Advertentie

Facebook als masker voor de ‘Deep State’…


x

x

x

Facebook als masker voor de ‘Deep State’…

2018 © WantToKnow.nl/be
(bron: o.a. WIRED 4 februari 2004)

x

Er gaan veel sluwe clubs schuil achter de oprichting van Facebook. DARPA is wel één van de meest donkere clubs in dat opzicht.

Het is 4 februari 2004 als de CIA/DARPA aankondigt dat haar project ‘Lifelong’ is gecanceled. Maar diezelfde dag ziet het dan totaal onbekende Facebook het licht. Het lijkt dus erg logisch dat het project ‘Lifelong’ NIET is gecanceled, zoals de CIA/DARPA beweert, maar dat het project in werking is getreden en de naam Facebook heeft gekregen..Want ‘LifeLog’, DARPA’s meesterproef om burgers VOLLEDIG te bespioneren via het centraal verzamelen van alle informatie uit het leven van burgers, is totaal in gelijkenis met Facebook.

En ja, Facebook is dus gewoon die ‘single place’, die in de ‘Lifelog’-omschrijving werd genoemd en via Facebook, wordt nagenoeg alles wat je doet geadministreerd en is dit ter inzage van super-intelligente computers, om dat te combineren. Want ook jij weet, dat je met Facebook je foto’s, meningen, alles wat je leest, kijkt, etc., deelt met je ‘vrienden’.. Facebook traceert daarbij ook de SMS-jes en telefoontjes die je pleegt EN ONTVANGT, van elke ‘smartphone’ waarop Facebook als app is geïnstalleerd.

Je weet dat ook ‘WhatsApp’ van Facebook is, gekoppeld is aan de ‘centrale database’ en dat het dus ‘gelukt’ om alle SMS=jes en WhatsApp-berichten gecentraliseerd in het datacentrum van Facebook op te slaan. En ja, ook de berichten via Facebook’s Messenger gaan direct deze database in.

Instagram, WhatsApp, Neflixc, Spotify etc. etc. Allemaal gekoppeld via Facebook
En ja, ook via Facebooks ‘Instagram’ werkt Facebook aan het ’totaalplaatje’ zoals het is genoemd in het ‘Lifelog’-project. Facebook ‘ziet’ wat jij ziet, via dit Instagram-account en ziet wat je fotografeert. En door ‘vrienden’ te maken van kennissen, familie, collega’s en échte vrienden, leg jij vrijwillig een mooie relatie-plattegrond aan voor de krachten achter Facebook.

Ook bij deelname aan evenementen en de ervaringen ermee, wordt je voorkeur ook weer ‘netjes’ vastgelegd. Ga je naar een website, via het Facebook-icoontje, dat je dus bijna overal aantreft, dan zit FB er wéér met z’n archivering van deze data tussen.  En… Facebook weet ook precies wat je leest als je even niet op FB actief bent. En zo weet FB ook via haar relatie met muziekstreamer ‘Spotify’ naar welke muziek je luistert. En dacht je dat dit alles is..?

Maar het gaat allemaal nog veel verder, want het gaat om historische, persoonlijke gegevens die bewaard blijft. Kijk eens naar iemands openbare historie op FB en je ziet dat deze gegevens van jaren terug er nog staan. Bedrijven die ongevraagd je e-mailadres met hun bedrijf gekoppeld aan jouw profiel in Facebook, via de Facebook-‘ingang voor bedrijven’. Dat gebeurt dagelijks al met veel bedrijven waar je klant bent…!.

DARPA staat voor ‘Defense Advanced Research Projects Agency’. Een organisatie van het Amerikaanse ministerie van Defensie, verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de militaire toepassingen van nieuwe technologieën.

