Advertentie

De dictator is dood, leve de heerser..!


De dictator is dood, leve de heerser..!

2011 © Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

x

Wat je zou moeten weten over de veranderingen in Libië, om een compleet beeld te krijgen van de revolutie zoals die nu heeft plaatsgevonden, staat hieronder in de video. Deze toont een Muhammar Khadaffi  die niet de lelijke schurk was die de wereld van hem heeft gemaakt. De honden huilen mee met de wolven in het bos en er is bijna geen mens meer die de verdiensten van Khadaffi  nog kan opnoemen. Natuurlijk is het een dictator geweest, maar ook de leider van zijn vaderland, een vaderland dat hij opstuwde in welvaart en welzijn. Kijk naar de FEITEN in dit filmpje.

De onderstaande video is van belang, omdat we vinden dat deze dictator niet weggezet dient te worden als een woest beest. Het gaat erom, zoals altijd, om de nuance te bewaren, om goed na te denken wie nu de macht heeft in het land.. En wie nu een van de grootste olievoorraden ter wereld gaat beheren..! Om maar eens wat te noemen..
En wat vind jij: Is het niet bizar dat ‘rebellen’ in staat zijn om het op te nemen tegen een tot de tanden gewapend leger van de ex-kolonel? Wie steunde deze rebellen, zoals gewoonlijk van ‘achter de schermen’…?!

De leugens en hypocriete informatie zoals die de afgelopen weken over Libië tot ons is gekomen via de MSM, is opnieuw heel éénzijdig gekleurd; er is geen enkele journalist die de nuance schijnt te kunnen bewaren.
Khadaffi heeft zijn volk niet onderdrukt, hij heeft zijn tegenstanders onderdrukt, opgepakt en geëlimineerd. Maar is dat wat ánders dan menig Westers land doet, binnen de ‘grenzen  van de wet’..?  Wat dacht je van de NATO, die een mandaat krijgt om in Libië burgers te beschermen, maar gewoon volop in oorlog gaat met de troepen van Khadaffi, ZONDER dat dit binnen het NAVO-UN-mandaat viel..! Natuurlijk was het een geflipte man, maar wel een sociaal voelend mens, met een groot hart voor zijn volk. Daar kan menig Westers staatsman nog een puntje aan zuigen! Een man (‘Panjab1001’) plaatse de onderstaande YouTube op het net en maakte een film over de ‘andere kant van de medaille’. Over de FEITEN en OORDEEL ZELF:

Vertaald transcript van deze video

2011 © vertaling Guido Jonkers

x

In 1951 was Libië het armste land van de wereld.  Vlak vóór de invasie van NAVO, hadden de Libiërs de HOOGSTE levensstandaard in heel Afrika!  Zelfs hoger dan de bevolking van Rusland, Brazilië en.. Saudi Arabië..
In Libië wordt een huis als een basisrecht gezien voor de burgers.  Pas getrouwde stelletjes ontvangen van de staat een bedrag van maar liefst US$ 50.000 om een woning te kopen.  Electriciteit is kosteloos voor ALLE Libische burgers.  En dit is geen kletsverhaal!

Khadaffi had gezworen dat alle de burgers van Libië een huis zouden hebben, vóórdat zijn ouders stierven. En hij hield zijn belofte.  Voordat Khadaffi aan de macht kwam was maar liefst meer dan 80% van de Libiërs analfabeet..! Nu is dat gezakt naar 17% en is AL het onderwijs GRATIS en van een bijzonder hoge kwaliteit.

Het Groene Plein in Tripoli, 01 07 2011

Ook de gezondheidszorg is volledig GRATIS voor alle burgers en van een heel hoog niveau.  Mochten Libiërs niet in staat zijn om de gezondheidszorg te vinden die zijn nodig hebben, of wensen  -en dit geldt ook voor het onderwijs- dan krijgen deze mensen de fondsen van de Libische overheid om in het buitenland deze te gaan opzoeken. Wettelijk is geregeld dat er 0% rente betaald hoeft te worden op leningen.  Als een Libiër een auto wil kopen, betaald de overheid maar liefst 50% subsidie op DIE auto. De prijs van benzine is US$ 0.14 per liter.

Elke Libiër die boer wil worden,  krijgt van de Libische overheid land, een huis, gereedschap, vee en zaden.

Op 1 Juli 2011, stonden op het Groene Plein in Tripoli maar liefst 1,7 miljoen Libiërs verzameld om te protesteren tegen de bombardementen in Libië.  Weet je dat dit bijna 95% (!!) van de bevolking in Tripoli is..? En zo’n 33% van de totale Libische bevolking..!

De Libische centrale bank is het eigendom van de staat en, in tegenstelling tot alle banken in het Westen, NIET het eigendom van de Rothschild-familie en deze Libische centrale bank brengt schuldenvrij geld in omloop.

Lockerbie
In de jaren 1990 werd Libië beschuldigd van de verantwoordelijkheid voor de aanslag op de PanAm-747 die neerstortte boven het Schotse Lockerbie. Het is inmiddels een publiekelijk geheim dat de Amerikanen elke getuige in het proces tegen Libië een bedrag van US$ miljoen hebben betaald om tégen de Libische verdachten te getuigen.  Jazeker, ze werden betaald om te liegen, en zij hebben allemaal -sindsdien- hun getuigenissen veranderd.

Vóór en ná de NAVO-bombardementen. Khadaffi is verdreven, leve de nieuwe heerser..!

Khadaffi was de laatste jaren, evenals Iran, bezig om haar olie op de markt te brengen tegen een andere valuta dan de Amerikaanse dollar.. Hij bedacht de GOUDEN Afrikaanse Dinar. Nadat hij dit had aangekondigd, kreeg Khadaffi een telefoontje van Nicolas Sarkozy van Frankrijk, die deze financieel-economische stap van Khadaffi een ‘financiële bedreiging voor de mensheid’ noemde..

