Advertentie

Hogere kindersterfte bij hogere vaccinatiegraad!


x

Intensief vaccinatie-programma gelinkt aan hogere sterftecijfers onder kinderen

(Source: Human and Experimental Toxicology)
Guido Jonkers ©  2011 WantToKnow.nl/.be

x

Zijn we bezig onze kinderen ‘dood’ te vaccineren? Het lijkt erop als je naar de kille cijfers kijkt in dit verband. Landen die de hoogste vaccinatiegraad hebben, landen als de VS, Italië, Griekenland en het Verenigd Koninkrijk, hebben ook het hoogste sterftecijfer onder baby’s en peuters, zo heeft een nieuwe studie aangetoond..!
Vaccinaties, vaccinaties, wanneer gaan we dit middel eens zien als een paardemiddel, i.p.v. een wondermiddel..?

Het top je van de ijsberg..? Kijken we naar de VS als voorbeeld van het land met de hoogste vaccinatiegraad, waarbij kinderen maar liefst 26 (!!) vaccinaties te verwerken krijgen voordat ze überhaupt nog kunnen lopen, dan zien we in de VS ook het hoogste sterftecijfer in deze groep..! We spreken dan over 6 op 1000 baby’s en peuters.

Maar draaien we het verhaal om, dan blijkt daar hetzelfde beeld zich te tonen; in landen met het laagste vaccinatie-programma, bijvoorbeeld Zweden en Japan met 12 vaccinaties in het baby- en peutervaccinatieprogramma, dan zien we dat daar ook de laagste sterftecijfers in deze groep. Daar ligt het cijfer op precies de helft, namelijk 3 op 1000 sterfgevallen. Het bizarre daarbij is ook nog eens dat het vaccinatieprogramma ook bijna de helft is van dat van de de VS. (12 tegenover 26).
Het United Kingdom kwam met een vaccinatieprogramma van 19 vaccins in deze doelgroep op een sterftecijfer van 4,85 op de 25ste plaats in de lijst. En Nederland staat op de 22ste plaats met een sterftecijfer van 4,73 per 1000 peuters en baby’s.
Onderzoekers Neil Miller en Gary Goldman vermoeden dat het niet-meegerekende cijfer van het Sudden Infant Death Syndrome (SIDS = wiegedood) ook aan de basis zou kunnen liggen van de ‘over-vaccinaties’ van deze groep. Deze onderzoekers bekeken de cijfers van vaccinatieprogramma’s in relatie tot de sterftecijfers van 34 ontwikkelde landen.

11 gedachten over “Hogere kindersterfte bij hogere vaccinatiegraad!

  1. Ik snap de vergelijking tussen dat grijze haar/dementie/verven (duidelijk absurd)en vaccins-kindersterkte (bepaald neit absurde, wetenschappelijk cijfers welke moeilijke vragen oproepen) niet.

  2. Douwe probeert wellicht quasi wetenschappelijk, een nonsens-correlatie aan te tonen, tussen zijn opmerking en de heftige impact van vaccinaties op kinderen. Hij ziet er kennelijk de lol van in..?

 1. Dat vaccinaties kunnen leiden tot ernstige complicaties is geen nieuw feit. Een aantal jaren geleden was er een hype over de inenting met het DKTP vaccin (Difterie, Kinkhoest, Tetanus en Polio). Het vaccin tegen kinkhoest blijkt nogal wat nevenwerkingen te hebben welke bij kinderen tot gemiddeld drie jaar kunnen leiden tot ernstige complicaties als koortsstuipen, bewustzijnsverlies (coma!) of zelfs tot ernstige lichamelijke, verstandelijke of psychische beperkingen (ik ben zelf een “product” van dit “experiment” dat eind jaren ’60 plaatsvond).
  Vaccins zijn vaak gestoeld op virale en/of bacteriele gifstoffen welke door het toevoegen van bepaalde chemische componenten in hun werking worden versterkt. En buiten dit alles: wie geeft ons de zekerheid dat een vaccin veilig is, en er niet allerlei andere stoffen in worden verwerkt welke – al dan niet op korte of lange termijn – giftig zijn voor het menselijk genoom en kunnen leiden tot allerlei genetische afwijkingen?

 2. Het is gewoon niet te bevatten dat ouders zonder na te denken hun kinderen zo laten vol pompen.
  Als er iets is wat je als ouders in de hand hebt is wel het vaccineren van je kinderen,
  ook al schijn zelf die vrijheid onder druk te staan, ik raad ouders aan om alleen de meest noodzakelijke vaccines te doen,borstvoeding te geven zo geef je eigen antistoffen
  door en dat is de beste bescherming die je je kind kunt geven en pas na een half jaar of langer te gaan vaccineren.
  Je kun als je sterk genoeg bent ook niet vaccineren dat doen ook genoeg ouders,maar dan
  sta je anders in het leven en dat werkt ook .

 3. Probeer maar eens om als ouder deze vaccinaties tegen te gaan. Mijn zuster heeft namelijk 2 kleine kinderen en door het feit dat zij als ouder beslist om hun niet te laten vaccineren, wel neem van mij aan, dit heeft haar al wat tegenstand en miserie bezorgt. Dit vanuit de scholen, kinderopvang, kind en gezin, etc….

