Advertentie

De 'Grackle', een ekster/kraai-achtige vogelsoort die veel in de VS voor komt.

300 Vogels vallen dood uit de lucht in Alabama..!


Nu vallen er weer 300 dode vogels uit de lucht in Alabama.
x

Hoe lang houden wetenschappers nog vol dat dit een ‘normale’ gebeurtenis is..?

By Daily Mail Reporter

x

De 'Grackle', een ekster/kraai-achtige vogelsoort die veel in de VS voor komt.

Zo’n 300 dode vogels zijn vorige week gevonden langs de I-65, een snelweg in Alabama (VS); het is de laatste rapportage in de zaak van de enorme en vooral mysterieuze dierensterfte wereldwijd. Deze dode vogels zijn zg. Grackles, die verspreid lagen langs de snelweg (zie de 2 foto’s hieronder het artikel).

Er werden onlangs in Arkansas, ook al honderden dode Grackles gevonden en ook waren Grackles de dupe bij vogelsterfte in Louisiana en Kentucky. De vogels die nu in Alabama gevonden zijn, zouden zijn gestorven door een heftige en krachtige traumatische gebeurtenis, aldus het commentaar dat bioloog Bill Gates gaf aan het lokale nieuwsstation WAFF.

“Het ziet eruit alsof de vogels geraakt zijn door een vrachtwagen”, aldus deze bioloog Gates. (niet de Windows-man!). Maar het lijkt, dat door het grote aantal vogels, deze verklaring niet houdbaar/solide is. De bioloog trekt zijn conclusie echter, op basis van de veren van de vogels, die verspreid op de sneeuw, naast ook bloedvlekken, werden aangetroffen.

De botsing met een grote vrachtauto wordt ook als mogelijk verklaring gezien, bij het geval van de ca. 100 dode vogels, die vorig weekend werden gevonden langs een snelweg in Californië. Een van de getuigen van dát ongeluk sprak erover ‘alsof de vogels bezig waren om zelfmoord te plegen’..

Deze dode vogels in Alabama versterken opnieuw het mysterie van de dode dieren, die op veel plaatsen op de wereld worden gevonden. Deze gebeurtenissen leiden tot veel speculaties op het internet.

Overzicht van de plaats waar de dode vogels werden aangetroffen in Alabama (VS).
Detailfoto van de dode vogels.

78 gedachten over “300 Vogels vallen dood uit de lucht in Alabama..!

 1. Getverderie hier heb ik 2x dezelfde droom over gehad, een aantal jaar geleden. Zou er eng van worden (maar goed dat ik niet zo bang uitgevallen ben) 😉
  Ben benieuwd of mij ufo droom van jaren terug ook uit gaat komen… we wachten het af!
  Brrrr

  1. Wat ik er nog even aan toe wilde voegen is dat het leger duidelijk betrokken was hierbij. Ze ruimden het veld met honderden dode vogels met dichtgeplakte ogen op in rieten manden. Maargoed dat was dan maar een droom…

  2. @Dawn

   Hoi Dawn. Bedankt voor het delen van deze boodschappen! Een droom… goh wat toevallig.. zomaar een droom nietwaar!? Ik ben het met je eens, dit zou wat kunnen betekenen voor je.

   Ik zie liever die andere droom waar worden voor mijzelf, een reuze echte UFO en waar een paar buitenaardsen mij lievelijk groeten 🙂

   Maar over al die lieve vogeltjes en andere weerloze diertjes heb ik echt diepe droevenis. Het meest vreemde vind ik dat men beweerd dat ze elkaar aan het vermoorden waren. Dat is echt griezelig, alsof ze “mindcontrolled” worden..

  3. pfff wout, sorry de post heb ik weer es verkeerd geplakt. Tis ook allemaal zo moeilijk 😉

  4. @Dawn

   Geeft niks Dawn. Heb je mooie post boven al gelezen. Alles komt goed, hè? 🙂

 2. Dit is het gevolg van H.A.A.R.P. technologie die heeft ervoor gezorgd dat er gaten zijn ontstaan in de stratosfeer (onze beschermende laag van de aarde tegen de zon) Maar nu er gaten zijn ontstaan kan er straling van de zon (zonnewind) direct op de aarde terecht komen. Vliegen er toevallig net vogels onder zo’n gat, dan worden deze bestraalt met gammastraling met resultaat inwendige bloedingen, omdat met behulp van gammastraling samengestelde moleculen in het lichaam gaan spitsen in afzonderlijke moleculen.

 3. Een zojuist ontvangen mailtje van Marc Juncker, piloot(instructeur) en gastdocent KHBO Klimatologie en CEO Agraphy.

  Een link die veel expliceert.

  http://www.eutimes.net/2011/01/earths-magnetic-pole-shift-unleashing-poisonous-space-clouds-linked-to-mysterious-bird-deaths/

  Wat Australië betreft zegt mainstream news dat het een gebied zo groot als F + D betreft. Welnu, het is vele keren erger omdat slechts 20% van het continent bewoond is. Als we enkel de bewoonde gebieden in ogenschouw nemen, dan is ongeveer 60% van Australië onder gestroomd. Wie naar http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php?area=aus_newz&lang=eng surft kan zien dat het continent door maar liefst 17 tropische stormen omsingeld is. Dit is nog niet over dus…

  Op het bovenstaand artikel van de EU times wil ik opmerken dat de herbenaming van de startbaan van Tampa (Fla) niet automatisch wijst op een poolshift. De magnetische variatie wijzigt zich enkele minuten per jaar en wanneer de grenswaarde volgens de bepalingen van de luchtvaart overschreden worden, dan krijgt de baan een ander nummer. Het vliegveld wordt automatisch gesloten tot alle publicaties (bv. Naderingskaarten voor de piloot) geactualiseerd zijn. Indien alle startbanen in de buurt geactualiseerd dienden te worden, zou dit inderdaad op een poolshift wijzen. De rest over noticulente wolken op 50 km hoogte is juist, maar verklaart nog niet de dood van duizenden vogels die veel lager vliegen.

