Advertentie

Nu hoogste sterfte bij.. volledig gevaccineerden!!


Studie in The Lancet:

De meerderheid van de momenteel
besmette en dode mensen
in Duitsland, het VK, Israël en de VS
zijn volledig gevaccineerd

* * *

Gaan we naar vier keer per jaar een booster?
Maar de effectiviteit van Pfizer’s vaccin/ ‘booster’ vermindert al
drie maanden na tweede prik!

Intussen bewijzen de gegevens uit Duitsland, het Verenigd Koninkrijk,
Israël en de VS beschikbaar dit onomstotelijk!

Tegenwoordig is het merendeel van de besmette mensen gevaccineerd,
en het is bijna alleen in deze groep dat mensen sterven.

* * *
x

x

Nu hoogste sterfte bij..
volledig gevaccineerden!!

2021 WantToKnow.nl/be

x

Veel mensen kunnen het niet geloven, maar de vaccins tegen COVID-19 zijn absoluut niet de bescherming die ons beloofd is. Medisch specialisten/artsen houden nog steeds de moed erin, zo lijkt het. Maar ze wéten dat de vaccins feitelijk een ‘sof’ zijn. Deze specialisten roepen dat ‘het vaccin beschermt ‘ONS NOG STEEDS’ tegen heftige aandoeningen van COVID-19(varianten), maar inmiddels komen er toch schrikbarende cijfers boven water..!! We geven hieronder een klein overzicht van de gegevens uit het artikel in het gerenommeerde medische tijdschrift The Lancet:

Duitsland: Eind oktober waren bijna 6 op de 10 (59%) van de 60-plussers volledig gevaccineerd tegen Covid. Duitse deelstaten met de hoogste vaccinatiegraad hebben hoogste oversterftecijfers. De natuurkundige Dr. Ute Bergner, lid van het parlement van de deelstaat Thüringen, hield op 17 november jl. een toespraak voor dit parlement, waarin zij een analyse presenteerde waartoe zij opdracht had gegeven, (BRON). 2 Statistici kregen de taak, te onderzoeken of er een verband bestaat tussen de vaccinatiegraad en de oversterfte in de 16 deelstaten.

Deze 2 statistici, prof.dr. Rolf Steyer en dr. Gregor Kappler analyseerden de periode van week 36 tot week 40. En de resultaten van het onderzoek zijn alarmerend. Een samenvattende analyse:

In alle 16 landen kan een overmatige sterfte worden vastgesteld. Het door het RKI in de beschouwde periode gerapporteerde aantal sterfgevallen onder covid-sterfgevallen vertegenwoordigt slechts een relatief klein deel van de oversterfte en kan vooral het kritieke probleem niet verklaren:

Hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe hoger de oversterfte.

De meest directe verklaring is: Volledige vaccinatie verhoogt de kans op overlijden.’ En natuurlijk zijn er meer indirecte verklaringen mogelijk:

・ Hoe hoger het percentage ouderen, hoe hoger de vaccinatiegraad en hoe hoger de oversterfte. Daarom is er ook een correlatie tussen de vaccinatiegraad en de overmatige mortaliteit.
(Maar deze verklaring is echter niet erg plausibel, aangezien het aandeel van de ouderen tussen 2016-2020 enerzijds en 2021 anderzijds dan aanzienlijk veranderd zou moeten zijn).

・ Hogere vaccinatiepercentages worden bereikt door meer stress en angst in het betrokken land, en die leiden tot een hoger aantal sterfgevallen.

Andere verklaringen zijn geenszins uitgesloten. Sommige daarvan kunnen ook door cijfers worden gestaafd en moeten nader worden onderzocht. Wij zijn zeer dankbaar voor dit soort suggesties.

Correlatie tussen sterfteoverschot en vaccinatiegraad in de deelstaten Week 36 – Week 40 (Bron: Prof. Dr. Rolf Steyer en Dr. Gregor Kappler) Verklaring: Y-as = procentuele oversterfte ivm gemiddelde. (Dus 110,0 = oversterfte van 10 %. (O.b.v. middelde van 2016 tot 2020) X-as = vaccinatiegraad van andere federale Duitse staten in procenten. (TH is bijv. Thuringen)

Bevestiging van deze cijfers en conclusies uit andere landen!

Verenigd Koninkrijk: De secundaire transmissie voor personen binnen een huishouden was gelijk bij blootstelling aan besmette volledig gevaccineerde en besmette niet-gevaccineerde personen (25 % groep 1, 23 % groep 2). De virale belasting was vergelijkbaar, ongeacht de vaccinatiestatus en de virusvariant. Tussen week 39-42 waren 9 van de 10 (90%) van alle co-infectiegevallen bij mensen ouder dan 60 jaar volledig gevaccineerd, en iets meer dan 3% was volledig ongevaccineerd. In week 41 was er een hoger infectiepercentage per 100.000 gevaccineerden dan niet-gevaccineerden in alle leeftijdsgroepen boven de 30 jaar.

