Advertentie

Blauwe lucht en regen.. Regen die geen regen is..?!


Berichten uit Arizona, waaruit blijkt dat er regen gevallen is, bij een blauwe lucht. En of dat nog niet alles is, de regen is niet nat, maar ‘droog’.

In dit filmpje zie je de man staan met zijn gezicht in de lucht, je hoort de regen, maar het is dus geen regen. Verdampt de regen vlak voordat hij het gezicht van de man en de grond raakt? Wie het weet mag het zeggen!

x

Deze vrouw filmpt vanuit haar veranda de vallende regen, die alleen zichtbaar is tegen het zonlicht. Je hoort regen vallen, je hoort regenwater stromen, maar er is geen natte dakpan te ontwaren..! Vreemd, heel vreemd. Toch? De vrouw heeft het over ‘fiber’  dat valt, alsof het sneeuwt. “We moeten hierover klagen bij iemand” aldus de vrouw. ” Bij de goeverneur?”..

28 gedachten over “Blauwe lucht en regen.. Regen die geen regen is..?!

 1. Als je wel regen hoort maar ze niet ziet of voelt., behalve als het licht er op een bepaalde manier op valt volgens het laatste filmpje. Dan denk ik aan 2 verschillende gebeurtenissen die tegelijkertijd worden ervaren. Een lus in de tijd waardoor iets uit de toekomst of het verleden te voorschijn komt of zo. Die chemtrails dat weet ik nu wel. Maar het regent of het regent niet. Met of zonder gif dat in de lucht is verspreid. Je hoort duidelijk het water van het dak lopen en het ruisen er van in de struiken en bomen. Je kunt je ook levendig voorstellen dat het door de goot loopt. Alleen ziet men het niet en bovendien wordt men niet nat.
  Dat zijn dus 2 verschillende scenes die elkaar overlappen. Het lijkt wel knip en plakwerk maar de mensen die daar getuigen van dit voorval denken daar waarschijnlijk heel anders over. Vreemd.
  Wat mij wel opvalt tussen haakjes, is het feit dat deze mevrouw hierover wil gaan klagen. Het lijkt me eerder dat je zoiets wil melden, ergens.

 2. Vanavond liet ik de hond uit, de lucht was helder en het leek wel heel licht te motregenen. Ik heb wel een paar keer omhoog gekeken omdat ik het zo vreemd vond, geen wolkje te zien. En nu lees ik dit, vreemd.

 3. Op het eerste filmpje is er achtergrondgeruis. Dit lijkt me niet het geluid van de regen. Het tweede filmpje bevat het geluid van een fonteintje in een vijver, dat vertelt de maakster in de comments onder haar video op YT.
  Het verschijnsel blijft echter. Maar waar vinden we onafhankelijke analyses van genomen monsters? Ik kan ze niet vinden. Iemand?

  1. Analyses van deze twee specifieke gevallen zijn mij ook niet bekend.
   Het is ook maar de vraag of deze mensen zijn overgegaan tot laboratorium onderzoek.
   Toch bestaan er al heel veel rapporten van onderzoek naar de fall-out van chemtrails.
   Maar ook met deze uitslagen wordt er door de verantwoordelijke mensen niets mee gedaan.
   Blijkbaar een doofpot. Maar het meest schokkende is voor mij nog wel de opstelling van organisaties als Greenpeace. Het lijkt er op dat de meeste onafhankelijke organisaties zijn ingelijfd door de grote bedrijven. Jammer!

  2. Mijn gehoor is helemaal niet goed dus begrijp ik nu dat het enige bewijs van regen dat deze mensen hebben
   een gevoel is dat het regent. En Iets wat in de zon glinstert.? Geen nattigheid maar toch iets voelen. Nu, ik heb jaren onder de rook van suikerfabrieken gewoond en ik heb in die tijd heel vaak zoiets gevoeld. Tijdens de bietencampagne voelde je zoiets wel vaker en dat kon je later terugvinden als een fijn plakkerig laagje op de kozijnen van de ramen. Niks gevaarlijks, gewoon bij het spoelen en fijne mist gevormd die af en toe het dorp werd ingeblazen door de wind.
   Niemand die zich daar wat van aantrok trouwens. Behalve dat je je was die dag niet buiten hing omdat hij anders naar suikerbieten rook.

