Advertentie

Sandy Hook, Newton, Connecticut doorgestoken kaart..?


Sandy-Hook-Elementary

x

Sandy Hook, Newton, Connecticut doorgestoken kaart..?

2012 © WantToKnow.nl/.be

x

Gisteren plaatsten we hier in de ‘Nieuws’-categorie een artikel van de hand van Judith Moore, waarbij ze duidelijk te kennen gaf dat de brute kindermoord op de basisschool ‘Sandy Hook’ in het plaatsje Newton in Connecticut, doorgestoken kaart is, een puur geval van mind-control. Bij alles wat we hier plaatsen op de site, blijven we altijd achtzaam. Op onze hoede, zo kun je het ook noemen. Altijd rekening houdend, in dit geval, met de mogelijkheid dat ook Judith Moore maar een ‘gewoon mens’ is, en het dus ook niet scherp zou kunnen ‘zien’..

Maar inmiddels komt er via allerlei kanalen op het internet informatie vrij, waarbij de mind-control-versie die Judith benoemd, wel degelijk van toepassing is. We praten dan over een zogenaamde ‘valse vlag’-operatie die de schuld neer moet leggen bij datgene of diegene die feitelijk onschuldig is.. Praten we over mind-control, zoals Judith dat dus doet, dan kan het een geval zijn waarbij iemand volledig is gebrainwashed en een daad verricht, waar je hem of haar niet voor verantwoordelijk kunt houden.

28-dead-after-Connecticut-massacreWe verwijzen je graag in dit opzicht naar de beide artikelen over de moord op John Lennon (HIER) en Robert Kennedy (HIER), waarbij steeds duidelijker wordt, dat er ‘andere’ krachten werkzaam waren, dan alleen maar de ‘verwarde schutter’, waarover de massa-media maar al te graag lijken te spreken. We hebben hier op de site al vaak het fenomeen ‘False Flag’ te belichten, temeer omdat het steeds HET wapen blijkt van de ‘krachten-achter-de-schermen’..  Krachten die natuurlijk zélf verborgen blijven achter de gebeurtenis, en dan nog een gebeurtenis die een onschuldige ‘schuldige’ aanwijst..  Het zijn over het algemeen gebeurtenissen die ervoor moeten zorgen dat de HELE publieke opinie burgers ophitst tegen de ‘onschuldige dader’…! (Kijk HIER voor dit artikel.)

Kijk ook eens naar ons speciale artikel over de False Flag-operatie die er bijvoorbeeld voor zorgde dat de hele wereld ervan uit gaat, dat Timothy McVeigh de schuldige is van de Oklahoma bomaanslag. HIER Maar wat dacht je van de ondergoed-terrorist, een lieve,  minderjarige jongen, die op Schiphol ingepakt wordt om een rol te spelen. 2 Mensen, een advocaten-echtpaar nota bene, dat het allemaal ziet gebeuren, wordt niet geloofd.. (HIER en HIER). En het resultaat…? Simpel… Een half jaar later werden er in heel de VS bodyscanners geplaatst, die mensen NOG MEER hun vrijheden afnam..!

Sandy Hook basisschool..
Maar is de verschrikkelijke moordpartij om onschuldige kinderen in Connecticut, afgelopen vrijdag, 14 December, ook een valse vlag..? Vreemde zaken dienen zich aan.. Als eerste bijvoorbeeld deze: sinds wanneer laten autoriteiten dode lichamen van een misdrijf 2 dagen op de plaats delict liggen?? Uiterst opmerkelijk is het feit dat ‘autoriteiten’ de lichamen van de slachtoffertjes en slachtoffers van het drama op de Sandy Hook basisschool niet wilden vrijgeven, tot gisteren, zondag 16 December. Hier zit een luchtje aan, want kennelijk is dit een onderdeel van een dekmantel. Terwijl de lichamen van de kinderen nog warm waren, waren de media al bezig om ons te laten focussen op de misdaad van het hebben van privé-wapens, daarbij de voorspelbare aandacht te vestigen op een veel strengere, politieke vuurwapenagenda. Dit is uiterst opmerkelijk.

