Advertentie

MH17: John Kerry en Colin Powell: zoek de verschillen..


Februari 2003, Colin Powell maakt in de VN-raad een absolute propaganda-hoogstandje, door Irak te beschuldigen van WMD, massa-vernietigingswapens..
Februari 2003, Colin Powell maakt in de VN-raad zijn absolute propaganda-hoogstandje, door Irak te beschuldigen van het bezit van WMD, massa-vernietigingswapens.. Het bleek dat de krachten achter de schermen ZO ongelooflijk hard dit valse verhaal speelden, dat het ook ten koste ging van goedwillende mensen, in dienst van de VS. Zoals zelfs CIA-agente Valerie Plame en haar man Joseph Wilson aan den lijve ondervonden. Zij verdomden het om ‘vals bewijs’ aan te leveren.. CIA-agente Plame werd verraden door haar eigen regering..! (klik voor het hele verhaal) Ook onze eigen premier Balkenende liet zich imponeren en was alleen druk bezig ‘Kennis van Toen’ te vergaren..

x

x

John Kerry en Colin Powell: zoek de verschillen..

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Natuurlijk kon het niet uitblijven, er dient zo snel mogelijk een schuldige te komen, die in het plaatje past.. De VS heeft -bij monde van John Kerry- gesproken in al haar wijsheid en vanuit haar onafhankelijke status.. Of was het toch niet onafhankelijk.. Herinneren we ons nog de woorden van de onderminister van Buitenlandse Zaken, die met een ‘fuck the EU’, duidelijk maakte hoe de VS in het conflict staat in de Oekraïne..? Nee, het ging de VS allemaal niet snel genoeg, er moesten spijkers met koppen worden geslagen. En kennelijk is dat nu gebeurd.. Colin Powell, eh, John Kerry, mocht de hete kolen uit het vuur halen…

Victoria Nuland: 'Fuck the EU'.
Victoria Nuland: ‘Fuck the EU’. (klik voor het hele verhaal) Hoe profetisch waren deze woorden, die aantoonden hoeveel respect er is voor niet-Amerikaanse zienswijzen..

Laten we dus eens luisteren naar de puzzelstukjes die Kerry heel uitgerekend neerlegt en vervolgens aan de wereld vraagt of ze het puzzeltje met hem in elkaar willen leggen. Er wordt niet vertelt, of dit wel alle stukjes zijn, waardoor de puzzel compleet is. Ook niet of er wellicht eigengemaakte stukjes tussen zitten, noch wie de maker is van deze puzzel..

Nee, de focus ligt meteen bij het ‘aanreiken van de totale puzzel’, het hele plaatje, zódanig dat de onderlinge stukjes NIET meer te zien zijn.. Want het hele plaatje is toch al compleet..? Niks ‘internationaal onafhankelijk onderzoek’… Wij (de VS) bieden de VN-veiligheidsraad de oplossing al aan, het hele plaatje, zodat we niet meer hoeven puzzelen..! Wij zijn onafhankelijk, maar niet heus..!

Tot u sprak John Kerry (minister buitenlandse zaken VS):
“Enkele weken geleden ging er een konvooi van 150 voertuigen met pantserwagens, raketinstallaties, tanks en artillerie van Rusland naar Oost-Oekraïne. Daar werd het aan de separatisten overgedragen. Vrijdagochtend vroeg, uren na de aanval op het vliegtuig, werd een SA-11 installatie de grens overgebracht, terug naar Rusland. Bij de lanceerinstallatie ontbreekt 1 raket … wat suggereert dat een lancering heeft plaatsgevonden.

We weten zeker dat de seperatisten de vaardigheid om deze geavanceerde SA-11 (dit Westerse aanduiding van de BUK installaties) systemen te gebruiken, hebben geleerd in training van de Russen”

Tja, ons valt een bijzonder hoog ‘Colin Powell’-gehalte op.
Herinner je nog de leugens in de VN-raad, waar de wereld naar keek en op basis waarvan de inval in Irak werd gerechtvaardigd door de VS..? Ook toen waren de zinnen ‘We weten zeker dat’ en ‘Dit is het Bewijs dat’ niet van de lucht. Maar, zo is de simpele vraag, als je als de VS zo goed op de hoogte bent, wat de seperatisten uitspoken, waarom is er dan niet eerder gewaarschuwd..??