  Alles gaat in een bepaalde richting dat als de mens geen actie onderneemt, de natuur het in hun plaats zal doen – zoals het gebeurd is in Atlantis, Lemurië en waarschijnlijk nog vele andere plaatsen. Wie niet gelooft dat de mens zo oud is, dient eens het volgende aan te klikken: http://archaeologynewsnetwork.blogspot.com/2010/12/are-400000-year-old-teeth-found-in.html

  Daar gaat Darwin en al wie in de evolutietheorie gelooft…

  1. Inderdaad zet dit de gangbare hypothese omtrent de oorsprong van de homo-sapien op zijn kop en het ondermijnt de Afrikahypothese.

   Niet dat het onze stoïcijnse darwinisten iets zal uitmaken. Zij blijven heilig geloven in hun religie van de heilige darwinistische aap. Zelfs wanneer er na ruim honderdvijftig jaar nog geen grammetje fysiek bewijs is gevonden van die zgn. gemeenschappelijke voorouder. Ik ben zelfs geband van een dergelijk forum omdat ik met deze argumenten op de proppen kwam.

 4. Tja Wout, het is dat ik dit als deja vu herkende. Volgens mij was dit een belangrijke aanwijzing. Aangezien het zich afspeelde in het donker op een enorme parkeerplaats met stilstaande vrachtwagens en het leger erbij betrokken was zou ik er niet raar van opkijken als dit een van ‘hun’ projecten is. Zoals je ook duidelijk zag op de wandtekening van Denver Airport zie je een militair in gasmasker een vogel doodsteken met zijn zwaard. Dat noem ik geen toeval meer. Nu maar hopen dat het allemaal voorbij is en dat het mee blijkt te vallen, wie weet?

  Ow en die ufo droom was ook niet zo gezellig hoor. Die droom is van ongeveer zeven jaar geleden. In het kort kwam het erop neer dat het werderom donker was (en alsof het leek nooit meer dag te worden) en de hemel vol lichten, explosies en geweld was. Er was een oorlog gaande op wat leek het leger met hun straaljagers en een hoop ufo’s. Wel viel het mij in die droom op dat de lucht een magagroot t.v. scherm leek (was voordat ik ooit had gehoord van haarp, blue beam etc.) Omdat ik wist dat het einde van de wereld in zicht was liep ik hand in hand met mijn dochter naar buiten om samen afscheid te nemen. We staarden omhoog en ik zei haar dat ze niet bang hoefde te zijn. Van de een op het andere moment ging er een gigantische lamp aan die de aarde verlichtte en opnieuw in daglicht zette. De lucht was schoon en blauw. Toen realiseerde ik mij dat het allemaal een optische illusie was geweest en dat het een show was geweest om de mensheid bang te maken. Op het moment dat ik de woorden uitsprak; ‘niet bang zijn’ veranderde alles. Toen ik wakkker werd wist ik dat dit misschien een vorm van werkelijkheid kon gaan worden en dat de mensheid misleid zou worden door een toneelstuk. Zoals ik al schreef ik wist niets van dit alles en zeven jaar geleden was ik nog naief en absoluut niet wakker. Daarom schrok ik twee jaar geleden hevig toen ik hetzelfde verhaal terugvond op internet. Dus als wij dit jaar weer veel verhalen over uitenaardsen krijgen met opvoerende druk dan weet ik dat de plannen klaarliggen om de grote massa te misleiden. En ik ben bang dat het ze gaat lukken ook!

  1. Ik heb wel gehoord dat er meerderen praten over een aantal dagen duisternis, en dat er veel in de lucht gebeurd. Volgens mij had Anneke, die hier ook ergens onderaan een ander artikel staat, maar niet reageert op mijn vraag…hier ook over….
   Maar ze geven ook aan om niet bang te zijn! Het wordt wel weer licht. En dat we zouden moeten proberen om zoveel mogelijk te ontspannen??????En een veilig plekje opzoeken natuurlijk. Want ik hoor meer om mij heen dat wanneer de pleiadiers en de andromedanen ons zouden komen helpen, dat zij zich niet zonder slag of stoot over zullen geven. Ik wacht het gewoon rustig af, ik zie wel wanneer en hoe het decor valt. Ik probeer te vertrouwen te blijven houden in mijn ziel, dat ik niet voor niets gekozen heb, om hier nu te zijn!

  2. @Mirakel
   Inderdaad was die duisternis erg sterk aanwezig. Zoals ik al schreef; het was alsof het nooit meer dag zou worden.

   Pas later realiseerde ik mij dat juist het donker en de gevechten de illusie waren en dat de werkelijkheid helder en licht was. Dat kon vanuit het niets plaatsvinden door angst voor ‘het einde’ te laten varen. Accepteren dat het zou komen. Daarna was meteen rustig en vredig. Het scherm aan de hemel was verdwenen omdat ergens iets of iemand de knop had uitgezet. Door deze droom realiseerde ik mij dat het allemaal nep is. Niets is wat het lijkt of gaat lijken!
   Tenminste dat is mijn waarheid, omdat ik niet geloof in toeval.

