Advertentie

Noren filmen UFO op Antarctica…


x

UFO antarctica

x

x

Noren filmen UFO op Antarctica…

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Tja, wat moet je dan..? Is het echt of namaak..? Wij zien zóveel van dit soort filmpjes voorbij komen, dat we ons afvragen vaak, waar de ouderwetse UFO-filmpjes gebleven zijn, met heerlijk-wazige UFO-beelden.. Of andersom: waarom krijgen we zo WEINIG UFO-beelden te zien, terwijl de hele wereld is uitgerust tegenwoordig met een smart-phone en/of digitale foto/video-camera..?

Neumayer AntarcticaHoe dan ook, deze bieden we je graag aan, ter eigen beoordeling. Want spectaculair is ie wel en duidelijk ook. De reacties van het Noorse Zuidpool-expeditieteam lijken ook te kloppen met de verschijning EN verschuiving van de UFO.. Het team is hier begin januari van dit jaar, in de buurt van de Neumayer Area’ en ziet plotseling deze UFO verschijnen en filmt de opnames die je hieronder ziet.

Maar..
Zou jij reageren zoals zij dat doen..? ZONDER enige reactie..? Niet één kreet van ontzetting.. Maar wel meteen de camera richten, zoals we dat zien doen..? Wisten ze dat die UFO zou opdoemen.. En is die 2x voorbij gevlogen..? Want daar lijkt het wel op.. Toch?

Dit gebied op Antarctica is overigens heel omstreden.
Dat komt vooral door de fratsen die de mensen achter Google Earth menen te moeten uithalen in dit gebied op de kaarten van Google. Er leek in 2013 bewijs gevonden te zijn van buitenaardse bases in dit gebied, doordat foto’s van Google Earth dit uitwezen. 2 Mogelijke ingangen van voertuigen leken zich te tonen, en een groot schotelvormig voorwerp, dat verborgen was onder het ijs, bleken zichtbaar. En.. Een paar dagen na de bekendmaking van deze foto’s op internet, bleken de plaatsen mysterieus te zijn verdwenen van Google Earth.. Waarom..?

22 gedachten over “Noren filmen UFO op Antarctica…

  1. O f*ck, ik ben al blij als ik mijn eigen aardse zaakjes een beetje op orde heb, te midden van alle weirdo’s hier, op deze nog steeds prachtige planeet.
   Kijk hier: https://www.youtube.com/channel/UC-VPSQdVNJyI1afN27L9Jgw nog veel meer moois.

   Volgens mij is het vooral mogelijk tijd om je voor te bereiden op een giga false flag: Woeps, opeens vliegende dingetjes overal, nooit meer oorlog. Resistance is futile, kom gezellig bij de NWO van hullie de Rothschilds, de Rockefellers de elite, de cabal, of hoe het allemaal moge heten.

 1. Nou dit is geen Alien, maar het laatste Russische model, de Russen werken al langere tijd samen met buitenaardse wezens, deze Aliens wonen in de onderaardse verblijfplaatsen, waar het oude Boreaanse volk woonde en leefde, alles verwarmend en ook hun energie gebracht door de zonnespiegels, goed bekend bij de oude Grieken.

  1. Klopt Jenne, een paar maanden geleden is een Russische vloot marineschepen met een speciale geheime opdracht naar Antarctica gevaren. Zou iets mee een energie (wapen) te maken hebben gehad.
   Bij de vondst zouden vele doden zijn gevallen. Ze noemden het “The Arc of Gabriel”.

 2. Tja, leuk, maar wat me niet echt enthousiast maakt zijn de lauwe reacties van de mensen in die boot, dan verwacht je toch wel kreten van verbazing of geroep KIJK DAAR KIJK DAAR EENS, DÃÃR !!!
  Als er een zeehond was opgedoken waren ze ws enthousiaster geweest…..
  Dus ook bij dit filmpje zet ik mijn vraagtekens, te meer omdat `men`. zo ongelooflijk veel kan met video-editing, foto/film/green screen gedoe, oid….

 3. Een vals filmpje. Geen enkele twijfel.
  Kijk nu eens goed. Die wetenschappers in de boot fotograferen een walvis die voor de boeg zwemt. Je ziet die heel even boven komen en de camera’s zijn naar beneden gericht. Van dit gegeven is gebruik gemaakt zodat het lijkt of ze naar een ufo kijken, en die ufo is overduidelijk CGI. Daar hoef ik niet eens over na te denken. Wel leuk gedaan.

  1. Peter

   In het eerste stukje zie je duidelijk dat de 2 fotografen reageren op de ufo. De linker draait zich om en richt zijn camera omhoog, de rechter brengt zijn camera ook omhoog terwijl de walvissen onder water zijn. Op dat moment hoor je ook enig tumult van de passagiers.

   Nog een goed kijken want als je goed op let zie je vanaf 21 sec de man links meedraaien met de ufo.

   Het is dus sterk te betwijfelen dat dit een CGI is.

