Advertentie

‘The Journey’ – De moed om de Weg te gaan..


tessa cosmic woman in elkaarTessa Koop begon haar loopbaan in de journalistiek. Ze was in 2008 medeoprichter van WantToKnow.nl en 2016 staat voor haar vooral in het teken van het verschijnen van haar boek ‘Cosmic Woman’. Ze deed de afgelopen jaren zoveel persoonlijke kennis op over wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naar op weg zijn, dat ze besloot zich te wijden aan het uitdragen en delen van deze informatie. Ze doet dat op uiterst toegankelijke wijze en vooral op haar eigen wijze, met een heel praktische inslag en dito voorbeelden..

Tessa: “Voor Cosmic Woman is het universum haar ‘speeltuin’. Ze volgt niet het pad van een ander maar ze definieert ‘Kosmisch Bewustzijn’ op haar eigen manier, in harmonie met het universum. We zijn geboren als scheppers van oneindige mogelijkheden, maar we zijn ook geboren om wijs te zijn, vrij, krachtig, gezond en happy. We zijn niet geboren als makke schapen of als robots. Ik hoop dat ik je mag inspireren een Cosmic Human te zijn in een holografisch universum.”
Meer informatie:
www.cosmicwoman.nl

x

x

x

x

The Journey – De moed om de Weg te gaan

 2016 © Tessa Koop / deze uitgave WantToKnow.nl/be

x

Geert Huinink
Geert Huinink over zijn muziekstuk ‘The Journey’.. “Geïnspireerd door de schitterende doorgevingen van Barbara Marciniak, vond deze muziek haar weg naar mijn hoofd en hart. Ik had geen andere keuze dan deze muziek op papier te zetten, zo puur als ik deze kon vertalen naar onze wereld.. Ik hoop dat je ervan geniet”

Mag ik je uitnodigen? Om eerst naar dit magistrale muziek te luisteren van mijn goede, lieve vriend Geert Huinink? Sluit je ogen, open your heart & mind. Tot zo! (klik op zijn foto hiernaast!)

Mooi he? Tranen in mijn ogen. Enorme inspiratie om door te gaan op de Weg die ik ben ingeslagen. Te voelen dat we worden gedragen bij al onze dromen. Dat het enige wat ons in de Weg staat onze dromen te verwerkelijken: onze eigen schaduw. Want het is onze taak om de Levende Bibliotheek Aarde te activeren, net als onszelf. Ook jij en ik zijn wandelende bibliotheken. Codes in ons wachten om gekraakt te worden. Codes van creaties die onze eigen ‘goddelijkheid’ uitdrukken. Geef jij al uitdrukking aan de meest verheven versie van jezelf?

Mocht je nog twijfels hebben aan jezelf, de tijd waarin we leven, jouw pad, jouw missie, en of het allemaal echt zo is dat jij als kosmisch mens tot wonderen in staat ben… volg dan mijn verhaal. Ga mee op mijn Journey naar een Kosmisch Bewustzijn en hoe ik dat heel praktisch vorm geef met beide benen op de grond. Met heel mijn hart wil ik je inspireren om de Weg van het Licht te gaan. Nee, het is niet zweverig. Mijn woorden klinken misschien zo voor jouw verstand.

En ik schrijf dit terwijl ik naar dit nummer van Geert, met de voice over van mijn lievelingsschrijfster Barbara Marciniak luister. Zij channelt ook de P’s (Pleiadiers). Daarvan gaat mijn hart openstaan, vandaar. Van Guido Jonkers heb ik alle boeken van Barbara gekregen. Omdat ik mijn Pleiadische oorsprong herinner en heb besloten mijn erfgoed op te eisen en er voluit naar te leven. Omdat ik … echt begin te ervaren wie ik ben. En voel: wie wij zijn.

‘Muziek geeft bezieling aan het Universum,
vleugels aan onze Geest,
zweefvermogen aan onze verbeelding
en leven aan alles’ 

Plato.

