Aanslagen Brussel en Skull & Bones..??


Het was premier Andreotti die met deze woorden in het Italiaanse parlement de sneeuwbal aan het rollen bracht , die een lawine in heel Europa veroorzaakte..
Het was premier Andreotti die met deze woorden in het Italiaanse parlement de sneeuwbal aan het rollen bracht , die een lawine in heel Europa veroorzaakte..

We beginnen dit artikel met de quote van Peter Vereecke, een gewaardeerd collega, die naar aanleiding van de catastrofe in Brussel, en als lid van de Belfort-groep, deze mail stuurde:

peter vereecke
Peter Vereecke (klik voor lead naar artikel hier op de site)

“Het menselijk leed is allemaal heel echt en erg maar niemand van de politiek, de academische wereld, de overheidsdiensten van veiligheid,, de journalistiek stelt zich de échte vragen naar wat er gisteren in het ‘ hart van België en EU ‘ werkelijk  gebeurde. Het wordt voorgesteld als een zoveelste aanslag van extremistische islamitische fundamentalisten van IS, maar…. heeft er dan nog niemand gehoord van een ‘false flag’ -operatie? Of van een ‘inside job’?

Tientallen regimes hebben al vele tientallen incidenten zelf georganiseerd om daarbij de schuld te steken op ‘ de vijand ‘ en zodoende oorlog te verantwoorden en strengere wetten van controle. Het is een feit dat de NAVO zelf -eind vorige eeuw- tientallen aanslagen heeft gepleegd in diverse Europese landen. In Italië was er het bloedbad in het station van Bologna en bij ons in België hadden we de bende van Nijvel, een dossier dat vakkundig is toegedekt (gehouden). Wat in Brussel gebeurde lijkt erg op Gladio B-operatie.  

Heeft er nog nooit iemand onderzocht wie IS of ISIS wérkelijk is, namelijk een terroristische groepering, maar opgericht vanuit het westen zelf ..?

Ziet niemand de verbanden tussen deze aanslagen en de aanslagen van 9/11 in NY, 7/7 in Londen, Madrid, Stockholm, Parijs (7/1 en 13/11 ), en alle andere? Wanneer gaan dit soort vragen eens openlijk gesteld en fatsoenlijk onderzocht worden..?”
x
Wanneer deze woorden van Peter je niet raken, of je vindt het ‘too far fetched’, zoals dat heet in goed Nederlands (té ver van je weg), dan stop je gewoon met het lezen van dit artikel. Je gaan zitter ergeren over deze tone-of-voice, brengt niemand wat..! Maar wij gaan -zo begrijp je- deze vragen hier wel weer stellen. We gaan geen oordeel uitspreken over welles/nietes, maar wanneer je een dergelijke aanslag ziet, is toch de heel simpele vraag, waarom er opnieuw WEER zoveel aanwijzingen zijn, dat het hele verhaal WEER in elkaar is gestoken.
 x
gladio maffiaWellicht met nietsvermoedende daders, die geloven dat ze met een oefening meedoen, zoals in Boston bleek te zijn gebeurd en met de London-bombings, waarbij studenten de oefeningen moesten doen, die later werden toegegeven. OP EXACT DE 2 METROSTATIONS EN PRECIES OP DE TIJDEN waarop de oefeningen stonden gepland.. IN YOUR FACE dus.. Gewoon worden gemanipuleerd onder je neus, recht in het zicht!
x
Hoezo MindFuck een leuk programma..? En in dat opzicht komt natuurlijk de eindeloze herhaling van Valse Vlag Operaties continue in het vizier. Niemand die het opvalt.. Of zó aangedaan van de verschrikkelijke misdaad, dat je gezonde verstand niet meer werkt..? Lees het verhaal hier op de site van Operatie Gladio en je zult in één keer zijn bijgepraat over Valse Vlag Operaties. (HIER)
x
En wat die genoemde MindFuck betreft: die geldt niet alleen voor de inhoudelijk zaken, maar ook voor de numerologische kracht van de data, waarop aanslagen worden gepleegd. Zo draagt 9/11 een bijzonder energie met zich en ook de aanslagen in London op 7 7 2005 (= 777) hebben dat. Maar lees in dat opzicht gewoon het onderstaande artikel én verdiep je eens in deze -voor velen verborgen- energetisch wereld van numerologisch-energetische dag-datum-aanwijzingen..!
x
gladio
x
x

* * *

x

x

x

xskull bones 322 groot

x

x

x

Aanslagen Brussel en Skull & Bones..??

