Advertentie

De vaccinatieschade van de VVD-‘denktank’…


imploding government

x

x

De vaccinatieschade van de VVD-‘denktank’…

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

vaccins drawingVandaag kwam het rapport ‘Liberale verantwoordelijkheid’ uit de stijgers van het wetenschappelijk instituut van de VVD. Althans, zo noemen ze zichzelf..! Het rapport werd gepresenteerd door het eerste exemplaar uit te reiken aan oud-VVD-leider Nijpels. Maar dat was de buitenkant natuurlijk. Want één van de meest onthutsende zaken die IN het rapport staan genoemd, als ‘visionair beleidsadvies’, is om ouders die weigeren hun kinderen in te enten tegen ziektes, te beschuldigen van het veroorzaken van blijvende gezondheidsschade.

En nu komt het: hierdoor handelen deze ouders in strijd met het belang van hun kind. De overheid zou dan, volgens de alwetende heren achter deze denktank, ‘dwingend mogen ingrijpen’ door vaccinatie te verplichten. Een werkelijk indrukwekkend als visionaire gedachtenconstructie, waarvan we ons afvragen, welke Big Pharma-cowboy hier achter zit, met een sponsorbudget voor ‘wetenschappelijk onderzoek’..

Wauw, wat een visionaire geesten daar in die denktank, wat een liberaal standpunt. Want het is niet mis.. De OERVRIJHEID van ieder mens, namelijk zijn lichamelijke integriteit, fundamenteel aantasten, door een stelletje politici de mogelijkheid te geven deze fundamentele integriteit te overrulen.. Hoe liberaal wil je het hebben..? Dieper en fundamenteler kun je iemands Vrijheid en Democratie toch niet aantasten..?

Als de overheid niet dwingend ingrijpt, zo verklaart het rapport, dan geeft dat ouders de gelegenheid ‘hun eigen overtuiging boven het belang en welzijn van hun kind(eren) te stellen.’ Voorzichtigheidshalve wordt er nog bij vermeldt: ‘Wanneer onomstotelijk vaststaat dat inenting schadelijke risico’s kan voorkomen, handelen ouders in strijd met artikel 247 van het Burgerlijk Wetboek, zo staat in het rapport. In artikel 247 staat onder meer dat ouders verantwoordelijk zijn voor het geestelijk en lichamelijk welzijn van hun kinderen.’

Al eerder stond Edith Schippers onder zware druk om afstand te doen van haar banden met de tabaksindustrie.. Dat deed ze uiteindeljik en droeg het 'tabakdossier' over aan haar staatssecretaris. (klik voor artikel hier op de site)
Edith Schippers stond vaak onder zware druk, door wat je zou kunnen noemen: ‘ongenuanceerd beleid’. Hoe kun je bijvoorbeeld in het belang van de Volksgezondheid zeggen te handelen, en tegelijkertijd intense banden hebben met de tabaksindustrie.. Zódanig zelfs, dat Schippers uiteindelijk het ’tabakdossier’ over moest dragen aan haar staatssecretaris.

Maar hoe ongelooflijk dom is dit beleidsadvies, als zelfs minister Schippers het er NIET mee eens is.. Want natuurlijk deelt niet iedere liberaal dit standpunt van deze denktank, de Prof. mr. B. M. Telders-Stichting (jaja!). Onze minister van Tabak, VVD’ster van huis uit, liet in het verleden weten dat niet-inenten onverstandig is, maar dat inentingsplicht niet past in een vrij land.

Kijk, daar ga je al; want je zal maar in een ONVRIJ land leven, waar Schippers de scepter zwaait over Volksgezondheid..! Dán was die lichamelijke integriteit, die OERVRIJHEID van elk individu, of je nou in een vrij land of in een ‘onvrij’ land leeft, voor haar ook geen punt..! Inenten met die hap, we leven in een onvrij land immers..!

Verplichte vaccinaties, om andere kinderen geen schade aan te doen; om de onverantwoordelijke ouders van deze ongevaccineerde kinderen te straffen.. Hoe oppervlakkig wil je het hebben..?? Zijn deze denktank-VVD-ers nu zo dom, of zijn wij zo slim? En dan nog eens pretenderen jezelf als ‘denktank’ te manifesteren en karakteriseren… Hoeveel mensen die VVD stemmen, zijn gebruiker van homeopathische middelen, zijn mensen die in volledig vrijheid van keuze, hun kinderen BEWUST NIET LATEN VACCINEREN..