En wat denk je.. Eén van de eerste daden van de ‘rebellen’ was het creëren van een nieuwe Centrale Bank. ..! Eentje die het bezit is van de Rothschild-bank, net als de andere banken in het Westen. De Rotschild-familie is volgens schattingen in het bezit van ongeveer de helft van de rijkdom in de wereld.  De banken van de Rotschild-familie creëren geld uit ‘lucht’ en ‘verkopen’ dit aan burgers tegen betaling van rente. Dat betekent heel simpel dat burgers NOOIT in staat zullen zijn om AL het geld af te lossen, omdat er simpelweg ALTIJD bij geleend moet worden. En dat betekent dat wij, en onze ongeboren nazaten tot schuldslaven zijn gemaakt van de bankbelangen van de Rotschilds.

In tegenstelling tot David Camerron, Barack Obama en Nicolas Sarkozy bijvoorbeeld, heeft Khadaffi altijd geweigerd om zijn volk te ‘verkopen’.  Libië was schuldenvrij!!

Snap je nu waarom Khadaffi deze response krijgt in de straten van Libië, tijdens zijn spontane rondrit? Wie zit er achter de NATO-bombardementen van een vrij en soeverein volk? Libië had veel van datgene wat wij niet hebben in de EU en de VS..  Een leider die integriteit had en moed en die werkte in het belang van het volk van Libië. En niet in het belang van de Rotschild-familie.. Hierdoor konden de Libiërs van welvaart genieten in hun land, vrij van de woekerbanden van het Rotschild-bankbelang.

Zonder de tirannie van het Rotschild-imperium en de controle over de uitgave van geld, zouden we allemáál als welvarende mensen kunnen leven.  Wij zijn letterlijk beroofd van triljoenen ponden, dollars, euro’s door de Rotschild-bankiers en hun ingehuurde politici. Wij zijn verkracht en tot slaven gemaakt. Het zal nu tóch de beurt zijn aan Libië om het volgende slachtoffer te worden en tot slavernij te vervallen, tenzij we deze misdaad tegen de mensheid stoppen. Naar schatting zijn zo’n 30.000 Libiërs gedood door de NAVO en de ‘rebellen’.

Khadaffi geloofde in directe democratie, zoals hij in zijn ‘Groene Boek’ had geschreven. Klik HIER om een kopie in PDF te downloaden. Lees het eens door! Naar de mening van Khadaffi zijn parlementaire democratieën  vanuit hun essentie corrupt. Hij gelooft dat mensen zich zélf kunnen en zouden moeten vertegenwoordigen.  Nadat ik heel mijn leven de leugens over deze man als zoete koek had geslikt, deed dit boek me in opperste verbazing versteld staan.

Het gaat niet meer: ik kan niet zitten kijken hoe individuen, groepen en landen worden gedemoniseerd en vernietigd door onze criminele overheden. Om vervolgens naar de media te moeten kijken en luisteren, en vernemen hoe deze de verantwoordelijken voor deze misdaden tegen de mensheid beschermen. Ik verdom het om nog langer belasting te betalen voor de criminelen die hier verantwoordelijk voor zijn. Stop met het betalen van hun bommen en stop met het betalen van belasting. Betaal niet voor hun propaganda, en stop met het betalen van ook nog eens extra kijk- en luistergeld; toon solidariteit met het Libische volk.

Als we nu allemaal gaan zitten kijken hoe deze misdaden tegen de mensheid zich voltrekken en verder niets doen, zullen we medeplichtig zijn. En zal het jouw beurt zijn. Fuck Nato, fuck de VN. En fuck de Nieuwe Wereld Orde. Het is tijd om in actie te komen mensen!
Het is tijd om de moed te vinden en op te staan. Een massal ‘NEE’ tegen de NWO!

Panjab1001

x

Tot slot dit filmpje, dat o.i. helemaal in het kader van dit Libië-artikel past. De camera loopt al, mevrouw Clinton zit hélemaal op haar gemak en steekt haar enthousiasme over de dood van Khadaffi niet onder stoelen of banken. Spontaniteit over de NAVO-actie, die zij maar even met ‘wij’ classifcieert.. Weten we dat ook weer..! Een korte opname van Minister van Buitenlandse zaken, mevrouw Hillary Clinton. Een spontane reactie in 12 seconden, die meer zegt dan het hele interview dat ze daarna ging geven..?

87 gedachten over “De dictator is dood, leve de heerser..!

 1. Iets om over na te denken.

  Want bedenk dat winnaars altijd als helden worden bestempeld.
  Maar dat de helden niet altijd de “goeden de aard” zijn.

  Dus degene die wint is de held en wordt bejubeld.
  De verliezer is de “bad guy” of dat nu de gealieerden waren in WW2 of whatever.

  Denk er maar eens over na.

  1. Muammar Gaddafi Speech To United Nations Sept 23, 2009 pt.2
   http://www.youtube.com/watch?v=rD5IOPeAbc0

   Als je geen eeuwige samengestelde compounded zelf genererende ponzi scheme usury piramide schuld hoeft te betalen aan de illegale private “centrale” Rode Neuzen Banken dan kan je leuke dingen doen, met 16 en een halve liter in het vooronder kun je tenminste een beetje doortrekken in de cee cee cee jee pee file;

   Gheddafi’s Bugatti Veyron EB 16.4
   http://www.youtube.com/watch?v=rMiakWacRJ0

  2. Ik ken een aardige oudere man. Niet zo belezen en vaak kortzichtig. Hij gaat zelden ergens heen en stelt zich vaak afhankelijk op.
   Verder niks mis met de man. Hij is ook niet te beroerd een buur of kennis te helpen met klussen of iets dergelijks. Over het algemeen geen onaardig gezelschap. Enkel oersaai. Meer kan ik er niet van zeggen.
   Laatst staat hij bij mij aan de deur om iets af te geven voor mijn man.
   Hij kijkt je nooit lang recht aan en terwijl hij zijn hoofd iets wegdraait terwijl hij nog in mijn richting kijkt zie ik het gebeuren.
   Zijn bruine ogen veranderen duidelijk in reptielen ogen.
   Ik heb niks laten merken maar weet nog steeds niet wat hier van te denken.
   Het is heel wat anders als je een videootje ziet wat gemakkelijk gemanipuleerd kan zijn. Hij is trouwens nog precies dezelfde als altijd en is ook nog altijd zo voorspelbaar als wat.
   Maar er zit een scheur in mijn vertrouwen. Gek eigenlijk hè.

