Advertentie

Dr. Luc Bonneux: ‘Mazelen-bangmakerij-misbruik’…!


Het verband is al heel lang duidelijk. Maar wellicht komen we nu steeds meer bij het blootleggen van de relatie: overheid – bigpharma-money?

dr. Luc Bonneux is epidemioloog en werkt momenteel als arts ouderengeneeskunde in Den Haag. Hij studeerde epidemiologie in Londen, en schreef zijn dissertatie over de AIDS epidemie. Hij promoveerde op een doctoraat over het gebruik van gezondheidseconomische e.a. modellen bij niet overdraagbare verouderingsaandoeningen. Maar als kersverse epidemioloog kreeg Bonneux in België niet direct voet aan de grond.

Luc Bonneux hierover: ‘Ik heb een grote mond. Dat hielp niet. Bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam werd ik warm onthaald. We kregen min of meer de vrije hand en konden fantastisch onderzoek doen.’ Een kleine dertien jaar werkte Bonneux in het Erasmus Academische Centrum in Rotterdam. Maar zijn kritische houding begon hem in de loop van de tijd steeds meer parten te spelen. Feitelijk is het vreemd, wanneer kritische artsen een aureool krijgen van ‘lastig’ en ‘onwerkbaar’.. Terwijl juist een gezond-kritische houding tegenover bijvoorbeeld de invloed van de farmaceutische industrie op de gezondheidszorg, bijzonder gewenst is..!

Onderzoeker Paul Flynn van de Raad van Europa, liet er na grondig onderzoek naar de Mexicaanse Griep, geen onduidelijkheid over bestaan.. Fraude van A tot Z..!! Miljarden vaccins aangekocht door overheden, op basis van leugens..!!

Steeds vaker besefte Bonneux echter, dat zijn kritieken zijn academische carrière niet helpen. Maar daar was hij ook helemaal niet mee bezig; hij wil en wilde gewoon zijn ‘roeping’ volgen en ‘gezond maken’.. Dat dat ook gold voor organisaties en structuren, gezondheidsbeleid en vastgeroeste opvattingen, was Bonneux heel duidelijk maar zijn collega’s niet meteen.. Ik blijf een kwajongen die graag schiet op ivoren torens, maar ik ben ook de arts die de plicht heeft de gemeenschap te waarschuwen voor leugens en bedrog, gepresenteerd als wetenschap of gezondheidspromotie.”

Kennelijk is Luc Bonneux niet de enige wetenschappelijke geschoolde medicus, die ernstige kritiek heeft op de uiterst ondermijnde medisch-wetenschappelijke onderzoekstechnieken. Steeds méér artsen en medisch-wetenschappers komen met kritische geluiden. Bijvoorbeeld over de volledig scheefgelopen verhouding met de genoemde farmaceutische industrie, die werkelijk NIETS achterwege laat om haar pillen, poeders en vooral ‘preventieve’ vaccins te slijten. Vervalsen van onderzoek, omkopen (via invloed door financiering) van wetenschappelijk onderzoek naar de werkzaamheid van bepaalde medicijnen, etc.
x
Luc Bonneux is ook publicist en laat regelmatig zijn licht schijnen op de geneeskundige actualiteit. Zo ook met het onderstaande artikel over de bankmakerij rondom mazelen. Veel ouders en overheidsdienaren, worden zó bang gemaakt, dat ze tot idiote gedachten worden gebracht van ‘verplichte’ vaccinaties.. We kunnen écht spreken over de krankzinnigheid rondom mazelenvaccinaties en de daaruit voortvloeiende discussie over verplichte vaccinaties.. Luc Bonneux wijst op de FRAUDE IN HET VERLEDEN MET o.a. DE MEXICAANSE GRIEP. Ben je die vergeten, weet je niet waar het over gaat? Klik HIER voor een artikel waarin de in één woord schandalige invloed van de WHO i.s.m. de farmaceutische industrie duidelijk werd.

* * *

x

x

We zijn kwetsbaarder dan ooit

Vaccin tegen bangmakerij..

2019 © dr. Luc Bonneux | deze versie WantToKnow.nl/be

x

dr. Luc Bonneux

Toen ik de eerste berichtgeving in de lekenpers over de mazelenepidemie las, schrok ik van de aantallen. Gelukkig betreft ‘Europa’ hier niet de Europese Unie maar de hele regio ‘Europa’ van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Naast heel Europa, inclusief de Balkan en Turkije, omvat die info ook alle arbeidersparadijzen van de vroegere Sovjet-Unie. Opiniemakers struikelden vervolgens over hun wordprocessors om de schuld te leggen bij de anti-vaxxers, de antiwetenschappelijke tegenstanders van vaccinatie.

Veel mensen twijfelen over het nut van vaccinaties. Die twijfel heeft goede gronden. De recente geschiedenis van vogelgriep en Mexicaanse griep heeft aangetoond dat een onheilige alliantie van industrie, ambtenarij en wetenschappers burgers en beleid meedogenloos bedriegt door hen onzinnig veel angst aan te jagen. Er werden grote stocks ingeslagen van griepremmers.

De vogelgriep was een bedreiging voor wie snot van zieke kippen inhaleerde. Er was geen evidence voor de werkzaamheid van griepremmers; die is er nooit geweest.1 In een schokkend experiment werden dertig miljoen kinderen gevaccineerd met een zogenaamd pandemisch vaccin, tegen een pandemie van enige dagen snot met spierpijn, de Mexicaanse griep. Er is nooit bewijs geweest dat dit griepvirus kwaadaardig kon worden, wel integendeel. Dat is tegen de evolutionaire biologie van griepvirussen.