Wat doen die mensen in zo’n denktank de hele dag zou je zeggen. Onze eerste reactie is, dat ze weinig of geen frisse lucht hebben gehad, weinig of geen contact met de buitenwereld hebben en niet zien dat vaccinaties ECHT FOUT aan het worden zijn. Ongebreidelde angstzaaiers, dat zijn de berichten van mensen, die geloven dat zij degene zijn, die het ‘goed’ hebben met het laten vaccineren van hun kinderen en ‘die anderen’ het DUS fout zien en doen..!

Tja, wat kun je verwachten van de VVD, als je ook het beleid van deze minister van Volksgezondheid ziet, Edith Schippers. Haar expliciete voorkeur voor het verbieden van tabaksverboden, waardoor roken gewoon weer lekker ‘mocht’, lekker liberaal toch? Dan is haar expliciet-valse coöperatie met de anti-kwakkers, waarbij ze -in haar afscheidsrede aan de scheidende voorzitter (HIER), terloops een hele groep homeopathisch werkende artsen te kijk zet, en hun collega’s, de apothekers.

In bed met de tabaksindustrie en in bed met Big Pharma, wat is dat toch met die vrouw..??
Mevrouw de  minister, Edith Schippers (VVD) laat zich in haar adviezen rondom het zorg- en vaccinatiebeleid ook weer adviseren.. Alsof die dame niets weet..?! Maar dan we adviseren door het Apollo Netwerk, in 2007 opgericht door enkele farmaceutische bedrijven, waarin ook 3 leden van de Gezondheidsraad zetelen. En natuuuuurlijk is dat overleg geheim..! Alle overleg- en aandachtspunten binnen deze groepering worden, bij monde van de minister, geheim gehouden. En dan hebben we ook nog de Dutch Vaccines Group (DVG) =  een belangenorganisatie van alle partijen die in Nederland actief zijn op het gebied van vaccins.

Hoe kun je als ouder van een gevaccineerd kind, daarenboven nóg steeds de angst hebben, dat een ongevaccineerd kind de oorzaak kan zijn van het ziek worden van jouw, tegen deze ziekte, gevaccineerde kind..!?

We hebben het even nagezocht, maar deze Prof. mr. B. M. Telders was een verzetsheld.. Een dappere Nederlander, die in de oorlog zijn kritiek voor landverraders, ondanks de Duitse regering in Nederland, gewoon en heel dapper uitte.. We hebben het gevoel, dat dit advies van de VVD-denktank, om ouders van ongevaccineerde kinderen te betitelen als ‘een gevaar voor de samenleving en hun eigen kinderen’, precies dátgene is waarvoor Ben Telders zich in zijn graf omdraait..!

Want als er iets te grabbel wordt gegooid met een dergelijk advies tot ‘verplichte vaccinatie’, dan is het beschikking van ieder mens op zijn lichamelijke integriteit.. Je bent als mens de ‘eigenaar’ van je lichaam, en daar hebben anderen vanaf te blijven..! Een kwestie van moraal en ethiek, die NIETS met vrijheid te maken heeft, maar vele lage dieper reikt in het menselijke bestaan op Aarde!

De waarheid over vaccinaties.. ‘Vaccinaties en Ware Immuniteit’.

De 87-jarige Hans Moolenburgh, vitaal als ooit tevoren! Hans Moolenburgh (1925), de éminence grise van de Nederlandse huisartsen. De huisarts-in-ruste Dr. Hans Moolenburgh is een uitermate erudiete voorvechter van het natuurlijke evenwicht. Hij is de man die er o.a. voor heeft gezorgd dat jij niet elke dag fluoride via je drinkwater naar binnen krijgt.
De 89-jarige Hans Moolenburgh, vitaal als ooit tevoren! Hans Moolenburgh (1925), de éminence grise van de Nederlandse huisartsen. Een uitermate erudiete voorvechter van het natuurlijke evenwicht. Hij is de man die er o.a. voor heeft gezorgd dat jij niet elke dag fluoride via je drinkwater naar binnen krijgt.

Tot slot willen we je graag deze video aanbieden; een ronde tafeldiscussie over de intense gevaren van vaccins. Gevaren die bewust verzwegen worden, die verdonkeremaand worden in vervalste onderzoeken van Big Pharma. Steeds weer blijkt dat áchter de ontwikkeling van vaccins veel andere zaken schuil gaan, dan het helpen van medemensen en het voorkomen van ziekten. Er lijkt al lang geen neutrale blik meer mogelijk op vaccins, op de intense gevaren van vaccinaties, vooral voor kwetsbaren: onze baby’s en kinderen.

