Advertentie

200 Artsen in EU: ‘Stop met HPV-vaccineren’..!


x

Als de bevolking volledig kennis zou hebben van de toegevoegde conserveringsmiddelen, zou men weigeren.
Als mensen alleen al volledig kennis zou hebben van de toegevoegde conserveringsmiddelen in het HPV-vaccin, zou men weigeren. Maar als producenten en overheden niet eens aan kunnen tonen, dat deze HPV-vaccins VEILIG EN EFFECTIEF zijn, waar zijn we dan in hemelsnaam mee bezig.. Speelt hier een heel andere agenda, die deze jonge vrouwen onderdeel van de uitvoering die agenda maakt..?

x

200 Artsen in EU: ‘Stop met HPV-vaccin’..!

2015 © WantToKnow.nl/.be
x
Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de 'noodzakelijke' vaccinaties.
Als het voor veel artsen al één groot vraagteken is, wát er eigenlijk in die spuit zit? Gewoon maar blind vertrouwen..? Of jezelf informeren over de achtergronden van de ‘noodzakelijke’ vaccinaties. Het lijkt er steeds meer op, dat je meer met een Russische roulette bezig bent, dan met preventie van baarmoederhalskanker, wanneer je als meisje het HPV-vaccin krijgt toegediend..!

Meer dan 200 artsen en specialisten in Europa roepen de EU op, om met onmiddellijke ingang de routinematige toediening van HPV-vaccinaties te stoppen. Dit zou moeten gebeuren, totdat de veiligheid en de effectiviteit van deze vaccins zijn bewezen.. Zijn ze dat dan nog niet, zul je je afvragen? NEE, dat zijn ze dus niet.. Maar inmiddels is er wel een grote Big Pharma-gestuurde campagne onderweg om ook jongens van 10 to 15 jaar te gaan vaccineren met hetzelfde HPV-vaccin.. ! Wanneer deze kul gaat stoppen? Wanneer wij het willen. Deze 200 artsen zijn wellicht het ‘goede voorbeeld’..?

Het blijkt dat het HPV-vaccin, dat baarmoederhalskanker zou moeten voorkomen, niet langer wordt aangeraden door gezondheidsautoriteiten in Japan. Maar heftiger nog: er zijn reeds lopende juridische claims ingediend bij rechtbanken in Spanje, Frankrijk en India, voor schade toegebracht door het vaccin. Het is voor ons onvoorstelbaar, dat een middel dat simpelweg en op z’n zachtst gezegd ’ter discussie staat’, gewoon ook nog door het RIVM en de Gezondheidsraad wordt aanbevolen..?! Is het niet zo dat bij de geringste twijfel over veiligheid en werkzaamheid, een middel voorlopig in ‘quarantine’ gezet zou moeten worden?
 x
De Europese artsen, onder leiding van Dr. Philippe de Chazournes, willen een moratorium (stilstand) van het gebruik van vaccingebruik in de EU-lidstaten, waaronder dus ook Nederland. Dit zou pas mogen worden opgeheven, wanneer een onafhankelijke commissie de veiligheid EN effectiviteit van de HPV-vaccins heeft vastgesteld. In een petitie die deze 200 artsen aanboden aan mevrouw Marisol Touraine, de EU-minister van Sociale Zaken, vragen de artsen om deze commissie, die onderzoek moet doen naar de rechtvaardiging van het gebruik van de HPV-vaccins, naar de voordelen vs. de risico’s en de ethische dimensies van het gebruik van dit vaccin.
 x
hpvDe artsen melden ook nog dat ze sterk het gevoel hebben dat er een politieke agenda wordt ingevuld, met de HPV-vaccinaties, in plaats van een politieke agenda..! Dezelfde petitie werd vorige maand in het Europarlement aangeboden, door Euro-parlementariër Michele Rivasi, van de ‘Ecologie-partij’. Rivasi meldde bij deze gelegenheid dat maar liefst 2 miljoen teenage-meisjes in Europa het HPV-vaccin al hebben toegediend gekregen, terwijl de effectiviteit van het vaccin nog steeds niet bewezen is..
 x
En dat terwijl op hetzelfde moment er sprake is van een groeiend aantal meisjes, dat heftige tot zeer ernstige reacties heeft op het vaccin. Of, om het in de woorden te zeggen van Michele Ravasi: Deze vaccinaties zijn onnodig, gevaarlijk voor velen, en trekken daarboven op, ook nog eens een heftige wissel op de budgetten die beschikbaar zijn voor volksgezondheid. Het stoppen van het HPV-vaccinatie-programma, zolang als het onderzoek naar de effectiviteit en veiligheid duurt, zou weleens heel erg ten goede kunnen komen van onze jonge volwassenen.”

