Advertentie

David Icke: ‘De waarheid over Syrië’..!


Kun jij je voorstellen dat dit soort 'vrijheidsstrijders' in staat zijn een modern leger, zoáls het Libische leger was, te verslaan..? Naar wat voor een sprookjes zitten we te kijken op TV? Waarschijnlijk naar sprookjes die we willen geloven..!
Kun jij je voorstellen dat dit soort ‘vrijheidsstrijders’ in staat zijn een van de sterkste en modernste legers in het Midden Oosten, zoáls het Syrische leger, te verslaan..? Wat is dit voor een Sjors-van-de-rebellenclub-verhaal..? Naar wat voor een sprookjes zitten we te kijken op TV? Waarschijnlijk naar sprookjes die we willen geloven..! De vuile spelletjes die de ‘vrijheidsstrijders’ anex CIA-huurlingen spelen, dienen om de wereldopinie te manipuleren. Geholpen door de naïviteit en/of doortraptheid van de wereldmedia.

x
x

‘If you’re not careful, the newspapers will have you hating the people who are being oppressed,
and loving the people who are doing the oppressing.’

(vertaald:)

‘Als je niet oppast, zullen de dagbladen je de mensen doen haten, die worden onderdrukt,
en van de mensen doen houden die voor de onderdrukking zorgen!’

Malcolm X

x

x

David Icke: ‘De waarheid over Syrië’..!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

Rasmussen, de baas van NAVO wil, na het succesvolle platbombarderen van Libië, nu op weg naar Syrië.. Of hoe een verdedigingspact omslaat in een agressieve oorlogsmachine. Onder de dekking van 'bescherming van de Syrische bevolking'..
Anders Fogh (!) Rasmussen, de baas van NAVO en een ware ‘smooth operator’..! Hij wil, na het succesvolle platbombarderen van Libië, nu op weg naar Syrië.. Om daar nu ‘burgers te beschermen’.. Is hij naief, of weet de man preciés wat hij voor dubbelspel speelt..? Of hoe het NAVO-verdedigingspact omslaat in een agressieve oorlogsmachine. Onder de dekking van de ‘bescherming van de Syrische bevolking’-valse-vlag..!

Het is de onvolprezen David Icke, die met zijn visie op Syrië in de onderstaande YouTube, opnieuw het beeld bevestigd, dat we je al weken laten zien. Het plaatje van de valse vlag in de vorm van de chemische wapens, wordt haarfijn op de slachtbank gelegd en ontleed. Dat dit nodig is, bleek gisterenavond maar weer eens, toen de heren Pauw & Witteman naadloos aansloten bij de vertrekkende Knevel & vdBrink in hun bekrompen visie van ‘Assad is een moordenaar, hij vergiftigd zijn eigen mensen’.. Niet dat dit expliciet door de heren wordt gemeld, maar het omgekeerde is wellicht nog heftiger: Niet 1x werd door noch Pauw, noch door Witteman gemeld dat de gifgassen weleens gebruikt zouden kunnen zijn door de rebellen. En dat is dan inclusief het ‘Sarin’ zenuwgas, waar nu sprake van is, dat is geleverd door de Verenigde Staten..!!

Het is gewoon eng om te zien hoe er opnieuw krachten aan het werk zijn, om alsnog de door parlementen afgewezen inval/straf op Syrië, uit te voeren. En daar was ie weer, de baas van de NATO, die ook weer preciés wist wat er in Syrië speelt, daar had hij verder kennelijk geen bewijs voor nodig. Nee, Anders Fogh (!) Rasmussen wilde de wereld vertellen dat de NAVO klaar staat om Syrische burgers te beschermen tegen de boze Assad.. Dat vertelde hij natuurlijk niet rechtstreeks en zo direct. Rasmussen meende dat de wereld zou moeten reageren op de gifgasaanvallen.. Tja, over open deuren gesproken en manipulatieve toespraken..

Nogmaals: het onderstaande filmpje van David Icke laat je opnieuw zien wat wij hier ook al maanden roepen. De chemische aanvallen van de rebellen (HIER en HIER), zijn niet het werk van de troepen van Assad. Deze aanvallen zijn óf een fout van de CIA-huurlingen/rebellen/vrijheidsstrijders, die zijn ingehuurd door Saudi Arabië, óf ze zijn bewust afgeschoten op de bevolking van de voorstad van Damascus, om verontwaardiging in de wereld te doen ontbranden. De energie van deze verontwaardiging kan dan worden gekanaliseerd naar een uiterst gunstige situatie, voor degene die de werkelijke moordenaars zijn.. De krachten achter de aanval op de onschuldige burgers.

De ‘Houla’-massamoord
Kennelijk zijn we met z’n allen ook vergeten dat er in 2012 al een sterk staaltje van manipulatie en bedrog plaatsvond met chemische wapens in Syrië. Ben je dat al vergeten..? Dat verschillende media, waaronder het wereldwijd geprezen CNN, volledig meespeelden in het nieuws-manipulatiespel dat nu opnieuw wordt gespeeld..
Waarom zijn de heren Pauw & Witteman niet in staat om dit facet van het hele Syrië-verhaal te belichten? Zitten we te kijken naar twee naïeve presentatoren, die volop in de ontkenning zitten.., of is het een bewuste manier om het Nederlandse volk eenzijdig in te lichten…? Kijk eens naar dit artikel HIER op de site, waar je zélf kunt lezen hoe het chemische spelletje vorig jaar werd gespeeld..!!

David Icke, 139 views…?!
Bij het bekijken van het onderstaande filmpje van David Icke, dat overigens Nederlands is ondertiteld, viel ons op dat er maar liefst 139 mensen zijn, die dit filmpje hebben bekeken.. Vaak al horen we dat populaire filmpjes, die feitelijk ingaan tegen de ‘mainstream’, met opzet door YouTube worden ‘gedownrate’, om niet de indruk te wekken, dat de getoonde beelden en informatie, veel bekeken zijn.. Welnu, laten we ervoor zorgen dat we binnenkort de 1000 passeren..? Hier is het filmpje, deel het met mensen waarvan je denkt dat ze klaar zijn om deze informatie te duiden..!

400 gedachten over “David Icke: ‘De waarheid over Syrië’..!

  1. Hoi Hugo,

   Het zal een lang proces zijn. Zonder waarheid, zijn er dus leugens en manipulaties voor oorlog.
   Met liefde is er waarheid, indien men massaal de waarheid ziet, ziet waar het om gaat, om elkaar geeft, een ander niet aan doet wat je jezelf niet zou aandoen, dan pas kan er vrede ontstaan.
   Het is een les die nog vele hier moeten leren op aarde.
   Sommige doorlopen het klasje sneller dan anderen en anderen zullen nooit slagen. Dus ja, wat is dan het alternatief?
   Zelf het goede voorbeeld geven, in de hoop dat anderen dit langzamerhand inzien? Of kwaad met kwaad bestrijden, elkaar uitmoorden, oorlogjes voeren?
   Uiteindelijk lijkt het simpel, en is het simpel je moet er echter wel heel erg sterk voor zijn. Leuk is anders.
   Elke cel in mijn lichaam schreeuwt van afschuw als ik lees hoe er tegenwoordig meer baby’s zijn met kanker door soja in babyvoeding. Dit wil je je niet indenken.
   Het is simpel?? Een knop omzetten is simpel, maar het volhouden is moeilijk.

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qvymPDuGToQ

   http://www.youtube.com/watch?v=XPlTeqgnSY4&feature=player_embedded#t=181

 1. Zo eenvoudig is het dus, om mensen te bedriegen.
  En dan zijn er nog mensen die zeggen dat 9-11 geen inside job was.
  Jammer dat de meeste mensen het grotere plaatje niet durven te zien.
  Dan krijg je antwoorden, dat ze dan het leven niet meer zien zitten.
  Dat het leven dan een desillusie is.
  Alsof dat op deze manier niet zo is!
  Sinds 2003 zijn mijn ogen ook veel verder geopend dankzij David Icke.

  1. Tja, wakker worden en/of bewust-worden, is een kwestie van durf. Helemaal mee eens.

   De grap is dat echt heel veel mensen hun krampachtige best doen om de wereld, die ze voor hun ogen zien ineenstorten, proberen te fixen.. Komen dan vervolgens ook op de meest creatieve gedachten, om 9/11 te verklaren, om hun wereld maar in stand te houden.
   Het 9/11-verhaal is voor veel mensen écht te groot. Het vernietigt hun fundamentele kijk op de wereld, hun basis-uitgangspunten. Amerika is geen schuilplaats van het grootste schorrie-morrie in de wereld, neeee… Amerika is het land dat haar jongens opofferde, om ons te bevrijden.. Hoe vaak ik die al niet gehoord heb..!

   Het is de magistrale David Griffin, die dit aspect al eens heeft benoemd. 9/11 Is TE GROOT voor mensen om te kunnen bevatten..HIER deze link..

 2. Toen de Duitsers na de oorlog zeiden; “we hebben het niet geweten” was dat voor de meeste misschien nog wel waar ook. Propaganda op tv, geen internet dus weinig info…en oooh wat waren we pissig over die uitspraak! Nu zijn wij (Amerika en de navo) de agressor en kan niemand zeggen we hebben het niet geweten, ze willen het niet weten…Wat zegt dat dan over ons?

  1. Hoi Lies,

   De mensen die het niet willen weten, maar ook de mensen die het onbewust spekken (GMO’s, vaccinaties, roundup etc) zijn verantwoordelijk, iedereen die bewust en onbewust meedoet met de misstanden. De daders kunnen alleen dader blijven als ze daar vrij in worden gelaten. De macht ligt bij de consument.
   Zelfde geld voor deze toestanden in Iran en Syrie. Zolang de meerderheid er zich niet in mengt, geen vragen durft of wil stellen, dan kijken ze de andere kant op en vinden ze het best.
   De kreet ze hebben het niet geweten, idd, daar heb ik ook vaak mee geschermd. Het niet willen inzien, het niet willen lezen van de informatie die voorhanden is, omdat men het niet aankan is een keuze die een ieder maakt. Ik heb veel zaadjes geplant en zie daar ook wel resultaat van, echter ik heb niet de illusie dat dit binnen 10 jaar allemaal opgelost zal zijn. Ik ben niet pessimistisch maar wel realistisch en alles neigt ernaar dat we hele slechte tijden tegemoet zullen gaan. Baby’s met kanker door soja in babyvoeding, etc. noem maar op. De slapende massa doet dit zichzelf aan. Sites zoals WTK zijn goed bezig met het informeren, maar ontwaken kan niet geforceerd worden. De hemel op aarde voor iedereen, zal nog heeeeel lang op zich laten wachten. Echter er worden al wel heel veel paradijsje op kleinere schaal bewerkstelligt door de lichtwerkers van Gaia/ Moeder Aarde. Om hier aan mee te doen, is een keuze die een ieder kan maken.
   Veel liefs, hou vol en dit vergt heel veel kracht!

  2. Het Duitse volk is net als zoveel andere volkeren, misgebruikt, misleid, verkracht, en dat gaat nog steeds door, ze geloofden er aan een andere utopische toekomst met zij aan het hoofd, de leiders van de nieuwe wereld.

   De basis van dit alles is te lezen in de voorgeschiedenis, bijvoorbeeld het boek de familie Wittgenstein, als je leest met wat een minachting voor andere mensen zij leefden, zich verrijkten door allerlei bedrog, één schaamteloze verrijking over de rug van de arme, ook hun arme medemensen.

   De basis van dit alles is het denken en handelen omschreven in Shakespears de merchant of Venice !

  3. Sun prachtig omschreven. Mensen willen het niet zien, ze zijn bang. Ik begon er laatst over tegen een vriendin, waarop ik direct een uitval kreeg hoe ik daarover durfde te beginnen en dat ik dingen zag die er niet zijn…Ze willen de ellende niet zien, wat ik dan ook wel weer begrijpelijk vind, maar je kan toch niet de andere kant op kijken net zoals ze deden tijdens WOII.

  4. Inderdaad , mensen willen het niet weten…,erger nog ; de situatie in Syrie interesseert hun niks !!..En dat zonder het lijfelijk moeten ondergaan van ’n oorlog zoals de Duitse en Nederlandse bevolking in 1940-1945 of het ontbreken van enig objectief nieuws in die periode wat als verzachtende factoren zou kunnen gelden voor ” we hebben het niet geweten “..!!
   Ik zie om mij heen vooral mensen zonder blijkbaar enig oreel besef , totaal wereldvreemd en onverschillig voor het ongeluk van de ander , maar wel erg gevoelig voor het geluk van ’n ander in negatieve zin!! Zolang alles leuk is volgens binnen de wetten v.h. maaiveld verblijft men in ’n schijnbaaar aangename inerte slaaptoestand !! Dit sluit het praten over politiek en morele kwesties natuurlijk volledig uit!!.
   WO3 komt zeer dichtbij wanneer Iran aan de beurt is ..Is het erg dat ’n wereld vergaat vol immorele en onbewuste mensen ( reptielen volgens Icke ) ??? 1 antwoord is ; totaal niet volgens de christelijke leer van de genade Gods.. !! De goeden zullen immers onsterfelijk worden!!Voor mensen van goede wil zonder geloof is het Armageddon natuurlijk “niet leuk”..’n afschuwelijk vooruitzicht , men kan alleen nog hopen !!

  5. Het is inderdaad wel begrijpelijk dat mensen het niet willen weten omdat ze het simpelweg niet aankunnen. Hun totale wereldbeeld blijkt in 1 klap een illusie te zijn.

   Wat een kracht heeft de propaganda op de massa. Een hypnose, trance hoe je het wilt noemen.

   De taboe, ik heb het veelvuldig aangekaart via social media maar ik heb het stokje nu door gegeven. De ‘zombie’ massa krimpt beetje bij beetje.
   2013 wordt een spectaculair jaar.

   Ik wens hier een ieder vanuit mijn hart heel veel liefde en sterkte toe, we zullen het allen nodig hebben. Ik ben dankbaar dat er voldoende plekken zijn zoals hier, waar taboe en angst geen heersers zijn!

 3. stukje tekst van AssayyA:
  We staan aan de vooravond van een allesvernietigende aanvalsgolf op Syrië of een periode van 2500 jaar Vrede. De uitkomst hangt af van het collectieve bewustzijn van onze huidige beschaving. Er zijn weer twee antagonisten die elkaar beschuldigen van onderdrukking en terreur.

  Het gevoelloze christendom (de nadruk op dom) staat tegen over religieuze fanatici waarvan ik altijd zeg: ‘Het denken is lam!’

  In de Middellandse Zee liggen US Navy destroyers met Tomahawk kruisraketten. In Jordanië zijn USAF jachtbommenwerpers en Patriot luchtafweerraketten gestationeerd. In de Perzische Golf zijn drie US luchtmachtbases in paraatheid gebracht en de Golf is ook de ‘thuisbasis’ van de Vijfde vloot van de USA.

  Nu de Godin zowel planetair als solair en in elke belichaamde ziel ontwaakt, dienen de machthebbers deze dreigende totale oorlog zien te voorkomen. Het is denkbaar dat de ‘ego-haviken’ in de VS de vergelding op de gifgas aanval op 11 september (911) plannen…

  De terugkeer van Nibiru in ons kwadrant van de ruimte is ook een voorbode van grote en grootse veranderingen. Het collectieve bewustzijn van de mensheid, ongeacht ras, cultuur en religie bepaalt of die passage rampzalig dan wel vredig zal geschieden.

  Laten we er op vertrouwen dat het aantal Lichtwerkers op Aarde een enorme invloed heeft op deze uitkomst. De uitspraak dat de geschiedenis zich herhaalt, geldt alleen een driedimensionaal bewustzijn.

 4. Op deze site kun je lezen wat het Jesuïtendom inhoud met hun afgelegde eed, dus niet zo heel moeilijk die conclusie.

  Het GLADIO denken bestaat nog steeds, je vraagt ja je moet je zelf voortdurend afvragen wie = wie.

  Wie is David Icke, wie is Want To Know, weten wij dat zeker, wat te denken van GUIDO J, uitspraak we maken wel uit wat we etc.

  Is de ééne brain fuck niet net zo erg als de andere, niet net zo misleidend.

  Eén ding is zeker wij worden constant misleid, door de WE van deze wereld.

  1. Jenne, ik verwijs je naar logion 67 Evangelie van Thomas

   “” Jezus zei: Wie alles weet maar niet zichzelf kent, die mist het Al.””

  2. Beste DICK,

   Al die pasklare antwoorden, als kant en klare maaltijden in de supermarkt schappen maken op mij geen indruk meer.

   De BIjBEL staat vol pasklare antwoorden, als het orakel van Delphi,
   daar vraagt elk mens om, die niet heeft begrepen voor zich zelf te denken.

   Mijn overgrootvader Dominée Te Peize, Ebels geheten, zegt het zelf in zijn nagelaten geschriften, je kunt een heel goed mens zijn, zonder dogma of geloof opgelegd, waar je door evolutie in je denken heen kan groeien.

   Hij wist donders goed wat zijn manier van geloven in hield, de arme dagloners op een rijtje met hun petje in de handen als de Notabelen en rijke boeren uit de kerk kwamen.

   Deze mensen werden voortdurend om hun oren geslagen met deze kant en klare zinssnedes, en op hun knieen gehouden door grote volzinnen zogenaamd gezegt door Jezus of!

  3. Jenne, geloven is mijn visie dan ook niet Iets wat je doet buiten jezelf, zoals in de traditionele religies, in Jahweh, God of Allah of in deze moderne tijden in David Icke of welke andere goeroe dan ook…. geloven is in mijn visie Geloof in het ZELF.

   “Ken u zelf”” is niet iets van alleen van de bijbel maar werd ook al in de aloude Griekse en Romeinse geschriften gebezigd.

  4. @ dick
   Hoe verhoud deze comment van jouw hand zich met de bovenstaande ? Of moet ik concluderen dat je nog niet helemaal wakker bent?
   En als de bijbel een overlevering is vanuit de Natuurlijke Tijd, toen de mensheid nog Wakker was, heb je de Bijbel doorleefd en kun je hem aan de kant leggen op het moment dat je uit je Slaap bent Ontwaakt 😉

  5. Marcel, de bijbel beschrijft in mijn visie perfect de Innerlijke Weg die wij als mensen mogen gaan om uiteindelijk te ” ontwaken” en op te staan uit de ” dood” (betekent: uit de slaapmode)

   De religies zijn in mijn visie ontstaan in de periode waarin de Aarde zich in een Slaapstand bevond en hebben de bijbel vanuit Onwetendheid 100% onjuist geinterpreteerd. Daarom geloof ik ook zo sterk erin dat er spoedig Vrede op Aarde zal komen, zodra ons de Schellen van de Ogen is gevallen. En Spoedig hoeft natuurlijk niet te betekenen enkele jaren….. ik heb geen idee hoe lang dat nog zal duren, maar ik zie vele hoopvolle tekenen…..
   Het “nieuwe Jeruzalem” ligt voor mij niet in Londen, zoals Cozmic vanmorgen verwoordde…. Nee, het Nieuw Jeruzalem ligt Diep in ons eigen Hart!

   Maar Marcel, ieder zijn/haar geloof….. daar treed ik niet in…..

   Ik zie het slechts als mijn Opdracht om te Delen hoe ik het zelf Ervaar!

  6. Proof is in the pudding mate 😉

   And did those feet in ancient time,
   Walk upon England’s mountains green:
   And was the holy Lamb of God,
   On England’s pleasant pastures seen!
   And did the Countenance Divine,
   Shine forth upon our clouded hills?
   And was Jerusalem builded here,
   Among these dark Satanic Mills?

