Advertentie

Dagboek van een Verontruste Moeder.


Voor Anneke Bleeker was de afgelopen week bijna een hysterische week; de vaccinaties voor de H1N1-griep gingen van start en in de daarmee gepaard gaande publiciteitsgolf hield Anneke het ook niet droog. Interviews in een taxi, bij Netwerk op Ned. 2, afgewezen worden door dhr. Ab Klink voor deelname aan het programma van Pauw & Witteman, enz.

Het is goed om aan de hand van het onderstaande verslag van Anneke zelf, deze week even te beleven. Vaccinaties houden de gemoederen bezig, hoe meer aandacht we eraan besteden, hoe groter het lijkt te groeien.. Ook de discussies laaien op, ook hier op WantToKnow, en dat is in principe alleen maar goed. Maar dit principe van hoor en wederhoor schijnt niet in het straatje te passen van onze minister van VWS, Ab Klink. Het woord is nu aan Anneke Bleeker.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Muteren de virussen of is het de gekte die muteert?

Anneke Bleeker, verontrustemoeders.nl

Het is zaterdag 14 november 2009 en terug kijkend op de afgelopen week kan ik maar tot één gedachte komen. Zijn het nu echt de virussen die muteren of is het de gekte in het land die muteert? In het land? Wereldwijd!

De zotheid is losgebarsten en we bevinden ons allemaal in een mallemolen van hilariteit, zotheid, manipulatie en onder grote groepen ook angst.

Maandag 9 november: de verjaardag van mijn man. Wel dat heeft hij geweten want het spektakel brak los. De naam van ‘Verontrustemoeders’ bleek op zoveel plaatsen genoemd te worden dat het een logisch gevolg was dat de media daar op af kwam.

En zo gebeurde het dat er een taxi geregeld werd en ik richting Amsterdam reed en al bellend aan kwam bij de studio van RTV-NH. Onderweg belden medewerkers van Pauw en Witteman, De wereld draait door en anderen. De vraag was of ik in de avond in de studio wilde zijn waarop ik positief geantwoord had.

In Amsterdam werd ik bij de studio afgezet en daar zat ik 20 minuten alleen in een kleine studio om zo in verbinding te staan met Hilversum waar het programma Standpunt.nl werd uitgezonden.

Na de gelegenheid gekregen te hebben mijn gedachten te ventileren kregen luisteraars de gelegenheid te reageren. Dergelijke evenementen zijn ook zo weer voorbij en in de taxi naar huis een journalist van “De pers” te woord gestaan.

Het leek wel of iedereen opeens contact wilde hebben en mijn altijd zeer selectief uitgedeelde 06 nummer leek wel een media nummer te worden.

Bijzondere mededeling was dat het ministerie had besloten dat mijn aanwezigheid bij Pauw en Witteman niet gewenst was.

Vrijheid? Geen centimeter! We mogen in het gareel meelopen op het pad dat de overheid voor ons bepaalt. Dat wordt maar weer eens bevestigd door dergelijke ervaringen. ‘De wereld draait door’ liet niets meer van zich horen en allerlei andere vragen en gesprekken zijn redelijk vervaagd want het was veel, heel veel!

Dinsdag 10 november bleek dat de hectiek van de maandag onverstoorbaar door ging. En zo hielden ook bepaalde vragen mij bezig. Hoe kan het dat zwangere vrouwen de eerste drie maanden van hun zwangerschap geen vaccin mogen, de volgende zes maanden wel?

En als er een baby geboren is dan mag deze de eerste 6 maanden weer geen vaccin en daarna weer wel! Snap jij het nog? Zie ik iets niet? En hoe zit het dan met onrijpe hersenen?

De minister van Polen die ook huisarts is geweest vertrouwt het vaccin niet eerder dan dat zij zeker weet wat erin zit en of het wel betrouwbaar is. Tot zolang is het bestellen van vaccins uitgesteld. Deze minister is een voorbeeld, daar kan onze minister iets van leren! Een minister met deze gevoelens is een goed persoon voor de bevolking van het land waar zij verantwoordelijk voor is.

