Advertentie

Weer getuige van verkiezingsfraude dood!


bush-finger

x

Weer getuige van verkiezingsfraude dood!

2009 © WantToKnow.nl/.be

x

Toen George W. Bush in 2004 de presidentsverkiezingen van John Kerry won, was dat met een heel krap verschil, net zoals tegen Al Gore 4 jaar daarvoor. Maar al snel kwamen er de eerste berichten van fraude door. Vooral in de Republikeins geleide staten, Florida en Ohio, leek -opnieuw-  de uitslag op illegale wijze te zijn beïnvloed; en juist deze staten maakten het verschil in wel of geen George W. Bush..! We zijn nu 4 jaar later en er is weer een getuige van deze fraude-verdachte zaak definitief de mond gesnoerd. Deze man, Mike Connell, bleek ook nog gewaarschuwd te zijn! Hieronder een lijst van personen die in dit kader al hun leven hebben moeten laten, onder wat je minstens ‘verdachte omstandigheden’ moet noemen.

De man waar het nu om gaat is Mike Connell; hij stierf in December vorige jaar (2008) in een vliegtuigcrash. Connell was IT-specialist en verrichte diensten voor de Republikeinse partij. Hij had een enorme expertise op het gebied van computerfraude en veel contacten in deze wereld. Er liep echter een onderzoek naar verkiezingsmisstanden in Ohio en Connell was hiervoor al 2x gedagvaard. De eerste keer verscheen hij echter niet op de zitting en werd hem vervolgens minachting van het hof tenlaste gelegd. De 2e keer verscheen hij -om erger te voorkomen- wel op de zitting en geruchten gingen, gebaseerd op gesprekken die hij had met mensen die hem na stonden, dat hij bij de volgende zittingen in deze zaak, schoon schip wilde maken.

Bush & Rove: 'the Crookbrothers'?
Bush & Rove: ’the Crookbrothers’?

Maar van verschillende kanten uit de vriendenkring van Connell, bleek dat van de kant van de Republikeinse partij -lees Karl Rove- te horen had gekregen, dat hij de schuld van mogelijk misbruik van computers tijdens de verkiezingen voor zijn eigen rekening moest nemen, omdat anders zijn vrouw zou worden aangepakt voor onjuist verkiezingslobbieën, voor de Republikeinse Partij nota bene. Het is werkelijk onvoorstelbaar dat een oud-presidentieel adviseur zélf deze waarschuwingen aan het adres van Connell heeft uitgebracht, wanneer we deze vrienden mogen geloven. Wellicht een teken aan de wand, want hoeveel werkelijke ‘supporters’ zou deze Bush-boevenclub nog hebben om hun machtsspelletjes te verduisteren..? Er rest hen niet veel anders dan het zélf te doen..

Hieronder volgt een lijst met namen van personen aan die allemaal dood zijn. Al deze personen hadden verbindingen met verkiezingen, Diebold, de fabrikant van verkiezingscomputers en/of het aan het licht brengen van verkiezingsfraude.

1. Dan Rocco, overleden 1 April 2002. Vliegtuigongeluk in Gainesville Georgia. Hij was vice-president van de firma Choicepoint. Dit bedrijf kwam negatief in de schijnwerpers kwam te staan, doordat zij verantwoordelijk waren voor een lijst van maar liefst 90.000 namen van kiezers in Florida, die onterecht als crimineel werden aangemerkt en daardoor niet mochten stemmen. Dit bleken voor het grootste deel Afro-Amerikanen te zijn. Hierdoor werden zij van de kiezerslijsten geschrapt..

2. Wesly Vance. 26 April 2003. Vliegtuigongeluk in Zuid Ohio. Hij was top-executive bij de firma Diebold, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor honderdduizenden kiescomputers in de VS. Hij was een innemende man en werd op school gezien als een gerespecteerde mede-student. Hij was de leider binnen Diebold van alle operationele diensten.

3.  Anthony J. Celebrezze Jr. 4 July 2003 Doodsoorzaak onbekend. Hij was consultant voor kiescomputerleverancier Diebold.
Celebrezze Jr. was 61 jaar en voormalig hoofdaanklager in Ohio en democraat. De lijkschouwer bevestigde zijn overlijden, maar liet zich niet uit over de doodsoorzaak, terwijl deze plaatsvond in het ziekenhuis. In 1990 verloor Celebrezze de gouverneursverkiezing in Ohio van de latere republikeinse gouverneur George Voinovich. Celebrezze was kort voor zijn dood toegetreden tot de firma Diebold Inc. om hun elektronische kiesmachines te promoten..