Zo wordt een abonnement op Netflix, volledig ongevraagd door hen gekoppeld aan je Facebook profiel, inclusief de individuele series/programma’s die je op Nerflix bekijkt of hebt bekeken. En natuurlijk is je smartphone een ‘gift from heaven’ voor deze diensten. Al die ‘handige apps’ zijn allemaal met elkaar verbonden. Je smartphone laat continue zien waar je gaat en staat; Facebook weet waar je bent. En met de zogenaamde, steeds slimmer wordende ‘Smart Speakers’-diensten, zoals je deze inmiddels vindt bij Apple HomePod, op Google Home, bij Amazon Echo, en natuurlijk op ‘Facebook’s Smart Speaker’ (HIER) kan woord-voor-woord worden geregistreerd wat je allemaal zegt, privé of zakelijk, maakt daarbij geen verschil.

Het verband tussen Lifelog en FB overduidelijk
Facebook voldoet dus reeds ruim aan het doel van het Defensie project LifeLog. De vraag is dus of het hele project ook daadwerkelijk werd gecanceld. Het project werd officieel opgeheven, volgens de data op Wikipedia, HIER, omdat burgers met libertariaans karakter, hun zorgen hadden geuit bij het Congres over de implicaties van dit systeem voor de privacy van personen.

DARPA had bedacht dat bedrijven konden gaan bieden bij Defensie op het uitvoeren van het LifeLog project. Heel slim, omdat je dan niet zelf hoeft te gaan rommelen, maar top-experts erbij kunt halen, die eigenlijk pas betaald krijgen, als ze ‘goed werk’ verricht hebben. Maar ook vanuit geheimhouding is dit een slimme zet, want als bedrijven worden ingehuurd om dit ontwikkelings-/researchwerk voor hen uit te voeren, dan is geheimhouding gewaarborgd.

Overheidsinstanties zijn namelijk verplicht, vergelijkbaar met Nederland, om via een WOB-procdure (wet openbaarheid van bestuur) inzichten te geven, in wat ze aan het uitspoken zijn. En via de constructie van het inschakelen van derde-partijen, kunnen overheidsinstanties ontsnappen aan deze WOB-opengaarheid. En zo gaat die geheimhouding al jarenlang goed voor de Deep State-machten. Zoals de vele miljarden kostende militaire ontwikkelingsafdelingen van bijv. Lockheed Martin. Defensie werkt dus als 2 handen op één buik, samen met het gevreesde Military Industrial Complex, waar president Eisenhower, in zijn afscheidsspeech voor had gewaarschuwd.

Bedrijven die voor de overheid ontwikkelen als militair-industrieel complex..
Kijk in dat verband naar de rol die klokkenluider Edward Snowden in dit verband vervulde. Hij maakte officieel duidelijk dat de overheid inderdaad alle telefoontjes, SMSjes en elke ‘stap’ op internet registreert als onderdeel ‘PRISM’,  een NSA spionage programma met daarbij een database ‘XKeyScore’. En deze Edward Snowden werkte -zo weten weinig mensen- niet overheidsbedrijf NSA zelf, maar voor Booz Allen Hamilton, dat de zeer dubieuze (wettelijk gezien uiterst illegale) diensten voor de Amerikaanse NSA uitvoerde, en volledig onaantastbaar blijft vanwege het genoemde idee van bedrijfsgeheim.

Binnen deze constructie was ook de afdeling AI-Lab van het MIT, the Massachusets Institute for Technology, dat is verbonden aan Harvard University, een van de meest prestigieuze universiteiten van de wereld, gevraagd mee te werken aan het project ‘Lifelog’. Kennelijk zonder enige scrupules. En MIT was al een tijd bezig een offerte op te stellen om dit ongetwijfeld lucratieve defensiecontract binnen te slepen. Toen kwam de berichtgeving over het cancelen van het project. Jammer, vond MIT.

Het feestje lijkt begonnen voor facebook-oprichter Mark Zuckerberg. Doordat Goldman Sachs een aandelenpakket Facebook aanschafte, werd het aandelenpakket van Zuckerberg, bij de FB-introductie rond de US$ 50 miljard geschat.