x
2016 © vertaling en aanvullingen WantToKnow.nl/be
(basis-origineel VT-Kevin Barrett)
x
Geloof jij dat er in het kader van terrorisme géén sprake is van zorgvuldige planning. En wat vind je ervan als ‘radicale Moslims’ de terroristische aanslagen precies plannen op een ‘duivelse dag’, namelijk de 22e maart, in Engelse notatie ‘3 22’. Het lijken allemaal ‘radicale moslims’, maar verdiep je in de groep die wijzer wordt van destabilisatie van Europa, van onrust en verwarring, van angst en acceptatie van nóg strengere vrijheidsbeperkingen. Het zijn twee afgoden die we nu ineens te zien krijgen, namelijk ISIS zelf, een paganistische afgod én de datum, 22 maart 2016.
 x
Radicale moslims, die zich bezig houden met paganisme.. Jaja, geloof jij het? En toevalligerwijs is 3-22 niet alleen die viering van het ‘nieuwe jaar’ van groei en bloei (HIER), maar het ‘toevallig’ ook nog eens het embleem van een Amerika’s leidende, CIA-gelieerde vrijmetselaars-elitegroep, namelijk Skull & Bones, zoals je hierboven kunt zien.3-22 is dus niet alleen in zijn numerologische waarde. Het gaat om het satanische feest van Pelusia, dat bestaat uit.. ‘De incantatie van de godin ISIS’…!!
x
Tja, wij snappen wel, dat mensen zeggen, dat je dit soort toeval niet ‘zomaar’ bedenkt.. En op deze datum wordt niet alleen ISIS weer tot leven gemaand, maar blijkt die 22ste maart ook nog een andere vrouwelijke afgod centraal te staan, namelijk Ishtar. Let op: ‘de godheid van de vruchtbaarheid, liefde, oorlog en sex’.
x
muslims against ISIS
x
En het wordt nog beter: ‘Ishtar werd vooral aanbeden in het gebied van boven-Mesopotamische rijk van Assyrië. Het huidige noord-Irak, noord-oost Syrië en zuid-oost Turkije’. En precies dát gebied staat op dit moment onder controle van.. ISIS. Je raadde het al. En als je nu nog niet op het puntje van je stoel zit, dan ben je écht niet aan het opletten! Kevin Barret, de auteur van dit artikel vertelt:
x
“Ik ben al een Moslim sinds 1993 en heb een universitaire doctorstitel, waaraan een Islamitische studierichting verbonden is. Ik kan je verzekeren, dat vanuit AL MIJN KENNIS van de Islam, deze link met ISIS en Ishtar volstrekt ‘Islamitisch niet-koosjer’ zijn..! Geloof me: Moslims hebben niet veel op met paganistische godinnen.. ISIS is een door de VS-Zionistisch-georchestreerde groep die helemaal NIETS te maken heeft met de Islam.x
Onze George had het er maar druk mee, om te laten zien dattie erbij hoort!
Onze George W. Bush had het er maar druk mee, om te laten zien dattie er óók bij hoort! Bij de satanistische afgodsdienaren..

Er is bij moslims geen enkele aanleiding tot menselijk bloedvergieten noch mensenoffers. De grootste moslims-feestdag ‘EID’, heeft zelfs het EINDE VAN DE MENSELIJKE LIJDENSWEG als thema..! Deze feestdag herdenkt het moment waarop mono-theisten (1 god-aanbidders) stopten met het brengen van offers aan pagan-goden en pagan-godinnen. Door mensen die vaak bereid waren hun eigen kinderen te verbranden op een brandstapel. Levend en wel; als offer aan hun afgoden. (Lees over het paganisme en afgoderij bij René Girard.)

En moslims vermoorden ook geen onschuldige mensen..! Of zoals het in de Koran staat: ‘Hij die een onschuldige doodt, doodt als het ware de mensheid. En degene die een leven redt, redt als het ware de hele mensheid’ (Qur’an, 5:32) De satanische moordpartijen onder mensen, volledig in tegenspraak tot de Islam, zélfs radicale Islam, bestaan vooral uit het vermoorden van onschuldigen. (lees ook over de kinderjachtpartijen door ‘de elite’.. HIER) En daarbij geldt dat hoe onschuldiger het slachtoffer (lammetjes..), des te ‘beter’ het is vanuit satanisch perspectief. En PRECIES VANUIT DAT PERSPECTIEF werkt de satanistische vrij-metselaarsbeweging van de NewWorldOrder-leden..!

En precies dát is de aanwijzing en de reden dat – het opzettelijk vermoorden van willekeurig gekozen onschuldige slachtoffers- deze praktijken worden uitgevoerd door aan top-overheden gelinkte satanisten en hun vazallen. De meeste van de maar liefst 50 miljoen gestorvenen, die door toedoen van de Amerikaanse CIA en door ‘militaire interventies’, sinds de Tweede Wereldoorlog gevallen zijn, waren volledig onschuldigen, die NIET betrokken waren bij gevechten. (HIER referentie naar werk van Noam Chomsky)

sharon control usaHet is ook volstrekt geen toeval dat de Amerikaanse overheid, de grootste terroristische groep in de wereld, volledig is vergeven van satanistische vrijmetselaars, van de hoogste ordes. En als je het niet gelooft, lees jezelf dan in. Of kijk gewoon eens naar dit YouTube-filmpje van Kay Griggs. Zij was getrouwd met een kolonel uit het Amerikaanse leger en heeft hierover 3 interviews gegeven, waaruit keihard blijkt, dat bepaalde groepen binnen de legertop onschuldigen vermoorden.

En waarom een geheim genootschap, zoals Skulls & Bones van de studenten van Yale University, zich stil moeten houden  door homoseksuele chantage.. Of ze de waarheid spreekt? Het is aan jou om dat te beoordelen. Andersom gezegd: wat heeft deze vrouw te winnen met het volledig uit de duim zuigen van een dergelijk verhaal, dat VOLLEDIG overeenkomt met nog eens duizend van deze verhalen. Het is aan jou om het onderscheid te maken..

En het zijn dus deze, aan de satanistische-vrijmetselarij gelinkte VS-militaire topfiguren, die in het geheim, maar recht onder je neus, alle ‘links-geörienteerde, terroristische daden’ in het Europa van de Koude Oorlog op hun geweten hebben. Daarbij communisten en socialisten voor de schuld proberen te laten opdraaien, wat gebleken is GEEN SAMENZWERINGSTHEORIE TE ZIJN..! (Kijk en lees -zo raden we je nogmaals aan- naar het artikel over ‘Operatie Gladio’..!!)

valse vlag US liberty rothschild2
Een van de minst bekende valse-vlag-operaties. De aanval van Israël op het verkenningsschip ‘USS Liberty’ in 1967. Met het doel om de schuld op Egypte te schuiven en de Amerikanen een vrijbrief te geven dit land aan te vallen. Het is kennelijk de Zionistische handtekening die we OVERAL terug zien in deze tijd. (klik voor artikel hier op de site)

