Advertentie

Russische UFO: 5x gefilmd! (update)


x

Russische UFO door 5 filmers vastgelegd…x

december 2011 -WantToKnow.nl/be

x

Een 5-tal uiterst interessante UFO-filmpjes duiken op, gisteren, 23 December gepost door diverse Russische filmers, die hetzelfde object vanuit verschillende hoeken vastleggen. Veel beter materiaal dan de zogenaamde vliegende lichtbollen door de hemel, meestal ook nog eens bij nacht gemaakt. Het wordt waarschijnlijk niet zo heel eenvoudig om voor dit fenomeen een plausibele verklaring te geven..!?

Het object glijdt langzaam vooral door de lucht en schijnt zich op te houden IN haar eigen lichtbol, die natuurlijk ook het resultaat kan zijn van de UFO, de lichtbron zelf. Kijk en oordeel vooral zélf! Hier 2 van de filmpjes:
X

Vervolgens het filmpje waarin 5 opnames van deze UFO zijn gekoppeld én een analyse van de beelden is gedaan. De berichten die in de pers verschijnen, als zou deze UFO veroorzaakt zijn door een naar de Aarde terugvallende raket, een Sojuez-draagraket, lijken geen steek te houden, om de simpele reden dat een terug naar Aarde vallende raket zich natuurlijk niet langzaam horizontaal door de lucht beweegt..! HIER dit bericht over die raket.

x

31 gedachten over “Russische UFO: 5x gefilmd! (update)

 1. dit is gewoon de reflectie van de ondergaande zon op een vliegtuig.
  Er bestaan geen buitenaardse wezens en ze zullen dus ook nooit worden ontdekt.
  Daarom moeten we oorlog voeren tegen ze!
  En banken zijn geen winstgevende bedrijven die op onze behoeften inspelen, ze houden ons leven in stand zoals we het kennen en willen behouden.
  crap yeah…

  1. Er bestaan geen buitenaardse wezens en ze komen niet naar hier en al die feiten en bewijs die wel voor dat bestaan en hun aanwezigheid hier pleiten, zijn gewoon verzinsels. De aandacht die vooral de geheime diensten voor UFO’s hebben is niet waar. Al die video’s en foto’s zijn allemaal bedrog. Alle UFO-getuigenissen van zelfs hooggeplaatste getuigen zoals o.a. astronauten, piloten, presidenten, wetenschappers, enz. zijn alleen maar leugens. Radarbanden met daarop de meest vreemde objecten bestaan niet. De Kerstman is echt, evenals sinterklaas. De politiek liegt niet, de banken hebben alleen alle goeds met ons voor en de farmaceutische industrie gaat het niet om de miljardenwinsten, maar om onze gezondheid en met de euro en de economie gaat het uitstekend.

   Wie zich in het bovenstaande herkent en dat beeld absoluut niet wil veranderen, moet vooral op de maan blijven wonen, iets waar dergelijk mensen blijkbaar al hun hele leven verblijven en dus nooit wijzer zijn geworden.

   Je zou ook eens kunnen ontwaken en eens te weten willen komen wat er nu werkelijk in de wereld gaande is. Dat lijkt me een reden waarom je op deze (Want To Know) website komt. Wat betreft het UFO-fenomeen en de feiten en het bewijs daarvan, zou iedereen eens het volgende artikel moeten lezen:
   http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/StantonFriedmanDec2011.htm

  2. Waarmee ik overigens niet wil beweren dat alle video’s en foto’s echt zijn, natuurlijk lopen er grappenmakers rond en zijn objecten die in eerste instantie vreemd lijken, naderhand te verklaren als aardse zaken, maar beslist niet alles is verklaarbaar.

   Het UFO-fenomeen is echt en gaat veel verder en dieper dan men op het eerste gezicht zou denken. Ook de reden dat het in de doofpot is gestopt is bekend. Bij elke hoge militair en medewerker van een geheime dienst is bekend (iets dat men natuurlijk niet in de krant toegeeft) dat er ongeïdentificeerde objecten door ons aardse luchtruim vliegen. Deze objecten worden op radar (o.a. bij NORAD) vastgelegd en de getoonde vliegeigenschappen duiden op intelligente besturing en een techniek die de onze ver te boven gaat. Al sinds de jaren veertig tracht elke grote mogendheid achter deze kennis en techniek te komen om er zelf voordeel uit te halen, voornamelijk om er oorlogstuig mee te maken of mee uit te rusten. Om de concurrent een rad voor ogen te draaien wordt het UFO-fenomeen officieel afgedaan als onzin.