   Mentale voorbereiding, is je beste voorbereiding. Nooit bang zijn ook al is dat natuurlijk best moeilijk. Het zal precies op het juiste ogenblik licht worden, want niets is toeval en aan alles is gedacht.

   Of wie of wat ons komen helpen weet ik allemaal niet. Daar kan ik mij (nog?) niet zo mee bezig houden. Zelf denk ik dat er geen buitenaardsen bestaan want wij zijn een universeel wezen geplaatst in verschillende tijdslijnen op verschillende locaties in het universum. Dus met het begrip buitenaards kan ik niet zoveel. En ja – ik geloof zondermeer dat wij hiervoor in het nu gekozen hebben. Daarom mogen we er ook best luchtig over gaan denken, toch?

  3. Nou ik denk dat we luchtiger kunnen gaan denken wanneer we onze angsten onder ogen kunnen zien, en dit een plekje kunnen geven, door het te verwerken en of te begreipen. ik denk dat dit niet voor iedereen even luchtig zou kunnen zijn. Vanuit onze emoties creeeren we gedachten en van daaruit onze wereld. Wij brengen onze wereld naar buiten door communiceren en te handelen. Wanneer angst hierachter de motor zou zijn, dan denk ik dat het moeilijker is om vanuit je hart te leven in vrijheid en vreugde. Wat betreft het luchtig denken denk ik dat tegenover angst het vertrouwen staat.

  4. @ Dan, de elitairen hebben gezegt, dat 2012 het einde van de wereld zou betekenen. Ze zijn bang! Ze zitten als katten in het nauw!

   De Maya’s zeggen dat het gaat om het einde van de eavel!

   Mooie droom zeg!

  5. Dusz de herders uit de hemelen komen terug om hun schaapjes op aarde te tellen om de wol te scheren en het overtollige vet en vlees te slachten en om een nieuwe versie 2.01 schaapjes in elkaar te sleutelen die beter met de grote centrale computer van de bee hives kunnen worden verbonden zodat ze beter luisteren naar hun meesters..

   ik vertrouw dat middeleeuwse geknipmes van die maya’s voor geen meter, wat ik ook zie als je hun traditionele uitmonsteringen bekijkt is dat je van die vogelreptiel achtige buitenaardsen ziet, hele rare vogels dusz. Dus straks letterlijke vreemde vogels die nu al uit de lucht terug gaan komen!? Hoe heet die gevederde wrede offer god ook al weer; iets van ketsmaarraakmetdiekat maar dan chiquer geschreven…

   Een new dawn zegt die ene mayaan indiaan, als je dat zegt tegen Jordan Maxell dan krijgt ie een hartverzakking van de schrik, dat woord betekent volgens zijn 43 jarige studie niet veel goeds…

   Kukulcan – (‘Gevederde Slang’) was de god van de schepping
   ( hij is de Quetzcoatl van de azteken )
   http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/mythologie/12769-maya-verscheidenheid-in-goden.html

   http://www.purhepecha.com.mx/quetzcoatl-apic443.jpg

  6. Hier de Vogel mensen (Orion Conspiracy!), de voorouders van de reptilianen;

   Quote:

   “The Carians (the Bird People) Parent Race of the Reptilians

   The Carians are a race of birdlike Beings. At their most evolved state, the ruling class of the Carians resemble humans with eagle-like features and coloring.

   Like the original Felines, the Carians first arrived in this universe when it was being created. A group of 45 came at the request of the Founders of this universe to help assist and oversee the Universal Game.

   The Founders gave the Carians a new planet in the Orion constellation for their home. It was more tropical in design and featured an abundance of humid swamps and jungles. It also had more islands than large land masses.

   Like the Felines, they were etheric and, therefore, had to develop physical bodies from the life forms evolving on the planet’s surface. Of course they chose the life form that would become the bird and over a period of hundreds of thousands of years, they developed bodies of varying colors and sizes.

   The Carians were known for their unique affinity towards colored plumage and so created physical bodies that reflected their creative talent in this area. That is why the Carians have much more variety of size, shape and color in their race than do the Felines. They can be 12 feet tall or only a few inches in height. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_39.htm#The Carians

  7. Zo is het maar net lieve Sandra! EVIL SHALL PERISH!!!!!!! 🙂
   We gaan het wel krijge, er valt niks te willen want alles is cyclussen in cyclussen in cyclussen etc etc.

   Het is altijd zo geweest, en zo werkt het Universum nu eenmaal. Aan alles komt een einde, dus ook en deze pokke periode op de aarde met al dat gekloot, gezwengel, gesjoemel, geirriteer, gevechten, geruzie en alles dat gewoon niet “past” in een harmonieus bewustzijn. YES WE CAN! 🙂 Vind ik zo leuk iedere keer, wanneer Marcel dit uitspreekt. Best humor 😉 Maar het is waar voor mij.

