Advertentie

40 Witte Helmen: ‘Chemische aanvallen waren fake’..!!


x

x

40 Witte Helmen:

‘Chemische aanvallen waren fake’..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Hoe je als groep van machthebbers zó tot aan je nek in de moeilijkheden kunt komen, door leugens, manipulatie en bedrog, zal de komende tijd blijken. Want het is natuurlijk zo klaar als een klontje, dat datgene waar blijkt te zijn, wat veel ‘complotdenkers’ altijd al hebben geroepen. Namelijk dat Westerse allianties áchter de poging zitten, om president Assad ten val te brengen. Het is o.a. het syndicaat van Rothschild-banken, dat de grote financiële drijvende kracht áchter deze smerige oorlog zit. Een oorlog waar burgers de vermoorde onschuld zijn en niet spélen..! Zij zijn massaal de dupe van de manipulaties en oorlogsdaden van deze krachten.

Het is niet zo heel moeilijk na decennia van smerig bedrog van de wereldopinie, de valse-vlag-aanslagen te ontmaskeren, op basis waarvan Westerse krachten, gemanipuleerd door het internationale banksyndicaat en mega-industriële machten, te zien dat ná Libië, nu ook Syrië in dezelfde tang wordt genomen. Daarbij gaat het ‘plan’ over lijken; sterker nog: hoe meer hoe beter. Des te meer haat en weerzin zaai je tegen Assad en zijn regering. Hoe vaak je ook filmpjes ziet dat de man écht begaan is met zijn volk. Wellicht kun je je het filmpje herinneren, waarin Amy Goodman een interview heeft met generaal Wesley Clark, die uiterst openhartig vertelt, dat EEN MAAND NA 9/11 DE PLANNEN AL KLAAR LAGEN OM SYRIË in te pakken..

En jazeker het bewind van Assad bestaat óók niet uit lieverdjes en ook zij halen streken uit. Maar om zwaar betaalde huurlingen, die vechten als ‘opstandelingen tegen Assad’, te kwalificeren als ‘Syrische oppositie’, is natuurlijk een regelrechte en smerige manipulatie. Het ergste in onze ogen, is dat ONZE NEDERLANDSE REGERING ook gewoon van de hoed en de rand weet en het kennelijk nodig vindt, om € 25 miljoen bij te dragen aan deze destructieve krachten, die het niet gaat om de Syrische bevolking, maar hen onder de voet loopt en vermoordt, om de ‘doelstellingen’ van deze smerige oorlog te bereiken. Daarvoor worden ze immers betaald.

‘Highly Likely’:

Nederland Oorlogsmisdadiger..!!

NIemand minder dan de voormalig hoofdaanklager van het Internationale Hof van Justitie in Den Haag, mevrouw Carla Del Ponte was al ‘geschokt’ dat Nederland steun leverde aan strijdgroepen waarvan bekend was dat zij mensenrechten in Syrië schonden. De Zwitserse werd bekend van haar rol bij het Joegoslavië-tribunaal en was tot vorig jaar lid van de VN-onderzoekscommissie voor Syrië en maakt haar standpunt heel duidelijk:

Alle partijen in het conflict plegen misdaden. Nederland weet dat de oppositie oorlogsmisdaden pleegt. Er is nu gedegen onderzoek nodig en niet alleen Nederland, maar ook andere staten hebben de Syrische oorlog gesteund en daarmee zouden ze medeplichtig kunnen zijn aan het plegen van oorlogsmisdaden.”

Het besluit van Nederland in 2015 om steun te leveren aan de zogenaamde ‘gematigde oppositie’, die geen misdaden zou begaan, verbaast Del Ponte bijzonder.  “Waaróm deed Nederland dit? Had Nederland niet kunnen volstaan met het sturen van humanitaire hulp via de Verenigde Naties?” Ze pleit voor een internationaal tribunaal dat oorlogsmisdaden in Syrië onderzoekt en daarbij ook de inmenging van landen als Nederland onder de loep moet nemen.