   Bring me my Bow of burning gold;
   Bring me my Arrows of desire:
   Bring me my Spear: O clouds unfold:
   Bring me my Chariot of fire!
   I will not cease from Mental Fight,
   Nor Shall my sword sleep in my hand:
   Till we have built Jerusalem,
   In England’s green & pleasant Land
   http://www.youtube.com/watch?v=1_pZnHLwRsM

  7. Mooi Jenne 🙂 ik kan me hierbij aansluiten. Het is te makkelijk alles uit de bijbel te halen, ieder andere geschriften, boeken uit een andere religie, filosofie, literatuur zijn ook een bron van ‘waarheid’. Het ligt aan de lezer, wat diens geest en brein, zijn bewustzijn, hiervan bakt.
   We leven in een tijd waarin we niet eens weten of het de juiste tijd is (telling), we zijn erop aangewezen wat er te vinden is in originele geschriften. Maar wie wist het toen wel en hoe hebben ze het opgeschreven? Ze hebben vanuit hun eigen waarneming verhaald,of wat hun was aangedragen, en net als bij het schilderen, mooier gemaakt, of juist meer spectaculaire.
   De bijbel is als eerste boek 1452-55 gedrukt. Dus meer als 500 jaar geleden en 1500 jaar na Jezus.
   Nee, het is me te gedetailleerd, wat mensen precies zeiden en deden…maar ik denk ook als Marcel, dat we als mensen, levende wezens, alles al in ons hebben omdat het ‘geleefd’ is. Alles is energie. Dus er zal zeker herkenning zijn in de mens over ‘de geleefde materie’. Dat herkennen we misschien door de resonantie of Erkenntnis (besef, inzicht, weten, kennis) bij dingen met die we in aanraking komen.
   Het leven en de dingen die we tegen komen, en hoe we ermee omgaan, wat we ervan leren dat is ‘religie’ en dat ziet er voor iedereen anders eruit.

  8. Dick , van mij mag je je vast houden aan het grote sprookjesboek hoor 😉 Geen probleem mee whatsoever .
   Zie echter het verschil tussen esoterie en exoterie , verschil tussen zij die zoeken en vinden en het gepeupel voor de massa met kant-en klare scheurkalenderteksten . Leuk voor op de plee , zeker als het wc papier een keer op is , ook niet het risico lopend dat na gebruik je kont wijzer is dan je kop .

   Voor mij is de hele bijbal een exoterisch boek om de massa dusdanig in verwarring te houden met alle contradicterende teksten , dat ze elkaar ermee bevechten en zodoende nooit de crux vinden . Schriftgeleerden zijn voor mij niks meer dan goedgetrainde apen . Jahweh en de roomse kerk houden de touwtjes goed strak . fuck em . http://www.youtube.com/watch?v=D-7RzS8_dys

  9. Af en toe gaan Pa en Moe, met ons naar de speeltuin toe..
   Dus een energetisch goed geplaatste bijbeltekst, is niet alleen een vreeuchde voor het hart, maar ook voor het hoofd.
   Maar zoals je nu tekeer gaat Dick, ben je voor mij net een kapelaan.. (Een nog-net-geen-priester (of P.I.O.= priester in opleiding))
   Dus zalle we die bijbel ajb een beetje minder kwoten? (Maar ga lekker door as je je je niet inhouden ken..)
   Maar pas op, want ik noem je -als je niet oppast dus- snel ‘Kwoot en Bie’

  10. Monika, dat is wat het mens zijn inhoud, jij bent de voor uitgeschoven post van al jouw voorouders, helemaal terug naar de vally waar Lucy van daan kwam, en na 250 000 generaties voor haar gingen lopen de wijde wereld in, in jou aanwezig zijn met jou mee denken, en met jou door je ogen meekijkend, dat is het mens zijn, en daar liggen ook onze verborgen gedachtes, intuities, voorgevoelens en telepathie, je dromen!

   Ach we geven ons zelf een houding, maken ons zelf belangrijk, maar het moment gekomen van inleveren, ja dan worden we weer Klein, dan worden we weer Lucy’s.

  11. Gaat heen en ‘Flush U Zelve’. Misschien moet die biebelbonse boek eens herschreven worden, tis elke keer weer een paplepel verhaal dat er in moet. Dick joh! we hebben wat sterkers nodig dan pulp-fiction.
   Nu zonder hemelse kleur, geloofs geur en bijbelse smaak stoffen.

   Jenne schept tenminste gezond op, daar lusten we wel meer van…

  12. Monika 5.7, ik heb natuurlijk ook vele geschriften gelezen en me in veel levensfilosofieën verdiept. Ik heb heel veel over de wereld gereisd en verbleven in traditonele boeddhistische, hindoeistische en moslim culturen. Ik heb veel natuurvolkeren bezocht, waaronder de indianen in Noord Amerika en in de Andes landen (met nog veel overblijfselen van de pre Inca cultuur). En overal vond ik wel iets van mijn gading…. Maar ik kom tot de slotsom dat hoe dichter ik bij mezelf kwam in al die achterliggende jaren, hoe meer ik mijn Innerlijk Weg herkende in bijbelse verhalen. Ik vind het uit historisch perspectief daarom ook helemaal niet interessant of alle verhalen wel werkelijk gebeurd zijn of dat het allemaal symboliek is. Is niet interessant voor mij! Voor mij is belangrijk dat ik heb ervaren dat ik heel veel kracht er aan heb ontleend en dat het mij enorm heeft geholpen om weer Thuis te komen in mijzelf…. om mijn Ware Zelf weer te vinden! Dat wilde ik Delen, niet meer en niet minder!

   Don’t worry, Guido, ik zal je website niet met bijbelteksten bestoken…. de innerlijke weg bewandelen is minder spectaculair dan de uiterlijk weg… Dat hebben de religies ons wel geleerd in de laatste paar duizend jaar. Daar zijn vele oorlogen over uitgevochten en boeken en boeken en artikelen vol van geschreven en dat brengt jou brood op de plank, niet waar?

  13. Dick, je hebt dus op al je reizen en contacten met andere culturen en al die geschriften die je hebt gelezen, inzichten verkregen, die je jouw weg lieten herkennen in bijbelse verhalen. Als je daar je kracht uithaalt, van mij mag het hoor…

  14. Dick citeert de hele tijd uit eigen werk;

   Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb Ik heb

   Tja Beste Dick dat weten we nu allemaal wel, heb je nog iets nieuws onder de Horzion te melden?

  15. Een laatste Bijbeltekst, als afscheid

   “Vader, vergeef het hun, want ze weten niet wat ze doen”

   Skills of Nature maakte ons er vorige week al op attent dat ” de krachten achter de schermen” juist gebruik maken van de webmasters (en hun maatjes) van websites als WTK om hun vuile werk te doen.

   Ik wilde het nooit waar hebben, maar na de Kristalnacht van gisteravond ben ik er van overtuigd.

   Het ga jullie goed!

  16. Zeg lieve schatten,
   Samen zijn we sterk en samen zetten we ons in voor een betere wereld.
   Ieder op zijn manier. Doe wat je écht een goed gevoel geeft, daar wordt je sterker van!
   Make love not war!

  17. @ dick
   Kristalnacht?? Nou ken ik jouw gevoel voor melodramatiek wel een beetje , maar heb ik iets gemist dan? Of is dit weer een uitvergroten van de slachtofferrol( wellicht zelfs als spiegel?)?
   Nouja , voor wat het waard is de mazzel dan maar doeidoei, dag vogels dag bloemen dag dick.

  18. Ok, Paul (3.5 😉 ) op 5.17, de laatste is voor jou: ik zal een keertje Aandacht aan je schenken, nadat je er maanden naar hebt zitten jengelen:

   “Als je niets weet, praat je veel.
   Als je wel iets weet, valt er niets te zeggen.

   Krishnamurti”

  19. @dick
   Leef naar wat je anderen zegt en adviseerd( ook al doe je dat met een kwoot)
   Even wat statistieken:
   In dit lijntje zijn er 22 comments geplaatst waarvan :
   7 door Dick
   4 door Cozmic
   3 Door Jenne
   2 door marcel w
   2 door paul
   2 door monika
   1 door Guido
   1 door Sun
   Conclusie… mag jezelf trekken ,maar het lijkt erop dat jij ,dick het grootste woord had . Wat zei krihsnamurti daar ook al weer over?

  20. Marcel W , zou U zo vriendelijk willen zijn om ook een statistiek met het aantal gebruikte woorden toe te voegen ? Slechts het tellen van het aantal postings is geen goede statistiekvorming imo , bij voorbaat dank .

  21. @ cozmic
   Het is zeer onverstandig je publiek immer met kwaliteit om de oren te slaan , en niet dit of dat aan het eigen initiatief over te laten van je toehoorders …. errrhhh lezers.
   Dit maakt ze anders zeer afhankelijk van jezelf , om maar niet te spreken van het verwachtingspatroon dat je , onder hen doet ontstaan.
   Een vluchtige observatie echter doet vermoeden dat ook bij het tellen van de individuele woordkeuze van genoemde personen, dick de meeste afzonderlijk verschillende woorden gebruikt. Nu moet ik er wel voor waarschuwen dat een en ander ( qua statistieken) niet dient te worden misbruikt om welk waardeoordeel dan ook over welke deelnemer ( aan dit lijntje)uit te spreken. Indien wel tot een waardeoordeel wordt overgegaan is dit geheel en al voor rekening van de oordelaar.

  22. Geachte heer Marcel W in 5 THC , ik had gehoopt dat door een hertelling mijn 2e plaats eventueel vervangen kon worden door een andere reageerder . De niet mis te verstane eerste plaats zal hoogstwaarschijnlijk bezet blijven door degene die claimt dat wijzen weinig woorden gebruiken . Dessalniettemin neem ik aan dat ondanks de veronderstelde feiten mijn rangschikking enigzins gereduceerd zou kunnen worden , mocht de mogelijkheid daartoe zich aandienen .
   mvg , coz

  23. Dank je Dick wel op 5.21, werdt een beetje moe van al dat gespring en dat wild rond zwaaien. Iemand die letterlijk om hulpt roept, verzuipt in jou kanonades van wel zijn en je overstemt continue ieders woord met jou overtuigingen.

   Dick je bent pas een cool mens als je je katootjes boekje ter zijde legt en weer een mens wordt en opstaat voor een ander zijn ellende dan steeds in DejA-Vu herhalingen ana het vallen bent over jou verleden. Kijk eens naar de Toekomst en wat zou zonder 1 tekst uit de bijbel off welk ander boek of gezegende iets van je eigen creatie iets zinsvols kunnen wezen waar WIJ allemaal iets bijzonders aan hebben??!?

   Doe eens een gooi en onderneem eens een poging om er ook voor anderen te zijn dan steeds enkel voor je zelf hier…

  24. @ Marcel W in F5

   Het staatje mag nu wel weer geupdate worden, de geroemde F5 toets werkt nu niet meer, kunt U het handmatig aanpassen?!

   Dank U wel…

  1. Sun, omdat je zo’n mooie naam hebt.
   Ramadan-Feier untersagt
   http://www.berliner-zeitung.de/berlin/streit-um-religioese-feiern-ramadan-feier-untersagt,10809148,24164502.html

   Vanavond was er heel erg kort op teletekst te lezen, dat Rusland bewijsmateriaal(foto’s) heeft dat aantoont dat de rebellen achter de aanslagen zitten.
   Wilde wat meer achtergrondinformatie zoeken in Nederlandse kranten op het internet, nergens een artikel te vinden.
   Kijk later weer op teletekst en het hele verhaal is verdwenen.
   Blijkbaar mogen wij dit niet weten.

   Dit doet mij denken aan een voorval van ongeveer 10 jaar terug.
   S’nachts stond er een bericht op teletekst, dat kort daarna ook verdwenen was.
   De volgende dag was er ook niets van te vinden in andere media.
   Terwijl het nieuws was met een enorme impact voor Afrika.
   Weken later werd dit onderwerp in de media behandelt met een totaal andere onderbouwing.
   Het ging in beide artikelen over verstrekking van goedkope medicijnen tegen aids.
   In het artikel op teletekst stond dat de “veiligheidsraad” van Amerika het aidsprobleem in Afrika aanmerkte als een gevaar voor de nationale veiligheid.
   Ze hadden tientallen jaren gewerkt om mensen op bepaalde sleutelposities te krijgen, die de belangen van Amerika behartigden.
   Veel van deze mensen bezweken aan deze ziekte.
   Dit was de reden dat Amerika zich sterk had gemaakt om aan Afrika goedkope aidsremmers te verstrekken.

   Ik vond dit bericht zeer schokkend.
   De hele tijd was dit dus mogelijk geweest, maar alleen uit eigenbelang is Amerika hier dus achter gaan staan.
   Totaal niet vanuit humanitaire redenen!

   Weken later werd dit nieuws opnieuw gelanceerd, maar dan alleen met de humanitaire invalshoek.
   De ware reden zoals benoemt op teletekst was helemaal verdwenen.

  2. Hoi VforVendetta, (6.5)
   🙂
   Alles wat je maar kunt bedenken, goed of slecht gebeurt ook ergens.
   MSM is massa manupilatie en bedrog.
   Ik was net de Nederlandse versie van thrive aan het bekijken. Destijds heb ik de Engelse variant gezien. Mooi ingesproken, zou zo op elke school getoond kunnen worden. 🙂

   Zoals ik ook al in andere postings heb geschreven hier, alles wordt alleen nog maar slechter voordat het ooit beter gaat worden. En ik ben geen pessimist maar een realist.

   Voordat er ooit een hemel op aarde kan ontstaan, moeten er nog velen hun lessen hebben geleerd en ontwaken.

   Het is zoals het is.

   Maar ondertussen springen er ook heel veel paradijsjes uit de grond met dank aan vele lichtwerkers (mensen met de hart op de goede plek en die de liefde en wijsheid delen) Mensen die de wereld mooier maken en zelf het goede voorbeeld geven.
   Dit zit allemaal in ons zelf. Met onze liefde en positiviteit kunnen we heel veel goed werk verrichten.

   Op zo veel vlakken gaan we allen massaal de fout in. Het niet willen weten wat er speelt. Alle ellende roepen we dan op ons zelf af. Niemand kan en mag nog zeggen; we hebben het niet geweten. Dat is je eigen keuze. We zijn allen verantwoordelijk voor hetgeen er misgaat. Mensen die wegkijken en oorlogen goedkeuren zijn wat mij betreft de veroorzakers van alle ellende. Mensen die onbewust alle rotzooi nuttigen en alle slechte fabrikanten sponsoren, dat zijn de veroorzakers van ellende. Wij moeten het zelf doen en zelf oplossen.

   Met kennis en liefde is zoveel mogelijk. Ik ervaar het dagelijks. Ik zou mijn paradijs, mijn kennis en liefde graag willen delen, maar het hoe en wat en waardoor, dat wil men niet weten.
   Dat is hun eigen keuze en vrije wil. Dus tja wat doe je dan, ik kies voor positiviteit en blijf genieten zolang ik dat kan. Ik moet sterk zijn om niet mee te gaan in alle ellende en verdriet om me heen, als je je daar aan overgeeft, als we dat allen doen, dan overwint het kwaad.

   Maar ik blijf doorgaan met het delen van mijn mening ook al gaat deze tegen de mening in van vele om me heen. Elke willekeurig onderwerp wat je dagelijks tegenkomt, de omgekeerde wereld.
   Nimmer zal ik hetgeen ik weet voor me houden als er weer een lulverhaal wordt opgehangen. Ongevraagd krijgen ze het dan. Nimmer zal ik de propaganda van ellende beamen, gewoon openheid en eerlijkheid over hoe het zit.

   Veel liefs en ‘be strong’!

  3. Ongeloofelijk die reacties op en onder zo’n bericht in de telegraaf , inderdaad een propaganda machine voor de verdeel een heers macht .En men lijkt er volop in te tuinen , wat is kerst nou als je bekijkt dat het afstamt van een verzonnen verhaaltje over wat eigenlijk blijdschap is omtrent gegeven dat de zon weer terug komt na de winter in de koude landen.Verder is het gehele systeem op en rondom leugens opgebouwd.Om dat argument rondom dat verhaaltje wat toe te lichten Jordan Maxwell legt het haarfijn uit en ik vind hem behoorlijk geloofwaardig overkomen , als iemand mij een beter verhaal kan vertellen hoe het zit sta ik er voor open , hier is de link naar de video over dat verhaaltje :http://youtu.be/vBRiJmnhsqY

  4. Als bijbelvaste christenen nou eens de moeite namen om wat historische achtergronden te checken zonder te selecteren op datgene wat de bijbel gaat bevestigen dan kunnen ze zelf antwoord geven op alles wat een ‘gruwel’ is zonder de Zoon en de Vader te channelen.
   Want dat is toch een ander circuit door je bolletje dan die de chronologische volgorde van context en plaatsgevonden gebeurtenissen rangschikt en waarde toekent.
   Het hiernamaals bijvoorbeeld, de Hebreewse monarchistische priestercult propageerde het idee van ‘Sheol'(het graf), Sheol was een onderwereld voor iédereen zonder onderscheid van stand, familie of talent, dit model moest ‘rituele voorvader verering’ vervangen de heersende cult op dat moment, als een stok om mee te slaan.
   Vrouwen waren tweede-rangs wezens, Zijn wil geschiede dóór mannen vóór mannen en wat dat betreft is er in die regio nog maar weinig verandert.
   Als je zaken in het juiste tijdvak plaatst en hun ontwikkelingen volgt, voor zover mogelijk, dan laat je het wel uit de bijbel te citeren om je punt positief kracht bij te zetten!

   Ughh!

  1. Bewijs genoeg V , maar of dat de plannen zal keren van the powers that be zal een ander verhaal zijn.En ik geloof ook niet echt dat het enigzins wat uitmaakt of Obama nou moslim is of zionist ik heb het idee dat alle geloven zo’n beetje uit de klei getrokken zijn uit loze aangenomen dogma’s het heet niet voor niks geloven.Weinig echte feiten zijn daarin te vinden.Ik respecteer het overigens wel als men vanuit het innerlijke geloof en overtuiging anderen respecteerd en verder zou ergens in geloven persoonlijk van iemand zelf moeten blijven en zijn, dat behoeft geen openbaring , goede wijn behoeft ook geen krans zonder daarmee iemand te willen beledigen of wat dan ook.Mvg.Jasper.

 5. Conflict in Syrie lijkt ook als 2 druppels water op de coup d’etat van Guatamala uit 1954…uitgevoerd door de CIA onder de codenaam PBSUCCES Het recept is dus al meer dan 60 jaar oud David !!Het bewapenen dus van de oppositie door de CIA , uitlokken van ’n burgeroorlog met 100.000 doden als gevolg .Ontzetten van de DEMOCRATISCH gekozen president Guzman omdat die het plan had opgenomen arme boertjes hun grond terug te geven , grond in bezit van de VS multinational UFC, wat later Chiquita werd..Ananas en bananen voor VS export mocht 100.000 burgerdoden kosten..VS is ’n land zonder moraal , maar Europa natuurlijk ook!!! Over lijken gaan de gekozen politicie als vanouds !!

  1. Hoi Cozmic,
   Wat een passie!! (en wat een accent ;-).)

   Dankje wel voor deze link, hoewel ik social media onlangs heb afgezworen ga ik deze toch plaatsen!

 6. Roger Waters..antisemiet?!
  Roger Waters is op wereldtournee en doet ook aanstaand weekend Düsseldorf aan. Ik hoorde al op de Duitse radio dat de joodse gemeenschap van Düsseldorf oproept om het concert te boycotten, omdat er een davidster op zijn bekende varken zit.
  Ik wil niet alle joodse mensen over een kam scheren. Maar dit is echt overtrokken. Wat is dit??

  http://www.rp-online.de/region-duesseldorf/duesseldorf/nachrichten/waters-zu-nazi-symbolik-bin-kein-antisemit-1.3641212

  http://www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/1.544546

  1. Joden zijn mensen zo als jij en ik, maar met één verschil zij zijn Joden en wij niet.

   Door het Joodse nepotisme ontstaan groepen, later gheto’s, nog later appartheid zo als in Israel.

   In wezen door hun opstelling hebben zij hun Eigen ondergang in Europa bewerkstelligd.

   In New York, wonen en werken meer Askanazi Joden als in welke stad ook, +/- 75% van de psychiaters, en Tandartsen zijn Joods, de Harvard universiteit is in Joodse handen meer als de helft van de studenten zijn Joods.

   Hun wraak is zoet, kijk naar de reclame spotjes blanke vrouw met zwarte man, overal en steeds meer, maar hun vrouwen zijn exclusief voor de Joodse mannen, voor hun gore spelletjes zijn er ettelijke honderd duizende sexslaven uit Rusland en de Oekraïne.