4.  Athan Gibbs Jr. 12 Maart 2004. Hij was uitvinden van het TruVote system, een kiesmachine die met papieren uitdraai-mogelijkheden, mogelijkheden geeft tot verificatie van uitgebrachte stemmen. Een week ná zijn dood zou Athan Gibbs zijn nieuwe kiescomputer presenteren aan de wetgevende maacht in Georgia. Deze link gaat naar het artikel omtrent zijn dood en heeft de veelzeggende kop: ‘De dood van een patriot: geen ‘blind geloof tijdens verkiezingen’. Hier het artikel over Athan Gibbs.

5.  Andy Stephenson 7 Juli 2005. Hij was een bekende verkiezingsactivist en stierf aan alvleesklierkanker. Andy, 43 jaar oud, reisde het hele land over en hield presentaties over verkiezingscomputers. Hij was het die –naast vele andere zaken- het verhaal aan het licht bracht van Jeffrey Dean, de vice-president van Diebold, die de software programmatuur verzorgde van Diebold verkiezingsmachines. Deze Jeffrey Dean bleek een veroordeelde misdadiger te zijn die gestraft was voor verduisteringszaken d.m.v. computers. Andy Stephenson kreeg via een donatie-actie US$ 50.000,- toegewezen voor een behandeling van zijn kanker.

“Het is verkeerd, we hebben onze verkiezingen geprivatiseerd. Deze horen echter in de handen van het volk en we moeten deze verkiezingen weer in handen krijgen, want het gaat om ‘We the people..’

Als ze ons kiesrecht wegnemen, zijn we niets anders dan slaven en het spijt me, maar ik heb geen zin om een slaaf te zijn, om stil de nacht in te lopen.”

Maar Andy Stephenson stierf aan complicaties tijdens de operatie en een aantal beroertes. Zijn operatie moest echter 2 weken worden uitgesteld omdat het totaalbedrag van de donatie-actie nog niet kon worden vrijgegeven. Het bleek dat personen hadden geprobeerd bij PayPal, het internetbetalingssysteem, deze donatie-actie te torpederen. Ook in het universiteitsziekenhuis Johns Hopkins, bleek dat regelmatig zaken werden gesabotteerd, die met de behandeling van Andy te maken hadden. Iemand slaagde erin zijn bewakingsapparatuur uit te zetten, vlak na de operatie. Er werden zelfs valse geruchten verspreid, dat Andy helemaal niet ziek was, maar dat hij het geld wilde verduisteren.

Andy Stephenson sprak op 13 Juli 2004 in een interview de volgende woorden: “Ik ben door ‘these people’, de producenten van kiescomputers bedreigd en wordt regelmatig gevolgd vanaf huis naar mijn werk. Mijn telefoon wordt afgetapt en de directeur van Diebold heeft me meegedeeld te kappen, omdat ik anders wel ‘een bezoekje’ zou krijgen. Ik wordt beschuldigd en zwart gemaakt en voor samenzweringsactivist uitgemaakt. En natuurlijk ga ik hen zwart maken, want het is verkeerd, we hebben onze verkiezingen geprivatiseerd. Deze horen echter in de handen van het volk en we moeten deze verkiezingen weer in handen krijgen, want het gaat om ‘We the people..’ Als ze ons kiesrecht wegnemen, zijn we niets anders dan slaven en het spijt me, maar ik heb geen zin om een slaaf te zijn, om stil de nacht in te lopen.

 

Dominee Bill Moss
Dominee Bill Moss

6. Dominee Bill Moss, 2 Augustus 2005.

Bill Moss was de hoofdeiser in de aanklacht tegen George W. Bush inzake de vele frauduleuze fouten die waren gemaakt in de verkiezingen van November 2004 in Ohio. Bill Moss nam zijn verantwoordelijkheid en klaagde de Bush-clan aan. Hierdoor werd hij algemeen beschouwd als de nationale voortrekker van de verkiezingshervormingen tijdens een informele hearing die gehouden werd op 30 Juni 2005. Toen Bill Moss stierf, werd hij behandeld in het Riverside Methodist ziekenhuis na een hartaanval toen hij overleed.

Tot zover deze lijst. De vraag lijkt meer dan gerechtigd of het niet eens hoog tijd wordt dat meneer Karl Rove voor de rechtbank wordt gedaagd, in naam van ‘De Nieuwe Tijd’. Karl Rove stond en staat al jaren bekend als een intrigant die morele waarden absoluut niet in zijn woordenboek heeft staan.