Tijdens een interview voor een Zwitsers-Italiaans Tv-station verklaart Del Ponte: ‘Onze onderzoekers zijn in de buurlanden geweest en hebben slachtoffers, artsen en mensen van veldhospitaals gesproken en volgens hun rapportage, die ik heb ingezien, zijn er sterke, concrete verdenkingen, maar nog geen keihard bewijs, dat Sarin-gas is gebruikt. Op basis van de manier waarop de slachtoffers zijn behandeld.”

In rapporten die Del Ponte’s commissie opstelde wordt overigens de door Nederland rechtstreeks gesteunde ‘Sultan Murad Brigade’ expliciet genoemd. Uit onderzoek van Trouw en Nieuwsuur blijkt dat ze hulp van Nederland hebben gehad. Deze groep zou volgens Del Ponte’s onderzoek inwoners van Aleppo onderdrukken. Nederland steunde de Sultan Murad-brigade vanaf 2016, en zette de steun door tot aan begin 2018. Ook na het verschijnen van Del Ponte’s alarmerende rapport…

Del Ponte rapporteerde van 2012 tot 2017 namens de VN over oorlogsmisdaden en mensenrechtenschendingen in Syrië, niet alleen door het regime van president Assad, maar ook door gewapende oppositiegroepen. “Wij schreven al vanaf 2013 in onze rapporten dat álle strijdgroepen in het Syrische conflict zich schuldig maakten aan oorlogsmisdaden”, aldus Del Ponte. Deze commissie Del Ponte maakte onderdeel uit van de mensenrechtenraad, waar ook Nederland deel van uitmaakte, van 2015 tot 2017.

Volgens Del Ponte was de Nederlandse ambassadeur Karel van Oosterom. ‘precies op de hoogte, van wat er in onze rapporten stond; hij kende zelfs de details van deze onderzoeken’. Ze voegt ze daaraan toe, dat het er op lijkt, dat Nederland preciés wist wat het deed: “Nederland had genoeg mensen, en informatie van de inlichtingendiensten. En zeker Nederland, en de andere Europese landen, want die wisselen al deze informatie uit. Dus zij weten precies wat er in Syrië gebeurde!”

Het verhaal van Carla del Ponte is natuurlijk duidelijk. Zeker in de aanloop naar wat we je feitelijk voor willen leggen. De fake-organisatie die ‘The White Helmets’ genoemd wordt. Een groep van zogenaamde vrijwilligers, die hun leven in de waagschaal stellen, om slachtoffers van de smerige oorlog in Syrié, te helpen en bij te staan. Maar steeds vaker werd duidelijk, dat dit ook een smerige manipulatie was. Dat onze sympathie voor deze jongens misbruikt werd, om opnieuw, via een achterdeurtje, haat en nijd te zaaien tegen Assad..!!

Over, op z’n zachts gezegd:

de ‘Omstreden’ Witte Helmen..

Wat een helden.. Daar zou je toch een film over maken, over zoveel heroïek..? En ja zo geschiedde.. Niet als eerbetoon, maar kennelijk om het oppoetsen van de ‘fakery’ rondom deze propagandaclub. Je moet maar durven. En wist je dat ze zelfs genomineerd waren voor een Nobelprijs..! Tja, als je Obama na 2 maanden in zijn presidentszetel al een Nobelprijs omhangt, kun je deze propaganda ook wel proberen.. En het lukte..Nobelprijs 2016 voor ‘Beste korte documentaire’..  Kijk  naar deze trailer:

Wie beter dan James Corbett kunnen we nog een keer het verhaal laten vertellen over deze fake-groep? Komt ie:

En kijk eens naar deze video uit 2016!

Wij plaatsten HIER en HIER (over het ineenstorten van de leugen) al artikelen over de crème-de-la-crème van de valse-vlag-oorlogsvoering in Syrië.. ‘De Witte Helmen’… Gefinancierd door het internationale ‘Soros-syndicaat’, werd dit een Hollywood-uitvoering van gespeelde sympathie. Wat een poppenkast, waarbij natuurlijk lijken en fakery essentieel onderdeel waren van het script..! Maar wat we bijna niet kunnen verkroppen, is dat de officiële media, zoals het RTL- en NOS-journaal en AL die kranten die zeggen kwaliteitswerk te leveren, zich hier niet mee bemoeien..

Het is kennelijk niet genoeg dat een serie onafhankelijke journalisten hun  werk WEL doen en aanleiding geven, om dit werk WEL te doen. Of dragen NRC, AD, De Telegraaf en noem ze maar op, inclusief die gewichtige journalisten van genoemde Tv-stations, ze BEWUST bij aan de smerige oorlog in Syrië, waar dit soort propaganda schreeuwt om ontmaskering.. Kijk eens naar de foto hiernaast, van 4 van deze kanjers, die vaak met gevaar voor eigen leven WEL in Syrië hebben rondgelopen en WEL kun nek uitsteken om berichtgeving te doen, die tégen de stroom in lijkt te gaan.

Tegen de stroom van leugens en manipulatie waar we de hele dag aan bloot staan. WIJ ALLEMAAL.. Deel deze berichtgeving met mensen die er allemaal van overtuigd zijn, dat die Witte Helmen als de kudde schapen zijn, waar ze achteraan lopen..  Wit en dus onschuldig, en dús moet het toch wel goed zijn? Wat is trouwens op Tv vanavond Mien? Het cynische dat wij voelen, wanneer we deze smerige propaganda zien, de misbruik maakt van de sympathie van mensen en deze zoals gezegd wil keren naar haat- en wraakgevoelens, is nauwelijks te beschrijven. Ieder mens heeft de PLICHT zich goed te informeren en ZELF de conclusies te trekken van die speurtocht.

 

Van humanitaire hulp naar… ORGAAN-OOGSTEN..!?!.

Het officiële rapport met 40 klokkenluidersverklaringen

van leden van deze ‘Witte Helmen’..

 

Een van de leden van het Russische onderzoeksteam, Grigoriev, presenteerde de resultaten van het rapport van de stichitng. De Russische gezant bij de VN, Vassily Nebenzia, zei, dat op basis van deze bewijzen, deze groep een groot gevaar was: ““The White Helmets verdienen het bestempeld als en ingedeeld te worden bij , de United Nations’designated terrorist list”. Er is geen sprake van ‘vrijwilligers’ in deze groep, want alle leden krijgen betaald, aldus Grigoriev. Het is duidelijk in de bewijsvoering, dat deze Witte Helmen schriftelijke orders kregen van Jaysh al‑Islam, een Islamitische militante groep, berucht om hun bezetting van de Syrische plaats Douma.

Zelfs mensen van het gerespecteerde dr. Ron Paul instituut, van het gelijknamige Amerikaans oud-congreslid, laten weten dat zij tot de conclusie komen, dat deze Witte Helmen regelrechte propaganda waren. (klik voor lead)

In de buitenwijken van Damascus hebben deze Witte Helmen de chemische aanval in scene gezet, op basis waarvan Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de VS besloten luchtaanvallen uit te voeren tegen de Syrische overheid, begin April 2018. (HIER) en (HIER). Grigoriev’s getuigenis hierover:

“Het falsificeren van deze chemische aanvallen, was een essentieel onderdeel van het werk van de Witte Helmen.”daarbij werd ook regelmatig fake-news gefabriceerd, door bijvoorbeeld georganiseerde reddingen teensceneren.”

In dit kader liet hij weten, dat er bewijzen zijn, dat deze fakery plaatsvond in het plaatsje Jisr al‑Haj in Aleppo. Daar werd door deze milities vuilnis in vlam gezet en werden dode lichamen uit het lijkenhuis gehaald, zodat de Witte Helmen een reddingsoperatie konden filmen. Grigoriev citeerde daarbij een verklaring van een van de leden van de Witte Helmen, dat alle leden die meededen aan deze ‘operatie’ een beloning kregen van US$ 50,- voor hun inspanningen.