Een tweede bizarre situatie is het volgende: overlevenden melden hun getuigenissen, dat er GEEN geweerschoten te horen waren geweest, TOTDAT de politie en andere autoriteiten op de plaats van het delict verschenen..! Video’s met deze getuigenissen worden gecensureerd op ‘de audio-versie van YouTube.  Dit interview toont het bizarre van die situatie:
x

x

In de derde plaats komt er een ander vreemd feit aan het licht.. Waarom en door wie werd gemeld, dat de moeder van de vermeende moordenaar, Adam Lanza, ONDERWIJZERS was op de ‘Sandy Hook Elementary School.. Dit is een aperte onwaarheid. Ze was GEEN ONDERWIJZERS.., maar blijkt werkloos. Ondanks het feit dat iedere goede nieuwsbron op de hoogte is van dit feit, blijft het nieuwsbureau Associated Press (AP) rapporteren dat mevrouw Lanza onderwijzeres was op deze Sandy Hook basisschool..! Is het de bedoeling dat er een link komt, tussen de moordpartij van Adam Lanza met deze basisschool..? Want:
Op de vierde plaats en mede door het vorige punt, blijft het een groot raadsel, waarom de 20-jarige zoon, de vermeende dader, nádat hij zich in het zwart gekleed zou hebben, zijn moeder doodschiet, 3 geweren uit haar collectie neemt, om vervolgens 8 kilometer te gaan rijden naar een basisschool, waar hij een complete vreemdeling was..?! Kijk hieronder naar het kaartje, dat de 8 kilometer route laat zien, die Adam Lanza gereden moet hebben van het huis waar hij met zijn moeder woonde, in Yoganandastreet, om bij de Sandy Hook basisschool te komen.

Newton route Adam Lanza

x

Sandy Hook in de film Batman….???
Dan komt op het internet ineens dit verhaal omhoog.. En inderdaad.. Hoe is het mogelijk..? Of andersom gezegd: hoe klein is de kans dat in de film ‘Batman, The Dark Knight Rises’ de naam van ‘Sandy Hook’ tevoorschijn komt, als plaats voor een aanslag.. In het geval van de film zou er aldaar een vliegtuig naar beneden worden gehaald; kijk zelf:
X

x

Tot slot, last but not least..
Het blijkt dat de Amerikaanse overheid in deze zaak, graag wil dat je als Amerikaan naar HUN verhalen luistert. Officiële berichten zijn het, en je moet weten dat je daar op kunt bouwen als Amerikaan. En veel belangrijker is natuurlijk dat alle informatie van alternatieve bronnen, die ‘desinformatie’ verspreiden, kwaad doet.. En dat deze bronnen vervolgd zullen worden..! Vragen, geen vraaaagen..!
Kijk, klinkt dat als democratisch of klinkt dat als fascistisch…?? Waar is de vrije meningsuiting, wat is hier in hemelsnaam te verliezen, om een dergelijke mededeling te doen, in een officiële persconferentie…??! Heeft het te maken met respect voor de ouders/overlevenden, of gaat het om het niet ter discussie stellen van de ‘officiële lezing’.. Maar voor ons is het de krankzinnigheid ten top! En luister daarbij vooral eens naar de tone-of-voice van deze brave diender.. Feodaal of een echte leider, die zijn volk dient..
X

 

 

40 gedachten over “Sandy Hook, Newton, Connecticut doorgestoken kaart..?

 1. Doordat laatste filmpje komen er al helemaal vraagtekens naar boven. Very strange… Volgens mij knijpen ze hem een beetje en zijn ze ontzettend bang dat de waarheid boven tafel komt! Oeps..

  1. Klinkt lekker Orwelliaans : Wie een andere mening verkondigt zal vervolgd worden !!!

  2. Echt…hoe duidelijk wil je het hebben zeg! Dus als jij daar van alles hebt gezien en je deelt dat op het internet ben je dus zwaar de Sjaak. “Alleen wat Wij zeggen is de waarheid die je dient te geloven”. Holy shit. Ik hoop dat er genoeg wizzkids zijn die het niet traceerbaar toch op het net willen zetten.