Voormalig huisarts Dr. Jannes Koetsier
Voormalig huisarts Dr. Jannes Koetsier

En de telefoon bleef maar gaan, mensen die adviezen wilden, meningen wilden delen want duidelijk was dat velen het met ons eens zijn. Ook Liesbeth Hiddema in Friesland werd belaagd door de media. Zij heeft de site: “Prik mij maar lek” en zo stonden wij aardig in de belangstelling.

Huisarts Jannes Koetsier had ook de nodige interviews, o.a. in ‘Goedemorgen Nederland’ en andere activiteiten. Désirée zwierf ook overal en nergens in mijn beleving, we hebben nog geen fatsoenlijk contact gehad…. 😉

In de loop van de week was er een bericht van Ellen uit Frankrijk. Zij en anderen waren ongerust, want ze hoorden niets meer via de mail van mij. Dit gaf mij natuurlijk wel even een goed gevoel, dat zal een ieder begrijpen…;-) Dus via een mailtje maar even wat van mij laten horen want elke vorm van ongerustheid moet je onderscheppen natuurlijk.

Dinsdagavond met de taxi naar Hilversum. Toen ik Bergen uit reed reden wij achter een auto aan die in het midden van het nummerbord de volgende drie letters had: GSK. De taxichauffeur is getuige… 😉 Ik verzin het niet, humor is het wel!

Frank, mijn man verdient ook een compliment want ik had hem deze avond voor een voldongen feit geplaatst. Er stond een lezing gepland in Midwoud en ik kon niet op beide plaatsen tegelijk zijn. Maar afzeggen is een woord dat niet in ons woordenboek voorkomt zolang er andere oplossingen zijn. Dus…. Frank is vanaf het begin af aan gewoon meegesleept in dit hele verhaal, kent de inhoud van mijn boek dat rond 26 november uit zal komen en maakt de PowerPoint presentatie voor mij waar ik de aanwijzingen voor geef….;-).  Als je dat beheerst kun je ook de lezing geven met behulp van die PowerPoint, want het doel is mensen aan het denken te zetten en dat was iets waarvan ik zeker wist dat hij dat kon verzorgen.

Netwerk, tja…. Zucht! 😉

We waren aangekomen bij het EO gebouw en na door een lieve dame extra opgemaakt te zijn met make-up duurde het niet lang meer voor de uitzending begon.

Netwerk besteedde uiterst kort aandacht aan de tegenstand tegen vaccinaties.
Netwerk besteedde uiterst kort aandacht aan de tegenstand tegen vaccinaties.

En het was ook zo weer voorbij. De dame die namens de gezondheidsraad sprak maakte wel een potje van diverse zaken, zoals het feit dat kwik een lichaamseigen stof zou zijn. Dat is squaleen, maar voor je het weet zijn die paar minuten weer voorbij en achteraf weet je altijd precies wat je had moeten zeggen. Wel is gebleken dat mw. Simone Buitendijk gerespecteerd kan worden met betrekking tot haar kennis over bevallingen, maar dat zij van vaccins net zoveel of minder weet dan wij!

Positief is dat ook velen de tactiek van de media door hebben en dat onze site zo vaak in beeld is geweest ook daar kon men niet om heen. Wie het nieuws achter het nieuws kan lezen en horen begrijpt dat er een groot spel gespeeld wordt, ook in medialand en wie op mag draven een pion is. Dit was mij al duidelijk tijdens de HPV-campagne, maar is afgelopen week weer extra bevestigd.

Die paar minuten gaan flitsend en snel voorbij en voor je het weet sta je weer buiten. De taxichauffeur gevraagd mij in Midwoud af te zetten zodat ik het laatste gedeelte van de lezing Frank nog even kon bijstaan. Dit leverde nog leuke contacten op en zo reden we later samen weer huiswaarts.

