Advertentie

Resonantie!


Een van de grootste resonanties op Aarde is de zg. Schumann-resonantie, die een frequentie heeft van zo’n 7.83, met een beetje schommeling van plus of min 0,5. Deze waarde is in 1952 voorspeld door de Duitse wetenschapper Winfried Otto Schumann. En omdat het gaat om een resonantie, zijn er ook hogere ’tonen’ mogelijk, net zoals een snaar, die bij het trillen ook boventonen afgeeft. Die boventonen van de Schumann-resonantie zijn 14.3, 20.8, 27.3 en 33.8 Hz. In het plaatje zie je hoe die golven om de aarde lopen voor deze verschillende natuurlijke frequenties,

x

Resonantie!

2012 WantToKnow.nl/.be

x

‘RESONANCE’ heet de sensationele, baanbrekende documentaire, die menigeen al de ogen heeft geopend. Wij willen je graag op deze plek attent maken op deze documentaire, die de schade onthult, die we aanrichten door in een oceaan van menselijk draadloos geweld te leven, in de vorm van o.a. mobiele telefonie en wireless internet..! 

2 Miljard jaar geleden kwam het leven op Aarde, leven dat vervult was van natuurlijke frequenties. Naarmate het leven langzaam maar zeker vorm aannam, gebeurde dat in samenhang met de natuurlijke frequenties. En vanzelfsprekend ging het leven op Aarde zich verbinden met deze natuurlijke frequenties.

Wij lopen door de natuur, maar de natuur loopt ook door ons..!

Toen de mensheid zich begon te ontwikkelen op Aarde, werd een ongelooflijke relatie geraakt; een relatie van leven met frequenties, waarvan de wetenschap nog maar nauwelijks een voorstelling heeft, laat staan de volle omvang kan bevatten.. Onderzoek toont inmiddels wel aan dat het contact dat wij onderhouden met de natuurlijke frequenties, absoluut essentieel voor ons is. Het blijkt dat de natuurlijke frequenties, zoals het ritme van de Aarde en de kosmische invloeden, onze mentale en fysieke gezondheid controleren. De natuurlijke ritmes ondersteunen ons immuunsysteem en verbeteren ons gevoel van wel-zijn. Daarbij zorgen de natuurlijke ritmes voor synchronisatie van het circardiaanse ritme.

Circadiaanse ritmes
Dit zijn lichamelijke, geestelijke en gedragsveranderingen of ritmes, die bij levende organismen, waaronder de mens, in een periode van ongeveer 24 uur plaatsvinden. Deze veranderingen worden in gang gezet als reactie op veranderingen in licht en duisternis, het dag-nacht ritme. Circadiaanse ritmes zijn terug te vinden in vrijwel alle levende wezens, inclusief dieren, planten, microbes en natuurlijk de mens. De studie naar circadiaanse ritmes wordt chronobiologie genoemd.

We worden niet alleen omgeven door natuurlijke frequenties, maar onze lichamen zijn er ook nog eens van vervult. Onze cellen communiceren met elkaar door uiterst kleine elektro-magnetische pulsen. Onze hersenen zenden een constante stroom van frequenties uit, maar vooral ons DNA, zo blijkt uit nieuw wetenschappelijk onderzoek, blijkt een unieke frequentie uit te zenden, die feitelijke instructies bevat. Zonder deze instructies van ons DNA zouden we niet langer dan een paar seconden kunnen leven..

Het delicate evenwicht in de natuurlijke frequenties, had miljarden jaren nodig om zich te perfectioneren, om tot balans te komen. Maar de laatste 25 jaar is deze harmonie onder zware druk komen te staan, en op een dramatische manier verstoord geraakt. De mensheid blijkt zich onder te dompelen in een oceaan van kunstmatige frequenties.. En die zijn overal om ons heen, ze vullen de ether en duwen de natuurlijke, aardse resonantie naar de achtergrond. Voor het blote oog lijkt onze planeet nog immer dezelfde, maar op een cellulair niveau blijkt dit de grootste verandering die het leven op Aarde te verduren heeft gekregen. De effecten van deze onnatuurlijke stralingen en frequenties beginnen we nu pas te zien en voelen.

RESONANCE – BEINGS OF FREQUENCY from james russell on Vimeo.

x

 

54 gedachten over “Resonantie!

 1. 16 NOVEMBER 2012 – Beste WTK’ers

  Dit was eerst als reactie op het artikel van Renee Scheltema bedoeld maar is wellicht handig als artikel op zichzelf (nu dus ook als reactie op deze docu). Geschreven op 16/11.

  Ik hoop dat jullie ermee uit de voeten kunnen en wellicht kunnen begrijpen hoe ik vanuit mijn eigen – diepgaande – proces tot deze inzichten ben gekomen. Inmiddels zijn mijn inzichten flink onderbouwd door de wetenschap en lijkt er inderdaad een verschuiving op te treden van de ‘oude’ wetenschap – de Newontiaanse en kwantum wetenschap – naar de esoterische psychologie. Uiteindelijk blijkt het allemaal oneindig eenvoudig in elkaar te steken.

  Onze Kosmos:
  Wat ik zelf jaren geleden al had voorspelt blijkt nu steeds meer vaste voet aan grond te krijgen. We leven in een elektrisch universum. Een universum waar er geen aannames, theorieën en flink veel axiomas bestaan zoals donkere materie en energie, zwarte gaten, neutronensterren en een zon met onverklaarbare zonnevlekken – maar een universum die middels het model van het elektrische universum (nagenoeg) volledig kan worden verklaard. In dit model krijgt ook onze eigen rol een plek en die lijkt verdomd dichtbij het Scheppingsverhaal te komen waarin geen plek meer is voor de oude achterhaalde Oerknal.

  Kijk naar onderstaande docu voor een verbluffende uitleg over het elektrische universum (met Nederlandse ondertiteling: dank aan Martien Jan):

  http://www.youtube.com/watch?v=gih9vdgfkm0

  En deze docu over de oerknal (fraude):
  http://www.youtube.com/watch?v=1yTfRy0LTD0

  Rupert sheldrake behoort onder andere ook tot de werkgroep die deze elektrische –universum-theorie ondersteunt. Die feitelijk geen theorie meer is omdat er volop is getest in het laboratorium – met positieve uitkomsten en daar was geen CERN voor nodig ;-).

  Het universum blijkt vol energie te zitten (what’s new) en de verklaring voor de onderlinge verbondenheid is hiermee direct aangetoond (elektriciteit/magnetisme en aantrekkende kracht – zie filamenten en Birkeland stromen – De elektrische bruggen – http://ngwd.nl/nl/Nieuwe_ontwikkelingen/afb_nwe_ontwikkelingen/TheElectricBridgeNL-eindversie%20zonder%20voetnoten.pdf).