  1. Nou Mira, ik weet het niet. Morgollons vind ik creepy, sluimert al 2,5 jaar, zolang WantToKnow er is, bij ons rond. Maar gezien het filmpje hierboven en de reikwijdte van de chemtrail-zooi, is het helemaal niet onverstandig ons hier eens in te verdiepen.
   Maar goed, als je je test, en je weet dat ze in je lijf zitten.. Net als AIDS.. Wat doe je dan. Er is ‘no cure’..

 4. niemand hoeft dit te debunken 🙂 doen de mensen met commentaren wel, een mooie doorsnee van de meest waanzinnige ideen die mensen vormen daar is verder geen hulp van een debunker bij nodig

  1. Ik stond gewoonweg versteld wanneer ik het filmpje zag over regen die geen regen is… Ik droomde namelijk meerdere malen, het is wel eerder lang geleden, van regen die wel degelijk viel, maar hij was droog. Het was droge regen en hij kwam niet tot aan de grond, of althans niet dat ik het in de dromen kon zien. Het was iets wittigs en het viel en was niet nat en ik zag niet wanneer het de grond raakte… brrrr…

 5. Ik wil reageren op ‘de regen die geen regen is’.
  Woensdagmiddag 20 april 2011 gingen een vriendin en ik wandelen in de omgeving van het Paterswoldese meer.Het was een heldere, zonovergoten, lentedag en geen wolkje te bekennen. We liepen over een zandpad aan de ene kant een sloot goed gevuld met water aan de andere kant bomen. Midden in ons gesprek hoorde ik regen, ik zag de kringen in het slootwater en riep uit ‘dit kan niet’!!! ik strekte mijn armen uit een voelde een ‘drup’ op mijn arm maar het bleef droog. We keken in de lucht, in de bomen op de grond maar zagen niets van gewone regen, dit kon immers ook niet want er was geen wolk.
  In het water van de sloot keken we wat die kringen veroorzaakte maar er viel niet iets in het water de kringen ontstonden…
  Dit verschijnsel hield tussen de 5 a 10 minuten aan. We liepen door even begon het opnieuw daarna hebben we het niet meer opgemerkt.
  Wie kent dit verschijnsel en kan ons vertellen wat het is?
  lente groet Rita

  1. Nu ik dit lees, beste Rita, : ik voel regelmatig wel es dat er een drup op mijn arm of gezicht valt en dan veeg ik het af en kijk of het regent maar dat doet het dan niet. Dat heb ik altijd erg vreemd gevonden en stond er steeds even bij stil.
   Wat is dat dan? Want het voelt wel degelijk aan als een drup water op de huid, maar die… is er niet.

 6. Ik stond gewoonweg versteld wanneer ik het filmpje zag over regen die geen regen is… Ik droomde namelijk meerdere malen, het is wel eerder lang geleden, van regen die wel degelijk viel, maar hij was droog. Het was droge regen en hij kwam niet tot aan de grond, of althans niet dat ik het in de dromen kon zien. Het was iets wittigs en het viel en was niet nat en ik zag niet wanneer het de grond raakte… brrrr…

  1. Lijkt me een voorspellende droom geweest. De chemtrail regens die vallen, zetten qua vocht geen zoden aan de dijk. De grond is zomer’s te droog.

 7. Heer of mevrouw Van Buuren: wat is een ‘broes’ van een gieter? En waar zie je die dan? ik zie wel mooie dakpannen maar geen ander voorwerp of deel ervan…

 8. Het mag duidelijk zijn dat je op deze video in het tegenlicht een regen van fiber-achtige deeltjes ziet vallen, maar ook dat deze mevrouw filmt met op de achtergrond geluid van een vijver o.i.d. met een fonteintje. Jammer dat de tekst op deze pagina is geschreven door iemand die er gewoon maar iets bij fantaseert. Jammer, dat soort Telegraaf-achtige sensatiedrift lijkt mij hier erg ongepast.

 9. Dit heb ik ook waargenomen , maar dan zonder geluid . Door openstaande ramen dringt dit de woning binnen en vormt hoe raar en ongelofelijk het ook is voor de meeste mensen onbewuste elementalen in dienst van bewuste entiteiten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.