In elk geval lijkt de conclusie gerechtvaardigd, dat de VS hun versie van het verhaal eigenlijk ‘liet gebeuren’ en het internationale luchtverkeer NIET waarschuwden voor deze ontwikkelingen… Is dat een normale gang van zaken..?

En terwijl de Britse premier Cameron volledig onnozel en ophitserig roept dat Putin zijn ‘onschuld dient te bewijzen’, is het nu aan de kritische internationale gemeenschap de ethisch-morele opdracht uit te voeren, om de  woorden van Kerry af te zetten tegen de partijdigheid van de VS in dit conflict. Af te zetten tegen de FEITEN die van andere kanalen binnen komen en vaak volledig in contradictie zijn met hetgeen Kerry hier propageert..

Laat Cameron misschien eerst eens bewijzen waarom hij denkt dat Putin schuldig is..?
Laat Cameron misschien eerst eens bewijzen waarom hij denkt dat Putin schuldig is..?

En daarmee zijn zijn woorden niet meer en niet minder dan propaganda. De feiten zijn de feiten, wanneer ONAFHANKELIJKE personen zich uitspreken. Zoals rechters en de internationale commissie waar Rutte en vele andere staatshoofden om vragen. EN NIET afhankelijke staatslieden met belangen, die sowieso al de verdenking op zich hebben.. (‘Fuck the EU’..) Is dit eigenlijk niet heel vreemd, dat Kerry, vlak vóór het VN-beraad het vuurtje met die hete kolen, nóg verder opstookt.. En dan niet o.b.v. feiten, maar van door hen geconstateerde ‘verdachte omstandigheden’..

Vreemde zaken..
Want het is toch op z’n minst ‘uiterst merkwaardig’ te noemen, dat deze separatisten, die getraind zouden zijn in het gebruik van deze geavanceerde raketinstallatie, én ter plekke Russische instructeurs als begeleiders zouden hebben, uitgerekend een verkeersvliegtuig neerhalen dat op 13 kilometer hoogte, in oostelijke richting vliegt, op slechts 50 kilometer van de Russische grens. Oekraïense transportvliegtuigen die in de buurt landen, vliegen niet op deze hoogte. En zeker niet richting ‘de vijand’, richting Rusland..

We hebben uit de berichten gehoord, dat er dagelijks tientallen verkeersvluchten over Oostelijk Oekraïne vliegen, dus nu ineens en ‘zomaar’ een vliegtuig van 13 kilometer naar beneden halen, is op z’n zachtst gezegd ‘merkwaardig’.. En daarnaast.. Er wordt keer op keer verteld, dat de seperatisten niet eens in het bezit zouden zijn van deze BUK-installatie..! Wie kan dus heel eenvoudig bewijzen dat ze wél een dergelijk raketsysteem in handen zouden hebben. Moeten we daar niet simpel beginnen..?

Veroordelen en wraak aanwakkeren..
In de rechtspraak wordt niemand veroordeeld zolang er sprake is van ‘redelijke twijfel’. In de internationale politiek werkt het kennelijk anders. Veroordelen en bewijzen achteraf.. Zoals we met JanPeter Balkenende hebben gezien, die door de oud-president van de Hoge Raad, mr. Davids, op niet mis te verstane wijze op de vingers werd getikt, voor onze deelname aan de oorlog in Irak. Een deelname die vooral was gebaseerd op de ‘kennis van toen’, de propaganda (want dat was het dus!) van Colin Powell in nota bene de VN-raad..!

Laten we kritisch en vooral uiterst terughoudend zijn met het beschuldigen en zeker met het veroordelen. Dát lijkt het meest slimme, naast het je blijven afvragen, waarom we allemaal de puzzeltjes van de VS dienen af te maken… Zeker als we door krachten in die regering Obama als ‘bijzaak’ worden gekwalificeerd, is het van belang het grotere belang van de VS te ontwaren..