17 gedachten over “200 Artsen in EU: ‘Stop met HPV-vaccineren’..!

 1. Het zijn er natuurlijk al veel meer dan 200:

  “Lancée par l’association Med’Océan, du docteur Philippe de Chazournes, généraliste à la Réunion, une pétition pour la mise en place d’une mission parlementaire a recueilli à ce jour plus de 1 000 signatures, dont celles de 630 médecins et 270 sages-femmes.”

  Aldus Lemonde op 14 april 2014

  Google Translate maakt daar dit van:

  “Gelanceerd door Med’Océan vereniging, heeft Dr. Philip Chazournes , de algemene vergadering, een petitie voor de oprichting van een parlementaire missie tot nu toe meer dan 1.000 handtekeningen verzameld, waaronder die van 630 artsen en 270 vroedvrouwen.”

  bron: http://www.lemonde.fr/sciences/article/2014/04/14/papillomavirus-questions-sur-un-vaccin_4401036_1650684.html

 2. De artsen melden ook nog dat ze sterk het gevoel hebben dat er een politieke agenda wordt ingevuld, met de HPV-vaccinaties, in plaats van een politieke agenda..! denk niet dat deze tekst klopt misschien een goed idee dit even aan te passan!

 3. Ondanks dat de schadelijke gevolgen van het HPV-vaccin in Denemarken de laatste tijd regelmatig aandacht krijgt van de MSM, raden zogeheten “vooraanstaande” Deense artsen aan, het vaccin vanaf 9 jaar toe te dienen. Het blijkt nl. dat vooral fysiek actieve jonge meisjes veelal gezondheids-schade hebben door dit vaccin en men vermoed dat 9 jarige meisjes minder fysiek actief zijn !!!!
  Dus ze pakken niet de gezondheids-schade aan maar verleggen het probleem gewoon.

 4. Vorige week is in de Rocky Broad River bij Chimney Rock in Noord Carolina het dode lichaam van autisme onderzoeker DR Bradstreet gevonden.
  Hij is gevonden met een schotwond in de borst en niet ver van de vindplaats zou ook een pistool gevonden zijn.
  De autoriteiten houden het op zelfmoord,maar een collega zegt dat hij dat niet geloofd omdat de man toegang had tot medicatie die hij makkelijk thuis bij een glas wijn had kunnen innemen met een pijnloze rustige dood als gevolg daarom denkt deze man aan moord omdat DR Bradstreet tegen vaccins was.

 5. Goede Keuze Gido. We moeten ons niet laten doodspuiten op doktersadvies – met bewuste instemming van de zorgverzekeraars en overheid.

  Alleen SP tekende bezwaar aan tegen het peperdure heen en weer vliegen naar een conferentie in Berlijn, in januari jl..
  Niemand stelde zich de vraag waarom de ‘sigaretten-lobby’ minister van Volksgezondheid dan wel zo hals over kop naar die conferentie moest. Wat voor conferentie.

  Wat blijkt GAVI – congsie van miljardairs pharmareuzen en de Population Council (VN-Rockefeller Foundation) – depopulatie is de missie. Depopulatie middels vaccins en gmo’s met name.

  En onze minister vloog er op onze kosten heen, om …… de subsidie te verhogen van 200 naar 250 milj.. subsidie nb. aan miljardairs.
  Zo gretig zijn de globalisten in ons Kabinet om de bevolking te vermoorden.