  Dit was waar oa. Einstein stuk op liep in zijn theorie van alles. Einstein liet elektriciteit weg uit zijn theorieën waardoor hij nooit een bevredigend antwoord kon geven over hoe die theorie van alles er dan uit moest zien. Denk eventjes aan de mooie foto’s van ons universum die veel weg hebben van elektrische geladen plasma’s (de zogeheten Nebula’s). En wat blijkt – in een laboratorium kan dit volledig worden aangetoond met exact dezelfde foto’s – wederom zonder CERN. CERN is in mijn optiek louter bedoeld als het opsporen van deeltjes en geeft absoluut geen verklaring voor een eventuele theorie van alles – bij lange na niet. Zwaartekracht was nu juist het vraagstuk waar Einstein zijn theorie voor alles in probeerde te verwerken, maar dit dus nooit voor elkaar kreeg, met het elektrisch universum kan dit wel. Zwaartekracht bestaat dan ook niet, waarmee we direct de relativiteitstheorie maar eventjes ter discussie stellen, want die blijkt ook debet te zijn voor verkeerde vertrekpunten vanuit onze ‘wetenschap’. De heilige huisjes zullen 1 voor 1 gaan omvallen.

  Tesla verwierp bijvoorbeeld begin 20e eeuw al de relativiteitstheorie:

  I hold that space cannot be curved, for the simple reason that it can have no properties. It might as well be said that god has properties. He has not, but only attributes and these are of our own making. Of properties we can only speak when dealing with matter filling the space. To say that in the presence of large bodies space becomes curved is equivalent to stating that something can act upon nothing. I, for one, refuse to subscribe to such a view.

  Ascensieproces:
  In mijn eigen proces ben ik zeer veel zaken tegengekomen die mij van de ene verbazing in de andere verbazing deden vallen – van remoteviewing, helder horen en zien tot informatie oppakken uit de ‘ether’. Tot mij kwam het volgende: we dienen niet onze trilling te verhogen – wat een wereldwijde aanname is geworden – maar we dienen juist onze trilling te verlagen!

  Door de opgevoerde druk in onze maatschappij en de vele verschillende verstoringen in de energievelden (lees: frequenties – UMTS, WiFi etc) gaat het lichaam in opstand komen met de daarbij behorende klachten. Als je trilling in je lichaam zich verhoogt heeft dit zijn directe weerslag op je fysiek. Je eigen trilling verlagen zorgt ervoor dat je goed door dit ascensieproces kan heenkomen. Alfagolven en lagere frequenties doen the truc. Je eigen frequentie verhogen met de Schumannresonantie (als deze ‘aardefrequentie’ al aan het stijgen is, zoals ook wereldwijd aangenomen is zonder bewijs) is juist géén optie.

  Wanneer je tot rust komt of mediteert gaat je (hersen)frequentie sowieso naar beneden en zeker niet naar boven! Daarnaast kent het lichaam het principe van homeostase en dat zorgt ervoor dat het lichaam zelf gaat afstemmen op de juiste golven waardoor het fysiek als het ware volgt. Nogmaals, wij leven in een drukke wereld waar ontzettend veel ‘vervuilende’ frequenties door de lucht heengaan en die zorgen er juist voor dat ons lichaam zich gaat verzetten met allerlei (ascensie)verschijnselen!

  Ascensie staat voor opschalen of klimmen. Door je trilling trachten te verhogen gaat het hele principe van homeostase op de schop, je zit als het ware je eigen lichaam in de weg. Mediteren kan er onder andere voor zorgen dat je trilling naar beneden gaat en dit zorgt weer voor rust in je lichaam. Patronen en conditioneringen hebben ook een flink aandeel in de (aanwezige) onrust, hierover straks meer.

  Wanneer je gaat slapen gaat je (hersen)frequentie nog verder naar beneden en wordt de bloedtoevoer naar je hoofd met 200% verhoogt! Ook stijgt je bloeddruk met 30% (kan ook niet anders kijkend naar de bloedtoevoer naar je hoofd). Tijdens je slaap is er (directe)connectie met de (ether)frequenties. Slaap is feitelijk niets anders dan letterlijk je accu opladen. Je hersenen – icm je lichaam – zijn 1 grote accu en dit bedoel ik letterlijk! Het grote (elektrische)veld rondom je hart komt doordat de wrijving daar het hoogst is – je hart klopt immers en zorgt voor het opladen van het elektrische veld. Tevens wordt het bloed, wat door het hart heengaat – ook opgeladen tijdens haar reis door het lichaam. Je hersenen (dendrieten – die weer naadloos eruit zien als de onderlinge Birkeland stromen in de Kosmos!) zorgen weer voor de connectie ‘naarbuiten’ – de velden, het ether.

  Tijdens je slaap komt de informatie (dromen – wederom velden met informatie) tot je doordat je hersenen optimaal in verbinding staan met ‘het veld’ – bewustzijn. Wat er overdag gebeurt qua inzichten en verwerkingen is hetzelfde als wat er ‘s-nachts gebeurt, alleen dan ben je in een ‘lagere’ bewustzijnstoestand waardoor informatie tot je komt als dromen, ipv via de zintuigen in de waaktoestand. Het lichaam heeft feitelijk geen rust nodig wanneer we voldoende informatie (lees: energie) putten uit de velden.

  Denk aan de Yogi’s die weken zonder eten en water kunnen terwijl dit fysiek bekeken – in de oude wetenschap – onmogelijk behoort te zijn! Het kan wel degelijk, je moet alleen weten hoe.

  Het NU-moment:
  Het NU moment doet zich voor wanneer je trillingsniveau het laagst is en je geen ‘last’ hebt van ballast van wat je in je leven hebt opgebouwd (patronen, conditioneringen, epigenetische effecten etc). Je bent als het ware 1 met de ‘velden’ waar verleden, heden en toekomst samenkomen – het grote NU-moment. Wanneer geoefend kan dit ook in de waaktoestand worden bereikt (ontwaken -> verlichten). Iemand die veel mediteert, danwel zijn/haar frequentie heeft verlaagt, wordt (veel) minder snel oud (molecuuldeling vertraagt).

  Mediteren kan er dus voor zorgen dat het proces van verouderen (flink) kan worden vertraagd – je verlaagt tenslotte je frequentie/trilling. Ook het leven in het NU doet veel goed voor lichaam en geest. Hoe lager je trilling/frequentie hoe dichter je bij het NU moment dus komt, in dit NU moment bestaat er feitelijk geen snelheid want de snelheid is binnen het bewustzijn nul danwel oneindig (Noemen ze dit toevallig Nirwana? Denk aan het lemniscaat of een moebiusring). Alles staat met elkaar in verbinding en men kan in een instantaan moment zijn waar het wil zijn (gedachten experiment – denk maar aan Ingo Swann – artikel op WTK – en hoe snel hij kon zien hoe Jupiter eruit zag, jaren voordat de Voyager 1 voorbij raasde).