Het is onder ander te danken aan het uitmuntende werk van mensen als Daniele Ganser en telkens bijzonder vaardig uitgelegd door mensen als Paul Williams, Richard Cottrell, en enkele anderen. En ja, waar Gladio was, komt natuurlijk na onthulling gewoon Gladio B. Uitgevoerd door dezelfde manipulerende krachten en dezelfde terroristen. En ja, daar hebben ze natuurlijk nu een ander zwart schaap voor nodig, de moslims..! Want die ‘linkse extremisten’ zijn niet meer zo actief, noch de ‘communisten’..

hermann goering valse vlagEn ja, dan is Brussel de ideale plaats voor een aanslag..
Daar was ie dan: de Gladio B-valsevlag-aanslag, uitgevoerd door satanische-vrijmetselaars, op de satanische ‘feestdag’ van 22 maart, 3-22. Onder het genot van een aanstaande volle maan van 23 maart. Brussels is immers ALTIJD het hoofdkwartier geweest van GLADIO, als NATO-programma, uitgevoerd vanuit het NAVO-hoofdkwartier in Brussel. Nu was het dus een keer een thuiswedstrijd.

Tijdens de Koude Oorlog vermoordden NATO-geheim-agenten simpele, onschuldige burgers in België, door hen neer te maaien in supermarkten en op trottoirs, om vervolgens de ‘links-radicalen’ de schuld in de schoenen te schuiven. Het doel van dit alles? Voorkomen dat er een links machtsbolwerk zou kunnen ontstaan in Europa, waardoor ultra-rechts onzichtbaar aan de macht bleef..! Inclusief deze top-militairen met hun geheime agenda’s.

En ja, vandaag de dag zijn het de moslim-terroristen, die de schuld krijgen van de moord op onschuldigen in metro- en treinstations en op vliegvelden, gepleegd door de NATO-geheime dienst. Het doel is hetzelfde doel als met valse-vlag-aanslagen elders in de wereld wordt beoogd: de macht versterken van de zittende figuren, mensen in angst jagen en op basis daarvan ook vrijheden beperken en militaire uitgaven opblazen.. Het bijkomende doel is de opkomst van de Islam in Europa tegen te gaan. Er is dus wel over nagedacht, bij dit voorjaarsvuur van de paganisten..

Valse-vlag op valse-vlag-aanslag…! Het gaat maar door…
Kun je het ook niet geloven..? Niet zo gek hoor, maar precies dát is onderdeel van de recht-onder-je-neus-strategie..! Jouw ongeloof maakt het alleen maar krachtiger.. (HIER). Wanneer deze valse vlag-aanslagen niet hadden plaatsgevonden, inclusief die in Parijs 2015, dan was Europa nu nog een redelijk open continent geweest voor vluchtelingen en de demografische opkomst van de Islam hier. Ondanks de holle frazen van Geert Wilders, die vanuit zijn Zionistische achtergrond het verhaal vertelt, méér naar onze mening, vanuit een werkelijke betrokkenheid. (HIER)

Kijk naar deze 2 uitstekende artikelen over het Valse-vlag-karakter van de aanslagen in Parijs. We Are NOT Charlie Hebdo en ANOTHER French False Flag, En natuurlijk zijn moslims te vrezen, als electoraat, want zij zouden rond het jaar 2020 zonder meer vóór de rechten van de Palestijnen hebben gekozen en dat is volgens de Zionisten in Israël (niet volgens Joden!) niet in het belang van Israël..! Het wordt in dat verband ook tijd, dat de werkelijke menslievende Joden opstaan in Israël. En daar waar dit WEL gebeurt, dat er ook melding van gemaakt wordt in onze kwaliteitskranten en Tv-journaals..

clinton trump FED rothschildGeld als melkkoetje voor de rijken..
En bovendien zouden Europese moslims waarschijnlijk snel een einde maken aan het geldsysteem, dat door onze centrale banken wordt ‘uitgeoefend’ en de Europese bevolking feitelijk in slavernij houdt.. Nee, van die moslims moeten ze niets hebben, de eigenaars van de meeste centrale banken in de wereld. (illustratie!)

Amerikaanse moslim-kiezers, die nog massaal op presidents-kandidaat George W. Bush stemden in 2000, zouden tevens de in de miljarden US$’s lopende steun aan Israël hebben beëindigd, en de Zionistische machtshebbers aldaar hebben verwijderd. Er zou totaal geen sprake zijn geweest van een ‘Warrrr on Terrroorrrrr’ die vooral tegen de Islam gekeerd was. Het zou ook geleid hebben tot het volledig ontmantelen van het Rothschild-imperium, dat als een verkrachtend-verstikkend machtsblok achter de schermen van de VS de werkelijke touwtjes in handen heeft.

Het zou het einde van de FED betekent hebben; de Centrale Bank in de VS, die de feitelijke eigenaar is van de US-dollar. Waarvoor de Amerikanen op hun knieën mogen om nóg meer geld te lenen voor oorlogen die ze niet willen..! Moslims zouden een eerlijke, transparante en niet op schulden gebaseerde valuta. Kijk naar het interview dat Kevin Barrett had met Sami al-Arian, een Palestijns-Amerikaanse politieke leider, die Bush in het Witte Huis hielp. En daar, tot op de dag van vandaag, spijt van heeft. Als haren op zijn hoofd.