Israël: er werd een uitbraak gemeld in de gezondheidssector, waarbij 16 gezondheidswerkers, 23 patiënten en 2 familieleden werden getroffen. De infectie was afkomstig van een volledig gevaccineerde mede-geïnfecteerde patiënt. Van de 248 blootgestelde personen was 96% volledig gevaccineerd, 14 patiënten werden ernstig ziek of stierven, en 2 niet-gevaccineerden ontwikkelden een milde ziekte.

Verenigde Staten: De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) (Amerikaanse GGD) hebben bekendgemaakt dat vier van de vijf districten met het hoogste percentage volledig gevaccineerde populaties, hoge transmissiecijfers hadden. Dit kan worden aangevuld met statistieken voor Zweden, waar met de VS vergelijkbare  districten zijn. Volgens de de Zweedse gezondheidsautoriteit zijn er in oktober 151 mensen overleden. Van deze groep overledenen, waren 122 personen (81%) volledig gevaccineerd, 9 personen of 6% hadden één dosis of twee doses gekregen zonder dat er twee weken waren verstreken, en 20 personen of 13% waren niet gevaccineerd.

Als conclusie zouden we toch mogen stellen, dat het beschimpen van ongevaccineerden als ‘de schuldigen’ van de blijvende manifestatie van COVID, tot het verleden dient te behoren. Die stelling is dus NERGENS OP GEBASEERD. INTEGENDEEL, het wordt tijd dat de medische wetenschap zich eens goed achter de oren krabt en LUISTERT naar erudiete medische wetenschappers, die tot nu toe niet of nauwelijks aan het woord zijn gekomen. EN DIE AL DIE TIJD AL HEBBEN GEWAARSCHUWD..!
Want als we in dát kader bijvoorbeeld Nobelprijswinnaar prof.dr. Luc Montagnier mogen geloven, hebben we nog heel wat te verwachten..!!

Bronnen:

Onderzoek gepubliceerd in The Lancet: pdf HIER

Svensk studie med 1,7 miljoner deltagare visar att vaccinens effekt avtar efter två månader och att tredje dos sannolikt är meningslös

 

* * *

Misschien heb je in dit kader, ruimte voor dit verhaal

Een terugblik op het afgelopen jaar…
We werden uitgelachen en vernederd
maar onze schouders bleven recht.
We werden er zelfs om ontslagen
maar kregen meer werk en konden bergen verzetten.
We werden overladen met informatie
maar gingen op zoek naar de bron
We werden geframed en in hokjes geplaatst
maar onze gedachten stroomden vrij.
We werden omgekocht en gechanteerd
maar wij waren met minder tevreden
We werden vermeden door vrienden
maar vonden elders nieuw geluk.
We werden weggezet als quasi ongeletterd,
maar schreven meer dan ooit
We werden verstoten door familie
maar we werden verwelkomd door vreemden.
We werden bedreigd en beboet
maar onze rug bleef recht
We werden geslagen, geschopt en gebeten
maar buigen deden we niet.
We werden dagelijks voorgelogen
maar we doorzagen de leugens direct
We werden uiteengedreven
maar gingen ons met duizenden verbinden.
We werden weggezet als egoïsten
maar stonden klaar voor iedereen.
We moesten een masker gaan dragen
maar lieten een duidelijke glimlach zien.
We werden gevraagd naar een toegangsbewijs
maar ons lichaam voelde vrijer dan ooit
We moesten afstand bewaren
maar knuffelden meer dan voorheen.
We werden gevraagd om de oudjes te weren,
maar tijdens ons bezoek kregen we dankbaarheid
We werden gedwongen kerst klein te vieren,
maar de gastvrijheid wordt groter dan ooit.
We mochten geen cadeautjes meer kopen
maar we worden creatiever in geven.
We werden ertoe aangezet onze buren te verklikken, maar vieren samen feest.
We werden gedwongen in het donker te leven, maar ons lichtje straalt hemelsbreed.
We werden als klein groepje weggezet
maar groeien met de dag!
Totdat een ieder wereldwijd in alle vrijheid leven mag!

* * *

3 gedachten over “Nu hoogste sterfte bij.. volledig gevaccineerden!!

    1. Ik zit met dezelfde vraag…. iemand in mijn omgeving na 1ste vaccinatie al symptomen… Na de derde nu de vreselijke diagnose gesteld. Ik heb zelf het gevoel dat hier een verband is….. maar wie bewijst het en wie heeft soortgelijke ervaringen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.