Advertentie

Strauss Kahn en ‘het patroon’..


Désirée Röver is onderzoeksjournaliste en heeft zich de afgelopen jaren vooral vastgebeten in het openbaren van de verstikkende wurggreep, waarin de farmaceutische industrie onze maatschappij is gaan houden. Haar kennis op het gebied van vooral het HPV-vaccin mondde uit in een kwalitatief bijzonder boek (HIER) dat alle ouders van jonge dochters zouden moeten lezen.

Net als elk ander die zich bezig houdt met ‘vreemde zaken achter de schermen’, kwam Désirée een veel groter ‘spel’ op het spoor. Ook zij ontdekte de ‘krachten achter de schermen’. Want uiteindelijk leiden namelijk alle spinnewebdraden naar het midden.. De spin houdt zich echter aan de rand van het web, maar het is voor een beetje intelligente zoeker geen probleem om een uiterst gedetailleerd plaatje te maken van deze ‘spin’..  Veel van de zaken die we hier op WantToKnow behandelen, passen in dit zelfde ‘spin-en-het-web’-puzzel.

De opgepakte topman van het Internationale Monetaire Fonds, de Franse socialist Dominique Strauss Kahn, lijkt het slachtoffer te zijn geworden van een ‘valse vlag’-operatie. Ondanks de reputatie van Kahn, lijkt het erop dat deze vermeende aanranding en verkrachting, nauwelijks in het gedrag van Kahn past. Natuurlijk is niets uitgesloten, maar zolang deze man nog niet ‘bewezen schuldig’ is bevonden, dienen we alle aspecten van deze vermeende daad te bekijken. Désirée Röver heeft diepe bedenkingen bij de officiële versie van het verhaal. Dit is haar korte mail, die wij vandaag ontvingen.. Dat jij ook even oplet en nadenkt, vóór je wellicht té snel je conclusies trekt.

Want laten we welwezen: het hele ‘Dossier DSK’ ruikt naar ‘onraad’! Zijn kamermeisjes meestal niet met tweeën? En komen deze meiden doorgaans niet de kamer poetsen wanneer de klant WEG is…? Een van de grote intelligenties van Frankrijk die de hotelwereld door en door kent zou zich in een hotel van een Franse hotelketen (Sofitel) vergrepen hebben… Zou hij op de vlucht gaan, of zou hij het ook met een bijv. € 1.000,- opgelost hebben? Daarenboven zette hij hiermee direct zijn carrière bij het IMF en belangrijker natuurlijk nog, zijn kandidatuur voor het Frans presidentschap op het spel. Niet geloven !

* * *

Désirée Röver: ‘Patroonherkenning’
x

“Think about it: Gewoon een paar vragen?

Dominique Strauss Kahn opgepakt voor vermeende verkrachting. Een persoonlijke 'valse vlag' om hem op te ruimen? (Klik op de foto voor een andere valse vlag)

Werd Dominique Strauss Kahn geofferd als valse vlag voor de volgende stap in de mondiale financiële crisis? Is zijn onsmakelijk incident de eerste acte naar het serieus verdwijnen van de dollar, euro, etc., met in het kielzog daarvan onder meer de opmars van de implanteerbare chip? Want waarom werd een man in zijn positie, hoge ome bij het IMF, niet uit de wind gehouden met bijvoorbeeld een grote zak zwijggeld?

Dat is immers de gebruikelijke gang van zaken wanneer een van de ‘PowersThatBe’- heren (Powers that so bloody wannabee..) wordt betrapt bij een gebrek aan beheersen van zijn instrument. En Strauss Kahn is echt niet de enige. Ik meen een patroon te herkennen. Het is al zo vaak gebeurd:

Alle ogen zijn nu ‘gericht op Kwatta’, maar wat is de andere hand van de goochelaar aan het doen?

Ook de moord op de al jaren dode Osama bin Laden moest de aandacht afleiden van de immer voortrazende Fukushima kernramp. Zoals je zelf weet praat niemand meer over de olie die nog altijd de Mexicaanse Golf instroomt. Clinton leek eerst de sigaar, maar draait achter de schermen en in het lezingencircuit inmiddels weer volop mee.
En ook onze eigen Rob Oudkerk mag ook gewoon weer aan het woord op de Nederlandse televisie.

Wat is er mis met de mensen dat ze hun monden niet opentrekken?

Te veel subliminale boodschappen? Te veel mind control frequenties? Te veel aspartaam? Griepvaccins?…

Love, Light & Laughter,

Désirée L. Röver

medical research journalist, author, radio host

desiree.rover.holoversity.eu

argusoogradio.org

 

17 gedachten over “Strauss Kahn en ‘het patroon’..