  3. Moet hier staan i.p.v. op 5: Wanhoop. Dat is nou ook precies de benaming van waarin in mij nu begeef. Al die georganiseerde slechtheid. Het is me op dit moment werkelijk te veel. Het overmant mij.

  4. Willie dit is het moment om te doorzien wat nep is en wat echt is . Leeft deze ellende in jouw hart of heb je het toegelaten via beelden ?

  5. @ Cozmic, ik weet niet of je het hoeft te doorzien. Je kunt alles ook gewoon laten gebeuren en er geen deel van worden, van alle Chaos om ons heen. Dit is nog maar het begin! Alles wat nu om ons heen gebeurt moet gewoonweg gebeuren! Natuurlijk hebben we een Vrij Wil gekregen om naar alles te kijken wat om ons heen zich aan het Manifesteren is, maar de Krachten om je ervan af te houden om Vrij te worden zijn inmens groot. Ze zullen alles, maar dan ook alles er aan doen om ons weg te houden van het Licht!

   Blijf in de Liefde, blijf in je Kracht en wees Meester over je Eigen Leven. En voel de Hartsverbinding met anderen die ook het Pad van Liefde gaan! Voor mij is het niet meer en niet minder!

  6. Dick , inderdaad zal het zgn eindspel in volle heftigheid doorgaan , het lijkt ook steeds transparanter te worden voor wie het door-zien wil . Kijk hoe de pijlen nu op Syrie gericht zijn , de hele wereld weet dat er een vuil spel gespeeld wordt en de MSM blijft gewoon melden dat de dictator door vrijheidsstrijders van zijn troon wordt gejaagd . Het synthetisch dualisme draait overuren en ze zijn zeer gedreven in wat ze doen .
   Bob Dylan said it right http://www.youtube.com/watch?v=dn2algdo-wU

 2. Ook apart…de vader van de blijkbare schutter, Peter Lanza, is de vicepresident van de tax-afdeling van General Electric (GE), het grootste bedrijf van de VS en hart van het zogenoemde militair-industrieel complex. Hiervoor waarschuwde Eisenhower 1961 al.

  De schutter van Aurora heeft ook een vader die een hoge functie binnen een Amerikaanse financiële overheid heeft en getuige was voor het LIBOR schandaal.

 3. Los van de vraag of de slachtpartij in Newton geënsceneerd was of niet, mag je je gerust afvragen of de doorsnee Amerikaan ze nog wel alle vijf op een rijtje heeft.
  De eerste link hieronder toont een fotoreeks van een schietevent in Kentucky waar kinderen zich met automatische geweren ‘uitleven’.
  De tweede link is een artikel over de Amerikanen die massaal wapens aan het inslaan zijn omdat zij voor een strengere wapenwetgeving vrezen!

  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20121216_00404568&pid=2150683

  http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20121217_00404807

  1. Misschien slaan ze daarom wapens in Anelle ;)..zelfde krant andere artikel

   ‘Computers met zintuigen
   Over vijf jaar hebben we computers die de wereld kunnen waarnemen zoals wij’

  1. Quote:

   ” In a June 2012 article, Jurriaan Maessen described predictive programming, stating, “Classic predictive programming is usually set in motion to desensitize a target audience to a concept, a possibility, or an event- so when an idea is finally introduced into society, or when an event actually occurs, they have been carefully foreshadowed, pre-programmed you might say, in the minds of people.”

   As we have seen continually in the past, pre-conditioning and predictive programming go hand-in-hand in preparing, subconsciously, the minds of the masses for an event of ritual sacrifice.