Zie je het plaatje voor je..?
Dit is precies dus de reden dat de Zionistische Centrale bankiers, en hun aan Israël gelinkte misdaadnetwerk, de ‘War on Islam’ hebben gecreëerd. Door de valse-vlag-operaties uit te voeren in de World Trade Center-gebouwen in 1993, de Oklahoma-aanslag in 1995 (oorspronkelijk bedoeld als moslim-verdachtmaking), de aanslag op de Amerikaanse ambassade in Afrika in 1998 en de aanslag op de USS Cole in 2000, die de wereld klaar maakte voor de herkenning van de ‘onwetende schaapjes’ als daders van de moeder-van-alle-valse-vlag-aanslagen op 11 september 2001.

another-jew-againstSindsdien de pot is heet op het vuur gehouden, de oorlog tegen de Islam is volldig, met meer valse-vlag-operaties als daarvoor, die plaatsvonden in Bali, Madrid, Londen, Bombai, Paris, San Bernardino en dan nu in Brussel, zoals er nog velen zullen volgen.Zal de volgende actie zijn, nu de Russen Syrië grotendeels verlaten hebben, om ‘boots-on-the-ground’ te hebben in Syrië.. Een troepenmacht, die weer ouderwets gaat oorlog voeren..? Onder leiding van Trump of Clinton..?

Of gaan we nog meer aanslagen in Europa zien, waarbij de volledige politiestaat daar kan worden afgekondigd..? Of is ie bedoelt om de grenzen binnen Europa en aan de buitengrenzen nóg verder te vergrendelen, om te voorkomen dat nóg meer ‘Rothschild-Zionisten-haters’, zoals moslims worden afgeschilderd, in staat worden gesteld om democratisch, via verkiezingen dus, de status quo te veranderen..?

Tot slot, last but not least.
Als wij van WantToKnow je mogen adviseren inzake het heftige emotionele verhaal, dat nu plaatsvindt in Brussel, willen we je graag het advies aanreiken om goed bij jezelf te blijven; de slachtoffers in je compassie te hullen en de feitelijke daders te ontmaskeren door je gezonde verstand en je intuïtie te gebruiken..!

* * *

Mocht je meer willen weten over de numerologie die continue verborgen ligt in deze aanslagen en ‘events’, kijk dan naar deze video van dr. Johan Oldenkamp.

Advertentie

145 thoughts on “Aanslagen Brussel en Skull & Bones..??

 1. Omdat het hier over skull and bones gaat en vrijmetselaars en de illuminatie is mogelijk deze verwijzing https://www.youtube.com/watch?v=kHcRWyB1wj0 wel interessant.
  Deze verwijzing kreeg ik van een goede kennis die ook op zoek is naar de waarheid.
  Naar het zich laat aanzien zijn ze hier al zo,n 1600 jaar mee bezig.
  Het zijn 17 delen dus ikzelf heb het nog niet helemaal gezien.

  1. Beste Loki en An Argie,

   heb het druk in de tuin, dus even geen tijd, het is dus niet de interesse die ontbreekt, ga nu naar bed, bek af, morgen vroeg op, groetjes Jenne

 2. Mijns inziens moeten de oorzaken van de terreur en terrorisme worden gezocht bij onze eigen overheden! Het schaduwprogramma welke zij voeren is er één van beheersing en economisch gewin. Zij schuwen daarin geen enkele ingreep. Moord, plundering, diefstal en onnodig lijden van mens en natuur! Niets is hun vreemd. Onze overheden staan niet voor vrede en humaniteit maar voor puur economisch gewin en macht!

 3. Islam is niet een religie van vrede. De koranvers Qur’an, 5:32 over onschuldigen wordt hier totaal uit zijn verband gerukt. Onschuldigen in de Qoran gaat, gelet op de andere verzen, altijd over moslims, nooit over de kufar (ongelovige). Er zijn voldoende verzen die aanzetten tot het doden van de kufar, incl. Mohammed die er 100-en de kop afhakte (hadiths). Anders zou de Qoran ook in tegenspraak zijn met wat Mohammed deed natuurlijk, en dat is het niet.

  De rest van het artikel zit wel degelijk een kern van waarheid in. Het een sluit het ander ook niet uit. Het lijkt er zelfs op dat het westen oorspronkelijk (een tak van) de katholieke kerk de islam heeft uitgevonden, met als doel het orthodoxisme in het Oosten van zijn macht te ontdoen. De laatste paar honderd jaar zou dat weer zijn opgepakt via de jezuiten (huidige Paus is Jezuit), die ook de leiding hebben over de ‘geheime genootschappen’ waaronder de freemasons en de skull en bones groep. Daarom heeft de islam ook, op de fantasie-figuur Mohammed, ook geen duidelijk gezicht.

  Dat zou juist betekenen dat deze groep wel degelijk Isis heeft opgezet, maar juist met hulp vanuit de islam (die weten niet beter), en dat ook vandaag de dag het Orthodoxisme vooral het doel is (Rusland, via Assad).

  Kijk eens naar de volgende video, waarin het verband van de jezuiten met deze occulte gemeenschappen en islam duidelijk wordt uitgelegd:
  https://www.youtube.com/watch?v=RqCdxMyh6eM

  1. En ja, zoals hier ook al door andere reaguurders wordt geschreven, het doel van deze groep is inderdaad wel degelijk een NWO, een alles overheersende nieuwe structuur. Daar wordt dus oa. de islam voor ingezet.