Want volgens MIT-leider dr. Howard Shrobe ging het om de ‘interessante onderzoeksfocus van het programma, Omdat het voor de ontwikkeling van Artificial Intelligence en de cognitieve wetenschap essentieel is, hoe een mens zijn ervaringen vastlegt en organiseert.’ Dezelfde meneer Shrobe, die niet gehinderd leek door enige ethische of morele barrière, liet op dat moment in 2004 ook weten ‘erg teleurgesteld te zijn, dat het project was gecanceld.’ (HIER)

Maar het is natuurlijk duidelijk bij dit hele verhaal, weten we nu zéker achteraf, dat DARPA gewoon dóór is gegaan met haar ‘privacy-project’. Deze organisatie laat zich niet tegenhouden door burgerorganisaties die klagen bij het congres dat hun privacy gevaar loopt.. DARPA werkt immers voor de veiligheid van diezelfde burgers, en dan is dat toch niet verkeerd, zo’n burgerspionage-software-programma in elkaar zetten..

“Iedereen heeft het op Harvard over een ‘universal face book’.  Ik denk dat het nogal naïef is om te geloven dat het de universiteit een aantal jaren zou vergen om dit voor elkaar te krijgen. Ik kan dat beter dan zij en dat krijg ik binnen één week voor elkaar.
Mark Zückerberg,
januari 2004,

Zückerberg en Facebook…
En als we het dan hebben over Harvard in Boston en de genoemde MIT-afdeling Artificial Intelligence, komen we heel snel bij het ‘fenomeen’ Mark Zückerberg. Hij zou – volgens het ‘officiële verhaal’- het Facebook-idee gestolen van het project op Harvard, dat de naam ‘Harvard Connection’ (later ‘ConnectU’ genoemd) (HIER) had en dat door zijn collega-studenten was ontwikkeld. Zo bleek Mark Zückerberg plotseling zelf investeerders (HIER) gevonden te hebben, nadat hij kennelijk de enorme potentie van het project had ingeschat en ging er vandoor met deze schat, die door de relatie met Defensie veel geld waard was.

Zoals je ziet is ook de Harvard universiteit is verbonden met de Amerikaanse overheid en komen we op de vraag of Zuckerberg of de genoemde ‘Harvard Connection’ inderdaad was ingehuurd -direct of indirect- door DARPA om Facebook te bouwen als masker/look-and-feel rondom DARPA’s LifeLog. En precies daarover houden de diverse partijen nog steeds de lippen op elkaar. MIT zou dus geboden hebben en verloren en het ‘LifeLog’-project lijkt dus wel via Harvard University te zijn ontwikkeld. En natuurlijk zijn er met een DARPA-contract de gemelde geheimhoudingsclausules.

Inlichtingendiensten zoals de CIA bulken van het geld, dat wordt ‘geïnvesteerd’ -evt. via tussenbedrijven of -organisaties’- in bedrijven die helpen om de droom van de CIA-macht in de staat, te realiseren. En ook de realisatie van de ‘spionage-machine uit DARPA’s droom’ (HIER) is dan een simpele ontwikkeling geworden. Zeker als dit werkt via het door de burgers ZELF en VRIJWILLIG aanleveren van hun privé-data..!! Om vervolgens ook wereldwijd bedrijven en organisaties de resterende informatie te laten aanleveren..!

Dit dus over de door WIRED gemelde ’toevalligheid’ en het één-op-één, volledig passende profiel van LifeLog op Facebook. Niets in dat opzicht is ’toevallig’.. Sinds de openbaringen van Edward Snowden weten we dat elk Silicon-Valley-business-initiatief ’n achterdeur open staat voor het militair industrieel complex. Al jaren is bekend in dat kader, dat de CIA en NSA actief ‘meesturen’ op beleidsmatige Silicon Valley projecten.