  8. Jehovah Jaldaboath Kukulcan Quetzcoatl De Gevederde Slang heeft ons Hu-Mans in elkaar gesleuteld.
   Wij zijn geen zuivere mensen wij zijn Hybriden.
   Om de zoveel tijd komt de Jaloerse Jehovah god die in de hemelen zijt terug om naar de ontwikkeling van z’n creatie te kijken.
   Jehovah heeft de eerste mensen, de stamoudsten, de voorouders eerst aangepakt, compleet verknoeid, gekortwiekt zodat we nu nog geen schim meer zijn van wie wij eerst waren.
   Jehovah draait ons het rad voor de ogen dat er alleen zoiets is als opgaande evolutie.
   Dit terwijl tegelijkertijd Jehovah zelf een degeneratief monstrum in het universum is.
   De oermoeder God Sylvia uit de Gnostische overleveringen zal dit be-amen.
   De oorspronkelijke mens had nog een vonk van de Goede Wholy Oer God.
   Jehovah is hebberig en duldt geen medezeggenschap van het allerhoogste.
   Bij elke volgende ronde dat Jehovah hier weer langs komt gaat hij ons verder verknoeien.
   Dit is de splitsing die nu aan het plaats vinden isz; mensen die nog wat van de eerste Sylvia vonk hebben en robot borg mensen die volledig ontzield zijn en dusz onder invloed van techno koekkie monster Jehovah die ons verder kan gaan ‘upgraden’; wij zijn zijn IaaaIPhone computer Speeltje…

   De vraag is Nu wie ben jij en wat wil jij voor Nu en de Toekomst.
   De op afstand bestuurde ontzielde mensen zijn steeds gemakkelijker te herkennen, dit zijn voornamelijk laffe kopieer machines met een gelei achtige zwalkende kromme rug; dat zijn mensen die altijd onder alle omstandigheden voor de opportunistische gemakkelijkste weg zullen kiezen, de onbehagelijke verhagens onder onsz; dat zijn mensen waar aan je kan merken dat niets er werkelijk toe doet, dat niets of iets ze ook maar iets interesseert behalve de zittende macht, alles wat zich machtig voordoet daar richten ze zich op, daar is niets intrinsieks mee gemoeid en natuurlijk het dagelijkse pe*pen Zo*pen en op de pro*me Kro*pen…

   Dat zijn de mensen die nu weer meehelpen met het oprichten van de Hollandse TNO registratie database voor “verwarden” (anders denkenden), dat zijn de mensen die hier in Nederland joden voor een knaak verkochten aan de bezetter, ze zijn er nog, in grote getalen zelfs, ze zijn op zich gemakkelijk te herkennen…

   Het Denver schilderij laat zien dat die Hu-mans die nog het dichtste staan bij de eerste zuivere Ur Oer mensen, dat die mensen stelselmatig door cabal ondersteunde genocide rondes worden uitgeroeid, of het nou New Orleans, Haiti, Afrika, Indianen in Amerika, Eskimo’s, Aboriginals (De Originele afgevaardigden van de eerste zuivere oermensen); Op het Denver schilderij is te zien dat al die groepen kapot moeten, alle oerwouden moeten ook om die reden worden verwoest… (De gevederde slang is allergisch voor tropisch hard hout (quote Credo Mutwa))

   ” Jaldaboath is a fallen character within gnosis, and as creator of the mundane world, is seeking to redeem himself through mundane means, namely through a “

  9. omg Mirakel, die man zegt precies hetzelfde. Weer toevallig dat hij mijn naam noemt en meteen erachteraan ‘don’t be afraid.’ Moet niet gekker worden… waar zijn mijn groene pilletjes???

   … ik weet niet wat ik van die Maya’s moet denken. Ergens zijn ze primitief want offeren van mens en dier is nou niet echt geciviliceerd, toch? De kennis is duidelijk niet van hun endus kunnen we veronderstellen dat hun ‘wijze mannen’ in een ander paradigma van tijd/ruimte wonen. Om je de waarheid te zeggen ik zal niet voorin de rij gaan staan als ontvangstcommitee. Hoe dom dit ook klinkt ieder zijn plek en op dit ruimteschip (moeder aarde) is ruimte geboden aan ons en de dieren en de planten die hier vandaan kwamen (als in het verhaal van de ark (- de aarde is de ark volgens mij). Dus niet aan parasiterende andersvormigen in wat voor uiterlijk dan ook. Want gevallen engelen horen ook hier niet thuis, die horen niet te aarden maar te vliegen 😉

   Wel ergerd het mij hoe wij van jongs af aan gehersenspoeld zijn met piramide tekens en ufo’s (logo’s zijn het ware woord) om ons steeds eraan te herinneren aan iets dat gaat komen. Iets dat vanuit het verleden de toekomst moet gaan schetsen en vastzetten. Alsof wij moesten worden klaargestoomd om iets te accepteren. Logo’s van aliens, ufo’s en piramiden zijn overal maar je ziet het pas als je erop gewezen bent, echter onbewust zit het er allang ingegraveerd.

   Dat is zoals ik het zie; onderzoek vooral alle facetten van dezelfde steen want een steen is niet plat net zomin de zoektocht naar de ‘waarheid’.

  10. De zuiverste mensen dat zijn de Sharons onder ons, dat zijn de mensen die we publiekelijk leren te gebruiken, vernederen en belachelijk te maken, de mensen die afstammen van de duvelse Tribe Of Dan(mn) (The DAnish People) staan dan vooraan in de rij om zo iemand publiekelijk te verminken en te misbruiken (heh zwijntje talk show master meneertje Jensen (Deense Achternaam)

   Ik hou niet van gevederde gewiekstheid van onze gevleugelde geschubte ‘vrienden’, ik hou niet van die lach of ik schiet moppentap cultuur, ik hou van echtheid en bijvoorbeeld iemand als Sharon kan mij ontroeren, Jensen zou willen dat hij nog iets had wat Sharon nog wel heeft; nogmaals ik heb niets maar dan ook niets ‘Doms’ gezien in haar reacties en antwoorden..