  Tijd en snelheid:
  We leven in een cyclische wereld waar tijd en plaats volkomen ‘relatief’ zijn. Tijd heeft te maken met snelheid en onze eigen plek op aarde veranderd per seconde enorm. De aarde draait niet om de zon maar via een vortex achter de zon aan – dit met een snelheid van 200km per sec. De aarde draait in deze vortex (schijnbaar) om de zon met een snelheid van 108.000 km/per uur en onze aarde zelf draait weer met een snelheid van bijna 1700 km per uur om haar as. Je ziet, snelheid is een zeer belangrijk gegeven in ons leven (hoe ‘relatief’ deze ook mag lijken). Deze snelheden zorgen voor het opladen van het universum en de hemellichamen waarmee het elektrisch universum is volgestopt binnen het gremium wat we ether noemen binnen het elektrisch universum. Kijk eens voor de tijdscycli richting de Kalachakra (wiel v/d tijd) en onze evolutie hierin en wat we daar ook zelf aan kunnen doen. Alles is cyclisch, oneindig en (zelf)scheppend.

  Informatie:
  De velden waarbinnen wij leven bevatten alle informatie maar ook alle energie die we nodig hebben voor ons leven met alles wat je maar kan verzinnen. De Demon van LaPlace – die ervan uitgaat dat er niets in het universum bestaat dat alles kan weten (http://nl.wikipedia.org/wiki/Demon_van_Laplace) – bestaat in mijn optiek WEL. Alle informatie zit al impliciet opgevouwen in ‘de velden’ en kan worden uitgevouwen – expliciet gemaakt worden- door resonantie. Wanneer jij dus gaat resoneren met velden die louter opereren vanuit een NU constructie (alles is 1 principe) en niet blijft resoneren met velden die ‘hangen’ in het verleden (waaruit oa. angst voortkomt) – gaat er een magische wereld voor je open, er is dan immers (van) alles mogelijk.

  Laat dus het verleden los en lijdt daardoor niet door verwachtingen die in de toekomst liggen. Ook deze resonantie – van de toekomst – zorgt voor het uitvouwen van een leven wat je wellicht juist niet meer wilde. Dus loslaten van oud zorgt voor een nieuwe resonantie met de ‘toekomst’, anders blijf je in oude frequenties en resonanties zitten, alles lijkt zich iedere keer weer te herhalen – niet doen dus!

  Deze wijze van leven zorgt voor een frequentieniveau plus resonantie die je huidige wereld versteld doen staan – magie! – en ja – daar horen zien, weten, proeven, ruiken en voelen van de impliciete velden (informatie van verleden, heden én – mogelijke – toekomst) ook bij (zie stellingen van David Bohm http://www.youtube.com/watch?v=QI66ZglzcO0).

  Genetica en epigenetica:
  Loslaten van je verleden is het ontkoppelen van de overbodige informatie over jouw genen. Genen hebben een epigenetisch informatieveld wat is opgebouwd sinds de ‘geboorte’ van de stamboom waaruit jij voort bent gekomen. Zelfs informatie waar je niets aan hebt neem je wel mee in je leven (karma). Ziektes neem je ook mee terwijl je de feitelijke ziekte niet hebt. Door een trauma kan deze ziekte zich plotseling open-baren terwijl je bijvoorbeeld nooit bent blootgesteld aan bepaalde giftige stoffen (bijv. Asbest etc) terwijl je opa dit wel heeft gedaan.

  Je kan zelf deze epigenetische effecten teniet doen door het veld te veranderen – anders resoneren. Ik zeg hiermee niet dat je niet ziek kan worden, maar je kan een hoop karmische-informatietroep van je afschudden waardoor er zuivering heeft plaatsgevonden. Je bent een dubbeltje en wordt nooit een kwartje heeft een directe analogie met deze materie – je zit namelijk als het ware ‘vast’ in de oude informatie waardoor je leven voorspelbaar wordt / kan worden. Zuivering van deze velden doe je wederom door los te laten wat niet meer bij je hoort en concreet betekend dit je niet meer verbinden met het verleden wat toch al hersenspinsels zijn geworden.

  Zie deze docu over de epigenetica en hoe dit generaties, maar ook jezelf beïnvloedt:
  http://www.youtube.com/watch?v=29cqcqqm4ng

  Mediums kunnen door deze aanwezige informatievelden (karmische epigenetische velden – alles zit vooralsnog in velden wat we in totaal bewustzijn kunnen noemen) een mogelijke toekomst zien, omdat je door deze karmische informatie jouw impliciete velden kan uitvouwen. Deze uitvouwing laat (dan) jouw mogelijke toekomst ‘zien’ – hij staat als het ware ‘vast’. Jezelf reinigen van de oude epigenetische velden zorgt voor een toekomst met geheel andere uitkomsten en het is aan jou waarmee je dan gaat resoneren, na de reiniging of het loslaten daarvan (leven in het NU doet al wonderen!).

  Uit eigen diepgaande ervaringen weet ik dat tijdens het proces van reinigen en loslaten heel wat zaken binnenste buiten en op zijn kop zullen gaan staan omdat je feitelijk je oude patronen en conditioneringen de deur wijst (wat ook weer informatievelden zijn waarmee jij resoneerde!). Alles wordt anders en je verleden bleek inderdaad gestoeld op vastgehouden hersenspinsels die zich hadden opgehoopt in de zwaar belaste velden.

  Geest – ziel en het fysiek:
  Vele onderzoeken hebben laten zien dat ons fysiek (lichaam) achter ‘de velden’ aanhuppelt. Schijnbaar weten wij al diep van binnen – voordat we een actie maken – wat we gaan doen. In sommige onderzoeken is aangetoond dat er soms wel een tijdsbestek van 2-7 seconden voorbij gaan voordat wij werkelijke actie ondernemen (bijv. Bij een quiz waar we of links of rechts op een knopje moeten drukken).

  Zie bijvoorbeeld dit Nederlandse artikel over uitgebreide testen hiermee:

  http://home.medewerker.uva.nl/m.keestra/bestanden/natwettechfebr2009_keuzeknop_interviewkeestra.pdf

  Aangezien we niet vaak danwel nog nauwelijks naar ons gevoel (intuïtie) luisteren lopen we een synchronisch leven ‘mis’. Flow is niets anders dan zijn in hét NU moment en het leven door je heen laten stromen. Stemmetjes in je hoofd zorgen iedere keer ervoor dat we andere, danwel mindere besluiten nemen, waardoor het niet goed ‘voelde’. Dit kunnen aanvoelen vergt ook training. Vergelijk dit maar met een voetbal-wedstrijd waarin de voetballer – die het winnende doelpunt scoorde – aangaf in een roes te verkeren waarin alles lukte en schijnbaar moeiteloos leek te gaan. Dit soort wow momenten of flowmomenten kennen wij allemaal. Meer luisteren naar ons fysiek – je voelde het al aan je water – zorgt er ook voor dat je meer gaat connecten met het veld.