   Ook de voortstuwingsenergie die wordt gebruikt door dergelijke objecten is compleet anders dan wat wij hebben. Dat is een gevaar voor de wereldwijde op fossiele brandstoffen gebaseerde samenleving, iets waar de machthebbers triljoenen aan verdienen en dat liever zo houden.

   Oordeel niet zonder je op de hoogte te stellen van de feiten en verbaas je over de vele gedetailleerde zaken waarbij het onomstotelijk vaststaat dat het absoluut niet om aardse techniek kan gaan.

  3. Paul jij bent ook echt in het echt en daar valt niks aan te veranderen, ga zo door met Paul te zijn net als ik…

   Laat de rest maar denken wat ze willen denken wij Paulen weten wel beter…

  4. OMEGA
   Droom maar lekker door tot je ogen eens worden geopend maar dan door een buitenaards wezen.

   Ga eens kijken naar de serie op tv over ufo en dergelijken het komt wel uit 60 a 70 jaar ufo docmentatie een serie die je zou moeten zien TAKEN en STARGATE – ATLANTIS – UNIVERS enz er zit heel veel waarheid in de series UFOHUNTERS en ANCIENT ALIENS.
   http://www.ufowijzer.nl
   PAUL HARMANS weet waar hij over praat.
   DE WERELD ZAL NIET ZO BLIJVEN ZO ALS HET NU IS LET MAAR OP HET JAAR 2012 WAT ER VOOR OMEGA GAAT VERANDEREN.
   ANNUNAKI 12 e planeet

  1. Eye , de Grunt schijnt pas halverwege januari naar aarde te komen . Ik had er al eerder een link over geslingerd . Vanavond tussen 20 n 21 uur zag ik inderdaad een flinke lichtstreel , en heb stiekem een liefdevolle wens gedaan .

  2. Op Youtube zie je ook bij de berichten dat mensen in Italië de vuurbol op hetzelfde tijdstip hebben waargenomen, hoe groot moet het dan zijn?

  1. @ Cozmic
   Zo ben ik weer terug van weggeweest. Dit is inderdaad een heel onscherp filmpje, toch is het echt Cozmic. Dit is een Cloud-ufo die zich verhullen in zelf gegenereerde wolken. Ik wist dat dat deze aanwezig waren in het luchtruim al hele lang tijd. Als je op satelietbeelden van de Aarde bekijkt zie je ze soms vliegen boven de wolkendekens als witte felle punt of zwarte stip.

   Soms maken hele leuke patronen en tekeningen. Zelf heb ik daar opnames van en dit besproken met Niburu, zij waren hier ook al van op de hoogte.

   Zo en nu heb ik een duidelijker filmpje voor je met scherpe beelden.

   http://www.allnewsweb.com/page1199999571.php

   Fijne Kerstdagen

  2. @ Cozmic, dan komt hier nog even een Spaanstalige UFO http://www.youtube.com/watch?v=8an3mzHBXzs. Deze UFO is gefilmd op 9-11-2008 (precies 7 jaar na….). Ik heb op dezelfde plaats op 22-11-2007 een UFO gezien. Het was in Vilcabamba in Ecuador. Het is der Vallei der Langstlevenden. Ik heb over de hele wereld gereisd, maar ben zelden een plaats tegen gekomen met een hogere trillingsfrequentie. Ik zag de UFO toen ik ’s avonds in het donker zat te eten op een terras van een kuuroord op de heuvels van de Mandango met een prachtig uitzicht op de vallei. Ik heb zelden in mijn leven zoiets fascinerends beleeft als die avond. Terwijl ik helemaal opgewonden was van het verschijnsel, bleef de eigenaresse van het kuuroord helemaal rustig en vertelde dat ze regelmatig UFO’s door de vallei zag vliegen. Ik vermoed dat de buitenaardsen zich “happy” voelen op dit soort plaatsen met een heel hoge trillingsfrequentie.

  3. Kol , welkom terug op deze blauwe planeet 🙂
   en ja , die cloud ufo’s zijn voor mij een bekend fenomeen , nooit zelf een gezien . Het zal wel iets met de aandrijving te maken hebben op het moment dat ze zich in 3d vertonen .

   Dick , ouwe globetrotter 🙂 , heul heul heul lang gelee las ik een boek van Shirley Mclain , die hetzelfde vermeldde als jij , ze vliegen daar gewoon aan en af en schijnen te verdwijnen in een berg .

   Nog één dagje kerstgedoe , thank god …

  4. @ Cozmic, ik ken dat boek van Shirley Maclaine niet. Ik weet alleen dat ik smoorverliefd op haar werd toen ik de film Irma la Douce in de bioscoop zag, waarin ze een heel onschuldig hoertje speelde in Parijs! Geweldige film vond ik dat toentertijd! Als onschuldig jong ventje! Of bedoel je een andere Shirley Maclaine?

   Ik kan me volledig vinden in haar theorie dat die UFO’s in ene berg vliegen. Deze UFO steeg ook op vanonder uit de Vallei! Ik hads eerst de theoarie dat het geheime objecten waren van de CIA. Maar ik begin meer en meer aan te hangen de theorie dat het verkenners zijn van Niburu. Het zijn boodschappers, die mijns inziens ook verantwoordelijk zijn voor de graancirkels, die we vaak zien op plaasen met een hoog trillingsniveau. Omdat de aarde steeds op een hogere frequentie komt, zullen we mijns inziens het komende jaar steeds meer tekenen zien van onze vrienden van Niburu.

   Over dat kerstgedoe een tip: Doe gewoon alsof het ieder dag kerst is en dan ervaar je een heel ander gevoel bij deze dagen!

  5. Dick , ik bedoelde die Shirley Mclain waar jij over droomde 🙂 en ja , het is minstens 20 jaar terug dat ik dat boek las . Omdat ze een bekende actrice was werd ze redelijk serieus genomen met haar boeken over haar spirituele ervaringen . Hiermee wist ze een behoorlijk breed publiek te bereiken .
   Ik hoop voor je dat je niet meer over haar droomt want het is nu echt een ouwe verlepte doos 🙂 .
   En over kerstmis……ik kijk uit naar de dag na kerstmis voor persoonlijke redenen 😉
   http://www.youtube.com/watch?v=jxXzgSGhh98

  6. @ Cozmic, im droom niet meer van haar, maar heb toch nog even naar op youtube gezocht naar een trailertje van Irma la Douce http://www.youtube.com/watch?v=GgrEynddh7I

   Ach, na mijn verhaaltje over de gnosis, waarbij ik aangaf dat onze Ziel (Middenzelf) en Lichaam (Lagere Zelf) triggers zijn om ons af te houden van onze Geest ( Hogere of Ware Zelf) zou het gek zijn als ik hier zou vertellen dat ik nog natte dromen krijg van Shirley!

  7. @ Cozmic, als ik je goed beluister mag jij vannacht nog dromen over de nacht na kerstmis???? Ja,ja, achter de Regenboog wacht de Pot met Goud!

  8. Haha Dick , Irma la douce 1963 , ja toen was het nog een lekker wijf 🙂 nu snap ik je . Zal wel een flinke vrachtwagen tissues aan verkwist zijn in die tijd .
   Ennuh , G zou zeggen denk niet of/of maar en/en 😉

  9. Ach Cozmic, je moet maar zo denken: Dick is gewoon jaloers! En dat is mijn Middenzelf, mijn Ziel, ha,ha! Geniet er gewoon van beste jonge! En/en i.p.v. of/of, alles mag, gewoon doen!

  1. Dat gezicht zag ik ook. En ik dacht zo bij mezelf, het mannetje van de maan gaat op wereldreis. 🙂
   Verder laat ik het voor wat het is. Filmpjes van iets.

 2. Drie vragen:

  1. Kan de halo door weerstomstandigheden worden veroorzaakt?

  2. Volgt een tweede lichtvoortdurend op gelijke afstand ?

  3. En zo ja, waarom daaromheen dan geen halo?

 3. Wat mij keer op keer verbaast is het feit dat de opnames elke keer weer zo’n lage resolutie hebben en er daardoor brakkig uitzien, terwijl de meeste nieuwere camera’s en zelfs iphone’s hoge resoluties gebruiken.
  Het is arrogant om te denken dat we alleen zijn in de gigantische heelal, maar ik wil nu toch wel eens hoge resolutie opnames zien.

 4. ik heb zelf heel vaak buitenaardse ruimte schepen gezien, en ook 5 keer op klaarlichtedag ,
  met getuigen er bij een cilinder vorm gezien en af en toe hing die stil,het word tijd voor discloser wij zijn zo arogant te denken dat wij de enige in het universum zijn, ik denk dat dit jaar, een jaar zal worden vol verasingen.ik heb er alle vertrouwen in.hoe denk je dat al die SF films gemaakt worden?fantasie van de filmmaker?ik denk dat ze meer weten.
  ga verder kijken dan dat je neus lang is.
  groetjes allemaal tineke.

 5. Bestaan er ufo’s?
  Ik weet zeker van ja, maar ben er ook zeker van dat velen, 1 wat met opzet bedenken, 2 zich vergissen, 3 veel fantasie hebben en alles maar aanzien voor een ufo!!
  Altijd wazige of glinsterende voorwerpen, het zal me wat. Vele verschijnselen zijn normale natuurlijke verschijnselen. Weer andere zoals auto lichten die tegen een wolk schijnen als de auto tegen een berg op rijd of discolichten die wolken beschijnen. Ook vliegtuiglichten worden vaak beschreven als ufo’s. Vele zijn er die bijgelovig als maar beelden hebben van buiten aardse wezens die bij hun in bed kruipen enz.
  Toch bestaan UFO’S, ten minste als u hier mee bedoelt dat er iets is dat niet thuis te brengen is.
  Ik geloof in God als Schepper, maar dat verhinderd mij niet om aan te nemen dat er vele malen op andere plaatsen ook leven is, in welke vorm dan ook. Ik had zelf van heel dicht nabij het genoegen/verbijstering een UFO te zien. Zie mijn UFO verhaal hier op de site van Silvia Vedeler.

 6. Fake! Let goed op de beelden van het eerste filmpje, de andere heb ik al niet meer bekeken….. Op het moment dat camera een paar kleine bewegingen maakte, verschoof het object lichtjes in het beeld. Daar kun je uit afleiden dat het de tracking niet goed is afgewerkt en daarmee veraadt deze… zich.

  Ik werk zelf met videoeffecten vandaar dat ik het meteen zag. Misschien moet je wel een geoefend oog hebben om het te zien.

 7. Het ziet er uit als een grote ballon die langzaam door de wind wordt verplaatst. En dat de ballonvaarders er licht in hebben geschenen voor een indrukwekkend effect.

  Ik heb zelf diverse UFO’s waargenomen, eentje zelfs van vrij dichtbij, op zo’n 200 meter afstand. Het was een klassieke ronde zilverkleurige, met een koepelvormige uitstulping er bovenop. Ik zag hem duidelijk gedurende zo’n 5 a 7 minuten. Helaas had ik niets om het te filmen.

  Maar ik heb ook diverse andere gezien, o.a. op een avond twee felle lichten die als sterren vrij snel overvlogen, maar niet op grote hoogte, ik schat op zo’n 50 – 100 meter. Ze maakten geen geluid, en er ging iets majestueus van ze uit. De ene vloog even wat sneller dan de andere, die laatste haalde die eerste weer in, en vloog er zelfs voorbij, dan ging die wat langzamer, en werd die weer ingehaald. Alsof ze aan het spelen waren.

  Er stonden andere mensen naast mij die “Oooh” en “Aaah” riepen. Dat was in Mexico. Ze vroegen aan mij “Wat zijn dat?” en ik antwoordde “Ovnis” -“UFO’s” in het Spaans. “Wat zijn “UFO’s” was de volgende vraag… moest ik even uitleggen. Dit was in een bergdorpje.

  Na een minuut of wat verdwenen die heldere lichten samen over de bergtop.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.