Vaccins zouden VEILIG EN EFFECTIEF zijn..? Forget it! Want er kleven TEVEEL haken en ogen aan vaccins en vaccinaties, om deze veilig-en-effectief-claim te kunnen gebruiken. Kijk naar deze discussie, die je wellicht de ogen zal openen, en mogelijkerwijze zelfs de heren en dames van de ‘VVD-denktank’.. We nodigen hen hiertoe hartelijk uit!

Het was de eerste HealingSoundMovement TV ronde-tafel edtie en behandelde het thema ‘Vaccinaties en Ware Immuniteit’. Directe aanleiding voor dit gesprek was het advies van het RIVM om zwangere vrouwen te gaan vaccineren m.b.t. het kinkhoestvaccin. Een volgens sommige artsen, wetenschappers en onderzoeksjournalisten uiterst twijfelachtige beslissing met mogelijk verstrekkende gevolgen!

Want hoe zit het met de vermeende ‘veiligheid en effectiviteit’ van vaccinaties? Wat zit er in de spuit en wat zijn de biologische effecten voor zwangere vrouwen en het ongeboren kind? Wat is de geschiedenis van het vaccinatiebeleid en de vaccinindustrie? Wat tonen onafhankelijke wetenschappelijke studies aan? Wat is het verschil tussen immuniseren en sensitiseren? Zijn er ook alternatieven en hoe bouw je op een natuurlijke manier weerstand op? Kunnen wij blindelings vertrouwen op de mening van de autoriteiten?

Om een antwoord te kunnen geven op al deze vragen nodigde drs. John Consemulder’s ‘HealingSoundMovement TV’ enkele bijzondere gasten uit voor dit indringende vaccinatiedebat. Deelnemers:

 • Désirée Rӧver (onderzoeksjournalist, radio-host, auteur en vaccinatie-expert),
 • Door Frankema (gezondheidsprofessional en vaccinatie-expert) en
 • dr Hans Moolenburgh (deze 87 jarige arts en auteur heeft de ontwikkelingen van het vaccinatiebeleid vanaf het begin meegemaakt en zorgde er tevens voor dat er geen fluoride in ons drinkwater terecht is gekomen!)
 • Gespreksleider Drs. John Consemulder (neuropsycholoog, auteur, spreker en Tv-producent)

De informatie is bedoeld voor een breed publiek en er zijn tijdens de afsluitende paneldiscussie ruime mogelijkheden om vragen te stellen, te reageren of suggesties naar voren te brengen! Zie ook de websites VaccinVrij.nl/ (Door Frankema) en DesireeRover.nl (Desiree Rover) en de informatie bij de aftiteling van de video! Informatie over dr. Hans Moolenburgh:  WantToKnow.nl/overige/dr-hans-moolenburgh-en-het-hpv-abc/

Website HealingSoundMovement: http://www.healingsoundmovement.com
x

* * *

27 gedachten over “De vaccinatieschade van de VVD-‘denktank’…

 1. En waarom zou de overheid wel ‘immuniteit’ verleend worden (tegen wettelijke aansprakelijkheid na doden en ernstige ziekte NA en juist DOOR de aantoonbaar onwetenschappelijk, ineffectieve en potentieel levensgevaarlijke vaccins…) terwijl ons een vals gevoel van bescherming en bar weinig immuniteit wordt geboden!? Als vaccinaties veilig zijn en bescherming bieden…waarom de producten dan wel ‘beschermen’ en ‘immuniteit’ verlenen? De omgekeerde wereld draait door….

  Zie ook deze links en Tv-interviews: http://www.healingsoundmovement.com/news/142/everything-you-always-wanted-to-know-about…vaccinations-but-we-re-afraid-to-ask-or-believe.html

 2. De farmaceutische industrie zit er bovenop. en wat denken wij over de (bij)werkingen. De schade aan de hersenen! waardoor we zombies worden, geestelijk verlamd raken, braaf worden en gehoorzamen.
  Met andere woorden; De ik-krachten waardoor een mens stevig in het leven staat, en welbewust is wordt toch ondermijnd door het vaccinatiegif! totaal zonder enige verantwoording is de vvd een meeloper met de farm.chemie-lobby. Zaken doen is toch een eerste prioriteit bij dit zaagselhoofden kabinet.

 3. Ik ben geen VVDer maar goed. Ze mogen wettelijk dithelemaal niet kijk het wetboek er maar op na. Dus kletspraat is dit weer wat ze willen gaan doen ,door dit aandacht tegeven gaat de aandacht van andere af. Lees en weet je Universele mensenrechten. Steeds meer mensen gaan die nu ontdekken dus….. 1 en 1= 3 komt goed hoort bij het wake up proces. goed stuk geschreven lees julli esite graag.fijne dag iedereen.

