Advertentie

Bedenkt een kamermeisje zoiets zélf..?


x

Bedenkt een kamermeisje zoiets zélf..?
X

© Guido Jonkers/WantToKnow.nl/.be

x

Het verhaal van Dominique Strauss Kahn was al een bizar verhaal, maar de nieuwste ontwikkelingen maken het alleen maar vreemder..! Als je tenminste bereid bent een beetje verder te lezen en dóór te redeneren. Want als je als illegaal in de VS werkt en je bent een kamermeisje in een hotel, waar de suites, zoals o.a. Dominique Strauss Kahn er een had, rond de US$ 750,- per nacht kosten, ga je dan iemand van verkrachting beschuldigen..? En niet van een normale verkrachting, maar een scene beschrijven, die een uitermate goed ‘geïllustreerd’ verhaal lijkt te zijn van wat zich zou hebben afgespeeld..?

DSK kan weer lachen, maar de vraag is of hij beseft, dat hem wellicht een stevig kunstje is geflikt, door het 'inhuren' van het kamermeisje..!

Maar deze hotelmeid blijft erbij dat DSK haar verkrachtte in zijn luxe-suite van het Sofitel-hotel in New York. Inmiddels is bekend geworden, dat er een opgenomen telefoontje van haar met een gevangene zou bestaan, één dag na haar ontmoeting met DSK..! Ze zou het toen met een gedetineerde gehad hebben over de ‘mogelijke opbrengsten’ van haar klacht tegen DSK…
Dit is nieuws wat dus nú naar buiten komt, om het kamermeisje in een nieuw daglicht te zetten, maar is het niet bizar dat de politie en rechterlijke macht feitelijker en voorzichtiger zou hebben moeten handelen, in het vastzetten en officieel in staat van beschuldiging stellen van DSK..??! Want deze informatie hadden ze natuurlijk direct ná de vastzetting van DSK ook kunnen combineren met de aangifte van de 32-jarige Nifassatou Diallo..!

De gevangene waarmee het kamermeisje contact had, was onder meer gearresteerd voor het bezit van marihuana en hij maakt deel uit van een groep personen, die de voorbije 2 jaar samen US$ 100.000 gestort zouden hebben op de rekening van het zelfverklaarde slachtoffer..! Zij zou verder maandelijks honderden dollars aan telefoonkosten betalen voor 5 bedrijven. De vrouw houdt vol dat ze maar 1 telefoon heeft, maar dat de stortingen door haar verloofde en diens vrienden verricht werden. Ze beweerde ook eerder al verkracht geweest te zijn en dat zou in haar asieldossier opgenomen zijn, maar ook daar vinden de speurders niks van terug.

We praten hier zeer klaarblijkelijk over een vrouw die in de criminele sfeer rondhangt..! Is zij wellicht ‘gehuurd’ om dit verhaal in scene te zetten..? En is het niet uiterst vreemd, dat nét nu van de week de benoeming van de nieuwe voorzitter van het IMF is bekend gemaakt, dat DSK nu weer vrij kan komen…??!

De 32-jarige Nifassatou Diallo, het kamermeisje in de verkarachtingszaak DSK, werd meerder malen betrapt op het niet spreken van 'de waarheid'.. Dat noemen we liegen dus.

Wat wij in ieder geval uiterst bizar vinden, is de enorme publiciteit die gepaard ging met de arrestatie van DSK en nu het laten ‘leeglopen’ van deze opgeblazen ballon.. We zijn benieuwd wat jij hiervan vindt!

Dit is in ieder geval het ‘officiële persbericht’ van Associated Press (AP)
x

Bij de autoriteiten in New York is ernstige twijfel gerezen over de geloofwaardigheid van een hotelbediende die voormalig IMF-topman Dominique Strauss-Kahn heeft beschuldigd van aanranding en poging tot verkrachting. Dat meldden verscheidene Amerikaanse media op gezag van bronnen bij politie en justitie.

Het Amerikaanse dagblad The New York Times meldde op zijn website dat de zaak tegen Strauss-Kahn op losse schroeven is komen te staan. De vrouw die hem beschuldigt, zou betrapt zijn op leugens tegen de politie en de openbare aanklager zou daardoor weinig geloof meer hechten aan haar verhaal. Bronnen bij zowel justitie als de verdediging bevestigden dat tegen CNN.

Gelogen
De 32-jarige vrouw, afkomstig uit het West-Afrikaanse Guinee, zou onder meer gelogen hebben over haar asielaanvraag. Ook zou zij mogelijk betrokken zijn bij criminele activiteiten, zoals drugshandel en witwaspraktijken. De onthullingen zouden haar geloofwaardigheid dusdanig aantasten, dat van de zaak tegen Strauss-Kahn weinig overblijft.