Woensdag 11 november stond ook de telefoon niet stil en in de loop van de middag belde men toch weer van Pauw en Witteman. Uiteindelijk ging het ook toen niet door en zo kon ik die dag andere belangrijke zaken afhandelen. De telefoon had wat in huize Bleeker.

Donderdagochtend 12 november had ik een afspraak met een journalist van de Volkskrant. We troffen elkaar in de sfeervolle locatie “Huis met de pilaren” in Bergen en we namen ruim de tijd voor dit gesprek. De man kreeg een privé lezing van me! Maar ik kan niet anders zeggen dan dat hij mij begrepen heeft en het eindresultaat is absoluut niet verkeerd. Dan hebben we het wel anders meegemaakt.

Vervolgens ging de telefoon en de mail ook gewoon door en kwamen er vragen en reacties uit alle windstreken.

Terugkijkend was het een overvolle week, het eten koken verliep raar en andere dingen liepen zoals ze liepen maar er gebeurde veel en samen met anderen, van andere websites hadden we het idee dat ook op grote schaal de bewustwording meer op gang kwam.

Als je de televisie aan deed voor wat nieuws was vaak het  eerste wat je zag dat er een spuit in iemands arm werd geprikt. Of de gezichten van onze “vrienden” uit Den Haag en omstreken kwamen prominent in beeld.

Ook bijzonder was op maandag de persconferentie waarin de statistieken getoond werden van het succes van het vaccineren…. Ja, ja… men begint altijd rond het jaar 1956 met het vertonen van de daling, maar dat er al vele tientallen jaren daarvoor de algehele daling van ziektes goed zichtbaar is dat vergeten zij voor het gemak.

Dat is de reden dat wij steeds vertellen dat wij de informatie vertellen die de overheid is vergeten! Zo zijn wij toch hard nodig in dit geheel want ze laten door de drukte vele steken vallen… ;-). De statistieken die zij NIET laten zien staan voorlopig op onze webpagina “URGENT”.

Ook het overdenken waard is het vaccineren van de mensen in het tehuis in Laren waar met spoed 11 personen naar het ziekenhuis werden afgevoerd. Daar ging men 200 personen vaccineren. 11 bewoners hadden insuline ingespoten gekregen in plaats van het vaccin.  Wat mij zo bevreemd is dat insuline er qua kleur anders uit ziet dan het vaccin. Het vaccin heeft een witte melkachtige kleur en de insuline ziet er heel anders uit.

Hoe kunnen er nu 11 verkeerde spuiten zitten tussen al die vaccins?

Is dit een manier om op voorhand te voorkomen dat er aan vaccinatieschade gedacht gaat worden? Zien wij nu spoken? Ik laat dit in het midden zolang er geen bewijzen zijn maar op zijn zachtst gezegd en hardop gedacht…. Is mijn persoonlijke gevoel dat hier zaken niet kloppen.

Mijn gevoel vertelt mij vaak de waarheid! Maar bewijzen kan ik het (nog) niet!

Anneke Bleeker
Anneke Bleeker

dAfgelopen week belde iemand mij die vertelde dat hij was wakker geworden met de volgende kreet in het hoofd en ik sluit mij daar graag bij aan.

Vaccineren?

Een Moordplan!?

Anneke Bleeker / Bergen NH

78 gedachten over “Dagboek van een Verontruste Moeder.

 1. Er wonen in Nederland ruim 16000000 miljoen mensen, 22 zijn overleden waarvan 1 persoon helemaal gezond was.
  De kans om als niet al te gezond persoon aan de griep te overlijden is nu
  0.0000275625 %
  Echter natuurlijk is dit is een moment opname.
  Stel dat de griep (waar het niet op lijkt want zelfs volgens de overheid is de griep mild en het aantal mensen op de intensive care neemt af) erger wordt en in een slecht scenario het dodental verdubbeld.
  Dan is de kans voor een niet gezond persoon dus 0.00011025 oftewel ongeveer tweemaal zoveel kans als dat je getroffen wordt door de bliksem.
  Dan nog is dit statistiek en kan je de kans nog verkleinen door aan je weerstand te werken.
  Dat heeft zin omdat er meer mensen zijn overleden met een zwakkere weerstand, simpel.

