Advertentie

De boter op het hoofd van Cameron…


cameron lame duck

x

x

x

De boter op het hoofd van Cameron…

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Premier David Cameron van Groot Brittannië wordt meer en meer een ‘lame duck’, zoals hierboven te zien is op een cartoon van Cameron met Obama.. Met andere woorden, heel stoer roept hij van alles, probeert indruk te maken, maar presteert hoegenaamd niets dat een zinvolle bijdrage levert aan de toestand in de wereld in het algemeen, noch specifieke, intense wereldproblemen, zoals de verschrikkelijke ontwikkelingen rondom MH17, of de Palestijnse zaak, waar Groot Brittannië toch aan de wortel van het probleem heeft gestaan..

Groot-Brittannië blijkt, ondanks haar grote mond tegen Poetin over sancties zus-en-zo, en vooral over het conflict in Oost-Oekraïne, gewoon wapens en militaire uitrusting te leveren aan Rusland. Meer dan 250 licenties voor de verkoop van ‘gevaarlijke of twijfelachtige’ goederen aan Rusland, die dus onderworpen zijn aan de exportcontrole, blijken gewoon nog keihard geldig. Dat deelde de parlementaire commissie voor de controle op wapenexporten in Londen mee. En ondanks al het geblaat van Cameron, over sancties etc., blijkt hij zelf het vuurtje indirect aan te wakkeren, ondertussen hard roepend dat er ‘BRAND’ is en dat hij weet wie de aanstichter is..

Poetin en Cameron tijdens een door Rusland georganiseerde G8-ontmoeting
Poetin en Cameron in geanimeerd gesprek, tijdens een door Rusland georganiseerde G8-ontmoeting

De voormalige minister van Buitenlandse Zaken van het UK, William Hague, had in maart aangekondigd geen militaire goederen meer aan Rusland te verkopen, waarmee de pro-Russische separatisten in Oekraïne gesteund zouden kunnen worden. Toch werden slechts weinig vergunningen ingetrokken, zo blijkt nu volgens deze parlementaire commissie. Zo worden bijvoorbeeld aan Rusland nog scherpschuttersgeweren, nachtkijkers, munitie van klein kaliber, kogelvrije vesten en communicatiemateriaal geleverd.

En dat verhaal niet alleen.. Cameron heeft werkelijk boter op het hoofd, de jerrycan met benzine nog in de hand.. Onlangs viel deze premier David Cameron nog scherp uit tegen de Fransen, die het eerste (van twee) helikopterschepen aan Rusland gaat leveren. De commissie had ook kritiek op vergunningen voor de uitvoer van chemicaliën aan Syrië, die voor de ontwikkeling van chemische wapens kunnen gebruikt worden. En Cameron.. Die kletst maar door..

‘Putin, bewijs dat je onschuldig bent’…??
Maar het meest absurde in onze ogen, was de opmerking van Cameron, vlak ná de aanslag op de MH17-Boeing van Malaysia Airways. Dit was Cameron’s ‘statement’, afgelopen zondag 20 juli:
“Alles wijst erop dat de pro-Russische separatisten het toestel van Malaysia Airlines hebben neergeschoten. Als de Russische president de schuld elders wil leggen, moet hij daarvoor met overtuigend bewijs komen.”

Het lijkt een dusdanig sukkelige uitspraak van Cameron, een regerend politicus werkelijk volledig onwaardig, dat je je kunt afvragen, hoe desperaat deze man is geweest om tóch IETS te moeten en willen zeggen.. Want sinds wanneer dienen mensen te bewijzen dat ze ‘onschuldig’ zijn, en bepaalt iemand anders dan rechters, of iemand ‘schuldig’ is..  Maar misschien mogen we het ook omdraaien..