Mijn boek, jouw boek..?
Sinds mijn laatste column (zie HIER), waarbij ik schrijf dat ik eerst moet vertragen voordat ik kan versnellen, is er ZOVEEL veranderd. In mij, dat allereerst en ik heb volop inspiratie aangereikt gekregen voor deel II van mijn boek ‘Cosmic Woman’. Maar ook ben ik weer een paar stappen verder in het proces van het uitgeven van deel I van mijn boek. Het boek waar ik jou al maanden warm voor laat lopen, en waarvoor ook jij geduld moet hebben voordat jij het vast mag houden. En ik ga je zelfs vragen of je mij wilt helpen: wil jij het boek vooraf van mij kopen, zodat ik het geld heb om het hele proces verder voort te zetten?

Ik heb deze week mijn bedrijf ‘Cosmic Woman’ ingeschreven bij de KvK, en de aanvraag gedaan voor mijn zakelijke rekening bij de ASN Bank. Dus als dat klaar is, dan kun je het geld voor jouw boek alvast op mijn rekening storten! Vorige week heeft mijn lieve vriendin Karen Scheffers foto’s gemaakt voor de cover. Deze maand of begin maart gaat mijn nieuwe website cosmicwoman.nl live en dit voorjaar start ik met het geven van lezingen in de prachtige ‘ik kan zo in een woonmagazine’-woonkamer van mijn vriendin Shirley.

caterpillar tessaIk wil namelijk met mensen zoals jij en ik samenkomen. En je laten zien dat dit gepaard kan gaan met schoonheid. Vaak associëren we het fenomeen ‘buitenaards leven’ of ‘ascenderen’ of ‘channelen’ met vage mensen, geitenwollensokken en hoewel die er ook mogen zijn, is dat allang niet meer de realiteit! Of je nu houdt van beauty, kleding, muziek, uitgaan of niets van dat alles: het is mijn wens dat we van elkaar kunnen leren en dat we onze ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen.

De Cosmic Woman community..!
Ik weet dat Cosmic Woman een community gaat worden; een intergalactische markplaats voor informatie. Ja, we gaan kennis delen maar in samenzijn met elkaar gaan we ook de codes kraken, die ons allemaal in het leven van alledag de mogelijkheid zal geven om te zijn wie we werkelijk zijn en de moed te vatten te doen wat er hier te doen is. Ja, ook jij hebt jouw taak. Hoe groot of hoe klein ook. Dat maakt niets uit. Niets is ‘groot’ en niets is ‘klein’ in de goddelijke bestiering.

We zijn allemaal goud, kristallijnen wezens van licht en ongelimiteerd bewustzijn. En of je nou een zeer succesvolle componist bent of voor je gevoel nog moet beginnen met het zijn wie jij bent, het maakt niet uit. Welkom aan boord. Welkom op deze reis. Maar houd je zelf niet langer voor de gek dat jij niet tot de mogelijkheden beschikt, of de tijd of het geld om jouw Weg te gaan. De tijd van uitstel en smoesjes zijn echt voorbij.

Om te vergelijken en/of te doorvoelen.. De Pleiaden zoals die zich aan de hemel aan ons laten zien.
Het sterrencluster van de ‘Pleiaden’, zoals die zich aan de hemel aan ons laten zien.

En omdat wilskracht en discipline voortkomen vanuit jouw hart – en niet alleen vanuit jouw verstand – helpt het om veel naar mooie muziek te luisteren. Dat sterkt je Wil. Of om boeken te lezen, als Cosmic Woman maar net zo goed vele, vele, en vele anderen. Alles is in deze tijd voorhanden. Alles wat je nodig hebt om de sprong in het diepe te wagen. Daarbij maken we allemaal deel uit van een gigantisch netwerk van licht waarin we elkaar dragen en gedragen worden. Dus ja: het is soms een eenzaam pad, maar je doet het niet ‘alleen’ maar Al-Een. En daarin vinden we elkaar.