De haat-zaaiende tabloiits, allemaal afkomstig van enkele nieuwsmedia-corporaties....!
De haat-zaaiende tabloits, allemaal afkomstig van enkele nieuwsmedia-corporaties….!

 

20 gedachten over “MH17: John Kerry en Colin Powell: zoek de verschillen..

 1. Goed artikel. Zo denk ik er ook over. De overeenkomsten zijn groot. We moeten zeer alert blijven op dit moment. Of het daadwerkelijk een false flag is weet ik niet, maar verder ben ik het wel met Poetin eens. Dit hele voorval zou niet gebeurd zijn als Oekraïne eind vorige maand de wapens niet had gepakt. Direct of anders toch zeker indirect zijn zij zelf verantwoordelijk. In mindere mate Rusland.

 2. Ik zag vandaag de “briefing” van het kabinet aan een 14 tal vertegenwoordigers van de tweede kamer. Buiten alle gekwijl en roepen om toch vooral onze mensen terug te halen ter identificatie , ook een persoon die krachtig te berde bracht dat hjet een goed idee was om mariniers en of special forces naar het gebeid te sturen. Natuurlijk niet om oorlog te voeren maar ter zekerstelling van het gebied ( 35vierkante kilometers groot) Dat vereist natuurlijk nogal wat manschappen…..blablabla . Kortom aan alle kanten wordt dit gebeuren uitgemolken en leeggezogen om maar tot grotere escalatie te komen. En dan opeens schiet het me weer te binnen.Zou er op de 20ste van deze maand niet een veronderstelde reset komen van het financiele systeem? aangekondigt door La garde? daar hoor ik opeens niets meer over.
  Jaja alle energie en aandacht gaat nu uit naar het neergeschoten vliegtuig…….hele mooie afleiding.

  1. Precies ….. en de economische teruggang is te wijten aan een tekort aan oorlogen in de wereld op dit moment. Heeft u even een momentje er wordt hard aan gewerkt deze tekortkoming op te heffen ……

  2. Dick, was niet echt off-topic. Ik kan de oorlogstrommels al weer horen rommelen en het maakt me misselijk. Vele musikanten verspreiden het bewustzijn over de waanzin van de oorlog. Lets repeat that message.

 3. In alle tumult is het mij opgevallen dat Rutte tracht bij de feiten te blijven en niet meegaat in alle emoties en beschuldigingen van andere regeringsleiders. Dat waardeer ik en het zal ons denk ik sieren als wij massaal achter deze houding gaan staan, zodat hij zich gesteund voelt.
  In dit stadium beschuldigen leidt tot haat en wraak,terwijl de meeste van ons verlangen naar rust en vrede. De boel opruien zal averechts werken. Het is tijd om de rijen te sluiten. Wij hebben de keus ons te laten meeslepen door gedramatiseerde en opruiende berichtgeving of wij blijven bij de feiten en trekken geen voorbarige conclusies. Wat dat betreft sta ik nu nog achter de president. Ik hoop van harte dat hij het kan volhouden.

  1. Ben het helemaal met je eens, terwijl ik écht geen Rutte-fanaat oid ben. Maar hij mag -met ballen- ook eens ZEGGEN, dat de daders nog niet bekend zijn..! Of daarop zinspelen in ieder geval.
   Ik heb de afgelopen dagen bij veel mensen gedaan.. Ze schrikken van de vraag: “Hoe weet je dat ‘die-en-die’ het gedaan hebben?” Al volledig in de hersenspoelsels van Telegraaf en andere ophitsers gevangen..

