Advertentie

En nu écht groen rijden.. OP LUCHT!!!


Stel je voor… Autorijden met een snelheid van ca. 90 km per uur en een actieradius van 300 km, en dat ‘gewoon’ op pure lucht als ‘brandstof’… Stel je voor: geen ‘groene’ biofuels meer nodig, laat staan de heftige discussie erover.. En zeker geen auto die rijdt op de brandstof uit het tijdperk dat we nu kunnen gaan aanduiden met het ‘petro-tijdperk’…  ‘Weet je nog dat we reden op auto’s die gewoon hun giftige uitlaatgassen in de lucht spoten?’…

Gewoon rijden op pure lucht dus .. Op een systeem dat zo simpel is dat je je afvraagt hoe snel dit systeem wel niet ingevoerd zou kunnen worden… Een motor die draait op perslucht.. Het is bijna ongelooflijk, maar hij bestaat en wordt al geproduceerd.. De nieuwste ontwikkeling is hierin nu dat de generator die lucht comprest ook in de auto aanwezig is of kan zijn… Hij haalt dus tijdens het rijden, lucht uit de lucht… Stopt die in de compressor en rijdt daar vervolgens op..

O N G E L O O F L I J K. (en dan druk ik me nog zachtjes uit..) Kijk het filmpje hierbij en jij bent weer bij.. We zijn dus in staat een auto te maken die zichzelf laat rijden, zonder te tanken en zonder op benzine oid te rijden..!! Beseffen we wel wat hier is gedaan…???!!!

Het enige dat jij nu hoeft te doen, is dit verhaal doorvertellen, doormailen etc, en natuurlijk zsm zo’n autootje kopen.. Of verkooppunt of zelfs NL-agent worden van een van de fabrieken die deze luchtmotor in zijn auto’s gaat inbouwen.. Het aglomoraat TATA is zelfs een van de partijen die deze auto gaat exploiteren..!!

Ongelooflijk: Autorijden met een snelheid van ca. 90 km per uur en een actieradius van 300 km, en dat ‘gewoon’ op pure lucht als ‘brandstof’…

Natuurlijk is de actieradius én de topsnelheid nog niet te vergelijken met een conventionele auto, maar het is een geweldig stadsautootje, want je mag toch niet harder in de stad, auto’s zijn heel inefficient met benzine of diesel in de stad en steeds meer steden beginnen met een anti-autobeleid in de stad.. Dus mevrouw Kramer, laten we nou eens beginnen met een beleid dat de aankoop van stadsautootjes met deze motor stimuleert  (zoals taxi’s, schoolbusjes en politiesurveillance!) Maar ook voor bedrijven is deze ontwikkeling rete-interessant, zoals voor bezorgers/koeriers zoals TNT & Valid Express!!)  Alleen al de publiciteitswaarde is al onbetaalbaar…!!

De ongelooflijke economie die achter dit verhaal zit, zal weer het hart zijn van veranderingen.. Kortom: bespaar een giga-bedrag aan poen door met zo’n dingske rond te rijden en zorg aan de andere kant voor de Aarde.. Cool dus..!!

Kijk hier ook op de Wikipedia voor het hele verhaal met veel doorlinks.. Gaaaf..!!