Geredde mensen die vervolgens worden gedood..??
Uit het onderzoek blijkt, dat veel burgers die werden geïnterviewd, sprake over de situatie dat als er mensen werden gered, deze dan vervolgens dood werden aangetroffen, waarbij hun organen ontbraken..! Een van de geïnterviewde getuigen was een voormalig lid van Ahrar al-Sham, die vertelde dat zijn commandant, genaamd Shadi Kadik, aka als Abu Adel Al-Halabi (of Aleppo), deze orgaan-oogst heeft bevestigd..

Het totaal aantal gevallen van orgaandiefstal in Aleppo alleen al, bedraagt zeker enkele honderden, aldus de getuigenis van Grigoriev. In plaats van het redden van kinderen en burgers, plunderden de Witte Helmen de huizen van de slachtoffers van bombardementen en ook de lichamen van de slachtoffers verdwenen.

Terwijl kinderen uit hun school werden gehaald om in de puinhopen van deze schoolruimtes ‘kantoorruimte’ te maken voor de Witte Helmen. Grigoriev hierover: “Volgens een ruwe schatting, waren van de 26 centra van de Witte Helmen, er zéker 10 gevestigd in scholen.” Dat werd ons meegedeeld door een Syrische journalist in dat gebied.” En scholen zijn een gecamoufleerde plaats om een kantoor te vestigen.

Kijk naar de video waarin het uitgebrachte rapport over de klokkenluiders onder deze Witte Helmen wordt besproken. Maar liefst 40 (!!) mensen, die hebben verteld dat het inderdaad allemaal fake was. Waar blijven onze Tweede Kamerleden, die op basis van dit rapport besluiten om de regering via een parlementaire enquete te ondervragen over de oorlogsmisdaden die het kabinet Rutte heeft begaan..? En nee, daar zit geen woord overdreven retoriek bij; wij dienen als Nederlanders op te staan en het instrument van onze parlementaire democratie te gebruiken. Om in ieder geval onszelf nog geloofwaardig in de spiegel te kunnen aankijken.. Zeker wanneer je hoort, wat we ook al enkele jaren lezen, dat oorlogsslachtoffers worden gebruikt als ‘orgaanleverancier’…

Je kunt op deze video van 7 kwartier, de meeting zien bij de VN rondom het verschijnen van het rapport van de ‘Director of the Foundation for the Study of Democracy’ Maxim Grigoriev, getiteld: ‘Syrian chemical dossier: independent view’, dat gepubliceerd werd op 25 april 2019 (opname © UN Web TV /official website ‘Permanent Mission of the Russian Federation to the UN’ HIER) –

x

De Westerse ‘krachten hier, zijn daarmee oorlogsmisdadigers..!!

En ja, ook onze Mark Rutte is betrokken bij dit smerige potje oorlog voeren. We pakken het -zoals je ziet- even in één zin samen, maar aan elk woord in die zin is niets onjuist en/of gelogen. Rutte is nauw betrokken bij alle fratsen die de Westerse ‘machten’ uithalen in Syrië, om hetzelfde smerige spelletje te spelen, dat ook in Libië werd uitgevoerd. De leider zwart maken en hem beschuldigen van onderdrukking van zijn volk. Om vervolgens via een valse-vlag-constructie de wereldopinie dúsdanig te manipuleren, dat gewone journalisten wereldwijd, in de val lopen van anti-Assad-propaganda en nieuwsmanipulaties. En daarvan zijn deze Witte Helmen tot op heden dus, de kers op de Fakerytaart..! Wie wil er een stukje?

Wat er dan in Syrië te winnen is..? Democratie? Laat ons niet lachen.. Geloof je deze onzin écht? Laten we gewoon Assad aan het woord uit een interview, gevolgd door de 7 feiten, die Syrië tot een oorlogsbuit maakt..

 

En dan dit, last but not least..
De poppenspeler op de achtergrond..

Het Israël van Netanyahu

 

Nederland al aangeklaagd voor oorlogsmisdaden..!!