Vervroegde zitting
De berichten volgden kort op de mededeling dat Strauss-Kahn vandaag weer in de rechtbank in New York wordt verwacht, ruim twee weken eerder dan aanvankelijk was gepland. De socialistische politicus, die tot voor kort hoge ogen gooide als kandidaat voor het Franse presidentschap, werd medio mei aangehouden nadat een kamermeisje in het hotel waar hij logeerde hem had beticht van aanranding. Hij heeft steeds verklaard onschuldig te zijn.

Versoepeling vrijlatingsvoorwaarden
De openbare aanklager wilde niet zeggen waar de inderhaast belegde zitting over gaat maar de advocaat van Strauss-Kahn zei dat de gewezen IMF-directeur een versoepeling wil van de voorwaarden waarop hij op 20 mei op borgtocht werd vrijgelaten. Om de gevangenis te mogen verlaten, moest hij een borgsom van 1 miljoen dollar in contanten betalen en zich onderwerpen aan een uitzonderlijk streng regime. Hij draagt een elektronische enkelband en wordt voortdurend in de gaten gehouden door camera’s en gewapende bewakers.

* * *

Conclusie
De vraag is dus of een kamermeisje zoiets zélf bedenkt, en zoja, of het dan ‘puur toeval’ is, dat ze deze meneer Strauss Kahn, tegen het lijf liep, en dat letterlijk, zoals ze de wereld wil doen geloven. Dát ze niet is geschrokken, ná de hele heissa in de pers, en dus nog rustig gaat bellen met een vriendje-in-de-cel de volgende dag, bewijst naar onze mening indirect, dat ze wel degelijk op de hoogte was van de status van de ‘uitgekozen’ persoon, de 62-jarige Dominique Strauss Kahn.

19 gedachten over “Bedenkt een kamermeisje zoiets zélf..?

 1. Dat die man zich graag vermaakt met vrouwen is duidelijk. Het hoe en wat weten we niet natuurlijk. Dat hij door zijn slechte gewoontes gemakkelijk een oor aangenaaid kan krijgen is ook duidelijk.
  Ik dacht vanmorgen bij het lezen van het bericht op teletekst meteen al dat het wel boter na de vis is. Hij is zijn baan kwijt en blijft bekend als rokken jager en er zit een ander op zijn plaats.
  Het kan me eigenlijk niet zoveel schelen hoe het met meneer Strauss afloopt. De dame is waarschijnlijk ook voor een kar gespannen die ze waarschijnlijk helemaal niet kan trekken en haar nog veel moeilijkheden zal bezorgen.
  Wat ik mij afvraag is, wie is het die nu zijn plaats bij IMF heeft ingenomen en door wie zit zij daar nu.
  Ik ben normaal heel enthousiast als een vrouw op een hoge plaats terecht komt. (Het wordt tijd dat de leiding eerlijk verdeelt wordt onder vrouwen en mannen.)
  Maar de vraag blijft bij mij zeuren. Zijn het goedwillenden of slechtwillenden die voor deze plotselinge verandering hebben gezorgd.
  De raderen draaien door. Ik hoop wel in de goede richting en probeer daar op te vertrouwen.
  Ik voel me de laatste tijd erg onrustig. Allerlei dingen blijken niet te zijn wat ze lijken.
  Ik ben benieuwd wat ons nog allemaal te wachten staat.
  Ik weet graag waar ik op voorbereid moet zijn maar dat is nu niet eenvoudig.
  Gelukkig hebben we de zon vandaag weer. 🙂

  1. Wat Selene beschrijft is zelfs in mijn gevoel nog maar een deel.
   Kan het ook zo zijn dat het voor de Presidentsverkiezingen in Frankrijk ook een opsteker moet worden? Medelijden opwekken etc. We, de fransen dan, gaan HEM kiezen straks?
   Niets is meer wat het lijkt en wat de media publiceert is ook alles behalve doorzichtig.
   Wie er werkelijk aan de touwtjes trekken? Niet de gewone man en vrouw!

  2. #selene
   goede reactie.
   Behalve ….”het wordt tijd dat de leiding eerlijk verdeeld wordt onder vrouwen en mannen”…..
   Het maakt me helemaal niet uit of het vrouwen of mannen zijn, als het maar EERLIJKE mensen zijn.
   Helaas vind je foute mensen OOK onder vrouwen.

   Ik wordt een beetje moe van ….vrouwen zouden het beter doen dan mannen…..
   het gaat om de energie….zijn het macht of krachtmensen!!!

   Dus laat ons maar ophouden over vrouwen on top of quota.

 2. ik heb vernomen dat de heer strauss Kahn. er achter was dat er 150 ton goud was verdwenen bij het IMF. daarom moest ie weg. het is natuurlijk gewoon weer een vuil spelletje. maar ik als gewoon burger kan het niet bewijzen. maar die info had ik. ik heb altijd al van begin af aan al getwijfeld dat het waar zou zijn.