   En zo boven zo beneden…

   Hoeveel eieren zitten er in een dozijn?
   http://www.youtube.com/watch?v=JjKxXOcEqbs

  11. Al van jongs af aan heb ik wel tussen de 50 en de 100 keer diezelfde terugkerende droom : ik kijk naar de hemel en zie wat ongewone activiteit , als ik beter kijk is het hele luchtruim barstensvol met vliegende objecten .Allemaal vliegen ze zuidwaarts , het is alsof iedereen die iets heeft wat kan vliegen , erin is gestapt en als de donder naar het zuiden vlucht . Escape pods zou je ze in star trek noemen . Wat ook een beetje bizar is , is dat ik heel vaak in mijn droom denk : Nu is het echt , deze keer droom ik niet !! ( lucid dreaming ? )
   http://www.youtube.com/watch?v=uLN3KAf7ZRI

  12. Man wat een mooi nummer Wout, compleet kippenvel.
   Ik ga even mezelf tracteren of wat lekkers, heb nog niet veel gegeten de laatste uren, de koekenpan staat al klaar en al is het niet zo goed voor me ga ik toch koffie zetten.
   Queensryche even grijs draaien, 1 keer is niet genoeg, super sfeer ik hoop dat jullie mee genieten Mirakel Dawn WattenStaaf Hashashin Lianne Johan Jan Angela Guido en de rest en verdorie Tessa ik hoop dat je ook mee luistert, hoe is het met je?

   Goed advies van je Mirakel, ik ben uit geweest van het weekend en het was voor het eerst sinds tijden weer eens een echt goeie sfeer, ik ben geen roker maar sinds de rokers weer terug komen om de vredespijp richting de goede geesten aan te steken komt langzaam aan de goede sfeer van vroeger weer terug…

   Je mag van iedereen houden maar van sommigen hou je iets meer…

  13. oh nee is niet van Wout dit nummer maar van iemand die in 8D vertoeft, Cozmic natuurlijk met werkelijk hemelse muziek die zelfs ik ook mooi vind

  14. @ Hyper alert,
   Ik blijf het vreemd vinden dat al die primitieve stammen alles maar schijnen te weten????

   Fijn dat je een leuk avondje uit gehad hebt en met vele jonge mensen de vredespijp hebt kunnen roken en natuurlijk niet te vergeten de vogeltjesdans hebt gedanst(grapje). fijn dat je wat met mijn advies gedaan hebt, leuk!

   http://www.youtube.com/watch?v=8tkkVzJ_ias&feature=related

   grapje hoor!

   @ Dawn, Yes we can! geen gekloot meer op onze aarde, ruimteschip! helemaal mee eens!

   @ Cosmic, geweldige muziek, wat een heerlijke oerstem!

  15. Mirakel Vogeltjes dans bewegingen horen er zeker bij maar nu mijn culturele voorliefde in instructie vorm.
   Zo lang ik nog sjans heb maak ik mij nog niet echt zorgen over het bejaarden probleem van veel leeftijdgenoten…

   Follow The leader; (think faster and smaller)

   Hip Hop Dance Street III: Routine 1
   http://www.youtube.com/watch?v=rj4x9FIq5cA

  16. @ Hyper

   Vraag me af nu ineens hoe je krumping doet met een kunstknie van 6 millioen?

   Bionisch gezien, in 3D lijkt me dat verassend knap!

  17. @ Cozmic

   ”Het hele luchtruim barstensvol met vliegende objecten”

   Het raakt mij enorm deze zich repeterende droom van jou, voel herkenning en bevestiging. Zoiets heb ik ook eens gezien: het waren allemaal transparante bollen. Honderden zag ik er! Voor mij gingen ze Westwaarts richting Noordzee. Ze leken, als ik ze moet beschrijven uit water te bestaan. Ze waren hoewel niet allemaal even groot, heel groot. Heeeeel groot waren ze. Ik voelde me heel tevreden en blij is wat ik mij herinner. Welkom, welkom…zei ik. Eindelijk! Alleen weet ik tot op het moment van nu nog steeds niet of ik ze gezien heb terwijl ik in bed lag of dat ik ze heb gezien terwijl ik wakker was. ‘Precognitie met fragmentaire congruentie’ zeg ik maar tegen mezelf om mezelf maar zoet te houden. Ik heb altijd het gevoel dat wanneer ik slaap eigenlijk wakker ben en als ik wakker ben slaap, zoiets. Ik heb het nooit tegen iemand durven zeggen. Je kent het wel. Hetzelfde met chemtrails. Ik zeg KIJK DAN!! ‘Dat zijn vliegtuigstrepen’ zegt men dan. Dus vanuit die ervaring en andere, durf ik, ik zie, ik zie, wat jij niet ziet niet meer zo aan te gaan. Je wordt snel voor gek versleten wanneer je gewoon vertelt wat je ervaart. Zelfs als er dingen uitkomen van wat je hebt gezegd zijn mensen meestal al weer vergeten wat je eerder hebt gezegd of worden nijdig. Of het nu om relaties gaat, carrières, de economie, enfin noem maar op. Niet dat ik het altijd precies weet, maar men lijkt alleen maar te verstaan wat men wil horen en ziet alleen maar wat men wil zien lijkt het wel. Dank voor het delen, het heeft me goed gedaan. Voel me wat meer ‘geaard’ nu.