  1. En DUS is het een rechtstreekse aanval op basisrechten..! Universele waarden.. De onaantastbaarheid die niet ‘evident’ meer is..

 4. Oplossing tegenover vaccinatie!
  Leer mensen optimaal te ademen en dat begint met 24/7 ademen door de neus.
  Naast het feit, dat de neus zorgt voor warme, vochtige lucht in de longen, zorgt voor filtering van de lucht.
  Bij neusademhaling wordt 98-99% van de virussen, bacteriën en anders rondvliegende deeltjes gefilterd.
  De ziekteverwekkers worden via het neusslijm afgevoerd naar maag en darmen en daar gedood of verzwakt.
  Vervolgens gaat je immuunsysteem er mee aan de slag om je lichaam te waarschuwen en antistoffen te maken.
  Dat is toch wat vaccinaties ook doen?
  => Meer geld steken in preventie door ademhalingscursussen.
  Dit levert verder het voordeel op, dat de zorgkosten heeeeeeel ver naar beneden zakken.
  Er zijn nog meer voordelen te noemen.

  1. Ja, en adem dan ook zoveel mogelijk tot aan je bekkenbodem, dan masseer je je organen.
   Met de app van RespRelax kun je zien hoe je 4 seconden in-, en 6 seconden kunt uitademen. Dat ritme brengt je autonome zenuwstelsel weer in balans.
   Prachtig, hoe we alles dat we nodig hebben, gewoon in onszelf dragen!

 5. Enkele frasen uit de presentatie van het rapport ”Liberale verantwoordelijkheid” op de website van de Telders Stichting:
  * De verhouding staat-ouders-kind waarover Fleur de Beaufort in het rapport schrijft is een belangrijke. Terecht merkte Patrick van Schie in zijn inleiding al op dat liberalen rond 1900 begonnen zijn de verantwoordelijkheid van ouders in te perken ter bescherming van het kind, met de kinderbescherming en met de invoering van de leerplicht.
  * Nijpels is, net als Fleur de Beaufort, een overtuigd voorstander van verplichte inenting tegen ernstige ziektes.
  * Leuze van Nijpels: ‘Gewoon jezelf kunnen zijn’.
  (Ik heb me daar eerst moeten aanmelden om dit rustig te kunnen doorlezen): http://www.telderscommunity.nl/blogbericht.php?id=59

 6. Ik heb deze reactie achtergelaten bij het artikel in de VK:
  ‘Hoezo, geen belangenverstrengeling? Minister Schippers (VVD) laat zich in haar adviezen rondom het zorg- en vaccinatiebeleid o.a. adviseren door het Apollo Netwerk (in 2007 opgericht door enkele farmaceutische bedrijven, waarin ook 3 leden van de Gezondheidsraad zetelen). Overleg- en aandachtspunten binnen deze groepering worden, bij monde van de minister, geheim gehouden. Dan hebben we ook nog Dutch Vaccines Group (DVG) = belangenorganisatie van alle partijen die in Nederland actief zijn op het gebied van vaccins.’ http://www.joop.nl/politiek/detail/artikel/28778_vvd_wil_gereformeerden_dwingen_tot_vaccinaties/

 7. Goed nieuws: ‘PRIK MIJ MAAR LEK!?’ vaccinatie symposium zaterdag 1 november met o.a. (toegezegd!) Dr. Hans Moolenburgh, Desiree Rover, Door Frankema, John Consemulder.

  Omdat gebleken is dat bij veel verontruste wetenschappers, artsen, verzorgend personeel en ouders het voorstel van de VVD ‘denktank’ om VACCINATIES VERPLICHT te stellen… niet echt in goede aarde is gevallen, hebben wij besloten hier (ism Guido Jonkers van WantToKnow.nl) aandacht aan te besteden in de vorm van een symposium! Zaterdag 1 november (van 10.00 uur tot 18.00 uur, inclusief pauzes).

  Let op: dit belooft een unieke en drukke dag te worden in Centrum Zonnewijzer, alleen al omdat Dr. Hans Moolenburgh (bijna 90 jaar) eigenlijk geen lezingen meer geeft, maar speciaal voor deze dag een uur komt spreken!!! Kom op voor je recht op vrije meningsuiting, je zelfbeschikkingsrecht en het geboorterecht wat gezondheid heet en kom dus ook deze dag.