In dat kader geloven wij dat met name de databanken van Google, in combinatie met haar dochter YouTube, die naar verluidt nog 10x heftiger zijn, dan dat we nu van Facebook geleerd hebben, nog voor grote onthullingen zullen gaan zorgen.

Last but not least, de link met Articifial Intelligence en JOUW data..
Waarom al dit verzamelen van jouw privé-data..? Het is vrij simpel, als je tenminste je ogen open hebt en wilt zien wat er plaats vindt. Op basis van kunstmatige intelligentie wil men de link gaan leggen, over de besluitvorming over jouw leven. Het onderzoeken en verwerken van uiterst persoonlijke data, door de vele tientallen bronnen van persoonlijke informatie, met elkaar te matchen en deze, via de techniek van de meta-data en algorithmes toegankelijk te maken. In militaire termen druk je dit dan zo uit, in de woorden van een DARPA woordvoerder (Jan Walker) in een e-mail.

“Deze technologie geeft het militaire apparaat de mogelijkheid om gecomputeriseerde assistenten te ontwikkelen, voor ‘meer effectieve’ gevechtseenheden en hun commandanten. Doordat zij eenvoudig toegang hebben tot de ervaringen van de gebruikers uit het verleden.”

Het komt erop neer, als je tussen de regels door leest, dat zowel Facebook als de andere projecten waarbij het militair-industrieel complex bij betrokkenis, het geheugen van een kunstmatige superintelligentie gaat vormen! En dat is écht niet ver weg, wanneer -zoals blijkt uit de recente ontwikkelingen rondom FB- Zuckerberg soepel meewerkt met de plannen van DARPA.

We vragen je in dit verband de combinatie te maken met alle AI-ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld Marcel Messing ze fantastisch op een rijtje zette, in zijn presentatie voor de TU-Delft. Heb je de tijd, neem dan de tijd om deze presentatie, met indrukwekkende diepgang te bekijken. Deze presentatie wordt ingeleid door dr. ir. Coen Vermeeren.

Het is met name de naam van Ray Kurzweil van Google die continue opduikt bij analyses rondom Artificial Intelligence, of kunstmatige intelligentie. Kijk eens naar dit verhaal, waarbij hij doodleuk laat weten, dat AI straks in staat is, jou beter te ‘kennen’ als je partner dat doet..! (HIER)

En dan nog even over die ‘Mark Zückerberg’..
In dit kader willen we je nóg 2 video’s aanbieden. Vanzelfsprekend bepaal jij zelf in wat voor context je deze info zet en wat voor waarde je eraan toekent. We plaatsen deze filmpjes naar aanleiding van het ‘optreden’ van Mark Zückerberg voor de Senaatscommissie van het Amerikaanse Congres, dat de privacy-schendingen door Facebook onderzoekt. Vanzelfsprekend ben jij degene die deze info naar waarde in dient te schatten. Wij vinden het in ieder geval de moeite waard, je -in relatie tot alle bovenstaande info!- deze info aan te reiken.

16 gedachten over “Facebook als masker voor de ‘Deep State’…

 1. Is het niet zo dat meneer suikerberg een smous is van de bekende smouzenclub? Of is dat een verboden vraag?
  Wat toekomstbeeld zie ik het somber in althans voor een relatief kleine groep die zich de groep 6-7-8 mensen mag noemen in het enige klasje van wereldschaal.
  De mensen die nog steeds bezig zijn met aap noot mies, zullen zich altijd laten bedotten en zij zijn ook de grootste groep. De hele samenleving is afgestemd op die groepen…
  Tenzij men om welke miraculeuze ingeving dat ook afkeert van dit luciferiaanse programma zal het een gevecht van enkelen tegen ‘ de wil ‘ van het collectief worden waarvan de uitkomst wel te voorspellen valt.
  Ik zie de geschiedenis zich herhalen waarbij het kerkelijke rapaille op grote schaal een schouwstuk maakt van de ketterverbranding. Wie niet inschikt zal worden gëxecuteerd.
  Dat zal altijd de laatste vraag zijn vóór of tegen?
  Jouw vrije wil is de laatste barriére/bastion die ze willen veroveren.