 2. Net zo goed als ik onpasselijk werd van de beelden van de dood van hem, ik kijk er nu ook niet meer naar, begrijp ik ook niet zo goed deze “hij was zo slecht nog niet” promo. Was het niet als bij andere dictators, denk aan Franco etc.etc, of zelf het communisme, dat je leventje zogenaamd voor elkaar was, er rust op straat was, er voor je gezorgd werd, maar tegen welke prijs?. Als een schaap in de kudde, aanbidding van de machthebber als dank voor alle goede gaven, maar niet de kans om een zwart schaapje te zijn met een eigen mening etc.etc., dan kon je met een beetje mazzel achter de tralies of anders martelingen en de dood.’

  1. Ik heb de video niet bekeken, uit voorzorg dat ik niet ongevraagd met walgelijke beelden over zijn dood geconfronteerd hoef te worden. Het beeldmateriaal wat momenteel in het nieuws verschijnt is gewoon beschamend en ik mijd het waar ik maar kan.

   Wat mij opvalt is dat de MSM gewoon klakkeloos stemmingen overneemt, alsof er een voetbalwedstrijd is gewonnen van een hele slechte tegenstander. Zelfs als wit schaapje heb je nog weinig verweer als de massa zich ineens tegen je keert. In-triest gewoon.

  2. Het is idd gewoon meehuilen met de wolven in het bos, zoals dat heet.. Of je nou naar Pauw & Witteman kijkt, of naar de radio luistert: Khadaffi was een beest.. Het beeld dat de wereld diende te slikken, om de Libische ‘rebellen’ te steunen en deze tiran te verdrijven.

 3. Ik ben blij dat dit stukje op internet te vinden is. De media is goed in inzoomen en daardoor ontstaat er een tunnelvisie,zwart-wit zicht/gedachten.

  Khadaffi heeft veel slechte dingen gedaan, ja. Maar ik was er niet bij. Maar ook heeft hij veel goede dingen gedaan…

  En ik vind het dan nogal bizar dat wij in NL het maar allemaal leuk vinden en accepteren dat hij mishandeld en vermoord werd. Zijn wij echt zo crue? Is dit nou het ware gezicht van de wereld?
  Ik denk het wel.

  Maargoed, gelukkig zijn er altijd nog een heleboel mensen die er anders over denken. Het kleurt de wereld en daar hou ik van.

  1. Ik vond het helemaal niet leuk en vind het belachelijk dat ze een moordenaar zoeken terwijl ze vast wel weten wie de echte moordenaar is.
   Ik hou van gerechtigheid maar daar heeft dit niks mee te maken.
   Ik hield ook nooit van cowboyfilms waarin lynchpartijen voor kwamen. Het is op deze wereld één groot cowboy-verhaal zonder romantiek.Maar het goede nieuws is dat steeds meer mensen wakker worden en misschien dan wel niet meteen op de barricades springen maar wel de andere kant willen weten.
   Als er op zeker moment gekozen moet worden voor licht of donker of wat dan ook, dan zullen er héél veel zijn die zullen weten waar ze bij horen.
   En dat geeft mij weer moed.

 4. Guido, bedankt voor de publicatie van deze andere kant van zijn medaille. De link naar de pdf van het Groene Boek werkt niet. Kun je nog een keer geven?

  Qaddafi was in mijn beleving altijd de rebel onder de wereldleiders. Hij trok zich nergens iets van aan, je hoorde er weinig van, laveerde overal tussendoor en niemand had er iets over te melden. Tot nu.

  De manier waarop de NAVO zich in Libië toegang heeft verschaft, is niet alleen brutaal, het is ook respectloos. Wie weet zal ook dit wederom een leugen blijken te zijn, zoals 9/11 was, een vermomming om de rijkdommen van Libië in handen te krijgen en de globale controle over de rijkdommen veilig te stellen. Als de NAVO stelt dit niet geweten te hebben, dat de NAVO in feite een instrument is geweest voor de (financiële) machthebbers, heeft ze zich ook voor laten liegen. Een veiligheidsvertegenwoordiging onwaardig.

  Niet voor niks schreeuwde Qaddafi dat “Al Qaida” zijn volk aanviel. We weten inmiddels waar Al Qaida voor staat. Goed gemonitorde en van buitenaf (op)geleide “rebellen” die zijn volk ophitsten. En de wereld heeft hem voor gek verklaard, narcist genoemd en leugens over hem verspreid.

  Op de avond dat Qaddafi is afgeslacht heb ik een kaarsje voor hem gebrand, opdat hij mag rusten in vrede en dat ook zijn karma nu ingelost mag zijn. Geen mens mag zich het recht toeëigenen om een ander mens zo op te jagen en te doden. Des te schrijnender om nu in dit artikel te zien hoe hij veel dingen voor zijn volk stukken beter had geregeld dan menig Europees land.

  Ik wens iedereen alle openheid en inzicht toe die nodig is om de ascentie spoedig te realiseren. Het nodeloos doden en vernietigen van alles waar de mens zich tegen af meent te moeten zetten mag van mij ophouden. Liefst gisteren nog.

  Of iemand nou afstamt van Repitilians, Annunaki of welke andere exotische soort ook, we komen allemaal uit dezelfde Bron. Hoeveel lessen hebben we nog nodig om disciminatie en uitsluiting/uitbuiting achter ons te laten? Laten we daar eens aan denken zodra we een oordeel over een ander denken te moeten vellen.

  In Lak’ech.

  1. Lilian, ik hoop dat heel veel mensen jouw reactie lezen.
   In oordelen zit nu juist het venijn. Maar het is zoveel makkelijker dan nadenken en een echte mening vormen.