Was Cameron inmiddels al op de hoogte gebracht door zijn vriendje Obama, afgelopen zondag, 3 dagen na de ramp, dat er überhaupt geen (keihard) bewijs was, verzameld door satellietbeelden etc., om de separatisten meteen de schuld te geven.. En zou je überhaupt met bewijs KUNNEN komen, als blijkt dat wellicht de Oekraïense regeringstroepen dit vliegtuig – per ongeluk, zoals deze CIA-klokkenluider zegt! hebben neergehaald.. Frustratie bij Cameron en ‘dus’ de zaak omgedraaid..? Laat hij, Poetin, zijn onschuld bewijzen.. Wat een tekst.. Uit pure frustratie..? Het zou zomaar kunnen, naar ons idee..

Het is een dusdanig fundamentele ‘verspreking’ van Cameron, dat wij ons afvragen, hoe deze ánders tot stand kan zijn gekomen, dan op deze wijze.. Frustratie uit het gegeven dat er volledige afwezigheid van bewijs IS.. De toekomst zal het leren; maar inmiddels is Poetin’s Rusland door de VS, ook weer zónder tussenkomst van een rechter, ‘vrijgesproken’ van mogelijke deelname aan het neerschieten.. Maar toch niet, want hij heeft wel de wapens aan Oekraïne geleverd, die de separatisten gebruikt zouden hebben.. Wellicht is Obama vergeten dat Groot Brittannië ook één van de wapenleveranciers is aan Rusland..? Nu de schuld dan bij Cameron neerleggen, totdat hij ZIJN onschuld bewijst..?

* * *

12 gedachten over “De boter op het hoofd van Cameron…

 1. En daarmee is Cameron niet de enige politicus met boter op het hoofd (en een rijk belegde boterham). Volgens mij is dat het kenmerk van een politicus.

 2. Het Engelse politieke establish(ment)aanééngeregen door kindermisbruik/marteling/moord is aan het imploderen.

  Zie in onderstaande productie de rol die Cameron (en vele andere bekende namen)hierin speelt

  Top productie: Waking Motion Productions a film by Russell Burton ………

  As i Said Not on my Watch !!

  http://www.youtube.com/watch?v=DIir9oVQ1C0
  Jimmy Savile and the 9th Circle

 3. Off topic 3 grote vliegtuig ongelukken; in een Week tijd
  (Oekraïne , taiwan en dan Algerije) ja er is werkelijk niets aan de Hand!?
  de BRICS zit er aan te komen, oppassen voor de grote boze wolf

 4. Tja, ik denk dat Cameron zich nu wel erg “gepiepeld” voelt nu de US opeens aangeeft dat “de mogelijkheid bestaat dat het toestel door dronken Oekraïense soldaten is neergehaald” en dat zij “misschien” deze informatie gaat vrijgeven.
  M.a.w. dat zowel Rusland als de Separatisten niets gedaan hebben, afgezien dan wat zich erna heeft afgespeeld.
  Mocht het zo zijn dan heeft de Oekraïne nog het een en ander uit te leggen aan Nederland en de rest van de wereld.
  We wachten af.

  Update: Lees net onderstaand bericht in de Telegraaf:

  Kabinet Oekraïne biedt ontslag aan

  KIEV –
  Het Oekraïense kabinet, inclusief premier Arseni Jatsenjoek, heeft zijn ontslag aangeboden. Dat meldt het Oekraïense persbureau Interfax. Jatsenjoek blijft voorlopig aan als demissionair premier.

  De reden voor het ontslag zou de ineenstorting van Jatsenjoeks regeringscoalitie zijn. Daardoor kon zijn kabinet niet de gewenste hervormingen doorvoeren.

  ,,Wat voor opties hebben we als de coalitie uit elkaar is gevallen, er niet gestemd is over wetten, soldaten niet betaald kunnen worden, dat er geen geld is om geweren te kopen, dat er geen mogelijkheden zijn om de gasvoorraden aan te vullen”, lichtte Jatsenjoek tegenover parlementariërs zijn beslissing toe.

  Woensdag nog gingen Oekraïense parlementariërs met elkaar op de vuist.

  Tja, dit werpt toch wel een vreemd licht op uitspraken: wij hebben bewijzen, het waren rebellen en Rusland is mede schuldig, van de zojuist gevallen regering in de Oekraïne, wat gaat de US nu doen nu het marionetten kabinet op de stoep van Poetin weg is?
  Of : wat kan de US nog doen om zijn gezicht te redden?