  Waar is de vrijheid gebleven om zelf te beslissen wat u kind in zijn lijfje gespoten krijgt? Waar is de vrijheid om zelf te beslissen wat en hoe over uw eigen kind?

  Net zoals alles tegenwoordig, is onze vrijheid op een snel tempo aan het verdwijnen.
  Vb. Sinds begin Juli mag er in België op café niet meer gerookt worden, nergens meer trouwens. En dan vraag ik mij weer af, waar is de mens zijn recht gebleven om zelf te bepalen waar en wanneer men rookt? 🙂

  Iedereen is bereid om een gedeelte van zijn vrijheid af te staan om het gevoel van zekerheid en veiligheid te kunnen behouden! Eén van de hoofdreden waarom ze de bevolking in angst laten leven.

  Bekijk deze eens even -> http://bloginfo.educate-yourself.eu/2011/06/natos-secret-armies-black-opps-and-terror-stay-behinds/

  Docu over Gladio, Bende van Nijvel, CCC, SDRA-8. Allemaal staats gesponsord terrorisme! Ongelooflijk!

  Groeten

 4. Jumping to conclusions….., prematuur alleszins
  De vaccinaties van tegenwoordig kunnen inderdaad deels weggenomen worden. Maar dat is dan wel mogelijk geworden door het bijna uitsterven van een aantal ziektes waar we al jaren tegen inenten. De algehele gezondheid in het westen is sterk verbeterd, en dat had ook een oorzaak. Ik durf te stellen dat het inenten wel degelijk hier toe bijgedragen heeft.

  Neemt niet weg dat ik mijn dochter ook vrij laat in haar keuze voor de vaccinatie voor baarmoederhalskanker. Ja, ik heb ook zeer mijn twijfels! Maar het is nu toch wel te simpel om te roepen dat inenten niet noodzakelijk meer is. Enige relativering is op z’n plaats. Want hoe had je hier 50 jaar (of nog langer) geleden over gedacht?

  1. Het is een groot misverstand dat veel infectie ziektes zijn verdwenen door het vaccineren. De oorzaak daarvan ligt veel meer in gezondere(volwaardige) en schonere voeding, schoon drinkwater en betere hygiëne en betere leef en woonomstandigheden!!!

 5. Het hele vaccinatie programma is een grote zwendel. Het is een miljarden business. D.m.v. extreme bangmakerij maken zij gigantische winsten. Maffiapractijken! Mijn zoon Max hebben we niet laten vaccineren en ik ben daar nog steeds blij om. Wat een weerstand hebben we gekregen vanuit de reguliere medische sector. Ik heb te veel ellende gezien in mijn omgeving.
  Een kind met extreem spraakgebrek. Sprak toen hij 4jr. was vier woorden met moeite;papa, mama, ja en nee. Een kind met astma. Liep de hele dag met zo’n inhaleer apparaat rond en werd ongeveer twee maal per jaar opgenomen op de intensive care en moest beademd worden, anders zou hij stikken. Een kind met soort van autisme. Zo ook kinderen met met eczeem, chronische oorontstekingen, leer en lees problemen, ADHD enz. Het mooie is dat al deze kinderen genezen zijn door wijlen Tinus Smit. Hij was homeopathisch arts in Eindhoven. De kinderen werden ontstoord, zoals dat genoemd wordt, door een medicijn dat gemaakt wordt van de inenting zelf(verdund). Aan de andere kant heb ik ook kinderen gezien die de bof en kinkhoest kregen terwijl ze waren ingeënt. Zij hebben hier jaren last van gehad omdat het normale ziekte proces was verstoord.

  Ook vaak meegemaakt dat mensen zeiden ziek geworden te zijn op vakantie maar dat de dokter en specialist niets konden vinden.
  Ze hadden wel braaf hun reisvaccinaties genomen. Slechts enkele van deze personen volgde mijn raad op zich te laten ontstoren en zij zijn genezen. Helaas geloven ouders vaak niet wat ik hen vertel over vaccinaties als ik het vermoede heb dat hun ziekelijk kind daar last van heeft. De regering en mijn dokter zal het toch niet toelaten dat ik of laat staan mijn kind wordt ingespoten met een gevaarlijk goedje?
  WEL DUS!!! Jaarlijks komen er enkele honderden baby’s om t.g.v. Die geweldige inentingscampgne! Ik ben voor een wereldwijde ontstorings- campange. Luister goed ouders; een vaccin is een gevaarlijk goedje dat in de geschiedenis van de homo sapiens nog maar pas bestaat. Er zitten kwik verbindingen in en antivries om het goed te houden. Er zijn nieren van apen gebruikt gebruikt wat misschien de oorzaak kan zijn geweest dat het H.I.V. virus van aap op mens is overgegaan. Dit laat u in u spuiten, of wat nog veel erger, is in uw kind. U kunt nog kiezen. Uw kind niet! U zult voor uw kind moeten kiezen! Op het internet is informatie genoeg te vinden. B.v: Kritisch prikken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.