  Een artikel/aankondiging hier op WTK volgt nog met meer informatie, maar vooraanmeldingen kunnen alvast naar guido@wanttoknow.nl of info@healingsoundmovement.com

 8. Iedereen die hierin is geïnteresseerd adviseer ik het laatste boek van David Icke te lezen, the Perception Deception. Vaccinaties zijn een onderdeel van een groter plan. Goed om het juiste perspectief in de discussie hierover erbij te nemen.
  Als je Icke “far out” vindt, lees het boek dan toch. Zijn uitleg over de aard van de werkelijkheid is echt briljant en het maakt zijn ideeën stukken minder (of zelfs helemaal niet) far out. ‘Far out’ is slechts een perceptie, gerelateerd aan denkkaders over wel en niet far out. En waar komen die denkkaders vandaan….?

  Het boek is wel erg dik. Zie deze link voor samenvatting, een soort wakker worden voor beginners: http://lextells.wordpress.com/2012/04/24/de-onzichtbare-hand-wordt-zichtbaar/. Dan kan je het boek altijd nog kopen.

  Bedankt iedereen, uit de grond van mijn hart, voor verspreiding van de waarheid over vaccinaties. Hoe meer kwartjes vallen, hoe hoger de vibratie wordt en hoe lastiger het wordt voor anderen om de vibratie van distortie te negeren.

 9. Wat ik nog wilde toevoegen: als in de politiek een denktank bezig is dan zijn ze feitelijk al aan het voorsorteren, de weg vrij aan het maken. Ze polsen hoeveel weerstand dit oproept bij de bevolking op social media en passen daarop (de snelheid van) de koers aan. Hoor je ergens ‘denktank’ dan moeten we extra alert worden. Met de grootste aandacht volgen dus dit! Want we weten nu: verplichte vaccinaties moeten en zullen er wat hun betreft dus komen.

  De denktanks zijn de plekken waar het beleid werkelijk bedacht wordt. Dus totaal buiten het publieke zicht. ‘Wijze koppen’ worden het ook nog eens vaak genoemd. Goed om te zien hoe dat gaat. Democratie is dan ook niet wat de meesten denken: http://lextells.wordpress.com/2012/09/13/de-illusie-van-de-politiek/

 10. Ik ben, als oma van kleinkinderen, ontzettend geschrokken van de ongenuanceerde en mijn inziens schofterige uitkomst van bovenstaand rapport. Wat hebben de liberalen ons al een schade berokkend m.b.t. de gezondheidszorg en nu dit demagogische rapport. Hoe kan geldelijk gewin zo de overhand krijgen en “het volk” zo misleiden.

  Hoe lang duurt het nog voordat wij een revolutie ontketenen. Laten we Hitler praktijken alsjeblieft voor zijn. Want e experimenteren gewoon met vaccins op kinderen. Vaccins gebaseerd op kwik. Hoezo gevaarlijk. Mensen, wakker worden en in verzet gaan!!!!!

 11. Dit is weer Nederland (lees VVD) ten top. Een grote schande. Hebben wij met zijn allen nu nog steeds niet in de gaten dat onze vrijheden steeds meer worden ingeperkt???? Leven wij nog wel in een democratie?? Nee, wij leven in een land waar wij, vooral door overheden en media, worden bang gemaakt voor allerhande toestanden. (lees: geen vaccinaties betekent ziek worden, terrorisme…!! etc). En de gemiddelde mens laat het zich aanwaaien en gelooft dit. Hoe kunnen we zo dom zijn met zijn allen!!!! MENSEN, DENK NA.. over hoe je denkt dat de toekomst gaat worden. Sta op voor je kinderen en vooral je kleinkinderen. De tijd van in slaap zijn is echt voorbij. Als we met zijn allen nu niet ingrijpen, dus niet meer accepteren wat ze allemaal met ons willen,(zogenaamd voor onze bestwil!!jaja), dan is het misschien wel te laat.
  Ik ben boos, bezorgd en vooral heel erg allert. STA OP OM JE EIGEN KINDEREN EN KLEINKINDEREN TE BESCHERMEN VOOR EEN TOEKOMST DIE STEEDS SLECHTER WORDT DOOR HET INGRIJPEN VAN OVERHEDEN IN ONZE VRIJHEDEN.
  Een zeer bezorgde oma.

  1. Beste Len Smit,
   Zie het artikel Klokkenluider: ‘Elke dag vervalste ik het nieuws’! hier op de site en de reacties onder 11 en mijn reactie onder 11.1 Misschien heb je er iets aan want je staat niet alleen. Gelukkig word mijn kleinkind niet gevaccineerd!