Het ‘pandemische’ vaccin Pandemrix was volslagen overbodig; het was ook niet bewezen onschadelijk. Daarvoor was het onvoldoende getest. Tweeduizend kinderen en jongvolwassenen krijgen nu af te rekenen met ernstige bijwerkingen door Pandemrix.2 Het RIVM lijkt nog steeds te beweren dat er geen verband is tussen narcolepsie en het bewuste vaccin, Pandemrix. Op basis van de huidige kennis staat dit gelijk aan het ontkennen van enige causale relatie tussen sigaretten en longkanker.2-4 Mocht het RIVM enig zelfzuiverend vermogen hebben, dan hebben ze dat uitstekend weten te verbergen.

Veel mensen twijfelen, maar vaccineren toch hun kinderen. De antivaxbeweging heeft een nauwelijks waarneembare impact op de mazelenvaccinatiegraad, en dat is maar goed ook. Niet alle vaccins zijn goed, niet alle zijn slecht. Zonder massavaccinatie krijgt zowat ieder kind de mazelen, ik was er doodziek van. Een enkele prik had me de meeste ellende al bespaard: dat lijkt me een goede deal. Waar veel mazelen bij een lage mazelenvaccinatiegraad vóórkomen, heeft dit niets te maken met de antivaxxers, maar alles met een organisatorische puinhoop die een kwalitatief goed vaccin niet tot bij de kinderen krijgt.

De huidige wereldwijde ophef over mazelen lijkt dus ALWEER meer geïnspireerd door belangen van industriële lobby’s in de volstrekt schaamteloze Wereldgezondheidsorganisatie, dan door oprechte bekommernis om de volksgezondheid.

Oekraïne als duidelijk voorbeeld
In Oekraïne bijvoorbeeld, loopt een grote mazelenepidemie bij een lage vaccinatiegraad. Maar na de kindertijd is het leven daar evenmin rozengeur. De levensverwachting van 5-jarige jongens is er dertien jaar korter dan in Nederland. Mazelen is daar heus maar een detail. De mazelenvaccinatiegraad stagneert, maar op een hoger niveau dan ooit tevoren in de wereld en in de Europese Unie. Ik zie in de huidige gegevens niet veel meer dan een opstoot van mazelen zoals je die kunt verwachten bij een zeer besmettelijke epidemische kinderziekte.

De huidige wereldwijde ophef over mazelen lijkt dus alweer meer geïnspireerd door belangen van industriële lobby’s in de volstrekt schaamteloze Wereldgezondheidsorganisatie dan door oprechte bekommernis om de volksgezondheid. Dat is een niet mis te verstane waarschuwing. De pandemieën van grieppaniek hebben aangetoond waartoe machtige belangengroepen in staat zijn. We zijn kwetsbaarder dan ooit voor bangmakerij. Daar is geen vaccin tegen.

* * *

 

Bronnen en referenties

  1. Jefferson T, Jones MA, Doshi P, Del Mar CB, Hama R, Thompson MJ, Spencer EA, Onakpoya IJ, Mahtani KR, Nunan D, Howick J, Heneghan CJ. Neuraminidase inhibitors for preventing and treating influenza in adults and children. Cochrane Database of Systematic Reviews 2014, Issue 4. Art. No.: CD008965. DOI: 10.1002/14651858.CD008965.pub4.
  2. Doshi Peter. Pandemrix vaccine: why was the public not told of early warning signs? BMJ 2018; 362 :k3948
  3. https://lakemedelsverket.se/english/All-news/NYHETER-2011/Report-from-an-epidemiological-study-in-Sweden-on-vaccination-with-Pandemrix-and-narcolepsy-/
  4. Vogel G. Why a pandemic flu shot caused narcolepsy. Science 2015 Jul 1
Enkele van de boeken van dr. Luc Bonneux zijn nog verkrijgbaar:
x
[bol_product_links block_id=”bol_5cd3f96815daa_selected-products” products=”1001004011170788,9200000015051215,9200000038781616,1001004010996480″ name=”luc bonneux2″ sub_id=”” link_color=”994412″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”E3E3E3″ border_color=”D2D2D2″ width=”728″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

1 gedachte over “Dr. Luc Bonneux: ‘Mazelen-bangmakerij-misbruik’…!

  1. Voor wie zich tot nu toe slecht geïnformeerd heeft en vertrouwd heeft op de overheid en de MSM zal dit schokkend zijn. Gelukkig gaat het grote publiek steeds meer zien dat ze al jarenlang
    voorgelogen wordt. Dankzij Qanon zullen de komende tijd nog vele schokkende zaken naar voren komen. Eigenlijk is het hoog tijd voor een parlementaire enquete over de kwalijke rol van Big Pharma. Deze bedrijfstak gaat letterlijk over lijken. Lees bv het voortreffelijke boek van Peter Goetsche “Dodelijke medicijnen” Deze misdaden moeten stoppen en de verantwoordelijken worden gestraft. Het leed wat ons dagelijks wordt aangedaan, is onvoorstelbaar. Neem bv de vrijwel zinloze behandeling van kanker met chemo. Uit onderzoek blijkt deze methode hooguit in 2-3% van de gevallen effectief is. Over het moedwillig vernietigen van iemands kwaliteit van leven en het verkorten daarvan hoor je niemand. Onbegrijpelijk en misdadig dat oncologen, ook in NL dagelijks dit vergif voorschrijven aan hun patiënten, terwijl 85% van de Amerikaanse oncologen het zelf niet zou gebruiken. Ja een kankerpatiënt is 300K waard en dat Big Pharma zich niet zomaar afpakken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.