gedrag van de meest rechtse UFO. Deze lijkt het pad van de tornado precies op te zoeken en kort nádat de truck volledig is vernietigd, gaat deze UFO dwars dóór de tornado heen.

Het lijkt er steeds meer op dat UFO’s worden waargenomen op plaatsen waar rampen zich afspelen en ze als het ware een oogje in het zeil houden. In deze opname lijkt het erop alsof de tornado even ‘momentum’ verliest, vlak voordat hij de vrachtwagen raakt..

Maar het meest bizarre van het volgende filmpje, dat zul je toch met ons eens zijn, is het volkomen negeren van deze UFO’s door de helikopterbemanning, evenals de reporters in de studio. Deel je gedachten over deze verbijsterende video op de reactieruimte hieronder.

X

Een dag later heeft de chauffeur van de vrachtwagen een interview met een televisiestation, maar geen woord over de UFO’s, die toch duidelijk in het beeld te zien zijn.
X

x

We zijn in een bijzondere tijd aangeland, want er zijn nog nooit zoveel UFO-waarnemingen op film vastgelegd en zoals gezegd, velen zijn waargenomen bij de grote rampen die onze Aarde de afgelopen tijden troffen.

 

 

 

11 gedachten over “1 Tornado, 1 verwoeste truck en 5 UFO’s..!

 1. Volgens mijn waarheid is dit voor ufo’s de manier het vertrouwen te winnen van de mensheid en te integreren in onze wereld. Na verloop van tijd gaan we dit gewoon vinden en wordt er door hun een volgende stap genomen tot integratie.

  In Licht en Liefde, L’zieth

 2. Begrijp me niet verkeerd, maar gelooft de auteur van dit artikel nu écht dat er UFOs te zien zijn op dit filmpje? Het zijn gewoon lichten op de achtergrond, dat kan een kind je vertellen…

  1. Jaja Marc, klopt, bewegende lichten.. 🙄 Of heb je té snel gekeken..?

 3. de Ufo gaat niet dwars door de tornado heen, ofschoon dat wellicht heel goed mogelijk is, maar de tornado gaat vóór de Ufo langs……….

 4. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De ruimtevaartwetenschappelijke vakkundigheid van Extraterrestrials liggen mylen ver voorop tegenover de Aarde.
  Dit relaas, door wie wordt deze tornado gestuurd, het gebeurde in de VSA.
  Gelukkig overleefde de chauffeur het ongeluk enkel een gekweste L-arm moeilijk te geloven. Een opgezet geheel, voor een filmscene, de aanwezigheid van die helicoper

  1. @Rasecht: in de VS filmt een helikopter nog het bezoek van de burgemeester aan het toilet..

  2. Lekker is dat, niet alleen me tv’s inpakken in lood, maar ook nog kamertje 100 straks 😉

 5. whaha vertrouwen winnen door elke keer vage boodschappen de wereld in te sturen met het gekozen medium channeling verder staan wij gewoon om de deur hoor te kijken hoe jullie lopen te martelen en te zwoegen om enigzins een leven te hebben, het kan ons niet schelen we mogen immers niet ingrijpen het enige wat wij doen is kijken wij houden wel van een beetje sadisme

  alle aliens oprotten

 6. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  GuidoJ.
  7 juni 2011 om 08:59
  @Rasecht: in de VS filmt een helikopter nog het bezoek van de burgemeester aan het toilet

  De min en de max uitlopers van de vsa fotografie zijn wel bekend om de mediageilheid
  en om de pure winsten via extra interesse persoplagen

  Maar in ding is zeker dat deze Extraterrestrials of Aliens genoemd niet achter de Aardse wet&orde moeten draven, dat zij de privé-eigenaars zijn en blijven van hun ruimtetuigen en ruimtevaartprogramma’s en geen Aardse supermachten ……

  Wat wel opvalt deze Extraterrestrials observeren en bestuderen de Aardse planeet grondig.

 7. ufo,s zijn een regerings project en ze hebben ook project blue beam.google ook project blue beam real time holograms en huiver. de bedoeling is een zogenaamde invasie om de nieuwe wereld orde te starten of om de aanval te openen om 90% van de mensheid te doden u dacht toch niet dat alliens 60 jaar lang in ons luchtruim zweven zonder te landen en contact te maken.is u niet opgevallen dat de fbi en de regering van de usa naar buiten traden in de media dat aliens bestaan de iluminati doet dit niet voor niks er zit een doel achter hun doel of de start van de nwo of de depopulutaie zet zoals aangegeven op de georgia guide stones.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.