  2. http://www.mathaba.net/gci/theory/gb.htm Het groene boekje van Khadaffi.
   Dank Lilian voor je volwassen reactie. De FEITEN spreken voor zich. Dat zijn de zaken die hij voor zijn volk regelde. Dat is de gouden Afrikaanse Dinar, die hem ws. de kop kostte, zoals het John Kennedy was die zich van de FED wilde ontdoen, de zilveren dollar liet maken en een half jaar daarna dood was..! Kijk eens naar dit artikel op WantToKnow HIER.

  3. Ben je inderdaad een goed mens wordt je altijd afgestraft door de massa, hoeveel zijn er in dat verhaal al niet aan ons voor gegaan? hoeveel Meesters en andere bekende namen uit de geschiedenis zijn er gesneuveld onder de zelfde omstandigheden omdat de wereld altijd bestaan heeft uit Jalouzie voor de ander, draaide altijd om macht en invloed.
   Ben je slecht geweest dan weten de meesten mensen je wel te herinneren na vele duizende jaren hoe bar slecht je geweest bent voor de mens, gekke is dan ook dat dit soort energie altijd gehandhaafd wordt en wordt doorgegeven van generatie op generatie.
   Allemaal hebben we wel eens een dag dat we iemand het zwijgen willen opleggen omdat hij zich vooral niet gedraagd zoals de ‘IK’ vorm dat bepaald en of wilt, ergens zijn we allen 1 die puur vast zitten aan dit gedachte goed maar ook zelfs voor de grootste vijand een kaarsje willen branden, omdat de persoon in kwestie persoonlijk wel eens heel aardig kon zijn dan de massa hem afschilderde.
   Wij mensen zijn altijd te makkelijk als het gaat om mee lopen met de massa, werpt 1 een steen dan doen hele stammen mee zonder zich af te vragen was dit wel nodig al dit geweld?
   Zulke zaken als dit doen me altijd terug denken aan het verhaal over Jezus dat hij verraden werdt, iedereen die Hem ontkende Hem, bang voordat ze misschien ook wel werden beticht van, te gemarteld worden om gestraft te worden omdat zijn idealistisch denken anders was dan de massa dat deed, moest Hij honend aan het kruis bengelen.
   Inprincipe zijn we als Westerse mens dan ook niet veel opgeschoten in de laatste 2000 jaar, we hebben nog steeds niet van onze basis inzichten geleerd en als je dan toch verandering daar inbrengt hang je aan de galg voor je het weet.

  4. @Paul,

   Heel frappant nu je zegt dat “wij” niet willen wat we het meeste vrezen: oorlog, onrecht, afwijzing. Wellicht heeft de Wet van Aantrekking hier iets mee te maken. Het is zomaar een gedachtengang hoor.

   Hoe angstiger we zijn voor al dit onheil (let op: niet de persoon, maar wat ons kan overkomen), des te meer trekken we het aan. Als we eens collectief “het kwaad” in de ogen durven kijken en loslaten dat we iets kunnen verliezen zoals ons leven of elkaar. Want immers verliezen we niks omdat we oneindig bestaan. Toch? Dit besef kan de cirkel doorbreken, omdat de factor angst dan buiten spel staat. De factor die ons eeuwenlang in z’n greep heeft gehouden.

   Zoals hier ook te lezen valt over herkennen en erkennen van dualiteit: http://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/voorbij-goed-en-kwaad-dualiteit-en-polarisatie/

   @Guido, bedankt voor het herplaatsen van de link naar The Green Book en de link naar het verhaal van J.F. Kennedy. Het is bizar en ik huiver ook bij de gedachte dat dit inderdaad zo gebeurd kan zijn. Beter gezegd: gebeurd is, want ontkennen is onze kop in het zand steken en doorslapen.

  5. @ Lilian

   Het mes snijdt altijd aan 2 kanten, het is de dualiteit die continue zegeviert, hoe we er ook ons best aan doen we blijven vast zitten aan het Ying Yang principe en dan zullen we een kant moeten kiezen er in.
   Ik vind het daarom altijd belangrijk om beide kanten van het verhaal te begrijpen om een breder en dieper inzicht mee te verkrijgen dan een enkelzijdig verhaal, dan kan je nog altijd handel van uit het midden zoals het zou moeten zijn, want dat is nu juist waarom het allemaal draait, het in balans zijn.
   Alleen we zijn altijd ontoerekenings vatbaar, gezien de omstandigheden kunnen we allemaal uit de bocht vliegen, negatief of positief, weinig van ons die zich ontrekt en zich ontzichtbaar maakt, dat is enkel degene die alles los kan laten, wat er ook gebeurd.

  6. @lilian Ik denk dat je helemaal gelijk hebt,mooi gesproken .
   Kwam “s ochtends een oude man tegen die mij vroeg of ik de avond ervoor een borrel had gedronken. Dacht eerst stink ik uit mijn mond ofzo ,maar ik had niets gedronken ’s avonds. Dus ik vroeg hem hoezo nou vanwege kadhafie. Deze man vond doden beter dan berechten en opsluiten ,want dan moet je hem maar onderhouden ook nog. Hoe bekrompen kun je zijn .Een leven nemen is zoooo makkelijk maar maak er maar eens een!
   Helaas denk ik dat hij de gedachten van hele volksstammen verwoorden en dat maakt mij erg verdrietig. Ja , we staan nog ver af van ascentie voor iedereen , er moet nog veel gebeuren.

 5. Mijn persoonlijke mening is dat Qaddafi vooruitgang in zijn land wilde brengen, en dat ook heeft gedaan.
  Niet alle mensen zijn al in staat om op eigen benen totale vrijheid te kunnen handelen en in sommige landen is de oude ciltuur zo sterk ingeprent dat Qaddafi een tussen oplossing had totdat iedereen een stap verder kon gaan.

  Vergroting van bewustzijns is ook bij ons nog niet zo heel lang gaande (zestiger jaren?) En kijk hoe snel het weer kan gaan als het op gang komt. Dat kan met de rest van de wereld net zo goed gebeuren: een bewustzijns-versnelde-groei-spurt.