  Wijzelf zijn dus kleine (elektrische) universa die in directe verbinding staan met alle mogelijke velden die je maar kunt bedenken. Door het afschudden van je oude ballast komt er rust in je leven omdat je gaat resoneren met wat bij jouw hoort, of wat je bij je wilt krijgen en denk dan niet direct aan geld of de liefde van je leven – die komen op je pad wanneer je de kunst verstaat van hoe te resoneren. Je zal alles krijgen wat je nodig hebt op het juiste moment. Deze resonantie is een koppeling aan velden waarbinnen verleden, heden én toekomst al verkeren en die zich als vanzelf zullen gaan uitvouwen. Hiermee zijn de mogelijkheden oneindig geworden voor een magisch leven. In de TAO noemt men dit: handelen door niet te handelen.

  Leestip: Isis ontsluierd – http://www.theosofie.net/literatuur/isis.html

  Met hartegroet en alle goeds gewenst!
  Marco Koers – auteur.

  Nb. In mijn derde boek – Ik, louter mezelf – Het laatste taboe – schrijf ik over deze materie.

  1. Ik vond wel wat interessante puntjes in jouw post , Marco . Inderdaad brengt een lagere frequentie je vaak naar een hogere staat van waarnemen . Door uit dat denken te stappen ga je dan werkelijk WAARnemen . In een hogere frequentie zit je volledig in de ratio die al het aangeleerde aan elkaar koppelt en daar lineaire conclusies uittrekt . Linksbreinig sneldenken vanuit het geconditioneerde patroon .
   Voor het oplossen van levensvragen zoeken we de rust , de natuur of een andere No-Mind situatie op , weg van het snelle . Met een lage hartslag en een leeg hoofd creëer je dan ruimte om buiten The Box te denken en voelen en die dicterende linkerhersenhelft tot stilte te krijgen .

  2. Dank voor de extra toevoeging Cozmic! Ik denk geeneens meer in linker- en rechterhersenhelft omdat ik van het embodied en embedded lichaam uitga (ook wetenschappelijk bewezen inmiddels). Maw, het lichaam is OOK cognitief naast intuïtief. De vele problemen die mensen nu hebben (10-15 jr) met hun gezondheid ligt absoluut in de resonantiesfeer (ook resonantie in de maatschappijsfeer – verharding/tempo etc). Dit alles icm ons elektrisch universum en ons elektrisch lichaam (zie ECG/EEG/MRI/PET etc) maakt dat we er niet meer onder uit kunnen komen dat elektriciteit en magnestisme onlosmakelijk zijn verbonden met het leven dat we kennen – in den breedste zin des woords.

   Je frequentie verhogen is dan juist geen goede optie omdat dit het zelfregulerend mechanisme van je lichaam verstoort en dan juist (blijvend) problemen kan geven. Vertrouw op je lichaam dat het zich aanpast en zorg dan inderdaad voor voldoende rust door verlaging van je waaktoestand frequentie (Beta) naar Alfa niveau (min. meditatieniveau).

   Waar dat verhogen van je trilling/frequentie nu vandaan komt is mij een raadsel omdat het dus haaks staat op ons (biologische) leven. Al jaren ben ik hier mee bezig. Bewust afstemmen op de Schumann resonantie is dan ook niet nodig omdat het lichaam dit automatisch al doet (zeker tijdens slaap – zet Wifi, Dect etc dan ook UIT ’s nachts). Gewoon onthaasten, je ontdoen van je opgebouwde ballast (ontwaken uit de droomstaat), gezond eten, drinken en bewegen en uit de ratrace stappen maakt dat je lichaam zich weer zal gaan herstellen – en ja, daar moet je dan weer wel wat aan doen en dat kost tijd.

   Ik denk persoonlijk dat deze docu en de docu van de Thunderbolts of the Gods, de 2 belangrijkste docu’s zijn sinds decennia (ongeveer terug naar 1905 toen de problemen begonnen ;-)). Hadden ‘ze’ maar naar Tesla geluisterd en de oude geschriften goed gelezen. Cheers!

  3. Kijk ook eens naar de dendrietenstructuur van onze hersenen: https://tinyurl.com/wpptemb
   en nu naar de structuur van het universum: http://www.hansdaemen.nl/

   Lijkt wel erg op elkaar – Zo Boven Zo Beneden? Zie onderaan pagina van onderstaande link wat er gebeurt wanneer je in een eenvoudige laboratorium opstelling 2 plasma bolletjes samenbrengt. Dit lijkt toch wel erg op een melkwegstelsel. En deze opstelling met de plasmabolletjes kan worden opgeschaald tot zeer grote waarden. Galactische waarden.

   http://www.everythingselectric.com/forum/index.php?topic=138.0

   Bewijs stapelt zich op en op en op en nog steeds gaan ‘we’ uit van de Relativiteitstheorie van vriend Einstein. Deze theorie zal geen lang leven meer beschoren zijn.

  4. Dentrieten geleiden stromen in je hoofd en elektro dendrische ontladings spoor patronen op het oppervlak van Mars zichtbaar en in het Universum, zo in het klein zo in het groot, wie het kleine niet deert is het grote nog niet weert;

   Syncretism With Santos Bonacci – The Russellian Science
   http://www.youtube.com/watch?v=mPm8ZpurF7E

   Quote:

   “Syncretisme is in de godsdienstwetenschappen een term die verwijst naar het naar elkaar toegroeien van religies, als een poging om uiteenliggende of tegengestelde geloven en religies met elkaar te combineren. Een equivalent woord kan fusie of hybridisatie zijn.

   Het syncretisme is ook de samengroeiing en versmelting, onder andere van wereldbeschouwingen van verschillende herkomst, zonder dat er echte samenvattende beschouwing wordt bereikt. Bij uitbreiding kan ook in taalvormen of muziek syncretisme worden nagestreefd. Syncretisme veronderstelt in zijn algemeenheid een onderliggende eenheid.”