 2. Ik hoop dat de meesten nog zelf kunnen denken en het denken niet helemaal aan het deep state fenomeen Q hebben overgelaten….verbazingwekkend dat sommigen zelfs denken dat Q Trump persoonlijk zou zijn…lol. Volgens mij heeft Trump op dit moment andere problemen, nl zijn vieze advocaten te betalen om zijn 100.000ste trannie hoertje aanklacht, te elimineren. Hij is een playboy en geen eerlijke man, anders word je ook niet president, wetende dat er geen enkele verkiezing op een eerlijke manier wordt gehouden.
  Facebook is het gegevensverzamelplekje voor de deep state…zeker weten.
  Niet dat nou iedereen denkt wanneer je niet op FB bent dat men dan geen data over je persoon kan verzamelen, jawel. Maar er is een verschil of je vrijwillig een toestemming geeft, of of iemand je ongevraagd bespioneert. Ik merk steeds dat mijn gevoel me niet in steek laat, en ik weet waarom ik me nooit op FB heb aangemeld. Ik ken velen, die dachten als ze op FB zijn dat ze dan wel iets onder de aandacht kunnen brengen, van kunst tot producten…helaas vergeet men dat men alleen in het FB loop-je zit, waarin iedereen door dezelfde club (deep state) informatie krijgt, die steeds weer in je straatje zit…dan blijf je best wel in die richting denken die FB je wil laten denken, lijkt mij.
  Een mooie gedachte in deze: Vrienden zijn mensen voor wie je hardop mag denken.

  Laat je ‘ego’ los, en kap met FB en met het systeem televisie zoals b.v. Lubach, net zo als je moet kappen met stemmen….het is allemaal water op de molens van dit uitgekiende systeem.

  1. Ik zou niet zomaar oordelen over mensen. Ons worden halve waar- en onwaarheden verteld.Iedereen denkt maar te weten hoe het in elkaar steekt.
   Wie weet wat er zich achter de schermen afspeelt? Het enige wat ze willen is Trump en Putin om zeep helpen door leugens, false flags en ander soort acties uit te voeren.
   Dit kreeg ik vanochtend in mijn mailbox en wil dat graag hier delen
   The Manipulation of Human Consciousness, Cellular Regeneration and Space-Time
   https://augtellez.wordpress.com/2018/04/23/the-manipulation-of-human-consciousness/

  2. De verschuiving van zwart naar wit zal in ogenschijnlijk vele tinten grijs gaan, Trust the plan. WWG1WWA

 3. Ja, Nannie…laten we het oordelen aan de Trump’s van deze wereld over, aan de elite, aan de rijken en machtigen. Neem jezelf vooral je eigen kracht weg, en dan komt alles goed…. 🙄
  Sorry in deze spirituele gevangenis ga ik niet leven. Ik ben een vrij mens, en ik neem uitstekend waar…en ben dermate bewust van processen, dat ik er last van begin te krijgen.
  Het gaat ook niet om gelijk krijgen, het gaat erom het ongelijk te kunnen zien!

  Ja idd wie weet wat zich achter de schermen afspeelt…dat zullen wij hoogstwaarschijnlijk exact nooit ervaren, ondertussen hebben wel miljoenen mensen last van deze ‘schermen’.