  18. wel wel Paul het enige waar ik me soms wat vraagtekens bij zet is dat ik vrij gemakkelijk een bepaalde trance kan komen; het is mij niet altijd duidelijk waar de energie vandaan komt die mijn fysiek ook omvormt ter plekke; vroeger wist ik niets van Ra; maar ik wist wel dat als Ra werd aangeroepen dat “de spirit” trance sterker over mij heen kwam… In heel veel hiphop nummers wordt Ra opgeroepen, ik voelde vroeger de energie wel maar weest nog niets van de conspiracy…

   Missy Elliot gebruikt die god ook vaak, ik weet niet of het in dit nummer zit.. vast wel

   mijn knietjes zijn gelukkig nog goed genoeg Paul, ik moet wel spierversterkende oefeningen doen om de boel een beetje te onderhouden en jah ik merk wel dat ik ouder word maar ga meer op kwaliteit van de vibesz en minder op de halsbrekende stunts, dat mogen de jonkies doen, hip hop break dance acrobaten hebben trouwens totaal geen vibesz, heeft weinig met dance power te maken maar dat is wat het publiek wil zien omdat ze de geest niet zien, teevee shit, maar soms wel indrukwekkend maar duurt meestal maar 15 seconden

   Missy Elliot Lose control OFFICAL music video
   http://www.youtube.com/watch?v=khgIVMUvihg

  19. @ Wattenstaafie

   Twijfelen aan je zelf vraagt om gek te worden, zeker als je er steeds vanuit gaat dat een ander het ook niet wilt zien zoals jij het hebt ervaren.
   Je kan het loslaten maar later wordt je er altijd opnieuw mee geconfronteerd en dan is het zie je wel voor je zelf ik ben niet gek! Het is eerder die ander die gek is dat hij het niet ziet!

   Daarom is het zoeken naar gelijk gestemde met dezelfde zienswijze niet verkeerd, gewoon om puur te weten wat je zag geen bedrog of een illusie was.

   Laat je voortaan niet meer uitlachen of vedoemd verklaren dat je dingen anders ondervind dat anderen, zulke gedachtes daaraan heb ik allang los gelaten voor mezelf, wat ik zie en wat ik waarneem is van mij en is mij heilig, hoop dat dat ok voor jou zo geldt.

  20. Ik geniet van jullie liefdevol delen! En merk telkens weer, in ELKE reactie:
   Een mens is een spiritueel WEZEN met een aards-stoffelijke ervaring, in plaats van een
   Aards-stoffelijk wezen, met een spirituele ervaring.

   Een harte-groet aan jullie allen!

   Prachtig gesproken trouwens Paul!! Zo ken ik je! 5-D(agelijks..)

  21. een belangrijke opmerking die ik net maakte is kennelijk net in een andere tijdlijn gekomen; bizarre, meestal maak ik copietje van wat ik schrijf, helemaal foetsie nada nergens, of de duvel er mee speelt, het is de ontbrekende 8d en 5d schakel;

   daarom nog een keer:
   ik zei ‘dit is alleen voor gevorderden’ ; en vooral voor ‘getalenteerden’ ; dit is iets waar ik steeds meer naar kijk, vroeger alleen alles met meestal ogen dicht, nu ogen wide open ; anybody anytime vooral diegenen waar je het nooit van zou verwachten kunnen ‘de spirit’ ineens binnen krijgen; heel vaak heel dikke mensen zijn ontzettend ritme gevoelig en kunnen in dans trance komen; dat is waar ik graag naar zoek in da club, kijken wie “het” (ook) binnen krijgt; heeft niets met sportiviteit en of platte aardse ‘knapheid’ te maken, vaak in tegendeel…

   Het volgende clipje is mij heilig en voor mij Realiteit, dit is geen fictie en geen fantasie als het gebeurt, en ik zie het soms gebeuren, dan kijken de mensen weg; het Mirakel botst met het schoolse “verstand”

   Luister kijk huiver en en ik hoop dat je het een beetje snapt…

   The Avalanches – ‘Since I Left You’
   http://www.youtube.com/watch?v=wpqm-05R2Jk

  22. @ Hyper

   Dat was nou VET genieten !

   Wat een feeling, moest het 2x zien, snap ‘Teh Moves behind it Dude!

  23. He Wauw je hebt hem nou Paul! echt gaaf, ik heb soms zo lang nodig om to the point te komen omdat het ook mijn schade en schande reis is….

  24. @ Hyper
   Ik vind het ontwapenend hoe jij het niet verleerd bent om die kleine wondertjes te zien , het geluk wat ook in een klein hoekje zit en hoe je het opneemt voor sommige ‘niet kapotgeschoolden’.
   Ik betrap mezelf erop dat ik met de verharding van de maatschappij meega , en eelt op plekken laat groeien waar ik het liever niet zie . Als tegenreactie krijg ik weer tranen in mijn ogen om de stomste kleine dingen , dan weet ik dat het weer tijd is om in balans te komen .
   ff gronden
   http://www.youtube.com/watch?v=GHkucr1jJpQ

  25. Droefenis schijnt een belangrijke Cozmische kracht te zijn volgens veel Shamanen (Don Chuan).
   Soms regelmatig heb ik gewoon zin om m’n niet te verklaren droefenis en tranen de vrije loop te laten gaan, zal wel lukken met het volgende nummer!

