Advertentie

Film Diana’s dood in de ban?! UPDATE: ONDERZOEK HEROPEND!!


Het inmiddels wereldberoemde briefje, waarvan het bestaan in 2003 al werd gemeld door de ‘Daily Mirror’. Dit briefje zou zijn verduisterd en deze zaak wil een Franse rechter nu tot op de bodem uitgezocht hebben! DE ZAAK IS FEITELIJK HEROPEND!

 

Dit handgeschreven briefje van Diana, zal centraal komen te staan in een web van intriges. Ze schreef het 10 maanden voor haar dood:

‘Ik zit hier in Oktober aan mijn bureau,

verlangend naar iemand die me een knuffel kan geven

en me aanmoedigt om sterk te blijven, mijn hoofd omhoog houdt. 

Deze specifieke fase in mijn leven is de meest gevaarlijke.

‘X’ (weggestreepte naam) is bezig om een ongeluk met mijn auto te plannen

–weigerende remmen en serieuze verwondingen,

teneinde het pad te effenen voor Charles om te trouwen’

* * *

x

Onderzoek naar de dood van prinses Diana HEROPEND!

London, 22 Juli 2011 / diverse bronnen
x

Grote krantenkoppen berichten over de heropening van het onderzoek.. Een ‘bliksemafleider’ voor de benauwde positie waar het Murdoch-imperium zich in bevindt…?

Naar verluidt heeft een Franse rechtbank het onderzoek heropend naar de dood van Prinses Diana. Deze rechtbank is van plan om 2 oud-toppolitie-functionarissen te verhoren, die verdacht worden van het achterhouden van ‘cruciaal bewijs’, inzake het verschrikkelijke auto-ongeluk in 1997, waarbij Diana, haar verloofde Dodi Al-Fayed en de bestuurder van de auto, Henry Paul, om het leven kwamen. Bodyguard Trevor Rees Jones overleefde als enige de crash, waarschijnlijk omdat hij de enige was die vastgesnoerd zat in veiligheidsgordels; hij kon na maanden revalidatie, weer zijn leven oppakken.

De Franse rechter Gerard Caddeo wil de voormalig politiechef van Scotland Yard Lord Condon en zijn ex-assistent, commisaris van de Metropolitan Police, Sir David Veness verhoren. Hij wil weten waarom beide heren het bestaan van een cruciaal briefje hebben verdonkeremaand, waarin Prinses Diana een aanslag op haar leven voorspelt, aldus de krant ‘Daily Express’.

Politiecommissaris David Veness, in 2005 geridderd tot Sir David Veness

Het verwijderen of verduisteren van bewijsmateriaal, dat bij ‘zou kunnen dragen aan het ontsluieren van een misdaad’ is strafbaar, op straffe van 3 tot 5 jaar gevangenisstraf. Het briefje in kwestie zou zijn overhandigd door Diana’s advocaat, Mishcon, aan de beide Britse ‘heren’, een paar maanden ná het ongeluk in de autotunnel in Parijs.

Lord Condon, verdonkeremaande het handgeschreven briefje van prinses Diana, dat nu op tafel moet komen!

Het begeleidende schrijven van Diana’s advocaat bevatte deze zin: “Er zullen pogingen in het werk gesteld worden, om in ieder geval van haar af te komen, in een auto-ongeluk door het falen van het remsysteem.. of in ieder geval met het doel haar dusdanig te verwonden of beschadigen, dat ze ontoerekeningsvatbaar verklaard zou kunnen worden”…!

Het is onwaarschijnlijk, maar het bleek dat het meer dan 3 jaar heeft geduurd, voordat bleek dat het betreffende briefje was verdwenen in de kluis van Lord Condon, nota bene in zijn bureau bij Scotland Yard. Maar toen Lord Condon aftrad als baas van de Metropolitan Police, bleek ook zijn opvolger het bestaan van de notitie te (blijven) verzwijgen..
Bronnen in de buurt van de rechter vermelden dat:  ‘Iedereen vermoedde dat met het beëindigen van het Britse onderzoek, de naspeuringen naar de oorzaak van de dood van Diana en Dodi, gesloten waren. Maar door deze beslissing van rechter Gerard Caddeo ligt het onderzoek weer ver open. Caddeo is van plan deze kwestie tot op de bodem van de zaak te onderzoeken. Hij wil weten wat er gebeurd is met het briefje dat Diana’s advocaat aan de politie heeft overhandigd.

Scotland Yard tenslotte, liet via een zegsman weten, verder geen commentaar te willen leveren op het besluit van de Franse rechter.

* * *

 

xx

Film over Diana’s dood in de ban?!

© WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers 2011

x

 

Regisseur Keith Allen heeft wellicht baat bij het in de ban doen, van zijn film, door de Engelse rechters.

Een explosieve film die beweert dat prinses Diana vermoord zou zijn op orders van het Britse establisement, wordt verbannen in Engeland. Een uiterst vreemde situatie, want feitelijke persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting, zijn hier dus volop in het geding. Waar gaat het allemaal over?

Tenzij de makers van de film ‘Unlawful Killing’ maar liefst 87 scenes uit deze, aan duidelijkheid niets te wensen film overlaten, mag deze film niet legaal worden uitgezonden in de UK. De regisseur van de film, Keith Allen, zal zijn film nu gaan vertonen in Ierland, in het plaatsje Galway, dat buiten de wettelijke jurisdictie ligt van Engeland. Hij staat erop dat het Britse publiek het recht heeft om de volledige versie te zien van deze 1,5 uur durende film

“Een film die gemaakt is in Groot Britannië , maar daar niet getoond mag worden? Dat is nog nooit voorgekomen”, aldus Allen. “Maar net als zoveel zaken rondom haar dood is het script hieromtrent al geschreven”.

Keith Allen begon met zijn film, in Oktober 2007, tijdens het begin van het 6-maanden durende onderzoek naar de dood van prinses Diana. De film, die met zo’n 2,5 miljoen pond werd gefinancierd door  Mohammed Al Fayed, dient ertoe -naar La Fayet’s zeggen- dat de gedachtenis aan dit brute ongeluk, niet in de vergetelheid raakt.
De zoon van deze voormalig eigenaar van het luxe warenhuis  ‘Harrods’, Dodi, stierf op 42 jarige leeftijd, tegelijk met Diana in dit verschrikkelijke auto-ongeluk. Keith Allen ontzenuwt met kracht alle geruchten, als zou Al Fayed invloed hebben gehad op de totstandkoming van de film.

Hij verklaart: “Vóórdat ik Al Fayed had ontmoet, geloofde ik deels de karikaturen die de media van deze man hadden gemaakt, als zou hij een idioot zijn, volledig doorgedraaid, nadat zijn zoon de dood had gevonden, waarbij hij de Britse Koninklijke familie ervan beschuldigde, dat zij de crash in Parijs in 1997 in scène zouden hebben gezet.
Maar in plaats van deze gek, ontmoette ik een man die volledig bij zinnen was, rustig maar wel gefrustreerd, omdat Engeland het verdomde om een onderzoek te houden, naar de dood van zijn zoon. Toen voelde ik aan mijn water, dat er iets anders aan de hand moest zijn”.

.

Toen ontmoette Allen de advocaat Michael Mansfield, die later Al Fayed zou vertegenwoordigen tijdens het ‘Diana-onderzoek’. “Deze man overtuigde mij, dat er op zijn zachtst gezegd, verdachte omstandigheden rondom deze crash waren en tekenen van een doofpotzaak”. +
Keith Allen voegt daaraan toe: “Mijn film zou een minachting betekenen van de rechtbank. Ik twijfel in de film openlijk aan de lijkschouwer, de heer ‘Lord Justice Scott Baker’, die een eed van trouw heeft gezworen aan de koningin, maar wel in de hoogste rechtbank plaats zit, terwijl daar een zaak wordt behandeld, die onpartijdig een oordeel moet geven over zaken, waarbij de monarchie betrokken is..

Maar ik heb hem ook herhaaldelijk gevraagd, waarom deze meneer Scott Baker, geen leden van het Engelse koninklijk huis heeft ondervraagd. Daarop kwam, zoals wellicht te verwachten viel.., telkens geen antwoord!

Het briefje dat Diana schreef aan haar butler en vertrouweling Paul Burrell. De naam van ‘een zeker lid van het Engelse koninklijk huis’ is afgedekt..

En ook het briefje waarin prinses Diana laat weten dat ze Prins Charles ervan beschuldigd dat hij een auto-ongeluk aan het plannen was, is nooit openbaar gemaakt door de Metropolitan Police aan het publiek of aan de pers. Ook niet aan de Franse politie, die deze zaak maar liefst 6 jaar lang onderzocht.”

De onderzoeksjury wees uiteindelijk een mogelijke beschuldiging van ‘onwettelijke moord’ van de hand. Maar hierdoor werd de weerstand in de pers alleen maar groter. Vooral bij de pers, die al jarenlang onder vuur lag, als zouden zij de oorzaak zijn geweest van het fatale ongeluk van Diana en Dody La Fayet.
Het was de Daily Express, die de officiële versie van het auto-ongeluk ter discussie stelde, als zou de dronken chauffeur van La Fayet de veroorzaker zijn geweest van het ongeluk.

Keith Allen: “Ik ben ervan overtuigd dat het officiële onderzoek een schaamteloze dekmantel was voor het Britse establishement. Dit soort gedrag is continue aan de gang in Engeland. Belangrijke zaken worden voor een periode van 50 jaar of langer in de wachtkamer gezet. In Engeland zijn we geobsedeerd door ‘geheimhouding’.

x

Hier twee delen met een preview van deze film met verschillende commentaren.

x

x

81 gedachten over “Film Diana’s dood in de ban?! UPDATE: ONDERZOEK HEROPEND!!