Over Geert..
Na mijn vorige column sprak ik weer eens af met Geert. In 2008 hebben we samengewerkt, met een team van mensen, aan het televisieformat van Lange Frans. Dat format zou ‘Frans schrijft geschiedenis’ gaan heten. Frans zou dan buiten de gebaande paden lopen en vanuit een nieuw perspectief naar onze geschiedenis gaan kijken. Check ook het laatste nummer Kamervragen 2.0 van Frans! (HIER)

Met Geert heb ik altijd contact gehouden en we hebben een speciaal lijntje met elkaar. Met Geert kan ik compleet de diepte ingaan wat betreft onze passies: de kosmos en alles wat erin leeft. Maar ook hoe we op aarde ons eigen stuk kunnen neerzetten. Ik heb veel bewondering voor Geert. En daarmee wil ik ook iets duidelijk maken. We kunnen onszelf ‘te groot’ of ‘te klein’ vinden in het gaan van ons Pad van Wijsheid, die van het hart. Maar of je nu de ene rol speelt of de ander: er is in beide gevallen moed nodig om echt de weg van het hart te gaan.

Geert begon als componist van klassieke muziek en in 1998 besloot hij om deze muziekstroming te mixen met de Dancemusic. Toen hij in 2000 DJ Tiesto ontmoette besloten de twee om samen te werken en een succesvol duo was geboren. Veel van Tiesto’s grootste hits heeft Geert gecomponeerd (Forever Today, Elements of Life). Maar ook deed hij de muziek voor grote events als De Olympische Spelen in Griekenland (2004) en Tiesto in Concert. Ik zal nu verder ophouden met zijn indrukwekkende CV, want als Geert iets niet is, dan is het wel iemand die daar mee te koop loopt.

Barbara Marciniak
Barbara Marciniak (klik voor een hoofdstuk uit een van haar boeken hier op de site)

Sterker nog: toen ik hem vroeg iets van een kort autobiografietje over zichzelf te mailen, toen zag ik werkelijk met wat voor iemand ik op muzikaal gebied te maken heb. Maar Geert is gewoon Geert. Toen ik laatst bij hem en zijn vriendin te gast was, componeerde hij na afloop zijn gevoel van ons samenzijn. En hebben we met elkaar nog naar dat muziekstuk geluisterd. Geert hoort altijd muziek.

familie van licht
Cover van één van de boeken van Barbara Marciniak (klik voor hoofdstuk uit dit boek, hier op de site)

Vorig jaar ontstond bij hem het idee om fragmenten uit het boek ‘The Living Library’ van Barbara Marciniak op YouTube te mixen met wat hij hoort in zijn gedachten. Zo is ondermeer ‘The Journey’ ontstaan, waar jij net naar hebt geluisterd. Geert heeft ‘The Journey’ specifiek in een danceformat gegoten omdat hij ook de jeugd wil aanspreken, en laten zien dat dance niet altijd leeg hoeft te zijn. Muziek is een frequentie en frequenties zijn bundeltjes van licht, die communiceren met jouw lichtlichaam.

Luisteren naar het muziek van Geert brengt echt iets teweeg in jouw bewustzijn. Sinds enige tijd voelt Geert steeds meer de commitment om muziek te componeren wat hij krijgt aangereikt vanuit zijn Bron, vanuit de kosmos. En hij heeft al heel wat muziekstukken klaarliggen voor zijn eerste CD op dit gebied, ook gaat hij zijn eigen label opzetten, komt er een website, etc. Maar ook Geert had even een duwtje in zijn rug nodig om echt de weg te gaan. Het vraagt voor ons allemaal moed onszelf te focussen op wat we echt willen en erop te vertrouwen dat er ook via de weg overvloed op ons pad komt.

Maar als jij en ik de onderbuik zijn van de samenleving nu, dat is dat werkelijk een gat in de markt. Dan zijn jij en ik onze doelgroep waar we het in de toekomst van moeten hebben om met elkaar voor ons allemaal overvloed te creëren. Daarvoor moeten we onszelf alleen wel kenbaar maken. Niet door het van de daken te schreeuwen, welnee. Gewoon door te zijn wie jij bent. Te doen wat jij het liefste doet. Dan vindt hetgeen waar jij naar op zoek bent, JOU.