   Rush – Witch Hunt
   http://www.youtube.com/watch?v=6gHKNwpny9o

  26. @HyperAlert

   Hyper! Een ding moet ik je ook bekennen mbt Sharon in die Jensen aflevering. (Ik mag Jensen totaal niet, om dezelfde reden die jij deelt!)
   Het raakt mij van binnen diep, iets verteld mij ook dat die Sharon van binnenuit straalt, en nog waar je echt mee kan lachen en filosoferen. Jensen en a-like figuren die maken de “goede” mensen alleen maar belachlijk, reptielen-pret zeg ik zelf maar.

   Wie bepaalt nu ook dat een dozijn “12” is? Had net zo goed 10, 40 of 100 kunnen zijn, en hier gaat het ook helemaal niet om. Ze zoeken het gewoon op, om iemand te vernederen en naar beneden te trekken in energie.
   Maar ik zeg maar zo, dat soort mensen zijn allang “dood” 🙂

  27. @HYPer

   Nog iets: http://www.youtube.com/watch?v=SjYm1ETKD7M
   Hier ga ik en Mirakel helemaal van vibreren, zeker wanneer het ritme steeds oploopt. Zelf kunnen ze me helemaal onderdompelen in celtische muziek zonder zang (dat tast de zuiverheid van de instrumenten niet aan!) en Flatley heeft dan ook wat bijzonders hiermee.

   Voor liederen met zang moet ik elders wezen. Ik ga nu eens even bekijken hoe mijn meditatie gaat: Heb het weer nodig merk ik. Even in balans komen. Daarna jouw nummer! -> http://www.youtube.com/watch?v=wpqm-05R2Jk

   “Please let my family from space land on earth soon and take me with them”

  28. Haah Wout en Mirakel helemaal geweldig maar ik zie in het begin een Pruisisch leger marcheren, daar waar het allemaal mee begon, de staat als hoogste goed en het individu geïncorporeerd in het grotere geheel als een klein tand wieltje dat moet meedraaien met de grote machine.
   Iets verder op in de opname begint het snellere hipper die hap voetenwerk, dat voetenwerk boeit me wel maar het is mij te te te tsja hoe moet ik dat zeggen, knap voetenwerk maar ik mis iets, alleen zo stijl recht op en neer wel knap maar maar maar er zijn zoveel stijlen, het liefst zie ik complete crossovers;

   3 of meer dansstijlen door elkaar; rond oud en nieuw was er zo een ploeg die in China een show deed en hier integraal ‘live’ uitgezonden werd; ook Keltisch voetenwerk maar meer gemengd met klassiek en zelfs andere flamingo achtige stijlen en nog meer mixen van verschillende volkse patronen ook gemengd met ‘modern´ en cirque du soleil achtige invloeden; ook fantastische belichting kleuren en ritme en warmte van de muziek, super choreografie helemaal kapot van…

   Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden, kan niet anders dan dat Mirakel en Wout ook een diepe buiging maken voor dit fabuleuze Riverdance gezelschap…

   Riverdance LIVE Keltisch Dansspektakel Beijing
   http://www.bewustsamen.nl/index.php/kunst/riverdance-live/

   Riverdance – Live from Beijing 2010
   http://www.youtube.com/watch?v=seTRwy_g9lM

  29. Mirakel en Wout, ik ben dol op pure dans en muziek, daar tril ik op mee! . Riverdance vind ik ook prachtig! Alleen erg duur om er live bij te zijn viel me laatst op!

   Ik vond nog een vogeldans. ik zag een fam. lid hem laatst dansen! wat een erg leuk gezicht was moet ik zeggen. Ennnn ik blijf ook nog netjes bij het vogelthema. De pinguindans!

   http://www.youtube.com/watch?v=n74WRDoqI9E&feature=related

   Zo gaat ie in het echt: 😎

   http://www.youtube.com/watch?v=7EK_9ZtqxE4&feature=related

 5. Het gekke is, en dat heb ik zojuist vanmiddag weer besloten te doen; “mediteren”. Ben begonnen met een kaarslicht en daarop 3 maal te focussen zodat het fosfeen effect optreedt.

  Daarna rustig gaan zitten, een paar keer diep ademhalen en aan een langdurige meditatie begonnen. Ik moet zeggen, ik heb me lange tijd niet meer zo lekker gevoeld! Hoe komt dit nu!? Ik ben te lang bezig geweest met kennis en data te vergaren, dat ik het gewoon helemaal niet meer zag zitten!! En achteraf waren het ook nog eens zaken die mijn ziel dus allang wist! Na de meditatie vandaag vielen zoveel dingen spontaan op mijn plek, dat ik zoiets had van “Jeemig, echt jeemig, wat voel ik me GOED, en wat weet ik opeens weer veel.

  Dit is echt frappant hoor, het is echt zo dat als je geest teveel druk krijgt, je het niet helemaal meer ziet zitten. Het is een letterlijke “overkill/overload” van je mind, hier hadden we het elders ook al over hier op wtk. Ik moet het echt even rustig aan doen.

  Dawn, zoals ik nu alles zie is dat dit jaar we weer kennis gaan maken met onze ruimte familie, net als wij hier op aarde leven en lang zijn onderdrukt zijn er andere families waar het wel heel veel beter ging. En zij komen ons weer helpen ons op de been te zetten, waar we natuurlijk zelf het meeste zullen doen. Ook hulp accepteren is een gave realiseer ik me, door te zeggen “we kunnen alles alleen wel regelen” is alsof je andere goddelijkheden niet wilt accepteren. Net als wij onzelf ervaren zijn er ook andere wezens die elders bestaan.