 12. Goed Zo Mevrouw,

  Ik ben al Jaren bezig iedereen te Waarschuwen, het wordt tijd dat alle Nederlanders en dan ook allemaal de straat op gaan protesteren, anderds wordt het nog erger, zo niet dan wordt Nederland een gevangenis, en wel erg vlug,

  Een boze Nederlander

  1. Ik weet niet of er een serum bestaat waardoor de mensen normaal en eerlijk in het belang van de bevolking gaan handelen,maar als het er is kunnen ze dat beter aan de 150 politici in de kamer toedienen wat een stuk goedkoper en beter werkt dan het verplicht toe te dienen aan 17 miljoen nederlanders.

 13. Als we verplicht inenten toestaan zonder protest,dan is de stap naar het inbrengen van een chip doormiddel van een injectie nog maar heel klein en staan we onder volledig toezicht van de overheid waar je ook bent omdat je dan overal gevolgd wordt doormiddel van detectie sensoren,dus wat je ook doet of waar je ook bent de overheid weet het dan precies.
  En dat is het einde van je vrij kunnen bewegen.

  1. Ouders zijn degene die de beslissingen nemen in deze. én ook de verantwoordelijkheid dragen, dus ouders worden gedwongen te oordelen omdat vaccins aan ze worden opgedrongen.

   Daarom zijn degene die dat opdringen verplicht in heldere lekentaal maar mét onderliggend onafhankelijk longitudinaal wetenschappelijk onderzoek te bewijzen dat vaccins:
   1. veilig zijn
   2. werkzaam zijn
   3. noodzakelijk zijn.

   4. dat kudde-immuniteit door vaccinatie echt bestaat, ook in de praktijk.

   Vervolgens is het aan ouders te oordelen. Daarbij staat het ze geheel vrij criteria te kiezen, of ze dat nu onbewust doen, op in andere ogen verkeerde aannames of niet.

 14. Ongeveer in 1981/82 vertelde mijn kinder arts hier in de VS dat ik mijn baby vitamine moest geven MET fluoride omdat,tot tegenstelling van New York, waar wel Fluoride in het drink water zat, New Jersey dat helaas niet had. Ik zei “Nee!” en hij vroeg mij waarom, wou ik niet dat mijn kinderen een goed gebid zouden hebben later. Ik had gehoord dat men in Nederland demonstreerde en heftig tegen de toevoeging van Fluoride in het drink water was. Mijn reactie was “Ik heb liever kinderen met een niet stellar gebid dan doode kinderen met een perfect gebid. Hij vroeg me toen hem te laten weten hoe het in Nederland af liep. Ondertussen zijn mijn kinder 37 and 33 jaaar oud en geen hebben OOIT een cavity (gat?) gehad dat een vulling nodig had. Ondertussen is Fluoride een chemisch afval product waaraan men grof geld verdient door het in drinkwater toe te voegen zowel als in alle tandpasta. Het beschermd niet de tanden maar beschadigd ze. Verder veroorzaakt fluoride kanker.
  In de VS is het aantal van Autisme verdubbeld in 10 jaar…..Wetenschappers zien een directe link tussen vaccinaties en Autisme. Er is ook een link tussen griep prikken en Alzheimers. Beide gebruiken Thimerosol (mercury) as a preservative.
  Clinical trials hier in de U.S. worden niet gedaan door the FDA (Food and Drug Administration) maar door CROs (Clinical Research Organizations) die betaald worden DOOR big Pharma zelf. Er wordt goed mee gesjoemeld. Ik was een Clinical Trial Manager en weet er alles van. Nooit een voorgeschreven medicijn innemen voor dat je een grondig onderzoek doet naar de nevenwerkingen, enz. De meeste staan niet in de bijgesloten Pharma disclosure. Alle Statin medijnen,(tegen cholesterol) onder wat voor naam ook veroorzaken geheugen verlies. Er zijn zelfs mensen die een diagnose van Alzheimer kregen totdat ze ophielden met het medicijn en hun geheugen trug keerde. Het beroofd de hersenen van CoQ10, dus altijd CoQ10 innemen, ook als je gestopt bent met de meds.
  Ik neem al in jaren geen griep prik en word nooit ziek. Mijn dochter die wel een prik neemt is altijd ziek.
  Ik heb nooit van Dr. Hans Moolenburgh gehoord maar ik ben de man zeer dankbaar en ook de Nederlanders die zo braaf protesteerden destijds. Follow the money….En Think Tanks zijn een Americaans phenomineen geimporteerd naar Nederland om niet alleen Big Pharma te vertegenwoordigen maar ook andere Americaanse bedrijven. Ze beinvloeden de regering. They are a special interest group. En ze zijn niet geintresseerd in het welzijn van de doorsnee Nederlander maar in profit.
  PS Ik neem hier heel veel natuurlijke, eeuwen oude producten in die in Nederland niet te krijgen zijn, dusdanig is de macht van Big Pharma in Nederland.