 1. Als hij het inderdaad gedaan heeft, verdient ie extra straf omdat hij ook nog eens een voorbeeldfunctie heeft maar ook ik kan me haast niet voorstellen dat ie zo gek is om alles op het spel te zetten. Zulke jongens kunnen de mooiste en duurste animeermeisjes inhuren en dan ook nog van onze centen…

  Mij allemaal te toevallig en de media spint weer vrolijk mee.
  Er zijn weer bommeldingen, Griekenland mag misschien tóch afstempelen (de belastingbetaler draait er weer voor op) focusverlegging is er weer volop…

 2. Dat geloof je?

  Strauss-Kahn opgepakt wegens een 9 jaar oude zaak, terwijl hij op weg was naar Merkel om wat aan de crisis te doen. Kamermeisje zegt: “omdat ze weet dat haar stem nu gehoord wordt en omdat ze weet dat ze nu serieus genomen wordt”, de aanklacht nu pas is ingediend.

  Daarbij komt dat Strauss-Kahn bezig was met het opzetten van een nieuwe munt, zegmaar wat Khadaffi ook van plan was. Hoewel hij daadwerkelijk terug wou naar goud! “Khadaffi was bezig met gouden dinar als vervanging van de euro en dollar”.

  Nu is het wel zo dat Strauss-Kahn werkte aan een nieuwe wereldmunt, evenals China die dat al een paar jaar geleden wou de met een munt die de Bancor word genoemd gebaseerd op grondstoffen “China wil alsnog de droom van John Maynard Keynes verwezenlijken.”

  Wist je dat van Rompuy op dit moment in China is om te kijken of ze nog wat wil investeren in Europa? “Terwijl Westerse bedrijven en overheden hun investeringen terugtrekken uit het door schulden geplaagde land, trekken Chinezen juist de beurs”.

  Maar naar mijn mening doet van Rompuy nu heel Europa in de uitverkoop daar. Waarom anders zou dit 4 dagen gelden gebeurd zijn: “leden van de Tweede Kamer zijn teruggeroepen voor geheim spoedoverleg met minister van Financiën Jan Kees de Jager (CDA) en president van de Nederlandsche Bank (DNB) Nout Wellink”.

  Natuurlijk heeft China er gewoon baat bij als het hier stabiel blijft want we zijn een grote afzetmarkt voor ze. Oja, en ze willen natuurlijk een tweede Rotterdam bouwen in Griekenland “de Chinese investeerders denken dat Piraeus een belangrijk doorvoerpunt kan worden voor Chinese goederen die aan Zuid-Europese en Noord-Afrikaanse consumenten en bedrijven worden afgezet”.

  En je zit gelijk lekker handig aan de overkant van Libië, kunnen ze dat fregat wat daar voor de kust ligt makkelijk aanmeren. Weer 35000 mensen evacueren uit Libië hebben ze vast niet weer zo’n in, echter hadden ze wel een buitenkansje om een oorlogsbodem voor het eerst sinds mensenheugenis in de Middelandse Zee rond te laten dobberen. Wat hier volgensmij de media weer niet haalde…

  Maar wie gelooft de media nog met gefabriceerde verhalen die een oorlog ontketenen: “Troepen gelieerd aan Gaddafi zijn niet gestopt met het aanvallen van ten minste twee anti-regimebolwerken. De Libische regering ontkent en nodigt een aantal landen uit om dat te komen checken”.

  Mischien verteld zo’n kamermeisje wél de waarheid…

 3. Zulke “topambtenaren” kunnen toch de duurste en mooiste callgirls huren. Bovendien zie ik zo’n ouwe baas niet achter zo’n kamermeisje aan strompelen

 4. “Als zijn reputatie klopt is hij gewoon een gemakkelijk slachtoffer. ”
  Toen ik het hoorde, hoorde ik ook de ongeloofwaardigheid en reageerde met deze zin.
  Ik blijk natuurlijk niet de enige. Belangrijker is dat mensen die meer weten van deze man en van wat er gaande is in de wereld waar hij zich beweegt ook grote vraagtekens zetten.
  Ze komen zo gemakkelijk van hem af.
  Ik vind kerels die denken recht te hebben op alles met 2 benen ronduit verachtelijk. Maar dit verhaal klopt niet dus kan ik ook niet oordelen over dit mens.