  Naar mijn idee is het een grote hysterie en is het zelf niet nodig het vaccin te halen als je chronisch ziek bent.
  De reden baat het niet dan schaad het niet gaat niet op, lees hiervoor de bijsluiter maar eens voor professionals, de originele in het Engels.

  http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/focetria/spc/emea-spc-h385en.pdf

  http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/Pandemrix-H-832-PU-17-AR.pdf

  Stel dat ik de risicos op ernstige bijwerkingen welke in de bijsluiter staan nog meer verklein.
  Ik zeg dat maar 1 op de 50000 mensen ernstige bijwerkingen krijgt, dan zijn dit er nog 156 (op alle Nederlanders) tegen tegen een vijftigtal mensen die overlijden aan de Mex griep (op alle Nederlanders)
  Echter elke ernstige bijwerking heeft een kans van minder dan 1 op de 10000 en het lijstje bijwerkingen is nogal lang, ook de meer ernstige

  Statistisch gezien moet de griep wel heel veel slachtoffers maken eer de noodzaak om te vaccineren wegvalt tegen de risicos.
  De overheid heeft daarbij al aangegeven dat de giep mild is.

  De overheid weet dat mensen kudde dieren zijn.
  conform de Overeenstemmingsexperimenten van Asch duiken er nu ineens overal berichten op dat 80% zich wil laten vaccineren.
  Zelf de verpleegkundigen zijn ineens bijgedraaid.
  Klink weet exact hoe webcare werkt en hoe de media te gebruiken voor zijn propaganda.

 2. In Frankrijk zou 17 % zich willen laten vaccineren, en in Duitsland 13%.
  Maar in Nederland dus 80 %?
  Laat me niet lachen.
  Ik schat dat het tussen de 15, en 20 % wordt :).

 3. Vanavond op argusoog gaan we de schatting nog eens evalueren, en vooral na de uitzending vermoed ik…Even korte mededeling: naast Ad van Rooij (groot nieuws mbt vaccinaties!), komen ook Karel en Caroline van Huffelen in de uitzending), mogelijk zal Guido Jonkers ook aanwezig zijn. Er zal veel belangrijke nieuwe informatie mbt de vaccinatie problematiek worden besproken. Ook de dualistische rol van angst en emotie zal aan bod komen mbt vaccinaties.

 4. Nogal lef van jezelf om de arts uit Netwerk dan maar meteen uit te maken voor ondeskundig. Dus artsen die in je straatje meepraten hebben gelijk, en artsen die dat niet doen “maken er een potje van”? En dan nog schoonpraten ook, “nee wij zijn nergens verantwoordelijk voor, mensen moeten hun eigen keuzes maken”, maar wel iedereen proberen bang te maken.
  Er wordt toch al jaren gevaccineerd, en niemand maakt zich druk over al die kinderen die ingeënt zijn tegen difterie, kinkhoest, polio enz enz, en nu er dan misschien een griepepidemie aankomt die misschien te stoppen is door te vaccineren komen er allerlei waanzinnige theorieën over dat de farmaceutische industrie de wereldbevolking wil uitroeien! In die vaccins zitten ook allerlei stoffen toegevoegd om het beter te laten werken (de zogenaamd verschrikkelijk gevaarlijke adjuvans). En griepprikken worden ook al jaren gegeven, dit zijn ook ieder jaar andere virussen zodat een griepvaccin altijd in korte tijd uit de grond gestampt word. Dit betekent dus niet dat het niet goed onderzocht zou zijn.
  Al eens een gewone griep gehad? En daar een week zwetend mee in bed gelegen, bijna teveel pijn in je spieren om naar de WC te gaan? Als ik een prik kan halen om dat te voorkomen doe ik dat graag hoor! En daarbij bescherm ik daar mijn zoontje van 2 maanden (die dus niet gevaccineerd kan worden, maar wel gewoon volgende week zijn eerste DKTP krijgt…). Bedankt hoor, voor het angst aanjagen van alle ouders op de kleuterschool van mijn oudste zoontje, zodat we toch nog kans lopen dat hij het alsnog krijgt. Mensen, denk allemaal zelf even na! Een klein prikje en jij en je kinderen worden waarschijnlijk niet ziek, toch niet zo moeilijk?
  Nog even vermelden dat ik een microbiologisch analist ben, en werk voor een aantal microbiologen en infectiepreventie-specialisten. Maar goed, aangezien ik niet tegen het griepvaccin ben zal ik toch wel geen gelijk hebben…