De stichting Nationale Bond Overheidszaken (HIER) –onder leiding van haar voorzitter Jordy Zwarts- daagt de Nederlandse staat voor het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag! (Niet gelezen/gezien natuurlijk in de kranten/op radio/Tv-zenders, die achter de MSM schuilgaan..?) De stichting NBO  diende maar liefs tien klachten (HIER) in, waarover de juristen van het ICC zich nu buigen om te onderzoeken of de aanklachten ontvankelijk zijn. Zwarts maakte eerder al werk van zaken. Daarvoor was hij onlangs nog op Café Weltschmerz te zien. Hij klaagt de Nederlandse staat onder meer aan voor ‘medeplichtigheid aan oorlogmisdaden in Syrië’! Kijk je even hier naar dit verhaal:

De stichting richt haar pijlen op in totaal dus tien zaken, waarvan de stichting van mening is, dat Nederland als staat, de mensenrechten van haar eigen burgers of anderen heeft geschonden. Of het daadwerkelijk tot een vervolging komt vanuit het ICC is dus afwachten, maar inmiddels heeft de stichting de reactie ontvangen, dat de aanklachten ‘in goede orde’ zijn ontvangen door dit ICC.. Niet alleen komt de Nederlandse Staat onder vuur, maar de stichting gaat ook het Kabinet Rutte 2 en 3 aanklagen, vanwege vermeende mensenrechtenschendingen in Syrië.

Zoals je hierboven kunt lezen, heeft juriste/oud-ICC-rechter Carla del Ponte al eerder gezegd, dat het mogelijk is dat Nederland keihard medeplichtig is ‘aan oorlogsmisdaden’ in het Midden-Oosten (HIER). Dit omdat de Nederlandse staat, zo blijkt uit uitgelekte stukken, jihadistische organisaties steunde, terwijl deze gewoon op een internationale terreurlijst staan. Nationale Bond weten.

Hebben Nederlanders geen Grondrechten??
Bijzonder is dat Zwarts en de stichting Nationale Bond Overheidszaken ook een aanklacht indiend over de bijzondere claim in de Nederlandse Grondwet, dat Nederlanders de facto, geen grondrechten hebben. Hiervoor verwijst de stichting naar artikel 120 van de Grondwet waarin staat dat rechters ‘niet mogen toetsen aan de grondwet’. Regelrecht in strijd zijn met het VN-mensenrechtenverdrag art. 7, 8 en 10. Dit zou betekenen dat in essentie de grondwet geen betekenis heeft voor de burger.

Ook de afwezigheid van een constitutioneel hof zou ‘de kans op ontvankelijkheid van deze aanklacht’ groter maken volgens de Nationale Bond Overheidszaken. Tevens zou artikel 119 van de Grondwet rechtsongelijkheid in de hand werken en bewindslieden vrijpleiten van corruptie door eventuele vervolging te bemoeilijken. Dit zou volgens de Bond een ‘carte blanche’ zijn voor corrupte praktijken waarbij de kans op straffeloosheid van corruptie, fraude en andere misdaden groter wordt.

Jordy Zwarts over al zijn juridische inspanningen tegen de Nederlandse Staat/het Kabinet. “Het wordt tijd dat we onze mensenrechten terug pakken. Want de Nederlandse staat creëert condities, waardoor de Nederlandse bevolking/burger systematisch wordt ‘klein gehouden’.”

* * *

3 gedachten over “40 Witte Helmen: ‘Chemische aanvallen waren fake’..!!

 1. Eerste prijs voor Jordy Zwarts, beste Nederlander,strijder tegen de zwartheid van de overheid, geen woorden maar daden! Dank je wel JORDY ik steun je,VRIJHEID VOOR VREDE.