  2. Mhhhmmm” We moeten er voor waken nog geen daders aan te wijzen daar anders de toegang tot het rampgebied in gevaar kan worden gebracht, waarmee de repatriering van de slachtoffers extra wordt bemoeilijkt.”Waren dat niet de woorden van die kanjer van een Rutte?En had hij niet die door vele superlatieven gesteunde walgingover de beelden waarvan hij vond dat ze vreselijke onethische handelingen toonden van de melieties aldaar( pro-russen)Ik zag een aangedane millitair die het knuffeltje zachtjes terug legde op de grond en onder het afnemen van zijn hoofddeksel een kruisteken maakte.Heel integer zal ik maar zeggen ,niets walgelijks aan.
   Dat klinkt voor mij als aanwijzen wie dat je denkt dat het gedaan heeft, het gebied is in handen van????Dus vooral niet zeggen dat je wordt geacht te denken dat de russen of de pro-russische opstandelingen het hebben gedaan , dat komt pas als de lichamen netjes in door de oekraine beheerst gebied zijn gebracht! Bovendien alle superlatieven die er werden gebruikt om de vreselijkheid van dit gebeuren toch vooral zwaar te benadrukken gaven bij mij een gevoel van intense walging. Rutte heeft immers boter op zijn hoofd als je het afzet tegen zijn reacties op het ongebreidelde geweld dat in gaza aan de dag wordt gelegt . Oja het zal wel komen omdat er nederlanders aan boord waren dat maakt het wel extra erg natuurlijk.( voor mij zijn mensen, mensen!)

 4. Erg raar dat men een ex-KGB/NKVD/Stasi baas van een dergelijke actie op “voorhand” beschuldigd. Als ze in Rusland nou inhumaan met anders denkende/belevende minderheden omgingen dan zou ik zeggen OK. Maar bij een land waar politieke concurrentie graag omarmd wordt, en het kiesstelsel volledig in handen is van de bevolking, idd uiterst merkwaardig. Notabene nadat hij Ukraïnse separatisten had BELOOFD bij te staan in hun “onafhanklijkheids” strijd, wat zegge schrijve 40% van de Russische bevolking ten zeerste behaagt, knap lastig parket waar je zo’n menslievende federale leider dan in laat belanden. Wat verwachten ze eigenlijk van hem? Dat hij zomaar zijn beloftes kan intrekken ofzo..? 🙄

 5. Eerlijk gezegd herken ik John Kerry helemaal niet meer. Plastische chirurgie óf gewoon een plaatsvervanger (een slechte look-alike) en is de echte dood of vervangen door een beter meewerkend model?
  Motief uit onderstaande artikel dat het zou gaan om meer vrouwtjes gaat natuurlijk niet op voor machthebbers met een eigendunk hoger dan de eiffeltoren 🙂

  http://beforeitsnews.com/opinion-conservative/2013/09/why-did-john-kerry-70-mutilate-his-face-2711528.html

  1. Weet je welke gelijkenis ik vandaag opmerkte… toen ik Putin in een interview zag op tv, dacht ik in eerste instantie een van de royals van Groot Brittanie te herkennen: prins William. Merkwaardig, toch?

 6. En wat doe ik met mijn beelden die ik maar niet los kan laten?
  Ik zie steeds het vliegtuig vliegen en dan ineens is er een boem net voor de rechter vleugel. Een grote vuurbal en het vliegtuig breekt in tweeën.
  Hoe ik ook kijk ik zie niets wat er op lijkt dat er vanaf de grond iets naar het vliegtuig komt.
  Ik heb het hier over de beelden die ik zie als ik mijn ogen dicht doe.

 7. NL en onze mensen worden misdadig misbruikt door de almachtige US of A. Misschien toch de hoogste tijd om de samenwerking weer eens te evalueren! Denkt u hierover na..
  Toevallig richt Poetin een nieuwe Wereldbank op, toevallig vallen de Joden weer eens Gaza binnen, toevallig vloog een Oekrainse jachtvliegtuig in de buurt van de MH17, toevallig waren ALLE paspoorten van de inzittenden op EEN plek te zien! ( hebt u ooit zoiets gezien ?? en dat in een rampgebied van enkele kilometers…)
  Probleem is dat Poetin en zijn Russen geen derderangs arabieren zijn en bij elkaar geraapt zooitje kamelen of ezel rijders ( Afghanistan,Irak,Lybie, Syrie)
  Ooit waren de VS het land van vrijheid nu echter het kwaad op deze Aarde.
  Maakt u allen op voor de WO III.

  1. Doe jij dat maar als je dat leuk vind( opmaken voor wo III) Ik doe daar niet aan mee. Door je erop te richten roep je het over je af.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.