Advertentie

Robert de Niro trekt vaccin-film ‘VAXXED’ in..!!


x

De Niro Tribeca film festival

x

x

Robert de Niro trekt vaccin-film ‘VAXXED’ in..!!

2016 © WantToKnow.nl/be
x
x
Acteur en Oscar-winnaar Robert De Niro trekt de film ‘Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe’ terug van het Tribeca-filmfestival, waar de film voor het eerst getoond zou worden. Het commentaar dat mede-filmfestival-organisator De Niro hierbij geeft: “Mijn bedoeling was een onderwerp ter discussie te brengen over een erg persoonlijk onderwerp voor mij en mijn familie. Maar na overleg met het team van het Tribeca-filmfestival en andere betrokkenen geloven wij nu niet dat de documentaire bijdraagt aan de discussie die ik voor ogen had.”

Een bizarre uitspraak, nadat hij eerder was blijven zeggen, dat achter de ‘programmering op het festival’ te staan. “We denken dat het van belang is om alle kwesties rondom de oorzaak van autisme openlijk te bespreken en onderzoeken”, stelde De Niro toen. Wel liet de acteur duidelijk weten dat hij niet persoonlijk achter de film staat en ook niet tegen vaccinaties is. De film stond gepland om op zondag 24 april, tijdens het Tribeca-festival getoond te worden.

Andrew Wakefield had de moed om met zijn onderzoeksresultaten, die tegen de 'gevestigde medische orde' ingingen, naar buiten te komen. Dat bijna letterlijk 'zijn kop eraf ging', om het op zijn zachtst te zeggen, had hij waarschijnlijk ook niet verwacht..!
Andrew Wakefield had de moed om met zijn onderzoeksresultaten, die tegen de ‘gevestigde medische orde’ ingingen, naar buiten te komen. Dat bijna letterlijk ‘zijn kop eraf ging’, om het op zijn zachtst te zeggen, had hij waarschijnlijk ook niet verwacht..!

Komt het door de medische wereld verbannen Andrew Wakefield..?
Arts en anti-vaccinatie-activist dokter Andrew Wakefield is de regisseur van ‘Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe’, een documentaire waarmee hij wil aantonen dat vaccinaties wel degelijk autisme kunnen veroorzaken, ondanks de hardnekkige ontkenning ervan door de medische ‘wetenschap’. Hij verklaart in de film tevens dat onderzoekers van het Amerikaanse CDC, het Centrum voor Controle en Preventie van Ziektes, daarvan al tientallen jaren op de hoogte zijn en daarover onder andere hebben gefraudeerd.

Dr. Andrew Wakefield werd zelf uit de medische praktijk verbannen in 2010. Reden was dat zijn studie die de vaccinatie tegen de mazelen, de bof en rode hond linkte aan autisme niet in orde bleek te zijn. Later werd hij echter, zonder dat de pers het écht nodig vond hier over te berichten kennelijk, weer in volle eer hersteld. Vooral door het intrekken van de beschuldigingen aan zijn adres..

Verklaring Andrew Wakefield..
Direct na het bekend maken van de beslissing om de film niet op het festival te vertonen, gaf Dr. Andrew Wakefield, de regisseur en producer van deze film, de volgende verklaring af:
‘Tot ons ongenoegen, hebben we vandaag moeten vernemen van de organisatie van het Tribeca Film Festival, dat zij het besluit hebben genomen, om de officiële première van de film ‘Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe’, niet op het festival te vertonen.

CDC vaccinsHet was Robert de Niro, die afgelopen vrijdag deze beslissing nam, na een één-uur-durende conversatie met de republikeinse senator Bill Posey. Het is precies deze man die eerder direct verantwoordelijk was voor de contacten met CDC-klokkenluider William Thompson en wiens team NIETS heeft nagelaten om de CDC-fraudebewijzen te ontkrachten.
Wij begrijpen dat bepaalde figuren van een organisatie met banden met het festival, ongespecificeerde beschuldigingen hebben gedaan rondom de film. Deze beschuldigingen zijn voor ons onbekend en het is dan ook niet mogelijk op ene faire manier hierop te reageren voor ons; we werden van verder commentaar afgesneden. Hopelijk is voor iedereen duidelijk, dat dit wéér een voorbeeld is van de invloed van de grote corporaties, die de vrije meningsuiting dwarsbomen, de kunst én waarheidsvinding en daarmee.. de waarheid.