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Syncretisme_%28religie%29

   The Electric Universe
   http://www.youtube.com/watch?v=kF_g9xH9b4E

  5. Heden en Verleden het Oude en het Nieuwe, to be and flow act upon react or stay stupid fearful passive inert, ik vertrouw het toe aan de dynamische donderende dentrieten van het universum om aahoem een zwak vonkende wisselwerking te veroorzaken die mij voortstuwt, het healal mag meedenken;

   https://tinyurl.com/r943e8t

  6. Goedemorgen Hyperalert!

   Yep – de strengen / filamenten van Birkeland zijn nagenoeg DNA strengen.

   De ‘dingen’ komen inmiddels wel heel dichtbij. Zie ook de theorie van Velikovski (Werelden in Botsing) icm gelijke grottekeningen die wereldwijd zijn gevonden. Koppel deze tekeningen aan de labatoriumproeven met plasma en de theorie van Velikovski is toch wel erg bewezen …

   Grottekeningen icm plasmagebeurtenissen aan de hemel in vroegere tijden (ca. 6- 8 duizend jaar geleden) (zoals bijv. nu het Noorderlicht):

   http://www.theglobalintelligencer.com/jul2007/scitech

   Mythische figuren zoals draken zijn op deze wijze ook waargenomen.

   Nog bedankt voor de (nieuwe) linkjes!

  7. Resoneer hier helemaal mee!
   Dank voor het plaatsen. 🙂
   Voor mezelf houd ik het simpel : loslaten, ook je verwachtingen, in het NU leven dus. Luisteren naar je hart (intuïtie), dankbaarheid en regelmatig ‘naar binnen’ gaan zonder dat je daarom expliciet moet mediteren, da’s het extraatje, doch zonder dat je het tot een dagelijkse plicht maakt.
   Helaas, Marco, kan je de DECT van je buren, de WiFi-hotspots in je stad, niet zelf uitzetten, daarom heb ik in het hele huis Shungite neergezet en draag ik een Shungite hanger. Het verschil is merkbaar.

  8. Marco, dank je wel. Gek hoe mijn hersenen steeds weer willen weten, wat mijn gevoel me steeds weer blijft vertellen.

   Toen mijn derde oog open ging, dacht ik te kunnen ‘zien’ door buiten mezelf te gaan kijken. Door mijn energie straling naar buiten te zenden, kon er niks bij mij komen, duwde ik alles weg. Hahaha, de dag dat ik eindelijk begreep dat ik juist naar binnen moest kijken, de energie straling naar binnen zuigen, was een openbaring en ik voelde me echt heel erg blont! Hoe lager mijn trilling, hoe meer ik bijna in de slaap mode ben, hoe beter het contact met Boven is. Hoe beter het contact met mij zelf is, hoe meer antwoorden op vragen zich bloot geven. Nu weet ik dat in lage energie in jezelf kijken, de opening is die ervoor zorgt dat je al je extra zintuigen kan gebruiken.

   Dat iedereen er altijd vanuit gegaan is dat hogere trilling is wat we moeten bereiken… is net als dat velen zich hebben laten vertellen dat die auto, die modetrend, enzovoort, het gene is dat je wilt bereiken om gelukkig te zijn. DRAAI OM wat ze willen bereiken en het wordt nooit bereikt. Luister naar jezelf, luister dus naar je lichaam, die vertelt waar je geweest bent en waar je naartoe gaat.

   XXX Anneke

  9. Anneke 2.10

   Waarom denk je dat men ons juist de andere richting uit wil sturen?

 2. Uiteindelijk komt het dus weer neer op een aanslag op de pijnappelklier waardoor de melatonine niet goed zijn werk kan doen , we aan slapeloosheid gaan lijden , de vrije radicalen hun vernietigende werk kunnen uitvoeren en we als zombies door het leven gaan .
  Ook fluoride en antidepressiva werken negatief op de pijnappelklier en complotdenkers hebben uitgevonden dat entiteiten ons via de pijnappelklier controleren ( jaja het Vaticaan heeft ook pinecones staan , poeh hé )
  Connect the dots , Dolly 😉

  1. Haha , mooi stukje WTK geschiedenis Dick , Hyper en Paul op de vuist door een interpretatiefoutje Lmao .

  2. Waarom vertegenwoordigt de ‘Pine Cone’ van de Paus The Secret of Life?!
   Waarom is Empathy een teken van opwaartse Evolutie?
   Als je dat weet dan begrijp je ook waarom koudbloedige binnen en buitenaardse parasieten ons rode warm bloedigen zo hard nodig hebben om tijdelijk te kunnen overleven..

   Dan Winter Melbourne 2011- Plasma Fusion-The Geometry of Human Group Mind 1 of 14
   https://tinyurl.com/tfbspvj

  3. Het verhaal van Iris heeft me de laatste dagen wel bezig gehouden. https://tinyurl.com/vwtpat2

   “De Kracht van de Menselijke Geest” Hoe belemmerende Overtuigingen ons Gevangen kunnen houden in het Slavendom! Bemoedigend: We hebben een Vrije Wil en kunnen in het uiterste geval een beroep doen op onze Hogere Zelf of onze Overziel!

  4. Overziel , hogerzelf , tja het is allemaal lingo voor hetzelfde imo . Stel nu eens dat alles er al is , dat ascenderen een sprookje is omdat het helemaal niet nodig is . New-age teachings zoeken allemaal naar hoger en heiliger , pyramide strukturen . Het her-enigen met je andere ( hogere ? ) zelven , integreren van je schaduwkant met je lichtkant …..naar binnen toe dus !!! Know thyself 😉

  5. voor mij klopt er iets niet aan het stijve koude rechtop staande platte verhaal van Ice Isis Iris

   zonder fractale (economic) collapse geen energie en geen empathy en geen sterren vuur;

   Dan Winter on Syncretism with Santos Bonacci – November 6th, 2012 – Fire in The Blood
   http://www.youtube.com/watch?v=N3QexbSBimM

  6. @ Cozmic, helemaal met je eens. Ik ben ook helemaal naar binnen gegaan de laatste jaren. Ik voel dat ik “onthecht” ben en daardoor bijna Vrij. Ik voel alleen dat ik vaak nog automatisch “getrokken” wordt in mijn hoofd. Het voelt als “energieophoping”. Vroeger vertaalde e.e.a zich in e.e.a in angst of woede! Echer, door naar binnen te gaan de laatste jaren ben ik me Bewust geworden van heel veel onverwerkte emoties. Hierdoor zijn alle fobische angsten die ik kende verdwenen. Ook jen ik geen woede meer. Ik voel nu de druk in mijn hoofd nog slecht als energieophoping, maar heb steeds beter geleerd om er geen verzet tegen te plegen, maar het er te laten zijn. Toc, komt het nog steeds terug en voel ik me daardoor mij nog niet echt geaard.