   Ik denk daarbij ook dat de vorige Paus niet vrijwillig is afgetreden, maar dat dit een interne machtsgreep betreft van de jezuiten. Lees ook over het verleden, in bovenstaande video beschreven, over de eerdere machtsstrijd binnen de katholieke kerk tav de Jezuiten, die in de 18e eeuw door de toenmalige Paus door heel Europa werd verboden, en pas na de Franse revolutie weer in ere hersteld (Napoleon was een freemason):
   https://en.wikipedia.org/wiki/Suppression_of_the_Society_of_Jesus

   Lees ook eens over de ‘zwarte paus’, de leider van de Jezuiten:
   https://www.youtube.com/watch?v=nWUZ7HmlGkY

 4. Goed artikel Guido! De films er over zijn ook zeer ” leerzaam ”
  Geronimo.. schedel gejat door Bush clan, vieze praktijken

  Zelf denk ik dat de religie een zeer kwalijke duivel is van al het kwaad, er bestaat geen GELOOF volgens mij, geen enkel geloof heeft iets goed voort gebracht, allemaal.
  Die kliek die deze wereld denkt te beheersen/bezitten is een instrument van de grote dirigent en die kan het orkest niet meer zo makkelijk een ander wijsje voor houden.. kortom : ik denk dat de spelletjes die er worden gespeeld zeer snel tot het einde leiden van een achterlijke geloofsoorlog, helaas ten koste van zeer veel miljoenen mensen die er niet om vragen om opgeofferd te worden.

  Trouwens.. de clown/oorlogheerser bush heeft zelf nooit militaire dienst doorlopen.. dit zegt al genoeg..

  Heel veel wijsheid zal ons ten deel vallen, zeker met sites zoals die van WTK en zeker niet te vergeten Beyondthematrix.nl van Martin

 5. Wat is de oplossing?waar stevenen we op af met deze “schijn”overheden?
  Ik vertel mijn vrienden wel eens,de overheid zit er niet voor jou,maar dat is aan dovemansoren besteed.
  De ‘anders’denkenden als ik zijn allang gelabeld als complotter zodat er van onze geloofwaardigheid weinig over is.
  Gelukkig denk ik ook hier anders over,en laat ze regelmatig de puzzelstukjes die op hun plek vallen zien.
  Punt van mijn verhaal is dit;
  De mensen willen slapen,ze willen niet wakker geschud worden en hun ogen open doen.
  Alles wat je opnoemt is te ver gezocht,ik erger me wild aan deze schaap mentaliteit.
  Ze willen niet eens aanhoren wat je te zeggen hebt.
  Hoe kan ik als betweter nu mijn omgeving zodanig vormen,dat een naderende oorlog onder valse redenen is uitgesloten?
  Dat kan ik niet,dus hier zit ik machteloos samen met jullie het vonnis af te wachten,en iedere vorm van macht een heads-up te geven middels deze reacties,voor eventuele tegenacties en kennisdistributie.
  Ook de hufters lezen mee.
  De Orwelliaanse wereld is al nu.
  De geschiedenisboeken worden stiekem herschreven,hoe komen we hier nog onderuit?
  Zelfs Hollywood geeft zoveel subtiele verwijzingen naar de huidige onderdrukkingen,wat niet zo gek is want onbewust hunkeren mensen naar lonkende vrijheid die ze willen proeven met zich te verplaatsen in de filmpersonages.
  Zo werken ook deze openbare bekenningen van hollywood mee aan ons slavendom,met de nadruk op dom.
  Laat die oorlog dan maar komen…

  1. De massa kiest liever voor het comfort van het gespreide bedje dan dat ze de ongemakkelijke waarheid aanhoren. Zolang we leven in een consumptiemaatschappij en zolang alles is gerelateerd aan economische groei moeten we beseffen dat we ver verwijderd zijn van een ommekeer.

  2. Ik weet precies wat je voelt. In mijn omgeving is het precies hetzelfde, maar ik ga blijven merken dat sommige vrienden en kennissen zelf gaan inzien dat ik misschien toch niet zo’n complotdenker ben. Dus blijf het verkondigen, maak mensen wakker, geef niet te snel op. En als het niet gaat lukken….so what…dan gaan we met ons allen maar afwachten tot het onheil over ons heen valt. Mijn intuïtie zegt….dat dit niet gaat gebeuren…er gaan een heleboel lichtmensen wakker worden….en ik geloof in mijn Bron en wat HIJ mij vertelt…Alles gebeurt toch zoals het moet gebeuren.

  3. Logiter, ik weet ook precies wat je voelt. Ik ben al meer dan vijftig jaar bezig op deze manier. Maar we kunnen niet meer doen dan een zaadje planten in de hoop dat er iets uit zal groeien. Iedere ziel heeft het recht zijn eigen pad te volgen. Vanmorgen voelde ik mij ook wanhopig, totdat mijn innerlijk stem tegen mij zei: ‘Heb vertrouwen mijn zoon’. En dat vele malen achter elkaar. Het was net alsof God rechtstreeks tot mij sprak. Wat knapte ik er van op zeg, geweldig. Ik hoop dat jij en anderen hier wat hoop aan kunnen ontlenen.

  4. Ik laaf mij aan jullie bemoedigende woorden,dank daarvoor.
   Wat het belangerijkst is in deze tijden,is barmhartig te zijn voor hen die verkeerd begrepen worden,of zich simpelweg niet op een juiste wijze kunnen manifesteren.
   We kunnen slechts voordoen hoe we een beter mens kunnen zijn,met inzicht en wijsheid en vooral naastenliefde,hoe cliché dat ook mag klinken.
   Zoals ieder mens is voortgekomen uit een tere kinderziel,zo moeilijk kan het soms zijn dat kind terug te vinden,maar het zit er!
   En wanneer we dat vinden,en de misvorming als de geworden volwassene erkennen,is het nagenoeg nog onmogelijk hen te haten.
   Compassie en reflectie,wanneer dit aan een kind geleerd wordt,zijn we denk ik een hele wereld verder.
   Dan heeft de angst van ‘war on terror’ geen grip meer.

 6. @ Lucie, Wim Warbout en Jenne

  Jullie zitten er allemaal naast. Het heeft niets te maken met een slapende regering en het klopt wel wat Jenne enigszins zegt over een invasie.
  Besef heel goed dat de regering weet hoe de vork in de steel zit en keihard de bevolking zit voor te liegen. Dit heet volksverlakkerij.
  Zij weten dondersgoed van de door Elite gestelde plannen voor Europa welke richting de NWO moet en zal.