  1. Ik had me nooit zo in Diana verdiept. Ik kijk nooit naar reportages over welk koningshuis dan ook.
   Maar deze link is wel interessant natuurlijk.
   Als aanvulling op de verhalen over de afkomst van de koninklijke families. Of zoals David Icke stelt: de koninklijke familie. Omdat er maar één familie is.
   Ik kende het uur van de waarheid trouwens niet.

  2. @Selene
   Inderdaad heb ik mij ook nooit zo bezig gehouden met het koninklijk huis of iets dat daarmee samenhangt. Het heeft mij nooit echt kunnen BOEIen, nu blijkt waarom. De spirituele energie in mij en de intuïtie heeft dat voorkomen. Het gaat over roof van deze energie op een heel andere niveau dan dat de meeste doorhebben. Mensen die zich leeg en energieloos voelen kunnen dus ‘slachtoffer’ zijn van spirituele energieroof. Als je beseft dat bv de grote festivals hetzelfde beogen (namelijk energieoogsten) dan zie je al snel dat wij het zijn die toestemming geven aan deze slangencult en hun ‘goden’ in de vorm van wezens zonder vaste materiestof.

   En het is juist deze laag die wij niet zien die op onze energie leeft. Op zich mag dat van mij wel maar ik wil nog altijd zelf bepalen welke wolf ik zal voeden. Het draait steeds weer om de frequentie(toon en herhaling). Verlichting wil niets anders zeggen dat je je bewust bent van alle lagen en hoe dezr systemen werken. Wij mensen zijn geblinddoekt en hulpeloos overgeleverd aan deze deal als wij ons laten beperken door de zintuigen die wij hebben meegekregen. Misschien met opzet dat wij zo beperkt zijn ten aanzien van de andere lagen. Mij kan het echter niet weerhouden van de wens naar openheid van zaken op ALLE lagen die er zijn. Zelfs de slangencult en de geestenlaag moet zich houden aan afspraken maar ze manipuleren de boel en zetten het naar eigen hand. Echter vergeet niet zolang wij meedoen aan de oogstfeesten laten wij dat helaas toe ;-(

  3. Wat een gore vent, die Matthew Delooze ! Dat taalgebruik een maatstaf kan zijn voor het spirituele niveau van een auteur, wordt hier ten overvloede aangetoond. Rauwe tabloid op een spirituele (?) site, maar dan wel te rekenen vanaf -1 : de lage astrale dimensies. Voor mij reden genoeg om mijn (geen) mening over Diana etc. te laten wat ze is.

  4. Knipoog terug. Verwar intellect en welbespraaktheid niet met kennis. Wij nemen nogal makkelijk alles aan van mensen die studeerde om ons met nette en moeilijke woorden om de oren te slaan. Gezien de studie der dode talen (Latijn) die nog altijd leven onder bepaalde ‘oppergroepen’. Neem niet aan dat een welbespraakt iemand meer zou weten of minder zou weten. Door te oordelen slechts op de oppervlakte zou wel eens een gemiste kans kunnen zijn. De grootste vissen zwemmen diep onder de zichtbare lagen. Spiritualiteit is niet voorbehouden aan welbespraakte mensen!

   Een mening hebben hoeft ook niet altijd. Meningen zijn vaak star en laten weinig ruimte aan creativiteit. Creativiteit is de grenzenloze toestand verder dan wetenschap en verder dan dat wat wij met onze zintuigen kunnen benaderen. Vanuit elk spectrum alles benaderen, dat zouden wij moeten doen. Tevens openstaan voor nieuwe ideeen, ruimte voor anders en meer dan de dogmatisch geldende geleerde starheid.
   Laat het blokhoofd (poster EU) verdwijnen http://biblelight.net/Tower-of-Babel.htm

  5. Dank je wel Mirakel. De putten gaan langzamerhand allemaal open. Helaas komt er eerst een hoop troep naar boven. Dat schrikt de meeste helaas al af, maar om tot de kern te komen zul je erdoorheen moeten.

   De wetenschap is de stoming des doods. Inderdaad kan ik het helemaal eens zijn met deze informatie. Dan valt ook opeens te begrijpen waarom de DOKtor de eed van hipocrates aflegde. De eed is gericht aan de nep goden met als opperhoofd Apollo.

   #de artseneed
   de eed van Hippocrates (ca. 400 v. Chr.);

   Ik zweer bij Apollo, de Genezer, bij Asclepius, Hygieia et Panaceia, en bij alle goden en godinnen, die ik tot getuigen roep, dat ik deze eed en deze verklaring, naar beste weten en vermogen, zal nakomen.
   Ik zal hem, die deze kunst aan mij heeft onderwezen, beschouwen als een vader, hem laten delen in mijn levensonderhoud, en, als hij in schulden of nood zou geraken, hem op zijn verzoek steun verlenen. Zijn zonen zal ik gelijk stellen met mijn eigen broers; ik zal hun, als zij de wens daartoe te kennen geven, deze kunst leren zonder vergoeding en zonder schuldbewijs; tot mijn voorschriften, voordrachten en heel mijn verdere onderricht zal ik toegang geven aan mijn zonen, aan die van mijn leermeester en aan die leerlingen die zich bij mij hebben ingeschreven en gehouden zijn aan de medische wet; maar aan niemand anders.#

   Duidelijker kan het niet lijkt mij. Dan nog het prachtige logo van de slang en de naald/obelisk met vleugeltjes en je weet waar je aan toe bent als patient. Etymologie ->Patiënt komt van het Latijnse patientia, dat LIJDEN en dulden betekent!

   Nooit bedacht waarom men altijd in het wit gekleed is? Wit als een engel?

 1. De dood van Diana veroorzaakte dus een enorme etherroof ofwel lichtkracht van mensen, de mensenmassa over de gehele wereld waarmee dan inderdaad kracht werd afgestaan aan die “leegslurpers”; je reinste vampirisme. Uit zichzelf kunnen zij blijkbaar niet standhouden, ze hebben bloed of licht/energie van anderen nodig om zich te kunnen handhaven. Is Prins Charles niet ook verwant aan Graaf Dracula. Hij heeft meen ik gelezen te hebben daar ook landgoederen, geërfd van die spietser.
  Wel interessant artikel.

  1. @Willie
   Er zit soms veel meer waarheid in de mythen en sprookjes dan dat wij beseffen. Als je het hebt over vampirisme en dat het echt bestaat dan lacht de (wollige) massa je uit…. Dit is het hele punt men brengt ons iets als fictie om de mensen ergens over te informeren. Echter achteraf wast deze cult zijn handen in onschuld; ze hadden ons immers wel degelijk geïnformeerd. Dat is wat ik Selene hieronder ook al doorgaf, ze hebben toestemming nodig hiervoor. Dat is nu eenmaal een universele wet. Ze plaatste obelisken op leylijnen en andere energie opvangers en vervolgens offerde ze daarop mensen die VRIJWILLIG daartoe besloten (zie de Naald Apeldoorn)http://hetuurvandewaarheid.info/2011/01/21/koninginnedag-2009-karst-tates-een-terugblik/
   Wij doen het zelf, geven toestemming op spiritueel vlak en hebben het niet door.
   Daarom gebruiken ze het platvorm; muziek, films, festivals, etc. om ons te informeren en te manipuleren.
   Er zit waarheid in fictie als je de boodschap maar begrijpt!

  2. Dat heb ik altijd al begrepen. Ik ben nooit een fan geweest van wat of wie dan ook. Ik heb gewoon nooit begrepen waarom mensen gillend aan de voeten gaan liggen van andere mensen. Of je nu een steengoeie banketbakker bent of zanger. Voor mij blijft het gelijk. Ik heb trouwens liever een goede broodbakker. 🙂
   De eerste keer dat ik dat echt zag was met de Beatles in Scheveningen. Horror.
   Ik kan heel erg genieten van lekker brood en kan geen dag zonder mooie muziek.
   Maar de mens er achter ken ik vaak niet eens laat staan dat die belangrijker is dan ik. Klinkt misschien nogal arrogant. Maar ieder mens hoort zichzelf op de eerste plaats te zetten om dan te ontdekken wat gelukkig maakt.
   Boven iedereen staan maakt niet gelukkig in ieder geval. Het heeft meer iets van verslaving.
   Vandaar de energievretertjes natuurlijk.
   Anders kunnen ze zich nooit vol voelen van wat ze dan ook hebben in plaats van liefde en schoonheid.

  3. Dat van de tros was mij nog niet opgevallen Mirakel. Ach, het scheelt dat ik daar toch nooit echt naar keek. Eigenlijk staat bij mij dat zwarte ding nooit aan. Voor de wii eigenlijk alleen zo af en toe.
   Deze gaat ook over de muziekoogst op de festivals. Veel gebruik van driehoeken en obelisken in de vorm van een reuzenrad en of kerktorens.
   http://hetuurvandewaarheid.info/2011/04/18/matthew-delooze-7-eng-nl-you-say-shes-a-virgin-the-fallacy-of-live-earth-london/
   Enne misschien zingt gaga dan wel; ‘born this way’, dan nog is dat geen excuus, toch? Allemaal hebzucht enne zover ik weet is niemand zo geboren.

  4. @Selene
   Klinkt helemaal niet arrogant! Waren er maar meer die dat zo zouden zien, dan was het hier veel beter.

   De werkelijke waarde van een mens kan worden gevonden in de mate waarin hij bevrijding van zijn eigenbelang heeft bereikt. Enne die is inderdaad niet van mij, maar waar als een koe. Al die idolen en iconen (inclusief Diana) zijn er om ons hiervan af te houden; onze echte waarde, dat wat ons waardevol maakt (vol waarde). Nu is het de I/eye-coon of de I/eye doll die ons deze waar afhandig weet te maken. Be more in plaats van Be at les (beatles).