  1. Er is sprake van meer dan 1 aanklager heb ik begrepen. Als je geheimen hebt kun je die beter niet delen lijkt mij. En dat zullen aanklagers nog beter weten dan ik.

 3. “hun” manier van iemand “dwars” zitten. Doen ze veel vaker, sla de geschiedenis er maar op na. Gewoon iemand beschuldigen een sex schandaal en de media doet de rest.

 4. Hallo,

  Kamermeisjes hoeven zoiets niet te bedenken. Een nichtje van me is kamermeisje geweest. Je wilt niet weten wat die meemaken en aan voorstellen krijgen. Dus het verhaal zal mogelijk op een of andere manier gebeurd zijn. Maar waarom en door wie geregisseerd? Ik zie Strauss wel president van Frankrijk worden…

  Een warme groet,

  Dzyan

 5. hier word wel een zeer vies spelletje gespeeld en AMERIKAdoet hieraan mee allemaal ondanks deze meneer hoe kan zij details weten van zijn lichaam . en waarom laat amerika deze verdachte weer op vrije voeten ! daar zit het m,nu juist er zit in amerika op een geheime plaats iemand die aan de touwtjes trekt wat hem aanstaat daar bemoeit deze persoon zich niet voor maar gaat er iets verkeerd dan is hij er als de kippen bij om de valse eieren weg te halen zo ook nu WANT ? DE VERDACHTE MOCHT ZIJN MOND EENS VOORBIJ PRATEN !en waarom beluisteren die amerikaanse overheid iemands telefoongesprek af wat hebben zij er mee te maken wat zij bespreek met haar vriendje !t,word weer tijd dat de mensheid weer helemaal vrij zijn wij ?? ZIJN DE GEVANGENEN VAN DEZE ELITE kom daartegen in opstand mensen en laat je niet verder onderdrukken !

 6. ik vond het hele gebeuren gelijk al vreemd
  bij het zien van de beelden en alles wat er bij hoort aan commentaar voelde het niet goed bij mij
  want ik denk dat een man met zijn positie zich wel een paar keer om zijn ass draaid eer hij zijn handen brand aan een kamermeisje
  dit voelt niet goed en hier zit echt wel een bron achter dat kan niet anders want nu er iemand anders zijn plek heeft in genomen komen er ineens andere berichten boven water zeer vreemd allemaal
  en het is niet zo moeilijk om iemand met zo een status even te screnen over zijn achtergrond en hobby,s en als deze hobby,s vrouwen zijn dan kunnen we de rest wel invullen en ik denk dat er nu nog meer dames zich gaan melden hoor ook al zijn ze betaalt voor de liefde zo zit het momenteel in elkaar op deze planeet list en bedrog
  geweld enz…enz…ik hoop van ganser harte dat steeds meer mensen zich open stellen
  voor het licht en de liefde zodat dit soort dingen tot het verleden gaan horen
  en we kunnen leven volgens plan

 7. Tja dat is zeker zo,ik wil alleen iets op een rijtje zetten dit is wat in mij hoofd afspeelt, DSK werkt zoiezo voor de ELITE (IMF) ,federal reserve bank ,National Treasury of America het is 1 grote familie (rotschilds familie ) (Rockefellers) Van der bilts en ga zo maar door ik denk zelf dat het niet meer ging tussen hun dus tussen DSK en DE ELITE (illuminati)en hebben hen zo teruggepakt. gelokt in een val gezet zodat iemand anders en trouw aan satan de stuur overneem bij IMF,zodat hun plannen doorgezet kan worden, via een andere puppet die nu aan de macht is binnen de IMF. ze hebben hem buitenspel gezet,zodat ze hun agenda kan doorzetten.

 8. ik denk zelf dat hij in de val is gelokt door de (ELITE) en dat iemand die trouw is aan de ELITE de stuur moest overnemen.Een POPPET.Ook was er 150 ton goud verdwenen uit de kluis van IMF. toeval he,DSK buitenspel gezet of een mooie goeie en gemanipuleerde zet op een schaakboord om de macht te grijpen straks in frankrijk. ze zetten iemand anders achter de bureau als director chief binnen IMF.En binnen no-time is hij alweer op vrije voeten heel raar deze gebeurtenissen,maar ik maak me geen zorgen. Deze mensen krijgen hun verdiende loon ze zijn allemaal trouw aan de duivel dus geld, macht,positie,dat is satan, en als vrouw van DSK hoe kan je zo met hem hand in hand lopen heb je geen gezicht om je in de media te laten zien,samen met hem te verschijnen,romantisch etentje in 1 van de luxe restaurants van NY,alsof er niks is gebeurt. Of hun weten iets (dat is zeker) dat WIJ niet weten.ALLAH IS GROOT GOD BLESS YOU

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.