 4. Beetje erg synisch allemaal, van verbijstering en door ongeloof overmand zou ik zijn, jullie kijken teveel TV met artificiellement gecreéerd groeps gejoel, en wat voor soort individu is in Gods naam een CGI, dus jullie denken dat al deze gegevens en tekens over iets niets bestaands gaan, nou ik niet, maar ik blijf sceptisch dat nou weer wel !

  1. A Computer Generated Imaginary.
   Een digitaal bewerkte foto(plaatje).

   Jenne er zijn volkstammen die wel in beitelwerk, kleitabletten en hierogliefen (de oude kranten van weleer)geloven, maar niet in de Telegraaf. We noemen dat liegen alsof het gedrukt staat.
   Is er trouwens enig verschil in de nieuwswaarheid van toen en nu? Opscheppen, pochen , dikdoen is van alle tijden.
   Want die believers geloven in ruimtevaart en dus ook in ufo’s. Ze zeggen die oude beschavingen geven ons het bewijs. Over sceptisch gesproken daar zijn we met elkaar eens.

 5. Zo out of no where, mooi, ik kan niet beoordelen of het waar is, ben maar een gewoon mens, en geen ziener!
  Wat ik wel weet, ik wilde dat het waar was, het zou zo fijn zijn om eindelijk eens verlost te zijn van die twijfel, welles nietus, kom op ’t is waar !!!
  En dan nog mooi om naar te kijken en geen Spielberg van de Hollywood zionisten club in zicht.
  Ze komen waarschijnlijk om ter zijner tijd, de Bilderbeek club in Dresden leeg te zuigen, trouwens hoe kom je er op om daar waar zoveel mensen door toe doen van hun voogangers om het leven zijn gekomen, lekker gezellig met zijn alle de centen te gaan zitten tellen.
  Of allemaal een Alien pilletje in hun kopje thee.
  Groetjes Jenne

 6. Aan de mensen op het bootje te zien is de UFO duidelijk CGI (Computer Generated Image). En er dus later ingeplakt. Er is geen enkele logische reactie. De mensen in het bootje nemen foto’s en film van de omgeving…en geenszins van een UFO die plots tevoorschijn lijkt te komen.

  Vervolgens lees ik van alles over dat Google Earth van alles heeft verwijderd…zelfs gehele ‘plaatsen’?! Werkelijk? Gaarne meer info hierover.

 7. ik vind het filmpje niet heel overtuigend. De regio waar het filmpje gemaakt zou zijn is er wel een met een flinke occulte/ufo geschiedenis. Het schijnt dat de nazi’s dit gebied al voor de oorlog claimeden en dat Donitz in opdracht van Hitler er ondergrondse basissen liet bouwen. Na de oorlog heeft de beroemde admiral Byrd namens de v.s. hier een expeditie naar toe geleid maar die vertrokken al snel met flinke verliezen. google operation high jump.

 8. Als het over de Zuidpool gaat, kan je er van op aan dat het onzin is. Het is zo’n beetje het best bewaakte deel van de aarde en verboden voor burgers. In tegenstelling tot de Noordpool is er geen enkele commerciële vliegroute die er in de buurt komt, ook al betekent dit dat vliegtuigen soms duizenden kilometers moeten omvliegen. De lijst met merkwaardigheden rond de Zuidpool is heel lang en volgens de flat earth theorie is er de rand van de aarde te vinden. Opmerkelijk genoeg zijn de argumenten vóór dat laatste behoorlijk steekhoudend. Een platte aarde is voor de meesten onder ons echter zodanig verwarrend, dat ze er niets van willen weten. Begrijpelijk, maar het maakt de mogelijkheid ervan niet zomaar tot een onwerkelijkheid. In ieder geval is de Zuidpool een mysterie en wordt ons meer niet verteld dan wel, over wat daar werkelijk is en gebeurt. De smoke and mirrors methoden van hen die ons voortdurend zand in de ogen strooien is geavanceerd genoeg om echte UFO’s rond te laten vliegen, al kan het ook best gedaan worden met de oude vertrouwde computer graphics. Het is wachten tot de mainstream media weer in handen is van integere krachten, voor we vernemen hoe het zit met al die sprookjes en regelrechte leugens, die nu algemeen als ‘de waarheid’ worden aangeboden èn -genomen. Tot die tijd is het beter waakzaam te zijn voor vervalsing van informatie die zogenaamd naar de alternatieve media ‘lekt’. Vraagt die alien bij u aan de keukentafel ook steeds om doorgekookt GMO-voer, dichtgeschroeide dode dieren en of u de televisie harden wilt zetten?

  1. Wel grappig eigenlijk Marc, stel dat de FE beweging gelijk heeft, de planeten en het universum in dat opzicht in een heel ander dag/nachtlicht moet worden beschouwd, wat blijft er dan over van een groot deel van al het new age gedoe, vraag ik me dan af.
   Het blijven interessante tijden 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.