 2. @Dawn:
  Het is natuurlijk zo dat de meeste mensen onbewust zijn dat ze geestelijk leeggezogen worden en als je wel bewust bent, je je enigszins kan afschermen daarvoor. De meeste mensen zijn van kind af aan al misleid, geïndoctrineerd en mismoedig behandeld; kom daar maar eens uit. Daar is allereerst bewustwording/inzicht en wilskracht voor nodig.
  Zelf ontdekte ik voor het eerst het mechanisme van vampirisme door iemand die vriendin met mij wilde zijn. Heel verhaal, niet een kwade meid, maar ik merkte dat ik leegliep bij haar. Ik wrong mij in allerlei bochten om haar te ontlopen, maar ze bleef zich maar opdringen; ik werd er echt onpasselijk van. Op een moment dacht ik: “ik moet haar gewoon zeggen wat ik ondervind”. Dat is heel erg moeilijk en toen zij weer eens kwam, heb ik het aangedurfd met haar naar neutraal terrein te gaan en voordat ik wilde zeggen wat ik bij haar ervaarde begon zij (in de tram) al toespelingen te maken. Het drong tot haar door dat ik haar ontliep etc. etc. en waarom. Ik legde het haar uit en gelukkig aanvaardde zij het en ze zei dat het haar al meerdere keren was overkomen, maar dat niemand haar soelaas bood. Het was heel positief dat zij bereid was daar naar te kijken, ze was het zich totaal (nog) niet bewust dus. Later heb ik haar nog wel eens ontmoet en ze was toch wel veranderd in positieve zin. Dit was mijn eerste bewuste ervaring met “vampirisme” van het nog onschuldige soort. Later ontdekte ik dat ik in mensenmassa’s waar ook belabberd werd: leegloop. Al die wielingen van mensen slurpte mij op. Dus dat mijd ik als het maar enigszins kan.
  Ik kreeg nog een keer een ervaring, blijkbaar om het voorgoed in te zien en mijn houding daarin te bepalen. Zwanger van mijn tweede kind; een problematisch zwangerschap en -periode (faillissement). Weer een vrouw die heel erg graag vriendschap met mij wilde. Het was bar en boos: ze stond iedere dag al om 8.00 /08.30 op de stoep en reisde daarvoor met de trein van Geldermalsen naar Zaltbommel waar ik toen woonde. Ik was in een kwetsbare situatie, ze drong zich op zoog me leeg; ik had daar geen weerstand tegen, maar zag het wel. Toen ik met mijn man naar Rotterdam zou gaan voor lich. onderzoek, wilde zij met mij gaan; mijn man negerend. Op dat moment heeft hij haar flink de vet gegeven en haar de deur ontzegd, tevens met mijn permissie. Als ik het nu bij iemand opmerk neem ik onmiddellijk een neutrale houding aan.
  Goed, door deze ervaringen weet ik dat vampirisme bestaat, in allerlei vormen, systemen en niveaus. Ik herken het onmiddellijk en ik laat het ook niet meer gebeuren.
  Bij Diana “zag” ik ook die etherroof van de mensenmassa (dito met 9-11). Al die mensen gaven voeding aan “die geestelijke boosheden in de lucht”. Dat is tevens het geval ja met popfestivals, voetbalwedstrijden en meer van zuks. Koningshuizen, glamourwereld etc. het interesseert mij werkelijk geen barst. Elk mens is de moeite waard: van zogenaamd “hoog” tot “laag”.

 3. Opeens moest ik aan deze tekst denken: “gooi geen paarlen voor de zwijnen” en “gooi geen rozen voor de ezels”. Dus laat je niet van je kracht (licht) etc. beroven, geef het niet weg!

  1. @Willie
   O maar ik geef het zelf graag weg maar wel aan wie en wat ik zelf wil. Wat dat aangaat ben ik de gezegende met een enorme energiestroom (van binnen naar buiten). Ben mij ook bewust van veel. Zo een kado zelf houden zou niet passen. Het is er om weg te geven maar ‘ik’ bepaal de route. Het was al nooit van mij dus zo zie ik het ook niet. Alles is in bruikleen en het enige wat ik hier doe is mij verbazen over de stromingen, diversiteit en perfectie. Ook over de zaken die naar mijn mening niet zo zouden moeten zijn. Maar ik moet waken niet in dualiteit te vervallen want dat blinkt hier zo. Als ik alle lagen zou willen begrijpen dan moet ik verder, verder dan mijn gestelde grenzen. Het uiterste proberen aan te raken alleen met de wens een antwoord te vinden voor het grootse gemis hier op aarde; ware liefde. Omdat ik weet wat het is doet het mij pijn te begrijpen hoe dit gemis moet zijn voor velen.

   Natuurlijk hoef je ook niet alles toe te staan. Uiteindelijk bepaal je altijd zelf waaraan en aan wie je je tijd/energie geeft. Mensen zonder interne energie zullen altijd proberen deze te halen bij iemand die het wel zal geven. Desnoods door grof te worden. De kunst is altijd je eigen emotie (= energie in motie) te handhaven en niet toe te geven aan negativiteit. Dan vervalt de energiestroom vanzelf en ben je niet meer aantrekkelijk.

 4. Niet te voorbarig en te trots zelfingenomen burger regenteske dames al waardeer ik jullie heldere zelfstandigheid wel.
  Bij mij op de galerij van de flat is een nieuwe overbuurvrouw komen wonen.
  Je weet wel hoe dat gaat in de geconstrueerde austerische hysterische crisis tijden.
  Een driekamer appartementje dat 25 jaar geleden nog als minimaal goldt voor een ouder senioren echtpaar.
  Kost tegenwoordig een kapitaal bij de bank per maand.
  En de jonkies doen alsof het een Paleis is, conform het heuro neuro bedrag anders word je gek in je bovenkamer.
  Honderd Vijftig duizend Neuro voor een bejaarden kippenhokkie…, in het Oosten vinden we dat nog heul veul..
  Mooi jaren zeventig ruim balkon en super brede deuren en hoge invalide plee, super de luxe, al die mini toiletjes zijn vanaf dat ik hier ben komen wonen een lachertje geworden.
  Van Kooten en de Bie hebben daar een keer een Item over gemaakt way back.
  Maar goed daar had ik het niet over.

  Bij mij op de galerij is 5 maanden terug een nieuwe Koningin komen wonen, ik weet nu dat zij een stereo type Drakin isz.
  Laat daar geen misverstanden over bestaan, de eerste keer dat ik haar zag was ik meteen betoverd door ‘Iets’ in haar ogen en nog iets toen ze zich voorover boog om het deurslot te vinden met haar prikkende huis sleutel.

  Achteraf zit ik nu te bedenken zal het wel weer push up technologie zijn, maar goed de illusie was toen dat ze echt zo mooi puntig vooruitstekend waren, heerlijk wee gevoel in mijn onderste buik chakra, en ook nog die katten ogen van haar en zelfs een tikkeltje donker door de spaanse armada sol diers invloeden uit het brabantse land, donker dat ligt gevoelig bij mij door vorige levens geloof ik, maar goed tot mijn verbazing voelde ik op mijn beurt dat ik even goed gekeurd en bijna uitgekleed werd, ik liep gewoon in een korte fietsbroek, maar goed ik mag er kennelijk nog wezen….

  Omdat ik mij vrij genoeg voelde door haar overrompelende initiatief ben ik een week later rond koffie tijd inderdaad op de pof bij haar langs gegaan.
  Dit is ondertussen een week of 5 geleden en ik moet het nog verwerken want met sommige zaken ben ik zo snel als een slang maar andere indrukken die vang ik wel op maar kan ik niet direct verstandelijk plaatsen, gevoelsmatig wel.

  Heel veel stof voor een stevig boek dat ik een keer ga schrijven, dat wel.
  Het gesprek ging precies zoals ik hier sinds tijden al uitgelegd heb, mensen van mijn leeftijd horen er niet zo goed geconserveerd uit te zien als ik, en verder natuurlijk het bank aan de bank op de bank achter de bank verhaal.
  Ze hebben vakanties en huizen nodig, op de seconde nauwkeurig ving mijn inmiddels aardig getrainde radar de cognitieve dissonanties en de calculator klikjes op, als ware het sonar op de snuit van een grote grijze dolfijn, ontluisterend voor mij, de eerste 2 uur waren behoorlijk energetisch geladen, het zinderde in de lucht, zo gauw als het profiel overhandigd moest worden zoals gebruikelijk op cia Face boek, toen gebeurde het, ineens werd het een heel ander vrouwtje, heel eng maar overduidelijk om te zien, mijn profiel paste niet en van de ene op de andere seconde was ineens alles anders, shape shiften live gezien, brrrrr. Maar goed als iemand 1 maal bij mij binnen komt dan blijf ik houden van, zo’n sukkel ben ik, en daarom gaat het voor mij altijd weer moeilijk en zwaar worden met dit soort zaken.

  Wat vervolgens gebeurde is dat ik een week later een van god gezonden ontmoeting had met een bijzonder persoon op straat die daar “toevallig” als boodschapper was, dat is mijn leidraad in mijn leven, een “toevallige” persoon op straat die ik soms nooit eerder bewust ontmoet heb of soms wel een paar keer, maar het zijn altijd ‘vreemden’ die mijn enige echt werkelijke bekenden zijn, dan praten we meteen alsof we elkaar altijd al gekend hebben, en deze keer kreeg ik een nauwkeurige spontane uitdraai van mijn visite bij mijn nieuwe overbuurvrouw, de draken maken de engelen kapot zei hij, je bent niet de enige, hij wist hoe ze er uit zag en dat ze uit brabant oorspronkelijk komt en nog veel meer, ze draaien alles om zei hij, hij zag dat ik helemaal de weg kwijt was al een aantal weken lang.

  Het was namelijk dat ik haar ontmoette precies op het moment dat ik alle deuren gesloten had voor onbepaalde tijd, toen ze me op de schouder tikte en mij aankeek dacht ik nou goed dan, voor deze ene keer kan ik het nog een keer proberen.

  Wat ik wel merk is het dat het de afgelopen 4 jaar verliefd zijn op forums mij zoveel doorleving van een bepaald gevoel heeft gegeven, de eerste forum draak was K. sommige zullen haar hier nog wel kennen, same story same shit over and over again en ik neem mezelf zo veel kwalijk, mn groenheid mń blasé heid mn achterstalligheid, maar ik neem net niet alles voor zoete koek aan, en ik brand mezelf net niet helemaal af, er zitten verschillende kanten aan een verhaal.

  Goed na anderhalf jaar K. gekte komt er 2 en half jaar nog meer gekte.
  Het goede nieuws is dat ik op moment steeds sneller door alles heen kijk.
  DAt ik beter begin te begrijpen dat het mezelf afzonderen, dat al op vroeg op de lagere school begon, dat ik gewoon daar goede redenen voor had en nog.
  En inderdaad is een gezonde hoeveelheid egoïsme zelfbelang najagen op zich niet verkeerd.
  I know en daar hebben jullie op zich wel gelijk in.

  Maar goed er komt een moment dat de emancipatorische door de staat gestimuleerde bi-ass gekte de overhand neemt en dat de verhoudingen compleet zoek zijn.
  Er komt een moment dat het geen kerel nog kan schelen wat hij verdient of wat voor kleding hij draagt of wat voor naam hij in de buurt heeft of wat z’n ouders over hem denken of wat die mooie meid wel of niet in hem ziet, op een gegeven moment zie je duidelijk dat echte liefde schaars is. Het is er wel, ik kan het zien als het er isz . dan zie ik het opgloeien, om iemand heen en door iemand heen, ik kan het zien als het er is, maar die ontkennings sonar kliks daarna zoals het uitkomt, daar zit voor mij en de Bevrijding en de Bewustwording en de ze moeten het zelf maar weten, je kan ontkennen als er iets klikt, ik kon zien voelen ruiken merken dat er een klik was en isz bij mijn overbuuffie bijvoorbeeld, wat er verder allemaal meespeelt dat zie ik op moment verstandelijk veel helderder, moeten ze zelf weten, ik zie door dat gruwelijke thee aether heen en zal proberen het te laten bij de persoon bij wie dat theater kennelijk nog past.

  Het past bij mij als een slecht zittend jeukend pak, ik ruik mijn Vrijheid na al die jaren opoffering voor mijn geliefdes uit de antieke Arabische oudheid, die donkere schone van de andere stam, je weet hoe ze dat toen deden met overlopers, goed de hele stam is over haar heen gegaan en ik mocht toekijken, dat zit in mijn lijf en geest en door die energie overkomt hetzelfde me steeds weer, overal waar ik kom, op het internet en op de galerij, in iedere dimensie gebeurt het mij weer opnieuw, zij mogen bruut verkrachten waar ik echt van hou, niet alleen vanwege de schoonheid, in 2011 is er een onthutsend percentage schoonheden die op vroege leeftijd misbruikt zijn lichamelijk en emotioneel en die daar ook voor bijven kiezen op ‘volwassen’ leeftijd, dat is het kelder leven en die kelders zijn flat gebouwen onder de grond, ik weet wat daar gebeurt, dat is mijn mentale marteling waarin ik mijn nooit echt ingeloste pijn moet vertalen in beelden van rood opflitsende draken ogen.

  Een beetje drakin draait vervolgens alles om naar gelang het uit komt. Neeh tot nu toe ben ik nog steeds niet gevallen voor die onderwereld in 3d, maar heel raar heel soms kom ik als dolle harrie die het even niet meer weet op de chat, en daar zit een drakin uit die onderwereld op mij te wachten, hoe ze het weet ik weet het niet, dit keer is het een boodschapster van de onderwereld, ze weet dat ik op een kritisch punt sta, ze weet dat ik heeeeeel moeilijk te vangen ben en ook weer niet, ik heb al gezegd spontaan dat ik van haar hou, die tering boef waar ze mee isz heb ik al gezien, compleet misselijk van die vadsige kaal geschoren vetnek, gadverdamme, dat is het criminele slag die dit soort schatjes beheerst en als bezit beschouwt.

  Deze dame heeft iets zo liefs, voor mij dan, daar kan bijna geen burgervrouw aan tippen, dat is mijn dilemma, de beschaafde vrouw is voor mij vaak helemaal averechts, behalve Dawn en nog een paar hier, bij DAwn voel ik dat “lieffuh” dat tegelijkertijd ook levensgevaarlijk isz, net ietsjus anders dan bij die kelder mevrouw, maar toch, niet veel anders, ze zoeken jou ook Dawn dat voel ik, zou het geen uitdaging zijn om ELkaar te behoeden om toch nog in die rot kelder kul kultuur terecht te komen? Als er iemand is die er goed in is om Iets hoog te houden dan ben ik het wel, dat verveelt na een aantal millennia, ik hoef mijn kwetsbaarheid en daar aan gekoppelde verborgen verlangens niet meer weg te duwen op militaire wijze, al kan ik het als de beste, en ik herken het als een ander dat ook doet..

  The Cure – Burn 1994 HQ (The Crow)
  http://www.youtube.com/watch?v=hyr5WdrEvGI

  1. Na de Cure Burn clip 10 keer gezien te hebben zie ik ineens Mirakel, het heeft met het ziekenhuis te maken, druk op m’n keel, iets zeggen dat niet gezegd mag worden.
   Ik wou dat ik iets kon doen.
   Nou jah je ziet het Mirakel, dwars door tijd en ruimte heen weet het goede en het minder goede je altijd te vinden.
   Op zich goed nieuws toch?
   Sorry Mirakel dat ik op die nulpunt Afghanistan Airco draad niet helemaal vol gas ging.

   Ik bleef weer eens hangen in wat opgekropte emoos.
   Gaan we nog weer een keer goed maken toch? mń doorgedraaide wiet rokende overbuufffen in mistig 3d land laten me voorlopig toch wel barsten volgens mij, als ze s’avonds maar stiekum zwaar stoned kunnen zijn, dat is het belangrijkste tegen elke prijs.

   Toch voel ik me wel goed nu, er verandert genoeg ten goede bij mij, ik hoop bij jou ook Mira, al ben jij al zat perfect genoeg zoals je bent.
   Het sterft weer van de foute occulte driehoeken in die clip Mirakel.
   Ach het verhaal van mijn Overbuuvvvv; ik heb voor nu, voor het gemak drie aanvullende delen van het verhaal maar even weg gelaten.
   Soms zie ik te veel puzzel stukjes tegelijk, te veel weten van de mensen is soms ook een gruwel maar het is niet anders.
   Wie wil weten komt op de gevallen blaren te zitten.

   Deze is voor jullie Dawn & Mirakel en voor mezelf natuurlijk ook

   The Wailing Jennys – Arlington
   http://www.youtube.com/watch?v=_Q-nfI2EGPs

  2. Voor alle serpenten in spe; Even trippen op donkere moderne magische frictie energie gebaseerd op een oud verhaal in een symfonisch muzikaal progressief alternatief rock jasje van weleer wayback lang geleden.

   En bovendien een eclatante opzienbarende aannemelijke duiding van de betekenis, en ik snap het ook nog.
   Ouwe Snakezzz going wild on stage, yeszzz, jah nu is het weer even leuk omdat ik het nog steeds een betoverend ongrijpbaar nummer vind, verstandelijk nooit begrepen waar het over ging, nu wel, heftig, je bent nooit te oud om te leren, wel voor de en profile facebook nwo overbuuff van 33, ik zie haar als ouder in veel opzichten, maar ze kan het verstandelijk niet bevatten dat ik er al bijna 13 aardse jaren extra op heb zitten, jah ik zie haar als leeftijdsgenoot maar dan wat verder dan ik in praktische zin, grappig dat mijn groningse weduwe buufff van 78 mij ook als goeiie match ziet, maar goed haar militaire man is ook 8 jaar ouder, mijn groningse weduwe buufff van 78 maakt het helemaal goed, die snapt het gemekker niet, want tsjah zoals het een echte snake madame betaamt, ik ben al weer ongevraagd over de tong gegaan, gelukkig was ik “toevallig” net op tijd op de juiste plek om de inhoud van het roddel gesprek in puzzelstukjes mee te kunnen krijgen, de goden hielpen me daar bij, was stom geluk, ik zeg dat is synchroniciteit, dat zei ik tegen mijn 78 jarige groningse vlam,

   de oudjes moeten het weer doen zoals gewoonlijk, ze laat nog even een nieuwe heup zetten op haar oude dag, is straks de enige waar ik wel een rondje mee kan fietsen als het zo doorgaat, dat doet de jeugd van tegenwoordig niet meer, die zitten letterlijk op hun ass et aandelen op de bank de hele avond zielig te doen dat ze wel 3 dagen per week moeten werken, en moe dat ze zijn, en gestressed dat ze zijn, en natuurlijk politiek mijn privé gesprek iets aangepast voor de gehele flat, grappig ze heeft verteld dat ze te zwak gebouwd is en dat ik !!altijd!! (ik heb haar 1 avond gesproken) wil hardlopen, mijn 78 jarige ander groningse buufff die weet van mij al lang dat ik geen hardloper maar een fietser ben, die is het aangepaste verhaal ook opgevallen, draaien en manipuleren, ach jah business as usual..

   Ach vroeger had ik nog niet genoeg aan 7 jaar om verstandelijk te begrijpen op wat voor manier ik er weer eens bij genaaid werd waar ik bij stond, tegenwoordig ben ik er in 7 weken wel uit hoe een zeperd ongeveer gegaan isz.

   Rush, Tom Sawyer (Lyrics), Quote:

   ” A modern-day warrior
   Mean mean stride,
   Today’s Tom Sawyer
   Mean mean pride.