Veel liefs Tessa

PS In mijn volgende column lees je alles over het vooraf bestellen van Cosmic Woman deel 1. Ik hoop dat jij mij wilt helpen!

x

x

the mind

 

[bol_product_links block_id=”bol_56c2f39a86e69_selected-products” products=”666795795,666795796,666842014,1001004002742828,1001004000726701,9200000033222391,1001004002310933,9200000032977461,1001004000764018,9200000028381906″ name=”Tessa Geert Huining” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”102191″ price_color=”361B8F” deliverytime_color=”22991A” background_color=”CCE7FF” border_color=”3720D2″ width=”728″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

44 gedachten over “‘The Journey’ – De moed om de Weg te gaan..

 1. en als je geen vrouw bent en het af en toe nog somber inziet, mag je dan toch ook meedoen met je community? Ik geloof wel dat we op de drempel staan van veranderingen..

 2. Ik geef twee woorden, waardoor de Engelse media verscheurt wordt, Misogynistie en Misogyny, het opknippen van de Engelse samenleving, althans de elite of betere klasse is begonnen!
  Frey heeft dit bam als een bom laten inslaan, met zijn gemene commentaar op street people, Homo’s, Lysbianen trekken de financiele deken naar zich toe, geholpen door een hoop domme klootzakken die ze voor hun karretje laten spannen, of door chantage, op bijvoorbeeld Pedoflli van hooggplaatste bewindvoerders
  In de Independent van vandaag, bijzondere artikelen die een boekje open doen over deze sateliet samenlevingen, het hartverscheurend hoe de vrouwen worden misbruikt als dekmanet voor hun smerige spelletjes.
  Nou ja lees het maar zelf !
  Het lijkt op een zeer aanstekelijke ziekte, dat is het dus niet, maar wel een foutje in de DNA streng, die te verhelpen is !, het zijn dus onvolkomen mensen, op zich niet erg, maar geen overname van waarden en moraal, dank U, en groet Jenne

  1. Lisa, ik meen dat deze uitspraak in dezelfde richting wijst:
   “Ik heb deze week mijn bedrijf ‘Cosmic Woman’ ingeschreven bij de KvK, en de aanvraag gedaan voor mijn zakelijke rekening bij de ASN Bank. Dus als dat klaar is, dan kun je het geld voor jouw boek alvast op MIJN rekening storten!”
   Zakelijke rekening zal wel inhouden dat de inkomsten niet voor eigen gewin gebruikt gaan worden. Wordt het boek verkocht tegen kostprijs? Dat zou te waarderen zijn.
   Is het een goed idee voor Tessa om hierop te reageren? Om helderheid hierin te krijgen?

   Overigens was ik verbijsterd bij het aanklikken van de muziek van Geert; de ritme-bas doorkliefde als het ware mijn hart. Zoveel “[er in] beuken” had ik nooit verwacht. Ach ja, [Frequentie]smaken verschillen. Dat hoort bij het aardse leven.

 3. Het spijt me, ik geloof dat het niet vibreert met mijn zijn. De trillingen zijn toch lager dan ik had verwacht. Eerlijk gezegd komt er maar één respons bij mij op en dat is om het volgende nummer te posten. Ook van Tiësto, dat had ik dus wel goed. Of de rest ook klopt mag ieder voor zich bedenken. https://www.youtube.com/watch?v=n7JA2ucniMk
  De hogere frequenties mis ik volledig in beide nummers. Het is mooi voor de dance liefhebbers maar meer voel ik er niet in.

  1. Hoi Martijn,
   dit is helaas muziek die na de pioniers van de elektronische muziek is ontstaan. Dit is voor mij geen zuivere muziek meer. Ik noem dat Mickey Mouse muziek, oftewel muziek uit een blik. Gelukkig verschillen de smaken. Voor mij is dj Tiësto totally overrated, een nwo-artiest, ook kijken ze vriendelijk de camera in…

  2. parabola, ik luisterde al electronische muziek op mijn tiende. House party IV en Techno trance 3. Daarna werd het 2 unlimited en ging zelfs door op mijn twaalfde naar de gabber muziek. Thunderdome was echt heftig maar goed, het kon nog heftiger. Ik stapte over op de grunge muziek van Nirvana en toen via Metallica naar de death metal en zelfs black metal. Dan zit je dus in de satanische sferen van Dimmu Borgir en Dissection. Door de jaren 60 muziek van Jimi Hendrix en Janis Joplin kwam ik daarna in rustiger vaarwater. Bob Dylan, Pete Seeger, later begon ik ook Bruce Springsteen te waarderen etc. Mijn smaak is nu heel divers, muziek kan heel veel verschillende emoties versterken of verzwakken. Spirituele muziek echter die goed voelt bij mijn ziel, daar is niet zo veel van. Dan kom je toch bij de gospel uit en de soul muziek. Ook meer new age van Enya bv. vind ik mooi. Ach en soms, dan gaat gewoon de happy hardcore van Dj Paul nog ff aan. Of Guns ‘n’ Roses. Laat ik dan maar afsluiten met een nieuw nummer wat ik wel lekker vind van First Aid Kit, Silverlining: https://www.youtube.com/watch?v=DKL4X0PZz7M

  3. Parabola, 4,1

   Als je echt goed met je hele hebben houden van muziek wil genieten, moeten eerst de spirituele deuren weid open worden gezet, wiskey, goeie zware rum, beter nog is een joint, en wat er dan volgt, lijkt volgens mij, op in een zwart gat storten, en tot een lange sliert pasta te verworden, from the bleu in to the black, hey hey wy wy, geen ideé maar het is nog steeds fijn, groeten Jenne

  4. Jenne, muziek is voor mij genoeg. Drank en drugs heb ik ver achter mij gelaten. Het trekt je uit je ware bewustzijn weg. Lekker voor even of een keertje maar echt, het is lang niet zo fijn als totaal bewust en open te zijn. De echte wijn is bewustzijn. Je komt dan op veel hogere hoogtes en de diepe dalen zijn er niet meer, opgelost in DAT.

  5. Martijn
   Martinus 4.4

   De moed om weg te gaan, o jé waar naar toe, haar foto is vertederend, is dit een wapen, maar schijn bedriegt soms, wait and see !

   Het wash een ongeremde uitlating, en misschien niet helemaal juist om te lanseren onder dit jonge WTK volkje, maar in alle redelijkheid kan het helpen de deuren van je zintuigen op scherp te zetten, maar bij het ouder worden leer je je grenzen kennen, maar goed, ieder zijn meug zij mijn ouwe opa uit Dokkum altijd, en nam dan een roemer genever, om de pieren te verschrikken!

  6. Jenne, ik heb er een potje van gemaakt voor zo’n tien jaar. Elke dag drinken en/of blowen. Blij dat ik het nu niet meer nodig heb. Daarom zit het bij net even anders. Ik kan simpelweg niet eentje nemen snap je. Een blowtje op z’n tijd, ach, dat zou nog kunnen maar alcohol is echt not done voor mij. Het scheelde niet veel of het had niet alleen mijn relatie maar ook mijn leven gekost.

  7. Martijn 4.6

   Ja dat had ik al begrepen, ja ik schrijf wat ik denk, op het zelfde moment, ik zou beter moeten weten, ik heb de aangebrachte ravages zelf kunnen zien en meemaken, binnen mijn eigen familie mensen verloren door drugs en drank.
   Nou goed voor je dat je een andere kijk op de wereld hebt weten te veroveren, houen zo die gaat, in zeemans termen, groet Jenne
   Heb je vragen over je porcelijn commerce, sta voor je open !

 4. Als ik had mogen adviseren, had ik een ander logo gekozen. Ik vind het namelijk een beetje te veel op een spijkerbroek merk lijken. Ook het overduidelijke ‘ik (wij) wil(len) graag geld verdienen met ‘spiritualiteit’ en jullie helpen mij (ons) erbij’ is iets wat eventueel te direct kan over komen. Ik hoop dat het als positieve kritiek wordt opgevat en dat het tijdens de evaluatie wordt meegenomen. Succes verder en spread the message!

 5. Vandaag heeft een bekend en veel gelezen persoon hier op het forum zijn vleugels gekregen en naar de verre einder gevlogen.
  Het doet mij verdriet om mede te delen dat Paul, ook wel Paul 5.5, vandaag is overleden.
  Ik ben in de gelegenheid geweest om de laatste jaren met zijn vrouw Monique hem te mogen steunen in een ongelijke strijd tussen wil en kunnen in zijn ziekte proces dat hem uiteindelijk fataal werd. Hij is tot het laatst een vechter geweest om de (energetische) wereld herkenbaar te maken voor een ieder die het wilde horen en zich er ook in herkende. Hij was hier ernstig over zoals velen dat hebben kunnen lezen en ervaren. Aan de andere kant was hij ook maar gewoon mens met zijn grappen en grollen en fouten, wie heeft ze niet…
  Ik ben dankbaar dat ik deze ziel ben tegengekomen die zo herkenbaar was voor mij en zeker eens weer zal ontmoeten.
  Wees vrij Paul, je bent thuis.

  1. Ja ik heb het gehoord, jammer goeie vent, en mede boekdrukker, typhograaf zo als dat officieel heet !
   Hoop dat hij een mooie reis en overgang heeft, ik ben gestopt met het contact, ik ben tegen al die emotie niet meer op gewassen !
   Condoliances voor zijn vrouw Monique, en courage ze zal hem missen deze levende schavuit.
   R.I.P. Paul.

   Odette misschien kun je een bloemetje organiseren, doe graag mee, groet Jenne

  2. Ik ben blij voor paul….. Ik zal hem tijdelijk( en wellicht zelfs dat niet) missen, iedereen sterke met het leren missen van paul, hij is niet echt weg!! alleen heeft hij zijn versleten en afgedragen jas afgelegt. Paul doe je nieuwe rode neus op en lach iedereen toe, steek de draak met alles wat men hier als echt kenmerkt!

  3. Goh, Paul.. Even terug te kijken in de tijd. http://www.wanttoknow.nl/overige/over-de-kracht-van-bewustzijn-het-placebo-effect-het-geheugen-van-water-digitale-biologie-en-elektromagnetische-homeopathie-de-toekomst-van-genezing/comment-page-2/#comment-16048

   Een lievertje die Paul.
   Paul heeft de klus erop zitten pffff. Niets dan goeds over de doden en zo… . Paul dit, Paul dat…

   Heel veel sterkte Monique. Na al je inspanningen, uiteraard niks geen rust als beloning. De trein dendert gewoon door. Het dagelijkse leven heeft geen boodschap aan iemand meer of minder. Achteraf, als de scherpe kantjes er wat af zijn, misschien maar goed ook?

   http://www.tuinseizoen.com/wp-content/uploads/2012/12/sneeuwklokjes-shutter-630.jpg

  4. Marcel 7.4

   Ik sluit mij hier graag bij aan, goed gesproken, volkomen in zijn denk wereld

  5. Koekje
   Als je mensen denkt te kunnen oordelen op een enkel comment , heb je nog veel te leren …… En van de doden niks dan goed is de andere kant van de polariteit. Of zoals men zegt zwart wit denken. Iets waar Paul vaak zijn best voor deed dat te vermijden , met een venijnig woord , humor , of gewoon vragen . Bijna een gewoon mens, en meer was hij niet in deze incarnatie behalve voor wie verder durfte te kijken. Dus f*ck you cookie , dat je het monster maar mag tegen komen .

  6. Marcel, ik schrik van je felle reactie en vermoed dat je geen benul hebt van wat je zegt en tegen wie je het zegt. Verdriet en schrik moet blijkbaar ergens heen.
   Prachtig YTje overigens. Ik wens Monique nogmaals heel veel sterkte toe.

  7. Koekie
   Tot dat je met je eigen chiegel hier en je eigen naam staat gaat dat idd op. Wat ik zeg daar heb ik wel zeker een benul van! Ook over wie ik het zeg!Koekie , ik kan je verkeerd hebben begrepen maar dat is dan aan jou om uit te leggen.

  8. En verder ga ik niet aan Pauls graf staan bekvechten, tja, over wat eigenlijk.
   Monique zal Paul van ons allemaal waarschijnlijk het meeste missen en moet het iedere dag, ieder uur iedere minuut verder zonder hem doen.
   Breek me de bek niet open, Marcel.

  9. Koekie
   denk er maar eens over na , wat je zegt en hoe het over komt.Ik durf te zeggen dat ik paul goed kende , en hij lacht zich dood over deze comment wissel dat geef ik je op een briefje , maar duidelijk ben je niet! En het verdriet van moos herken ik als geen ander. Ik zal maar niet zeggen hoe ik dat heb geklassifiseert dat zou vele schokken,( niet specifiek van moos maar ook het mijne).Nee koekje zeg wie je bent of laat je gezicht zien ( liefst beide )En dan praten we verder. Paul was mijn broer, vergeet dat niet!

  10. Beste Marcel, Bij deze ook mijn condoleances voor jou. Ook heel veel sterkte, sorry dit wist ik niet.
   Ik volg WTK al langer, ‘koekje’ is veel recenter. Je reacties komen op mij vaak over als bijtend soms arrogant, autoritair. Paul bracht naar mijn smaak wat zachtheid, mildheid. Het linkje (7.6) was voor mij destijds een ‘hèhè, zo kan het dus blijkbaar ook nog’ ervaring. Als ‘koekje’ heb ik meerdere malen mijn kwetsbare kanten laten zien, en dat riep bij jou vaak irritaties op. Dusse, ik vrees het ergste als wij verder zouden praten. Doe maar niet. Ga eerst maar eens tot rust komen. <3

  11. Met Paul had ik een haat/liefdes verhouding. Ik heb heel veel van hem geleerd destijds. Naderhand gezien heeft hij mij telkens op mijn schaduwkant gewezen die er zeker wel was. Ach, het kon ook een etterbak zijn bij tijd en wijle. Met hem zoveel gesproken ook via webcam zelfs tot in de ochten toe, wat een tijd. Hij had het niet makkelijk met zijn lichaam en oh wat kon die koppig zijn maar ik zat aan de drank en dat haalde niet het beste in mij naar boven. Hoe later hoe slechter dat het werd dat durf ik nu te zeggen, ben gelukkig helemaal van de drank af.
   Prachtig Marcel, die bell chant kwam laatst op mijn fb weer voorbij en heb er weer van genoten. Paul hoeft niet meer, eindelijk vrij. Wij zullen nog even verder gaan hier op aarde maar ook dat is allemaal maar tijdelijk. Het leven is er om te leven en te laten leven. Doodgaan doe je als je het goed doet elke dag. Weg met de rommel, steeds opener en helderder bewust zijn. En uiteindelijk komt dit bewuste zijn voort uit liefde, niets dan liefde. In liefde komen dingen op en in liefde verdwijnt alles weer. Het Ene Onnoembare. In Lak’ech

  12. Bij deze wil ik ook graag mijn condoleances overbrengen en Paul zijn naasten veel sterkte toe wensen.

  13. Koekje
   We begrijpen elkaar zelden helemaal zoals we zouden willen . Ik heb geen irritatiegevoel naar jou , dan waar ik me in mezelf aan irriteer. En voor de duidelijkheid paul was een gekozen broer, zowel in deze als in andere incarnaties.groet marcel

  14. Ja ik weet niet hoe dit bij jullie zit, maar bij gaat dit altijd heel diep, moeilijk uit mijn gedachte te bannen, speel dan mijn muziek, en rij weer over route 66, op een hete zomer dag, komen de woorden van hey hey my my, bij me boven, van once you are gone cant come back, out of the bleu in to the black, there’s more to picture than meets the eye, hy zal het zeker begrijpen !