Een aanklacht tegen Rove, op basis van de dood van Mike Connell, lijkt niet meer dan een dagvaarding verwijderd. Het is een prachtige kans voor Obama om achter de schermen een krachtig statement te maken en afstand te nemen van de Bush-club. Obama kan ook de waarden van de VS onderstrepen door vooral een justitieel onderzoek te laten uitvoeren naar mogelijke verkiezingsfraude in Ohio, het onderwerp van de aanklacht van dominee Bill Moss.

Wil  je meer lezen van deze fraude kijk op deze site. Het is de initiatiefnemers vooral gemunt om Karl Rove te laten dagvaarden.

Er zijn in de VS natuurlijk genoeg mensen die dit verhaal in de gaten hebben. De film ‘Murder, spies & voting lies’ is zo’n verhaal uit de VS. Vorig jaar in premiere gegaan. Kijk maar eens op de site naar de YouTubes die daar staan..

Nederlandse journalist verdient aandacht!

Daan Speak waardevolle website
Waardevolle website

Daan de Wit is een Nederlandse journalist, die ons al jaren probeert duidelijk te maken dat de VS niet het land is dat wij denken en dat de Bush-club een criminele club was en is. Hij heeft al veel zaken belicht; kijk gewoon eens op zijn site rond. Daan heeft veel informatie beschikbaar over de firma Diebold, de verkiezingscomputer-fabrikant. Het is werkelijk ongelooflijk als je leest hoe kwetsbaar de VS al die tijd is geweest en hoe dom criminelen geweest moeten zijn, als ze geen gebruik gemaakt hadden van deze mogelijkheden.. Overigens wordt deze website niet meer bijgehouden, Daan heeft zich in een ander jasje gestoken. Je vindt zijn werk nu op DeepJournal. HIER

Ook op het gebied van 9/11 heeft Daan overigens een ongelooflijke hoeveelheid waardevolle informatie beschikbaar, perfect gerangschikt en op een heel integere wijze samengesteld. Je zult versteld staan als je deze site bezoekt, vooral als je ziet wat het Amerikaanse volk allemaal pikt inzake frauduleuze verkiezingsmanipulaties. Hier vind je de site van Daan.

8 gedachten over “Weer getuige van verkiezingsfraude dood!

 1. dag Wil,
  door het verder verspreiden van deze informatie, die dus voor velen onbekend is, komen we een heel end. WantToKnow? Natuurlijk komt hij er niet zomaar mee weg; er zijn teveel mensen die het er wel om gaat dat we vredig naast elkaar mogen gaan leven. Het gaat uiteindelijk om het ontsluieren van onze toekomst!

 2. Hé Guido, wat grappig. Ik heb je net een antwoord gegeven over het artikel 11/9. Ook al over Bush. Ik zie die man met zijn medeomstanders wel erg graag voor het gerecht verschijnen. Ik kan niet begrijpen hoe iemand, die zoveel op zijn geweten heeft, gewoon door kan leven. Zichzelf in zijn afscheidspeech nog kan prijzen. Wat voor een ziel schuilt hier achter? Volgens mij een hele lage.

 3. Guido, ik kom nog even terug. Ik heb van de week een reactie gegeven op het bericht van Beatrix in de Bilderberggroep. Die reactie is weggehaald en er kan niet meer gereageerd worden. ????????? WIj hebben toch vrijheid van meningsuiting? Of niet als het over de monarchie gaat?

 4. Dag Wil, dank voor het melden! Ik weet van niks, we komen er op terug!
  Je reactie op Bush is begrijpelijk. Lage zielen doen hun best het ons moeilijk te maken om in onze kracht te blijven of erin te komen.
  Bijvoorbeeld: Want schiet je wat op met haat, wraak, boosheid? Dát mag ieder mens voor zich bepalen. De kans is groot dat je conclusie is ná die processen, dat het je in hier-en-nu niet niet veel verder brengt, alleen wat leert. Namelijk het bewust-zijn dat het je niet verder brengt.., maar dat je die gevoelens wel gewoon in je hebt. Op die monier brengt je jeZelf uiteindelijk dan toch weer in een hoger bewust-zijn. Dank aan Bush dus..??

 5. Het verwonderlijkste van dit soort berichten is, dat alle politieke leiders in Europa op de hoogte zijn, en er niets mee doen, waarom, om dat zij zelf ook allemaal min of meer corrupt zijn,
  Ze komen er mee weg zo als altijd weer op nieuw, het is alleen maar te stoppen met harde hand, maar zij beschikken over vele vele handlangers!!!

 6. Het nadeel van democratie is, dat wanneer 51% van de kiezers de kop in het zand steekt, politici de neiging voelen hetzelfde te doen.

  De oplossing is dus: niet de kop in het zand steken en blijven praten met mensen die dat nog wel doen. Het zal een keer stoppen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.