 2. Een interessante analyse over de rol van de “Witte Helmen” (sic). Ik zie vooral één bijzonder aspect, namelijk dat terroristische activiteiten worden uitgevoerd onder dekmantel van een zo gezegd “humanitaire organisatie”, i.c. de Witte Helmen, waardoor andere echte hulpverleningsorganisaties ook verdacht gemaakt worden. In een dergelijke sfeer van leugens en bedrog is uiteindelijk niemand nog te vertrouwen. Dit is ten andere ook de bedoeling van de “occulte machten” achter de NWO. Wat de rol van NL en ook andere westerse landen betreft in Syrië, is dit m.i. geen juridisch probleem maar een zuiver politiek geval, namelijk al deze westerse landen met de USA op kop zijn immers de facto vazallen van Israël, met behulp van verraders in deze respectievelijke landen. Zij dienen dan ook mee te werken aan de uitvoering van het Oded Yinon plan, of de “opbouw” van Groot Israël… een instrument in handen van de RKM. Al of niet grondrechten zullen hier weinig tot niets aan veranderen. Een grondwettelijk hof evenmin, dit zal immers volgepropt worden met “handlangers”. Een eerste stap is m.i. een volledige en juiste diagnose van de kanker, maar hier begint het al..!!! Op WTK is dit geen probleem, maar in de rest van de media en in de politiek staat dit gelijk met zelfmoord. Katsa Geert zal deze diagnose dan ook niet stellen. De grond van het probleem zit immers in Tel Aviv en dat is voor het ogenblik onaanraakbaar.
  In België hebben we wel een grondwettelijk hof, dit bestaat voor de helft uit politiekers en de andere helft magistraten – juristen…e.d. Enkele jaren geleden werd zelfs een corrupte advocaat benoemd als rechter in dit hof!!! Moet kunnen!!

 3. Het is natuurlijk niet niets wanneer 40 wit helmen als klokkenluiders hun verhaal van bedrog doen,maar het gaat kennelijk nog verder.
  https://nos.nl/artikel/2293256-klokkenluider-politie-top-negeert-wangedrag-agenten.html
  De champagne zal mogelijk nog niet uitgewerkt zijn maar wat kan hier nog meer achter zitten?
  Bezuinigingen op defensie en een politietop die niets doen met waarschuwingen terwijl dat notabene vanbinnen hun eigen organisatie komt.
  Is het de bedoeling om defensie en politie een dusdanig slecht imago te geven zodat de EU een reden heeft om een Europese politie/legermacht in het leven te roepen?
  Wat ik ook niet kan begrijpen is dat de politiek gewoon met zomerreces gaat terwijl politiek dag en nacht bedreven behoort te worden omdat de ontwikkelingen doorgaan.
  Je kunt geen zomerstop in de politiek toepassen en belangrijke zaken gewoon laten liggen tot ze weer eens terug zijn.Problemen zijn er genoeg zoals bij het UWV (polen die onterecht geld krijgen),de belastingdienst (die onterecht mensen in de problemen brengen door toeslagen te stoppen) maar ook voordelen geven aan de rijken en het MKB kapot maken met hoge belastingen zoals dat ook voor de burgers geldt.(vaak hoor ik en ook ik heb ermee van doen gehad dat eerst toeslagen worden toegekend om later weer voor een deel teruggevorderd te worden omdat ze teveel toeslag zouden hebben gegeven.Dan denk ik kunnen ze dan niet gelijk het juiste bedrag berekenen? Toeslagen worden vaak aan mensen toebedeeld die weinig of niets hebben en wanneer deze mensen dan terug moeten betalen door falen van de belastingdienst zelf kan ze dat in de problemen brengen want voor hen is een klein bedrag vaak al genoeg om in de problemen te komen).
  Ze kunnen telkens wel beweren dat het goed gaat met de economie maar daar heb je weinig aan als de rest een puinhoop is.Ook het spreken met twee monden is erg verwarrend vooral wanneer ze weer eens de smoes gebruiken dat het goed voor de werkgelegenheid zou zijn wanneer er weer eens een bedrijf in Nederland gevestigd dient te worden terwijl ze gelijktijdig beweren dat Nederlanders werk niet willen doen waardoor ze juist geen voldoende werkvolk zouden kunnen krijgen waardoor ze ze dan maar uit het buitenland halen (wat natuurlijk veel goedkopere arbeidskrachten oplevert waar het ze om te doen is). Rutte verlaag gewoon de belastingen voor het “gewone volk” en zorg dat de vaste lasten naar beneden gaan en je zult zien dat ook Nederlanders voor minder willen werken,nu kan dat juist niet door die hoge belastingen en vaste lasten.Zo zijn er al 300.000 werkende Nederlanders die niet meer kunnen rondkomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.