  Gezien het land en de cultuur vond ik hem al vooruitstrevend gezien woningen, (bijna) vrije energie, opleiding en medische zorg. Zover zijn wij dus nog weer niet (:.

  En Avalon zijn wij geen schaapskudde? Onze ‘vrijheden’ is ook alleen maar in woord en niet in praktijk uitvoerbaar. Met de ESM raken wij nog verder achterop.
  Ik zie ons land helemaal niet als een vrij land maar een dictatuur in een andere vorm. Is er een land met meer beklemmende en bemoeizuchtige overheidsregeltjes dan het onze?

  1. Natuurlijk zijn we dat ook, maar we kiezen zelf onze regeringen, daarnaast afhankelijk van Brussel, VS, China en de olielanden etc etc. Misschien moeten we de volgende keer allemaal eens niet stemmen uit protest, omdat er niets fastoenslijks om op te stemmen meer is. Kijken wat er dan gebeurt. Ik heb ook een weerstand tegen regelland zoals ze ons land kunnen noemen. Gelukkig kunnen we het er nog wel over hebben met elkaar. Voor zolang het duurt tenminste tot de stekker uit ons internet wordt getrokken.
   Voor wat betreft Khadafi, je kunt het van alle kanten bekijken en iedereen heeft gelijk/ongelijk. Hoe het ook zij, het is 1 groot spel. Maar barbaarse toestanden en autoriteit vooral vanuit geweld strijkt mij tegen de haren in.
   In het artikel lees je het al “tot de tanden bewapend”, dus veel angst voor ??.

 6. Dezelfde avond stond het Internet al vol met foto’s van de zogenaamd omgekomen Ghadaffi in het kader van, zoek de verschillen en zullen binnenkort ook wel opduiken in dit draadje, De Russen hebben al openlijk verklaard dat er HELEMAAL GEEN Navo luchtaanvallen waren op het bewuste tijdstip volgens hun sattelietbeelden, kortom, de zoveelste 911 leugenmachine die op volle toeren draait en de verantwoordelijken, of hij nu wel of niet meer leeft, zullen zeer binenkort hun straf niet ontlopen.

  Zou me niets verbazen als Ghadaffi wel eens de ultieme “martelaar” kon worden die de Elite het laatste zetje gaat geven.

  1. Dus…. met andere woorden er is helemaal niets wonderfull happend!!!!!! op 20-21 – 10-2011

 7. Gevonden in een rioolbuis !!! Klinkt dat niet een beetje als Saddam Hoessein gevonden in een gat in de grond , Disney-achtige beeldvorming tot het bot !?
  Gelukkig is hier een artikel van gemaakt , 2 dagen terug had ik de youtubelink al neergezet . DE msn propaganda machine draait weer eens op volle toeren en er wordt gewoon misselijkmakend enterainment van gemaakt . De Old World Order ligt nog lang niet op zijn knieën .

  1. Klopt Cozmic, dan zie je WEER de MSM er om heen dansen en elk uur is de waarheid weer anders dan anders, pure geestdrift als het om Cognitive Dissonantie gaat. Vooral onze geweldige Massa hysteria RTL4 die altijd het voortouw neemt in smerige zaakjes (zie bv hun Resortjes reclames). Elke blinde tuint er in of het heel erg normaal is, zelfde als met de chemtrails in de lucht erg mooi en maar heel normaal vinden.

   Dat Porky Daffy Duck eindelijk heeft afgeschoten is al overduidelijk Lonney Tunes aflevering nr zoveel geweest, maar dat Daffy in zijn achterste geschoten is en daarna nog kon lopen met een kogel in zijn kop is mij totaal onduidelijk.

   In iedergeval “That was all Folks”….

 8. Ik vind het schandalig dat ze al die mensonterende beelden van Gadaffi laten zien. Zeker, hij was een dictator maar de rebellen zijn geen haar beter door hem op zo’n mensonterende wijze te doden. En de Europese leiders? Die zijn alleen maar uit op het geld en de olie. Westerse beschaving?! Laat me toch niet lachen!
  Hoe kunnen mensen nou staan juichen om de dood van bepaalde mensen….Ik word er gewoon niet goed van! Daarbij staat in de tien geboden: “gij zult niet doden” En in de bijbel staat: “heb u vijand lief”

  1. Wanneer is een mens eigenlijk een mens? In mijn ogen niet als hij een ander mens slecht behandelt en staat te lachen bij een dode man. Wie hij ook was. Iedereen verdient minstens een respectvolle uitvaart. Het maakt niet uit wat die persoon zelf op zijn geweten heeft. Na dit leven kijk je terug op wat je hier was. Je bent dan los van het aardse en ziet wat er is. Is dat niet voldoende? Of heeft niet iedereen wel eens iets gedaan wat niet “mensvriendelijk” is?
   Liegen, bedriegen, stelen, vals spelen, zwart maken, uitschelden, pesten, slaan, overslaan, negéren, négeren, aanrijden in dronken kop, aanrijden omdat de radio belangrijker is, Iemand het ziekenhuis in slaan.
   Ik weet er niet meer te noemen maar er zijn er nog een heleboel. Niemand is heiliger dan heilig. Zelfs de beste mensen op deze wereld hebben iemand wel eens ellende bezorgd. Terecht of onterecht is enkel een mening en kan nooit geen feit zijn als het om mensen gaat. Iedereen is het kind van iemand. Daar moet ik altijd aan denken.
   Zo denk ik er over.

  1. Zo praat je toch niet? Nee, dat vond ik nou ook van Hillary.
   Ook met een hele enge energie. Me Victory!

  2. Haha, gisteren zaten we nog in de klaprozen van Guido, hoe mooi kan het leven zijn.

  3. Zo is het Martijn, alles lijkt ondermijnd te zijn, dus nog maar even niet in de handen gaan klappen, je weet maar nooit!