   Though his mind is not for rent,
   Don’t put him down as arrogant.
   His reserve, a quiet defense,
   Riding out the day’s events.
   The river

   And what you say about his company
   Is what you say about society.
   Catch the mist, catch the myth
   Catch the mystery, catch the drift.

   The world is, the world is,
   Love and life are deep,
   Maybe as his eyes are wide.

   Today’s Tom Sawyer,
   He gets high on you,
   And the space he invades
   He gets by on you.

   No, his mind is not for rent
   To any god or government.
   Always hopeful, yet discontent,
   He knows changes aren’t permanent,
   But change is.

   And what you say about his company
   Is what you say about society.
   Catch the witness, catch the wit,
   Catch the spirit, catch the spit.

   The world is, the world is,
   Love and life are deep,
   Maybe as his skies are wide.

   Exit the warrior,
   Today’s Tom Sawyer,
   He gets high on you,
   And the energy you trade,
   He gets right on to the friction of the day. ”

   Rush – Tom Sawyer
   http://www.youtube.com/watch?v=HdazswXtuiA

   Rush Tom Sawyer possible meaning
   http://www.youtube.com/watch?v=UADxh6umCm8

 5. @Dawn: 8 juli 2011 om 00:47,
  Oh Dawn, ik was wat te snel met mijn “gooi geen paarlen etc, etc.”
  Maar natuurlijk heb ik ook verkeer met mensen waarbij ik voel/weet dat het “verantwoord” is te geven. Bovendien is het niet zo dat ik mensen daarbuiten mijn aandacht etc. onthoudt. Nee, maar als ik “dingen” voel, ben ik alleen maar meer alert (en ook verantwoordelijk naar de ander toe) en neutraal. Inderdaad is het niet van mij, ik krijg “om niet” en dan heb ik ook te geven “om niet”. IK ben mij daar zeer wel van bewust. Als ik alles vasthoud van wat ik krijg, zal dat zeer waarschijnlijk weggenomen worden van mij denk ik zo. Ik ben het helemaal met je eens Dawn en je hebt m.i. veel en veel meer inzicht dan ik. Ik volg je gretig. Groet

 6. @Dawn. Er ligt een wereld van verschil tussen welbespraaktheid en het gebruik van gore seksueel getinte taal en insinuaties, helemaal min-astrale stijl. Dàt bedoel ik. Deze man geeft zich zo onwaarschijnlijk bloot, het is een en al scheldproza, doorspekt met mythische vergelijkingen om het geloofwaardig te maken. Ik heb onderhand geleerd dat wanneer iemand het nodig vind om steeds weer uit te roepen dat hij/zij dé wààrheid spreekt, je die waarheid met een flinke schep zout moet nemen. Behoorlijk pretentieus ook. Wat is waarheid en wie heeft die dan in pacht ? En wie durft van zichzelf te beweren dat ie helemaal niet bijgelovig is ? Want daar draait het hele artikel in feite om, bijgeloof. Dat de bende die zichzelf elite noemt kwistig gebruik maakt van allerlei occulte rituelen om hun macht te behouden, weet iedereen. Niks nieuws. En complottheorieën bestaan er over alles en nog wat, doch wélke uit de hele resem theorieën is waar ?

  1. Bis. De belangrijkste reden waarom ik een zekere argwaan tov dhr Delooze koester is inderdaad zijn taalgebruik. Geen enkele hoogstaande geest, of die nu mijnwerker of professor is, gebruikt dergelijke obcene taal. Een ander kenmerk van het lage astrale is het breed uitsmeren van de laagste vormen van seksualiteit…

  2. Wat is waar en wat in niet waar dat is inderdaad de vraag. In alles zit wel een kern maar het absolute is denk ik niet aan een mens besteed. Wat ik bedoel over te brengen is; vergeet de rechtlijnigheid zoals ons van jongs af aan is geleerd. Wij zijn nu eenmaal makkelijk te vormen/hypnotiseren als je weet hoe (zie de EU poster).

   Het is aannemelijker iets aan te nemen van een arts dan van een ongeschoolde. Dat is het idee. Persoonlijk denk ik dat deze man niet veel scholing heeft gehad maar wel een natuurlijke aanleg heeft de dingen te doorzien met veel oog voor detail. Als je dat dan wilt overbrengen heb je al snel een probleem. Namelijk het gebrek aan juiste communicatie. Kijk niet alleen naar de buitenkant van de boodschap want dan zal je wel eens de inhoud kunnen missen… dat bedoel ik.

   Zelf durf ik te beweren niet bijgelovig te zijn. Wat een ander daar ook voor mening over mag hebben. Natuurlijk is iedereen vrij zijn mening te vormen over anderen dat doet men ook doorlopend want dat is namelijk erg makkelijk. Dan hoef je jezelf niet onder ogen te komen. Maar jezelf onder ogen komen dat is het moeilijkste dat er is!

   Verwar het begrip bijgeloof niet met de menselijke angst versie voor het onbekende. Alles dat bekend is is bewust en valt niet onder bijgeloof. Het is kennis en kennis hoeft niet per definitie tastbaar of wetenschappelijk verantwoord te zijn.

   Enne inderdaad niets nieuws al die rituelen. Zelfs heel oud, maar denk je dat iedereen op de hoogte is van de energieroof door de op leylijnen geplaatste obelisken? Als dat zo zou zijn zou men dan echt naar festivals en concerten blijven gaan?

   Geef je nergens ongelijk want misschien mis ik zelf wel wat jij hier aanhaalt. Wat ik zie is namelijk een uitleg over de rituelen die anders verborgen voor het oog zouden zijn gebleven. Mij is namelijk niets opgevallen van een scheldproza of gore taal; maar iedereen is een deeltje van het gehele bewustzijn. Juist daarin schuilt ‘de waarheid’ met een knipoog.

 7. @Dawn 8 juli 2011 om 00:24:
  Je hebt gelijk. Mensen zouden zich eens wat minder moeten vergapen aan iemand die “het zo mooi weet te zeggen” en moeten gaan luisteren/doorschouwen wat men zegt en vertegenwoordigt. Mijn oude vader zei mij altijd: “luister goed naar wat mensen zeggen en bekijk hun handelingen. Wat mensen zeggen is niet altijd wat zij doen of zijn. Beaam ware woorden maar volg niet verkeerde voorbeelden.” Inderdaad kan “welbespraaktheid” zeer misleidend zijn. Bij sommige mensen leidt het “woord” een eigen leven, buiten de persoonlijkheid om. Ik ken zo iemand, die verbaal ongelooflijk sterk is en origineel lijkt, met nadruk op lijkt. In het begin dacht ik ook dat zij over heel veel kennis beschikte en heel intelligent was, maar het tegendeel bleek later waar. Haar gedrag was totaal in tegenspraak en als zij in gezelschap op haar “praatstoel” zat, zag ik mensen zich vergapen en haar bewonderen/adoreren, ja haar hoog achten; energieroof? In het begin dacht ik ook dat zij heel veel kennis had Jaren geleden ontmoette ik haar in de Metro van Rotterdam en wij gingen een heel eind dezelfde route, ik naar Zaltbommel, zij naar Leerdam. Toen onthulde zij mij dat ze had ontdekt dat ik naar haar luisterde, maar niet onder de indruk van haar was. Ze zag dat in doordat er nog iemand, een universitair geschoolde man, zich hetzelfde opstelde als ik en haar dat ook zei. Ik beaamde het en zei haar dat ik haar dat niet kon vertellen omdat zij er niet voor open stond. Door die man was zij zichzelf daarin tegengekomen en ontdekte (en het van binnen wel wist) dat “het woord” een gave/talent een eigen leven bij haar leidde en dat zij daar in het leven een heel eind mee wegkwam en een voorsprong op anderen in de maatschappij had.
  Verder heb je ook gelijk over meningen. Een mening krijgt gestalte en wordt dan een “waarheid” en staat dan geestelijke ontwikkeling in de weg. Evenals standpunten: daar zet je iets vast en is er geen beweeg meer mogelijk tot je gedwongen wordt (levenservaring/les!) het anders te gaan zien.
  Ik heb heel lang een minderwaardigheidscomplex gehad t.o.v. mensen “die het zo goed wisten” en wisten te vertellen, meningen en standpunten hadden. Ik had meestal geen mening, ik begreep dat ook niet zo goed. Ik zag vaak de dingen van meerdere kanten en de mensen die allemaal een andere insteek hadden of later weer veranderde van mening. Dat verwarde me wel en kreeg ook vaak te horen: “maar je moet toch een mening hebben, je bent toch geen windvaantje?” Dat was ik zeker niet, maar dat kwam niet over. IK wilde me nergens op laten vastpinnen omdat ik ook wel zag dat je het ene moment het zus ziet en het andere moment zo. Ik ontdekte ook dat de meeste mensen napapegaaien en niet oorspronkelijk/creatief zijn in hun denken, sterker nog voor zich laten denken. Door dit te schouwen (en het heeft heel veel jaren geduurd voor ik het werkelijk allemaal op een rijtje had) ben ik daarin wel een stuk wijzer geworden. Wetenschap zoals in onze tijd beoefend is m.i. geen werkelijke wetenschap; dat is nogal een begrip: wie weet werkelijk? En dan heb ik het niet over boekenkennis en/of geleerdheid. Kennis met de grote K (Gnosis) is Levende Kennis en die leer je niet op de universiteit. De grote Intelligentie is in ons allemaal, maar die dienen we weer te (her)ontdekken, met nadruk op ontdekken en dat is een proces waarvoor je open kan staan en laat gebeuren zonder barrières op te werpen. Dat gaat met horten en stoten natuurlijk, dat is menselijk en vaak moeilijk, maar niet onmogelijk. Ik beaam dat ik ook in zo’n proces sta en velen zijn veel en veel verder dan ik, maar dat is geen probleem want ooit, ja ooit……..
  Groet, Willie

  1. ‘De grote Intelligentie is in ons allemaal, maar die dienen we weer te (her)ontdekken, met nadruk op ontdekken en dat is een proces waarvoor je open kan staan en laat gebeuren zonder barrières op te werpen.’