  1. Eh ja nou, dank voor je link, kon deze site niet maar heb een aantal sprakeloos zitten lezen.
   Dat de jongeren in de US hier geen publiek punt van maken, want ook hier telt: de “oude garde, met een aangeboren afkeer tegen Rusland, homo’s, lesbiennes, anders denkenden, enz., heeft het hier voor het zeggen.
   Verandering is niet mogelijk in hun denkwijze en hun denkwijze is de enige goede??????
   Nogmaals kan een ieder deze site aanraden.

  2. Ik bedoel dat de “oude garde” het nog steeds voor het zeggen heeft in de US en geen tegenspraak duld zoals die op deze site gegeven wordt. Had het ietwat verkeerd opgeschreven.

 5. Net terug van vakantie en na de kranten lees ik als eerste dit: http://jhaines6.wordpress.com/2014/07/26/mh17-verdict-real-evidence-points-to-us-kiev-cover-up-of-failed-false-flag-must-read/

  Ze zitten behoorlijk klem met al hun leugens, geloof ik. Dus toch meer weer wat gepost op de MSM:

  Gepost 27/7 op: http://www.trouw.nl/tr/nl/14268/Tinkebell/article/detail/3692783/2014/07/21/Wat-op-je-netvlies-blijft-hangen-na-de-crash.dhtml

  : @ J. Vermeulen: ja fantasie al om. Rouw is er ten eerste, maar graag willen we ook de feiten kennen, juist voor de mensen die dierbaren hebben verloren.

  Trouw, graag een poging tot antwoorden:
  Waarom plaatste Kiev anti-aircraft SAM missile installaties in de buurt op 16 en 17 juli?
  Waarom moest MH17 van koers veranderen?
  Waarom is alle radiocontact door Kiev geconfisqueerd?
  Waarom liegt Kiev over de aanwezigheid van een SU-25 straaljager bij MH17?
  lees: http://tinyurl.com/nk95m2p

 6. Weet je waar ik nou toch zo simpel van word? Dat gedraai en gewijs. Die Amerikanen denken dat ze iedereen maar de schuld kunnen geven. Kijken ze niet naar wat ze zelf niet wat ze hebben aangericht, wapens leveren aan terroristen, het opleiden van terroristen, het binnenvallen van Irak gebaseerd op grove leugens, Afghanistan, Kadaffi, Syrie, Hitler gewoon teveel om op te noemen. Ze weten de boel echt mooi te verdraaien, wat een poppenkast zeg. En dat te bedenken dat er nog mensen zijn die het reguliere nieuws geloven. Wel triest hoor.

 7. Guidoj,vandaag 2 augustus 2014 heb ik naar teletekst gekeken eerst op RTL 7 op pagina 113 van 2 aug,en daar wordt wat je hier schrijft wederom bevestigd,namelijk dat het schoothondje van de V.S de heer Cameron een brief heeft geschreven aan de leiders van de navo landen met de mededeling dat de navo zich meer op Rusland moeten richten,omdat Rusland het bondgenootschap als tegenstander zou zien.
  Lidstaten moeten hervormen om zich beter tegen militaire dreiging vanuit Rusland te beschermen.
  Ook wil Cameron de navo top in Wales deze maand aangrijpen,om de lang termijn relatie met Moskou opnieuw ter discussie te stellen.
  Russische agressie moet worden afgeschrikt schrijft hij.
  Hoe bedoel je olie op het vuur gooien,de russen hebben ons tot op heden alleen maar geholpen en zich van agressie gedistantieerd door niet op uitlokking van de V.S en de EU te reageren.
  Vroeger sprak men er wel eens over dat iemand staats gevaarlijk was,wel deze Cameron is een bedreiging voor de wereldvrede,als de navo leiders echte kerels en dames zijn zouden ze deze man in een dwangbuis laten afvoeren,voordat de schade onherstelbaar is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.