 6. Regelmatig een PITA, maar vaak genoeg een daadkrachige man.
  In herinnering aan al zijn werk en goede daden voor WantToKnow.

  Met altijd ‘De moed om de Weg te gaan’.. Rust zacht Paul.

  1. @Guido…..wat een mooie foto van Paul, alleen mijn vraag is hoe je aan deze foto komt. Zou je deze foto naar mij kunnen mailen moosland7@gmail.com

   Zoverdank vóór het medeleven en in het bijzonder Odette, Anna en Jenny. …van de rest had ik echter wél meer verwacht na alles wat Paul vóór WTK betekent heeft en zoveel comments heeft geschreven.

  2. @ Jenne bedankt…ook Odette en Anna vóór de lieve woorden en het intense medeleven van het overlijden van mijn beste maatje. Dank vóór je bloemen Jenne.

  3. Lieve Monique en alle anderen heel veel sterkte met jullie verlies!
   Ik sluit me aan bij Marcel en zijn mooie woorden! <3
   Paul heeft me in het verleden geraakt met zijn mooie en ook lieve boodschappen! Wat een gemis hier op WTK zonder Paul al die tijd.
   <3 <3 <3

  4. Een van de mooiste herinneringen die ik aan Paul heb hier op WTK is dat hij ooit een liedje voor mij plaatste over een zonnetje. Dat was zo mooi. Ik heb deze toen doorgestuurd aan een hele lieve dame (homeopaat) die mijn dochter heeft genezen van de vaccinatieschade waarna haar lichtjes weer in haar ogen (van mijn dochter) verschenen. <3 Zij vond het ook een bijzondere mooie boodschap dat liedje over een zonnetje. Misschien vind ik hem nog terug.

 7. Op verzoek van Monique, Paul zijn vrouw en met (hopelijk) de toestemming van Guido om het hier te plaatsen;
  Alle mensen, die vergeten zijn of niet konden bereiken, die nog een laatste groet aan Paul willen brengen is morgenochtend, 25 februari 2016, om 10.00 uur de crematieplechtigheid.
  Het adres is Crematorium Westerveld, Duin en Kruidbergerweg 2-6 te Driehuis (Velsen) Noord-Holland.

  1. Voor Paul die zich hard maakte voor harmonie, vrede en liefde hier op WTK

   ” ‘De eerste vrede, die het belangrijkst is,
   is de vrede die neerdaalt in het hart van de mensen
   als zij zich hun verbondenheid realiseren,
   hun één zijn met het universum en alle kosmische krachten,
   en als zij beseffen dat in het middelpunt van dat universum
   Wakan-Tanka (het Grote Mysterie) woont en dat dit middelpunt werkelijk overal is;
   het is in ons allemaal te vinden.
   Dat is de ware vrede en de andere zijn daar slechts een afspiegeling van.
   De tweede is de vrede tussen twee mensen
   en de derde de vrede die gesloten wordt tussen volkeren.
   Maar vóór alles dien je te begrijpen dat er nooit vrede tussen volkeren kan bestaan
   voor die ware vrede bekend is die, zoals ik al vaak heb gezegd,
   te vinden is in het hart van de mensen.

   Black Elk (Oglala Sioux Dakota 1948)”  2. @ Sun ik weet niet precies welk liedje over zonnetje je bedoeld. Paul had ook inderdaad mooie boodschappen en hebben wel uiteraard ook veel gedeeld. Het is voor vele ook mogelijk zeker wel een gemis maar desondanks ook mensen hier die hem keihard onderuit hebben geschopt en zover zwart hebben gemaakt op een “voetstuk” hebben geplaatst voor iemand die hij totaal niet was. Ik noem geen namen. Je bent ook een mooi mens met je hart op de goede plaats. Bedankt voor je mooie en lieve woorden.

 8. Hoi Mosa,
  in memoriam aan Paul:

  Omdat er Liefde is
  bestaat er geen voorbij.
  In eeuwigheid ben jij
  een deel van ’t Goddelijk plan.
  Geen enkel mens
  komt los daarvan.

  Groet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.