  1. Trouwens, wat er mis is met de mensen? Volgens mij willen ze dat alles overwaait en dat ze straks wakker worden uit een enge droom die voorbij is. De zelfredzaamheid is bij veel mensen ver te zoeken. Anderen moeten het maar oplossen.
   Ze blijven televisie kijken al waarschuw je ze nog zo vaak. (Als ik moe ben dan heb ik nergens anders fut voor)
   Als je moe bent ben je gemakkelijk te beïnvloeden, zo werkt het gewoon.
   Ik ben gestopt met anderen uitleggen hoe het moet. Ik heb heel veel respect voor mensen, net als jij Désirée, die blijven volhouden.
   Die blijven volhouden aan de bel te trekken en blijven zoeken naar antwoorden en die dan weer doorgeven aan de mensen die wel willen luisteren.
   Ik luister en denk na. Vroeger slikte ik ook veel, niet alles, ook als ik het niet begreep. Nu geloof ik niks alvoor ik er heb over nagedacht en feiten heb afgewogen. Daar ben ik veel zelfverzekerder door geworden. Een ongevraagd en onverwachte bijwerking. Ik raad het iedereen aan. Maar op een site als deze zitten overwegend enkel mensen die zelf al nadenken. De slapers weten hier niets van of zijn het al snel vergeten.

 5. Misschien is het een machtsmisbruiker, maar dit was natuurlijk een opzetje.

  Ben Fulford ziet het zo:

  “Dominique Strauss-Kahn, the head of the IMF, was arrested last week because he was trying to steal the American people’s Social Security money to finance the Euro, according to Rothschild family sources. The charge of rape against him was almost certainly a case of entrapment by a female agent although I am sure no proof of this will ever be found.”

  http://stevebeckow.com/2011/05/ben-fulford-backstage-of-the-cabal/

  1. “he was trying to steal the American people’s Social Security money to finance the Euro, according to Rothschild family sources”

   Nou dat klinkt ook heel betrouwbaar. tsjonge jonge

 6. Wie weet is de arrestatie van DSK de eerste in de reeks van aangekondigde arrestaties van illuminati toplui. Want laat ons wel wezen, het IMF is geen onschuldig clubje topbankiers. Deze oppermachtige instelling heeft haar tentakels zonder uitzonderingen, diep in het monetaire beleid van àlle landen zitten.

  1. Waar haal je het vandaan Knipoog, dat deze arrestaties zijn aangekondigd..?

  2. Dan zijn we er toch..? ‘Dat het al jaren lang aangekondigd wordt’..???! Ik vraag WAAR het is aangekondigd! Idd zo wórdt het een ‘beetje dood vogeltje’.. (Is ws. net zoiets als een beetje zwanger zijn..?)

  3. bvb benjamin fulford of menig channeling mja ik noem het een dood vogeltje omdat die 2 mediums allebei wat te vaak met mooie lege woorden komen en dus onbetrouwbaar zijn

  4. Nou, de gechannelde boodschappen van de verschillende leden van de Galactische Federatie door oa. Mike Quinsey; Sheldan Nidle en Kris Won gaan er regelmatig over. Toch op zijn minst over het vleugellam maken en isoleren van diverse marionetten van het duister, waaronder Illuminati en Bilderbergers die de invoering van NESARA moeten mogelijk maken.
   Ben ik te optimistisch ? Misschien wel. Toch zou ik niet onmiddellijk een duister complot achter de val van DSK zoeken, al komt sommigen heel goed uit.
   Het feit dat zijn advocaten nu het gewilligheid van de aanklaagster gaan pleiten, wijst erop dat er waarheid achter de beschuldiging zit. Sommige bronnen melden dat de bewakingscamera de vlucht van de jonge vrouw en het haastige vertrek van DSK geregistreerd hebben.
   Algemeen nu. Vele leiders blijken een grote seksuele apetijt te hebben. Volgens onderzoekers doordat macht een verhoogde adrenalineproductie genereert, die zich dan weer in seksuele energie omzet…

  5. OK duidelijk die bronnen. Of dat ‘lege mooie woorden’ allemaal zijn, laat ik graag aan het oordeel over van P.
   Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen, mag daar niet veel over zeggen, dat er idd keihard gewerkt wordt op hoog energetisch niveau.
   Mijn conclusie was nl. al lang, dat je sneller iets kapot maakt, dan (opnieuw) iets moois opbouwt..! Daar hebben we dus simpelweg hulp bij nodig. En die IS er..!! Achter de schermen.. OOK achter de schermen. Een deel van ‘strijd’ vindt dus aldaar plaats. LET IT BE! Wees niet boos door je oordeel, LET IT BE!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.