   This definitely begins to tread into Satanic and occult territory, the purpose of which is known to only a select few in tight-knit circles at the very top branches of various secret societies. ”

   http://www.infowars.com/dark-knight-rises-shows-sandy-hook-written-on-map/

 4. Op beursbox:

  “Ik verzin dit niet, de vader van de persoon die enkele dagen geleden 28 mensen doorschoot op een basisschool moet getuigen voor de LIBOR commissie! Dat was een paar maanden geleden bij die vorige schietpartij is de Batman bioscoop ook zo! Is dit een ongehoord groot toeval, of werden ze er in geluisd? Wordt via deze weg iedereen die moet getuigen even duidelijk gemaakt dat iets zeggen niet alleen dodelijk voor je familie is, maar ook voor je omgeving? Ik kwam het bericht bij Max Keiser tegen”

  http://maxkeiser.com/2012/12/17/mass-shootings-connected-to-libor-scandal/

  1. Quote Marc Authier:

   ” In ALL these crimes there is ALWAYS a psychiatric drug and a psychiatrist involved. As for the LIBOR connection I would not be surprised at all. USA is not a country. Its a criminal cartel. So they would not hesitate to use an autistic kid, drug him to hell with psychotropes. By the way nobody talks about the second shooter, because there was also a second shooter. I dont believe that a 20 year old autustic child can kill that many people without the help of a professionnal US government terrorist from the FBI or the CIA. ”

   http://maxkeiser.com/2012/12/17/mass-shootings-connected-to-libor-scandal/

  2. Quote Jesse Ventura;

   ” if our weapons of mass destruction government wants to lead by example then they go first ”

   ” watch the systematically main stream scrubbed censored Al Jazeera bloody horror massacre pictures of U.S. Obama drone bombed children with their legs blown of and crying and screaming “

  3. het is zo ver, onze eigen domme Nanny State verNederlandse schreeuwende tot op het bot verrotte bigmac laffe burgernet bsn op de beurs gokkende schapenkoppen smeken massaal om het militaire leger op straat, lees de stupide pavlov reacties van de bange ratten genaamd zielloze burgernet ‘service’ beneden minimum medewerker, ze zullen het binnenkort precies zo krijgen als ze het hebben willen, u vraagt wij draaien;

   http://www.nujij.nl/algemeen/twee-mannen-bedreigen-2-jarige-met-mes.20566661.lynkx

  4. Quote; ’this is punching the innate programming of a mammal, this is pure evil, no matter what your believes are, It Impacts You, Everyone is Hurting right now because of this..’ (vanaf minuutje 9)

 5. Er is er nog een frappant feit aan toe te voegen!
  Inmiddels is er namelijk een geheel nieuwe dimensie toegevoegd aan de ‘schutter-tragedies’, nu bekend is geworden dat de vader van de bioscoopschutter – James Holmes, de man die in juli 12 mensen doodschoot en 58 verwondde in een bioscoop in Aurora, bij Denver- moest getuigen voor de Senaatscommissie inzake het LIBOR schandaal. Wat wil het ongehoorde toeval?….. Ook de vader van Adam Lanza, de schutter van Sandy Hook, moest getuigen voor diezelfde commissie inzake hetzelfde LIBOR schandaal!….

  http://linskysplace.wordpress.com/2012/12/17/wat-is-de-connectie-tussen-libor-en-de-schutters/

  1. vlak voor en na z’n big van kin tot kin bloedverwanten grin green grinch smile grijns zie ik de ogen van deze Acteur ‘Vader’ zeer zwart shape shiften..

  2. mensen dit is hoe Gruwelijke Witte Boorden Misdaad er in de blink of een Black Saturnial Eye er uit ziet, dus let op, zo gauw je iemand dit ziet doen… De Kosmos laat het zien alleen wij zijn ziende blind geworden door Prozac TV Soap Vaccinaties School en blinde overijver uit angst om er niet bij te horen..

 6. Rudolf Steiner heeft begin 20ste eeuw gesproken over het destijds toekomstige verbod op het individuele denken:

  “…het grootste deel van de mensheid zal onder invloed van Amerika, van het westen, staan en zal een andere ontwikkeling tegemoet gaan. Niet lang nadat het jaar 2000 gekomen is, zal niet zozeer een direct verbod, maar toch een soort verbod op al het denken van Amerika uitgaan, een wet die tot doel zal hebben om al het individuele denken te onderdrukken. Met dit perspectief voor ogen moet de geesteswetenschap werkzaam zijn. Er moet net zo lang gezocht worden- en dan zal het gevonden worden- dat er tegen deze tendensen in de wereldontwikkeling voldoende tegenwicht kan bestaan.”

  1. Men heeft de massamens ‘denkfaul’ gemaakt, vrij vertaald denk-lui.
   Invloed van b.v. tv op het denken van kinderen:
   Zij vragen zich in het begin nog af waarom opeens tijdens het kijken b.v. de vrouw niet meer in de woonkamer staat maar opeens in een auto zit. Na een tijd is dat over, ze vragen zich niet meer af (denken niet meer na) en nemen het als een gegeven feit aan.
   Rudolf Steiner was een mens met echte visies en hij was een mensenvriend.

 7. Bij September Clues hebben ze het spelletje al lang door.
  Alles is Media Fakery: er zijn geen kinderen gedood, er was geen ‘lone madman’-schutter. We worden gewoon belazerd waar we bij staan.
  Google op September Clues van Simon Shack !

 8. God is dood en ik voel me ook niet lekker…
  Vrolijk kerstfeest…
  Après moi le déluge
  Ze zoeken het allemaal maar uit, gestreept of met balletjes, dun of door een doekje.
  Maar ik kan me voorstellen dat menigeen nou denkt, het is toch al een zooitje, ik doe mee, pakken wat je pakken kan…
  Maar ik wil me graag recht in de spiegel kunnen aankijken…

 9. Misschien weinig te maken met de inhoud van deze post, maar uiterst opmerkelijk…
  Ik ben sinds paar dagen bezig met surfen op het net en met name op de websites die zogenaamde “complot theorieen” zouden verspreiden. Ik zie het puur als een ander bron van informatie dan de door de ons vertrouwde bekende media. Een bron van informatie dat durft vragen te stellen , vragen over zaken die je nooit op acht uur NOS journaal ziet voorbijkomen.

  Terwijl ik opzoek was naar meer informatie omgaande het “Sandy Hook”verhaal, kwam ik een link naar facebook tegen.

  https://www.facebook.com/notes/de-hoax-wijzer/complottheorie-sandy-hook-schietpartij-is-hoax-beweringen/220437808092881

  Daar wordt op veel punten ingegaan met een duidelijk doel deze zogenaamde complot theorie belachelijk te verklaren. Aan het einde van het verhaal gaan “zij” (omdat de poster simpel weg niet te achterhalen is)nog verder dan dat. Dit is het eind conclusie:


  CONCLUSIE

  Er is geen enkele gegronde reden om aan te nemen dat de schietpartij in de basisschool van Sandy Hook ook maar enigszins opgezet spel was door de overheid. Indien we complottheoristen zouden moeten geloven, is zowat elke schietpartij gemeld in de pers een complot van de regering.

  Indien je dit soort complottheorieën moest ontvangen in je e-mail, op Facebook of andere sociale media, is het aangewezen om dit absoluut niet verder te verspreiden. Verdere verspreiding werkt immers enkel desinformerend en onnodig angstwekkend. Websites die zulke complottheorieën gerucht geven en steunen, kunnen best helemaal vermeden worden. Verzinners van zulke ongegronde complottheorieën hebben dan duidelijk ook geen respect voor slachtoffers en nabestaanden van het drama in Connecticut. ”

  Aan het eind van de conclusie is er een link te vinden met webistes die “vermeden” dienen te worden.

  https://sites.google.com/site/dehoaxwijzer/te-vermijden-websites

  Enkele vragen komen in me op:
  Waarom in godsnaam zoveel moeite steken om mensen ervan te overtuigen dat deze webistes niet te vertrouwen zijn? Waarom zou men uberhaupt daar moeite in steken? Is het werkelijk kwaad om vragen te stellen
  als je intuitie aangeeft dat er iets mis is? Waarom zou je mensen uberhaupt willen odringen welk informatie zij dienen te vermijden, indien de waarheid toch altijd overwint?

  Laatse vraag: het is duidelijk wie dit soort websites van artikelen voorziet .
  Maar is het duidelijk wie en namens wie/wat de zogenaamde complot theorieen uit de lucht wilt krijgen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.