   Prachtig Willie. Zag al snel dat je ‘het’ ziet. Accepteer geen leermeester als ik zo vrij mag zijn. Alle verlichtingsboeken en cursussen ten overvloed. Jij bent de sleutel zelf van deze ‘realiteit’ twijfel niet aan deze gift. Ieder van ons is een universum op zich dus het centrum van AL dat is. Besef hoe groots deze gedachte gaat Willie, jij bent het absolute centrum van dit universum en ieder van ons!

   * Enne een tip; een leerling blijft een leerling totdat hij durft in te zien dat zijn leraar het eigenlijk ook niet 100% weet 😉

  2. Het is al heel wijs als je zelf ziet dat er nog heel veel te ontdekken valt.
   Sommige mensen zijn tevreden met wat ze weten. Dat is wel een veilig gevoel waarschijnlijk.
   Maar echt veilig lijkt het me niet.

 8. @Dawn – 8 juli 2011 om 11:22:

  Heerlijk om te zien hoe jij symbolieken in zicht heb en ook de namen en woorden/begrippen analyseert.
  Ik kan nog veel van je leren. 🙂

  1. He Willie , niet dat ik me er aan erger ofzo hoor , maar weet je dat je ook op dat blauwe “reageer op deze reactie” kan klicken ? Rechtsboven mijn reactie , linksonder op jouw laatste comment in dit geval . Zodoende ontstaat er een overzichtelijk draadje zalmaarzegguh . Alsjebegrijpt wat ik bedoel in Heer Bommeltaal 🙂

  2. Eh cozmic, ‘k was me van “geen kwaad” bewust. Weer wat geleerd. Ik zit ook maar wat aan te klungelen op het forum zonder dat ik weet wat er allemaal mogelijk is. Tja, dat hebbie als je een babyboomer bent hè. In een aantal zaken ben ik nog van de “oude stempel” zogezegd. Maar: “al doende leert men, zoals mijn oude vader zei.”
   Cozmic, ik ga er mee experimenteren. Groet

 9. Oh mijn hemel, Hyperalert, wat lees ik graag je stukkies: verslavend hoor. En wat herken ik veel in je ervaringen en relaas. Helaas of juist niet helaas? 🙂 Je bent echt scherp, ben een beetje jaloers op je zo virtuoos jij kan schrijven. Maarreh, dat lezen van jou kost me ook heel veel tijd, voeg dat bij de andere reacties en je begrijpt dat mijn hele huishouwe op z’n gat ligt en tja, ik heb nog met mijn man rekening te houwe hè en die snapt van een heleboel van waar ik mee bezig ben niet zoveel, dat is geen oordeel maar een feit maar daar blij ik van af. Hij kiest voor een andere manier van (be)leving. We moeten natuurlijk niet vergeten dat in elk mens een ziel en een geest huis houdt. We zijn niet ons lichaam, we hebben een lichaam. En als iemand iets doet wat niet strookt met DE WAARHEID, dan mogen we m.i. wel de daad veroordelen, maar niet die mens/ziel. Daar wilde ik ook nog even de nadruk op leggen. Ik vind het overigens wel fijn dat er hier mensen op het forum zitten met parallelle ervaringen en dito ontwikkelingen (mooi woord: ont-wikkeling, dus af-wikkeling) en processen. Dat doet me voelen dat ik (in mijn momenten van vertwijfeling, ontreddering en mismoedigheid) er niet alleen voor sta, maar er met mij vele anderen (een met allen en allen voor een) zijn met hetzelfde geploeter op reis. 🙂

  1. @Hyperalert: uhm eh, dan wil ik niet deugen hè? Doe ik natuurlijk ook niet, tenminste naar mijn lagere natuur gekeken, maar in mij wil de Ware Mens bevrijd worden en dan wordt toch medewerking van mijn egoïstische mens gevraagd, want die twee moeten een gemaakt worden.
   Enneh, Hyper, ik ben een dochter van een alcoholist. Niet zo’n fijne achtergrond voor een kind en ook later blijft dat doorspelen hoor. Alhoewel ik daar nu geen hinder meer van heb, want ik ben bezig de oude paden te verlaten hahahaha. Groet

 10. Of die film nu wel of niet de cinema’s ingaat is waarschijnlijk om het even , iets wat openlijk in de ban is zal een andere weg vinden en waarschijnlijk nog populairer worden via alle downloadsites en evt tv stations die het wel uitzenden .
  Feit is ; die film is er , vraag is ; waarom ? Gaan ze het hele mediasprookje over dat schattige ingetrouwde princesje dat aan de dijk gezet werd door een koudbloedige,overspelige Winsorhork nog een keer opvoeren ?
  Ik neem niet aan dat de hele occulte betekenis achter deze rituele slachting aan de tand gevoeld zal worden ,het zal wel een even skindeep verhaal worden als dat van bleekkopje Wilders met zijn Fitna .
  De maagden die in oude culturen werden opgekweekt , leidden ook een luxueus leven totdat het D-day werd en ze hun noodlot moesten aanschouwen , uieraard hadden ze vanuit hun menselijke overlevingsdrang daar weerstand op . Vanuit hun diepe occulte weten wisten ze echter dat het slechts tijdelijk was en ze binnen no-time weer bij hun slangenfamilie terug zouden keren . Hetzelfde gold voor arme Dianaatje , het jan met de pet publiek komt niet in die kringen en om de krachten van de onderwereld tevreden te houden moet er afentoe een Shakespearachtig drama opgevoerd worden om de grip op het grote collectieve bewustzijn te bevestigen . Het offeren van onbekende kinderzieljes stilt slechts de tijdelijke honger , Diana was a happymeal .
  Opofferen van zo,n 3.000 levens in het tradecentre was ook zo’n happymeal , hoewel het vrijwel allemaal nobody’s waren bracht het toch wel het effect om de wereld verSTOMd te laten staan en het schaduwenspel genoeg energie te geven om het dramahongerige tv publiek weer vast te zetten in de energievretende matrix . De 1,5 miljoen doden die sinds die tijd in Irak gevallen zijn , direct of indirect gerelateerd aan de onrecht-matige invasie en bezetting( lees verkrachting ) van dit land zijn weer een toetje na het energieslachtfeest dae er aan vooraf ging .
  De lijst in dit energievampirisme is oneindig en gaat verder terug dan in de geschreven geschiedenis is opgetekend en leidt alleen maar terug naar een cult met hoge kennis van het occulte erfgoed , hongerig naar macht en wellicht met een enorme angst voor de dood omdat ze vergeten zijn wat hun werkelijke natuur is, of zich afgezonderd voelen van de werkelijke bron van alle leven door het doodlopende pad in te slaan dat hun toendertijd had verleid .
  Ik ben me wel bewust , en zo velen anderen , wat dit energiespel inhoud , echter op dit moment zijn er zovelen die met de juiste spirituele mindset deze energiematrix volledig kunnen saboteren . 1 bewuste actieve mind kan waarschijnlijk wel 1000 slapenden van hun kettingen bevrijden door dit gegenereerde energieveld en de generators ervan met volle overgave onconditionele liefde te geven .
  Met onconditioneel bedoel ik dus ; niet oordelen of de ontvanger goed of fout is , wij kennen het hele verhaal niet dus zodra we denken te kunnen oordelen kiezen we partij waar geen partij zou horen te zijn . Ook niet bepalen of denken te kunnen bepalen wat diegene met die energie gaat doen . Geen voorwaarden dus , moeilijk he ?
  Deze aarde naar een hogere frequentie brengen gaat niet met de huidige dualiteit , die verdeelt en heerst , eenheid is het woord . Door de duistere machten te demoniseren houden we zelf die dualiteit in stand , ook al is onze intentie anders .

  zo nu eerst een bavaria

  1. Beste cozmic: De Liefde is geduldig en vol goedheid ……. alles verdraagt ze, alles gelooft ze, alles hoopt ze, in alles volhardt ze. De Liefde zal nooit vergaan. 1 Korintiërs 13. Zoiets?
   En… heb ik het geleerd, je lesje?

   En nu dan een Wieckse Witte 0,0% hahaha.

  2. Jah ik doe Mee mensen, als professionele pietlut in kleine en grote pijntjes moet ik ‘er’ altijd weer even doorheen, een biertje is een keigoed idee trouwens, ik heb al 2 weken 3 blikjes koud in de koelkast staan, soms vergeet ik het voor de hand liggende fijne zomaar.

   Als jullie mij overleven dan overleef je alles, shoot wat zou ik graag neutraal weer opnieuw willen beginnen met Iedereen die ik aantrek en afstoot tegelijk, en waarom ook niet, ik begin gewoon weer opnieuw en zie wel hoe het deze ronde gaat.

   Ik weet nu al dat ik minstens meer dan een paar mensen onvoorwaardelijk lief heb Hieroooh ondanks de donkere momenten van wanhoop die ik graag koester als way of LIfe , die momenten die hun eigen charmes hebben, maar ondanks de vernietigende krachten weiger ik alles en Iedereen mee te sleuren, precies wat jij zei ook Willie, alleen al de bijdrages van Dawn zijn Daunting Haunting Geweldig, sjonguh ik wou dat ik daar eens van kon genieten zonder te kl*ten, dat is hoe ik mezelf pijnig, dat wat ik het liefste heb pijn doen, bah, ik ga bier drinken, misschien helpt dat vanavond, ik heb trouwens een manier gevonden om kalk aanslag op de spiegel van m’n badkamer weg te krijgen, met zout insmeren en goed in laten trekken, afspoelen en klaar…

   En geloof me ik kan deuren demonstratief dicht slaan en schreeuwen en stampij maken over alles en niks maar altijd zal er een (kleine) opening blijven; gewoon omdat ik doods benauwd ben om iets recht in de ogen te kijken, de laatste tijd draag ik weer continu zonnebrillen, deed ik 15 jaar terug ook bij bewolkt weer, is een tijd weg geweest die gewoonte.