Deze actie van de Tribeca-organisatie zal niet voorkomen dat de wereld toegang krijgt tot deze film. En tot de waarheid achter de vaccinatie-industrie. Zij zullen de film ‘VAXXED’ wél te zien krijgen. Wij zijn in dat kader blij met de mobilisatie van zovelen rondom vertoningen van deze film. Inclusief artsen, medisch onderwijzenden en niet in de laatste plaats: de autistische gemeenschap. We zullen door blijven duwen en binnenkort onze plannen bekend maken.

VOORWAARTS!

Andrew Wakefield (Director) and Del Bigtree (Producer)

* * *

x

autisme brian hooker hersenschade

Waar gaat deze film eigenlijk over?
In 2013 krijgt bioloog Dr. Brian Hooker een telefoontje van één van de Senior-wetenschappers van het CDC, de U.S. Centers for Disease Control and Prevention. Deze wetenschappelijk-onderzoeker leidde in 2004 het onderzoek van dit agentschap, naar de links tussen autisme en het BMR-vaccin. (Bof, Mazelen en Rode Hond). Deze wetenschapper heet Dr. William Thompson en hij bekend in die telefoongesprekken met bioloog Brian Hooker, dat het CDC cruciale data uit haar eindrapport heeft gelaten. Data die onthult dat er een CAUSAAL VERBAND IS, TUSSEN DIT VACCIN EN AUTISME..!

Het is niet bij dat ene telefoontje gebleven en dr. Brian Hooker krijgt meer telefoontjes van deze William Thompson van het CDC. Deze telefoongesprekken neemt hij de maanden erna allemaal op. Daarin bespreken beide mannen de exacte data die dus NIET in het uiteindelijke CDC-rapport terecht is gekomen..Het blijkt -zo verklaart Thompson- dat zijn collega’s al het bewijs hebben vernietigd.

Vervolgens gaat deze bioloog, dr. Hooker de hulp inroepen van de Engelse arts Andrew Wakefield, die uit zijn ambt werd gezet, vanwege dezelfde claims in 1998 (!!) over de relatie vaccins/vaccinaties en autisme. Hoewel deze Andrew Wakefield later in volle eer werd hersteld en een schadevergoeding ontving, was de schade en publiciteit rondom deze affaire enorm.

In zijn niet-aflatende inspanningen om de gezondheid van onze kinderen te waarborgen, richt dr. Andrew Wakefield zich met deze film-docu, op deze onpasselijke zaak. Wakefield richt zich met deze documentaire dan ook direct op het bewijs dat achter deze verachtelijke affaire ligt.Het blijkt dat natuurlijk niet alléén de CDC’s verantwoordelijkheid dragen voor deze affaire, maar dat er sprake moet zijn van een constructieve doofpot bij de Amerikaanse overheid inzake de bescherming van de gezondheid van de Amerikaanse burgers.

De film bevat interviews met farmaceutische insiders, artsen, politici en de ouders van door vaccins, ernstig beschadigde kinderen. De film onthult een alarmerende fraude, die heeft bijgedragen tot de exponentiële steiging van het aantal autisme-gevallen in de wereld en de potentieel meest catastrofale epidemie in deze en vorige eeuw.

Wil je de trailer bekijken van deze film/documentaire, kijk dan hier:

https://www.youtube.com/watch?v=EdCU2DfMBpU

Waarom dan de film verwijderen van het festival..?
De Niro verklaarde zelf geen tegenstander van vaccinaties te zijn. Hij heeft zelf een zoon met autisme en wilde met de filmvertoning film de discussie rond het onderwerp bevorderen. Maar na overleg met het festivalteam en wetenschappers geloof hij niet “dat de film niet bijdraagt aan de discussie waar ik op had gehoopt”, aldus de acteur.

tribeca filmfestival logoMijn bedoeling met het vertonen van de film op het festival is een kans te creëren om een debat rondom dit onderwerp te triggeren. Het is ook een onderwerp dat mij en mijn familie persoonlijk na aan het hart ligt.. Maar nadat ik de film de laatste paar dagen nog eens heb bekeken én heb besproken met ‘een team vanuit de medische gemeenschap’, geloven we niet als organisatie dat de film bijdraagt aan de discussie zoals ik die voor ogen had. Het festival gaat geen controverse uit de weg, maar bepaalde zaken in deze film, hebben ons doen besluiten de film uit het festivalprogramma te verwijderen.”

En met ‘een team uit de medische wetenschap’ verwijst De Niro naar een club van dokters, die zich hadden gemeld bij de organisatie van het festival, met hun bedenkingen rondom de film, waarbij zij vreesden dat de film een dusdánige impact zou kunnen hebben op de publieke opinie, dat ‘groepen mensen op basis van deze film zouden kunnen besluiten om vaccinatie van hun kinderen uit te stellen of zelfs helemaal niet te laten verrichten’.