   Plus dat de Joodse maffia de grootste criminele organisatie ter wereld is, met hulp van de Mosdaq, kijk en lees wat er in Georgia het oude Rusland aan het gebeuren is.

   Ik ben geen anti-semiet, maar ik vind en ook diverse Joden die ik ken en contact mee heb, dat een deel van de Joden erg verkeerd bezig zijn, misschie met de gedachte de aanval is de beste verdedeging.

  2. MONIKA, lees het boek van Wilmot Robertson ” The Dispossessed majority “, hier in kun je lezen het hoe en waarom de Verenigde Staten, en nu ook Europa zo aan het veranderen zijn, en mentaal uit elkaar aan het vallen zijn.

   En het is nog maar het begin, het is nu al zo dat in de media, sexueel anders gerichte mensen de hoofdtoon Voeren, de gewone gemiddelde burger is uit, ook zijn kinderen, blacks are in, overspelige vrouwen zijn in, als in de nadagen van het Romeinse rijk, het totale verval van de waarden!

  3. @Jenne, 11.2 Beken je hier kleur of bedoel je wat anders?

   blacks are in, overspelige vrouwen zijn in, als in de nadagen van het Romeinse rijk, het totale verval van de waarden!

   blacks are in, het totale verval van de waarden!

   Had ik niet achter gezocht Jenne??

  4. Jenne, ik snap wel wat je bedoelt, je bent wat kort van stof( ik ook, vaak) waardoor men geneigd is in de bekende politiek korekte kramp te schieten.
   Valt ook niet mee in een wereld met ontzettend lange tenen, waar men zich al aangevallen voelt als je een punt of een komma verkeerd zet.

 7. nu met quotes:

  @Jenne, 11.2 Beken je hier kleur of bedoel je wat anders?

  “blacks are in, overspelige vrouwen zijn in, als in de nadagen van het Romeinse rijk, het totale verval van de waarden!”

  “blacks are in, …….. het totale verval van de waarden!”

  Had ik niet achter jou gezocht Jenne??

  1. SUN, ik geef aan, ik citeer wat ik zie, ik ben geen rechter, ik beoordeel en veroordeel niet, trouwens wat zou dit veranderen.

   Ja Blacks are in, voor sommige mensen is dit hun niet oprechte visite kaartje geworden, zo van kijk hem is wat een progresief mens hè.

   Een vriend zijn zoon werkt bij het grootste reclame bureau in Frankrijk en ik denk Europa, duidelijke consignes, meer zwart in de reclame boodschap.

   De Telegraaf voor pagina, meer een vuilnisvat als een dagblad te noemen.

   Maar goed nogmaals, ik ben tegen bepaalde ontwikkelingen in onze samenleving, ik denk er over, en haal mijn schouders op.

   Nou heb ik niets niks tegen zwarte mensen, maar in de verenigde staten hebben zij zich goed laten gebruiken, en nu weer!

  2. ooohh ok ik snap het, ‘ze’ laten zich gebruiken, net zoals modellen, acteurs en presidenten. ahaa. Zo kijk jij er tegen aan. ok. Ieder zijn mening. Nou ja, het geeft in iedere geval aan wat jij niet bent.

   Met zwarte mensen bedoel je natuurlijk de niet-‘witte’?? mensen of misschien bedoel je de gekleurde mens of de negers.

   Nu even mijn mening; ik vind iedereen die het in zijn hoofd haalt om ‘zwarte’ te zeggen/ schrijven om daarmee een bevolkinggroep aan te duiden, niet meer en minder dan een naprater die nog veel moet leren.

  3. SUN,

   Zwart is Zwart en Wit is Wit is wit, wat maakt kleur scharkering nu uit.

   Je moet geen conclusies in je Eigen denken met mij verbinden.

   Een natuurlijk proces van vermenging van volkeren, heeft te maken met onze evolutie.

   Maar ik bedank er voor als de kwade krachten, er zich mee gaan bemoeien, van uit het oogpunt van gewin.

   En wat jij dan verder van mij wilt vinden, is jouw zaak!

  4. Beste Jenne, of prefereer je misschien beste ‘witte’ Jenne, aangezien je zelf gulzig gebruikt maakt van het benoemen van ‘zwarte’ mensen, wat ik me niet kan voorstellen, maar goed een ieder zijn eigen keuzes. Maar misschien vergis ik me en is het: ‘gele’ Jenne??,

   Heb ik een gevoelige snaar geraakt bij je? Jij in iedere geval wel bij mij.

   Ik ben best bereid om mee te werken aan jouw heropvoeding, je bent nooit te oud om iets bij te leren ofwel soms?

   En misschien kun je me het nog beter uitleggen ik citeer, jij schrijft:
   “blacks are in, …….. het totale verval van de waarden”.
   Bedoel je daarmee dat ze zich laten gebruiken of bedoel je hoe meer ‘black’ hoe erger??
   Maar goed, het maakt me ook eigenlijk niet uit wat je bedoelt, ik denk dat ik mijn punt wel gemaakt heb.

  5. ok Jenne, daar heb je helemaal gelijk in, dat ik jou een naprater vind moet ik helemaal zelf weten. 🙂

  6. Haha de Sun schijnt voor alle mensen , ongeacht of ze er een kleurtje door oplopen of niet . Wij zijn allemaal zielen met een menselijk jasje en net zoals bij de hema hebben nou een keer niet alle jasjes het zelfde kleurtje so what? als ze je maar warm houden . En hoe sneller mensen dat begrijpen en ook in hun taalgebruik integreren hoe sneller het totaal geen punt meer is welk kleurtje je hebt!
   Een goede manier om het te integreren is het in zijn geheel niet specifiek benoemen, dat ben ik helemaal met Sun eens .

  7. MARCEL, het gaat er niet om wat je benoemd, maar wat je denkt toch, ik ben alles behalve een hypokriet, en jij ook niet, dus ik noem het hondje bij zijn naam, er zijn altijd mensen die je lesjes willen leren, nou niet nodig deze keer.

   Sommige mensen zijn predateuren, veel zwarte Africaners, hebben weinig leef moraal, je kunt er om lachen, je kunt Jimmy Hendriks er bij halen, Luther King, noem maar op, maar het feit blijft.

   Bij ons witte is het idem dito, weinig leefregels die nog gelden, echtelijke trouw weg er mee, nou ja etc.

   Wat ik al schreef, ik signaleer, ik oordeel niet, en dat doet deze SUN wel, hij denkt mij te kennen, en te moeten oordelen, nou nee daar is hij veel te ligt voor.

   Net wat ik zeg, normale integratie o.k., maar gemannipuleerde in media etc. nee.

   De meeste zwarte kinderen zijn zwak begaaft, problemen met leren en aanpassen, twee meegemaakt in mijn familie in de 80 iger jaren, alle twee aan de drugs werken ho maar, en verscheidene kinderen op hun naam.

   Kijk naar zuid Africa, het gaat er steeds slechter met de bevolking, terwijl de elite baad in weelde, sinds de komst van Mandela, meer als 60 000 blanke/witte boeren in stukken gehakt vrouwen, kinderen, mannen, en de president zingt KILL THE BOER, misschien iets voor SUN.

   Nou ja ik wel even zo door gaan, ik heb geen hekel aan Zwarte mensen, maar ik heb ook niet echt vertrouwen in ze voor de toekomst.

  8. Jenne, ik heb niets tegen jou persoonlijk. Wat jij vindt moet jij vinden.
   Als jij liever niet tegen negers en buitenlanders aankijkt op de tv dan is dat jou keuze en verlies.
   Ik heb ook bij een aantal familieleden er in moeten stampen dat een neger net zo min zwart genoemd wil worden als dat een blanke een melkfles of witte, bleekscheet of kaaskop genoemd wil worden. Pinda, blauwe, gele etc. allemaal geen leuke benamingen, zeer kwetsend. Niet gebruiken als je niet de intentie hebt om een ander te kwetsen.
   Wij zijn geen Amerikanen en hoeven dus ook niet al hun onzin over te nemen hier in Europa.
   Elk zelf-respecterende neger in Amerika hanteert voor zichzelf de term; Afro American. De nog steeds zelf-respecterende neger in America noemt zichzelf Black en impliceert daarmee zijn kracht en staat boven de onderdrukking waar deze bevolkingsgroep zo lang onder gebukt is geweest hier op aarde.
   Ik heb geen haat of wrok tegen mensen die andere mensen niet ‘moeten’ vanwege hun huidskleur. Dan is hun eigen verlies en ze weten niet beter. Wel laat ik mijn stem horen als er mensen vanwege hun huidskleur worden benadeeld en/of buiten gesloten. Zoals ook hier gebeurt in de postings van Jenne al dan niet bedoeld om te kwetsen.

   Jenne, Jenne, Jenne, je laat je hier goed kennen. Altijd goed dat mensen eerlijk zijn.

   Dit zul je niet begrijpen, dat is me duidelijk met jouw boodschap.
   Maar toch deel ik het met je,

   Jezelf laten leiden door angst en haat, zal je alleen maar angst en haat brengen. Dit heb je blijkbaar nodig om te groeien en te leren.

   Wat je uitzendt, komt bij je terug.

   Reap what you sow,

   Veel liefs!

  9. Beste SUN, nu je van de schrik bent bekomen, nog even dit mijn dochter is getrouwd met een Kabyl, een noord Africaner dus, en jawel met kroeshaar, drie fijne kleinkinderen hebben wij, de middelste mijn kleindochter nu 18 jaar haar verloofde is een jawel West Indier,
   ja een schat van een Jongen, nou en toch verzet ik mij tegen gedwongen tavereeltjes op TV, of in welke media ook.

   Maar dat het een misbruikt volk is vind ik niet, ten minste niet meer misbruikt als andere onontwikkelde volkeren.

   Amerikaanse negers, niggers, of Afro-Americans, is een hoofdstuk appart.

  10. Wat is er mis met overspelige vrouwen? Ik hou wel van spelletjes, of begrijp ik het woord overspelig verkeerd ?

  11. Marcel, euh, ik heb het van Jenne zo overgenomen 😕 overspellig met 2 ellen dan, maar dat geeft die fout…?
   Het is allemaal Jennes’s schuld 😉 😀

  12. Aha , het gaat dus over dyslecten die teveel schijven , of over vodoo ( spell) . Ik maar denken dat het gewoon over neuken ging …tsss

  13. En dus ‘meneer’ Jenne,

   Heb je gekregen waar je om hebt gevraagd. Beter had je het niet kunnen krijgen. 🙂

  14. Hij weet precies hoe hij vrouwen voor zich moet winnen Sun, en hij denkt ook nog dat je een man bent 12.7 en ‘Kill de boer” voor jou een geschikt liedje is? Toe maar… Geen Eerste Bron voor hem, want daar gelooft hij niet in, wat maakt het dan ook uit. Waar streef (sleutel) je dan naar? Volmaaktheid in dit leven? Daar is één (ziels)leven te kort voor. En die ‘zwartjes’? Die zijn het orginele ras hier op aarde, wij ‘witjes geeltjes, rode, bruintjes en blauwtjes’ zijn slechts import.

  15. Beste SUN, bedankt voor deze toch interessante discussie, waar een woord toe kan leiden in dit geval het woord ZWART.

   We blijven altijd annoniem voor elkaar, en dat is soms jammer, om dat schrijven zonder mimiek en lichaamstaal toch voor een oud Amsterdammer en Provo, een surrogaat menselijk contact is, en ook niet voldoende om zich duidelijk uit te drukken.

   Niet vergeten dat voor mijn generatie de eerste vreemdelingen in Amsterdam de Pinda Chinezen waren met hun bakje snoepgoed voor hun buik, en demooie papieren knipsel patronen, een Klein Wonder voor ons.

  16. ODETTE helaas ik kan niet onder worden brengen wat ik van je denk, want dan word ik zeker geband.

  17. Grappig hoe mensen zich altijd weer identifiseren met de ervaring die ze hebben/ gehad , of het werk wat ze doen. “Ik BEN een oud amsterdammer en een provo”. “Ik BEN timmerman”. “Ik BEN een jood”……..
   U BENT EEN ZIEL EN HEBT EEN LICHAAM, EN DAT LAATSTE NOG MAAR TIJDELIJK OOK!

  18. Ah, het hoge woord is er uit dat meerdere mensen knelt heb ik begrepen. Op dit forum wordt regelmatig ongezouten een mening gegeven zonder geband te worden. Ik heb ook mijn uitlating toentertijd gegeven over een continu negatief geschrijf ook al waren de onderwerpen of schrijven positief van de ander. Maar wie heeft hem geholpen met zijn probleem? Hij zat (zit) in de problemen dat merkte je aan zijn schrijven. Ik heb na mijn ongezouten mening direct! nog een aantal posts gegeven om hem het leven anders, positiever te laten zien, proberen op te beuren. Ik heb nergens gesuggereerd om hem te bannen, dat is de beslissing van de moderator himself geweest. En mocht je geband worden, ligt dat geheel aan jou zelf, niet aan mij. Ik wens je het beste Jenne, zorg goed voor je Zelf!

  19. We moeten van mensen geen heiligen maken.
   Dus geen do’s en dont’s …anders leer je niets. Meningsvrijheid, klaar.

  20. Ik ben een poosje in Marokko geweest en heb daar fantastische Marrokanan leren kennen , daarentegen in mijn vorige woonplaats liep ik door het dorp met een hakbijl in mijn binnenzak vanwege de aso Marokanen . Over 1 kam scheren werkt niet .

  21. Als je ’te veel’ in de Sun gaat staan wordt je van zelf bruin/swart als een koffie boon.

  22. @ jenne 12.22

   Lag jij toen niet op de dam, weed te roken?! en je roes uit te slapen als provo. Dat heel gewoon in die tijd daar. De eerste daklozen kon je ze noemen. Of was het toen al de eerste Occupy Amsterdam nabij de Bijenkorf?!

  23. @ Coz

   Je houdt van een hele doos Moorkoppen of Dickmans Negerzoenen. je mag kiezen vandaag.

  24. Iedereen weer lekker recalcitrant hier.
   De een doet daar niet in voor de ander.
   Humor is een goed realitiveringsinstrument…
   Laat ieder ander wel in zijn waarde.
   We zijn elkaar, alleen op een ander moment.
   De tijd doet er niet zoveel toe, en ook weer wel, voor de goede verstaander.
   Tussen twee WO’s in geboren worden is wat anders dan geboren worden in de hoopvolle jaren 60.

  25. En Coz, psalm 12:27
   Als mensen uit hun eigen omgeving worden losgerukt, óf ze het zelf ook gewild hebben…, het maakt andere mensen van ze, als ze gestationeerd worden in een totaal andere omgeving.

  26. Haha Coz,
   Jij wilt moorkoppen nadat je een keuze hebt gemaakt voor iets anders……
   Niet over nagedacht, althans niet goed genoeg???

  27. ik heb meer dan 10.000 euro schade gehad en ook een revolver tegen mijn kop , van mij mag dat schuim opgeruimd worden . fuck em

  28. Ben niet ingelogd Coz…
   Heb wat zitten aanpassen, haha, maar daar ging iets niet goed.
   Dus kan niet direct reageren.
   Doe het nu via de Plaats hier je reactie enzo…

  29. Soms moet ik Jenne met tegenzin gelijk geven . Hoewel mijn hart links zegt , zegt ervaring rechts

  30. Mooi Coz!!!
   Vind Jenne een bijzondere man, en ik denk dat zeker gezien zijn leeftijd én zijn ervaringen tussen de WO’s in, hij iig een familie/gezin heeft, met zijn waardevolle aandacht voor zijn kinderen, die hem hebben doen laten inzien wát belangrijk is…

  31. Ik onderschat of overschat ouwe Jenne ook niet . hij krijgt mijn complimenten als hij iets zinnigs zegt , en hij krijgt de wind van voren als hij weer uit zijn nek lult . Simpel

  32. Heb ik niet gepresteerd…
   Met heel veel verdriet.
   Jarenlang vrede ermee gehad totdat het toch weer opbreekt.
   Jenne is in dat opzicht een gezegend man, maar daarmee zijn de levensvragen niet beantwoord.
   Zie in iig veel voldoening bij hem ondanks de vragen…

  33. Daarin lult Jenne niet uit zijn nek Coz…
   En ondanks die zegeningen is hij ook bezig met het hoe en waarom.

  34. En dat zie ik ook in mijn directe omgeving Coz.
   Familie, kinderen, pffff
   Als je kinderen hebt, ben en blijf je voor altijd bezorgd om hoe het met ze gaat en zal gaan.
   Kun je daar jaloers op zijn als kinderloos persoon?
   Ja!

  35. Laat de strijders lekker strijden Anna . Het zoeken naar het compromis zegt alles over jezelf , niet de hele waarheid aan willen gaan , half/half de boel ontduiken .
   Jenne is een ouwe provo , hij gaat nergens voor opzij , zelfde als ik , vol er in met compassie . misschien iets om van te leren 😉

  36. Weet je waarom ik jou en Hyper van skype heb gedelete ? Jullie stellen je op als slachtoffers , dat soort lieden zuigen het leven uit je .
   Omdat je slachtoffer bent en zielig bent moet alles naar jouw voorwaarden verlopen omdat je zielig bent en daarom voorwaarden creëert .
   Ik ben zat van zielige personen , laat ze lekker creperen , ze creëren hun eigen werkelijkheid
   Hyper heeft 3 jaar de kans gehad om contact op te nemen , pas zodra ik hem delete begint hij te mauwen .
   Sorry als ik bot ben , maar krijg lekker de hik met jullie gezuig .

  37. Als messen soms geslepen worden betekend dat niet altijd narigheid.
   Hier een perfect voorbeeld van:
   http://youtu.be/6fXHqjgcOKo
   Jenne, je hebt in het begin een nare houding (oordeel) aangenomen naar mij zonder dat ik je kende. Vergeten doe ik niet, maar ik vergeef het je wel.
   Amsterdam. Ik was er vorige week nog, Oostelijke Handelskade waar zo’n beetje mijn hele familie is geboren en getogen vanaf 1914 tot 1965. Naast het Lloyd Hotel, de enige huizen die er nog staan. Zo ik heb ook legio verhalen over die gekke ouwe rotstad. Geboren ben ik er niet en gewoond ook niet, maar er zijn dingen waar ik zuinig op ben en dat is mijn familie. Dat is mijn eigen mooie en soms ook verdrietige boekje. Dat je zo ver zit van je roots, zie je in de verhalen en dat je het mist. Gewoon terug gaan, op bezoek, en doorleef het nogmaals. Er is meer losgekomen bij mij dan ik ooit had kunnen bevroeden. Maar nogmaals, doe het zo nu en dan, schrijven over je familie, ik bedoel er echt niets kwaads mee, maar we raken onderhand de draad en het overzicht kwijt, overdaad schaadt.
   Jenne, geniet van een prachtige nazomer dans la douce france.

  38. en fuck you, ik zeg het gewoon als het is , geen doekjes er omheen
   Take it or leave it , Hyper zal er wel weer een koningsdrama van maken , hem op het lijf geschreven
   gezeik

  39. Odette , muts , Jenne provoceert graag
   nix persoonlijks naar jou

   afslachten die ouwe mik als nodig is
   en anders knuffelen(dat heeft ie echt nodig )
   🙂

  40. Ach dat natafelen, dat brengt de ware gevoelens en gedachtes te voorschijn.

   Eerlijk gezegt ik val snikkend in jullie armen, van blijdschap, om in mijn soms oliedomme geleuter toch begrip te vinden.

   Ja zeker Odette en ANNA, ik weet het niet goed te zeggen zonder buiten mijzelf te geraken, maar een lekkere stevige Hugg.

   En zeker COZMIC, zou graag een biertje met je willen drinken, in de doffer of de moker in A’dam.

   En dan Marcel onze Joodse timmerman, komen en kwamen weinig voor, vraag me af wat een Joodse timmerman uitschreeuwd als hij op zijn duim slaat, weet zeker dat PAUL hier het antwoord op weet.

   Vriendelijke groet uit het bloed hete plus 40° Frankrijk, blijf zitten waar je zit, het brengt je niet altijd wat je graag zou wensen.