 15. Aan alle “geschrokken en onthutste” lezers: jullie lezen hier een kritisch(?) artikel, van 1 bron, hoe weet je of die juist is zoals je aanneemt. Oordeel eens niet ze makkelijk als je er geen verstand van hebt. Deze site trekt alle wetenschap in twijfel. Ja een fabrikant van vaccins wil aan het eind van de maand de rekeningen kunnen betalen, en jij?

  1. Hier is het misschien 1 bron, maar er zijn genoeg bronnen in diverse talen te vinden op het internet, dit is er 1 van. En als wetenschappelijk rapporten voortkomt uit een onderzoek gesponsord door de industrie, dan mag en moet je zelfs als burger hier vragen bij stellen. Rule no.1 Always question authority, always. En wie bent u om te bepalen of iemand wel of niet mag oordelen omdat u misschien denkt er verstand van te hebben en een ander niet. De kennis kun je juist op doen door veel artikelen en onafhankelijke onderzoeksrapporten te lezen. Maar mensen binnen een bepaald vakgebied staren zich meestal blind op wat ze geleerd hebben en denken daarmee de wijsheid in pacht te hebben, terwijl ze eigenlijk met oogkleppen op kijken.

 16. Duidelijke en verhelderende boodschap, ik zie dat deze lezing is gegeven op de dag dat mijn zoon op school vergiftigd cq zwaar beschadigd is met het hepatitus b vaccin, 25 sept 2014. Hij werd reeds dezelfde dag onwel niet heel ernstig, maar wel hinderlijk jeuk in de nek cq de rug en onder het hoofdhaar en de armen, deze klachten hebben p/m ’n wk aangehouden. Op 30 okt 2014 kreeg hij het 2e vaccin hepatitus b Engerix adult waarop hij hevige griep verschijnselen kreeg, ook is hij hier nog niet hersteld na 4 dgn weer naar school gegaan, het ging wel volgens hem, hij wilde niet te veel v/d opleiding mislopen. Deze vaccins waren nodig voor zijn opleiding MZ voor hem richting psychologie, na ’n periode van ’n dikke maand is hij dus geheel inelkaar geklapt, ’n mede studente belde me in de morgen op dat het niet goed ging met mijn zoon, en dat hij zwaar benauwd en blauw naar buiten gestuurd was, maar even ’n luchtje scheppen.

  Het klonk erntig, heb daarop direct mijn dochter gebeld, die hem uit school ging halen ,en de huisarts ingelicht. Wij konden direct komen. Hij was benauwd 9 op schaal van 10, tintelingen zijn linker arm voelde of hij zweerde, en hij zag grauw, zijn ogen puilde uit zijn hoofd v/d benauwdheid. De huisarts vroeg welk hepatitus b vaccin hij gekregen had, dat kon hij en school ons niet vertellen, de leerlingen waren niet voorzien van batch nr’s en het zo nodige vaccinatie paspoort. Vreemd vond de huisarts dit, ik heb getracht via school te achtehalen, waarmee hij geënt was, maar waar ons eerst beloofd was om ’n bijsluiter klaar te liggen ivm evaluatie gesprek op school deze avond, was plots de koelkast leeg? Dat bevreemde ons zeer die ochtend stonden er nog genoeg, en er was geen nieuwe enting’s dag op dat moment. Ook kon niemand mij vertellen welk vaccinatie bureau daar de entingen verzorgde. Met heel veel rond bellen ben ik er door ’n oud student achter gekomen dat het havenziekenhuis daar in het verleden vaccineerde. Zo heb ik daar contact gezocht, en ben daar netjes en zeer correct geholpen, deze dame kon mij vertellen, dat zij daar nu niet meer vaccineren, maar vaccinatie bureau de keijzer Amsterdam, ook had zij de nodige gegevens, en na dat ik mijn verhaal bij haar heb neergelegd, vond ook zij dit ’n ernstig en vreemd handelen.

  Ook adviseerden zij mij om mijn zoon de 3e enting niet te laten toedienen. En dat zij het vaccinatie protocol met voeten treden, ook zij hadden wel eens te maken met prikincidenten, maar alle zo nodige informatie hadden de studenten cq cliënten, altijd direct na het eerste vaccin in hen bezit. Als er vragen waren cq zijn kan ik haar altijd even bellen, ook zij zelf heeft meerdere malen tussen door gebeld hoe het met mijn zoon ging, helaas zijn situatie verslechterde echter ernstig met de tijd, hij heeft enorm veel allergiën opgelopen voor o.a. Medicatie verzorging’s middelen voeding met name de E gerelateerde, schoonmaken gaat niet meer op de vroeger zo normale manier hij reageert heel hevtig op sommige zout soorten malto dexinne fijnstof, hij kan nu slechts alleen met fijnstof masker de deur uit, en dat alleen voor bezoeken aan de specialist cq arts tandarts, hij heeft al 4 ziekenhuizen doorlopen, maar uit zijn bloed komt niets bijzonders naar voren, ik kan U verzekeren dit ventje is hond’s ziek, wat hij voor deze enting niet was, het was ’n gezonde gemotiveerde goed funtionerende Student, nu heel triest ’n zware patient die al 1 1/2 jaar geisoleerd op zijn kamer moet doorbrengen,
  ook contact met vrienden is lastig ivm geuren cq contact allergie, bij de minste geursensatie slaan zijn longen dicht, en bij overreactie’s laat spontaan zijn huid los, hij is niet de enige vorig jaar zijn er voor zover wij weten 5 studenten op gelijke wijze kapot gemaakt, nu hoor ik van exact dezelfde situatie, op dezelfde school en het zelfde vaccinatie bureau, dat er weer minstens 3 studenten ziek zijn geworden, ook zonder papieren cq vaccinatie paspoort met daarin de nodige batch nr’s. Ik heb de situatie gemeld bij GSK bij de Lareb en het( RIVM waar ze me als 2e rangsburger behandelde?! Als dader wordt je behandeldt met ’n zwaar beschadigt kind. Ook het huidige vaccinatie bureau, reageerde buitengewoon schofterig, melde mij eerst dat zij al 20 Jr vaccineerde, en dit nog nooit hadden meegemaakt, aan het vaccin kon dit niet liggen.
  Misschien had hij wel ’n verkeerd broodje gegeten, was zijn antwoord, en ik kreeg na ’n vreemde opmerking dat hij benieuwd was of de allergoloog de stoffen die in het vaccin zaten, er wel uit konden halen, de oppervlakkige bijsluiter toegemaild, inderdaad werd hier na wat oppervlakkige reguliere testen niet meer duidelijk, ook de allergoloog EMC wist hier geen raad mee, de longarts heeft hem binnenste buiten gekeerd, en echt haar best gedaan, hij mankeerde niets aan zijn longen, zij vermoede dat dit imuum gerelateerd was, hij rookt niet drinkt geen alcohol gebruikt niet, heeft dit ook nooit gedaan. En nu dit, medicatie gaat niet meer hij reageert anafylactisch op ’n knderparacetamol ook antibiotica gaat niet meer, zijn hele leven staat op de kop, naar school kan hij al meer dan ’n jaar niet meer, zijn klachten lijken erg op die van ’n MCS patient, hij loopt nu bij Dokter Meinardi hij is Dermatoloog cq Allergoloog, en had bij de eerste testen al gezien dat hij allergisch is tegen geur smaak en Enrs cq toevoegingen.
  Hij moet nu de weekmakers chemicaliën test etc nog ondergaan, hij is zwaar ziek geweest de afgelopen periode, hij had sinussen ontsteking kaakontsteking hoge koorts, kan hem nergens mee behandelen, als slechts zout oplossing en olie koelen voor de koorts met ijspacks. Het is regelrecht krankzinnig wat zij de mensheid aandoen. Best Docters gaan nu op zoek naar ’n geschikte specialist, zijn imuun systeem is naar de knoppen geholpen, en ook hebben zij niets geleerd, of is het hen worst, er vallen nog steeds nieuwe slachtoffers op die school, cq het vaccinerende bureau. Dit verhaal is eigenlijk te lang te erntig en gecompliceerd om hier’n juiste indruk van te kunnen geven. Als ik geweten had, wat voor schade deze vaccinatie’s ons opgelegd zijn, dan hadden beide knderen nooit gevaccneerd geworden, ook mijn dochter heeft ’n hevige autoimuun ziekte opgelopen door het vaccineren, maar helaas werdt dit pas duidelijk op het moment dat mijn dochter voor haar imuunsysteem dit vaccin ter provocatie kreeg tezamen met pneunokokken influenza, en mijn zoon op exact gelijke wijze in elkaar zakte, van het vaccin op school.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.