Iedereen wil natuurlijk zien, waarom ze de film niet mogen zien..!
Het is net als bij het verbieden van drank en verdovende middelen.. Iedereen bepaalt ZELF wel wat goed is voor hem/haar. De grote vraag is dan ook of de marionet met de naam senator Bill Posey wel goed heeft gehandeld, door zódanig te pushen, dat deze film van het programma van het Tribeca-filmfestival gehaald werd..! Het lijkt ons in ieder geval een uitermate goede promotie voor deze film-docu.

VAXXED statement wakefield

 

 

 

17 gedachten over “Robert de Niro trekt vaccin-film ‘VAXXED’ in..!!

 1. Wat ik me dus de hele tijd afvraag: WAT is er tegen Robert de Niro gezegd dat hij tot een dergelijke absurde beslissing komt? Hoe ver gaan politici om ons dom en onwetend te houden? En hoe dom kunnen ze zijn te denken dat ze er mee weg komen? Het effect dat het inderdaad op mij – en ongetwijfeld vele anderen – heeft is dat ik zodra als dit mogelijk is deze documentaire aanschaf, iedereen uitnodig die hem wil zien en een openbare vertoning organiseer. DE WAARHEID KOMT TOCH WEL BOVEN WATER!!!

 2. Het neigt er naar dat Robert de Niro een heel slim spel heeft gespeeld en dat de film hiermee alleen nog maar heel veel meer publiciteit heeft gekregen!

  De vertoning op de festival had zeker een nieuwe doelgroep bereikt, maar zouden ze uiteindelijk niet alsnog willen weten waar alle ophef over is en de film alsnog gaan bekijken?

 3. Nu er wordt flink op gereageerd op de Engelse sites, maar er zit aan het enten ook een goede kant, het is niet helemaal negatief, het is het groffe misbruik door de pharma industrie om te pas en te onpas the vaccineren, om de poen waar het ook hier om gaat, maar die pharma industrie maakt deel uit van de enorme grote maffia, van daar oppermachtig, ook voor opa Joe !

  1. vaccinatie werkte niet, werkt nu nieyt enn zal niet werken, omdat het idee er achter niet klopt. Daarnaast wordt er zoveel troep in verwerkt, dat het juist schadelijk is. ( en al meermalen dodelijk)

 4. @ jenne: er staan op het internet interessante statistieken die aantonen dat vaccinatie steeds als mosterd na de maaltijd kwam. De epidemie was al over, toen er begonnen werd met vaccinatie en daarvoor met inocculatie.
  De pokken zijn pas zo kwaadaardig geworden, na de inocculatie tegen pokken.
  In 1977 getuigde Dr. Jonas Salk (uitvinder van het Salk poliovaccin) met andere wetenschappers samen, dat 87% van alle gevallen van polio, die zich sinds 1970 voor hadden gedaan in de V.S, allemaal ‘bijverschijnselen’ waren van het poliovaccin! Het orale poliovaccin (OPV) Sabin is op dit moment de enige bekende oorzaak van polio in de VS!
  Dit kan je checken op diverse sites op internet.

  1. Peter Sattva

   bedankt, dat ziet er wel iets anders uit, als van wat ik uit ga !

 5. 1 april – geen grap – gaat “Vaxxed” in premiere in het Angelika Theatre! ( in New York) Dit is woensdag 30 maart medegedeeld op een persconferente door de filmmakers. Nou, we krijgen hem wel te zien, kwestie van tijd :-))) Ben benieuwd… de trailer is veelbelovend.

 6. De film zou een dialoog over het nut van vaccinaties kunnen oproepen. Dat de poging tot dialoog wordt geannuleerd kan als een vorm van autisme gezien worden. En het is ook logisch: al die topfiguren in de farmaceutische sector zijn keurig gevaccineerd en dialoog is nooit hun sterkste kant geweest.

 7. “Later werd [Wakefield] echter, zonder dat de pers het écht nodig vond kennelijk, weer in volle eer hersteld.”

  Waar kan ik daar meer info over vinden?

  1. Maar die vrijgesproken man heet helemaal geen Wakefield, maar is de co-auteur die John Walker Smith heet. Geen wonder dat ik het niet kon vinden met Google.

   En die Smith is vrijgesproken omdat de rechter het oordeel dat hij professioneel wangedrag had vertoond te zwaar vond. Als ik het goed begrijp ging het om de ethische kwestie van therapie vermengen met research, meer dommigheid dan wangedrag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.