  Ik ben al een hele tijd bewust dat er wel degelijk een ruimte-oorlog aan de gang is tussen the powers that be en lichtwezens, of levensvormen van andere dimensies of universa. Niemand weet het exact zeker wat ze zijn, maar de Illuminati is er doodsbang voor.
  Ed Grimsley wist hier van en heeft ze zelfs gefilmd, er zijn speciale night vission goggles waarmee vele mensen het al hebben kunnen bezichtigen. Er wordt echt geschoten.

  Luister hier eens naar: http://www.youtube.com/watch?v=PJrKY05aFs0&feature=related

  Dawn, jouw dromen zijn allemaal waar. Ook Marcel Messing ala Worden Wij Wakker sprak hierover, een fake alien invasion vanuit de ruimte. Hiermee verbonden ook de fake Messiah. Weet je dit nog?
  Ik ben benieuwd hoever de huidige sameleving en hun bewustzijn is, of ze er echt in zullen trappen of niet. Lijkt mij sterk persoonlijk, maar ja wij zijn hen qua bewustzijn ook niet meer, gelukkig!
  Maar iedereen kan nog veranderen. YES… WE CAN!!

  Al met al, er komt een fake iets met behulp van Blue Beam, HAARP en Scalar technologieën, vervolgens komt er rep en roer. En hier zie ik de kans dat wij als wakker geworden mensen de kans moeten grijpen om niet meer terug te gaan naar het “fucked up” systeem, wij kunnen zeker invloed uitoefenen. YES.. WE CAN!!

  Ik ga het never nooit niet opgeven, niet voordat ik het gevoel heb gekregen dat alles gelukkig samenleeft, YES WE CAN!!

  We hebben nog wat te doen Dawn, Mirakel, Hyper en alle andere lieve zielen. Let’s do it together BUT NEVER GIVE IN TO FEAR!!

  1. @wout
   Soms heb ik ook last van dat block. Dan moet je inderdaad ff helemaal uitschakelen. Dan ben ik letterlijk letterziek, het is dus een aanstekelijk virus? Ach zolang ze er geen vaccinatie’s voor verzinnen is er niets aan de hand. Gewoon de knop om, ontspannen en helemaal niets meer. Soms is niets veel meer dan alles bij elkaar!

   Ow en alles komt altijd goed want alleen het goede is goed anders zou het verkeerde goedkomen en dat kan volgens mij niet…

  1. Begin nu beetje in extase te geraken, dat is wat ‘koffie tijd’ bij mij kan doen….
   Het is vallen en opstaan maar ik blijf proberen for ever….
   ‘And I try and I try and I try but I never get it right…’ dat is dansen in de breedste zin voor mij, het is in feit bewegen vanuit het centrum, dansen bestaat op zich niet, is een verzinsel, walking on the moon dat is het eigenlijk, daar zit allesz in, voor mij dan, als je mee wil trippen trippelen wandel dan een stukje mee, ‘gezellig’ ; dat woord begreep ik vroeger niet, nu iets te goed

   A-Ha – Minor Earth Major Sky
   http://www.youtube.com/watch?v=Awnhonto-8s&ob=av2em

 6. Hoe is het met de Nederlandse vogelstand? Dat er dode vissen zijn gevonden hier in de wateren dat kan men lezen in de diverse kranten en ook op het net, maar hoe is het met de dood gewone kraai,huismus en spreeuw,koolmees?

  1. Inderdaad een gekkenhuis! Ik heb jouw filmpje gezien. maar mensen en dieren lijken te worden besproeit met extreem giftige stoffen! Lijkt me dat dieren hier ook niet tegen kunnen…. Ze vervuilen het water. het lijkt wel of na de BP ramp ze de remmen volledig los gegooit hebben.

  1. wellicht frequentie!!!
   Als er heel hoge tonen continue worden gericht oplevende wezens,is dit zo ondragelijk en er is bewijs… sterven deze, Het is volgens zeggen het toekomstige nieuwe onzichtbare wapen, wat uitgetest wordt op de o.a. de vogels.

   Gerda

  1. Heel vaag allemaal. En er lijkt tot op heden nog maar geen einde aan te komen…

   Ik heb zelf echt even een time-out genomen. Een grote break. Niks meer gelezen, niks meer gekeken en uitgegaan gisteren. Lekker tot 4 uur in de nacht hehe. Tussen de minder wakende maar toch voor mijn gevoel “oude tijd”.

   Ik merk dat ik helemaal gek word en doordraai als ik mij maar met dit spul bezig blijf houden. En op een of andere manier voel ik dat ik alles meekrijg… onderbewust misschien??

  2. @wout
   Het beste heldere zicht is in zicht. Daarom vertroebelt het buitenzicht soms dit heldere innerlijk vermogen ook wel helder-ziend genoemd aka het helder zien. Geen rare hocus-pocus maar een van onze meest bijzondere ‘zintuig’ wat wij allemaal bezitten maar jammergenoeg niet zelf laten spreken. Als wij stil genoeg zouden zijn, alle ruis uitschakelen, dan pas zouden wij gaan horen.

   Daarom ga ik er soms ook tussenuit, voor het halen van een frisse snuit!
   😉

  1. @ Riet,

   Dat was hier ook pas geleden veel dode vissen .
   Dit had te maken met het ijs op het water er zat te weinig zuurstof in de sloot.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.