  Lees het Kalergi-Coudenhove plan

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71

  http://frissekijk.info/de-masonische-wereldregering-coudenhove-kalergi/

  Na dit te hebben gelezen moet het jullie toch duidelijk zijn wat er aan de hand is.

  1. Loki,

   Er zijn veel plannen gemaakt en beschreven, maar nooit uitgevoerd laat staan begonnen.
   Nu zitten we midden in een plan wat Mijnheer Martin Vrijland beschrijft, denk dat hij het juist ziet.
   Wat rassen betreft ja het is jammer alle evolutie voor niets geweest, en al die verschillende pluimages is mooi, maar uiteindelijk gaan we gedeeltelijk terug naar waar we begonnen zijn Africa.
   En op zich misschien, ik zeg misschien, moet de wereld beter ingericht worden, maar dan wel op onze manier, en met medewerking van de hele wereld bevolking, hé alweer een nieuw plan, groet Jenne

  2. Jenne

   De mensheid heeft zich helemaal niet vanuit Afrika verspreid. Dat wat je nu zegt is een opgelegde theorie die nooit bewezen is en in het algemeen als waar wordt beschouwt. Er zijn op Aarde 12 rassen gecreëerd die over de Aarde zijn verspreid door onze Scheppers. Van die rassen zijn er nu nog 7 over. Zoek maar op we hebben 48 genen ipv 46, 2 te veel en bewezen buitenaards DNA.
   Ken je de Bijbel een beetje want daar staat het zelfs in. “Laten wij de mens schapen naar ons evenbeeld.”
   http://www.skuggen.com/wp-content/uploads/2011/08/sumerian_tablet.jpg

   Ons evenbeeld was alleen een stukkie groter.
   https://total4god.files.wordpress.com/2012/04/20080406_0076.jpg
   http://www.greatdreams.com/reptlan/nephelim-skeleton4.jpg
   http://corrieredelmattino.altervista.org/wp-content/uploads/2014/02/1544297_514399082008507_1555312560_n.jpg
   Vooral het Smithsonian institute speelt een belangrijke rol voor het weghouden van de waarheid en het verdwijnen van deze skeletten voor het grote publiek.

   Evenals wordt gesteld dat de Homo Erectus de voorloper was van de Homo Sapiens Sapiens die weer de Neanderthaler zou hebben verdreven.
   Niets is minder waar want ze hebben alle 3 in dezelfde tijdspanne geleefd.
   Het Kalergi-plan wordt wel degelijk in de EU uitgevoerd, alleen het gros van de mensen willen het niet zien of begrijpen er niets van.

   Heb je een linkje van M Vrijland. Kan ik zijn visie eens beoordelen.

  3. Loki 25.2

   Site beyondthematrix.nl

   Ach over de mens zijn nog al wat hypothesis geschreven, en net als in de religies worden hun eigen ideétjes invlochten.
   Net gelezen in zuid Rusland bewijs van menselijke aanwezigheid, plus 2 millioen jaar gevonden.
   Ben een boek aan het lezen, waarin bij hoog en laag beweerd wordt dat de eerste Egyptenaren een zwarte of donkere huid hadden, ja of dat wat uitmaakt, boek ; black genesis : een heel boek om iets te bewijzen, wat heel aannemelijk is, de Dogon met hun Aliens van de dubbel ster Sirius, nu eerder als Egypte, maar over die reuzen is niet echt veel bekend, in een van mijn boeken, bezoekt een ? een kelder of grot in Tibet, en daar liggen heel broederlijk een stuk of 8 reuzen skeletten naast elkaar, ja als een soort atractie !vreemde dingen gebeurden daar monnike die op grote vliegers staande honderden meters de lucht in schoten door de stijgwinden uit de rotsspleten, nu dit even ter afleiding, groet Jenne
   P.S. Het Smithsonian instituut heeft wel degelijk een politieke agenda, maar hun collectie is enorm dus hun weten ook, wist je dat in Engeland fabrieken hebben bestaan waar Egyptische mumies in grote quantiteiten werden vermalen en verwerkt tot schoencreme om ze te poetsen, je moet er maar opkomen, een land met een enorme beschaving van stelen en roven, bekijk hun musea, en bezit van Adel en Elite !

  4. Jenne

   Het klopt dat ze bewijzen vinden van menselijke aanwezigheid lang geleden. Maar dat was niet het huidige mensenras
   Wat de oud Egyptenaren betreft raad ik je aan eens verder te zoeken want die hebben nauwe DNA verwantschap met noord Europeanen.
   Hypothesis of niet over de mens maar wat ik je schreef in 45.2 is de waarheid. Vraag mij niet hoe ik dat weet. Laat ik het zo zeggen; ik ben hier al voor de 4de keer op visite en heb het een en ander al meegemaakt.