 9. Ja denk dat die ghadaffi best wel goede dingen gedaan heeft maar…… waarom moest hij in zo een weelde leven ook nog een gouden pistool, gouden banken in huis dat is werkelijk onzin ! Als hij het echt goed bedoelde met het volk dat had hij alles gedeeld ! Niet geld naar het buitenland sluizen zoals o.a. naar Ridderkerk en vele andere steden en landen ! Miljarden heeft hij naar andere landen gesluisd en natuurlijk dat beetje goed in zijn land : een huis, gezondheidszorg gratis ook scholen gratis hardstikke goed maar waarom moest hijzelf zoveel miljarden hebben ?????? Overigens het vermoorden en tentoonstellen is af te keuren had hem liever in de rechtzaal gezien en in het gevang ! Ik blijf mij afvragen waarom hij zo verschrikkelijk in weelde leefde en ook die kinderen van hem dat is nu juist wat bezwaarlijk is een beetje als onze koninklijke familie zelfde liedje ze voelen zich boven ons staan en het zijn allemaal bastaards letterlijk en figuurlijk !
  Zo dat ben ik weer effen kwijt !
  Groetjes en een fijn weekend

  1. Beatrix heeft een geschat vermogen van 25 miljard euro en verdient iets meer dan 793.000 euro netto per jaar en krijgt daarbij ook nog een onkostenvergoeding van 3,4 miljoen euro extra per jaar belastingvrij, betaald met burgers belastinggeld.

   Zoiets las ik net. Hebben we het nog niet over haar familie he.

  2. Ok Kadhaffi had dan wel een Gouden pistool en banken, maar onze Beatrix heeft wel een gouden Koets en een Kroon van goud, hebben ze dat niet allemaal dan als een status symbool van macht, credit en greed?!

   Ik heb tenminste Gouden kronen in me mond, of tel ik soms niet meer mee van adel?

  3. Net m’n gouden draken ketting laten omsmelten voor doekoe. Zijn we van die gouden reptiel ook weer af. Ja, je hebt ook hele mooie draken maar dit was een gemene. Ook geliquideerd.

  4. Waarom moet het kon. huis miljarden bezitten?
   Zij worden toch ook niet afgemaakt en tentoongesteld?
   Het grote verschil is dat nu in nl er voedselbanken zijn en dat kwam in Libië niet voor.

  5. Als ze je nodig hebben dan wordt je in het zadel geholpen, hoor je erbij.
   Je kan alles krijgen wat je maar wilt.

   Totdat je denkt zoals Khaddafi dat je macht genoeg hebt om je eigen ding te doen.

  6. Ik ben blij dat er iemand is die op een heldere manier laat zien dat er altijd meerdere manieren zijn om ergens naar te kijken. Deze mensen hebben we hard nodig, vooral in deze tijd waarin onze gezaghebbers het met de waarheid” niet zo nauw nemen.
   Nu maar hopen dat deze boodschap ook bij andere mensen een kwartje doet vallen…

   dank je wel,
   lies

  7. Tja Piet.

   waarom krijgt onze BEA en der club van ons nog steeds tientallen miljoenen per jaar?

   Terwijl er een vermogen in allerlei Trust’s zit, al eeuwen.
   Hier word geen knoop belasting over betaald, over al die eeuwen lang reeds niet.

   In Libie betaalde men amper rente, hier krijg je nog een stukje teruggave.
   Hier heb je legio voedselbanken die zelf amper het hoofd boven water kunnen houden.

   Als je hier in de file staat , of op zaterdag avond een borreltje gaat doen is het ook net een survivaltocht.

   Zo is het overal wel wat.

   EEN ding is voor mij al jaren duidelijk de beursgenoteerde mickey mouse nownwo murdoch media circus weet er altijd wel wat van te maken wat men WEL kwijt wil.

 10. oordeel niet op dat ook gij niet geoordeeld word.
  Why shoud we kill people to show people that killing people isn’t right.
  Wat ge niet wilt dat u geschied doet dat ook de ander niet.
  En zo kan ik nog wel even doorgaan…………
  Het enige dat ik er van denk is dat ie (khadaffie) gewoonweg geliqideert is

  1. Fijn dat je dit even in het licht zet! Er is nog nooit iemand beter geworden door een veroordeling van derden. Het is zo gemakkelijk om onze frustratie te projecteren op derden, ondertussen hoeven we even niet te kijken naar die gebieden waaraan we zelf nog aardig wat werk hebben! De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet!

 11. Ik denk dat het opzettelijk is om zijn dood te filmen zodat andere leiders die tegen the rotteschild familie is angst in te boezemen. “Kijk dit kan ook jou overkomen als..”

 12. Dat is het nou; de oranjes kunnen in een klap de economie in Nederland erbovenop
  helpen,ze kunnen het makkelijk betalen,het is praktisch ons geld,en gezien hun titel
  zijn ze het hun land verplicht.
  Zo zou het in mijn ogen moeten zijn,als er iemand Nederland financieel accuut kan
  helpen dan is het Bea en d,r familie.

  1. Gezien hun titel? Pardon … wie heeft hen het recht gegeven om zich koningin en koning te noemen? Ikke niet, was het niet begonnen met een stadhouder die zich uitsprak tegen een andere koning namelijk die van spanje? Koningin bij de gratie gods! Megolomanie zul je bedoelen ,Was er een stem uit de hemel die dit heeft verkondigd dan ,of heeft ze het gebeiteld in stenen tafelen vanaf een berg mee gekregen? Bea is niet mijn koningin en zal dat ook nooit worden.Alex en maxima moesten maar eens echt aan het werk worden gezet, en ontdaan van alle privileges het gewone burgerbestaan delen .
   Ik ken een verhaal van een koning van een negerstam . Deze man ging elk jaar een maand het minste werk van zijn onderdanen doen omdat ie zich anders niet geschikt achte het volk te leiden . Je dient het volk en niet andersom .

  2. Marcel , misschien moeten we hier dan ook maar een koning van een negerstam in paleis Noordeinde neerzetten . Kan die meteen het Wilhelmus een beetje swingender maken .

  3. Werd me altijd verteld dat die koningin niet veel te zeggen had.
   Poppenkast voor volwassenen.
   Achter de schermen blijkt ze één van de machtigste mensen op aarde.

   Leve de Koningin! tot ik uithonger, samen met gezin.

  4. Geintje Koningin, wij zijn welvarend ook mijn gezin.
   Leve de VOC mentaliteit, ook de cocaïnehandel van het koningshuis heeft eraan bijgedragen, dat wij piraten, als klein landje, bij de rijkste mensen op aarde horen.
   In Nederland hebben we net zoveel rijken, miljonairs, als in het hele continent Afrika, Hoera!

   Nu staan we alles af, aan de EU, ons graf, zijn we daar ook weer van af.
   Het was gejat, dus is het erg? Gelukkig heeft de koningin nog een berg, geld, materie, macht, aandelen, vriendjes.

   Ze zeiden vroeger dat je alles mocht zeggen in dit land. Mag het hopen.
   Aandelen Shell verkopen? Dank je Koningin, dat je ons helpen wil om alles weer op orde te brengen. Neem uw vrienden en familie mee, trek leeg die vette portemonnee.

   Of zullen we alles opdoek en opnieuw beginnen? Ben benieuwd wat er komen gaat. Van een kale boom valt niet te plukken, bij mij moet je niet wezen, alleen voor een goed idee, liefde, vrijheid jegens elkaar want we leven in broederschap.

   De rest, wordt toch eens wakker!

  5. Alles bij elkaar.

   een schot in de Roos.

   Slavernij afgeschaft?

   Als dit op het binnenhof en brussel zo door gaat.
   Van 50 naar 500 miljard, alleen voor ZORBA.

   Leve de AUSTERITY , lekker alles kapotbezuinigen

   Laat de gezalfden op het Binnenhof maar schuiven.
   Pensioen? Volgens mij breekt de nieuwe slavernij aan, voorzover het niet is weggeweest.

 13. Het is een verademing om vast te stellen dat er ook nog mensen zijn die zo maar niet klakkeloos alles geloven wat het Westen ons tracht te doen slikken. Wie zich de moeite getroost om ook eens andere bronnen aan te boren die weet dat het inderdaad geen opstand van “het volk” tegen Kadafhi is, maar een door de NAVO opgerichte huurlingenbende die doorheen het land getrokken is als een bende moordenaars, verkrachters, dieven. Ge moet eens lezen over de talloze zwarte Afrikaanse werknemers die ze vermoord hebben omdat het zogezegd huurlingen waren.
  De NAVO vertrekt daar al deze week. VEEL sneller dan ze zelf hadden voorzien of gewild. Ik denk dat ze er willen verdwijnen om hun handen in onschuld te kunnen wassen. De “voorlopige regering” zal het mogen uitleggen en die ligt nu al dwars. Dat zegt genoeg. EN…van waar kwam die onbeperkte wapenvoorraad van de rebellen bijvoorbeeld ? Wat was ook weer het mandaat dat de VN gegeven hadden?
  De NAVO is al een misdaadorganisatie geworden. Irak gebombardeerd, duizenden onschuldige burgers gedood, Afghanistan gebombardeerd, ook vele duizenden onschuldige burgers vermoord en hetzelfde geldt nu voor Libye,waar duizenden onschuldige burgers de dood in werden gejaagd door NAVO bombardementen. Nederland heeft ook aan meegedaan en moet ook meegerekend worden voor ernstige misdaden tegen de mensheid. Wanneer komt die Tribunaal voor het Westen en Amerika voor hun aandelen in deze vuile burgeroorlogen???? http://www.youtube.com/watch?v=vfijG_FdYFY&feature=related

 14. Volgens de Amerikaanse journalist Gordon Duff is er maar één reden dat Khadaffi moest sterven: hij wist te veel. Hij wist te veel over Midden-Oostenintrigantafgezant Tony Blair, over Bush, over Cheney, de Clintons, ‘Netanyahu’ en Sarkozy. Hij wist van geheime en clandestiene wapenleveranties, over het gebruik van atoomwapens op tal van manieren waar de media nooit over schrijven, hij wist van de drugsdeals van de CIA, hij kende de werkelijke daders achter de aanslagen van Lockerbie en New York 9/11 Londen en Madrid, op Anwar Saddat en Dr. Kelly. Khadaffi wist – net als Saddam Hoessein – van dingen waarvan wij niet eens weten dat ze te weten zijn. De ‘unknown unknowns.

  1. Nou Henk, neem van mij aan, die gouden Afrikaanse Dinar heeft hem écht de kop gekost.

 15. Guido, dank je voor een goed stukje genuanceerde journalistiek.
  Gadaffi was natuurlijk een crimineel, dat moeten we niet uit het oog verliezen hoeveel mensen daaronder geleden hebben in Libië, kijk maar eens naar zijn puisante rijkdom (niet ongewoon voor Afrikaanse dictators, waar wij ons in NL de ogen niet voor mogen sluiten), maar het is ook goed een ander geluid te laten horen, en vooral aan te geven hoe de westerse pers beïnvloed wordt en ons weer beïnvloedt. groet, Rik

  1. ‘Gadaffi was natuurlijk een crimineel’..? Door zijn puissante rijkdom..? Wat waren zijn criminele daden dan?

  1. Dus Gadaffie hield mogelijk de nwo tegen, net als Japan.
   Hij wilde een eigen munt invoeren, gebaseerd op edel metaal (echte munten), daarmee zou hij een zeer welvarend stukje afrika realiseren, en flink kunnen onderhandelen met de olieprijzen, natuurlijk fors in het nadeel van de dollar, want die is niet meer waard dan een hand vol modder…….en de eurie ook! Zo denkt natuurlijk de wereld Barclay bank, het goud te kunnen piraten, en kunnen ze daar wederom de mensen klein houden……net als in al die andere derde wereld landen.

  1. @Mirakel, Natuurlijk had, heeft, want ik ben er nog steeds niet van overtuigd dat hij echt dood is, dictator trekjes, hij was echter wel goed voor zijn volk en al die poppenkast van het Westen, was natuurlijk gestoeld op bovengenoemde achtergronden.