  1. Hoi Nannie,
   poeh heftige clip en de muziek erbij, raak!
   Bedankt FB 😉
   Wat de onderwerpen betreft, ja, alles al langs zien komen de laatste jaren, ook zonder FB.
   Nu dat er bekend is wat mogelijk is en ook al gebeurd, moet iedereen zelf weten wat hij doet. Ik heb niet eens een smartphone… en toch maak ik mezelf geen illusies over het feit dat we allemaal ‘glazen’ zijn.
   http://tubeunblock.info/watch?v=1G4ustq-kmQ

  2. Pittig filmpje!
   Waar alles kort samengevat over gaat is de eeuwige strijd welke plaatsvindt tussen lucifer en de Schepper van lucifer zelf.
   Waarin de Schepper de mens als evenbeeld van zichzelf gebruikt om te zien hoeveel hij/het zelf waard is. Wij met onze 7 miljard zijn de vertegenwoordigers van de collectieve logos van de creatiekracht waarin we op basis van een vrije wil mogen kiezen tussen dood en leven.
   De luciferiaanse krachten streven naar de dood van alle creatie en willen de mensheid laten kiezen daarentegen is de andere kant van de polariteit behept met het leven.
   Het mens-experiment heeft al vele eerdere fasen gekend en dit, vandaag nu, is er een van en stiekum hoop ik dat ik samen met jullie de laatste fase meemaak.
   Waarna volmaakte liefde mag heersen, voor altijd.

  3. jah filmpie gezien, kijk dat je tech gebruikt vanuit een andere wereld is tot daar aan toe, zou wel aardig zijn als je dat weet, voluntary consent, dat je er vrijwillig mee instemt, maar we worden verleid om er zo onbewust mogelijk in mee te gaan, snoepjes kralen en spiegeltjes voor de lokale bewoners op deze aardbol, indirect wel op de hoogte gesteld van waar de chips en glasvezels vandaan komen via de filmwereld, maar liefst niet dat we het echt door en door beseffen, oplossing kennis en kunde en besef bewustwording voor en oplichting, unterricht iederwijzer weet waar je op stemt, op deze wijze kan het publiek bepalen hoe er mee om te gaan, de tech is pas vergif als je jezelf daarmee aan het wegswipen bent, aan het uitvlakken, vervagen van weten wie je bent, ook een vorm van toestemming, doe je er niet meer toe en je vindt het wel best zo, er compleet ingezogen worden en geen weg meer terug.

 4. @robvdz: en zo is het. We leven in een tijd dat we allemaal voorgoed in vrede kunnen leven. Zoals het de bedoeling was van onze creatie als mens. Altijd maken we de keuze tussen goed en kwaad. En dan kunnen we ook zien dat de dood niet bestaat. Het is een sluier die gecreëerd is om ons onwetend en van de werkelijkheid af te houden. Guido heeft destijds een prachtig artikel geschreven over Rauni Kilde:

  Rauni Kilde: – Kosmisch Contact 6 mei 2015
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/rauni-kilde-kosmisch-contact/

  Dat heeft me verder gebracht in mijn denken over leven en dood.

  1. Nannie,

   Rauni heb ik ooit nog de hand geschud tijdens de BEM conferentie in Hilversum in 2012.
   Bijzonder mens met een diepe weet.
   Ook zij had het over de machinaties van o.a. de vrijmetselarij die het op een dergelijke manier doen, dat ‘ je ’t had kunnen weten ‘.
   Dat is de moeite die men met name in de filmindustrie doet om stille hint te verpakken in beelden en geluid en het lijkt dan oneerlijk omdat je dan wel bij iedere seconde een analyse zou moeten maken van ieder beeldje…
   Maar dat boeit ze geen flikker. Ze hebben het kenbaar gemaakt en daarmee basta en als je in hun ogen te dom bent om de boodschap op te pikken dan ben je sowieso gojim.
   Ook kunnen ze de dommere delen van de massa laten meedoen in de rituelen door het hip te maken via de muziekwereld om het hand-teken te maken van de gehoornde, je weet wel met die twee domme vingertjes omhoog (wijsvinger en pink).
   Zo maakt de stupide massa een satansteken zonder ook maar iets te beseffen.
   Zo heb je natuurlijk ook kerstmis met de verering van simiramis en nimrod de man en vader van tammus die jesus moet voorstellen.
   Binnenkort hebben we weer de jodenherdenking op 4 mei waarbij je nu te pas en te onpas de treurviolen hoort op de radio. Valt het mij nu op of zijn er meer die in de gaten krijgen dat al het leed van de 2e w.o. geclaimd lijkt door de o zo trieste joden?
   Nou op 5 mei gaan we de machtsoverdracht vieren. Van de duitse naar de amerikaanse.
   Hiep hiep hoera!
   Wat zijn we vrij!
   Of zit ik nou teveel te nuilen?

