Advertentie

David Icke: ‘De waarheid over Syrië’..!


Kun jij je voorstellen dat dit soort 'vrijheidsstrijders' in staat zijn een modern leger, zoáls het Libische leger was, te verslaan..? Naar wat voor een sprookjes zitten we te kijken op TV? Waarschijnlijk naar sprookjes die we willen geloven..!
Kun jij je voorstellen dat dit soort ‘vrijheidsstrijders’ in staat zijn een van de sterkste en modernste legers in het Midden Oosten, zoáls het Syrische leger, te verslaan..? Wat is dit voor een Sjors-van-de-rebellenclub-verhaal..? Naar wat voor een sprookjes zitten we te kijken op TV? Waarschijnlijk naar sprookjes die we willen geloven..! De vuile spelletjes die de ‘vrijheidsstrijders’ anex CIA-huurlingen spelen, dienen om de wereldopinie te manipuleren. Geholpen door de naïviteit en/of doortraptheid van de wereldmedia.

x
x

‘If you’re not careful, the newspapers will have you hating the people who are being oppressed,
and loving the people who are doing the oppressing.’

(vertaald:)

‘Als je niet oppast, zullen de dagbladen je de mensen doen haten, die worden onderdrukt,
en van de mensen doen houden die voor de onderdrukking zorgen!’

Malcolm X

x

x

David Icke: ‘De waarheid over Syrië’..!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Rasmussen, de baas van NAVO wil, na het succesvolle platbombarderen van Libië, nu op weg naar Syrië.. Of hoe een verdedigingspact omslaat in een agressieve oorlogsmachine. Onder de dekking van 'bescherming van de Syrische bevolking'..
Anders Fogh (!) Rasmussen, de baas van NAVO en een ware ‘smooth operator’..! Hij wil, na het succesvolle platbombarderen van Libië, nu op weg naar Syrië.. Om daar nu ‘burgers te beschermen’.. Is hij naief, of weet de man preciés wat hij voor dubbelspel speelt..? Of hoe het NAVO-verdedigingspact omslaat in een agressieve oorlogsmachine. Onder de dekking van de ‘bescherming van de Syrische bevolking’-valse-vlag..!

Het is de onvolprezen David Icke, die met zijn visie op Syrië in de onderstaande YouTube, opnieuw het beeld bevestigd, dat we je al weken laten zien. Het plaatje van de valse vlag in de vorm van de chemische wapens, wordt haarfijn op de slachtbank gelegd en ontleed. Dat dit nodig is, bleek gisterenavond maar weer eens, toen de heren Pauw & Witteman naadloos aansloten bij de vertrekkende Knevel & vdBrink in hun bekrompen visie van ‘Assad is een moordenaar, hij vergiftigd zijn eigen mensen’.. Niet dat dit expliciet door de heren wordt gemeld, maar het omgekeerde is wellicht nog heftiger: Niet 1x werd door noch Pauw, noch door Witteman gemeld dat de gifgassen weleens gebruikt zouden kunnen zijn door de rebellen. En dat is dan inclusief het ‘Sarin’ zenuwgas, waar nu sprake van is, dat is geleverd door de Verenigde Staten..!!

Het is gewoon eng om te zien hoe er opnieuw krachten aan het werk zijn, om alsnog de door parlementen afgewezen inval/straf op Syrië, uit te voeren. En daar was ie weer, de baas van de NATO, die ook weer preciés wist wat er in Syrië speelt, daar had hij verder kennelijk geen bewijs voor nodig. Nee, Anders Fogh (!) Rasmussen wilde de wereld vertellen dat de NAVO klaar staat om Syrische burgers te beschermen tegen de boze Assad.. Dat vertelde hij natuurlijk niet rechtstreeks en zo direct. Rasmussen meende dat de wereld zou moeten reageren op de gifgasaanvallen.. Tja, over open deuren gesproken en manipulatieve toespraken..

Nogmaals: het onderstaande filmpje van David Icke laat je opnieuw zien wat wij hier ook al maanden roepen. De chemische aanvallen van de rebellen (HIER en HIER), zijn niet het werk van de troepen van Assad. Deze aanvallen zijn óf een fout van de CIA-huurlingen/rebellen/vrijheidsstrijders, die zijn ingehuurd door Saudi Arabië, óf ze zijn bewust afgeschoten op de bevolking van de voorstad van Damascus, om verontwaardiging in de wereld te doen ontbranden. De energie van deze verontwaardiging kan dan worden gekanaliseerd naar een uiterst gunstige situatie, voor degene die de werkelijke moordenaars zijn.. De krachten achter de aanval op de onschuldige burgers.

De ‘Houla’-massamoord
Kennelijk zijn we met z’n allen ook vergeten dat er in 2012 al een sterk staaltje van manipulatie en bedrog plaatsvond met chemische wapens in Syrië. Ben je dat al vergeten..? Dat verschillende media, waaronder het wereldwijd geprezen CNN, volledig meespeelden in het nieuws-manipulatiespel dat nu opnieuw wordt gespeeld..
Waarom zijn de heren Pauw & Witteman niet in staat om dit facet van het hele Syrië-verhaal te belichten? Zitten we te kijken naar twee naïeve presentatoren, die volop in de ontkenning zitten.., of is het een bewuste manier om het Nederlandse volk eenzijdig in te lichten…? Kijk eens naar dit artikel HIER op de site, waar je zélf kunt lezen hoe het chemische spelletje vorig jaar werd gespeeld..!!

David Icke, 139 views…?!
Bij het bekijken van het onderstaande filmpje van David Icke, dat overigens Nederlands is ondertiteld, viel ons op dat er maar liefst 139 mensen zijn, die dit filmpje hebben bekeken.. Vaak al horen we dat populaire filmpjes, die feitelijk ingaan tegen de ‘mainstream’, met opzet door YouTube worden ‘gedownrate’, om niet de indruk te wekken, dat de getoonde beelden en informatie, veel bekeken zijn.. Welnu, laten we ervoor zorgen dat we binnenkort de 1000 passeren..? Hier is het filmpje, deel het met mensen waarvan je denkt dat ze klaar zijn om deze informatie te duiden..!

401 gedachten over “David Icke: ‘De waarheid over Syrië’..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.