   Als blijkt dat hij écht dood is, zou hij zomaar eens de bekende nagel aan de doodskist kunnen zijn in een martelaarsrol voor de Elite…

   Om maar weer eens een oude uit de kast te trekken en door sommigen totaal verkeerd geintrepreteerd, De uitlijning op 21 december van Elenin onder een exacte hoek van 90 graden, zou wederom een extra keerpunt in het menselijke bewustzijn kunnen opleveren en zie daar…

   Wordt vervolgd…

  2. Elenin is voorbij volgens mij Simba, over 12.000 jaar komen we er misschien nog een brokje van tegen. Volgens mij was het allemaal een broodje aap verhaal. Ook ik dacht dat er wel eens heel wat zou kunnen gebeuren. Gekmakerij allemaal.

  3. @Martijn, dat is jouw stelling en zeker niet de mijne, Elenin doet precies wat hij/zij moest doen, by design, en de show is nog lang niet voorbij…

  4. De khadaffi situatie, verhoogt dus w.s. ook het bewustzijn…omdat ook de elitairen nu beter zichtbaar zijn met hun intenties (wie er daadwerkelijk aan het roer van het wereldbestuur staan), en mensen zich meer bewust gaan worden, van wat de Missie´s van de vn nu daadwerkelijk inhouden…

   @ Simba, Ik heb ook gedacht dat hij mogel niet dood zou zijn….Khadaffi had elitaire vrienden….
   Bijzonder dat trouwens Duitsland al twee weken wist waar Khadaffi zat, en ze hebben niets gezegd?

  1. Waarom werd Irak aangevallen en als bezet gebied verklaard?
   Occupy Irak?
   Irak wilde afstand nemen van de dollar als enig toegestaan betaalmiddel voor Olie.

   “The war on Iraq was not only based on co-opting it´s oil. One of the main driving factors behind the decision to topple the Iraqi government was, that Iraq had begun trading the nations oil in Euro and not US-Dollar.”

   Waarom werd Libië aangevallen en als bezet gebied verklaard?
   Occupy Libië?
   Libië wilde een eigen Afrikaanse gouden munt als betaalmiddel voor Olie.

   “The driving factors behind the aggression against Libya was the fact that Libya blocked for the development of the Mediterranean Alliance, lobbied for the establishment of a Pan-African, gold backed currency, and that it had supported the now ousted Laurent Gbagbo in Ivory Coast in his attempt to get Ivory Coast out of the CFA agreement. The CFA is a French Controlled currency used in eight African states, and France´s control over the CFA is one of the major supports of the French economy.”

   Waarom willen ze Iran aanvallen en als bezet gebied verklaren?
   Occupy Iran?
   Sinds 2009 wil Iran geen Olie meer verkopen in ruil voor Dollars.

   “The only country that so far has succeeded to withdraw from the US Dollar is Iran, that ended all trade of oil in US-Dollars in 2009. One of the reasons why Iran has not yet been attacked may be the fact that it has acquired a number of X-55 missiles with nuclear capabilities from the Ukraine.”

   Waarom wordt Griekenland volgestopt met gratis Tanks en Marine Fregatten?
   Waarom wordt Nederland volledig ontwapend?
   Wanneer was de laatste keer, vlak voor WO2, dat Nederland volledig werd ontwapend?

   http://nsnbc.wordpress.com/2011/10/24/nato-prepares-global-war-russian-and-chinese-military-on-highest-alert/

  2. Dank Hyper Alert, gelukkig ben je heel alert. Zo alert dat ik heel veel info van je oppak die ik nou net zocht.

 16. Waarom beginnen wij oorlogen…

  Er gaan miljarden in deze industrie om en zolang men nog niet beseft dat we zowel in Nederland als in China, Afrika, Japan, USA en alle andere landen ter wereld hetzelfde zijn en met hetzelfde doel hier rondlopen zal er niks veranderen.
  We zijn allen 1 en de wereld met ons.
  Geld is overbodig evenals benzine, aardgas en andere vervuilende middelen.
  Het gaat hier om de macht en het geld en de olie die er in de bodem zit.
  de enige manier om de illuminatie een halt toe te roepen is om te stoppen met ons enorme consumeringsgedrag.

  STOP MET HET KOPEN VAN TROEP ! ! ! ! ! ! !

  (Mp3, stereoinstallaties, Pc’s, huishoudelijke prul want dat is zo leuk, merkkleding, nieuwe auto’s, je oude rijdt toch?, plastic speelgoed)

  De meeste zijn op aardolie gebaseerde producten, niet kopen dus.

  Kopen, kopen, koopavond!!!! Ik ben toch niet gek…

  Wordt eens wakker…………..

  Ik dwaal een beetje af maar het komt er allemaal op neer dat het zo is.

  Het is bespottelijk en tegelijk ook weer lachwekkend hoe de laatste reactie van Ms. Clinton is.
  Ze lijkt blij als een kind en haar mimiek spreekt boekdelen.

  Nu is een zwak moment dus nu moet het gebeuren, dat laatste kleine zetje nog.

 17. Gaan we nu Ghadaffi heilig verklaren de man die in een enorme weelde leefde en deed of hij in een tentje woonde !!!! Dat kan ik toch niet geloven ! Zijn zoons die te gek voor woorden waren en leefden alsof ze god waren meisjes verkrachtten en nog veel meer ! Dit komt met een knipoog naar weet zijn pseudoniem niet meer die dacht dat ik de gevestigde nieuwsgeving geloofde nou mijnheer weet je naam niet meer maar ik geloof niet in de media en als jij zoveel weet zou ik het op pijs stellen als je ons daar mee zou informeren. Voor mij woonde die viespeuk in een gouden paleis en ja….. met zijn gouden pistool en alle weelde die zijn volk niet had !!!! Dus nogmaals het zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen !

  Groetjes allemaal en welterusten

  Pietje

 18. En wij (het volk, de massa, de loonslaven, de slachtoffers) hebben de heersers al eeuwenlang laten gaan. Maar NU zijn we wakker geworden! We weten het nu en kunnen zelf onze verantwoording te nemen. Zonder Khadaffi, Clinton en de banken geen groei. Fantastisch toch?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.