Advertentie

De ondergoedbommer heeft bekend; zaak opgelost..??


Umar Farouk Abdulmutallab wordt door veiligheidsbeambten uit het vliegtuig gehaald, nadat hij -nota bene op zijn vliegtuigstoel i.p.v. bijv. in het toilet- zijn ondergoedbom tot ontploffing had willen brengen..

x

De ondergoedbommer bekent…

x© Guido Jonkers/WantToKnow.nl/.be

x

– UPDATE van ons artikel hierover HIER

De ondergoedterrorist heeft bekend, de full-bodyscanners op alle vliegvelden staan er inmiddels dus helemaal terecht… Of niet? Maar deze combinatie is hetgeen je eigenlijk te horen krijgt via de MSM… Maar laten we je hier, op basis van de veroordeling van deze Soedanese jongen het volgende nog maar eens zien, in het kader van ‘Alles is slechts zelden wat het lijkt’. En zéker wanneer autoriteiten je vrijheid af willen nemen, is het oppassen geblazen..!

Michael Chertoff.. een ‘creep’ die de Amerikaanse veiligheid zou dienen..! Vanaf 2005 was hij hoofd van de Amerikaanse Homeland Security’.. Hij zat thuis en wachtte op zijn kansen, die snel gingen komen. Hij levert inmiddels de full-bodyscanners…!! (klik voor recent artikel!!)

Wij plaatsen hier als update voor ons artikel over de Nigeriaanse ondergoedbom-terrorist,  de video van het interview met het advocatenechtpaar Kurt en Lori Haskell met CNN. Zij zaten in het vliegtuig waarop de ondergoedbom-terrorist meevloog van Amsterdam naar Detroit.
Duidelijk is hun opperste verbazing te zien over het feit dat de Nigeriaanse jongen door de douane mocht lopen bij Schiphol, ZONDER PASPOORT en nádat een opvallend geklede man zich had bemoeid met de douane-passage van
Umar Farouk Abdulmutallab, de ondergoedbom-terrorist.

Kurt Haskell zegt duidelijk dat hij getuige was van de conversatie bij de douane in Schiphol, toen bleek dat Farouk geen paspoort bij zich had:

.

Kurt Haskell: “Ik hoorde de vrouwelijke douane-beambte zeggen, tegen de opvallend geklede Indiase man, die naast Farouk kwam staan aan de douane-balie, dat wanneer deze jongen geen paspoort bij zich droeg, hij niet in het vliegtuig meemocht naar Detroit vanuit Amsterdam.

Hierop sprak de Indiase man de dounaebeambte aan: “DEZE JONGEN IS UIT SOEDAN, WIJ DOEN DIT DE HELE TIJD..” Hierop zei de vrouwelijke douane-beambte zei dat deze man zich dan moest melden bij zijn superieur, waarop ze beiden met de jongen de hal doorliepen. Dat was de laatste keer dat ik de Indiase man zag, ook niet meer in het vliegtuig

Het is Lori Haskell die zich afvraagt (overigens niet in dit interview) waarom deze jongen -wanneer hij het vliegtuig wilde opblazen- dit dan niet op de toilet had gedaan. En volgens Lori Haskell werd de HELE VLUCHT gefilmd door een man, die met zijn video-camera, van begin tot het einde alles heeft gefilmd..

Vreemd is ook de  verklaring van Richelle Keepman, die ook in de onderstaande video aan het woord komt en ook aan boord van deze vlucht was. Wat haar opviel was de bijzonder lage graad van oplettendheid bij de veiligheidsbeambten, die de passagiers dienden te onderzoeken voor hun boarding. De moeder van Richelle bleek aan boord 1 waterflesje in haar tas te hebben meegenomen, waarvan bij de veiligheidsinspectie niets was gezegd/ontdekt..

De ‘oefeningen-theorie’ bij valse-vlag-operaties…!
x

HOE KRIJG JE MENSEN ZO VER

ZICH IN EEN TERRORISTISCHE ROL TE GEDRAGEN?

x

Wat ons opvalt, ook weer bij deze ’terroristische’  aanslag, is het feit dat de ‘dader(s)’ kennelijk ‘op weg’ is/zijn geholpen..! Ook bij de aanslagen in Londen op 7 Juli 2007 werd er gesproken over het feit dat er een OEFENING gaande was.. Is het dan niet mogelijk dat ook de terroristen GESPEELD worden door naïeve jongemannen, die met veel geld worden betaald om hun rol mee te spelen in de overheidsoefening’…?  Een rugzak op en langs de veiligheidscamera’s lopen alsjeblieft, DOE ALSOF je een terrorist bent..? Hiermee heb je als valse-vlag-bedenker alle troeven in handen, om een dader of een groep daders aan te wijzen..!

Met dit scenario is het volledige toneelspel ontmaskerd van hen die de valse-vlag-operatie opzetten..! Zij waren de WERKELIJKE DADERS.
Het verklaard ook waarom Farouk gefilmd werd in het vliegtuig en daarom DOOR MOEST GAAN, OP ZIJN VLIEGTUIGSTOEL, MET ZIJN AANSLAG MET NEP-EXPLOSIEVEN!! En zijn motief..? Natuurlijk weer het moslim-terroristische-plaatje. Hekel aan het Westen, met zijn vrijheden… Hoe ironisch, dat juist deze vrijheden verder en verder beperkt worden..

En het motief van deze valse-vlag-aanslagplegers kennen we inmiddels wél: het nog verder inperken van vrijheden van burgers, het doorstralen met scanners, die inmiddels op ALLE Amerikaanse vliegvelden zijn geplaatst. Combineer deze scan met je paspoort en je hebt ALLE lichamelijke kenmerken van burgers te pakken.

* * *

3 gedachten over “De ondergoedbommer heeft bekend; zaak opgelost..??

  1. Haha, ze sturen een jongen aan boord met een bom, om geld voor scanners te krijgen…… ze vergeten nog een paspoort mee te geven, zodat iedereen kan zien dat dit niet pluis is……. hahahahahaha laat me niet lachen. Nu heeft hij bekend en geloven we nog steeds dat het allemaal opgezet is voor scanners……. wat een fantasie toch allemaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.