Advertentie

Nog even.. Over het DNA van OBL..! En dat van DSK..


Door een reactie van onze trouwe bezoekert Joris, werden we even aangezet dit artikelt te maken. Het gaat over een dwarsverband, dat ineens naar voren komt, bij de DNA-tests, die voor Dominique Strauss Kahn gemaakt moesten worden, in verband met zijn vermeende (poging tot) verkrachting van een kamermeisje. Joris schrijft in een van zijn commentaren hier op de site:

“Ik moest hier weer aan denken omdat ik eerder dit artikel las op de site van Steve Beckow (HIER):

“Laten we beginnen met -wat ik beschouw als- het meest duidelijke bewijs dat de Obama-regering liegt. Het komt van een wereldvermaarde microbioloog, die me toestemming gaf om zijn citaat te gebruiken, op voorwaarde dat ik zijn naam niet zou noemen. De simpele test om de de waarheid van zíjn uitspraak te toetsen, ligt simpel in de mogelijkheid om deze voor te leggen aan ongeacht welke microbioloog, die wat van DNA-onderzoek af weet. Er lopen er in de wereld 10.000-den rond, dus dat zou toch geen probleem moeten zijn.

Hier is wat deze microbioloog mij schreef: “Ik ben een moleculair bioloog,  en heb een succesvolle carrière opgebouwd op het veld van menselijke genetica.  Ik ben directeur geweest van één van ’s werelds grootste DNA-onderzoekscentra en help nu met het opzetten van een wereldmarkt voor klinisch gebruik van volledig menselijke genen voor de grootste DNA-onderzoekscentra in de wereld. Ik heb gewerkt met absoluut de beste wetenschappers op het gebied van menselijk DNA-onderzoek. Deze werkten in het leger, op universiteiten, in de farmceutische industrie en andere industrieën over de hele wereld. Ik ken het DNA.

En er is één ding betreffende DNA, dat je NIET KUNT DOEN, ik herhaal: ‘WAT JE NIET KUNT DOEN’, en dat is ruwe DNA-gegevens van afnemen van een, door een speciale militaire eenheid, door-het-hoofd-geschoten-man-in-Noord-Pakistan, het DNA vervolgens destilleren uit dit ruwe materiaal, prepareren voor onderzoek, het testen, nauwkeurig de testgegevens van het ruwe DNA analyseren, uit dit DNA de genotype halen, deze vergelijken met een DNA-referentie en vervolgens een positieve identificatie vaststellen, allemaal in 12 uur.. Laat staan dat er verder géén transport nodig orde was, om al deze onderzoeksstappen te zetten, en dat alles dus plaatsvond op de plaats waar de aanslag plaatsvond.

Misschien dat sommigen met het argument willen komen, dat er toch inmiddels een soort van ‘veld-DNA-testkits’ bestaan.. Dat is correct, die bestaan, maar alleen om bijvoorbeeld te bepalen met wat voor een SOORT bacterie je te maken hebt. Deze vlieger gaat dus niet op, wanneer je de identiteit dient te bepalen van een bepaald individu. Hoe dan ook, het feitelijke werk neemt dagen in beslag, en ik vind het hoogst ongeloofwaardig, (laat ik niet zeggen dat het onmogelijk is), dat een bepaald vliegtuig een volledig DNA-laboratorium aan boord zou hebben om dit soort werk te doen. Het is natuurlijk geen ‘Starship Enterprise’ daar buiten..”

Er zijn blijkbaar wonderen verricht bij de vaststelling van de identiteit van de 'ware OBL'...

 

De relatie Osama Bin Laden en Dominique Strauss Kahn

Joris schrijft verder: “Dan lees ik vandaag een regeltje in een artikel in de Huffington Postl over DSK die aftreed: “Onderzoekers hebben een stuk tapijt verwijderd uit de suite van het hotel, waar DSK verbleef, aldus politie-onderzoekers afgelopen woensdag. Volgens detectives van de politie van New York zou dit tapijt sporen kunnen bevatten van sperma van DSK, veroorzaakt door ‘de gevolgen van gedwongen, orale seks’ die het kamermeisje bij DSK moest toepassen.

Een van de rechtelijke ambtenaren meldde dat men haast maakte met het onderzoeken van het DNA-materiaal van het sperma dat gevonden was, ‘MAAR DE RESULTATEN HIERVAN, LATEN NOG EEN PAAR DAGEN OP ZICH WACHTEN'”…!

Je ziet de overeenkomst met het verhaal over Bin Laden? Bin laden was vermoord en de regering van de VS beweert dat hij na 12 uur in zee is gegooid. Ondertussen hebben ze zijn DNA getest en wisten ze ‘dus’ zeker dat ze de goeie boef te pakken hadden. Jaja..
Maar we zijn een paar weken later, wanneer plotseling in een volledig andere zaak blijkt, dat als je echt je stinkende best doet (‘fast tracked’) dat het dan ‘slechts een paar dagen duurt’ om een DNA-test volledig uit te voeren.. Welke deskundige legt me eens uit dat het toch kan wat ze bij ‘Bin Laden’ hebben gedaan met z’n DNA?”..

 

 

 

4 gedachten over “Nog even.. Over het DNA van OBL..! En dat van DSK..

 1. Nah, Guido…

  Precies, dat bedoel ik!

  En wat ben je toch een harde werker.
  Gelijk weer vertaald, ondanks verminderde capaciteit binnen WTK.

  Dat krijg ik niet voor elkaar. Wat ik zelf wel doe is de vraag stellen in de MSM.
  Ik zou de url’s kunnen opzoeken, maar het nieuws over DSK gaat zo hard dat een artikel van gisteren alweer oud nieuws is. Toch zet ik het juist daarbij, want het zijn wel de artikelen die veel gelezen worden.

  Toch één gevonden:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/2434277/2011/05/19/Strauss-Kahn-op-borgtocht-vrij.dhtml

  met mijn reactie: 19/05/11 23:08 uur

 2. Weer een nieuwe ontdekking over barrack osama in de maling ..

  Het Amerikaanse radiostation TruNews heeft vorige week naar eigen zeggen ‘explosieve nieuwe informatie’ uitgezonden over de ware identiteit van de Amerikaanse president Barack Hussein Obama, die zich vroeger onder andere Barry Soetoro noemde. De man die de informatie over Obama’s verborgen verleden ontdekte stemde in 2008 op Obama, maar voelt zich nu ‘verraden’. Als de informatie klopt is de FBI volgens TruNews ‘verplicht om Obama in het Witte Huis te arresteren… en betekent dit dat Obama over een crimineel netwerk beschikt dat hem decennia lang heeft geholpen zijn identiteit te verbergen.’

  Barack en Michelle Obama zouden door dit netwerk ..

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=632224&r=1&tbl_archief=&

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.