   The Yardbirds – Heart Full Of Soul
   http://www.youtube.com/watch?v=f9mQkFpkShg

  3. En jah iets doen waar je dagelijks helemaal in op kunt gaan, dusz niet het verkeerde beroep gekozen hebben, daarin zit alles, dat wat Dawn zei, dat is gezond eigen belang, daarom moeten de gilden hokjes zorgvuldig geduldig weloverwogen gekozen kunnen worden, niet in een paniek sfeer van ik moet geld verdienen en Iemand zijn om Alleen een Vrouw te kunnen behagen, dat is de gruwel weg die in mijn familie gekoesterd werd en wordt. Krishnamurti is daar heel helder in geweest. Dat is het werkelijke Lijden waar ik Vrouwen (mijn moeder) de schuld van wil geven. Dat ik iets moest worden dat niets met mij te maken heeft. Knipoog klopt, lagere vibraties beheersen lagere driften, alles naar de kl*ten noem ik dat.

   En toch is het lagere altijd met het hogere verbonden, dat is de valstrik, scheid je die 2 te snel te gemakkelijk dan krijg je het in het kwadraat keihard terug via een omweg. In die zin mag er best eens wat nadrukkelijker over vormen van zelf bevrediging gesproken worden, jah ik heb nu een half liter blikje bier op. Volgens mij ben ik met bier nuchterder, dat zei ik 2 maanden terug tegen m’n Pa, hij zegt dat heb ik ook, ik weet dat het waar is wat hij zegt, alleen dat verklaart de leeftijd die hij bereikt heeft met een mega dagelijkse dosering waar je U tegen zegt, sommige mensen hebben andere medicatie nodig dan het gemiddelde, in die zin vergeef ik het Hem.

   Permanente drogering is niet verkeerd voor Iedereen. Iedereen is verschillend. Met bier ben ik een beter mens, daarom drink ik zelden bier, maar als ik het doe ben ik ‘er’ snel door heen, dat is wat een Medium ooit tegen mij zei, het verschil tussen mens tussen de mensen zijn en een eikel is bij Mij 2 biertjes, een halve liter van een Duits Aldi blik om precies te zijn. Dusz help me herinneren als ik te weinig gedronken heb en onuitstaanbaar ongrijpbaar ben en net niet menselijk genoeg.

   Ik heb verzuimd om te leren drinken op mijn dertiende, en op mijn zestiende en op mijn 21e, niet drinken maakt meer kapot dan je lief isz. Niet iedereen is gelijk, sommige mensen hebben bepaalde medicatie nodig om zichzelf te kunnen zijn. STel je voor dat jongeren niet meer zouden drinken, dan zouden ze allemaal zo worden als ik op latere leeftijd, een verschrikking, allemaal eikels pur sang, eentje is genoeg, geheelonthouders deugen niet.

   Turin Brakes – Self Help
   http://www.youtube.com/watch?v=NpLIsyyXXhQ

  4. wilie : topie 🙂
   Hyper , sommige mensen zijn er gewoon voor elkaar , weten dat ze er zijn is soms al genoeg .

 11. Niet alleen de plaats en vormgeving van festivals en andere massa-evenementen zijn bedoeld om energie af te tappen. Ook de muziek doet een flinke duit in het zakje. Dreunend slagwerk en onharmonische muzikale arrangementen sleuren het bewustzijn van de toehoorder(s) naar omlaag. Om nog niet te spreken over het zuigend effect van een mensenmassa op het individu. Doch, de energiezuiger zit ook bij je thuis, in je knusse salonnetje terwijl je, glaasje in de hand, ontspannen naar de dissonante klanken en ritmes van jazz luistert, of naar het gedreun van rock, metal en wat meer… Laag gedreun werkt in op de onderste chakra’s en voeden materialistische behoeften, terwijl hoge, harmonische klanken de hogere chakra’s en spirituele behoeften voeden. IJskristallen leveren het beste bewijs, zie Emoto en zie ook de waterbeelden van Robert De Boer. Het duister is erg slim en perfide in het bedenken van vallen.
  Maaarrrr… We hebben een prachtig instrument ter onzer beschikking : intuïtie !
  Wie zichzelf toestaat naar haar/zijn intuïtie te luisteren mijdt vanzelf de massa en de massa-evenementen. Kiest zijn muziek in functie van wat
  haar/hem verheft, ttz. gelukkig tot zelfs euforisch maakt. Hogere trillingen maken gelukkig tot euforisch, lage onrustig tot agressief. Aan elke mens de keuze…

  1. Ik kan ook echt niet tegen lage tonen. Daar wordt ik letterlijk misselijk van. Als er inde buurt weer iemand zijn muziek opzet met een flinke bas er op om toch maar flink diep te gaan met het geluid moet ik alle ramen sluiten en zelf tegenklanken opzetten,
   Het is moeilijk om dan geen hekel aan die buren te krijgen. Vooral als ik dacht lekker in het zonnetje te kunnen gaan zitten in mijn tuin.
   Ik ben gek op muziek maar laat zelf mijn buren ook niet mee denderen op wat ik mooi vindt.

  2. Je hebt gelijk Knipoog. Ik zie, voel en hoor het ook zo. Muziek hoort helend te werken en kan dat ook met de juiste muziek. Maar er is “mu-ziek” (ik noem het herrie) die ook echt ziek maak, zowel geest, ziel als lichaam. Ook heel harde geluiden trouwens.

   Selene, ik ken dat. Heer Terpentijn, kunstschilder, dat figuurtje uit de Olivier B. Bommelboeken, zou (verstoord) spreken van: “ik voel “grofstoffelijke trillingen”. Een ieder leeft naar zijn bewustzijn, dat kan helaas niet anders. Groet

 12. @Hyperalert: Lieverd, jij mag en kan dan deuren dichtslaan hoor, als je ze maar weer opent hè. Enneh, Het Licht Is en komt ook door kiertjes “koekeloeren”. Dat kan niemand tegenhouden. Zo zie je maar: er is (nog) hoop “dronken lor” :).

  1. Bovendien Hyper, wat denkie van mijn, ik ben ook niet voor de poes hoor, ja meestal ben ik wel een poes, maar het kan omslaan in leeuw. Ik kan heel fel en vurig zijn, snel bewogen, vooral bij onrecht, al word ik de laatste tijd wat rustiger en wijzer. Maar een ding: ik zal nooit, zeker niet zomaar, mensen beledigen en/of onheus behandelen en als ik een keer “uit mijn slof schiet”, nou berg je dan maar, maar dan heeft de ander wel een grens overschreden terwijl ik dan allang signalen heb afgegeven die dan gewoon zijn genegeerd, en mijn grens is zeer lang. Ja Hyper, ik ben dubbelschorpioen; wat kan ik eraan doen(?) hahahaha. Groet

  2. Wauw ik ben altijd dol op schorpioenen, zijn altijd m’n beste vrienden in het leven geweest, de aller aller aller besten zelfs, dus je kunt niet meer stuk bij mij Willie, maar dat was al zo hoor! Er is vandaag een soort Vrede in de lucht, tenminste zo ervaar ik het. Dus niets veranderen aan je temperament. Heeh misschien als jij vriendinnen bent met Dawn dan heb ik er weer een Driehoek bij, dat werkt voor mij het beste, om het hoekkie kieken en dan weer weg, ik verlang heel erg naar dichtbij zijn maar als het dan zover is dan weet ik het niet meer, zal wel angstigheid zijn ook. Ik ga gewoon Vriendinnen verzamelen, veel driehoeken levert dat op, Lianne en Mirakel en nog veel meer in de toekomst..

 13. ZAAK DIANA HEROPEND NA ONTHULLEND BRIEFJE – Vrijdag, 22 juli 2011 16:26 uit: Niburu.nl
  Nieuwe onthullingen omtrent de mysterieuze dood van Lady Di. Een Franse rechtbank heeft naar verluid de zaak-prinses Diana heropend om twee Britse oud-politiefunctionarissen te verhoren.
  Zij worden er namelijk van beschuldigd ‘cruciaal bewijsmateriaal’ achter te hebben gehouden met betrekking tot het auto-ongeluk in Parijs in 1997. Dat meldt de Britse Express.
  De Franse rechter Gerard Caddeo wil oud-topman van Scotland Yard, de Londense politie, Lord Condon en zijn oud-assistent Sir David Veness, verhoren. Hij wil weten waarom de heren een briefje achter hebben gehouden waarop was te lezen dat wijlen prinses Diana vermoord zou gaan worden.
  Het ‘verwijderen of achterhouden’ van bewijsmateriaal dat kan leiden tot ‘de ontdekking van een misdaad’ is strafbaar in Frankrijk. Er staat een gevangenisstraf op van drie tot vijf jaar.
  Het briefje, dat in ontvangst werd genomen door Diana’s toenmalige advocaat Lord Mishcon en enkele maanden na het fatale ongeluk in een Parijse tunnel aan de politiefunctionarissen is overhandigd, eiste ook het leven van Diana’s vriend Dodi Al-Fayed op.
  In de archieven van de advocaat is te lezen: “Inspanningen zullen worden gedaan om haar al dan niet uit de weg te ruimen (door bijvoorbeeld een auto-ongeluk voor te bereiden door de remleidingen door te snijden) of zodanig te verwonden of te beschadigen dat ze ontoerekeningsvatbaar zal worden verklaard.”
  Pas na drie jaar kwam naar buiten dat de Britse functionarissen de memo hadden opgeborgen in de kluis van Lord Condon. Toen Lord Condon vervolgens zijn functie als politiechef neerlegde hield zijn opvolger het bestaan van het briefje ook geheim.
  Volgens een bron in de nabijheid van Parijs ‘nam iedereen aan dat het einde van het Britse gerechterlijke onderzoek betekende dat de zaak-Diana was gesloten’. Maar deze zaak is nu weer volledig heropend.
  Rechter Caddeo is vastbesloten te achterhalen wat er is gebeurd met Mishcon’s memo. Een woordvoerder van Scotland Yard zei: “We zijn niet bereid commentaar te geven.”
  Bronnen: MSN.com en Express.co.uk
  Verwant artikel: Topman Scotland Yard stapt op vanwege mediaschandaal

 14. Prins Philip had een Nazi verleden, Prins Bernhard had een Nazi verleden, Onze lieftallige aanstaande hoofdprinses met haar charme offensief komt uit Argentinie, Vluchtoord van de Nazi’s destijds,

  Diana’s “ongeluk” is al net zo’n stinkende complot beerput als 911…

  De Queen of Engeland koopt via een stroman een enorm stuk land vlak bij de landingsbanen van Denver Airport waarvan de banen zijn gepositioneerd in de vorm van het hakenkruis en een ondergrondse stad voor als de Apocalypse komt.