  2. Rob, alleen dat de Duitsers naar 5 jaar weg gingen en de Amerikanen na meer dan 70 jaar hier nog steeds zijn…het volk is dommer maar spreekt wel ‘Engels’. 😉

 5. Nee robvdz, Je nuilt niet. Je hebt gewoon gelijk. Ik ben al een ouwe bes en kom uit WO-II. Heb veel meegemaakt o.a. in een kelder gebivakkeerd, uitgebombardeerd en familie die niet meer terug gekomen is omdat ze door de Gestapo vermoord zijn. 5 mei vier ik niet omdat er te veel leed is op deze wereld.
  Op t.v. kijken we alleen maar leuke programma’s die we opgenomen hebben.

  Ik ben helemaal van deze tijd, samen met dochter voeden we onze (klein)zoons op en deel zo dus lief en leed. Leeftijd speelt toch geen rol. Het is maar hoe je in het leven wilt staan.

  Neemt niet weg dat ik door de jaren heen mijn hersens heb weten te gebruiken en mijn keuzes heb leren maken.

 6. Er gaat achter Facebook blijkbaar nog meer schuil.
  https://www.veteranstoday.com/2018/05/07/whatsapp-black-cube-facebooks-new-spy-tool-for-the-mossad/
  met citaat :
  “Their deal was to buy a billion dollar app for nearly $20 billion and start tapping the phones/private encrypted communications of millions of users who are generally business travelers. It goes further, then they access the phone numbers called, gather data on them and tap them as well. Eventually, every person that travels for business, including military contractors for instance, scientists, you get the picture?
  All of it turned over to the folks that worked with Cambridge Analytica, a big name for a pack of Mossad thugs working with neocon scum and “Black Cube,” the folks Trump hired privately with money we have no idea where it came from, to fabricate intelligence on Iran in order to start a war.”.
  Ik heb niet de technische kennis om dit te beoordelen, en laat dit dan ook aan de kenners over.
  Ik beperk er mij dan toe de aandacht te trekken op Cambridge Analytica – Black Cube en de Mossad.

 7. Ik voeg een bericht toe over de praktijken van Facebook, overgenomen van de website van Jim Stone, naar aanleiding van de “postings” van de heilige Greta :
  JIM STONE 13.01.2020
  Facebook knows it’s users so well it keeps a record of who is actually posting
  Wired Magazine covered this, so that is a sign they are ready to ditch Greta Thunberg Facebook had a glitch during an update that showed people the Facebook admin’s control panel that they were not supposed to ever see, yet everyone who hit the site had it open by default. Low and behold, the admins have a record of who posts for who, and as it turns out, Greta Thunberg has posted nothing to her facebook, other people handle that for her. Here’s the kicker that Wired will never say:
  As a result of this being revealed (a feat I did not know was possible) Facebook knows damn well that Trump never had Russian bots posting on his behalf, everything everyone posted, even tied down to precise individuals posting on other people’s accounts, even when in the other person’s name, Facebook knew it was not the owner of the page posting and kept a record of it. If you posted on your brother’s facebook, Facebook knew it. And there’s only one way that could be done, – via facial recognition and web cams. (=einde bericht).
  Ik ken niets van Facebook, en zit er dan ook niet op, en laat het aan de kenners over om dit op zijn juiste waarde in te schatten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.