Advertentie

Ad Broere ontvangt Frontier-award 2015..!


Ad Broere Frontier Award 2016
Zondag 14 februari kreeg Ad Broere, uit handen van Nicole Zonderhuis, de Frontier Award-winnares 2014, deze prijs overhandigd.

x

x

Ad Broere ontvangt Frontier-award 2015..!

2016 WantToKnow.nl/be

x

Sinds vele jaren looft ‘Frontier World’ jaarlijks de Frontier Award uit. Een prijs voor de meest grensverleggende actie in het afgelopen jaar, het meest grensverleggende idee of de meest grensverleggende persoon van dat jaar. Grensverleggend in de zin van het uiting geven aan een positieve betrokkenheid bij het wereldgebeuren in een poging daar een positieve draai aan te geven en deze en toekomstige generaties mensen bij te staan en van dienst te zijn in de queeste naar immer grotere vrijheid, ruimere grenzen en helderder bewustzijn.

Nicole Zonderhuis kreeg deze Frontier Award in 2014 voor haar expertise op het gebied van de Maya Astrologie, het jaarlijks organiseren van de ‘Dag Buiten de Tijd- Festival‘ en voor het al vele jaren functioneren als het brein achter de prachtig vormgegeven Dertien Manen Agenda, een praktische tas-agenda waarin haar kennis van de Astrologie der Maya’s een gebruiksvriendelijke en dagelijks bruikbare toepassing krijgt. Nicole is vormgever en kunstenaar van huis uit. Ze ontwerpt o.a. postkaarten, meubelen en websites en is afgestudeerd in architectonische vormgeving.

Ze heeft veel gereisd in Midden en Zuid-Amerika, waar ze aan Maya rituelen meedeed en heilige plekken bezocht. Ze schrijft artikelen en boeken en geeft workshops en consulten over de 13 Manen Maya kalender en over o.a. sjamanisme, rituelen, de maan en over de kracht van het vrouwelijke. Volgens haar geboorteteken is ze ‘Rode Planetaire Hemelwandelaar’, een Boodschapper en Vormgever van Hogere Energieën. Iets dat aan het vele werk dat uit haar handen komt een zichtbaar en voelbaar stempel meegeeft.

De Frontier Award winnaars van de afgelopen jaren:

2001: Eltjo Haselhoff – graancirkels
2002: Janet Ossebaard & Bert Janssen – graancirkels
2003: Peter Toonen – Maya kalender
2004: Bram Vermeulen – Vermeulen Weet het Beter
2005: Robin de Ruiter – 9-11
2006: het ditkannietwaarzijn.nl team – 9-11
2007: Ronald Jan Heijn – Staya Erusa
2008: Pim van Lommel – Bijna Dood Ervaring
2009: Marcel Messing – Worden Wij Wakker
2010: Micha Kat – Klokkenkluider
2011: Ad Broere – Financiële Ethiek
2012: Olof Smit – Amazone Kruiden en anti-vloeken dokter
2013: Leo Koehof – Miracle Mineral Solution
2014: Nicole Zonderhuis

Drs. Ad Broere, winnaar 2015
De winnaar van de Frontier Award 2015 is Ad Broere, econoom met 40 jaar ervaring in het bedrijfsleven, bij banken en in het onderwijs. Ad is in staat, volgens het juryrapport, ingewikkelde items als  geld, rente en banken op een begrijpelijke, beeldende manier uit te leggen.  Sinds 2007 is hij bovendien actief als auteur en publicist:  hij schreef een drietal boeken: ‘Een Menselijke Economie’, ‘Ending the Global Casino’ en ‘Geld komt uit het Niets’. In 2011 won hij ook al de Frontier Award.

Ad Broere en George van Houts bij Radar Tv op 26 januari 2015.
Ad Broere en George van Houts bij Radar Tv op 26 januari 2015.

In 2014 en 2015 werd op basis van zijn boek ‘Geld komt uit het Niets’ een theaterstuk opgevoerd  onder de naam ‘De Verleiders: Door de bank genomen’, met bekende acteurs als Pierre Bokma en Victor Low en George van Houts. Na het succes van dit toneelstuk werd een burgerinitiatief gestart om het onderwerp ‘geldschepping’ in de Tweede Kamer besproken te krijgen. Vorig jaar is het boekwerkje ‘Hanneke de Vries leent geld bij de bank’ van zijn hand verschenen waarin de schepping van geld op heldere wijze uiteen wordt gezet.

En als een voetzoeker in een kippenhok brengt hij nu ook de pensioendiefstal prangend in de openbaarheid. Vele grensverleggers preken voor eigen parochie. De winnaar van de Frontier Award van 2015 is die grens ruim overschreden en heeft de problematiek rond het geld op het nationale aandachtsplatform weten te krijgen. Daarmee is hij met recht de winnaar van 2015. De Award werd hem overhandigd door Nicole Zonderhuis, zie hierboven..

* * *

sustainable-agrculture

Wil je meedoen aan de workshops die Ad Broere organiseert -samen met WantToKnow- over een

Menselijke economie?

Klik dan HIER

1 gedachte over “Ad Broere ontvangt Frontier-award 2015..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.