  Hoeveel puzzelstukjes willen de mensen nog voordat ze snappen dat The Third Reich nooit heeft opgehouden te bestaan en nu de moderne naam, New World Order heeft gekregen…

  Just my 2 cents…

  1. Ik blijf me ook nog steeds verbazen over dit NAZI-verhaal Simba.. Dit weekend heb ik al 4 artikelen en video’s voorbij zien komen, waaruit blijkt dat de NAZI’s die na de oorlog naar de VS werden gehaald, met operatie ‘Paperclip’, feitelijk de macht hebben overgenomen, stapje voor stapje.

   Tja, het is natuurlijk duidelijk, want zet je misdadigers niet vast, en probeer je wel van hun kennis (en daden!) te leren, dan kan het weleens zijn, dat je eigen doel gehaald wordt, maar dat je tegelijkertijd wordt ondermijnd, bestolen en verraden door diezelfde misdadigers, die gewoon verder gingen met HUN doelen….

   Zo Prescott Bush, de grootvader van George W., hij was een uiterst misdadige landverrader, die WIST dat er in Duitsland grote concentratiekampen waren. Dikke vriendjes met Frits Thysen, de grote man achter IG-Farben. Leverancier o.a. van ‘Cyclon B’, het blauwe douchepoeder voor in de concentratiekampen.. Bush deed gewoon financiële deals met dit NAZI-industriële conglomeraat en bleek vlak na de oorlog nog in staat, om zélf bijna een staatsgreep te plegen in de VS. Werd opgepakt, want het mislukte.. Niet dat hij daar erg voor gestraft werd, kleine symbolische straf.. En we weten wat zijn boevenzonen hebben gepresteerd..

   Wist je overigens dat George Bush sr. de ENIGE ex-CIA-directeur is, die gebruik heeft gemaakt van zijn recht, om nog de dagelijkse CIA-rapportages op zijn bureau te krijgen, ondanks het feit, dat hij natuurlijk niet meer bij de CIA betrokken was..!
   Maar da’s niet zo gek, want deze creep, slaagde erin, om met zijn olieplatform in de Mexicaanse golf, een baken te worden/zijn, voor heroïne/cocaïnetransporten van ZuidAmerika naar de VS.. Klik hier maar eens, in dit verband.. Hou een teiltje bij de hand! (HIER)
   Enz. enz. enz.

   De NAZI’s zijn, ook in Noorwegen.., nog steeds actief..

  2. De NAZI’s zijn, ook in Noorwegen.., nog steeds actief..

   Ik heb net een interessant stukje over Noorwegen zitten lezen over hoe de MSM al weer klaar stond om het vingertje naar de moslims te wijzen en de politie al binnen een uur wist te vertellen dat het om een moslim autobom ging.

   Noorwegen heeft zich de laatste tijd een beetje negatief opgesteld tegen ZIONisten land en weigerde ook om nog verder aan Griekenland mee te betalen… Evident is natuurlijk dat dan JUIST moslimsterroristen vriendjes zouden willen zijn met Noorwegen omdat ze openlijk Israel aan/tegen spreken.

   Lees dit stukje maar eens van een Norwegian hoe hij er tegen aankijkt.

   http://theintelhub.com/2011/07/22/oslo-bombing-why-would-%E2%80%9Cterrorists%E2%80%9D-attack-near-empty-office-building-on-public-holiday/

   PS: Angela Merkel wilde eerst ook niet meer bijdragen aan het Griekenland debacle maar na het ontvangen van een Ehec aanvalletje, draaide ze plotsklap bij… Toeval?

  3. Hou een teiltje bij de hand!

   Die kende ik al Guido maar ik denk dat andere WTK lezers er nog wat van op kunnen steken.

   Vraagje/Raadseltje…

   Ra,ra waar lagen de stukken/bewijzen over Bush Sr. zijn vermeende drugspraktijken opgeslagen in NYC in afwachting tot nader onderzoek…

  4. 9/11 rijmt op building seven ! Wat voor prijs heb ik nu gewonnen ?

 15. Na het lezen van het zonnewind.be artikel, komen er gelijk weer herinneringen naar boven over de aanslag op Pim Fortuyn op het mediapark en de live reactie destijds van radioman Ruud De Wld die naast Pim Fortuyn liep en letterlijk zei, Ik hoorde allemaal knallen OM MIJ HEEN, het leek wel vuurwerk… Ook dit is in de doofpot gestopt evenals de verdwenen bewakingscamera tapes. EN NIEMAND VRAAGT ER NOG NAAR…

  Nu de angst voor baardmannen in grotten in Afghanistan is verdwenen, moeten we ons wel even realiseren dat er gevaar alom aanwezig is. Als je in zo’n veilig landje als Noorwegen al niet meer veilig bent… Hun eigen stomme schuld overigens…hadden ze ook maar meer moeten investeren in bodyscanners, 7 camera’s op iedere hoek van de straat… KASSA en als extra bonus, ze zijn weer aardig angstig en kwetsbaar gemaakt.

  Just my 2 cents…

  1. Ja simba_nl, daar zeg je zo wat!. Mijn stiefdochter zong destijds bij Ruud de Wild in een band (welke zeg ik niet) en ik weet dat hij zwaar overspannen is geweest daarna voor een behoorlijke tijd. Nou ik denk (en mijn stiefdochter weet ook meer maar wil er niet over praten) niet alleen van die schietpartij, wat op zich natuurlijk wel schokkend is, zeker zo dichtbij! Ik denk (weet bijna zeker) dat hem de mond is gesnoerd; hierna is niet echt veel meer van hem gehoord. Is there someting rotten in the State of the Netherlands? Or in Europe, or in the USA.

  2. @Willie, Misschien kun je herinneren dat een paar jaar geleden in Hilversum een politieagent zijn gezin en zichzelf heeft gedood. Later las ik een interview met zijn moeder waarin deze verklaarde dat haar zoon tot die daad kwam omdat hij genoeg had van deze wereld en leugens en zijn gezin en zichzelf niet langer bloot wilde stellen aan die vergiftiging…

   Hij was betrokken geweest bij de arrestatie van Volkert van de Graaf en wist ook meer over de reeds aanwezige overvalwagens destijds op het mediapark en de verloren videobanden. Zijn opgelegde zwijgplicht heeft hem uiteindelijk tot zijn verschrikkelijke daad gebracht.

   Dát is de wereld waarin we leven en in Noorwegen gaan de werkelijke intenties van de echte dader(s) veel dieper. Ook dit is een stinkend complot…

  3. @simba_nl: ja ik kan mij dat nog herinneren. Zo vallen de puzzelstukjes wel in elkaar hè? Het is allemaal wel “te toevallig” allemaal toch? Wel erg dat de goeie plisie tot zulk een daad moet komen.

  4. @simba_nl: kun je trouwens nagaan hoe die politieagent eventueel onder handen is genomen!

  1. Hmm, mijn eerste gedachte is dat het een prachtige afleidings manouvre is om de werkelijkheid nog steeds te maskeren. Scotland Yard….

  2. Imke, Scotland Yard is ook een maskering ….. maar ik geloof er niet meer in dat men er deze keer mee weg komt.

  3. Imke, actie heb ik geen geloof meer in…. gewoon ZIJN.

   Ik heb net even lange wandeling gemaakt op ons landgoed…… voor de allerlaatste keer.

   Vanaf morgen worden de beuken gekapt… ik heb even afscheid genomen… Ik ben het helemaal met Marcel eens. Het lijkt er wel op dat moedwillig onze kunstschatten, in dit geval een levende kathedraal van beuken, mooier en harmonieuzer dan het middenschip van de Sagrada Familia, worden vernietigd…… het is symbool van de vernietiging van de mensheid door de krachten achter de schermen…. ze voelen dat ze de strijd verliezen!

   Ik heb net stiekum onderweg “gebeden” dat er morgen krachten hun werk gaan doen, die het onmogelijk maken om de majestieuze beuken te kappen.

  4. Om nog even terug te komen op Dik Chillen…… ik had toch Coz z’n advies moeten opvolgen om een aantal exotische vogels uit te zetten bij die beuken, zodat ze er in gingen nesten, en ook zaden van hele zeldzame planten tussen de beuken moeten zaaien, zodat in het kader van de wetgeving die beuken niet hadden mogen worden gekapt. Ik ben punt 1. eigenwijs en punt 2. helaas toch niet stout genoeg 😉

  5. Je kan altijd nog zelf als vreemde vogel op een tak gaan zitten..
   Ik hoop ook op een wonder, mijn hart huilt om de bomen.
   Maar misschien is het hun offer om iets beters in gang te zetten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.