  En dat is idd. het doel. De bewijzen zijn overweldigend. Een paar hints ter zake van dit HPV vaccin – dat nauwelijks of niet effectief het virus bestrijd; integendeel:

  Flu vaccine kills 13 in Italy; death toll rises to 13 people according to a reports from The Age, News.com and WAtoday.com.au. [1] [2] [3]
  http://www.naturalnews.com/047841_flu_vaccine_death_toll_Italy.html

  Tenslotte; weliswaar niet (alleen) betrekking op het HPV-vaccin, maar bewijst te meer dat er beslist een patroon blijkt te zijn bij de vaccins doden en verminkten op vele plaatsen in de wereld:

  National Vaccine Injury Compensation Program has paid out nearly $3 billion to families of children who were provably
  injured by vaccines in America.

  The UK government, similarly, has just agreed to $90 million in financial compensation to victims
  who suffered permanent brain damage from another vaccine.

  Van belang is ook de weten dat de pharmareuzen immuniteit tegen rechtsvervolging is verleend; dat krijgen we met Ttip ook hier.
  “De ‘Devision-E regeling’ maakt voortijdige commercialisering mogelijk onder uitsluiting van aansprakelijkheid.”
  drtenpenny.com… 29 mei 2009
  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread467698/pg1

  “Het RIVM. Roul Coutinho, heeft nu het reclame bureau ComBat uit Amsterdam in de arm genomen om het HPV-vaccin te promoten.

  Over HPV-vaccinaties. Wetenschappelijk journaliste Désirée Röver, schreef dit boek al over de waanzin achter de urgentie waarmee plotseling al onze jonge meisjes het HPV-vaccin dienden te krijgen. “injecteren van deze stoffen in het lichaam heeft echter een heel ander biologisch effect dan ze simpelweg op te eten”

  meer bronnen terzake: https://nederlander.wordpress.com/2009/02/16/hpv-vaccinatie-niet-doen-deel-2/

  Om te voorkomen dat u uw kinderen in bescherming neemt tegen de vaccin-industrie met hoog Mengele gehalte, proberen Schippers, Rutte en vooral ‘Plowmen Ttip er door te drukken – hetgeen ons gedwongen vaccinaties gaat brengen, Obamacare gaat Globaal – de VN heeft de blauwdruk voor globale gedwongen medicatie van wieg tot graf al op de plank liggen.:

  RFID Included In Obama’s Healthcare bill https://www.youtube.com/watch?v=QCYoLmvtHLo

  Een studie van Duke University, Durham, North Carolina, USA, funded by the National Institutes of Health (NIH) of the United States; toont aan dat het HPV vaccin in verschillende regio’s in de wereld specificaties heeft om gericht bevolkingsgroepen onvruchtbaar te maken, of erger:
  http://www.ers.usda.gov/ersDownloadHandler.ashx?file=%2Fmedia%2F259028%2F259028%2Faer810_1.pdf) .

  Ploumen en medeglobalisten zijn hier bloedserieus mee – en gaan als dolle psychopaten te keer:
  As Jurriaan Maessen reports, the World Health Organization, one of GAVI’s partners, teamed up with the World Bank and UN Population Fund in the 1970′s under
  the “Task Force on Vaccines for Fertility Regulation”.

  Ook van belang te weten hoe bezeten wereld-, regeringsleiders en overige globalisten zijn met depopulatie:

  “the U.S. Government’s 1974 National Security Memorandum 200 document for population reduction. The document recommended at the time in 1974 that “injectable contraceptives” receive further funding.

  In the aftermath of widespread covert use of anti-fertility vaccines, the BBC aired a documentary titled “The Human Laboratory” in 1995
  http://oldthinkernews.com/Articles/oldthinker news/The Human Laboratory.htm

  Niks van verzonnen, nog overdreven. Trek alles zelf nog maar eens na, en de leugenaars en leugens onder en van de vaccin-goeroes.