  5. Loki,

   Ik ben een aanhanger van het volgende ; Aryans = Adam-Eva = Paradijs ergens gelegen in wat nu Iran heet, bezocht door andere planeet bewoners, daar gaan de vliegende mannen = reuzen over, er is iets gebeurd waar door het IQ vergrote, hier starte een groot gedeelte van de bewoners van klein Azië en Europa.
   Mooi duidelijke site : Heritage institute.com met onderanderen Zoroastrian heritage dit staat dan weer in verbinding met de Sumiriers etc.
   Verstrooid nu deze Aryans, met hun blonde of rode haren en blauwe ogen, ook de Sumiriers hadden deze kenmerken.
   Voor mij is een stuk van de bakermat van menselijke geschiedenis daar te vinden, je kunt je wel altijd dood staren op de goed bewaarde Egyptise cultuur bewijzen maar er is meer, en die hele hoek zit stikvol bewijs, maar heeft nog nooit de aandacht gekregen die nodig is, zie Mohenjo-Daro ?
   En we weten al heel lang dat bijna ieder tijdperk van 13000 tot 15000 jaar er grote klimaats veranderingen plaats vinden waar door er het één en ander verdwijnt etc.
   In Griekenland begon de wetenschap met het binnen treden van de Helenen, en die kwamen waar van daan, van daar de oorlogen met de Perzen, altijd neer gezet als wilden, wat ze niet waren, woorden van Herodotus, groet Jenne

  6. Jenne,

   Aryans = Adam-Eva = Paradijs ergens gelegen in wat nu Iran heet. Je zult waarschijnlijk Irak bedoelen. Het paradijs was gelegen tussen de Tigris en de Eufrat. Je weet trouwens dat Adam en Eva niet de eerste 2 mensen waren? Adam was wel de 1ste man, Eva niet de 1ste vrouw. De 1ste vrouw was Lilith. Lilith wordt weg gemoffeld om het onderdanige van de vrouw (Eva) te promoten.

   Begrijp ik nou goed dat je aanhanger bent van het Zoroastrisme of zie ik dat verkeerd.
   Vergeet niet dat de soemeriers heel veel in hun spijkerschriften hebben vermeld en dat is vele duidenden jaren ouder.

   Ik raad je aan eens de website http://www.bibliotecapleyades.net/ te bezoeken.
   Hier zal je informatie tegen komen waar je oren van gaan klapperen. Er wordt je precies en heel nauwkeurig uitgelegd hoe alles zit. Overweldigend veel info die je bijna nooit ergens zult vinden.

  7. Loki, nee het paradijs ligt, nu meer was ooit in in noord Iran gelegen, prachtige kleine valijen, met stroomjes, heel mooi gebied, IRan-Pakistan-Afganistan in dat grenzen gebied moet je het zoeken, wat ook heel mooi is de Hindu Kuz in Afganistan, tussen de beide grote rivieren was het een ander gebeuren, Zoroastra heeft prachtige uitspraken gedaan, nee ik kan niet echt ergens bij horen, ben een geboren twijfelaar, het is jammer dat deze gebieden eigenlijk verloren zijn voor ons, met sectarisch Islam gedoe, plus een beetje inhumain, groet Jenne

  8. Jenne

   Waar haal je dat vandaan? Het Hof van Aden lag toch echt in Irak. Vroeger was dat ook een paradijs maar dat is compleet veranderd na aardveranderingen. Dat is allemaal duidelijk beschreven in de Soemerische teksten. Oud Egypte was ook hartstikke groen maar is nu woestijn. Diezelfde veranderingen maken we nu ook weer mee.

  9. Loki, het hof van Eden, volgens volgens ja nu zeg het maar ik ben zelf lang geleden door perzie gereist en daar prachtige valleiën gezien, en toen werden er mij verhalen verteld, maar het is daar overal erg mooi en wild, het zat vol wilde zwijnen maar niemand jaagde er meer op, plus zorastrianen eten geen vlees, is bijzonder om over te lezen!

  10. Volgens mij is het artikel, waar Jenne naar verwijst, plots verdwenen van de site. Samen met nog een ander artikel over bloedlijnen. Vreemd…

 7. @Jenne,
  Ook al is het hedendaagse IJslandse systeem nog lang niet wat het zijn moet, het voortschrijdend inzicht ervan staat hier beschreven.

  https://www.opendemocracy.net/kristinn-m%C3%A1r-%C3%A1rs%C3%A6lsson/real-democracy-in-iceland

  Wat er gebeurd is, is dat na de Icesave affaire het volk ZELF massaal heeft ingegrepen. Bijna alle politici zijn gepiepeld en vervangen door mensen van het volk wiens integriteit door ten minste 25 mensen werden gestaafd.
  (Rothshield) Bankiers zijn vervolgd en oude politici zijn vervolgd voor (grove) nalatigheid.

  Ook in mijn ogen moeten mensen die willens en wetens een economie, ten faveure van eigen gewin, laten beslommeren ten koste van alles boeten voor hun (gebrek aan) acties.

  Er zijn in dit proces fouten gemaakt, waar we van kunnen leren teneinde een maatschappij te creëren waar iedereen gebaat bij is.

  De punten die een voorzet kunnen zijn heb ik al lang en breed uitgelegd. LEER van de geschiedenis, LEER van fouten. Fouten maken is menselijk en daar is op zich niets mis mee. Waar wel wat mis mee is, is dat mensen hun fouten verdoezelen en in de doofpot stoppen.

  Aanvullingen zijn van harte welkom. Ook al probeer ik van zoveel mogelijk invalshoeken zaken te bekijken, ik ben ook maar een mens. Maar ik probeer oprecht en eerlijk genoeg te zijn (helemaal naar mezelf toe) om mijn eigen fouten toe te geven en er tegelijkertijd zoveel mogelijk van te leren om deze in de toekomst niet weer te maken (de befaamde ezel en de steen)

  QUESTION EVERYTHING!

  Wees kritisch. Stel vragen. Dan ga je opzoek naar antwoorden en krijg je inzichten die je misschien nooit voor mogelijk had gehouden. Lees.
  Lees veel. Er is in de hele menselijke geschiedenis misschien (of weliswaar) geen woord te vinden dat NIET op één of andere manier is gekleurd, maar er is wel degelijk een verschil tussen gekleurdheid en propaganda!

  Er zijn een aantal zeer goede bibliotheken op het internet te vinden. Ook de wayback machine biedt een geweldige uitkomst voor sites die om welke reden dan ook uit de lucht zijn gehaald.