  41. Cozz nog bedankt voor die Laura Eisenhower teleportatie en tijdreis serie, heb daar al vele vele uren luister plezier van gehad, tussen de boot bedrijven door, groeten vanuit zonnig Zeeland, Anna is net als ik van jongs af aan al geïnteresseerd geweest in tijdreizen.. en zorg dat je langere tijd intensief in het eggie met iemand om gaat voordat je iemand denkt te kennen, laster en smaad is min en gemakkelijk en goedkoop positie en vermeende macht vergaren, hells angels mentaliteit?… veel vette narrige nare tot op het bot gefrustreerde gewetenloze kerels in een bouwkeet, getver… je zwetst uit je nek Cozz en je weet dat..

   Time Travel and Mars Project with Alfred, Laura and Andrew PART 1 OF A 15 PART SERIES from Hawai’i

   http://www.youtube.com/watch?v=jRmr8LFEgeY&list=PLWUvfUqQG_98o17R9DK7Z2L5rA803xyTm

  42. Ach jenne
   Ik denk dat ik dat ook wel weet iets in de trant van”getvergimme dat aggenebbus jauwhweeeh spijker niet op de kopslaande klote rot hamertje”. Voorzien van de nodige uitroeptekens natuurlijk. En tja de doffer bestaat die nog?Of mag het ook de blauwe druif in de jordaan wezen?

  43. Ja de Blauwe Druif, in mijn tijd was hij bij de ophaalbrug die naar de Hoogte Kadijk voerde, op het plein er net voor, echt hele gekke kroeg, veel Circus artiesten, zo van die lieden op een wieltje fietsend, voerde naar hilariese gebeurtenissen natuurlijk, met een slok op nou je begrijpt het wel.

  44. @ jenne
   Ik woonde in de oranje nassau kazerne in de hoofdpoort dus ken de kadijken goed reed er ook vaak op mijn eenwielertje doorheen …. Ja ja ik ben een van die artiesten waar je het over hebt. Vuurspugen ,jongleren, koortdansen, eenwieleren, acrobatieken als onderman en als boven man , gesneden koek allemaal.Natuurlijk mag ik de clownerie niet vergeten …. krijg je al dorst?salut and bottums up

  45. @ Anna 12.36

   Citaat: “Iedereen weer lekker recalcitrant hier. (spiegel)
   De een doet daar niet in voor de ander. (schoon straatje)
   Humor is een goed realitiveringsinstrument… (jat werk van RNF)
   >> Laat ieder ander wel in zijn waarde. << (stuk van verdriet)
   We zijn elkaar, alleen op een ander moment. (mocht je willen)"

   Heb je het weer verbloemd over je zelf?!
   Spiegeltje speigeltje aan de wand
   wie heeft het meeste Mello DramaQueen verdriet van Nederland?

   Mij en mijn vriuw heb je dus niet in onze waarde gelaten, daarom een Delete van FB en Skype.
   Net als Cozmic, Zure Zult met Zure Bommen… Nu niks meer omdraaien, drugs-muts!

  46. @ Monsieur Bourjenne

   Cafe Drukwerk, oude trekpleister plats waar ik vroeger veel met drummer Lucas optrok. Altijd met Harry Muts in de clinch als we weer op lokatie Roadie werkzaamheden moesten doen. Natafelen bij Restaurant Breughel op een oude ourgondishe stijl waar het meestal alweer uitliep op een food gooi partijtje. De Melkweg en het Paradiso op de Zondag avonden, waren oduen tijden van welleer… De rest van het plezier zat allemaal in Haarlem en omstreken. Met marcel lachten we al in de Gooth…

  47. huper , ik zie jouw reactie nu pas ..
   ik ben gewoon klaar met dat dramagezeik , ook hoe jouw lieffie alles ineens omdraait in het wel of niet hebben van kinderen . puke . doe je benen wijd op tijd , niet achteraf gaan lopen jammeren en anderen als gezegend afschilderen . ik ben dat slachtoffergezeik gewoon zat . Waarschijnlijk begrijp je het niet en wordt het weer een koningsdrama , fuck it , duidelijker kan ik niet zijn . Je creëert je eigen realiteit , ga er niet over lopen meuten en slachtoffer uit hangen , voor mij basta

  48. Is het nodig om alles nog ff na te lezen? Zal wel weer niet, zure pruimen en gebakken peren zoals altijd.

  49. haaaah haa die Cozmic! ik snap je wel hoor, haaah benen wijd op tijd, zit wat in, zeg ik ook vaak, maar het wil maar niet helpen, krijg de kans niet, soort firewall die zelfs alarm slaat bij vruchtbare gedachten heb ik al in de gaten, kom er niet door, sommigen zijn zelf de pil personificatie van zich zelven…. en toch is ze wel liefff hoor, vroeger zou ik compleet flippen bij dit soort gevallen cases, van dichterbij is het anders, vind ik het wel erg voor haar en voor mezelf natuurlijk het meest, en voor de wereld, mag best…

   http://www.statenvertaling.net/concordantie/z/771-2.html

  50. Diep/ ongekend sterk JaNee, (12.70)

   Zou wat zijn als iedereen dit klasje/ deze les had gehad. 🙂
   <3
   veel liefs!

  51. JAANEE 12,70

   Bij mijn laatste bezoek aan mijn familie, was ik op bezoek bij een hele oude oud tante, in de buurt van Dokum, waar ze nog steeds op haar mooie boerderij woond en leeft omgeven door haar familie.

   Gevraagd om mee te gaan een van de achter Klein kinderen van school te halen, kon ik mijn ogen niet geloven, alleen maar wit kopies als in mijn jeugd op mijn school, goed om te zien.

   Wij hadden het later er over dat er op 10 km afstand een oudgebouw met buitenlanders was, asiel zoekers, zij vroegen zich af waarom daar, geen contact, werden ook door de bewoners niet echt geappresieerd, begerige opdringerige mensen vonden zij, er waren al verschillende vervelende dingen gebeurd.

   Ik weet dat ik dit niet kan schrijven wit koppies is uit, nou jammer dan ik vond het leuk en heel bevrijdend, om te zien dat je vaderlandje nog bestaat.

  52. Mooie bijdrage Janee!
   Prachtig en hartverscheurend om te zien hoe de kinderen reageren.
   Goed dat je ook zegt onder andere, want het gaat natuurlijk veel verder.
   Uitsluiting op welke manier dan ook.
   Je ziet wat het met kinderen doet.
   En dan te bedenken dat in alle volwassenen het kind altijd aanwezig is.
   Wat voor de kleintjes geldt, geldt ook voor de groten.

  53. alweer Jenne? 12.72
   Weet je Jenne er zijn groeperingen actief waar ze jouw voorkeur erg waarderen.
   Doet het je dan absoluut niets dat je op mensen trapt?
   Ik zie geen kleuren, groeperingen, rassen of geloven. Ik zie in een ieder liefde en licht. Ook in jou Jenne. We zijn allen gelijk en met elkaar verbonden hier op aarde en in het universum.

  54. Tears to my eyes janee , bedankt ik hoop dat het vele mensen aan het denken zet ! Ik had het niet beter kunnen verwoorden dan hier getoond.

 8. Inderdaad, sedert de zogenaamde verlichting ( of verduistering? ) dragen alle revoluties zogezegd voor het welzijn van de bevolking dragen het stempel van “false flag operation ” 1. De Franse revolutie
  2. De inplanting van het communisme in Rusland ( door de Amerikaanse topbankiers ) 3. De voorbije twee wereldoorlogen 4. De Italiaanse eenmaking ( werk van de internationale topvrijmetselarij destijds onder de leiding van ene Lord Palmerston ). Het klassieke geschiedenisonderwijs is gewoonweg misdadig.

  1. Misschien is het verplicht stellen van het lezen van De Decameronne, van Bocacio een beter idee, voorlichten en menselijke gedragingen.

   Je vergeet de US burgeroorlog te noemen, lees het maar eens op The Veteran to day.com.

  1. Goed nieuws, eindelijk lijkt het goed uit te pakken.
   Ze hebben geleerd van de fouten destijds met Irak, zozo het kan dus toch :-).
   We zullen zien of ze dit volhouden als ze door Amerika onder druk worden gezet. En we moeten afwachten of er niet plots alsnog overtuigende bewijs gefabriceerd gaat worden.

 9. Wanneer duidelijk is dat Britse Ministers loopjongens zijn voor de oorlogsindustrie (en ook het buitenland, corporaties en banken). Waarom zouden onze Nederlandsche Minsters niet ook overbetaalde professionele leugenaars zijn. Voor diezelfde belangen? Nou ik heb voor mijzelf de conclusie al getrokken hoor. Gutte bijvoorbeeld die ons doorverkocht aan Brussel en maar bleef liegen/draaien/baggetaliseren erover. Net als J. P. Bak-ellende waar Rutte nog zo fel tegen ageerde, voordat hijzelf MP werd. Beiden bezoekers van de Bilderberg-groep bij de weg. Allemaal dikbetaalde leugenaars die veel mensenleed veroorzaken!

 10. Rebellen bewapenen is al een eeuwen oude tactiek………..hell alle tegenwoordige redenen om een oorlog te beginnen zijn al eeuwen oud. Oftewel wij zijn allemaal geen fuck veranderd inclusief mijzelf en de bevolking die er niks tegen doen….weetje ik denk gewoon aan mijzelf dan maar een dikke egoist het doet me gewoon geen zak meer dat er onbekende mensen om mij heen sterven.
  De geschiedenis herhaalt zich net zolang totdat wij niet meer een regering erkennen en geld als papier gaan zien.

  Ik zelf ben soberder gaan leven en stem niet of blanco zolang het merendeel het niet interesseert dat er oorlogen zijn, interesseer ik mij niet in het merendeel.

  To fight and conquer in all your battles is not supreme excellence; supreme excellence consists in breaking the enemy’s resistance without fighting.
  Sun Tzu, the Art of War

  1. Hoi Mister Daimond,
   Fijne overeenkomsten en synchroniciteit in onze comments van 14:46. Andere woorden, maar komt wel aardig overeen.
   🙂

  2. Ik vraag me alleen af of het klopt, dat je ZELF niet veranderd bent.
   Soms moet je tevreden zijn met hetgeen je doet. Ook al lijkt het in de grote conflicten niets uit te maken.
   Zorg dat het in je eigen wereld zoveel mogelijk harmonieus verloopt. Dan doe je volgens mij voorlopig voldoende.
   En als iedereen voor harmonie in eigen leven kan zorgen, geschiedt de verspreiding ervan vanzelf.

  3. Hoi Sun & Danny,

   We worstelen allemaal met dezelfde vraagstukken.(o.a.veranderen)
   Door Native elders (en ook anderen) wordt geroepen: “We are one”,
   “We Are All Connected”(Ancient wisdom)

   Het staat er echt > We zijn EEN
   Ik twijfelde en las er vaak over heen (jaren), maar nu begrijp ik het pas echt (the awakening). Het is 100% de waarheid , We are one
   Het is een kwestie van aannemen.(feit)

   Als we ‘strijden’, dan ‘strijden’ we niet tegen een ander maar tegen onszelf.(clou)

   Maken we ons zelf niet wakker door er steeds over ‘problemen’ te denken/praten/’strijden’ net zolang ?……………Aha…

   We are spirits in a material world.
   Je bent al perfect, Je bent op de juiste plaats, je gaat niet dood
   (only a change of worlds)
   We zijn op deze planeet om te leren (ancient wisdom)
   To undo karma and to get as pure as we can

   Dus bij jezelf (elke dag) moet je gaan ”spitten” en streven naar
   The true peace within
   (It is the universal law (ancient wisdom))

   The first peace

   The first peace, which is the most important, is that which comes from within the souls of men when they realize their relationship, their oneness, with the universe and all its powers, and when they realize that at the center of the universe dwells Wakan-Tanka, and that this center is really everywhere, it is within each of us. This is the real peace, and the others are but reflections of this. The second peace is that which is made between two individuals, and the third is that which is made between two nations. But above all you should understand that there can never be peace between nations until there is first known that true peace which is within the souls of men.
   Black Elk in The Sacred Pipe: Black Elk’s Account of the Seven Rites of the Oglala Sioux (1953).

   Ik twijfel geen seconde aan de wijsheid van deze mensen
   Het is (mijn)waarheid, het is liefde

   The Meaning of In Lak’ech
   http://youtu.be/JU19R9zLhL4

  4. Hi Chuen, 🙂
   je posting (18.4) precies om 11:11
   😉

   Leuk, ik moest nog aan je denken toen ik net wat las over de ufo’s.
   HG en dikke knuf!

  5. Bedankt Sun.

   Ja 11:11 , ik kan er uren over praten.
   Dit is mijn missie op aarde. Ik geloof niet in toeval.
   Zo ben ik ook bij de teachings van Chief golden light eagle terecht gekomen.
   Mijn hart ging open. Wat een bijzondere man. Het moet zo zijn.

   Volg je hart…
   When dealing with people who seem very unaware, remember that everyone must find their own way to awakening
   http://youtu.be/o4AWKB5ycqg
   But also tolerance does not mean tolerating intolerance

   Veel liefs

  6. Lieve Chuen,
   Bedankt, het is zo.

   “When dealing with people who seem very unaware, remember that everyone must find their own way to awakening
   http://youtu.be/o4AWKB5ycqg
   But also tolerance does not mean tolerating intolerance”

   Ik had het niet beter kunnen verwoorden, we begrijpen elkaar.
   Veel liefs! <3

  7. Hoi Sun,

   Je zei het afgelopen zondag perfect >
   8 september 2013 om 09:12
   Lieve allemaal, ik hou van jullie allen.
   (Dank je)

   en zie 53.8 😉
   Is toch geen toeval meer 🙂

   We zijn op weg naar wereldvrede.
   Er bestaat geen toeval

   De ‘creator’/’energy’ heeft dit bewust gedaan.
   > The dark forces on earth are not in control
   > It is about Starlaws
   > The energy, at this time, is send to uplift the mind of men

   Deze tijd is voorspelt door de Natives en komt nu uit (hoe wisten ze dit al 100 jaren geleden?).

   Deze (zie filmpjes) bijzondere elders begrijpen deze universele wetten.

   Ik heb 11:11 al vele malen op mijn klok gezien.
   Ik wordt a.h.w. ‘gedwongen’ om naar een digitale klok te kijken
   IK weet dus dat er iets bijzonders aan de hand is.

   Na het zien van het youtubefilmpje (zie filmpje > Star Knowledge 11:11 Intro Part III) werd ik wakker. Een prachtige boodschap.

   Star Knowledge 11:11 Intro Part III
   http://youtu.be/PWO6p96BudE

   Zuni Elder- Why the Dark Forces Will Not Win
   http://youtu.be/KIFkX2QpMKI

   Uprising & Native American Prophecy
   http://youtu.be/jl00twXMVSc

   Ik wilde dit vandaag even met je delen
   Er komt wereldvrede aan, en niemand op aarde houdt dit meer tegen
   Het moet zo zijn (het staat al vast)

   Het ga je goed Sun.
   Veel liefde & licht

 11. Hoi Lieve Odette, (12.21)

  Het is me weer duidelijk hoe we ervoor staan. Ik was in de veronderstelling dat er meerdere hier wisten hoe de vork in de steel zat. Ik heb me vergist. Wishfull thinking.

  Zolang de oorlogen in een mens zelf zit, kan men niet verwachten dat de oorlogen wereldwijd er niet zijn.

  Het Wij en Zij is zo zichtbaar. Het wegkijken, we hebben het niet geweten, is hier ook zo duidelijk zichtbaar. Het gedogen van generaliseren en aanwakkeren van haat is de oorzaak van alle oorlogen. Dat is ook wat hier dus gebeurt. Moorkoppen en negerzoenen hebben daar niets mee te maken en is dus totaal niet vergelijkbaar. Het goedpraten is wat mij betreft zeggen: we hebben het niet geweten.

  Dat is dan de reden waarom we hier zijn. 🙂
  En inderdaad we zijn geen heiligen, dus waarom dan die verbazing en de afschuw over oorlogen? Dat hoort er dus gewoon bij.

  Wat er aan te doen? Gewoon doorgaan met het geven van het goede voorbeeld, mensen een glimp geven van het paradijs hier op aarde, en wie wil is welkom denk ik dan maar.

  Daarnaast blijf ik uiteraard, wanneer ik daar aanleiding voor heb, mensen bewust maken van zaken die het bevorderen van vrede op aarde tegenhouden.

  Alhoewel ik moet toegeven dat het heel verleidelijk is om gewoon in mijn paradijs te blijven vertoeven en me geen zorgen meer hoeven te maken over de dualiteit.

  Wat beteft het Wij en Zij, ik zie hier ook wat reeds door Anna is gezegd een ‘ONS’ in verschillende tijden. We horen er allen bij en harmonie kan alleen bereikt worden met zijn allen, voor de chaos waar we nu in zitten, zijn er slechts enkelen nodig. Dus nog een lange weg te gaan. 🙂

  Veel liefs en HG! 🙂

  1. @ sun
   Hoewel ik meestijds geniet van jouw schrijven , lijk je toch hier de dualiteit te willen bestendigen. Geheel in tegenspraak met vele andere uitlatingen van jouw hand . Je verdeeld de wereld zelf in wij en hunnie. Raar, temeer daar je het steeds over harmonie hebt( hetgeen ik zeer waardeer ), lijk je toch hier een valse noot in te brengen. Waarom kun je niet kijken naar de vele verschillende soorten muziek instumenten die gezamelijk voor de harmonie zorg dragen , waarom mag het maar één soort instrument zijn?
   Het feit dat je dacht dat er meerdere mensen hier wisten hoe de vork in de steel zit , lijkt te duiden op een misperceptie van jouw kant. Niet iedereen ziet de vork op jouw manier in de steel zitten. Sterker nog er zijn meerdere manieren om een vork in een steel te zetten!. Dat gegeven afdoen als was enkel en alleen jouw manier de ware is dogmatisch en voor mij van geen waarde , jammer .
   Je hele comment geeft mij een gevoel van slachtoffer denken vanuit een ivoren toren. Nou kan ik ook zaken helemaal mis hebben maar ik kan deze comment van jou niet rijmen met vorige van jouw hand , dipje?

  2. Hoi Marcel, geeft niets. Er zijn inderdaad geen heiligen hier, die hebben wel wat beters te doen. Slachtoffersrol? Is dat een dooddoener hier? Nee joh, verre van slachtoffer. Iedereen maakt vergissingen en fouten daar hoor ik ook gewoon bij hoor.
   Nou we zullen zien of je ik nog eens kan laten genieten 🙂
   Ik moet zeggen jouw nieuwe foto geeft me een blij gevoel, en daar begint het mee hé 😉

  3. En inderdaad Marcel, met mijn antwoord in 19.2 omzeil ik bewust een aantal van jouw opmerkingen, daar ben ik me heel goed van bewust.
   Zo gaat dat met vragen stellen, nee heb je, ja kun je krijgen, maar dat hoeft dus niet.

  4. @ sun
   Ach voor de meeste vragen heb ik al wel een antwoord uitgewerkt hoor , hoewel dat altijd onderhevig blijft aan voortschrijdend inzicht. En slachtofferrol is geen dooddoener hier, ,maar eerder een dooddoener voor diegeen die erin zit. En wat ik voel vraag ik altijd na , wens je daarop te antwoorden mooi , vind je dat niet nodig even goede vrienden.
   Echter het uitdrukkelijke omzeilen van vragen beantwoorden, is vaak antwoord opzich, niet dan?
   Ga vooral door met je comments hier, geeft voor veel mensen stof tot nadenken .

  5. Ja Marcel het is fijn dat dat hier kan, maar zoals ook Jenne al aangaf en Paul net ook zag ik, gewoon samen een kop koffie met zijn allen zou ook wel erg leuk zijn. Zou er dan nog wat zinning’s uit kunnen komen tussen al lachen door? 😉

  6. @ Sun

   Het leven is net een versnellingsbak van een vrachtauto, bij elke versneling of verstraging moet je heen en weer kunnen schakelen zonder het geroemde KRAAAAAAK geluid. Niet iedereen zit in de zelfde versnelling blijkbaar en soms moet je hier en daar de motor mee laten draaen op een ander toerental dan enkel de hoge versnelling waar je graag in wilt zitten. Als je goed oplet zul je ontdekken dat er mensen hier zitten doe goed kunnen schakelen tussen verschillende versnellingen, ze kunnen daarmee de snelheden aanpassen aan elke koppel vermogen van de WTK motor. de enige die wataan de powertake off kan doen is Guido J. met zijn gouden genomineerde gum. Mits dan ook de juiste injectiestof wordt toe gediend anders loopt het voor de zoveelste keer op gesputter uit. Blijf de boel besturen zoals je het zelf aangeleerd hebt en kijk hoe anderen het weer steeds presteren er een clutch chaos van maken. Anticiperen, zeker wanneer ze schakelfouten gaan maken. De werkplaats voor montage van het geheel is dan ook de cooment plaats bij uitstek om het lopend vehicel van off-topic gestalte te geven. Blijf doorgaan met donderstralen op jou manier waar jij precies van wanten mee weet. Je bent gewoon aanwinst op zijn plaats die enkel nog een beetje bij gemoduleerd moet worden dat er meer power in je zit dan je momenteel laat zien. hier en daar lopen en er dus wat monteurs van de RNF rond. Die helpen je wel een handje.

  7. Lieve Marcel met mooie rode neus,

   hieronder een citaat van jou: van 19.1:
   ” Je verdeeld de wereld zelf in wij en hunnie. ”

   zou je misschien nog een willen inzoemen op de volgende zinnen uit 19: ?
   “Wat beteft het Wij en Zij, ik zie hier ook wat reeds door Anna is gezegd een ‘ONS’ in verschillende tijden. We horen er allen bij ”
   “Het Wij en Zij is zo zichtbaar.”

   Misschien niet helemaal duidelijk; maar doel ik toch echt op degene die mensen die naar kleur kijken. Die kijken in Wij en Zij.

   De mensen die naar de kleur kijken vind ik geen Zij, we zijn allen “ONS”.
   Ik begrijp dat het zo over komt, maar dat is niet wat ik bedoel. Het is net hoe je het wilt lezen of hoe krom de schrijver het opschrijft.

   Als dat namelijk wel het geval was, dan was ik ook vertrokken hoor.
   Nee het wij en zij zal nooit helpen aan een liefdevollere wereld die we allen rechtsom of linksom willen.
   veel liefs en bedankt voor hetgeen je niet altijd in woorden kunt neerzetten, gewoon daarom 🙂

   by the way, ik vind het (slachtofferrol) echt wel een dooddoener, maar dat vind ik, dat hoef jij niet te vinden 😉

  8. @ sun
   Ja hoor dat is al eens proefondervindelijk bewezen. En eigenlijk met al die nieuwe aanwas wel weer eens tijd voor een herhalingsdansje. Je zal versteld staan hoeveel zinnigs er op zo’n dag boven komt drijven en hoelang dat doorwerkt, ook hier op het forum.

  9. @sun
   Kleurtjes, geloven, levensovertuigingen, sexuele voorkeuren, beroepen, handicaps, nationaliteiten, sociale status, etc etc zijn gewoon ervaringen van de ziel meer niet. Het is het gereedschap voor de lessen die je dient te leren . En wie identifiseert zich nou met zijn gereedschap? Maar ik denk eigenlijk niet dat ik jou dit nog moet uitleggen , ik begrijp je post nu beter. Bedankt voor je antwoord.
   http://www.youtube.com/watch?v=W3RtyiFDlqE

  10. Sun #19.
   Je had ook onderaan het lijntje je antwoord voor Odette kunnen geven. Maar het moet blijkbaar pontificaal boven aan staan. Wat is als mij jouw voorbeeld niet bevalt?
   Waarom haal je het ‘we hebben het niet geweten’ naar voren? Dit heeft betrekking op Duitsers, toch? die alles aan het ontkennen waren?
   Weet jij dan wat er precies gebeurd is?
   Ik voel me hierover niet zo gelukkig…je haalt van alles erbij om je punt te maken. (even spiegelen 😉 )
   En het is niet de eerste keer dat je je een beetje ontfermd over ‘de anderen’ die nog slapen, en het niet goed weten….
   We zitten hier niet in een soort wedstrijd van wie is het meest ‘verlicht’ of zo.
   Je moet weten dat ALLES erbij hoort, en niet alleen dat wat jij graag wilt zien. Volgens mij zit idd het dualiteitsdenken nog vet ingebakken.

   Jenne, is voor mij oke. Ik waardeer zijn bijdragen, omdat ik ervan kan leren. Wat leer jij? Dat je alles wat niet in je straatje zit, moet bevechten?

   En nee, ik voel me niet bedreigd door jou of Odette (voor het geval dat je dat weer aanhaalt, ook een soort ‘dooddoener’)

   Je hoeft niet tegen de deur te bonken, de deur is open…. 🙂

  11. Hoi Monika,
   Ik waardeer je reactie, fijn dat je deur open staat.
   “pontificaal” is dit iets waar je vaker mee te maken hebt?
   Geeft niets, komt goed.
   Monika, als je eenmaal dat hebt ervaren waar het echt om gaat dan speelt competitie geen rol meer. Ervaar jij het nog wel als een competitie?
   Blijkbaar is het nodig om er dingen bij te halen als er niet ingezien wordt dat het aanwakkeren van haat tot oorlog leidt. Nogmaals, dit goedpraten is hetzelfde als roepen we hebben het niet geweten. Begrijp je dat? Vast niet? Je snapt het pas als je het door hebt. Dat heeft tijd nodig.
   Je haalt het verlicht zijn aan, is dat wat je dwars zit? Ook zeker nergens voor nodig. We hebben allen licht in ons en het is aan ons om de knop om te zetten om dat te kunnen beseffen.
   Het niet hebben van de dezelfde mening is geen uitdaging voor een gevecht we hoeven niet elkaar allemaal na te praten.
   Veel liefs!

  12. Sun..zucht.. 😉
   Het ging over Jenne, en over je verontwaardiging omdat hij iets schreef over o.a. gekleurde mensen.
   Nu zijn we bij jouw visie over haat en oorlog beland.

   ‘Blijkbaar is het nodig om er dingen bij te halen als er niet ingezien wordt dat het aanwakkeren van haat tot oorlog leidt’

   Ik heb hier helemaal geen last van, haat is me vreemd…
   Ik laat me gewoon niet verleiden tot haat.
   Je denkt dat mensen die een mening hebben haat in zich dragen…waarom?

   Trouwens denk ik dat angst een veel grotere trigger is dan haat.

   …maar ik lees je graag 🙂

  13. @ Monika

   Je moet je zelf altijd insmeren tegen sunnebrand, een beetje Sun kan aardig reflecteren met dodelijk liefdevolle UV stralen. Voor je het weet ben je zo in een rode kreeft veranderd. (gekleurde mensen)
   Dat wil je toch ook niet ervaren? Laat Sun gewoon de Sun zijn op WTK, ze staat enkel aan de hemel wanneer alles buiten verlicht is, ’s nachts gaan we wel sterren tellen en romantisch naar de Vega-maan kijken.

  14. Coz 19.17: prachtig. Verklaard wat die maan daar doet en hoe het komt dattie meer dan 5 miljard (!) jaar oud is en de Aarde ‘slechts’ 3,5 miljard jaar..
   Da’s nog eens wat anders dan een tuintje aanleggen.. btw.

  15. COZMIC, mooi, en we zouden eigenlijk moeten begrijpen hier uit, hoe onze planeet Aarde door het samenspel met deze Maan, zo’n unique woonplaneet is, het water dat in een voortdurende beweging gehouden wordt door deze Maan, in Ying Yang met onze vaste aarde, hoe gelukkig we eigenlijk zijn met zo’n prachtige blauwe woon planeet.

   Ja la Lune en mon ami Pierrot ….

  16. Idd , Guido en Jenne . Dat de maan kunstmatig is geplaatst waren we allang achter . Op WTK staat er ook een artikel over . Echter die Saturnus/maan matrix met een diabolische agenda zat mij nooit lekker . Wie dat tot stand kan brengen heeft geen mensenslaafjes nodig om aan energie te komen .
   Ik ga voor de compleettheorie ipv de complottheorie .

  17. dwars door mijn eerstegraads rode schrijnende althans jeukende zeeuwse zon verbrandingen heen, geen zonnebrand gebruikt eerste dag, verzucht ik, in die zin dat ik er net aan dacht, precies Cozz, hoe zit het eigenlijk met die saturnus maan matrix? die bassie clip l u lt daar tactisch om heen of bassie weet echt niet dat ie gebruikt wordt als zwart mooi weer speel gat om een net te mooi kosmisch man vrouw balans plaatje te schetsen?

   http://www.encyclo.nl/begrip/althans

  18. Ook al moet dit eventueel onder het artikel Giza staan, leek het mij nu een mooie gelegenheid om dit stukje ‘geheugen’ van mijzelf nu hier neer te zetten na Cosmic zijn post over Bashar.
   In mijn jonge jeugd vanaf een jaar of zeven acht, was ik al zeer geïnteresseerd in Egypte. Ik begon die nieuwsgierigheid van mij met boeken, plaatjes en een stukje bibliotheek te doorzoeken. In de jaren zestig had je nog geen internet of iets anders waardoor mijn nimmer gestilde honger naar Egypte bevredigd kon worden. Gelukkig een aantal jaren ontdekte ik de boekenkast van mijn vader met o.a.: Egypte, wonderen en geheimen van een grote cultuur van Kurt Lange en het bijzondere, Geheim Egypte van Paul Brunton. In eerste instantie om de plaatjes en later om de bijzondere teksten. Het eerste wat mij opviel in de foto’s van het Giza plateau, ik miste wat. Tientallen foto’s heb ik bekeken en nergens kon ik het vinden. Ik werd bijna wanhopig en dacht; Wat een slechte fotografen, zien ze dat dat niet of willen jullie het niet fotograferen? Wat ik miste, wat voor mij heel normaal was in mijn ‘herinnering’, de tweede Sfinx. Waar is hij dacht ik altijd. Ik vroeg aan mijn vader waar hij was en die zei, er is er maar één. Niet waar, ik werd steeds verontwaardigder. Hij was er in mijn ‘herinnering’ zoals de rest er ook was. Nu er internet is ben ik op zoek gegaan en wat blijkt, ik ben niet de enige met deze overtuiging. Eigenlijk is dit meer dan logisch dat hij er zou moeten zijn voor meerdere redenen. Misschien kan deze meneer Bassam Shamah er meer over vertellen dan ik op het ogenblik, al was het maar om de dualiteit licht-donker vrouwelijk-mannelijk
   http://www.oocities.org/soho/cafe/7808/secondsphinx-Complete.html

  19. Er ligt nog veel meer onder het zand dan dat men dat in nboeken laat zien. Een van de mooiste digitale vondsten zijn toch nog altijd via Google Earth terug te vinden. Nog leuker is dan als je er zelf bent ook werkelijk die lokaties gaat verkennen. Vaak zie je dan dingen terug die uit de Akasha naar voren treden als flarden van oude herinneringen. Zelf mis ik er bergen die geheel ontmanteld zijn maar ook de groene zoden die langs de kleurrijke tempels, lanen en het Koninklijk paleis stonden. Op Google Earth is dit Paleis terug te vinden, overduidelijk naast de bestaande begraafplaats. Ja en wat betreft de Sfinx is niet een leeuw maar de Anubis hond die altijd in water werd vereerd. Vergelijk het lijf van een ranke slanke hond maar met die van een leeuw dan zie je gelijk dat de sfinx ook niet klopt met zijn leeuw metingen. Ook de Orion ligging klopt niet, de ligging van de Pyramides is die van Cygnus. Rondom werden overal muymmies gevonden en nog steeds van Ibis vogels. Ook in de Piramide van Khafra zijn kartoesjes terug gevonden met Sadr erop, wat staat voor een ster in het Cygnus stelsel. maar er is nog veel meer terug te vinden daar. Vond het ene geweldige plek om er te zijn, zou zo weer terug willen ondanks alle ellende daar nu.

   In Luxor is tussen de Luxor Tempel en de Karnak tempel de ouwerwetse weg der sfinxen in ere herstelt, heel wat oud Luxor wat er over heen gebouwd is weg gesloopt. Dat is er was ging heel veel tegen de vlakte en het was er een drukte van jewelste met uitgraven. Ik zou menen dat ik Hatsepjoet nog zelf daar tegen het lijf zou lopen (ze lag eerder in het museum van Cairo). Maar goed iedereeen verklaart me toch voor gek en moet mijn geliefde boeken van Auke en Bob Tadema waar ik als fan altijd bij over devloer was maar eens weg gooien, want de waraheid is volgens hun anders dan de mijne. Egypte het land waar mijn hart ligt.

  20. @ odette

   Leuker wordt het zelfs als je hierogliefenschrift gaat leren dan ontdek je dat men in staat was om van links naar rechts te schrijven en omgekeerd. De deur of de poort was altijd het midden en vandaar uit schreef men nara links of naar rechts, ongeacht spellings fouten, het ging om het verrfraaien van het zien. Daarom dat er vaak 2 kanten van een weerspiegeling te zijn in kartoesjes en of afbeeldingen. Heel vaak werden bepaalde zaken herhaald omdat het telsysteem geheel anders is dan wij dat nu hanteren. Gelukkig dat het geen Johan Oldenkamps Gizah klok is dan was ik nu al uit het raam gesprongen…

  21. Wat fijn om te lezen, ik wist het eigenlijk wel, van deze energie die ik herken, als mensen het niet begrepen, bij deze. Je Anubis theorie is hier te vinden,
   http://www.gigalresearch.com/uk/publications-sphinx-secret.php
   Ik ben nog even bezig met wat uit te zoeken wat aanslaat en resoneert op de eigen Akasha. Ik ben blij dat ik je wat dat betreft gevonden heb, we zijn niet gek…. H.G. Odette

  22. Odette

   Simpel je hebt net als ik verwantschap naar het zoeken van je blauwdruk van het gizah plateau op een andere manier. Er is veel meer dan wat de meesten mensen kunnen verklaren. Iedereen is altijd zo gefocust op de grootste Piramide (mindcontrol) terwijl de belangrijkste over het hoofd wordt gezien. Welke is het minste beschadigd en waarom, dat antwoord weet ik al heel wat jaartjes. Toen ik er zelf was werdt ik enorm geblokkeerd ter plaatse door kleine kinderen met soeveniers en de meeste gekke idioten die mij aanzicht verhinderen en de onderlinge gesprekken met mijn vrouw en met mede geintresseerden (terwijl ik toegangskaarten had) tot menig Piramide die onze voorkeur had.
   Ook eigenlijk ook op andere lokaties werden we vaak verhinderd op onze aanwezigheid. (ik werd oevral er uit gepikt als de non-toerist)
   Toch heb ik op wat zeer fraaie lokaties kunnen ervaren wat ik altijd heb willen zien ook te zien gekregen en wat klopte als een bus. Veel dingen zijn puzzelstukjes die je her en der in het leven tegen komt onafhankelijk van elkaar gepresenteerd krijgt tot een grotere passend geheel vormen. Niet alleen Gizeh houdt mij in een greep, dat doet ook de rest van Egypte met mij, mensen, cultuur, voorwerpen, bouwkunst, geografie, verkeer, lokaties,taal, muziek, eten en drinken, enz…

   The Anubis Dog: http://imageshack.us/a/img856/1733/befe.jpg

  23. Hoe jullie naar Egypte worden getrokken , zo had ik het met India . Ik kon meerdere levens herinneren voordat ik ooit iets over dat land en de cultuur wist .Ik ben op relatief jonge leeftijd met een rugzak 3 maanden door dat land gereisd , vantevoren al mijn gereedschap verkocht met de gedachte dat ik daar misschien thuis zou vinden en niet meer terug zou komen .
   Na 3 intensieve maanden had ik gevonden wat ik zocht , zelfmedelijden , het frustratiewoord waar ik aan moest werken , je hebt hier alles , stop met zeuren .

  24. Coz, over zeuren gesproken, waarom zou ik nog verder naar jou opzoek moeten, je bent er al en wat wil ik nog meer dan dat? Ben al Happy zoals je bent elke dag. De ironie is juist; Ik lijst je in en ga je aanbidden met wierrook en gebed, overstrooid met veel bloemen en hardrock mantra’s.

   Naast Egypte heb ik ook altijd een link gehad met Schotland, Griekenland, Italie en yes India, de rest van de wereld mag ergens weg blijven. Alleen kan in dit leven niet alles bezoeken zoals ik het zou willen. Anders had ik het allemaal al lang gedaan en nu niet hier gezeten maar in een donker hoekje van een museum met vergrootglas en een stofkwast.

  25. Die stofkwast kan je er in houden Paul , kan je jezelf af en toe afstoffen :p
   Morgen ben ik in 5D dus je ziet me niet 😆

  26. Valt mee kan zo mee in 5D kijken, na training door David Wilcock himself personal. Hij liet het zelf zien de laatste keer in masterdam hij me zag en enthousiast werdt en ongezien met zijn heilige kruis op een Amsterdammertje botste. Heb toen hele fraaie 5D Grid teksten voorbij zien komen.

   Ik dacht dat je al bij M zat, merk dat het fysieke vertraging ondergaat, de geest is altijd sneller in 5D…

  27. Maare ik ga nu als een dood insekt met me pootje omhoog liggen, tijd voor een doodgewoon slaapje. laters…. 😉

 12. SUN

  Nu even tussen ons SUN, ik ben helemaal niet blij met de mislukte multiculti samenleving, en ook niet met de multietnique samenleving,
  het werkt niet en elke progres komt van de rug van de gastgever, de te gast zijnde mensen, op een handje vol goedwillende na, maken er een potje van, proffiteren, misbruik maken van de niet voor hen gedachte sociale wetten, waar ze ook niets aan bij hebben gedragen, en dit ook in de toekomst niet zullen doen.

  Ons landje ontworsteld aan de zee door onze voorouders, is gedacht als een veilige haven voor ons volk, met onze geschiedenis, cultuur, en waarden, en dan is het niet zo dat lieden uit het niets komende dit kunnen gaan uithollen, met frazen als we hebben recht op etc,
  willens en wetens en vol nonrespect zich opwerpen als vernieuwers, met waar ze van daan komen alleen maar puinhopen achterlaten.

  Nee dat is onacceptabel, de goede en oprechte nieuwkomers hier buiten gelaten, maar het zijn er maar zo weinig, zie de statestieken,
  maar goed een van mijn vriende Oscar komt uit Senegal, is het roerend met mij eens, je moet rassen niet mixen, volgens hem krijg je dan kraaien met een eende kop.

  1. Hoi Jenne,
   Ik begrijp heel goed wat je bedoelt en hoe je je voelt. Echter de getallen, de verhoudingen die je noemt kloppen niet. Het is niet een handje vol die het goed doet. Het zijn juist wat handjes vol die een ander het leven zuur maken. Met jouw houding geef je je gewonnen. Zij hebben het dan gewonnen. Doe er wat aan als het op je pad komt, bekijk de mogelijkheden maar ga geen oorlog voeren. Dat is zo zinloos daar wordt je zelf echt niet blijer van.
   Als je hart tot de nok gevuld is met liefde, dan is er simpelweg gewoon geen plek voor haat. En natuurlijk is dat een momentopname en lekker makkelijk praten van mij aangezien ik niet recent iets gruwelijks heb meegemaakt. Ik heb geen idee of ik er dan ook zo in zou staan. Maar ik zou een daad van een iemand niet aan zijn kleur wijten, want dat zou betekenen dat we elkaar allemaal moeten haten, want in elke kleur, ras zijn er mensen die iets gruwelijks hebben uitgehaald.
   Veel liefs!

  2. wij hebben 5 jaar naast een gezin gewoond met 4 kinderen. Vanaf het moment dat ze naast ons kwamen wonen was het raak. Hartje zomer, met de kinderen lekker buiten in de tuin. Hoor ik opeens een enorm kabaal en geschreeuw alsof er elk moment iemand uit het raam gegooid kon worden.
   Snel de kinderen naar binnen gehaald. De 2 jongste kwamen vaak bij ons thuis en speelde met de kinderen. De 1 na jongste kwam uiteindelijk ook in aanraking met de politie.
   Het 1e jaar was ik boos en gefrustreerd, daarna niet meer, ik voelde alleen medelijden met ze en vooral voor de jongste. Die namen we ook altijd mee met feestjes en dergelijke, die was altijd welkom. Elke maand stond de politie wel een paar keer bij ze op de stoep.
   Ik ben blij dat ik mijn levensgeluk niet heb laten aantasten door hun overlast, kabaal en een paar pesterijen naar ons persoonlijk toe.
   Af en toe was het oorverdovend en niet te harden alsof er iemand was neergestoken. Een en al ellende, geweld en verdriet.
   De ellende daar gaat nog steeds door, we horen van de oude buren nog verhalen over politie. En inderdaad zit het hem voornamelijk in cultuurverschillen maar ook zoals iemand schreef als je mensen uit hun omgeving weg haalt, dat mensen zich niet lekker voelen. Dat geldt trouwens ook voor planten. Echter dit gaat absoluut niet op voor iedereen. Misschien afhankelijk van het zelfbeeld, zelfvertrouwen, gebrek aan liefde etc etc..
   Het is niet goed te praten, maar uiteindelijk doen ze het zichzelf aan en zien ze dat nog niet in.

  3. SUN, nee blijer worden, ik weet niet waar jij van daan komt doet er ook niet echt toe.

   Maar in mijn lange leven heb ik Nederland zien aftakelen, en dat is natuurlijk niet alleen te wijten aan de nieuwkomelinge.

   Maar goed ik heb je verteld wat ik vind en voel, en ik heb geen haat in me, haat ken ik niet, een grote droefigheid ja dat wel.

   Om dat wat ik gekend heb zoveel malen mooier was, en gelukkiger maakte, maar laten we het progresieve denken maar de schuld geven.

   Maar lees de statestieken dat is altijd een zuivere afspiegeling van de waarheid.

   Vriendelijke groet.

  4. Ten eerste wat is een vriend, hoeveel heb je er in je leven, en dan nog bijna allemaal uit je jeugd, als je onbevangen vriendschappen aan gaat met elke persoon die je aardig vindt.

   In je persoonlijke leven gebeuren dingen, je komt voor voldongen feiten te staan, die je of aanvaard, of je familie opbreekt, dat doe je dus niet en maakt van je hart een moordkuil, maar echt gelukkig of blij word je hier niet van.

   En als je dan iemand tegen komt die je réacties leest op haar wijze, en dat dan ook nog een vrouwelijke potlood venter te zijn, nee, en dat die dan pseudo waarheden naar je begint te gooien, nee dank U!

 13. Lieve allemaal,
  Pfff, er is de laatste uren wat afgeschreven en geroepen. Hoe verder je leest hoe dichter je iedereen bij elkaar ziet komen. Toch mooi om de overeenkomsten te zien en niet alleen ‘wij en zij’. Je kan ieder moment van het forum afstappen als je dat zou willen maar de meesten, en dat vind ik toch wel groots, vinden het belangrijker om om de dots te verbinden. Ja Sun en ik hadden al voor WTK een soort verbinding, dat geeft toch niks? Dat hadden Paul en Marcel ook en een paar anderen ook. Mooi toch? En zo zie je Marcel en Jenne bijvoorbeeld iets vroeger gedeeld te hebben niet wetende elkaar decennia later op een forum tegen te komen. Misschien begint Paul nu wel te grinniken als ik zeg dat ik vroeger een Hartenlust meisje was…De wereld is eigenlijk maar zo klein, we Delen hem samen. Laat het gebrek aan liefde, jalouzie, nooit de boventoon voeren, we staan dichter bij elkaar dan we denken. H.G. Odette

  1. Het is vaak lastig om WERKELIJK over te brengen wat je bedoelt , dat is in het dagelijks leven in een 1 op 1 gesprek een soort song and dance . Je voedt elkaar dan en je weet dat iedere zin binnenkomt bij de ander , zo niet dan zoek je een andere ingang .
   Op een publiek forum is die energie snel afgeleid , terwijl de één het heeft over energetische verbinding haalt een ander bv de krantekoppen erbij en ontstaat er miscommunicatie . Aan de ene kant frustrerend omdat je je ei niet kwijt kan , aan de andere kant zeer leerzaam om goed invoelend te leren lezen en steeds de rode draad weer op te kunnen pakken .
   Ach we rommelen maar wat aan http://www.youtube.com/watch?v=5qWSnoSCHZ4

  2. @ Odette

   Dan snap jij nu ook wel hartelijk lachend waarom er 3.5 achter mijn naam staat, zo vaak ben ik al weer wederopgestaan. (Lazarus is er weer niks bij)
   Ik ben zelfs al een keertje R.I.P. geweest maar toch is er leven na de dood en zelfs op WTK gaat het leven gewoon stug door. Je wilt je ontzetten van wat heet ‘meuk en ellende’, maar toch zijn bepaalde mensen je beste vrienden die je niet missen kan. Zeker in de jaren dat je elkaar beter gaat leren kennen en zelfs tot je elkaar recht in de ogen kan bewonderen. Alleen Guido J. ken ik voor de site uit, net als drs John Consemulder en wat anderen. De meesten zijn hier ontdekt aan aan mij vast gegroeid, de behoefte aan familie uitbreiding is nog steeds gaande,. Alleen trollen vallen vaak door de mand heen en dara sturen we Coz dan ook op af…

   We blijven lachen en grijnsen.

  3. Spijker op de kop Coz. Wat een heerlijk liedje, mmm, lang geleden? krijg ik voorlopig niet meer uit mijn kop, haha!

  4. COZMIC, 21,1

   Wie kent nog de oude Ierse Helden, of de bouwers van de Menhirs, van Spanje tot het topje van Noorwegen en de Hybriden staat het vol met Mysterieuse bouwsels inscripties, in allang vergeten talen bij de kerstening van Europa is alles wat nog niet door de Romeinen was vernietigd overboord gegooid.

   Soms wordt er weer iets gevonden, van 7 en soms 10 duizend jaar oud, ouder als de veel bewonderde en gelobbyende Pyramides.

   Boeken over de tijd dat de vrouwelijke Aanvoerders en Chamannen tegelijk de volkeren in vrede bestuurden, en leiden, duizende jaren voor de nu zo gepuste culturen, van wege de toeristen industrie.

   Je zult zeker de Bretonse Keltische gezangen kennen, vroeger werd al het nieuws verwerkt in liedjes, gezangen, heb een schrift van mijn grootmoeder Lina, dat staat vol met liedjes uit het dagelijkse gebeuren, vooral de boeren oorlog tegen de Britten, heb het laten kopieren door het Smidtsonian instituut.

   Ja ik ben altijd in het verleden te vinden, om dat zo gezegt onze toekomst daar te vinden is, we hebben het over de Dogon, over de Hopis, maar vergeten daarbij onze Eigen veel oudere levens intuitie
   te bestuderen, want het gaat om de trillingen om de opgeroepen gevoelens door de oude gezangen.

   Laatst nog weer gelezen dat de oude Ieren de Joden zagen langskomen die waren verbannen uit Egypte, toen deze Ieren op trektocht waren, of waren het de zeevolkeren waar de Egyptenaren het over hadden.

 14. Even voor ODETTE, onze Sedum vetplanten bloeien vol op, nu juist gekeken, veel insecten, en ja gelukkig veel Hommels, goed teken.

  Ben niet echt blij met de buren Boeren, die veel Koolzaad hebben gezaaid dit seizoen, dat houd in veel spuiten, tegen de hele wereld, ben al met ze in discussie hier over, maar ja ze zijn gevoelig voor de centen, want het gaat steeds slechter, lagere prijzen, minder opbrengst.

  1. Goed Jenne, hier ook meer hommels in alle variëteiten. Trouwens vlinders ook. Ik heb zelfs een Oranje Luzerne vlinder gespot in de tuin. Leuk in die zin, dat ik die jaren geleden eens geschilderd had.
   En de Sedum bloeit ook hier alles heeft een inhaalslag na het ‘íjzige’ voorjaar.

 15. Wij hebben verleden jaar een vrienden club van Byzantium gesticht, één van de leden heeft voor een huis gezorgd, kunnen we gebruik van maken, het is toch ongelovelijk dat zo’n stuk geschiedenis van Europa in de ban gedaan door de Rooms Katholijke kerk, leeg geroofd door de Venetianen, en met huid en haar verkocht aan de Turken.

  Een duizenden jaren oude opslagplaats van alles ooit geschreven, waar nog veel van te ontdekken valt, verborgen schatten!

  Maar het is stil om Byzantium, zijn geesten dwalen door straten waar nu andere mensen wonen, met een andere vijandige spraak.

 16. Heb slecht geslapen de hele nacht moeten denken aan die mensen in de heuvels van Syrië, die dorpen en gehuchtjes waar men taal nog spreekt die ook door Jezus werd gesproken.

  Die mensen die boven dien Christenen zijn van het eerste uur, die leven en geen vlieg kwaad doen, worden nu geterroriseerd door groepen Moslim psychopaten, god mag weten wat ze die arme mensen aan doen.

  Waarom de boel plat bombarderen, help de mensen, help de Syriër !!!

  Obama vertegenwoordigd het absolute kwaad op deze planeet, Putin is mijn vriend, Putin is heel verstandig bezig, voorbeeld te lezen op de Veteran to day, over de gifgas fabrieken in Georgia in handen van de USA, dat vraagt om problemen, het USA provoseren zal leiden tot de totale vernieteging van de Verenigde Staten, ze vragen er gewoon om !

  1. Jezus sprak vroeger Aramees als taal… En ze hebben al eerder veldslagen un de oudheid gehad in Syrie met Ramses II, de slag bij Kadesh… Het zijn herhalingen van eerdere frequenties die daar ooit hebben plaats gevonden en dat soort plekken zullen altijd blijven bestaan. Gedachten krachten en tijd bestaat niet omdat alkes op het zelfde moment plaats vind blijf je de energetische energie op pakken continue. Je bent mindcontrolled op Obahma terwijl de oude veldslagen trillingen weer herleven op de plekken waar al zoveel bloed vergieten geweest is.

  2. Erg jammer dat het geen Afro-Amerikanen waren Jenne, dan had jij tenminste beter kunnen slapen. Erg vervelend voor je, ik voel met je mee.

  3. Sun, hoe gemeen je zwaard van cynisme snijdt is werkelijk triest. Het lijkt erop dat je de liefde in je mond hebt en niet in je hart.

   Op deze manier ben je zo zwart als de nacht zonder de maan…en zonder licht is het moeilijk vertoeven.
   Nu begin je te zuigen en in deze energieën ga ik niet in mee.
   Ik snap skills of nature steeds beter…brrrr..het is zo koud hier.

  4. Beste Monika en Jenne, oorlogen houden niet op zolang er groeperingen op een voetstuk worden geplaatst en anderen in de grond worden getrapt. Is dat nou zo moeilijk in te zien?
   christenen goed? en moslims slecht? Dit is toch ook een van de zoveelste oorlog verklaringen of niet dan? Zien jullie dat dan echt niet?

   Misschien helpt de link van JaNee jullie om dit in te zien:
   http://www.youtube.com/watch?v=VeK759FF84s

   Nogmaals dit is provoceren van een reactie en die je kun dan verwachten. En ja Monika, ik heb jullie beide lief, jullie weten nog niet beter. Daar is niets duisters aan.

  5. Beste Jenne,

   De mensen die moorden en oorlogen voeren doen dat om de zelfde redenen/ zienswijze die jij hebt.

   Ze ‘moeten’ die andere niet vanwege geloof of kleur, net zoals jij bepaalde geloof of kleur niet om je heen wil hebben, niet in Nederland, niet in de scholen, etc etc.

   ‘Zij’ denken net als jou Jenne.
   Dus heb jij dan recht van spreken over oorlogen? Of ben je er onderdeel van?

  6. Ja, Poetin, die oud-KGB-rakker verdient ook een bloemetje – beter nog, een bos veren in zijn parmantig poepertje – hè, Jenne.

   Ga jij weer even langs voor de collecte bij de homo’s en andere dissidenten die hij zo verstandig onder zijn superieure duimpje houdt?
   De man verdient het beslist eens om ruimhartig in het zonnetje gezet te worden voor al zijn goede werken!

   Wel oppassen voor rellende pussy’s, hoor en geen verkeerde liedjes zingen… want dan gaat vriend Poetin heel verstandige dingen met je doen – maar ja, daar vroeg je dan ook om. 😉

   Slaap vannacht maar weer eens lekker, Jenne – tis jammer van die arme Christenen van het eerste uur die zelfs geen vliegenmepper willen gebruiken (toch?), maar de rest, ach, die vragen er toch immers zelf om…

   Droom zacht van voorbije tijden… je witte spijkerpak… dansen om het Lieverdje… krenten uitdelen aan het klootjesvolk… jaja, Klaas komt! (Yeah, I was there 😉 )

   @Sun

   Niet iedere Provo komt goed terecht. Sommigen worden als ze ouder worden dan toch nog “verstandig” en krijgen uiteindelijk dan dezelfde “kleur” als het klootjesvolk. Jammer, maar het is niet anders.

  7. Sun, ik kijk niet met jouw ogen en misschien zie ik daardoor anders en niet per se slechter. Je verbindt mij met Jenne (en diens gedachten), omdat ik jouw manier van reageren bekritiseer?
   Ik ben niet jij…ik kom uit dezelfde bron, maar ik blijf mezelf. Anders zou ik me aan een stel ‘liefdevolle mensen’ moeten overgeven, die idd sterk zijn in het strijden en zaaien van onrust en niet in het voorkomen hiervan.

   Ik heb je ware gezicht gezien…voor mij deug je zoveel als dat ik bereid ben empathisch en liefdevol te zijn…
   en wat ik al schreef, zo een vorm van tekeer gaan en stoken, niet mijn energie. Doei.

  8. Hoi Monika,
   De waarheid kan soms pijn doen, maar het wegstoppen van de waarheid veroorzaakt nog veel meer leed en pijn.
   Laat je licht hier schijnen!
   Veel liefs.

  9. @Sun en Monika,
   Jullie hebben allebei gelijk.
   Monika ziet de oprechte kant, Sun ziet de leugenachtige kant.
   Allebei waar…
   Goed en kwaad zit in ons allemaal.
   Niemand uitgezonderd.
   We hebben het over hetzelfde én we zijn hetzelfde.
   Hou van jullie allebei…

  10. Waar mijn woorden hier Jenne misschien kunnen raken, daar raken de woorden van iemand die oordeelt op geloof, ras en kleur vele miljoenen levens.

   Mijn bedoeling is niet om iemand te kwetsen, liever om iemand erop te attenderen dat we allen keuzes maken in het leven.

   We kunnen kiezen voor liefhebben of we kunnen kiezen voor kwetsen.
   Vergeet daarbij niet dat wat je uitzendt ook weer bij je terugkomt.

   Daarnaast voel ik het als een burgerplicht naar de mensheid toe, om een halt te roepen tegen propaganda tot het aanzetten van haat.

   Het doet me goed om te zien dat er hier velen zijn die dat wel begrijpen. Bedankt!
   Veel liefs

  11. Sta ik op 25, dat was de bedoeling niet…
   Dus even een herplaatsing:

   Laten we elkaar please waarderen wat we doen!
   Ieder op zijn/haar manier.
   Begrijp Sun’s missie, begrijp ook Monika’s missie.
   Ik heb de missie ook…
   Komt misschien niet uit de verf, maar de missie is er wel.
   Dus jullie zijn allebei ongelooflijk te waarderen door het zo te uiten.
   Petje af!

  12. Daarnaast begrijp ik Sun’s missie maar al te goed…
   Het over de goede kanten hebben is mooi.
   Daar waren we al één…
   Die andere kant?

  13. Anna11 je slaat de spijker op zijn kop
   We zijn allemaal gelijk: WE ARE ONE

   Ancient wisdom:
   One evening an old Cherokee told his grandson
   about a battle that goes on inside people.

   He said, “My son, the battle is between
   two “wolves” inside us all.

   One is Evil.
   It is anger, envy, jealousy, sorrow, regret, greed,
   arrogance, self-pity, guilt, resentment, inferiority, lies,
   false pride, superiority, and ego.

   The other is Good.
   It is joy, peace, love, hope, serenity, humility, kindness, benevolence, empathy, generosity, truth, compassion and faith.”

   The grandson thought about it for a minute
   and then asked his grandfather:
   “Which wolf wins?”

   The old Cherokee simply replied,
   “The one you feed.”

   —A Native American Metaphor

   http://youtu.be/s1Mb9tsnYLU

   We zijn nu op dit moment (in deze gevaarlijke wereld) om een verschil te maken

   Each of us is put here in this time and this place
   to personally decide the future of humankind.
   Did you think the Creator would create unnecessary
   people in a time of such terrible danger?
   Know that you yourself are essential to this World.

   — Chief Arvol Looking Horse of the
   Lakota,Dakota and Nakota Nation,
   19th Generation Keeper of the
   Sacred White Buffalo Calf Pipe

   Mitakuye Oyasin

  14. ‘Zuigen’ Monika (24.5),
   Dat verwacht je niet bij een liefdevolle moeder.
   Kijk eens diep in jezelf, maak opnieuw de connectie met je hogere zelf, en ontdek daar je kracht en je eigen woorden, dan valt alles op zijn plek.
   Veel liefs!

  15. Dankjewel Chuen voor je reactie hier.
   Vind het mooi dat mensen zomaar uit het niets zich aangesproken voelen en verhaal willen doen.
   Liefs!

  16. Sun…
   Mag me er niet mee bemoeien…
   Maar Monika is absoluut een liefdevolle moeder, net als jij…

  17. En dan , even niet om het een of ander. De strubbeling tussen zielen hier over de kleur ruimtepak dat je draagt, heeft alweer menig traan doen vergieten bij mij. In een andere incarnatie ben ik een afrikaanse vrouw geweest die werd gedood door een nijlpaard waar haar kind ( mijn jongste zoon nu) bij was . Dat is niet de enige herinnering die ik heb aan dat leven…..of enkele anderen. Ik ben zowel de blauw oog als de bruinoog als spleetoog geweest!!
   Menigeen zou zich hier de ogen( welke kleur of vorm dan ook) uit de kop moeten schamen voor de uitspraken die ze doen. Denk toch eens na ! Zoveel levens die een ziel doormaakt ter leeringh ende vermaeck. Wat denken jullie dan, je bent zelf al die groepen geweest die je nu uitkotst! Je discrimineert jezelf en beperkt je zo enorm door op kleurtjes te letten.
   Je was of wordt het zelf , Janee heeft met zijn linkje, onbedoeld misschien, een doorlopende voorstelling van ons aller leven gegeven , zie je dat niet Jenne. Het gaat niet over politieke correctheid, dat heeft er helemaal niets mee te maken het gaat over liefde voor jezelf en de ander door de tijden heen!! En ja zelfs de nog meelezende Dick, Je bijbel heeft wel een zinnetje hierover al wat ge de minste uwer doet , doet ge mij! Dat kan je op jezelf betrekken immers wij zijn elkaar of we willen of niet!

  18. Heb geen kinderen, daar wordt de draak mee gestoken…
   Ongewilde kinderloosheid is een pijnpunt hoe dan ook.
   Waarom het bij mij zo gegaan is weet ik wel….
   Dat maakt de pijn niet minder!

  19. Marcel…
   Al weten we nog zoveel van ons leven daarvoor.
   We leven nu, en daar moeten we iets mee.
   Het heeft geen zin om met al die levens bezig te zijn.
   Tenzij je de rode draad herkent, en dan nog…
   We moeten, nu, iets in ons leven.

  20. Ik zou je momenten van herkenning kunnen beschrijven. Ik zou je onbegrepen verdriet dat is opgelost door die herkenning kunnen beschrijven . Ik zou liefde doorheen de tijd kunnen aanwijzen.
   En ik kan je beloven dat dit leven slechts een muggepoepje op de werkelijke bewustzijnsgroei is.

  21. En dan nog Marcel…
   Iedereen zit in dat opzicht in hetzelfde schuitje.
   Je verontwaardiging is absoluut oke!
   Maar zo moeilijk is het dus…

  22. Heb mensen leren kennen op een non virtuele manier, althans, wat is Skype….
   Gaat verder dan Wtk virtualtiteit…
   Dankjulliewel voor deze ontmoeting.
   Ben alleen maar meer gaan houden van al deze mensen…
   Moeten we het nu gaan hebben over afgescheidenheid en dumpen…
   Pfff, ik had toch wat anders voor/in mijn geest.
   Als het hier al bij blijft…
   Gemiste kans!

  23. Weer zo’n sneu draadje. Bladiebla, ik weet het beter. Haha, ik weet het beter, tis een sneu draadje.

  24. Ja Martijn,
   Het is een sneu draadje..
   Zijn wel mensen die hier jarenlang met elkaar begaan waren…
   Snap echt niet dat het zó kan afstompen.

  25. Oh ja, dit leven is geen muggenpoepje, tis meer en minder. Vorige levens zijn geleefd, blijf er vanaf. Dit leven is voor velen de werkelijkheid. Maar daar voorbij gezien is de werkelijkheid er altijd al geweest. Tis de ene film na de andere die afdraait, allemaal vergankelijk, behalve de werkelijkheid, die is en was er altijd al. Zal ook altijd blijven bestaan.

  26. Tja Anna, dat begrijp ik ook niet. Schijnbaar is er toch nog veel troebele rommel bij eenieder. Glashelder is het niet.

  27. Ben het niet eens met je Martijn…
   Hoe moeilijk het ook is.
   We zijn allemaal met dezelfde dingen bezig.
   Dom,intelligent, superdom, hyperintelligent, Add, Adha, autist, borderliner, psychopaat, reptilian (…), ga zo maar door…
   Weet ook dat je betrokken was/bent met de mensen hier…
   Dus je meent het niet…, je wil wel dat het anders is, ik
   ook…

  28. Pfffffffffffffffff Martijn…
   Kan niet goed richten haha…
   Hier bedoeld iig…
   Jas inderdaad Martijn, had je reactie nog niet gezien… troebele toestanden…
   Klinkt als Oebele…

  29. Anna, ik heb niet veel te willen, maakt toch niks uit. De meesten hebben wel een stempeltje of een ideetje hoe en waarom. Sommigen zoeken de zielige kant op, sommigen de hyper paranormale kant. Hsp voor mijn part, jammer alleen dat het zo doorzichtig is, allemaal gewoon normale mensen met mensen streken. Ik zie niks speciaals, geen aureolen, helemaal niks. Tis allemaal bladiebla, ik kan net zo goed met doodgewone mensen een gesprek aan gaan. Grotere kans dat het ook een gezellig gesprek zal zijn met meer inhoud.

  30. Sommigen hier denken heel wat te zijn en anderen daardoor de les te mogen lezen. Helaas, ze zijn zelf jonge zielen en hebben nog heel veel te leren. Maar goed, dat is niet aan mij. Het leven zal het hun wel leren.

  31. Zij die een ander betichten van het verheffen boven henzelf hebben maar al te vaak een minderwaardigheidscomplex , en zouden er goed aan doen hun observaties anders te interpreteren. Dan vinden ze die mensen( zielen )opeens naast hen , op hetzelfde plan in eenzelfde realiteit. Oke dat vergt wat verdieping en zelfinzicht maar toch.

  32. Wie de schoen past…. wij lopen toch al wat langer samen op martijn haha.

  33. Ik lees hier steeds rare dingen en heb er zelf niks mee te maken. Maar vindt het zo jammer dat een groepje zichzelf en elkander hoger inschat dan anderen. Is het slechts een observatie? Denk het niet.

  34. Marcel, waarom botsen mensen met elkaar die ik mag? Dat snap ik niet. Het lijkt vaak net een wedstrijd hier, wie is het meest hsp, paranormaal, verlicht? Ik kan het gewoon niet meer aan zien.

  35. één Patient, kom nog even naar je toe, ben je wel eens in Rusland geweest, het land van echte mannen en vrouwen, die indien nodig hun leven geven voor moedertje Rusland.

   Lees maar eens De Night Witches, hoe de dochters van Rusland in open tweedekkertjes met de hand bommen gooiden op de Duitse linies.

   Ja ik stond er altijd weer versteld van deze hard levende mensen, met hun warme harten, die altijd maar weer worden afgeschilderd door het westen als menselijke gedrochten.

   In Rusland zijn ze niet gediend van Homo terreur, of van jonge vrouwen die zich niet weten te gedragen, in kerken en andere openbare gebouwen, en zeker niet met die zieke westerse Telegraaf media.

   En maak je over mij geen zorgen heb wel voor hetere vuren gestaan,
   en over klootjes volk wat is daar mis mee, onze hele samenleving drijft op deze belasting betalende klootjes, zo dat de anderen hun uitkeringtje kunnen trekken, kijk maar eens hoe deze klootjes in de luren worden gelegd door hun PVDA volks verraders.

   Heb je Jasper Grootveld trouwens zien begraven op zijn vlot over de Amstel, nooit gekregen wat hij heeft verdiend, maar ja wilde zijn hoofd niet buigen, net zo als ik, met op geheven hoofd spuug ik je recht in je gezicht, bij wijze van spreken natuurlijk.

   En prachtig dit verhaal over Stone Soup, kende ik nog niet, nooit te oud om te leren.

  36. Martijn, waarom heb ik met Marcel gebotst in den beginnen, nu is het een van mjn betere vrienden. En dat klinkt nog steeds erg gek daarval jij ook nog steeds onder Ouden Gouden Dndersteen van me…
   Met Coz Sparren we enkel, met de rest bumpen we en wat over blijft valt af….

  37. Ik snap dat gef*ck tussen jullie en Anna, Hyper niet, jullie en Jannee niet, jullie en Dick niet.

  38. Echte vrienden durven te knallen omdat het onderliggend gevoel altijd liefde is. De stoeipartij gaat over inzichten en is alleen ter leeringh ende vermaeck , en dat weten ze . Geen over = of underdog dus , geen ware strijd alleen spelen met woorden en inzichten .

  39. Ik mag jullie nog steeds maar ook de anderen. Waarom die haat en nijd elke keer? Ik zou toch graag meer respect zien ook naar anderen toe.

  40. @ Martijn, dat begrijpen we wel en dat ga ik je hier niet open en bloot uitleggen, als je dat snappen wil. Alleen dat ga ik dus hier niet doen, snap ie?

  41. @Marcel, sorry hoor maar krijg wel eens het gevoel dat jullie er op kicken om te ‘winnen’ van anderen hier door jullie verhalen. Ik vind er in ieder geval geen klap aan.

  42. Martijn
   Als je tegen mij A zegt en je doet zelf B zal ik je daar op wijzen . Als je mij A adviseert om te leven en je leeft zelf B zal ik je om verduidelijking vragen. En dat is wat ik met Dick doe , kan ie daar niet tegen omdat ie dan zichzelf in een speigel moet durfen zien is dat zijn probleem . Heb ik jou ook niet wel eens gezegt dat boekenpraat niet opkan tegemn eigen woorden . Boekenwijsheid niet tegen Doorleefde wijsheid? Das geen schande das geen strijd /

  43. Ik zie het anders Martijn

   “The only true wisdom is in knowing you know nothing.”
   Ik weet niets en ik probeer niemand de les te lezen.

   Ik weet wel (intuitie) dat ik bij de inheemse volkeren moet zijn om wat te weten te komen.(enorme wijsheid)

   In het westen zijn we vooral met ons ego bezig, en helpen onze wereld naar de kl….
   Dit gaat uiteindelijk positief veranderen ….
   De natives proberen ons (op dit moment) iets duidelijk te maken >

   WE zijn allemaal gelijk
   WE zijn allemaal belangrijk
   WE hebben allemaal bepaalde gaven

   WE geven nu onze macht weg aan ….
   WE denken dat we waardeloos zijn…

   Feit: iedere baby is gelijk
   Wij buigen nu voor een baby in Buckingham Palace ???
   Wie ”slaapt” dan?. Dit zijn wij
   Rondrennen in de matrix

   De native elders roepen: Wake Up
   Willem Alexander is niet belangrijker dan jij
   De mensheid wordt langzaam wakker (native prophecy)

   Door over verschillende ‘problemen’ te praten maken we onszelf wakker…….(evolutie)
   Iedereen mag dus iets zeggen of schrijven

  44. Nee Martijn we willen graag bevriend met elkaar blijven alleen degene die daar aan twijfelen of de boel om zeep proberen te helpen trekken aan het korste eind. Degene die het wel begrijpen, groeit het contact wederzijds mee. Goeie vrienden laat je niet vallen, alleen degene die nietd eugen vallen door de mand heen en doe probeer je los te laten. En natuurlijk bleijven er altijd een paar over die meerder kansen krijgen om zich niet aan dezelfde steen te blijven stoten…

  45. Marcel, vergeet niet dat alles al eens verteld is, jullie vertellen ook niks nieuws, das het lastige van dit verhaal. Ik kwam hier op het artikel ‘wie ben ik’ kijk, das interessant. Daar is ook alleen maar naar te wijzen door je eigen verhaal of mooie leuzen van een ander want uiteindelijk is het niet te benoemen maar goed, dat zeg ik ook al dik 3 jaar.

  46. Paul, ik weet niet wat er tussen jou en bv Anna en hyper heeft afgespeeld, Dick heb ik veel mee kunnen lezen maar waarom zo direct snijden met je zwaard, deze mensen zijn ook op weg naar iets, ze staan er toch open voor. Echt, ik snap het gewoon niet.

  47. Kan ik weer niks mee zo’n antwoord Paul, wel leuk gezocht maar het snijd weer geen hout.

  48. Ik heb geen boekje nodig om er uit te kunnen citeren. Ik citeer enkel mezelf van uit mijn eigen stukje ongeschreven werk.

   Als je goed nadenkt Martijn dan weet je het antwoord op de vragen die je stelt; De-Ja Vu. Er zijn meerdere ezels die aan de zelfde steen zich willen stoten. Waaom moet ik me zelf dan steeds weer opnieuw aanpassen aan degegen die het steeds weer anders wilt zien dan ik het zelf ervaar?

  49. Tijn 24.60
   Ja de woorden zijn geleend uit het vocabulaire maar de gedachte die er achter zit , verwoord met het geleende vocabulaire is mijn eigen .

  50. Paul, het kan ook zijn dat jij in jouw verhaal zit en de ander in een ander verhaal. Alleen een meester kan de verschillende verhalen interpreteren. Niet dat ik een meester ben maar doe wel m’n best om eenieder te begrijpen. En ja, de ene is verder op z’n pad dan de ander maar goed, er is feitelijk geen begin en eind, de schildpad kan winnen van het konijn, tis een en al lachen eigenlijk en daarom, juist daarom moet je iedereen voor vol aannemen.

  51. Martijn das waar ik ook vaak nogal moe van wordt . Alles is al eens gezegt ….. luister dan een keer( gaat niet perse naar jou hoor) dan hoef ik het niet steeds te herhalen .
   There is no way towards love …. love is the way!

  52. Coz en Paul, jullie denken echt zelf te denken he? Kijk eens goed, gedachten komen op, je hebt er geen controle over. En dan nog, wie ben jij?

  53. Die Chat maar op Marktplaats zetten, denk ik..
   Kan ik weer nieuwe gummetjes kopen..
   Hè, wat is het leven toch eiguluk zimpel..

  54. Al gebruikte maar eens 1 ‘iemand’ gewoon de woorden ‘David’ en/of ‘Icke’.. Sorry voor deze off-topic..

  55. Dat is het Marcel, ergens hou ik van jullie allemaal. Daarom ook dat ik die confrontaties niet zo leuk vind steeds. Opbouwende kritiek graag. Goede sfeer. Het moet weer gezellig worden hier voor iedereen.

  56. Martijn je reikt nu dingen aan terwijl je eigenlijk niet eens weet waar het over gaat! Een beschuldigt vingertje van jou kant wijst weer naar iets waar je ten onrechte de verkeerde mensen de schuld van poogt te geven. Heb je dat niet eens al eerder zelf ervaren?! Als er nou jou weer iemand komt die ecxact het zelfde gaat doen dan wordt je opnieuw pislink.
   Moet je weer in herhalingen gaan vallen en daar hebben we dus geen zin in en volgens mij jij zelf ook…
   Nadenken Martijn en AUB niet weer dezelfde fout maken…!

  57. Ah , Tijn gaat het weer over die boeg gooien , zeg dat dan meteen . Alles is een illusie dus waarom zou je je druk maken ?
   Nou , dat ik me druk maak in jouw illusie is dus ook een illusie , het feit dat jij je focussed op die illusie materialiseerd die illusie waardoor die illusie in jouw illusionare wereld terecht komt .
   Does that give you an answer ? :p

  58. David ( de kabouter ) zei laats ook nog dat de RNF een bevochte en verdiende plek hadden verworven op deze (icke) plek. Dat veel van wat ze beweren echt ( ook Qua syrië) waar is . Zoiets guido?

  59. Wat ik al aangaf, ik weet niet wat er gaande is. Steeds mot tussen mensen die ik wel mag. Ik steun beide kampen.

  60. @ Guido

   Zo is het ook begonnen met wie gooide met het eerste gas patroontje!? Assaads WTK troepen of waren het WTK de opstandelingen?!

   Wat elders gebeurd gebeurd hier ook, straks zit Obahma hier ook nog met een vliegdekschip en een serie kruisraketten.

   We zijn bezig met een RNF Nobel Prijs voor Vrede uitgereikt door Davis Icke…

  61. @ Martijn

   Wie mag je wel en wie mag je niet, dan kunnen we daar rekening mee gaan houden… Maak eens een lijstje 😉

  62. Volgens mij moeten we maar weer eens op de chat verder gaan, nieuw leven is daar wel geboden.

  63. Als jonge ziel geleerd Martijn , als oude ziel uitgevoerd…

   En halverwege heb je me ooit met de pap lepel gegeven, de rest ken je toch wel van me?!

  64. Sorry van al mijn comments hier over kleurtjes die betrekking hadden op de oeverloze discussie ( iets wat ik eigenlijk al niet wil aan gaan ) over zwart en wit . Ik was in mijn onverstand even vergeten dat zwart en wit geen kleuren zijn! Zwart is het ontbreken van kleur en wit zijn alle 7 hoofdkleuren bij elkaar dus is het een verzameling van en geen kleur opzich. Wat een afgang om daar dan zo’n heibel over te maken ……….

  65. ODETTE 24,89

   Mooie site over de zee volkeren van Atlantis, wat een onderwerp ?, ieder één denkt te weten waar het heeft gelegen, maar goed het is mooi om te lezen.

   Ik zelf vindt de hypothese van een Klein binnen meer waar nu de middelandse zee heerst, allemaal prachtig idylies gelegen in een diepe vally, mooi klimaat etc., toen explodeerde de natuurlijke dijk tussen Europa en Noord Africa, en weg waren alle mooie woongebieden, met hun heel oude civilisations, en misschien was Atlantis daar bij who knows!

  66. Ja lief he Sun het is een schaap maar een man denk ik dus een ram een vrouwtje is een ooi!

  67. @Sun
   De RNF is een beweging opgezet met een groot scala aan doelen .Hun grootste kracht is gelegen in het aanwenden van humor,als relativerende factor of om zaken die op andere wijze vaak niet openbaar gemaakt konden worden toch voor het voetlicht te brengen.
   De RNF reikt ook prijzen uit aan mensen die zich op byzondere wijze dienstbaar hebben gemaakt voor de virtuele en de reële samenleving . Zo is Guido al een aantal maal genomineerd voor de gouden gum.
   De RNF jaagt op trollen , en bestrijd ze op de voor hen zo typerende wijze, ontmaskerd hen die zich bezighouden met oneerlijke of misleidende comments.
   De letters R N F staan voor tatatara: de Roden Neuzen Federatie.

  68. De Trol die de onderscheiding kreeg van de RNF voor het fel begeerden Gouden Speldje aller tijden, was niemand minder dan onze Geliefde GAIT.
   Deze is nooit komen opdagen om zijn prijs en een geheel gratis verzorgde vakantie naar het land van Down Under in ontvangst te nemen.

   Elk jaar vallen er nieuwe kandidaten in de prijzen die namens de RNF royaal op hun plek worden gezet.

   U bent allen gewaarschuwd! Bij deze…

  69. 24.96 Hoi Marcel, 🙂
   LOL, bedankt voor deze leuke uitleg van de RNF.
   Vandaar de foto, de anderen zijn zeker hun kostuum kwijtgeraakt.
   Veel liefs. 🙂

  70. jah exact Cozz, zo tergend irritant ervaar ik die rode senielen brigade, beroerd en ziek worden we er van, en ik denk velen met mij, niks leuks an, hou niet van besloten betweet verenigingen voor zieke senielen met als bingo hoofdmoot ‘leedvermaak’ bij jongeren en nieuwelingen veroorzaken als entertainment..

  71. Begrijp ik jou toch beter dan jij mij ,lijkt het . Kan enkel zeggen ik ook ven jou lieve hyper.

  72. @ Marcel

   Zelfs een Pias als Hyper wordt niet ontzien. Zelfs een traan schijnt ongemerkt van de partij te zijn. Als zit je in 5D dan ben je ook al niet goed snik. Al doe je mee met de drijvende flow dan is het verboden met de Go. Saaiheid ligt aandegene die zelf geen creativiteit in zich zelve heeft dan gewild commetaar te geven in gejengel. Natuurlijk ben ook nog steeds gek op Hyperformance, alleen zijj humoristisch schrijven in afgezakt in een neruoachtige stemming van een klaagmuur. Waar is de tijd van welleer. Misschien maar eens een jankgroep op gaan zetten, want het schijnt gortdroog in Nederland te wezen.

   http://www.youtube.com/watch?v=Kv18TAnNcIA

  73. Hé uhh , quarreling bitches , dat clipje was bedoeld als humor , niet iets om over te gaan meuten :p

 17. Laten we elkaar please waarderen wat we doen!
  Ieder op zijn/haar manier.
  Begrijp Sun’s missie, begrijp ook Monika’s missie.
  Ik heb de missie ook…
  Komt misschien niet uit de verf, maar de missie is er wel.
  Dus jullie zijn allebei ongelooflijk te waarderen door het zo te uiten.
  Petje af!

  1. Jas inderdaad Martijn, had je reactie nog niet gezien… troebele toestanden…
   Klinkt als Oebele…

  2. Rode ongestelde draadjes??!

   Als je niets bent dan ben je ook geen zielepiet.
   Dat is Jong Belegen geleerd en Oud 48+ gedaan, impliceert de kunde.

   Gewoon SCOREN hier anders ben je niet possipressief genoeg…

 18. Ach ik ben in mijn leven al zo vaak uitgemaakt voor alles en nog wat, maar ik leef met mijn opgedane ervaringen en belevenissen.

  Er staan steeds opnieuw mensen op in mijn leven die denken mij beter te kennen als ik zelf, nou ik heb soms wel mijn twijfels, maar blijf toch de grootste Kenner van mijzelf.

  Ja ik ben soms emotioneel in mijn schrijven, nou ja ik voel me soms geraakt door alle ellende mensen aangedaan.

  En met het omgaan met onverstand heb ik altijd al een probleem gehad.

  Maar ik heb een harde kop, ik blijf die/wie ik ben, en daar kunnen duizend Sun’s niets aan veranderen, hoe venijnig ze ook uit de hoek komen, je wordt altijd weer opnieuw door een strondkar overreden.

  @ EENPATIëNT, jij een Prove never, je hebt er misschien na staan kijken als wij Jasper Grootveld voor op onze battail,s hadden met de gemotoriseerde politie, veel later kwamen wij soms nog een ouwe maat tegen in India, of Californie, trouwens Provo’s onder mekaar laten elkaar nooit vallen, NOOIT!

  1. k wil me er niet mee bemoeien… dus ik bemoei me er ook niet mee .
   @ Jenne , ik probeerde het laatste intervieuw met Pim Fortuyn terug te vinden , hierin sprak hij duidelijk over bepaalde zaken .
   Over immigrtiebeleid zei hij : het gaat niet over huidskleur of over geloof , het gaat over cultuurverschillen , als er hordes binnengelaten worden die niet in de samenleving integreren dan krijg je clusters van immigranten die uiteindelijk hun cultuur aan de onze willen opdringen omdat ze hun eigen cultuur niet achter zich gelaten hebben .
   Is dit wat je bedoeld ?

  2. En ik wil me er wel mee bemoeien , en doe dat dus ook geregeld. Alleen nu even niet.

  3. He, geen rare dingen over RNF zeggen. Ik behoor tot de rnf en ben er trots op 😉

 19. Exopolitics spacedefensie vanuit Vlaanderen-Antwerpen

  Wat met Syrië zijn er talrijke ruimtetuigen van Extraterrestrials boven, op en onder het water van de Middellandse zee? Wie houden zij in de gaten!

  Even duiken in de geschiedenisbronnen het Westen en VSA waren absoluut niet vies voor het uitvoeren van staatsgrepen, steun aan dictators en hun gebruik van chemische wapens tijdens oorlogsvoering. De Sjah van Iran kwam via een staatgreep aan de macht in 1953 door een VSA-staatgreep onder de naam Operatie Ajax en deze regeerde als dictators, met de steun van de VSA en het Westen. Van 1980-1988 voerde de Iraakse dictator Saddam Hoessein oorlog tegen Iran, hierbij zowel materieel als politiek gesteund door de VSA en het Westen. Hoessein zette in deze oorlog verschillende chemische massavernietigingswapens in (bevestigd door inspecteurs van de VN). De Chileense dictator Pinochet kwam na een staatsgreep aan de macht met hulp van de VSA op 11 september 1973.
  Sinds de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki vielen, worden er objecten in ons luchtruim waargenomen die kunnen worden verklaard. Zij lijken met name interesse te hebben in het defensie wapenarsenaal wat over de hele wereld is verspreid. Volgens VSA legerpiloten worden kernwapens tot op de dag van vandaag door Extraterrestrials uitgeschakeld. De UK en VSA veiligheidsdiensten proberen tot op dag van vandaag dit te ontkennen door desinformatie. Waar de Navp-kernwapens zich bevinden is officieel staatsgeheim maar de facto een publiek geheim geworden, op dezelfde manier wordt de aanwezigheid van Extraterrestrials en hun ruimtetuigen in de Aardse atmosfeer en in baan om de Aarde geaccepteerd door het leger.

  Het Syrische leger bevindt zich in staat van burgeroorlog, men moet duidelijk naar voren komen met de bewijzen, welk deel van het Syrische leger pro al Assad of contra = revolterende legereenheden of desertie-leger de chemische gifaanval uitvoerde op 21 augustus jongstleden.

 20. Beste mede Knowers, ga er maar een poosje mee stoppen zo alms MERIC heeft gedaan.

  Voel mezelf een Goost rider, tegen de stroom in, weet niet of ik op de verkeerde denk lijn zit of mijn mede Schrijvers.

  Ik voel er niets voor om mijn tijd en energie te verdoen aan vliegende schotels zo die al bestaan, terwijl in mijn dagelijkse leven steeds meer ongewilde gevoelens de boel op zijn kop zetten, met hun averechtse racisme.

  Maar goed hoop dat het een kort vaarwel zal zijn, groet Jenne

  1. Jenne, we drijven allemaal in die maalstroom mee, allen exact de zelfde kant op. De meesten houden zich klampachtig vast aan de oever, de ander aan eem drijvende boomstam. En een enkeling die in een klein 1 persoons bootje zit en geen plaats heeft voor een drenkeling als ons. Vaak zijn de trossen los en vaak wordt er altijd wel eentje kiel gehaald over stuur of bakboord. Het is altijd komen en gaan en toch weer terug komen na de zoveelste afscheidsbrief omdat we het drop de Anker geweld niet ergens kunnen achterlaten. In ons allen verschuilt er een kleine Theo van Gogh die graag nog wel eens een revanche wil verslaan op woordelijk gebruik. WTK is puur leed vermaak in deze saaie verbale wereld vol intriges, paparazi’s, BNer’s en andere idioten extravagantes. Elders is het altijd veel erger dan je hier zult beleven. Het wtk gras is immers altijd bruiner dan elders.

   Tot volgende week na een Cold Turkey afkick effect van het niet kunnen afkicken van een stel ongreregelde schrijvende malloten.

   Ga je goed beste Jenne… Tot gauw…

  2. Jenne, wel weer terug komen als je het wilt…
   Ik hoop dat het goed met jullie gaat daar in het verre Frankrijk.
   De hitte zal nu verminderen, en dan komt al gauw het verkoelende briesje van de nazomer. Weet dat je mag zijn wie je bent! lieve groetjes van mij 🙂

  3. Ach Jenne , beetje water bij de wijn en er blijft nog een goed te zuipen tafelwijntje over .
   Met veel mensen zou je , zodra je ze in het echt ontmoet , prima door 1 deur kunnen . Geschreven taal , en dan zeker in deze morse berichten kan weleens een belemmering zijn . Ik probeer me altijd zo goed mogelijk uit te drukken en nog jaag ik menigeen de stuipen op het lijf . So what ? Waar geoordeeld wordt ipv vragen gesteld wordt weet je dat men een onderhuids ratje heeft . Lekker blijven jennen Jenne , sse ya later 😉

 21. Ook zou ik graag de werkelijke oorzaak weten van de sterfte onder de Condors in het Andesgebergte een tijd geleden!! Het leek wel een of ander eerbetoon aan………….?! Persoonlijk geloof ik niet aan pesticiden, als landbouwgif, welke men aanduidde als oorzaak. Het lijkt op een ziekelijk machtsvertoon van de Macht achter de Machten!!

  1. Conclusie ; Engelse imperialisten met eeuwenlange ervaring in verdeel- en heerstechniek werden in hun eigen spel verslagen door de zionisten . De twee grootste slachtoffers op het Jahweh altaar waren de waarheid en 6 miljoen Palestijnen . Weer die 6 miljoen , moet dat getal nog een keer terugkomen om 666 te maken ?
   Woe to You Oh Earth and Sea
   for the Devil sends the beast with wrath
   because he knows the time is short
   Let him who hath understanding
   reckon the number of the beast
   for it is a human number
   its number is six hundred and sixty six
   http://www.youtube.com/watch?v=7mHe6FMs46o

  2. Cozmic 33.1, waarom blijven denken in Wij en Zij? Waarom steeds blijven denken in slachtoffers en agressors?

   Ik krijg inspiratie van mensen als Alice, de oudste overlevende van de Holocaust. Zij is nu bijna 110 jaar oud en schreef het boek “De pianiste van Theresienstadt”

   Zij zat vanaf het jaar 1942 tot en met de bevrijding in net modelkamp Theresienstadt en wist, samen met haar zoontje, op de been te blijven door haar optimisme en haar liefde voor de muziek. Zij inspireerde haar omgeving met haar pianomuziek en haar uitstraling en was zo een geweldig voorbeeld voor haar omgeving.

   http://www.youtube.com/watch?v=dMB94uffON0

  3. Nou Dick , ik weet niet waar jij “zij en wij” ziet staan maar , ikke niet zien kunnen .

  4. Cozmic, ik doelde op de tekst ” De grootste slachtoffers op het Jahweh altaar waren de waarheid en 6 miljoen Palestijnen” Ik doel met Wij en Zij dat we gaan “benoemen” en daarmee onze eigen “waarheid” (oordeel) scheppen. Ik ben het volledig met JaNee eens dat de enige Waarheid in ons eigen Hart schuilt en dat is Licht en Liefde…… zie ook de betekenis van het verhaal over de pianiste van Theresienstadt.

  1. Mooi om naar te kijken..ook naar het hondje trouwens 😉 😀
   Toen hij zei ‘orecchie’ betekent oren, ging hondje dus ook met zijn oren draaien…fantastisch. Ben fatto!

  2. Wij van de RNF houden ons bezig met Operaties en zijn nogal bezig om de waarheid naar boven te halen met Surgeon Simulator. Je blijft lachen met dit programma, al maka je de grootste rotzooi allertijde van. Blijft leuk wanneer er helemaal niks te beleven valt op de TV of op WTK.

   Je bent gewaarschuwd:
   http://www.youtube.com/watch?v=AYjCXjIeNJk

 22. Dank voor dit bericht, kort genoeg om mensen die ‘het te druk hebben’ om zich bezig te houden met andere informatie-bronnen dan Nederlandse TV en krant, íets te laten zien dat uit andere – vaak belachelijk gemaakte – bron komt.

 23. sorry: zat foutje in e-mail adres, dus nogmaals:

  Dank voor dit bericht, kort genoeg om mensen die ‘het te druk hebben’ om zich bezig te houden met andere informatie-bronnen dan Nederlandse TV en krant, íets te laten zien dat uit andere – vaak belachelijk gemaakte – bron komt.

 24. Een zeer geloofwaardig verhaal waar velen van ons al steeds meer van overtuigd raken, als het je interesseert tenminste…
  Wat me echter heel erg dwars zit is dat je op 1.50 ziet/hoort dat hij op een Bilderberg bijeenkomst gezegd heeft..etc etc…
  Als je weet dat in die Bilderberg, de Rothschilds, de Oranjes en allerlei andere ‘hotemetoten’ zitten die echt aan de touwtjes trekken in onze wereld en de macht goed verdeeld houden onder henzelf…ben ik op zijn minst gezegd geschokt en weet niet wat ik van de man moet denken.

  1. In het AD roffelt ook nog steeds de oorlogsdrum . Als ze dit gaan uitvoeren dan betekent het eigenlijk een oorlogsverklaring aan Rusland en daarbij ook China , vette provocatie dus . Zouden de profetiën van Ramalla dan door dit zionistenclubje tot het naadje uitgevoerd gaan worden ? US is vrijwel failliet en zoekt een laatste uitweg ten koste van vele levens . Worst case scenario 🙁

  2. Het zit mij ook helemaal niet lekker. Er hangt een rare spanning in de lucht al een week of zo…

   En heel goed nummer trouwens Coz 😉

  3. Het is ook bedoeld om je niet lekker in je vel te laten zitten . Die spanning is waar het om gaat tenslotte.

  4. By the way , ik heb een rode skippybal versneden tot een rnf neus maar het gaat niet zo makkelijk op de foto 🙁 Any suggestions ?

  5. Of fisheyelens gebruiken op de cam ? afstand vergroten? talloze mogelijkheden coz laat je creatieve geest er eens op los

  1. Waarom ‘helaas’.. Wellicht ‘perfect’.. In mijn ogen wel!! Agressie afstoppen met geweldloze opstelling. Simpel. Dat leert elke Oosterse vechtsportleraar je. Potentie om geweld te gebruiken is niet hetzelfde als geweld gebruiken. Net als defensie niet hetzelfde is als agressie.. Dat moeten we wellicht eens naar al onze Amerikaanse mede-wereldburgers sturen..?

 25. Weet u wat de ‘Cabal’ is ? Indien niet, dan hier zeer kort (te kort) samengevat : een conglomeraat van anonieme zgn elitaire machtshebbers achter de schermen, die opereren via het drieluik ‘City of London’ de onafhankelijke staat hartje Londen (the sqaure mile), geschreven met hoofdletter, het Vaticaan en de Federal reserve in de VS die de werking van de US Treasury heeft geüsurpeerd. Die groepheeft getracht in Syrië hetzelfde te doen als in Afganistan e.a., nl een lucratieve oorlog uitlokken : Obama maakt daar geen deel van uit, maar wil niet vermoord worden zoals zijn voorgangers Licoln en JFK die de macht van de cabal hebben willen breken. Hij wil geen oorlog, maar ‘was only going through the motions’, totdat de stille klokkenluiders over gans de wereld hun werk konden doen, nl zo’n absurde oorlog afwenden, en is nu zeker geweldig opgelucht.

  1. Ging hij in Libië ook alleen maar “trough the motions ” ? Om maar even één uit de lange lijst te plukken . Mij niet van de overgetuigde zijn .

  2. onnozele rand debiele roze new age kauwgom ballen vrouw achtigen met namen van koeien die op donkere tarzans met lange slungels vallen is het exo politieke probleem op daarde op dit moment?

  3. Hier ben ik het helemaal mee eens!!
   Mijn persoonlijke mening is, dat het zo maar zou kunnen, dat Israël hier achter zit. Maar we zullen zien! Deze toestand kan niet veel langer meer duren, Ik ben er van overtuigd, dat we hulp gaan krijgen van de POSITIEVE RUIMTEBROE!DERS!,,,,
   ( De negatieve aliens hebben het veld moeten ruimen)De cabal zijn uitgeschakeld!!!

  4. We are the ones we are waiting for . En zolang we wachten op een redder van buitenaf schuiven we de verantwoordelijkheid voor onze levens af op derden, dat moet je maar willen . Is dat namelijk niet precies waarom we in deze shitzooi terecht zijn gekomen?

  5. Ja , wij maken er één grote teringzooi van en de gebroeders uit de ruimte V.O.F. komen dan de boel opruimen . Dat vraagt om een herhalingsloop .
   De prime directive nog maar effe buiten beschouwing gelaten . Bijna zoiets als een SBS6 programma maar dan intergelactisch .
   Gelukkig houdt zweefteef SaLuSa haar muil nu haar knaal niet meer werkt . Zal wel weer een ander opstaan om zoete broodjes te bakken , daar twijfel ik niet aan . Zweefteven hebben namelijk grote behoefte aan zoete broodjes , echt een gat in de markt . Loveand light , vooral zelf niet nadenken en zeker geen actie ondernemen , de Gallactische vrienden lossen het wel op , wij moeten alleen hun boodschap uitdragen – coduït closing, channel needs a crap –

 26. De brief van het Syrische parlement aan het Huis van Afgevaardigden in Amerika. Deze brief wordt door de mainstream media genegeerd.

  Syrian Parliament Letter To The US House Of Representatives—An important document being censored by the US press….off the BNP web site: “The main factor of 9/11 attacks was the hatred Wahhabi Jihadist Ideology adopted and financed by Saudis”

  http://beforeitsnews.com/middle-east/2013/09/syrian-parliament-letter-to-the-us-house-of-representatives-an-important-document-being-censored-by-the-us-press-off-the-bnp-web-site-the-main-factor-of-911-attacks-was-the-hatred-wahhabi-j-2454198.html

 27. Als leek is het uiterst moeilijk een oordeel te vellen en te kunnen achterhalen wie liegt en wie niet, daarom zijn de situaties en omstandigheden véél te complex en ingewikkeld.
  De politiek die men met conflicten hanteert is nooit proper., men tracht het wel altijd mooi voor te stellen.
  Wat er exact schuilt achter Syrie of zelfs 9/11, wie zal het zeggen ?

  De waarheid en niets dan de waarheid, ???!!!???!!!???

 28. Beste COSMIC, je reactie over Pim Fortuyn gelezen, ben het met je eens, maar door wie is Pim Fortuyn en Teo van Gogh echt vermoord.

  Ik mis mensen als Jan Cremer in Nederland, met hun inbreng, niet de surrogaat figuren als Dijkhoorn, of of, vrij Nederland staat er vol mee.

  Nee de echte keiharde aanvallers die deze gedrochten achter laat als zout pilaren.

  Waar is ons critische intellect gebleven, wat is he zinvolle om 5 verschillende sites op Want to know te openen over feiten die uit den treure als niet waar en op bedrog te zijn gebaseerd.

  Moeten we niet dieper graven, of ben ik gewoon verkeerd bezig ?

  1. Jenne ,
   een paar dagen voor de aanslag op Pim zag ik op tv een kort interview met Wim Kok . Pim stond toen al zo hoog dat hij waarschijnlijk president zou worden . Toen Wim Kok daarmee geconfronteerd werd was zijn antwoord : Dit is een catastrofe en MOET gestopt worden .
   Dit fragment werd slechts eenmalig uitgezonden en was daarna NERGENS meer te vinden . Ik wist toen genoeg .

  2. @Cozmic, staat me ook iets van bij idd, dat interview met Wim Kok. Zulke uitspraken vergeet je idd niet als je een oplettende persoon bent.

   Maar aan de andere kant, who cares? Het is zoals het is, sommige zien dit, andere niet. En anders zal het niet worden. Het is allemaal afleiding en illusie.

  3. 45.2 Hoi Cozmic, wat niet negatief bedoeld hoor.

   Soms zijn we bezig met het achterhalen en het verspsreiden van de (on)waarheden en soms zijn we bezig met het uitzenden van positiveit, zoals wat Jenne beschrijft mbv “beam meditatie”.

  4. met beide kun je eindeloos doorgaan, ik denk echter dat je met bijvoorbeeld de beam medititie zoals Jenne dat noemt, veel meer kunt bereiken dan eindeloos spitten op internet op zoek naar de juiste bewijsmateriaal. 🙂

  5. Paul, jeetje wat een stemming daar. Raar, ik weet haast niets over Pim Fortuijn, maar als ik dat nu zo zie…pfff, zijn ogen, die blik, hij straalt ergens liefde uit (misschien endorfine uitstoot net naar de verkiezing) maar de rest van deze arrogante, jaloerse (omdat hij eerlijk zegt, wat hij denkt, en de anderen durven dat niet) negerende, buitensluitende bende is echt walgelijk om naar te kijken.
   Alles psychologische spelletjes…kan je nu ook zien bij de verkiezingen in D. Een partij, AfD, wordt ook compleet anders ‘behandeld’ dan de rest.
   Ik ben benieuwd, zondag is het zo ver, dan zullen we zien, of Duitsland al klaar is voor een grotere verandering of of het nog vasthoudt aan het ‘gewoon doen is al gek genoeg’.
   Merkel heeft het niet makkelijk, want ze weet dat ze al te ver is om nog een stap in wat dan ook wat EU aangaat, terug te zetten…denk ik dan maar 🙂

  6. Welke opmerking bedoelde je ik vind melkert heir een en al stupide en denigrerende opmerkingen maken

  7. Door wie Theo van G. en Pim F. echt vermoord zijn….
   Dé dader kom je niet achter, hooguit de uitvoerder, maar er zit het hoogste van het hoogste en (vooral) het rijkste van het rijkste achter… Net als bij Lincoln en Kennedy. Alles en iedereen van enige betekenis die zich tegen de Petrol Dollar keert, op wat voor manier dan ook, is het haasje….

  8. theo van Gogh is vermoedelijk helemaal niet dood, hij speelde gewoon de hoofdrol in zijn grote verdwijntruc.

 29. David Icke is voor mij een ware KOENE RIDDER, die niet bang is om zijn nek uit te steken en een STRIJDER voor De WAARHEID is.
  Ik sta volkomen achter hem en hoop dat er velen volgen om de WAANZIN die onze wereld probeert te vernietigen te doen stoppen !!!!!
  En vooral ook weerloze mensen, die ten prooi zijn aan deze BEESTEN te helpen !!
  EEN VOOR ALLEN EN ALLEN VOOR EEN !!

  Met EEN HARTENGROET van mij, Wilma.

 30. Als de bevolking zich wat meer zou interesseren voor dit soort dingen, dan zou er beduidend minder potentieel kanonnenvoer voorhanden zijn.

  Je vaderland verdedigen? Tegen wie, voor wie ?

  Zoals WF Hermans schreef, mensen die in groepen denken, wij en zij, zijn verachterlijk.

 31. Omdat steeds meer mensen het nepnieuws van de gevestigde media in twijfel trekken gaan de regeringen de kritische media als nepnieuws bestempelen en verbieden zodat er alleen nog nepnieuws is. Hoe ze dat gaan doen mogelijk met de verkiezing van Trump en de zogenaamde hacks door Rusland. Trump zegt dat hij het niet gelooft. 1. Ze kunnen expres een crisis veroorzaken en Trump ten val brengen waardoor er als schuldige gewezen kan worden naar het nepnieuws waardoor Trump president werd. 2. Trump draait ineens van mening en stelt ook dat Rusland verantwoordelijk is voor de hack. Omdat hij eerst een ander standpunt had lijkt dit geloofwaardig. Hij sluit zich vervolgens aan bij het verbod op het zogenaamde nepnieuws.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.