  1. Afgelopen weekeind heb ik toevallig een docu gezien waarin een jonge man de chip voor onder de huid aan het promoten was(uiteraard een jonge man want dan spreek je de blinde jeugd aan)en ze weten dat wanneer er 1 schaap over de dam is er meer zullen volgen omdat het dan als een hebbedingetje gezien zal worden en net als tablets en mobiele telefoons een rage zal zijn waardoor de meesten zonder nadenken ook zo,n chip zullen willen hebben want dan kun je bv door je hand voor een apparaat te houden een deur openen wat door de jeugd weer als stoer wordt gezien net als op die wijze betalen hetzelfde effect zal hebben waar ze dan geen erg in hebben is dat zij volledig onder controle staan van hen die de chips beheren.
   Volgens de jonge man kon de chip ten allen tijde weer verwijderd worden als men dat wil waarbij ik me dan afvraag als dat al zo is welke schade er dan al veroorzaakt is of ergere dingen.
   Ik weet helaas niet meer welke zender dit was.
   Maar ik zou tegen de jeugd willen zeggen begin er niet aan.

 6. Ik ben zeer geïnteresseerd in dit onderwerp, maar vooralsnog lees ik een artikel zonder bronvermelding. Als ik iets over het hoofd zie, dan verneem ik dat graag.

  1. Je ziet niets over het hoofd Nico. Zelfwerkzaamheid is een groot goed nietwaar?
   Zoek even op Google op de EU-parlementariër in kwestie: Michele Rivasi, van de ‘Ecologie-partij’..?
   Of de arts in kwestie: Dr. Philippe de Chazournes

   Enfin, even gegoogled:
   http://sanevax.org/gardasil-international-scandal/

   http://sanevax.org/member-european-parliament-calls-ban-hpv-vaccines/

   http://mnhopkins.blogspot.nl/2014/06/gardasil-cervical-cancer-or-politicians.html

   http://www.medocean.re/2011/09/le-gardasil-a-l%E2%80%99assemblee-nationale/

  2. Dank je wel, Guido!

   Zelfwerkzaamheid is inderdaad een groot goed, maar een artikel zonder bronvermelding vind ik geen groot goed. Het is vaak al moeilijk genoeg de bomen van het bos te onderscheiden en al helemaal inzake een dergelijk polariserend onderwerp.

   Nu zie ik her en der – in ieder geval op het eerste oog – ongefundeerde meningen o.b.v. een ongefundeerd artikel; althans: de fundering staat niet vermeld.

   Als ik bij de Richard Dawkins Foundation lees over de voordelen van vaccineren (helaas hebben ze het daar zo ongeveer nooit over de nadelen, inderdaad), kan ik me soms zomaar suflezen bij 4 à 5 vermelde bronnen.

   Ik hoop dat je mijn opmerking zo postief-kritisch wilt opvatten als hij bedoeld is, want de interesse is oprecht.

 7. Verheugend om te lezen dat steeds meer artsen zich hier tegen uitspreken. Zelf heb ik geen (wetenschappelijk) bewijzen nodig om tegen te zijn. Wat mijn gevoel me ingeeft is voor mij voldoende. Mijn heldervoelendheid heeft mij nog nooit bedrogen. Het is de zoveelste poging een ontstane of (gecreeerde?) ziekte te bestrijden of te voorkomen middels inspuiten van allerlei lichaamsvreemde/(neuro) toxische/chemische stoffen. Alle financien die nu worden besteed aan onderzoek en ontwikkeling van die troep dienen te worden besteed om de oorzaak van ziektes op te sporen om ze op natuurlijke wijze te kunnen voorkomen en/of te genezen. Dus zoals de schepper het bedoeld heeft. Ik zie een groot deel van de huidige reguliere methodes als een belediging van de schepper en de natuur.

 8. Is de zorg echt zo duur als beweerd wordt of zegt men dat alleen maar om mensen geld uit hun portemoja te halen en in de zakken van de farmaceutische highway boy/girls te doen verdwijnen?
  Vanmorgen las ik namelijk dat ze in Nederland nu ook 65 plussers uit voorzorg willen gaan vergiftigen met een vaccin tegen kinkhoest en longontsteking.
  Ook schreven ze dat andere vaccinaties bij jonge meisjes tegen baarmoederhalskanker goed gewerkt zouden hebben wat de ziekte voor een groot deel verbannen zou hebben.
  Helaas met hun bewering dat vaccinatie werkt wordt nooit bewijs meegeleverd dat dit ook echt zo is en de statistieken die anders aantonen zijn hier op de site al meerdere malen getoond.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.