  Ook al is hollywood fictie, het heeft een kern van waarheid. Ooit de film “minority report” gezien? of “the matrix”? Dit gaat over andersdenkenden en hoe de gevestigde orde er op gebrand is om deze tot zwijgen te brengen.

  Dat is in mijn ogen op dit moment gaande in onze maatschappij. Mensen die kritisch naar de overheid en de conglomeraten zijn (uitgezonderd de “gecontroleerde oppositie” als Alex Jones) wordt het zwijgen opgelegd.

  Iemand die nadenkt is NU AL feitelijk vogelvrij verklaard. En dit zal in de (nabije) toekomst alleen maar erger worden…

  Tenzij we zélf opstaan. Tenzij we zélf actie ondernemen.
  Helaas is het in ons gezapige kikkerlandje dusdanig gesteld dat de meesten van onze landgenoten struisvogelpolitiek bedrijven.

  Julius Caesar zei het al: Geef de mensen brood en spelen en ze houden zich rustig.

  Het zal dus eerst vele malen erger moeten worden alvorens de gemiddelde Nederlander op gaat staan. Of het dan te laat is? De tijd zal het leren…

  1. An Argie,

   wat ik me al een hele lange tijd afvraag en ook zorgen over maak, hoe hebben de kiezers en leden van de PVDA, eens een grote en sterke rechtvaardige socialistische partij zo laten bestelen, want dat is het juiste woord, ze zijn bestolen van hun instrument om het land mede te besturen, met hun denken en ideéen, het is toch niet te geloven dat een stel van die goedkope volks verlakkers nooit aan de kaak zijn gesteld, en nu nog steeds niet, terwijl ze bijna zich zelf tot nul hebben gereduseerd, op de congressen is er nooit echte tegen spraak ze hebben allemaal hun vaste inkomentjes, het is de USSR van de polder.
   Het is jammer en droevig tegelijk, dat het zo ver is kunnen komen, door de leiding in de verkeerde handen te leggen, de gladde playboy figuren, zo als Kok en consorten, het kon niet op de macht de gewestelijk bureaux waren kleine koninksrijkjes, en alles over de rug van de arbeiders klasse, als je zulke leiders hebt, heb je geen politieke tegenstanders nodig om je partij kapot te maken, en dat Mijnheer Wilders zo groot is, heeft hij te danken aan het onverstand wat er binnen de PVDA heerst, toch jammer, had zo mooi kunnen zijn, Jenne

 8. Ik heb gisteravond Pasover feest een gesprek gehad met een hele interessante man, die vertelde mij dat er een heel verhaal van onwaarheden is gecreéerd wat betreft de Joden, de echte Joden worden volkomen onder gesneeuwd door de pseudo Joden.
  Het bureau is groot en heel complex waar dit allemaal wordt bedacht, Zionisten, Khazaren, Cripto’s, het hele Anne Franck verhaal, het Holocaust religiese denken etc.etc.
  Ik vertelde hem toen over de 13 families die alles in handen schijnen te hebben, toen zij hij vraag je nu maar eens af, wie die 13 families besturen,
  ook het Jodendom is heel verdeeld, in zijn religies, en ook in zijn denken, er is hevig verzet gaande tegen infiltranten, die zich Jood noemen maar het niet zijn, en bezig zijn de Joden te vernietigen, met behulp van de Wahabbis, het proberen een oorlog tussen Iran en Israel te laten plaatsvinden, met alle rampen van dien, wel om over te denken, en ook dat veel orthodoxe Joden nog steeds heel sterk in het communisme geloven.

  1. Sorry het is Passover, en het was een kleine bijeenkomst, niet het echte feest voor gelovigen en familie met het speciale eten, van wege hun uittocht uit Egypte.

 9. Een duidelijk verhaal.
  Maar nu zit ik met vragen…..Waarom dan al die moslims bewust Europa binnenhalen als ze deze helemaal niet hier willen hebben?
  Dit is al jaren aan de gang en veel moslims hebben hoogstaande banen.
  Als dan de zionisten deze mensen hier niet willen,hadden ze die van het begin af aan toch niet hoeven toelaten?
  Is dit dan alleen om de macht te grijpen?Dan kan de elite toch ook wel een makkelijkere weg bedenken,lijkt mij,want het duurt ook wel heel lang voor het zover is.

  1. Dat komt Lucie, doordat de regering deels slaapt en niet naar de stem van het volk luistert en daardoor afbreekt wat in de afgelopen zestig jaren is opgebouwd door onze ouders en onszelf.
   Er is genoeg gewaarschuwd tegen cultuurverminking (ook door verstandige moslims). Als wij onze deuren (grenzen) open zetten dan komt ook iedereen binnen die jou de mond wil snoeren.

   Men had het woord ‘Gastarbeider’ moeten blijven hanteren zodat zij weer terugkeerden naar hun eigen land en cultuur.
   Iedereen in de wereld kan en moet het goed hebben en in vrede en harmonie leven maar het respect is weg en de landverhuizers gaan eisen stellen.

  2. Lucie Het is verworden tot een invasie, Islam = Subversief !
   Het Saoudische Turkse Wahabbisme staat voor genocide van anders denkenden, dat is het eind resultaat waar na wordt gestreeft !
   50% van de Moslims, behoren bij de volgende groepen, Deobandi, Salafisme, Brotherhood.
   In England zijn steden in hun handen zoals Bradford, waar hun wetten illegaal worden uitgevoerd, grote delen van andere steden zijn voor de Autenthieke Engelsen verboden gebied ! Er wordt nog steeds gelooft door de naïvelingen, dat er met praten iets te berijken is, nou niet waar dus, maar het kon wel eens te laat zijn, het is als een wrat met enorme lange wortels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *