Advertentie

Aanslagen Brussel en Skull & Bones..??


Het was premier Andreotti die met deze woorden in het Italiaanse parlement de sneeuwbal aan het rollen bracht , die een lawine in heel Europa veroorzaakte..
Het was premier Andreotti die met deze woorden in het Italiaanse parlement de sneeuwbal aan het rollen bracht , die een lawine in heel Europa veroorzaakte..

We beginnen dit artikel met de quote van Peter Vereecke, een gewaardeerd collega, die naar aanleiding van de catastrofe in Brussel, en als lid van de Belfort-groep, deze mail stuurde:

peter vereecke
Peter Vereecke (klik voor lead naar artikel hier op de site)

“Het menselijk leed is allemaal heel echt en erg maar niemand van de politiek, de academische wereld, de overheidsdiensten van veiligheid,, de journalistiek stelt zich de échte vragen naar wat er gisteren in het ‘ hart van België en EU ‘ werkelijk  gebeurde. Het wordt voorgesteld als een zoveelste aanslag van extremistische islamitische fundamentalisten van IS, maar…. heeft er dan nog niemand gehoord van een ‘false flag’ -operatie? Of van een ‘inside job’?

Tientallen regimes hebben al vele tientallen incidenten zelf georganiseerd om daarbij de schuld te steken op ‘ de vijand ‘ en zodoende oorlog te verantwoorden en strengere wetten van controle. Het is een feit dat de NAVO zelf -eind vorige eeuw- tientallen aanslagen heeft gepleegd in diverse Europese landen. In Italië was er het bloedbad in het station van Bologna en bij ons in België hadden we de bende van Nijvel, een dossier dat vakkundig is toegedekt (gehouden). Wat in Brussel gebeurde lijkt erg op Gladio B-operatie.  

Heeft er nog nooit iemand onderzocht wie IS of ISIS wérkelijk is, namelijk een terroristische groepering, maar opgericht vanuit het westen zelf ..?

Ziet niemand de verbanden tussen deze aanslagen en de aanslagen van 9/11 in NY, 7/7 in Londen, Madrid, Stockholm, Parijs (7/1 en 13/11 ), en alle andere? Wanneer gaan dit soort vragen eens openlijk gesteld en fatsoenlijk onderzocht worden..?”
x
Wanneer deze woorden van Peter je niet raken, of je vindt het ’too far fetched’, zoals dat heet in goed Nederlands (té ver van je weg), dan stop je gewoon met het lezen van dit artikel. Je gaan zitter ergeren over deze tone-of-voice, brengt niemand wat..! Maar wij gaan -zo begrijp je- deze vragen hier wel weer stellen. We gaan geen oordeel uitspreken over welles/nietes, maar wanneer je een dergelijke aanslag ziet, is toch de heel simpele vraag, waarom er opnieuw WEER zoveel aanwijzingen zijn, dat het hele verhaal WEER in elkaar is gestoken.
 x
gladio maffiaWellicht met nietsvermoedende daders, die geloven dat ze met een oefening meedoen, zoals in Boston bleek te zijn gebeurd en met de London-bombings, waarbij studenten de oefeningen moesten doen, die later werden toegegeven. OP EXACT DE 2 METROSTATIONS EN PRECIES OP DE TIJDEN waarop de oefeningen stonden gepland.. IN YOUR FACE dus.. Gewoon worden gemanipuleerd onder je neus, recht in het zicht!
x
Hoezo MindFuck een leuk programma..? En in dat opzicht komt natuurlijk de eindeloze herhaling van Valse Vlag Operaties continue in het vizier. Niemand die het opvalt.. Of zó aangedaan van de verschrikkelijke misdaad, dat je gezonde verstand niet meer werkt..? Lees het verhaal hier op de site van Operatie Gladio en je zult in één keer zijn bijgepraat over Valse Vlag Operaties. (HIER)
x
En wat die genoemde MindFuck betreft: die geldt niet alleen voor de inhoudelijk zaken, maar ook voor de numerologische kracht van de data, waarop aanslagen worden gepleegd. Zo draagt 9/11 een bijzonder energie met zich en ook de aanslagen in London op 7 7 2005 (= 777) hebben dat. Maar lees in dat opzicht gewoon het onderstaande artikel én verdiep je eens in deze -voor velen verborgen- energetisch wereld van numerologisch-energetische dag-datum-aanwijzingen..!
x
gladio
x
x

* * *

x

x

x

xskull bones 322 groot

x

x

x

Aanslagen Brussel en Skull & Bones..??

x
2016 © vertaling en aanvullingen WantToKnow.nl/be
(basis-origineel VT-Kevin Barrett)
x
Geloof jij dat er in het kader van terrorisme géén sprake is van zorgvuldige planning. En wat vind je ervan als ‘radicale Moslims’ de terroristische aanslagen precies plannen op een ‘duivelse dag’, namelijk de 22e maart, in Engelse notatie ‘3 22’. Het lijken allemaal ‘radicale moslims’, maar verdiep je in de groep die wijzer wordt van destabilisatie van Europa, van onrust en verwarring, van angst en acceptatie van nóg strengere vrijheidsbeperkingen. Het zijn twee afgoden die we nu ineens te zien krijgen, namelijk ISIS zelf, een paganistische afgod én de datum, 22 maart 2016.
 x
Radicale moslims, die zich bezig houden met paganisme.. Jaja, geloof jij het? En toevalligerwijs is 3-22 niet alleen die viering van het ‘nieuwe jaar’ van groei en bloei (HIER), maar het ’toevallig’ ook nog eens het embleem van een Amerika’s leidende, CIA-gelieerde vrijmetselaars-elitegroep, namelijk Skull & Bones, zoals je hierboven kunt zien.3-22 is dus niet alleen in zijn numerologische waarde. Het gaat om het satanische feest van Pelusia, dat bestaat uit.. ‘De incantatie van de godin ISIS’…!!
x
Tja, wij snappen wel, dat mensen zeggen, dat je dit soort toeval niet ‘zomaar’ bedenkt.. En op deze datum wordt niet alleen ISIS weer tot leven gemaand, maar blijkt die 22ste maart ook nog een andere vrouwelijke afgod centraal te staan, namelijk Ishtar. Let op: ‘de godheid van de vruchtbaarheid, liefde, oorlog en sex’.
x
muslims against ISIS
x
En het wordt nog beter: ‘Ishtar werd vooral aanbeden in het gebied van boven-Mesopotamische rijk van Assyrië. Het huidige noord-Irak, noord-oost Syrië en zuid-oost Turkije’. En precies dát gebied staat op dit moment onder controle van.. ISIS. Je raadde het al. En als je nu nog niet op het puntje van je stoel zit, dan ben je écht niet aan het opletten! Kevin Barret, de auteur van dit artikel vertelt:
x
“Ik ben al een Moslim sinds 1993 en heb een universitaire doctorstitel, waaraan een Islamitische studierichting verbonden is. Ik kan je verzekeren, dat vanuit AL MIJN KENNIS van de Islam, deze link met ISIS en Ishtar volstrekt ‘Islamitisch niet-koosjer’ zijn..! Geloof me: Moslims hebben niet veel op met paganistische godinnen.. ISIS is een door de VS-Zionistisch-georchestreerde groep die helemaal NIETS te maken heeft met de Islam.x
Onze George had het er maar druk mee, om te laten zien dattie erbij hoort!
Onze George W. Bush had het er maar druk mee, om te laten zien dattie er óók bij hoort! Bij de satanistische afgodsdienaren..

Er is bij moslims geen enkele aanleiding tot menselijk bloedvergieten noch mensenoffers. De grootste moslims-feestdag ‘EID’, heeft zelfs het EINDE VAN DE MENSELIJKE LIJDENSWEG als thema..! Deze feestdag herdenkt het moment waarop mono-theisten (1 god-aanbidders) stopten met het brengen van offers aan pagan-goden en pagan-godinnen. Door mensen die vaak bereid waren hun eigen kinderen te verbranden op een brandstapel. Levend en wel; als offer aan hun afgoden. (Lees over het paganisme en afgoderij bij René Girard.)

En moslims vermoorden ook geen onschuldige mensen..! Of zoals het in de Koran staat: ‘Hij die een onschuldige doodt, doodt als het ware de mensheid. En degene die een leven redt, redt als het ware de hele mensheid’ (Qur’an, 5:32) De satanische moordpartijen onder mensen, volledig in tegenspraak tot de Islam, zélfs radicale Islam, bestaan vooral uit het vermoorden van onschuldigen. (lees ook over de kinderjachtpartijen door ‘de elite’.. HIER) En daarbij geldt dat hoe onschuldiger het slachtoffer (lammetjes..), des te ‘beter’ het is vanuit satanisch perspectief. En PRECIES VANUIT DAT PERSPECTIEF werkt de satanistische vrij-metselaarsbeweging van de NewWorldOrder-leden..!

En precies dát is de aanwijzing en de reden dat – het opzettelijk vermoorden van willekeurig gekozen onschuldige slachtoffers- deze praktijken worden uitgevoerd door aan top-overheden gelinkte satanisten en hun vazallen. De meeste van de maar liefst 50 miljoen gestorvenen, die door toedoen van de Amerikaanse CIA en door ‘militaire interventies’, sinds de Tweede Wereldoorlog gevallen zijn, waren volledig onschuldigen, die NIET betrokken waren bij gevechten. (HIER referentie naar werk van Noam Chomsky)

sharon control usaHet is ook volstrekt geen toeval dat de Amerikaanse overheid, de grootste terroristische groep in de wereld, volledig is vergeven van satanistische vrijmetselaars, van de hoogste ordes. En als je het niet gelooft, lees jezelf dan in. Of kijk gewoon eens naar dit YouTube-filmpje van Kay Griggs. Zij was getrouwd met een kolonel uit het Amerikaanse leger en heeft hierover 3 interviews gegeven, waaruit keihard blijkt, dat bepaalde groepen binnen de legertop onschuldigen vermoorden.

En waarom een geheim genootschap, zoals Skulls & Bones van de studenten van Yale University, zich stil moeten houden  door homoseksuele chantage.. Of ze de waarheid spreekt? Het is aan jou om dat te beoordelen. Andersom gezegd: wat heeft deze vrouw te winnen met het volledig uit de duim zuigen van een dergelijk verhaal, dat VOLLEDIG overeenkomt met nog eens duizend van deze verhalen. Het is aan jou om het onderscheid te maken..

En het zijn dus deze, aan de satanistische-vrijmetselarij gelinkte VS-militaire topfiguren, die in het geheim, maar recht onder je neus, alle ‘links-geörienteerde, terroristische daden’ in het Europa van de Koude Oorlog op hun geweten hebben. Daarbij communisten en socialisten voor de schuld proberen te laten opdraaien, wat gebleken is GEEN SAMENZWERINGSTHEORIE TE ZIJN..! (Kijk en lees -zo raden we je nogmaals aan- naar het artikel over ‘Operatie Gladio’..!!)

valse vlag US liberty rothschild2
Een van de minst bekende valse-vlag-operaties. De aanval van Israël op het verkenningsschip ‘USS Liberty’ in 1967. Met het doel om de schuld op Egypte te schuiven en de Amerikanen een vrijbrief te geven dit land aan te vallen. Het is kennelijk de Zionistische handtekening die we OVERAL terug zien in deze tijd. (klik voor artikel hier op de site)

Het is onder ander te danken aan het uitmuntende werk van mensen als Daniele Ganser en telkens bijzonder vaardig uitgelegd door mensen als Paul Williams, Richard Cottrell, en enkele anderen. En ja, waar Gladio was, komt natuurlijk na onthulling gewoon Gladio B. Uitgevoerd door dezelfde manipulerende krachten en dezelfde terroristen. En ja, daar hebben ze natuurlijk nu een ander zwart schaap voor nodig, de moslims..! Want die ‘linkse extremisten’ zijn niet meer zo actief, noch de ‘communisten’..

hermann goering valse vlagEn ja, dan is Brussel de ideale plaats voor een aanslag..
Daar was ie dan: de Gladio B-valsevlag-aanslag, uitgevoerd door satanische-vrijmetselaars, op de satanische ‘feestdag’ van 22 maart, 3-22. Onder het genot van een aanstaande volle maan van 23 maart. Brussels is immers ALTIJD het hoofdkwartier geweest van GLADIO, als NATO-programma, uitgevoerd vanuit het NAVO-hoofdkwartier in Brussel. Nu was het dus een keer een thuiswedstrijd.

Tijdens de Koude Oorlog vermoordden NATO-geheim-agenten simpele, onschuldige burgers in België, door hen neer te maaien in supermarkten en op trottoirs, om vervolgens de ‘links-radicalen’ de schuld in de schoenen te schuiven. Het doel van dit alles? Voorkomen dat er een links machtsbolwerk zou kunnen ontstaan in Europa, waardoor ultra-rechts onzichtbaar aan de macht bleef..! Inclusief deze top-militairen met hun geheime agenda’s.

En ja, vandaag de dag zijn het de moslim-terroristen, die de schuld krijgen van de moord op onschuldigen in metro- en treinstations en op vliegvelden, gepleegd door de NATO-geheime dienst. Het doel is hetzelfde doel als met valse-vlag-aanslagen elders in de wereld wordt beoogd: de macht versterken van de zittende figuren, mensen in angst jagen en op basis daarvan ook vrijheden beperken en militaire uitgaven opblazen.. Het bijkomende doel is de opkomst van de Islam in Europa tegen te gaan. Er is dus wel over nagedacht, bij dit voorjaarsvuur van de paganisten..

Valse-vlag op valse-vlag-aanslag…! Het gaat maar door…
Kun je het ook niet geloven..? Niet zo gek hoor, maar precies dát is onderdeel van de recht-onder-je-neus-strategie..! Jouw ongeloof maakt het alleen maar krachtiger.. (HIER). Wanneer deze valse vlag-aanslagen niet hadden plaatsgevonden, inclusief die in Parijs 2015, dan was Europa nu nog een redelijk open continent geweest voor vluchtelingen en de demografische opkomst van de Islam hier. Ondanks de holle frazen van Geert Wilders, die vanuit zijn Zionistische achtergrond het verhaal vertelt, méér naar onze mening, vanuit een werkelijke betrokkenheid. (HIER)

Kijk naar deze 2 uitstekende artikelen over het Valse-vlag-karakter van de aanslagen in Parijs. We Are NOT Charlie Hebdo en ANOTHER French False Flag, En natuurlijk zijn moslims te vrezen, als electoraat, want zij zouden rond het jaar 2020 zonder meer vóór de rechten van de Palestijnen hebben gekozen en dat is volgens de Zionisten in Israël (niet volgens Joden!) niet in het belang van Israël..! Het wordt in dat verband ook tijd, dat de werkelijke menslievende Joden opstaan in Israël. En daar waar dit WEL gebeurt, dat er ook melding van gemaakt wordt in onze kwaliteitskranten en Tv-journaals..

clinton trump FED rothschildGeld als melkkoetje voor de rijken..
En bovendien zouden Europese moslims waarschijnlijk snel een einde maken aan het geldsysteem, dat door onze centrale banken wordt ‘uitgeoefend’ en de Europese bevolking feitelijk in slavernij houdt.. Nee, van die moslims moeten ze niets hebben, de eigenaars van de meeste centrale banken in de wereld. (illustratie!)

Amerikaanse moslim-kiezers, die nog massaal op presidents-kandidaat George W. Bush stemden in 2000, zouden tevens de in de miljarden US$’s lopende steun aan Israël hebben beëindigd, en de Zionistische machtshebbers aldaar hebben verwijderd. Er zou totaal geen sprake zijn geweest van een ‘Warrrr on Terrroorrrrr’ die vooral tegen de Islam gekeerd was. Het zou ook geleid hebben tot het volledig ontmantelen van het Rothschild-imperium, dat als een verkrachtend-verstikkend machtsblok achter de schermen van de VS de werkelijke touwtjes in handen heeft.

Het zou het einde van de FED betekent hebben; de Centrale Bank in de VS, die de feitelijke eigenaar is van de US-dollar. Waarvoor de Amerikanen op hun knieën mogen om nóg meer geld te lenen voor oorlogen die ze niet willen..! Moslims zouden een eerlijke, transparante en niet op schulden gebaseerde valuta. Kijk naar het interview dat Kevin Barrett had met Sami al-Arian, een Palestijns-Amerikaanse politieke leider, die Bush in het Witte Huis hielp. En daar, tot op de dag van vandaag, spijt van heeft. Als haren op zijn hoofd.

Zie je het plaatje voor je..?
Dit is precies dus de reden dat de Zionistische Centrale bankiers, en hun aan Israël gelinkte misdaadnetwerk, de ‘War on Islam’ hebben gecreëerd. Door de valse-vlag-operaties uit te voeren in de World Trade Center-gebouwen in 1993, de Oklahoma-aanslag in 1995 (oorspronkelijk bedoeld als moslim-verdachtmaking), de aanslag op de Amerikaanse ambassade in Afrika in 1998 en de aanslag op de USS Cole in 2000, die de wereld klaar maakte voor de herkenning van de ‘onwetende schaapjes’ als daders van de moeder-van-alle-valse-vlag-aanslagen op 11 september 2001.

another-jew-againstSindsdien de pot is heet op het vuur gehouden, de oorlog tegen de Islam is volldig, met meer valse-vlag-operaties als daarvoor, die plaatsvonden in Bali, Madrid, Londen, Bombai, Paris, San Bernardino en dan nu in Brussel, zoals er nog velen zullen volgen.Zal de volgende actie zijn, nu de Russen Syrië grotendeels verlaten hebben, om ‘boots-on-the-ground’ te hebben in Syrië.. Een troepenmacht, die weer ouderwets gaat oorlog voeren..? Onder leiding van Trump of Clinton..?

Of gaan we nog meer aanslagen in Europa zien, waarbij de volledige politiestaat daar kan worden afgekondigd..? Of is ie bedoelt om de grenzen binnen Europa en aan de buitengrenzen nóg verder te vergrendelen, om te voorkomen dat nóg meer ‘Rothschild-Zionisten-haters’, zoals moslims worden afgeschilderd, in staat worden gesteld om democratisch, via verkiezingen dus, de status quo te veranderen..?

Tot slot, last but not least.
Als wij van WantToKnow je mogen adviseren inzake het heftige emotionele verhaal, dat nu plaatsvindt in Brussel, willen we je graag het advies aanreiken om goed bij jezelf te blijven; de slachtoffers in je compassie te hullen en de feitelijke daders te ontmaskeren door je gezonde verstand en je intuïtie te gebruiken..!

* * *

Mocht je meer willen weten over de numerologie die continue verborgen ligt in deze aanslagen en ‘events’, kijk dan naar deze video van dr. Johan Oldenkamp.

145 gedachten over “Aanslagen Brussel en Skull & Bones..??

  1. Beste Loki en An Argie,

   heb het druk in de tuin, dus even geen tijd, het is dus niet de interesse die ontbreekt, ga nu naar bed, bek af, morgen vroeg op, groetjes Jenne

 1. Omdat het hier over skull and bones gaat en vrijmetselaars en de illuminatie is mogelijk deze verwijzing https://www.youtube.com/watch?v=kHcRWyB1wj0 wel interessant.
  Deze verwijzing kreeg ik van een goede kennis die ook op zoek is naar de waarheid.
  Naar het zich laat aanzien zijn ze hier al zo,n 1600 jaar mee bezig.
  Het zijn 17 delen dus ikzelf heb het nog niet helemaal gezien.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.