   Als ik het artikel van 11-1-2011 (!!!) teruglees dan wordt ik getriggerd door de volgende zinssnedes:

   “De pijnappelklier is gevuld met vloeibaar licht en microkristallen gemaakt van calciet. Dr. Marcel Joseph Vogel toonde aan dat kristallijne groei veranderd kan worden door de denkpatronen van mensen te veranderen, omdat mensen in patronen denken. Deze patronen zijn energetisch en hebben bepaalde frequenties. Patronen gebaseerd op angst dragen een lage frequentie, terwijl patronen van liefde van een hogere frequentie zijn.”

   Deze denkpatronen zitten dus heel diep ingeslepen en zijn waarschijnlijk al in de jongste jeugd ontstaan om te kunnen “overleven”. Dat voel ik ook zo. Het is een “belemmerende overtuiging” die in het dna is ingeslepen. In het artikel staat ook heel mooi beschreven dat we dat “overleven” letterlijk moet nemen, maar dat als we in staat zijn om denkpatronen te veranderen we de weg naar onstervelijkheid kunnen inslaan via de transformatie naar een lichtlichaam, waarmee we ook ons in andere dimensies kunnen begeven. Interessant materiaal!

  7. ooit heeft Dawn mij toevertrouwd en publiek dat ze ‘koud’ is en dat ik daarom niets van haar hoef te verwachten in de breedste en engste zin, nu weet ik pas dat dat de hoogst waarschijnlijke wetenschappelijke waarheid isz, rhesus negatief is bewezem niet zo universeel kosmologisch positief als dat we dachten.. Mijn vader heeft een ‘koude queen moeder’ van adellijke komaf, koud zijn is onvoorstelbaar maar onmiskenbaar herkenbaar.. gelukkige ben ik genetisch een domme aard aap, maar mentaal heb ik gedeeltelijk nog koude blauwdruk patronen uit vorige en parallelle levens.. Het Dawn thema is my life, hulp verwachten van ‘hogere’ koud bloedigen, niet handig, helaas zitten ze in posities waar je niet omheen kan, beter een menselijke zwerv(st)er van de straat plukken.. heb ik gelukkig al wel eens gedaan, achteraf heeft zij mij Het Leven gegeven in dit vaak hopeloze doolhof, door haar kan ik sporen van Leven herkennen, zij heeft mij in korte tijd (gedeeltelijk draadloos spraakloos) ontzettend veel mee gegeven, anders had ik ‘er’ nooit uitgekomen, uit de verwarring en de dubbelheid. ‘Niets is wat het lijkt’ zei de koude kikker met de mooie praatjes, ze kende zichzelf.. Macho is ook koud meedogenloos dusz ‘dom’. Zo vinden ze elkaar.

  8. Hyper , ik las het als een eerlijk gedeelde eigen ervaring , wat uiteraard altijd momentopnames vanuit het subjectieve veld zijn . Toch kan ik zulke delingen altijd wel waarderen omdat er meestal wel iets in zit .

  9. @ Hypert 3.8 Warm of koud, andere mensen om je heen kunnen jou via de kosmische antenne ook aangesloten laten houden op een frequentie die je in het ” slavenrijk” gevangen blijft houden. Herken je nog het artikel “mijn verhaal” van Cozmic? “Ze” zullen er alles aan doen om je af te houden van je bestemming!

  10. bij de weg mijn blonde rosse keltische ‘zwerfster’ van toen was een Lucid Dreamer, net als Cozz, daar waar Dan Winter het over heeft, zij vertelde mij dat ik een groot deel van mijn extreem ingedrukte leven vrijwel niet meer droomde, door de chronische drukkende spanning en stress, ze voorspelde dat mijn droomvermogen zou terug komen, toen begreep ik dat nauwelijks, al wist ik dat ze waarheid sprak, vandaar dat ik alles onthouden heb wat ze me heeft toevertrouwd, gedeeltelijk speech en gedeeltelijk draadloos, in haar Lucid Dreams kon ze gemakkelijk kontakt maken met mij, jah ik lag toen fysiek naast haar, zij was geen wezenloze robo huichel bangert, zoals zo veel domme blondjes helaas wel, dat heet westerse angst opvoeding, de enige manier om een half dode tot leven te wekken… niet alles is platte boeren sbs666 logica, de koude kikker en de kus, het is geen bull sjjjittt, maar het was kantje boord bij mij, en soms nog.. f u all en love u all, what is the difference

  11. @ Cozmic, dank je, hemelvaart is vaak vertaald met “ascension”, maar ik heb altijd gevoeld dat het “inscension” betekent. De Nieuwe Hemel en Aarde is niet iets buiten ons, het is een proces in ons! Zo binnen, zo buiten; zo beneden, zo boven!

  12. klopt Cozmic, met een zeef kun je de waardevolle stukjes uit mijn woorden halen Dick, maar zonder emoties geen sterren vuur zoals het ooit bedoeld is, alles beter dan fysiek bloed moeten drinken, wat een s u k k el die Charles

  13. @ Hyper, sinds ik die onverwerkte emoties van angst en woede niet of nauwelijk meer heb, vind ik dat mijn leven heel erg is verrijkt. Ik ervaar nu vaak een toestand van Zijn waarin ik een hele diepe, serene Liefde ervaar. Ik kan dat gevoel niet beschrijven. Ik voel gewoonweg Eenheid! Vanuit die staat van Eenheid voel ik meer dan ooit Verbinding!

  14. jawel op mijn Manier ben ik zig zag step by step mijn ergste angsten aan het erkennen herkennen en lozen Dick, het is de sleutel tot Leven met een hoofdletter, daar ben ik van overtuigd..

  15. Dick , ik ga nu iets proberen uiteen te zetten over de woede waar jij het ook over had . Of het lukt weet ik nog niet . Ik heb daar in de afgelopen tijd mee bezig geweest omdat het open lag . Eigenlijk lag de pijn open en ik beschermde de pijn met alles wat ik had , heel dubbel . die pijn is van MIJ aan de ene kant . Ik vertrouwde er niemand mee want dat was mijn kwetsbaarste en het leek wel kostbaarste goed . Mezelf openstellen was dus een heel dubbel iets want dan liet ik iemand toe in mijn uiterste kwetsbaarheid waarin ik niemand vertrouwde , once bitten , twice shy .
   Het zgn bewuste deel bestreed dat en veegde het onder de tafel waarna het onderbewuste in totale paniek raakte en wild werd . Een stress die geen uitweg kon vinden en menigmaal resulteerde in paniekaanvallen en vertigo en andere variaties .
   Melatonine/serotonine was heftig verstoord , wat zijn we toch kwetsbaar dan , het hele verdedigingsysteem ligt dan aan puin .
   Pijnappelklier ….serotonine …… melotonine als de balans weer terug is gaat het een stuk beter ( thank you Rhodiola )

  16. BTW , ik heb het bovenstaande zonder na te kijken verzonden . Dergelijke gevoelens zijn irrationeel en door er een rationeel verhaal van te maken ontkracht je de boel . Onderbewuste werkt met beelden , geuren , herinneringen , archetypes . Rationeel gelul raakt dat deel niet . Het kan geheeld worden met liefde en begrip .

  17. @ Cozmic, ik herken het helemaal, dank je voor je openheid. Ik heb in het verleden ook St Janskruid gebruikt, ook Rhodiola, het heeft me toen heel erg ondersteund. Ik gebruik nu helemaal niets meer, maar wil het gewoon voelen. Ik ben ervan overtuigd dat het “overlevingsmechanisme” dat in de allerjongste levensjaren door jouzelf en ook door mijzelf is omarmd om de niet te verdragen pijn niet meer te voelen ons nog steeds parten speelt. Ik durf het echter nu recht in de ogen te kijken, waardoor dat “onbewuste deel” niet meer in paniek raakt. Hierdoor is de “stress”verdwenen en kan ik me staande houden zonder hulpmiddelen. Heb geduld! Weerstand en verzet of zoals jij het noemt “Het bewuste bestreed dat” kost enorm veel energie en houdt je in de “stress”. Acceptatie dat dit een onlosmakelijk onderdeel van je is leidt tot Vrede!

  18. Hoi Cozmic

   Bekend verhaal – tot aan de Rhodiola en andere varianten 😉

   Bij paniek/angst aanvallen had ik de kunst ontwikkeld door buiten mezelf te gaan en me niet te verbinden met deze aanvallen. Het was het ego wat in paniek verkeerde vanwege de grote veranderingen. Door deze manier kijken naar mezelf verdwenen de aanvallen uiteindelijk als sneeuw voor de zon.

   Overspannen zijn of een flinke burnout hebben heb ik omschreven als het loskoppelen van de structuren in je hoofd – letterlijk kortsluiting – denken gek te worden (geluid, licht, geuren, gevoel tot aan het niet kunnen verdragen van het journaal vol oorlog en haat).

   Wat er dan is gebeurd is dat je bent gaat resoneren met van alles om je heen tot en met het binnenkrijgen van allerlei informatie uit de lucht (diverse frequenties mogelijk). Je bent door de loskoppelingen in je hoofd (dendrietstructuren – antennes) vatbaar geworden voor alles om je heen. Je bent niet meer afgeschermd dmv deze structuren in je hoofd en dient nieuwe verbindingen te gaan creëren. Dit valt ook onder de termen loslaten, leven in het NU, niet meer verbinden met oude structuren (verleden – trauma’s – angst). Wat doen mensen vaak die in zo’n situatie terecht komen? Die proberen weer terug te komen in hun ‘oude’ leven!

   Mensen die ik heb begeleidt gaven op een gegeven moment aan dat ze voelden dat ze weer de ‘oude’ aan het worden waren. Ik vroeg dan altijd: Waarom wil je weer terug naar een omgeving en/of situatie die er juist voor zorgde dat je uitviel, paniekerig werd, angstaanvallen kreeg, burnout raakte etc

   Dit traject is het moeilijkste wat er is in een mensenleven – loskomen van oude patronen, conditioneringen, memen en het meelopen met hypes.

   Het aarden waar men het dan vaak over heeft betekent dan ook letterlijk de stromen electriciteit weer in balans brengen. Je lichaam (sympatische en parasympatische zenuwstelsel) dient weer tot rust te komen. Dit tot rust komen en het komen tot een nieuwe levenshouding kost altijd veel tijd. Mentaal kan je het dan vaak wel weten en beredeneren maar de uitvoering huppelt er nog wel eens (flink) achteraan. Geeft niks – de aanhouder wint 😉

   Strijden is dan ook geen optie (ook bij ziekte) omdat deze energie bevestigd waar je mee bezig bent. Volkomen loslaten en meegaan met de flow is het devies – hoe moeilijk ook. Ego (angst gerelateerd) krijgt dan uiteindelijk geen vat meer op je en projecteren op anderen en de maatschappij behoort dan tot het verleden (ontwaking -> verlicht). Je kijk is holistisch en objectief geworden – epi-EGO zo je wilt 😉

  19. @ Cozmic, Liefde is voor mij toch een staat van Zijn. Ik heb mijn 3 beste vrienden verloren, ik heb nauwelijks meer familie, ik heb geen relatie en ben er ook niet naar op zoek, maar voel me gelukkiger dan ooit. Ik voel me gewoon in Vrede! En daardoor voel ik me meer en meer Een met alles om me heen. Zo binnen, zo buiten! Op dit moment bevindt bijvoorbeeld ons bedrijf zich op de rand van een faillissement, maar er is geen moment dat ik daarover in de zorgen ben of in de angst schiet. Samen met het management doen we van dag tot dag die dingen, waarvan wij op dat moment denken dat ze goed zijn voor het bedrijf of die op ons pad voel dat personeel, banken, klanten en leveranciers dat zo ervaren. Er is aan alle kanten Rust! Steeds weer valt het balletje de goede kant op en ik ben in 100% vertrouwen dat alles wat gaat gebeuren goed is zoals het is! Niet meer en niet minder! En ik slaap als een Roos! Toch, voel ik ook vaak nog dat ik die oude Pijn niet wil voelen. En soms pleeg ik ook nog Verzet en Weerstand. Maar doordat ik er steeds meer bewust van ben, geef ik het meer en meer over en komt er acceptatie.

  20. mijn ex vriendin zei een aantal jaren terug ‘het lijkt wel of jij weer terug wil naar het oude’, ik zei jah

  21. Marco 3.21, heel mooi verwoord, zo voel ik het ook meer en meer. Niet meer strijden, maar er aan overgeven. Dat vergt inderdaad heel veel tijd. Sinds mijn burn out is er 11 jaar verstreken en als ik vanaf die tijd een dagboek had bijgehouden weet ik 100% zeker dat ik enorm verbaasd zou wie ik nu ben versus de Dick van 11 jaar geleden!

  22. Dick ik sta volledig achter je bericht 3.23 – heel mooi omschreven en knap dat je deze perceptie hebt! Hoe moeilijk ook en schijnt altijd nog moeilijker te kunnen en dan blijkt dat ook die gedachte er eentje was van het ego.

  23. @Dick

   Ik ben nu ook 11 jaar lekker druk 😉 Alles kwijtgeraakt – alhoewel, mijn vrouw en kinderen hebben altijd een rotsvast vertrouwen in mij gehad en nog steeds. Ben een compleet ander mens geworden en nee, ik loop nog niet in gewaden en chanten rond de totempaal ligt inmiddels ook achter me 😉 Herkenbaar dus wat je schrijft 😉

  24. @ Marco, maar bekent acceptatie dan de totale omarming van het ego? Was dat de betekenis van de woorden van Jezus aan het kruis “het is volbracht!” ? Is dit onze eigen kruisgang? Is dit de deksteen van de piramide die we zelf mogen leggen?

  25. Marco , ik ben blij dat je je weer laat zien op WTK . ‘Toevallig’ was je er ook onder de link die Dick postte 🙂
   Ik had afgelopen week al het idee om op papier te zetten hoe het is om een burnout te hebben nu de tekenen voor mij steeds duidelijker worden en ik het grotere plaatje ga zien .
   Voor buitenstaanders is het moeilijk te begrijpen want het ene moment ben je OK en even later sta je stijf bevroren door de kleinste trigger .
   Alles waar je vroeger geen moeite mee had krijgt dan monsterharen , rode ogen en bijtende gele tanden . De angst voor de angst gaat ook nog een dubbelleven leiden , terwijl je jezelf helemaal niet zo kent . WAT gebeurt hier , word ik gvd gek ?
   De tekst die je plaatste had imo een artikel waardig geweest . Misschien iets meer naar leesbaar nivo voor anderen brengen want het is erg compact , als je begrijpt wat ik bedoel .

  26. @Dick 3.28

   Een goeie vraag.

   Ik denk dat dit een geheel subjectief proces is. Voor de 1 betekent loslaten en vrijkomen van angsten overgave aan het leven. Je gaat dan vertrouwen op de cadans van de kosmos (Nataraja). Voor de ander betekent dit proces het afschudden van patronen en conditioneringen die belemmerend hebben gewerkt in het ‘oude’ leven, waardoor er een ‘gestript’ ego is overgebleven die een andere perceptie heeft waardoor het leven gemakkelijker is geworden (vrolijkheid ipv boosheid – zoiets).

   Het ego ansich is natuurlijk niet van je af te schudden – ook dit interne gesprek IS het ego. Werkelijk loslaten is je niet meer verbinden met de subjectiviteit om je heen, maar je verbinden met het intrinsieke collectief wat er altijd al was en zal zijn – het bewustzijn zogezegd – met een lijntje naar Dick, Marco etc. We zijn feitelijk een holonstructuur waar we gezamelijk meer Zijn dan de afzonderlijke delen tesamen – holisme dus.

   Maar in mijn bescheiden optiek is jouw vraag dus een zeer persoonlijke aangelegenheid – qualia-achtig. Ik denk dat overgave dan heel goed het omarmen kan zijn van het ego – kan ik me prima in vinden.

  27. Eigenlijk raak ik een beetje emo door in te zien wat voor strijd ik de afgelopen jaren heb lopen strijden . De berg onbegrip waar je tegen aan loopt is niet te overzien . Mensen die je willen helpen met hun voorgeprogrammeerde bullshit ideëen werken je alleen maar dieper in de shit , zij zitten vast in hun idee en vinden dat dat de oplossing is voor jouw probleem . Niemand luisterd ECHT .

  28. @Cozmic 3.29

   Wederzijds Cozmic!

   Opschrijven is voor mijzelf een echte eyeopener geweest – had ik eerlijk gezegd nooit van mezelf gedacht. Helend en confronterend tegelijk. Wanneer het goed voelt gewoon doen.

   Buitenstaanders zijn ook niet voor niets buitenstaanders. Burnout, overspannenheid of het nieuwe tijdsaspect (ratrace, gevoelloosheid) is aan mensen die het niet kunnen bevatten moeilijk uit te leggen – totdat ze zelf tegen iets aanlopen – het is niet anders.

   Gek worden doe je niet zo snel hoor – dat gevoel kan heel dwingend en bij tijd en wijlen zeer angstig zijn, doe dan maar gewoon of je gek bent haha Gelukkig had ik mensen om me heen aan wie ik de echte zwarte drab kon vertellen zonder dat ze gek opkeken – dat geeft wat lucht.

   Ben het met je eens dat het een abstract antwoord was – mijn vrouw begreep het, maar gaf ook al aan dat meer uitleg en diepgang toch wel prettig was geweest. Wellicht herschrijf ik het alsnog met meer raakvlakken naar het allerdaagse leven. Bedankt voor deze feedback 😉

  29. @Cozmic 3.31

   Ja die strijdt die weet wat – heb ook nog momenten van emotie, maar die zijn verschoven van een nare bijsmaak naar het soort emotie van gelukzalig gevoel – ook heel apart voor mij om mee te maken. Hoe voelt dit dan bij jou?

   Mijn zwager heeft net een nieuwe training gedaan die echt super blijkt te werken voor het los ’trillen’ van oude shit / trauma’s:

   http://traumaprevention.com/

   Zie het maar als trillen nadat je bijvoorbeeld net iets ergs hebt meegemaakt (auto-ongeluk oid). Dit trillen schijnt dan werkelijk de loskoppeling te geven tussen gebeurtenis en emotie – wat dan weer een ankerpunt wordt in je leven (opgelopen trauma).

   Ik heb dit op mijn eigen manier gedaan maar kan me voorstellen dat dit best goed werkt – a la EFT / EMDR.

   Binnenkort wil hij me als proefpersoon gaan uitproberen ;-))

  30. Daarentegen , ieder nadeel heb ze voordeel ( cruijf ). Toen ik twee weken lang 24/7 niet wist of ik wel of niet weer in deze wereldmatrix terug zou keren heb ik besloten me niet meer aan te passen aan de mainstream , en gewoon de eigenwijze inzichten te volgen die mijn eigenlijke drijfveer waren om me te handhaven in deze omgekeerde werkelijkheid realiteit . Geen wonder dat er een conflict kwam . Ik ging al lange tijd met een sneltreinvaart een doodlopende straat in met mijn dubbelleven .

  31. Marco , ik denk dat ik als voordeel heb gehad dat ik me behoorlijk bezig heb gehouden met kinesiologie ( touch for health ) Ik kon mezelf met die technieken vaak redelijk terugbrengen ( vaak viel mijn centrale meridiaan gewoon dood ) ook al was ik totaal gevoelloos .
   En ja , maak jou comment wat levendiger , het was sowieso al stukken beter dan veel ander werk 😉 goed leesbaar voor anderen , mijn zegen heb je . Je ziet nu al dat er goede reacties op zijn .

 3. “We don’t know what we are doing'”.
  Ik weet zeker dat er lieden zijn op deze aarde die ZEER PRECIES weten wat ze aan het doen zijn met het rondstrooien van frequenties…
  Samen met (de elektro-actieve metalen in) vaccinaties zijn er synergistische effecten, die op zich ongetwijfeld nog ééns zo nadelig zijn. Binaire wapens heten dat!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.