 5. @ wendy,Een nieuwe naam een nieuw geluid .Het staat je volkomen vrij om te kiezen voor of tegen ,daar zal niemand je in tegen houden.Alleen om te zeggen dat de mensen die hier tegen zijn de voorstanders angst aan jagen likjkt me een beetje tendensieus,bovendien indien het zo’n milde griep betreft waarom dan zoveel heibel over dat er wel gevaccineerd moet worden?en dat de huisartsen niet mogen beginnen omdat er anders wel eens een tekort kon ontstaan ,is dat geen angst opwekken ?waarom onvolledige en desinformatie verstrekken door het RIVM .Waarom tegen het advies van de WHO toch kinderen onder de 10 jaar en zwangerevrouwen enten .Bovendien is al tot in den treure duidelijk gemaakt ( mede door de farma industie zelf) dat er geen gedegen onderzoek is gedaan omdat het vaccin zo snel klaar moest wezen?Waarom geen juridische verantwoordelijkheid nemen door bigfarma voor mogelijke bijwerkingen ?etc etc als je dat allemaal voor mij kan beantwoorden ben ik om tot dan geen spuit in mijn lijf of dat van mijn kids liefdevolle groet marcel

 6. Op de bijsluiters staat aangegeven dat het vaccin niet is getest op zwangere vrouwen ,en de eerste miskramen als gevolg van het vaccin zijn al gemeld.Welliswaar nog niet in ned.maar daar kunnen we op wachten.

 7. Insuline heeft een blauw achtig melk achtige kleur. Het is misschien wel mogelijk dat het verwisselt is. Maar gezien de Provincie draaiboeken aan geven dat ook NIET medisch personeel nu mag worden ingezet om te enten ! ( m.i.z kan dit gewoon niet) krijg je dit. Arts of verplegende moet altijd eerst controleren ( etiket) of hij/zij de juiste vloeistof in handen heeft. En dit met elk nieuw te openen ( aan te prikken) flacon. De spuiten met entstof liggen niet klaar maar de flacon wordt aangeprikt voor elke nieuwe enting.Het is dus mogelijk dat enkele flacons er tussen zijn geraak al is dit ook vreemd daar de meeste insuline flacons veel kleiner zijn. En er staat toch nog altijd een duidelijke vermelding op het etiket!. Maar als je nu, omdat iedereen maar mag prikken, de schoonmaak juffrouw of algm. verzorgster er bij haalt krijg je dit. Een schande. Het is m.i.z. allemaal omdat het haastig en met veel drang moet gebeuren, zoveel mogelijk en snel mogelijk alles enten, vandaar dat er leken bij worden gehaald om te vaccineren.

 8. Dit zijn weer een prachtige verhalen maar wanneer worden deze lieden nu eens aangepakt?
  Zo links en rechts te lezen moeten er toch gronden genoeg zijn om ze op te sluiten en berechten.

 9. Gezien de reacties, zet ik dit hier d’r ook nog maar even bij.

  Een reactie van Teuni Kuiper (zelf een deskundige op het gebied van diabetes) op de gebeurtenissen in Laren:

  Ik ben bang dat die 11 van de 200 oudjes in het verpleeghuis helemaal geen insuline hebben gekregen. Er wordt volgens mij ook niet over gerept dat die verpleegkundigen met onmiddellijke ingang zijn geschorst. Bovendien waren ze met zijn 2-en. Dat maakt de kans op zo’n idiote fout nog onmogelijker. Of prikken ze geblindoekt, zoals bij Ezeltje prik je.

  Ik denk dat ze in plaats van ‘shock’ hadden moeten zeggen anafylactische shock. Na teveel insuline spreek je normaliter van hypo. Bovendien, als dat verpleeghuis zelf bewoners spuit met insuline, dan moeten ze ten eerste al diverse soorten insuline in huis hebben, want lang niet iedereen krijgt dezelfe typen. Maar dan moeten ze ook spul in huis hebben om direct te spuiten zodra er een overdosis wordt gespoten en een hypo dreigt of al aan de orde is.

  Als ze echt insuline hebben gespoten in de genoemde hoge dosis bij mensen die al of geen diabeet zijn, dan hadden ze – bij tijdige ontdekking van de fout – zoals de krant meldde – ook in het verpleeghuis zelf meteen een andere spuit erachteraan kunnen zetten om de bloedsuiker weer op peil te brengen. Als dat lukt, zoals meestal het geval is – dan is er na het bijkomen of weer helder worden zo goed als niets meer aan de hand.
  Daar houd je normaal gesproken geen longklachten aan over!

  Deze 11 mensen naar een ziekenhuis vervoeren vanwege teveel insuline was dus eigenlijk – als alles in dat verpleeghuis naar behoren functioneerde – een overbodige actie en in geval ze zelf geen bloedsuikerverhogende spuit gaven ook nog onverantwoord omdat in de tussentijd mensen al aan een hypo konden doodgaan.

  Dit hele verhaal klopt niet. Ze zijn gewoon beroerd geworden van de vaccinatie, die dezelfde was als die van de andere 189 mensen. Dus een bijwerkingepercentage van om en nabij de 5%. En ze hebben snel een knullige smoes verzonnen om de verdenking van de vaccins af te wentelen. Alleen is het in een panieksituatie erg moeilijk om een goede smoes in elkaar te draaien. En nu moeten ze die leugen nog blijven volhouden ook. Ik denk dat al veel insulinspuiters in den lande door die leugen zijn heengeprikt. Die weten ook hoe te handelen bij een overdosis.

  Bij de bijwerkingen zijn nogal wat hartstilstanden. Heel verklaarbaar bij mensen met een lage zinkspiegel, zoals ouderen en mensen in risicogroepen.

 10. als niet medischgeschoold personeel mag helpen met enten .En ook daadwerkelijk de spuit hanteren , is dat de zoveelste wettelijke onregelmatigheid ,en valt het me op dat de beroepsgroep alszodanig geen protest aantekend.Volgens mij is het namelijk wettelijk verboden om te injekteren zonder dat je hiervoor geschoold en bevoegd bent verklaard.En vind nou niemand van de voorstanders dit vreemd?Ik wil wel eens weten of dit zo maar mag is er iemand die daar zijn licht over kan laten schijnen ? F001 of Gait wat vinden jullie hier dan van als voorstanders werkzaam in de gezondheidszorg?Straks zijn jullie helamaal niet meer nodig zet de sociale dienst werklozen aan het werk om de bevolking te vaccineren .Klink lijkt er gestoord genoeg voor liefdevollegroet marcel

 11. Hallo Anneke,

  geweldig wat je doet, mijn steun heb je.
  Jammer dat ze je bij Netwerk niet de kans gaven maar respekt dat je daar ging staan.
  Heb, denk ik, alles gelezen over dit onderwerp dus heb nu niets toe te voegen.
  Hoop dat Nederland wakker wordt.

  met hoogachting

 12. Jaren geleden had ik eens een Hepatitis-B spuit gekregen. Ik weet niet zeker of het door de spuit kwam, maar kort daarop was ik zo erg ziek geweest dat ik van mijn leven nog niet geweest was.

  Die propaganda voor zo’n onschuldig griepje,milder dan de gewone griep!, is inderdaad absolute waanzin als het niet om de onvoorstelbare winst zou gaan van de producenten van het vaccin. Dat de Nederlandse overheid deze maffiosi nog eens helpt wil zeggen dat ze, of ontzettend stom en goedgelovig, zijn of gewoon corrupt. Ik gok op het eerste eerlijk gezegd.

 13. Anneke, je bent een kanjer, weet je dat wel? Alle opkomende sterren hebben startproblemen, zoals dat ze overal geweigerd worden of niet aan het woord gelaten worden. Maak je maar geen zorgen: je hebt je punt gemaakt en mensen die er niet aan toe zijn om na te denken over hun gezondheid, bereik je ook niet als je uuuurenlang praat en de geweldigste dingen zegt en alle medewerking krijgt.

 14. Wat je zaait zal je oogsten…
  Misschien kan deze mevrouw beter stoppen met waar ze mee bezig is! Alsof er naar haar geluisterd wordt, en elke keer wordt er weer iemand weggezet als komplotter. Waarom dat vuurtje voedden. Want je weet toch dat je bij de MSM bedondert wordt! En dat dat gesteek van die veren in andersmans kont! Verschrikkelijke houding! Alsof je zo dankbaar bent.

 15. novorapid is een volledig heldere vloeistof.
  novomix 30 is melkachtig wit.
  bevreemd je dat anneke ? of heb je gewoon niet de kennis om zo wie zo het verschil te kunnen waarnemen of beoordelen ?

 16. @ gait ,en staat er op de flacons niet vermeld wat er inzit dan, kunnen die verpleegkundige wel lezen als ze zo’n fout maken ?En liggen de ampullen gewoon doorelkaar in de medicijn kast ?lijkt me een beetje slordig! marcel

 17. en nu doodse stilte ?
  een moeder zonder verstand van zaken ?
  een journaliste die het ook niet meer weet een neuropsycholoog die heilig in zijn bio akoestische leugen gelooft ?
  een marketing / milieu man die niet wil vertellen in wat voor een auto hij rijd ?

  gelukkig latten de meeste risicogroepers zich vaccineren waar onder ik en mijn voor door ons beroep , en onze kinderen om dat ze in de risico groep zitten.

  het spel is uit de ballon is door geprikt, de kaarten geschud.

  voor goede medische informatie en behandeling ga je naar de huisarts hij kan je behandelen en evt doorverwijzen.

 18. Hoi, heb ook twee kids en een nichtje van drie die in sinds een ongeluk een jaar geleden in vegetatieve toestand naar het plafond ligt te staren dus vanaf de hpv(mijn dochter is nu 12)meer gaan opletten mbt vaccinaties.
  Ik kom uit een volledige artsenfamilie(huis-,kno-,rontge-)
  Ik heb alle voors en tegens tegen elkaar afgewogen en ben tot de conclusie gekomen dat ik het hele vacc.programma wantrouw.
  Het is voor mij een walgelijke strijd want aan de ene kant hoop ik dat ik ongelijk heb en dat de ‘hoogmachten’ons niet massaal willen voorliegen en aan de andere kant heb ik gezorgd dat mijn nichtje(risicogroep) geen prik krijgt!
  Mocht zij ernstig ziek worden en misschien overlijden aan de griep( ook al zouden meeste mensen zeggen dat dit een verlossing zou zijn) dan blijf ik me afvragen of ik de dader ben.
  Ik zit er zelfs aan te denken in te slaan en een paar maanden thuis te blijven; niet naar school, werk etc.
  Ook wat je leest over de ukraine baart mij heel erg zorgen; misschien nog wel meer dan det hele griepgekut.
  Weet iemand de stand van zaken daar en wat is waar?
  Liefs Mira

 19. Houd trouwens veel van mijn vader(huisarts) maar op de vraag of ons nichtje gevaccineerd moest worden of niet antwoordde hij; als we haar dood willen hebben wel…
  Vervolgens wilt hij dat ons andere ‘gezonde’nichtje wel geprikt wordt.
  Kan je wel zeggen risicogroep maar wel gevaarlijk die prik.
  Guido zou jij misschien een onderhoud met hem willen plegen, zeg maar? Naar mij luistert hij niet.

 20. maar ik vind het wel grappig dat je een marketing mannetje vraagt om je vader de huisarts te overtuigen ! kun je beter consemulder vragen, hij kan mensen bio akoestisch genezen.

  alleen jammer dat het volgens mij volslagen onzin is en voor je vader waarschijnlijk ook mocht hij echt arts wezen.

 21. Gait, even voor de duidelijkheid.
  Ik geef je the bennefit of the doubt; heb ik al eerder gedaan.
  Hierbij geef ik Guido toestemming jou mijn persoonlijke emailadres te geven en dan gaan we morgen even een rondje langs mijn familie én mijn nichtje.
  Dan maak ik wat te eten, nodigen we Guido en John uit en dan mag jij met mijn pa kijken of jullie of wij een punt hebben.
  Helemaal eerlijk toch?

 22. En volgens mij kun je dan beter ergens anders in marketingen want waarom zou je ergens je energie in stoppen waar niemand interesse in heeft of gelooft?
  Verdien je ook geen grote auto mee toch?

 23. @ mira
  jou verhaal sterkt mijn vermoeden dat hier veel fictieve personen rond dwalen die waar nodig guid of zijn verhaal kracht bij zetten , net zo als john bij argusoog guido misbruikt voor zijn bio energetische onzin

 24. Ik zal even mijn adres en telefoonnr op jouw email zetten.
  Als je gewoon eens langskomt kun je ook ff kijken dat we niet allemaal fictief zijn.
  Je lijkt wel iemand die in complottheorien gelooft!
  Bel je mij even morgen, Gait?
  Wil jou ook wel bellen hoor.
  Kunnen we meteen die eetafspraak bevestigen, goed?

 25. Mijn pa is zooo mega regulier!
  Daar kan jij nog een puntje aan zuigen.
  Je bent gewoon bang.
  Ik daag je uit met het risico dat mijn pa mij nooit meer wilt zien.
  Wat heb jij te verliezen Gait?

 26. @ mira
  ik ben nergens bang voor
  ik ben goed getraind zowel fysiek als mentaal
  ik heb dingen gezien waar guido en john 4 weken achter elkaar spuitpoep van zouden krijgen , dus nee ik kan niet zeggen dat ik bang ben.

  maar bij geestelijk instabiele mensen zoals guido’s rovers consemulders enz moet je voorzichtig zijn.

 27. Zwak hoor Gait.
  Ik hou juist van een grote bek dus dat jij nou bang ben voor confrontatie?
  Ze gaan je heus niet letterlijk lynchen hoor Gait!
  Je moet juist af en toe met de billen bloot om je mening over te brengen.

 28. ik heb meer gedaan dan verzorgingswerk mira ik loop al wat langer mee. verzorgingswerk kwam later toen ik met eigen ogen zag wat er speelde en nodig was.
  je word er zeker niet rijk van maar het geeft veel voldoening.
  en ik hoop dat ik wat kan toevoegen.

 29. Kijk dat bedoel ik..
  Pas als ik een ? doe krijg ik jouw antwoord, snappie?
  Mijn moeder is al 50 jaar verpleegster, mijn zussie 20, mijn pa al 40 jaar huisarts, oom 43 jaar kno-arts en tante 45 jaar rontgenologe. Oom en tante zijn al jaren dood by the way. Ik ben Tandtechniker en mijn andere zus is politieagente(haha; jij krijgt een bon!).
  Dus niet echt opgegroeid en opgevoed met normen en waarden van een complottheorierrllr.
  Hoe oud ben jij eigenlijk Gait?
  En wat doe je nu dan wat zoveel voldoening geeft als ik vragen mag?
  Werk je soms ook met mishandelde dieren?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.